Jó, akkor kiveszlek adásból, tessék! -in memoriam Szikla Atya.

Howard Stern-höz ragasztják oda a sapnyolviaszisztikus tévelképzelést, hogy ő föltalált vóna valamiféle rádiós műsorvezetői magatartást. Nézzék csak, milyen fajin gyerek vót a Howard Stern:

Pedig az első John D. Klesitowsky volt 1936. november 17-én a WBACR kísérleti adásában.

Az adásgombalapú liberalizmus kliséje egyszerű, egy post-it papírkára ráfér:

1. Én szólok be.

2. Akkor is: a poén én vagyok.

3. Belédavatkozom - de te vissza ne! Közöd?

4. Jó, akkor most kiveszlek adásból, szevasz. 

Tacski, Bocsi, Butzó és Szetti - a magyarok mennyivel magyarosabbak is Howard Stern-nél! Életem nagy élménye volt, amikor az agyiakban vádlis Szikla Atya lefikázta Jim Morrisont. Akiben még a kész-képivilág nem savazta le a saját belső képzeletmezejét, kérem, vetítse egymás mellé James Douglas Morrison és Szikla Atya korpuszát ...jó, köszönöm... és most vetítsük a szellemieket, de nem a Helo I Love You szövegét, amiből Szikla Atya (az Oliver Stone filmen által) ítéletének bubusát előkenyte, hanem mondjuk a Celebration of Lizard-ot.

Szikla egyik hivatkozása a fikázásához Morrison permanens ittas állapota. Jó, önittassága is. (Gondoljunk Bob Hite paródiájára a koppenhágai Canned Heat koncert felvételén.) És arra, hogy a Zacher doktor mit mondott arról, hogy mennyire is különbözhet az ittaság befolyásoló tényezője a megszokás felől nézvést.

Szikla permanente önittas - viszont nem annyira jól bírja elviselni ezt mástól. Az ő kocsijába aligha nyúlkálnak be a faszáért a csajok - frusztrálja ez vs. Morrison. Ám hasznos neki a nagypofájúság: lényege. És hát mit is tanácsolhatnék kezdő médiaszakembereknek. Nem tudom, az isiben mit tanítanak - mindenestre legkevesebb 30000 szülőpárt vettek már le Magyarországon kilóra un. médiaiskolás kúrzusok azzal, hogy amennyiben gyermekeik ott végeznek, már médiaszakemberek is.

Nagy pofát is lehet tanulni? Mint a fejszenyélfaragáshoz mutatott kéznéllevőségek mutatják, hasznos. Sőt: a lényeg.

 
  

adásgombliberalizmus

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr93390292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinto 2008.03.23. 15:20:36

Jajistenem, nem unod még a saját frusztrációdat, bérbloggerke?

Látom neked mindenki ellenség aki kicsit többet ért el mint hogy 12 férfi és nőinéven onthassa a hülyeséget ingyért. Tipikus gyűlölködős szomszédtehenés magyar nemes.

magyar-magyar szótár 2008.03.25. 05:07:11

Jó, akkor nem veszlek ki az adásból destroy kutyuskám. Itt vakkanthatsz: egymás közt vagyunk. Még egy másik kiffkutyuff se blökkent rád.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.03.29. 20:25:10

...valamint a magyar Stern, aki távolról sem libsi: Nagy 'Garázsmenet' Feró
?:)

magyar-magyar szótár 2008.03.30. 05:41:41

Feri inkább magát adta. Annyira nem volt szakmai, mint a Stern-utánzók.

magyar-magyar szótár 2008.03.30. 05:43:03

Csak gondoljon bele kérem: Feri a Bikini korszakban roadként is tevékenykedett. Állt a koncertre váró zsűri, és leste, hogy Feri zieg-eli a hangfalakat. Leszereléskor aztán tom sawyerisztikus jelenetek, pikk -pakk telivágta a zsűri az AVIA platóját.
süti beállítások módosítása