etiopia2015.jpg

America = USA

Make America Great Again!

/Donald Trump/

makegreatamerica.png

 

Az USA tankhadosztálya megérkezik Lengyelországba a büdösruszkik klasszikus,XX.századi provokálására 2015-ben:

https://s10.tvp.pl/images2/0/9/1/uid_091578e09fdbd6312d4cebab2d730a471525117792064_width_907_play_0_pos_0_gs_0_height_515_w-europie-kawalerzysci-maja-wziac-rowniez-udzial-w-manewrach-saber-strike-fot-1st-cavalry-division.jpg

addisabebadjibutirailway.jpg

 

America is Back and Ready to Lead The World !

joebidenhelysziniiranyitasttartamajdanteridejen.jpg  Joe Biden helyszíni irányítást tart Ukrajnában, 2014-ben

joebidenhelysziniiranyitasttartamajdanteridejen.jpg

 

Hirdetés: A blog szerkesztősége 5000 Ft-ot utal annak a kommenternek,akimegmutatja a forrást arról, hol,mikor és ki,millyen alapon alapította az USA jogait a világ vezetéséreésfőleg milyen téren.Különös izgalommalvárjukönképük szerint liberális olvasóink bizonyításait!

Thank you  Boyz and Gurlz, Good Nite!

/Frank Zappa/

Napok óta a Jók és Igazak öröme az,mit mondott Orbánra ( és Bolsanaro-ra) George Clooney.

"Yossarian! Mi nem elégszünk meg azzal, hogy engedelmeskedjen! Mi azt akarjuk, hogy még  szeressen is bennünket!"

/Catchcart ezredes/

Orbánék a szokásosan Ártatlan Gyuribácsiba kapaszkodnak,akiről pedig tudhatjuk, hogy mennyire nincs is,nem számít már, semmiféle hálózata----

---De azért a Mr Szarjoz[irodája] minap nem figyelt oda és Magyarország meg Lengyelország megállítására szólított fel ez a semmiféle befolyással pedig nem is rendelkező szegény öreg bácsi---

Mr Clooney valahol hallotta ésvagy olvasta ezt az Orbán-Bolsanaro párhuzamot, de vajjon azt tudja-e, hogy ez a Hungarian Bolzanaró még ráadásul Mubarak, Aszad, Kadhafi, Hitler, Sztalin és Varacskos Maradona valamint Cigány is? Csüngőshasú malaca Mr Clooney-nak is volt, nahát ez a Mr Orban még az is,képzelje, drágám! 

Mr Clooney heard and or read this Orban-Bolsanaro parallel somewhere, but does he know that this Hungarian Bolzanaro is also Mubarak, Assad, Gaddafi, Hitler, Stalin and Warthog Maradona and Gypsies? Mr Clooney also had a dangling piglet, and this Mr Orban is even, imagine, darling!

Annyira nem új ez a dolog, hiszen itt van nekünk Régtávozott Miótanincsmár Ferenc,aki annyira nem számít már 2009. óta, hogy kétszer is Orbán ügynöke volt az ellenzéki összefogás szétzilálására úgy, hogy az egyikügynökösködéseközepette ez a nemszámítóember azért beszervezte a  magyar országgyűlésbe a nulla kiterjedésű és "Liberálisok" fantázianevú Fodor,foglalkozását tekintve gáborkát 2014-ben. Valamint a 2018-as OGY választás elbuktatása után ez az összefogás megakadályozásánmunkálódó orbánügynöke hozta össze és vezeti is azóta a SzivárványKoalát :D Ja,meg Budapest Szabad A Város-t az élén "Karácsony"  guminővel:D

Vagyis egy kommunikációval foglalkozó marslakócska számára ez eléggé...öööö.... eeeee...nemvilágos... hogy ha az Orbán nácidiktatúra és gyűlölethadsereg... ehmmm.... eeeee... ezek szerint Bolsanaro is,nem az a trumpalakú  szarba se száíthatóoutsider bojócc, hanem valamiféle pinocset?

Tehát Orbán nácidiktáror le is urallja a magyar médiát,de ettől függetlenül a Külföldi Visszhang Rovatból kizárólag azokat az információkat halljuk vissza, amiket a Magyar Ellenzék sugároz kifelé meg súg a kapcsolatitőkéinek?

Nem is az az érdekes, hogy mit nem tud George Clooney Magyarországról Orbánról , hanem az, hogy honnan tudja ennyire rosszul és torzan.

Természetesen egy marslakócska mindenben tökéletesen jólfeszerelt és telis-teli extrákkal,mint egy XXI.századi autó, tehát van neki gyűlölség érzékelője, amit ráfog Orbán 34 nevének a történetére...

Clooney  bácsi pl tudja ennek a cigánygyűlölet gecidiktátorának a 34 nevét?

-ráadásu lpont annyira igaz,minthogy a FIDESZ megszállta azt az Index A Lap-ot,amit már 2012-ben pedig úgy

RTL Klub sztárja -Joci a Való Világ faszomtuggya, tudjátok,aki a második körben esett ki

egekben a' -0,003%-kal növekedett

robanastoootenete_budapest_belvarosaban.png

nagyot villantott - bikiniben

Vesztélyben Az Index - Túl sok embert fizetünk és a lehető legkisebb költséggel,   ámde mégis politikai haszonnal is kéne a hülyepicsáktól megszabadulni,ott van pl a söröspalacklábú Munk veca. Az amúgy is már geciarcú  Bodolai lesz a jó,a Szabííí pedig a jórendőr.

dúúúrvaa mínuszok gyönnek!4!!4!4 -  0- +5 fok várható

Sokak beszélnek arról, hogy életüket hátukban a Gonosz lihegésével élték le.

csillag.jpeg

Felvágod a nagy halat és a sok kis hal mind fejjel előre a bendőjében. Egymáshoz simulván,mint kanalak és villák a tárolórekeszben. 

hudefejlettekmar.gif

7 komment

Címkék: gonosz

süti beállítások módosítása