beugrató:

mindenkirolmindentdehamegnyitod2019-12-12_hvg_hu.png

ám, ha megnyitod,kiderül:

Hamarosan síszünet a császármetszészeteken,a hvg picsaújságírónője csuhájjozik is, hogy Szegeden már ezrek császároztatnak.Ez amúgy a Korszerű Modern JövőbevezetőProgramozott "szülési" formaés gyakorlatilag alsó-középosztálytólfölfeléfixálja a magyar szaporodási rátáját a 2-es alá.

elaszinhazaktola_politikavalmondtakaracsonyg.pngVolt egyszer egy tüntetés Magyarországon, ahol jelentős színészeink voltak a szónokok. Mind-mind papírról olvasta.

"A színházi avangár lényege a szövegnemtanulás."

(Gőcsögg Dúdkó orbánfasszopó fidesz bérenc/

A tüntetés legjobb beszédét Pintér Béla mondta olvasta fel.

Mert már Orbán is mindent olvas? -basszátok meg :D

 

Az rendben is, de akkor hogy-hogy nem lehetett rögtönöznie a beszédeket a már három, rögtönzésre szakosodott színészgenerációnak?? Az okés, hogy az idült alkoholista Jordán Tamás bácsi olvas.... de ő Momentumos-évjárataiban még fejből tudott...

kurvanagyabajaterjedoostobasag.png
Sok ellenzéki politikus eljött tüntetni

Egy szónok, Karácsony Gergely politikus beszélt szabadon, papír nélkül:

El a színházaktól a politikával! -mondotta

mellette több ellenzéki politikus is feltűnt a Madách téren. A helyszínről posztolt például Kunhalmi Ágnes (MSZP), Cseh Katalin és Berg Dániel (Momentum), V. Naszályi Márta (Párbeszéd), Bősz Anett (Liberálisok bocsjav, Karina a szobájából honnan tudhatná, hogy már DK), Baranyi Krisztina (független) és Szabó Tímea (Párbeszéd) is.

A mamahotel generáció anyukái örülnek, ha a gyerekük megmarad nekik a gyerekszobába: behordja az ételt,ki a mosatlant meg a szennyest. Laissez faire: Szellőztetni sem erőszakoskodna.

A Magas Önálló Jövedelemszerző Képesség variál bele.

A fejlett bezzeg europidoknak a nemszaporodással kell megállítania a Föld túlnépesedését.

Ha sikerül, akkor 2050-ben nem 12 Mrd ember fog élni a Földön, csupán csak 11Mrd 220 millió. Viszont az a 11 Mrd 221 millió úgy szeretne élni, ahogy a kihalt oiropidok éltek a boldog Klímakatasztrófa előtti szépidőkben.

allitsukmegafoldrengeseket.jpg

NE SZERETKEZZ - LÉLEGEZZ!!

a szobádban amit telefingottál fagyasztottjával okosteló simizés közben

Ázsiában bérgyártatott műanyagcipőben, amit a fél Földön körbekonténerhajóztattak, lépj a klímaészvesztés ut-jára! !