Az kéne, még, a természetözeli- a ~tel abban a bizonyos harmóniában élő népek. Amishok meg más, magukat nem csak a kommunikáció szintjén antzimarketingbe elzárós népségek. Gondolj bele, hogy az natívamerikai nőknek (csakúgy, mint az afro -afrikaiaknak volt egy mensisátra vagy gunyhója, s ami felgyülemlett időnként, oda beguggoltak, prcc-prcc és már inaltak is tova. A natívamerikaiaknak a havikötőjében a hímzések BEFELÉ voltak.

A te emlékezetedben csak a fasz eredeti működéséről írottjaim bugyborékoiltatják az Omega5 zsírsavakban gazdag agyvérzsírállományodat, de pl ez @Steinmann Coco: a világnak azon részén, ahol a gonoszok laboratóriumokban direkt koronavíruskészítményeket wokoznak, vagy pl ha gyárban dolgoznak, akkor olyan ótók bérszerelését végzik, mint a Hyundai (Han Dai-nak kéne ejteni...) i10...i30

közösülés után a nő, mintha pisilne, odaguggol valahová és ahogy azt a felgyülemlett mensivérnél már megszokta, prc-prc a belefrecskelt ondót kipuruttyolja a porba. Indiában a seggbekúrásnak is ősi a kultúrája, mert a kényszer-gyerekházasságokban a Hivatalois Elhálás Mennyegzőjéig oda kellett kúrnia az ifjú férjnek.

Itt van mindjárt a bekamerázottság, van az oiropid nagyonfejlett igazitagállami jogiérzékenységkompatibilis kamerázás, amikor a baden-badeni embertíipus autója fedélzeti kamerája a feljentés bizonyító videóját autómatikusan, egy appolikáció segítségével küldi be a Polizei-nek, vagy az a német mairendőrségi gyakorlat, amiszerint lehet úniós a rendszáma, de egy magyar, veszélyesenromán vagy jujdebolgár már úniós rendszám ugyanolyan elbánás alá esik, mint a hírhedt albán vagy molédáv rendszám, a büdösruszkiknak eleve van annyi esze, hogy Praha-ban bérelnek autót, mert a czeh rendszám az előítéletmenets elsőosztályú igaziutagállamiságban a jómegítélés alá esik, ezért az orosz maffiózó nyugodtabban közlekedhet a prágai bérautóval, mint a szaros albán kűműves (akmi kiszorította a lengyeleket a német építőiparból.


Ezt csak azért mutatom, mert az európaiak teljesen odáig meg vissza vannak azért a hiedelmükért, miszerint a kúrás szivárványsokszínűsége, különös tekintettel Amadé Mozart kedvelt SchokoladenBraun-jára , az oirópaikultúra ajándéka a misszionáriuspóz mellé a világ fejletlenebb régiói számára leterjesztve. 

Thor Heyerdal rosszkor volt norvég. Thor fiatal korában a norvégok még nem a legbezzegebb skandinávnépek közé tartoztak.

Az ifjú Thor tudata kb 50 évvel előzött rá az Oirópai Leges Legfejlettebb tudatra, spontán-bio-természeteszöld gondolatai voltak, már tinédzser korában is azt leszámítva, hogy amikor olyan érzései támadtak, ahogy a szerelme ujjazta a végbelét, mintha nő  lenne, azzal magyarázta, amivel az apja korabeli Karinthy Frigyes is.

"Kétségtelenül vannak bennem női vonások, ami nem csoda, hiszen anyám nő volt."

/Karinthy Frigyes/


Nos Liv nevű szerelmével ez a Thor elhatározta, hogy összekötik a nászút napi 5-10 kúrásból álló kellemesét azzal a haszonnal, hogy ezt egy paradicsomi tisztaságú szigeten töltik, pl Borneo szigetén ebben az időszakban egy Skulkowsky Zoltán magyar mérnők és későbbi hollywoodi filmes vállalkozó oldalkocsis Harley-Davidson-nal motórzott.

Heyerdalék viszont egy olyan szigetet kerestek, ahol ők lehetnek az első fertőző fehér oiropid emberpár, pl Heyerdal hónapokkal később elkezdett hasonlítani a fia-korő Henry Vestine-re [~ra -nak kéne írni, mert az amerikaiak persze ezt a francia nevet angolosan ejtik] , annyira hippiszakálla nőt, csak akkoriban az ilyen pofákat még hillbilly redneck-nek csúfolták.

Nos, azért a Heyerdal - Rockefeller házaspár ugyan Fatu Hiva szigetét az éppen még a kritériumaiknak megfelelőnek találták, de egy helyi nativeman márt szopatt azért őket rendesen, ahogy minden nativeman-nek illik szopatnia a hgozzájuk fairtrade-Klúni-jópofávalk leereszkedő, de azért mnég kurvára a legfejlettebb emberi lényként tetszelő oiropidokat. (A térséget az oiropid gyartosítók legaljától, a dánoktól felfelé számítva, a holland után a legrohadfkabb mocskos genetikaináci aljas gyartamosítók -franciák betegítették el)

 

Fatu Hiva ma az oiropid picsatúristák kedvenc állomása, 12 km aszfaltútján 178 autó közlekedik.

Heyerdal mézesévéhez tartozik az azóta tudományosan is igazolt feltevés, miszerint nem csak a növények és az uszadékfán "tutajozni" képes állatvilág, de emberek is kerülhettek nádcsónakokon. a mai fantázianevén Dél-Amerika partvidékéről Polinéziába emberek..

Egyesk agyvérzsirját ugyanannyira képes felforralni ez a beigazolódás, mint amiket én összeirkálok neked itt a fasz és a pina eredeti működéseiről
....

Heyerdal egész életében ez a tetves hippi fantaszta maradt, minden korszaka hipszterei jókat is röhögtek az ötletein, miszerint az ó-ó-ó-óegyiptomiak a mai fantázianevén Dél-Amerikának nevezettt kontionensrészről nádtutajon érkeztek a ma Marokkó néven becézett térségbe majd szépen elsétáltak a Nílushoz, mivel óriásfolyamokhoz szocializálódtak.

 

Ez az a pont, ahol egy mai Dr Ripők vagy Picsaember azonnal a wikipedia lecsójába csap és lebaromságoiz, ugyanis Heyerdahl egyszerűen a korszak politikjai nokaiból nem Dél-Amerikában építette meg a tutajt és hajózott Afrikába, hanem fordítva. Azt hitte a barom, hogy egy B-ból A-ba tartó hajózással Dr Ripők vagy Picsaember számára bebizonyíthatja, hogy akkor A-ból B-be is el lehetett volna hajókázni.

Dr Ripők csak éberálmodik, amikor fél pizzaszeleteket felköhögve muchacház a baromságaimon, mennyire menő   a kiröhögésben, hát akkor Heyerdal mit kapott (ma már tudjuk, hogy az ingadozó éghajlat miatt más nád nyőtt 30000 éve, mint ma, "Dél-Amerikában"

Heyerdal korszakában a C14-es kormeghatározás dívott, a mai korszerűmodernjövőbevezetőbb módszerekkel azonban kiderítették: VAlóban kb 30000 évvel ezelőtt kezdték a sivatagioroöszlán alakú homokkövet a mai Szfinx-formájára farigcsálni az akkor frissen odaérkezett Vörös Emberek.

A négereknek nem afroamerikai voltuk miatt olyan a fasza, hanem azért, amiért a fogazata, az izomzatuk, az afroamerikaiakt kutatók a jólétnek kb a 3. nemzedékénél kezdik megfigyelni a csokibanán jelenséget, a Caries... az elhízásnak az a másik fajta (nem víztárolós) zsírszövete.. a puhulás (a minden téren) a termékenyítőképesség /fogamzáskészség csökkenése és a társadalmi-jóléti-neuraszténia...
Majd ha ráérsz, megnézel pár reklámfilmet, amiben mai fiatalafrikaiak próbálna beilleszkedni az amerikaitársadalomba, az egyikben Reese Witherspoon vállalt szerepet

Szekta csakis számító emberi csinálmány lehet.

Szakemberek által készített speciális véleményrács. Többnyire -és eleinte- vallások körül jártották nem együgyű, hanem legalább kétügyü, kétfödél alatt gondolkodó, azaz aljas emberek. Akiknéln  a gondolataik föle  nem ugyanaz volt, min az aljas és hátsó gondolataik.

A szekta gründolója legfőképpen azt nem szeretné, ha a szektája tagjai gondolkodnának.

szektaaldozatai.jpg

 

Szekta agitációra ügynököket alkalmaz és ki az az ügynök, aki nem a gyönge pontokon tör. Még ha a szektavezér mást is várna el ügynökeitől, a pszichesen labilisaknál, a gyes-szindrómás kismamáknál, a tragédiák sújtotta területeken támad.

Az egyik érdekes szekta tanítói a saját egük alatt lévén gyönge tanítók, tanítványaiktól csak annyi süteményt nem kaptak, amennyivel éhüket elverték volna, míg az oiropid jóléti picsatársadalmakba márványpalotákban fehér Rollys Royce parkot tartván habzsidőzsiztek. Mókás eset, amidőn a Beatles a tanítójukkal az Eredeti Ég alá tért meg, a tanító feszt a magukkal vitt csajaikat akarta megdugni. Geoirge Harrison hamar felismervén a problémát, a szektáknak is ugyan megadván a sápot, azért igyekezett a pénzhalám kalamolákat távol tartani magától.

A Gondolkodás Szervé-t amputálják is áldozataikba, majd egy speciális pszichésimplantátumot ültetnek be.

Ha el akarod hagyni a szektát, mehetsz. Amit amputáltak, vissza nem növesztheted és természetesen az implantátum marad.

Részeredményeik? -hooo-óóóóónnelennének már, a XX. meg a XXI. század másról sem hírhedett, mint fél- meg részeredményeiről. Míg Dr Csernus egész munkássága alatt két embert hozott föl a függésből, addig pl az egyik ebben sikeres magyarországi szekta százakat, a másik ezreket.A végét elmondtam ideföl az implantátumokkal. Csernus két felhozottja elvan szépen egyedül -a szekták fölhozottjai az implantátumok nélkül azonnal visszaesnének. Ezen el hete filozfálni, miszerint a korpusz megmarad, hát az is valami, ha egyébként a szüleik számára szinte mind=1 is.

 

A szektákról legtöbbünknek a "kis létszám" ugrik be, holott vannak többtízmilliós szekták vagy pl Magyarországon a legjelentősebb szekta 1,2 millió embertől szedi a sápját: A jövedelmük 25%-át. Miközben a statisztikaikatolikusok meg a "történelme" miatt legfőképpen   a történelmi egyházainkat baszogatják a Jók és Igazak... meghát erre lehet kopérozn i a netről anyagokat.

Magyarországon ez a szekta egyenesen Orbán Viktor őfelségétől kapta meg az "egyházi" rangot, igen-igen mókás a szituáció, ahogy a szekta televíziója, a CNN stratégiai partnere élharcosa a Geciváltás 2022-nek.

Vannak vallások, amik a szekta-szerű működést megnehezítik. Nem ritkák az olyan baleset, mint ami a haszidok körül gyakran megesik, hogy opponenseik, a valóban is orthodoxok meg tudatlan gójok mesterkedései következtében a haszidokat (eleve a Wikipedia off-haszid "haszidizmus" ként tárgyalja a Haszid Gondolatot, valami vagy izmus vagy haszid. Kevés létezhetetlenebb lehet az UIniverzuimban a haszidIZMUS-nál, ha izmus, nem haszid.

 

Mint ahogy a liberalizmus is nonszensz. Véleményrács nem adhat ki sokszínűséget, véleményrács nem diverzitív, véleményrács nem Szivárvány Sokszinüség, Liberális nem istapista.. és pl a Haszid Gondolat sem az.

Másik szemléltető hasonlatom a politikai, a benettonzöld istapista. A politikaiszolgálatos kamuzöld.

Szóleleményem, a taszizmus is jól kifejezi azt, hogy istapista nem szabadságért küzd, hanem pénzért politikai szolgálatot tészen, azaz véleményrács hordozója és erőszakolója - a  taszisták esetében a jellegzetes arroganciával, méghozzá előre és jól kiszámítható modon. (Taszistáink arra nem veszik a fáradfságot, hogy legalább minden 129-ik alkalommal a függetlenség látszatára adjanak...)

 

...és már el is érkeztünk a szeta/szektásság másik tartalmi mezejére, a politikaipárt-szektás-sághoz. Egy párt szektásodása szélsőséges esete a frakcionalizmusnak. Még inkább zár a kör, még annyit sem enged, amennyit egy pártot alkotó frakció [ -> a most felszámolás alatt álló MSZP eleve frakciók konglomertumaként jött létre.. ezenbelül a gyuircsányizmus konkrétan a Vitányi Frakció-nak  -egyébként az MSZP legprogresszívebb része volt-

köszönhető.

 

es_milyen_igaz_csak_ne_erzekenyato_emberek_jojjenek_be_rabeszelogepnek.jpg

 

És az inkriminált törvény nem is tabunak tekinti, hanem a szülők és a gyerkekkel foglalkozó pedagógusok dolgának.

Ugyanis a felvilágosdítás nem érzékenyítés, nem külsős kiképzett rábeszélőgépek belebeszélőképességeinek a gyerekekre ráengedése, hanem

hiiihhhhhetetlen...

A felvilágosítás, az felvilágosítás.

 

És az nem felvilágosítás, ha valaki elkezdi, hogy Jancsi és Juliska meséjében Jancsi lehet puncis vagy Juliska fütyis.

 

Hát ennyi, gyerekek. További jó uszítást meg hazudozást az én simán el tudom hinni, hogy szerintetek valójában az Orbán jól megbuktatása jóérdekében. Hoppá a fürdővízzel a gyereket, mit számít az, ha a cél, az jó. 

A baszatlan, az tipikus női-leszólás, zömében [nem érettségizett] nők alkalmazzák. Nyilvánvalóan és szinte soha nem a baszatlan szemébe bele, kizárólag a háta mögött, amikor a baszatlan belép, akkor keresnek valaki mást, akinek valami baja van, akivel bajuk van és mi lehet az ok? Bizonyos pszichés tünetcsoport fennállása esetén? A baszatlanság.

"Kinek hun viszketik, az ottan vakarja meg magának, amije van, azzal!"

/ősnői bölcsesség/

Gyűjteményem egyik első bejegyzésében a közgyűlöletnek örvendő Tanyasi Dúvadivadivadasszony telepvezető a tulajdonosi rétegből, egy sima, átlagos kedd reggelen kacarászva, nevetgélve, a portás bácsival leállván kvaterkázni, bárkihez csak egy-egy jó szóval, szinte mindenkinek előre köszönvén, egy ponton, ahol a lombok közül a csak számára korai napfényben fürdethette az arcát, megállván s arcfürdőt véve, orcájhán minden kisimult, pedig a kozmetikát a tanyaközpontban majd csak 1987-ben nyitották meg, stb. S ekkor az 60 felé-hazafelé korcsopoort szószóló nagyasszonyai megjegyezték:

"Na, énnek is kikormóták a zeste a kemencéjje kürteőjjit, kipaókhálaózták a kémményit neki, még az is lehet, hogy a paplikába is jutott! Megkapta rendesen a betevőjit, mékkínállották a kicciccáját nekije a vastagkaóbásszával réndessen, téfölössen! "

Férfiaktól sokkal ritkábban begyűjthető, nem tudom, mennyire ismered Drága & Maradék Olvasóm a feminista irodalmat, de a korai korszakában a macsóknál rögtön a férfiakra genetikailag jellemző büdösláb UTÁN következett az a vád, miszerint nem érdekli őket a nők orgazmusa, ha végeztek, lehengerednek s horkolnak/finganak.

Sőt, kifejezetten: Ha a baszatlan kifejezést használom, az a nőiség jele, nőit fedeztem fel magamban, biztos ez valami transzneműségemre mutat, annak még utána kell járnom, hogy az annyira toleráns szivárványpárti egyenlőbánásmódosságosság megengedi-e egy mocskos fidernyáknak a transznemű gondolatokat, szerintem nem.

Erről az jut az eszembe, hogy

mit a faszt foglalkozom bugris macsó fidernyák létemre én azzal,

 

hogy mi folyik a munkásnőket szállító járműveken, vasúti kupékban, gyári női munkásöltözőkben, varrodákban és női-dolgozók által ült vagy állt gyári sorokon a csirkebelezőtől mondjuk odáig elmenően, ahol Beyoncé az XXXXXXXXXXXXXXXXXL-es speciális, csak neki tervezett és készülő bugyogóit varratja [és már ráírt  a Kardashian Család nőtagjaira-sorstársaira ezügyben]  (esp. ez Magyarországon zajlik, ahol nincstermelés, nincshozzáadottérték)

Hogy lehet az, hogy a Női Mozgalom a férfiak megnevelése

mintapeldany.jpg

A Nőijövő Mintapéldánya A Példakép Akivel Semmi Baj

a és a fasz-alapú társadalmak picsatársadalommá nevelése közben...1-etlen 1-esetben sem foglalkozik kedves nőtársaik tudatával, pl hogy az érettkorú munkáshölgyek fejezzék már be annak a pár fiatal csajszinak, akik még be-benézegetnek heti 2-3 nap  fizikai munkahelyekre dolgozcsikálni, azok elundorítását a képzettségüknek, de főleg a szellemi képességeiknek megfelelő gyári betanított munkától.

Hogy hogy nem születnek ilyen könyvek, mint

"Juli vagyok, túl fiatalnak nézek ki és túl csinosan, 12 [vélt] apától született 3 gyerekem és a kolléganők képtelenek elviselni, hogy a potrohám mégse nem csüng le a vénuszdombomra, EZÉRT állandó lelkiterrornak vagyok kitéve, egy pár edzőcipoőm van, amiben emberek közé mehetek és azt is teleöntötték az öltözőben vízzel."

14 éves korom óta (kollégiumi leánytársaim valamennyi cipőjét a nagylányok teleöntötték vízzel) nem tudok rájönni, hogy a nők nőkkel való kibaszásában miért ennyire mániálkus ez a cipők teleöntözgetése vízzel.

"Kisztike vagyok 22 éves, eddig 9 munkahelyem volt, mindenünnen azért jöttem el, mert annyit basztattak a nénik a szüléseik undorító, hányingertkeltő és csupaegyforma történeteivel. Amikor én nem is akarok gyereket, basszák már meg"

Kanlaktanyákban gyűjtöttem tipikus férfikibaszásokat, jellemző a férfifantázia alacsony fokaira, hogy a surranók teleöntözgetése vízzel -erről egyetlen egy esetet nem jegyezhettem föl.

Megérkezik a kolléganő a szokásosan, nyafog, hypochonder, mindene fáj, csak a panasz, a szar is keserű, nyafog, agyára megy mindenkinek, szabotálja a munkát, ha mindenki fázik, akkor neki melege van és lecsavarja a teremben a termosztátot, ha mindenkinek melege lenne, akkor ellenkezően ésígytovább, a szokásos.

 

Ugyanez a kolléganő alabástrom fénnyel, kisimulva érkezik meg, feji ajakai duzzadtak, szemhéjai álmatagon ha félig emelkednek föl, fara járása ringatózó, egyáltalán a járása angolszász női szakkifejezéssel John Wayne-es, akkor összesúgnak a háta mögött valamit a kolléganők, ami kb a ~ ellentéte.

A Felhomályosulás Nagy Alakja Denis Didertot megírta a ~ság enciklopedikus összefoglalóját Az apáca c. művében.

Diderot ugyanis a NőiHatalom Utolsó Évszázadában alkotott és egy másik könyve, mintegy mondolat-szerűen az Apácá-ra,   föszereplői pinák. Méghozzá a pina egy speciális esete: a jóllakottan böfögő pina. A purcogó... a fingásáig alaposan megbaszott pina, amelyik "elszólja" magát, mintegy fingás-szerű hangot hallatván a beledugattyúzott sok levegő miatt, volt vagy 10 orgazmusa szépen. Gyanúm szerint Diderot korában még nem lehetett a jóllakottságában magát annyira elpurcantó [fingáés-szerű hangot hallató] jóllakottpina annyira ritka, mert nem írt semmiféle magyarázó jegyzetet hozzá...

A fecsegő csecsebecsék ugyanis mind-mind pina

Olyan pinák, amiknek annyi megszülni egy gyereket, mint mondjuk ma egy közepesen súlyos mensiben valami görcsöcske bucóját kinyomizni..

A Felhomályosulás Másik Atyja J.J. Rousseau balkézi felesége, a fogamzásgátlás korabeli formáit, minthogy nem szerette volna, ha orgazmus füzéreit bármi is megakasztja,  elvetette, az abortuszt meg pláne, mind az öt gyereket, amivel J.J.Rousseau megojtotta, megszülte, kb olyan nehézségek közepette, amiben ma még esetleg Afrikában, ha, majd un angyalcsináló falvakba [-> Victor Hugo: A nevető ember ] adta le, még ő fizetett, hogy sose lássa a porontyait, azám! (forrás: Voltaire)

Ebben a Diderot könyvben még a női seggek kozmetikájáról is szó van: Ha ugyanis egy élmedett márkinőnek az életkorához képest a picsája nem V-re ványadt, ragyás, tasla lógós kufferszerá, hanem feszes és babafehér, ruganyos, akkor a többi csecsebecse odavél, hogy ez a spermával való gyakori öntözése miatt van (-> korabeli fogamzásgátlási eljárások)

 

 

Avagy Kövér László is imígyen kezdte pajor korában

És olvassa négerről, basszátok meg, nemigaz!

süti beállítások módosítása