Köszönettel mestereimnek, Dr Csányi Vilmosnak

és Tokfalvinak

Általában a faszagyerekek síklogikailag a Szúszperk ésvagy a Szimpszon család között választatnak.

Pedig szerintem e két szimpla seggfejség között nincsen mit választani.

Szerintem választás bármi szúszperkiános mellébeszélős fikáztatós seggség és a Spongyabob kockanadrág között van.

A Spongyabob szereplői azok, akiket nem szeretnénk látni: A picsatársadalom archetípusai, a Klasszikus Kapitalisták mint Miszter Rák és Plankton, a netokrata 28 éves kislány Szandi, Spongyabob, a 32 éves kisfiú, aki immár 15 éve dolgozik [önálló jövedelemszerzésre képes] Patrik, na ő a szúszperkiánus butagecóka, aki 20 év alatt kettőt, ha "öregedett"... Tunyacsáp a dilettáns, aki jelentős műűűvésznek meg még szarkasztikus cinikusnak is képzeli magát. Ésígytovább.

Szerintem a Spongyabob-ban van filozófia, társadalomkritika és megfelelő keménység is. A szúszperkiánus szimpszoncsaládizmus azzal áltat bennünket jellegzetes geci-aljasan, hogy a hülyék máshol laknak.

A Spongyabob lényege az, hogy még hülyének, picsának is jobb lenni a gecinél.

A lengyelek más tészta. Sokkal digitálisabb a politikájuk. Magyarország elitértelmiségje alapvetően a régi móókszista interpretáció szerint Utolsó Csatlós-ként ábrázolja Magyarországot.

"Liberális műhely? -azt nem fizeti meg senki."

/Vasziljevics 444/

Emlékszik még valaki egy bizonyos Tavares-re, aki a nevével cimkézett egy ~-t és ezzel óriási karrierje beindulását is vizionálta? Mi lehet ma vele.