A pedikürös, mire odafigyeltem, már le is metélte a középső ujjamról az íróbütykömet.

irobutyoka_heberden-szindroma_jele_is_lehet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4916601958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.06.24. 06:15:03

@ripők: Ja. Ez van ugyanis kiírva neki. @csillagkúll: Tudom, hogy hihhetelen, de a két szakma viszonya olyan, mint a köművesé és az ácsé: Aki kőműves? Főleg egy nyeregtetőt? -pár kutyaóllal? Nem találkoztam még soha valamit érő kőműves mesterrel, aki tetőt ne tudna ácsolni. Ki az a kőműves, aki ne tudna burkolni és a burkolásban tizedmilliméter is számít, az ácsiparban meg 4-5 centire sem adnak.

Az ács UTÁN ha le is fedi a tetőt, már senki nem jön, de a kőműves?-az jól kibaszik magával majd már, mint burkolóval, ha annyi ferdét kell vágnia a fürdőszoba kiburkolásától mert a 45 fok az 42- és 48 között mozog (és a fal függő-sége is :D )

Frick László Intézet 2021.06.24. 06:16:35

@ripők: Elfelejtettem a Picsaemberi Attitüdödet, hogy ha te valamire kitalálod, hogy az 1 hiba, akkor további 999 állításomat is viszi.

De majd te megmagyarázod, hogy a pedikűrös miért nem tudhat manikűrözni (pompásan csinálja, másnak nem is engedném...)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.24. 06:28:16

@Frick László Intézet: Megint tévedsz. Tulajdonképp az lepett meg, hogy szépségstúdióba jársz. Melíroztatsz is, mácsómen? :-D

Steinmann Coco 2021.06.24. 06:36:00

@ripők: @Frick László Intézet: szépség szalonba ezek szerint lehet járni csak kávézóba nem :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.24. 07:05:10

@Steinmann Coco: 2021-ben egy metroszekszuális coming out sajnos még mindig nagyon megosztó jelenség. A meglepett kuncogás után jómagam inkább kalapot emelek, hogy a bloggernek végre volt mersze kiállni a rivaldafénybe ezzel.
Remélhetőleg 18 alattiak nem látogatják ezt az oldalt, nehogy a gáncsoskodók miatt megüsse a bokáját.

Steinmann Coco 2021.06.24. 07:40:16

@ripők: szerintem azért jár pedikűröshoz mint minden fidesznyugger, nem éri el a nagylábujját. Es ha már ott van 3 in 1 csomagban teljes beauty program kuponnal :D

heki 2021.06.24. 08:15:43

@Frick László Intézet: Magas labdát adtál fel, @ripők: meg @Steinmann Coco: nagyszerű ritmusérzékkel lecsaptak rá, de egyelőre labdázgatnak veled, el kell ismerni, ripőknek vissza is jött a humora.

Ez van. Emelt fővel, el kell ismerni, mint a magyar válogatott, majnem győztünk kétszer, eccer meg majnem döntetlen lett.

Frick László Intézet 2021.06.24. 09:22:40

@ripők: persze (melíroztatok)

Amúgy... van valami fogalmad a vidéki büdösparasztok hátsó-és mellsővégtagjainak a szakszerű ápoltatásáról, gondolom, afféle lehetsz, mint a Házon Kívül anyacsászárnője vagy pl a A mi kis falunk "'forgatókönyv" írója, bele kell írni a szaros kis 129 lelkes kis mikisfalunkba a tibiatya hülyepapot, oszt majd számlálgatni fogja bárki, hogy 129 emberhez telepítenek-e állandóra gyerekkúrelókatolkusrevereándástitbipapot vagy pl hogy egy kutyaszarszagú faluban (minden 4-ik háznbál pinanyalókiskutyákat ésvagy harcikutyákkat fogadáshoz és edzeni az ölnivalókutyát a harcikutyáknak, szaporítranak, itt nem vagyok abban bizonyos, hogy tudod a szaporítás és a tenyésztés között, mik a főbb és antagonisztuikus ellentétek .. mert a hirműsorok szerkesztői azt hiszik, hogy olyan viszonyban áéllnak mint az Alpesi Valit a Svejci Fraaan-nal....
@heki: korán mentél ebbe bele barátom, még túl krán volt szerintem az

szóval én elhiszem Dr-om, hogy pont annyi eszed lévén, mint Boros Krisztinának különb-s-különb előítéleteket engedel meg magadnak, falusi büdösparaszt hogy ápoltatná mán a gummicsimma meg az elletőkesztyűette hátsó-melsőlábait meg ha van, akkor az egyik a szolgáltatóház kutricáiban a mani, a másik KÜLÖN szolgáltató csaj meg a PEDIkűrös.

Gratulálok, de Boros Krisztina ráadásul 10 éve még, hogy mondjam , az arcképe egy nejlonszatyor oldalát életnagyságban betöltően... jól nézett ki...
m.blog.hu/du/dudenbuch/image/.external/.thumbs/06e4516b3a258860511d7b04d6695185_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

Akkor elárulom neked, a falusi büdösbunkó fidesztőtelék hommófób gyerekkúrelója minek jár pedikűröshöz, mert a kínai "crocs" koppincs kambodzsaipapucsban akkora repedtsarka nyő neki, hogy már nem mindig tudja tapétavágóval, ahogy pedig loárkastélyban lakó (100 rózsafás fajlajtortapalota) oláhcigány rabszógáztatókirály szokta magának

Amúgy... van kérdésed is, testvérem, mert ha kérdeznél is? -csak bátran.

Frick László Intézet 2021.06.24. 09:24:21

@Steinmann Coco: Mert a te lábikóidról tipikusan csak fényesfővárosi és azonbelül is elitekerületi fotoszintézis útján tűnik el a repedni valós vastagbőr.

Vagy beszopod a telesoppot és megveszed a páratlan sarokcsiszolót. Párban.

Frick László Intézet 2021.06.24. 09:27:44

@ripők: @Steinmann Coco:
Aki pedi-manikűröztet, az a büdösbunkó potenciálfifersznyik szerint csak metrószekszujáléis buzzancs lehet
tehát:
1. megállapítjátok rólam, hogy fidesznyik szőrsaqpós vagyok
2. tehát jellegzetesen képmutató, hiszen életművem a metrószekszujális buzzancsok baszogatása és tessék, nem jutott eszetekbe, hogy egy biznyos életjkoron túl nem a lábkörmök a fő, hanem a sarok 3-4 mm vastag bőrkeményedése
na, szevasztok, még szerencse , hogy fidesznyik= elítéletes

tehát elég valakire rámondanotok hogy fidesznyik és rögtön -és ettől! anyám...- inverzfidesznyikként tévedhetetlenek is lesztek, nem csak hűdefejlettek

muchacha

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.24. 09:53:02

@Frick László Intézet: Nyugodj meg. (Talán egy pöppet több levendula a szakállolajba..? Csak egy ötlet, majd kérdezz rá a szalonban.)
Valójában a bőrkeményedés a szervezet egy védekező funkciója, ti. a nagyobb igénybevételnek kitett bőrfelület bizony-bizony megvastagszik, ezért besárgul, horribile dictu: porzani kezd. Mit tesz ilyenkor a modern ember? Hát még jobban nekiáll: reszeli, farigcsálja, flexeli. Megoldás ez ősatyáink bölcsessége szerint? Bizony: nem. Ezzel csak még inkább arra ösztökéljük a testünket, hogy védekezzék. Tippppikus picsaista zsákutca ez.
Hidratálni és természetes anyagokból készült, ergonomikus lábbelit kell hordani.

Frick László Intézet 2021.06.24. 14:18:06

@ripők: Ja. Etessé' má' disznót olyan lábbelibe' , bazmeg. Korunk fejlettnői archetipusának Marie Antonia Josefina Johanna aus Habsurg von Österreich-nek is voltak elképzelései a jogegyenlőségről, olyan maias-alakúak, de azt csak a kurva fasszopó lueszes irigy komornái találták ki a sans-culottes-ok vallatószobáiban, amikor a vádakat koch-olták

Ő egyébként kapásból készáz évet ugrott a divatban és azokat a ma India szerte bérgyártatott könnyű kanavászokat viselte, , a Mediterranum összes szihetén helyiu háziiparnak hazudják, ül is egy szakállas-bajszos vén banya bent a belsőszobában a szövőszéknél, de a csúcs a Trák főváros Plovdiv óvárosa ezügyben, mert ott még Szentendrét, mint a parasztvakításban iparostestvéárváros-t is megmutatják neked... csak amiből SZentendrén kettő van, abból Plovdivban 14 de hát a Balkán mindig is kurvára elmaradott volt ...

amiket a jürgenek jobbkézi feleségei Ibizán-Formentérán, amikor fiatalpasijaikkal nyaraltak, amíg a jürgen a bérgyártatást intézte HGong-Kongban a tudta (és érdekelte azt a Fickstagngé-ja) is, hogy milyen vágottszemű köcsögökkel, azokkal.

Frick László Intézet 2021.06.24. 14:19:51

@ripők: Kifelejtetted a lábgombának azt a speciálisát, ami imádja a repedtsarkakat.

Vagy nem te felejtetted ki, hanem ahol utánakereső motoroztál, nem akarták a nőiolvasótáboruk idegét felbaszn i ilyen fujjujságokkal [-> kellemetlen illat] hogy utána itt frenkizzél vele, mintha te tudnád.

Frick László Intézet 2021.06.24. 14:24:55

@ripők: Mindent megspórolhattam volna ha 2010-ben lecserélem a blogflag-et egy sima
Amit Csak Akartok Látni Az! -ra és egyszerűen csak minden nap bemásolom az aztirja az újságot, az eltolcsyzást, a mimmehalást a nyugdíjpénztárellopása miat a csődbemegyunk, a kurva (azt csak én szoktam írni, hogy idült alkoholista) Snitt Elnökur (mióta kisnittelték, egy józan pillanata nem volt a szánalmas nyomorúttyának)
Olasz Móccer
Görög Móccer
Goodfriend majd picsánrúgja nekünk
Kitántorgás
Mélyszegénység
Nincstermelés
Vegyékelakochézióspézeket azonnal
basszák ki órbánot a zónijóból
nincshozzáadottérték
összeszerelőország vagyon
(bezzeg a lengyelek kínait és szerelnek KI )

írnám azt és semmi baj nem lenne velem betévedne egy pár, aki vitatja, amit bemásoltam, megfognám, hogy fidesznyik és jó' okos lennék, mint inverz fidesznyik, aki fidesznyiket tanát.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.24. 14:39:12

@Frick László Intézet: Talán, ha a modern ember nem fújkálná feszt a lábát mindenféle szagosító kemikáliákkal - tönkretéve bőre természetes savköpenyét - akkor nem gombásodna és büdülne be. Például az indiánok is tudták ezt: mokasszint vettek fel és nem spréztek szinte sosem.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.06.24. 14:49:35

Ja, és a péniszük olyan közepes volt.

heki 2021.06.24. 17:35:14

@ripők: de én nem szagoltam még indián lábat

ráadásul a' indián nem tartott gyesznót, hanem lenyilazta a szarvast, hát úgy könnyű

:)

Steinmann Coco 2021.06.24. 19:50:19

@heki: én örülök hogy végre vannak csajos témak pedikűr manikűr satöbbi. Holnap megbeszelhetjuk mire érdemes rárepulni a zara leárazasban.

heki 2021.06.24. 22:08:34

@Steinmann Coco: oksika, bár nem tudom, mi az a zara,
de utánanézek.

Utánanéztem, OK, főleg a nyitókép fogott meg

www.zara.com/hu/

heki 2021.06.24. 22:11:30

@heki: anorexiás durcás arcú leples nigger transznemű a sivatagban, nagyon királyság

Frick László Intézet 2021.06.25. 06:18:32

@ripők: Az kéne, még, a természetözeli- a ~tel abban a bizonyos harmóniában élő népek. Amishok meg más, magukat nem csak a kommunikáció szintjén antzimarketingbe elzárós népségek. Gondolj bele, hogy az natívamerikai nőknek (csakúgy, mint az afro -afrikaiaknak volt egy mensisátra vagy gunyhója, s ami felgyülemlett időnként, oda beguggoltak, prcc-prcc és már inaltak is tova. A natívamerikaiaknak a havikötőjében a hímzések BEFELÉ voltak.

A te emlékezetedben csak a fasz eredeti működéséről írottjaim bugyborékoiltatják az Omega5 zsírsavakban gazdag agyvérzsírállományodat, de pl ez @Steinmann Coco: a világnak azon részén, ahol a gonoszok laboratóriumokban direkt koronavíruskészítményeket wokoznak, vagy pl ha gyárban dolgoznak, akkor olyan ótók bérszerelését végzik, mint a Hyundai (Han Dai-nak kéne ejteni...) i10...i30

közösülés után a nő, mintha pisilne, odaguggol vfalahová és ahogy azt a felgyülemlett mensivbérnél már megszokta, prc-prc a belefrecskelt ondót kipuruttyolja a porba. Indiában a seggbekúrásnak is ősi a kultúrája, mert a kényszer-gyerekházasságokban a Hivatalois Elhálás Mennyegzőjéig oda kellett kúrnia az ifjú férjnek.

Ezt csak azért mutatom, mert az európaiak teljesen odáig meg vissza vannak azért a hiedelmükért, miszerint a kúrás szivárványsokszínűsége, különös tekintettel Amadé Mozart kedvelt SchokoladenBraun-jára , az oirópaikultúra ajándéka a misszionáriuspóz mellé a világ fejletlenebb régiói számára leterjesztve. ű

Thor Heyerdal rosszkor volt norvég. Thoir fiatal korában a norvégok még nem a legbezzegebb skandinávnépek közé tartoztak. Az ifjú Thor tudata kb 50 évvel előzött rá az Oirópai LÉegs Legfejlettebb tudatra, spontán-bio-természeteszöld gondolatai voltak, már tinédzser korában is azt leszámítva, hogy amikor olyan érzései támadtak, ahogy a szerelme ujjazta a végbelét, mintha nőú lenne, azzal magyarázta, amivel az apja korabeli Karinthy Frigyes is.

Nos a szerelmével ez a Thor elhatározta, hogy összekötik a nászút napi 5-10 kúrásból álló kellemesét azzal a haszonnal, hogy ezt egy paradicsomi tisztaságú szigeten töltik, pől Borneo szigetén ebben az időszakban egy Skulkowsky Zoltán magyar mérnők és későbbi hollywoodi filmes vállalkozó oldalkocsis Harley-Davidson-nal motórzott.

Heyerdalék viszont egyx oilyan szigetet kerestek, ahol ők lehetnek az első fertőző fehér oiropid emberpár, pl Heyerdal hónapokkal később elkezdett hasonlítani a fia-korő Henry Vestine-re [~ra -nak kéne írni, mert az amerikaiak persze ezt a francia nevet angolosan ejtik] , annyira hippiszakálla nőt, csak akkoriban az ilyen pofákat még hillbilly redneck-nek csúfolták.

Nos, azért a Heyerdal - Rockefeller házaspár ugyxan Fatu Hiva szigetét az éppen még a kritériumaiknak megfelelőnek találták, de egy helyi nativeman márt szopatt azért őket rendesen, ahogy minden nativeman-nek illik szopatnia a hgozzájuk fairtrade-Klúni-jópofávalk leereszkedő, de azért mnég kurvára a legfejlettebb emberi lényként tetszelő oiropidokat. (A térséget az oiropid gyartosítók legaljától, a dánoktól felfelé számítva, a holland után a legrohadfkabb mocskos genetikaináci aljas gyartamosítók -franciák betegítették el)

Heyerdal mézesévéhez tartozik az azóta tudományosan is igazolt feltevés, miszerint nem csak a növények és az uszadékfán "tutajozni" képes állatvilág, de emberek is kerülhettek a mai fantázianevén Dél-Amerika partvidékéről Polinéziába emberek..

Egyesk agyvérzsirját ugyanannyira képes felforralni ez a beigazolódás, mint amiket én összeirkálok neked itt a fasz és a pina eredeti működéseiről
....

Heyerdal egész életében ez a tetves hippi fantaszta maradt, minden korszaka hipszterei jókat is röhögtek az ötletein, miszerint az ó-ó-ó-óegyiptomiak a mai fantázianevén Dél-Amerikának nevezettt kontionensrészről nádtutajon érkeztek a ma mArokkó néven becézett térségbe majd szépen elsétáltak a Nílushoz, mivel óriásfolyamokhoz szocializálódtak.

Te azt csak hiszed, hogy amikor fél pizzaszeleteket felköhögve muchacházol a baromságaimon, mennyire menő vagy a kiröhögésben, hát akkor Heyerdal mit kapott (ma már tudjuk, hogy az ingadozó éghajlat miatt más nád nyőtt 30000 éve, mint ma, "Dél-Amerikában"

Heyerdal korszakában a c-14-es kormeghatározás dívott, a mai korszerűmodernjövőbevezetőbb módszerekkel azonban kiderítették: VAlóban kb 30000 évvel ezelőtt kezdték a sivatagioroöszlán alakú homokkövet a mai Szfinx-formájára farigcsálni az akkor frissen odaérkezett Vörös Emberek.

A négereknek nem amfroamerikai voltuk miatt olyan a fasza, hanem azért, amiért a fogazata, az izomzatuk, az afroamerikaiakt kutatók a jólétnek kb a 3. nemzedékénél kezdik megfigyelni a csokibanán jelenséget, a Caries... az elhízásnak az a másik fajta (nem víztárolós) zsírszövete.. a puhulás (a minden téren) a termékenyítőképesség /fogamzáskészség csökkenése és a társadalmi-jóléti-neuraszténia...
Majd ha ráérsz, megnézel pár reklámfilmet, amiben mai fiatalafrikaiak próbálna beilleszkedni az amerikaitársadalomba, az egyikben Reese Witherspoon vállalt szerepet

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.25. 09:08:14

@heki: Én vettem már a Zarában inget.

Steinmann Coco 2021.06.25. 09:23:31

@Szorgalmas Gyémánt: ezek szerint nem vagy túl nagydarab :D

Steinmann Coco 2021.06.25. 09:33:50

@Frick László Intézet: nem az én teóriam h lavborszökeveny a virus.... Ééérdekes módon PONT a labor melletti piacról indult... Te se vagy egy colombohadnagy :D

Frick László Intézet 2021.06.25. 09:36:18

@Steinmann Coco: Lehet, hogy nem a magyar Zarában vásárolta. A Zara egyébként frencsiz, mint mondjuk egy benzinkútvállalat. CSak aki szerződik, annak vállalnia kell a szezononkénti Párizsba repülést, ott egy ipari csarnoikban állítják ki a bérgyártatott (vagy lényegében alibabázott) cuccokat a Mérnöki Iroda (a frencsiz tulajdonos) emberei és akkor frencsiz bérlők összeválogatják
pl ha Göbl Alajosné a magyar Zara frencsizbérlője, akkor a magyar Zarában kapható zömmel vietnámi, laoszi, mianmari és bangladeshi bérvarratott meg úgy összerendelt cucc Göbl Alajosné ízlésének a lenyomata.

Aki a Za @Szorgalmas Gyémánt: rában vásárol , az meg is érdemli, néha benézek, hogy megállapítsam, van-e magyar az ott leskelődők között, de nincsen.

Egyszer viszont a közeli OTP fiók ajtajában magával Esterházy Györggyel futottam össze.

Frick László Intézet 2021.06.25. 10:02:24

@ripők: Matteo Bandello-nál meg úgy általában a XIV-XVIII. sz prózájában egyáltalán nem ritka még az egy éjjel alatt 10 jelentősebb ejakulációra képes európai fasz. Sajnos általában csak celebekről, úgymint királyok, királynők és márkik meg márkinék, a XVIII. század Franciaországából mér Beaumarchais-típusú polgárok-és-művészekről maradtak feljegyzések vagy pl Benjamin Franklin sajátosan kúráléta sömörét, minden este kádfürdőt vett és megkúrelta a ... hát ő volt rá hajlandóü, a szakácsnőjét, mindezt a villámhártót feltanáló polihisztor a vére tisztítása érdekében, (a fürdőt is) A dolog érdekessége az, hogy Franklin 65 éves volt azidőben.

Ismétlés: Kedvenc liberális királyomnak, a navarrai Henri-nek 27 hivatalosan A Király Szeretője címet viselő nője volt, természetesen egyszerre akár több is és mindegyik akár naponta is megkapta a kb 157 cm "magas" háromingű királytól a betevőjét, a feljegyzések szerint a kortársak közül a legnagyobb fasza volt és valóságos gecikút. Már-már priapizmussal vádolák. A kor Harvey Weinstein-jeként is műküdött, ahágy nő csak találkozott vele, mint fontolóra vevé, hogy akkor ő is reá próbálkozik, leesne egy kisbirtok, de méginkább malom vagy csendes útszéli fogadó. (Még akkor a filmszerepeket nem találták fel)

De még a jóöreg Charlie Chaplin s, mint archaikus ember, 70 éven felül gyermeket tudott nemzeni.

Egy magadfajta kifinomultan polgári haladó antiorbánista becsületes embernek
aki nyilván GEOX lélegzőtalpú cipőben pucolna disznóólat is, elképzelhetetlen, hogy ma is születnek evilágra olyan gyermekek, aki semmilyen szeretetet nem kapnak és játékokat sem, meg semmit sem. Ha egy ölelést akarnak, akkor saját magukat ölelik meg, mint Sós Lajos rendőrgyilkos sziontén Lajoska nevű kisfia tette.

Még nincsenek nemi mirigyei sem, nehogy a nemitudata bizonytalan, de már csiklandja magát a gyermek ott legalul. CSak a középkorban még nem voltak ügyes rávezető-érzékenyítő fejlett emberek, hogy rávezessenek gyerekeket bennük rejlő nemis sejtették volna, mikre.

Egy olyan értékes magasfokú életet élő ember, mint te, aki egészségcipőben ás kertet odahaza.. an endorfint egészen egyedi, páratlan, utolérhetetlen formákban képes feltermelni, pl felfedez egy szerinte nyernik fidesznyiket és jól lebassza meg beégati és kifigurázza, meg a megsemmisítő szarkazmusával agyon is bassza és ez mind-mind dopamin, endorfin és más sajátmirigyek által termelt jutalomenzime.

500 éve még azonban este sötét volt, ha égett zsírfüsttel valami kanőc, az ember feküdt ott az asszonya picsája mézes szaglásaiban, hát mi más tudott volna tenni, főleg hogy volt is erekciója meg volt is miért.

A betyártallért, mint olyant még nem vezették ki a piacról, így azok is, akik esetleg inkább végbélt kúrtak volna, bizonyos nehézségekbe ütköztenek.

Magyarországon a Habsburg-típusú fejlettnyugati népnevelésnek köszönhetően azok a középkori lakások is megsemmisültek, amiket a török még meghagyott volna, így legközelebb Ausztriában vagy Csehországban találhatnál korabeli lakást, az ajtók általban 160 cm magasak, a szobák 165-180 cm magas belvilágúak és egy ilyen szobában anno éjszakázott 4-6-8 lakó, mai mértékben ezek a 2x2 a 3x2.. földesúri étkezőterem 4x4.
A gyerekeket fejtől/lábtül fektették, hogy jobban férjenek.

Nem tudom, voltál-e valaha bimbózó nő, de akkoriban egy 13-15 éves bimbózó nő, amire vágyott, az egy saját tűzhely egy saját kis putriban... amihez... hát... hogy mondjam... az akkori elmaradott társadalmi viszonyok között... embert is kellett fognia.

Bethlen Miklós magyar emlékíró a XVII. század embere volt és 65 éves korában ő maga magát páratlanul idős embernek nevezi, szinte senki nem élt már gyerekkori pajtásai rokonai... egyáltalá a véle egyvágásúak közül.

Nyilván kurvára únod már a pofámat, viszont Móricz Zsigmond több, mint 3 éven át gyűjtötte az Erdély trilógiája anyagát kordokumentumokból, emlékírásokból, naplókból és levelekből.

Balassa Bálint egy igen kreol fekete kanember vala... róka jegyezték fel, hogy egyszter Lengyelhonba lovagolván (Az előző 24 órában elintézett pár cselédlyányt s mosóasszony, csárdásnét etc.) meglátott két szénagyűjtó szlovák menyecskét, elkapván egyszerre mind a kettőt, míg az egyiket gyakta, a másikat is fogta, el ne szaladjon. Az egyiket megojtotta, majd átrakta a másikba és azt is megpakolta.

Ehhez még bele kéne bonyolódnom 16-22 éves szláv nők izomtónusába vagy pl ha egy ilyent te most elkaphatnál, csak a csárdás-átszálló műfajában mit kapnál és a kezeik akkor tisztultak, ha tésztát dagasztottak. A körmeik. Olyan alkarokkal a gyűjtéstől, mint Popeye-nek századokkal későbben.

Vagy pl nem rohadt ki az emberek foga, pedig sose mostak fogat.

De ezt is hagyjuk inkább.

Most csoikoládézabáláson, horrorfilmeken, pornón, Szúsz Perken satöbbin felnövekvő, minden idők legfejlettebb népeinek mennyire mimindenben gazdag lehet a jutalomenzimtermelése, plusz
drogozhatnak (a marihuána nem is drog)

és hát az unalom

hát még a jólét unalma

Frick László Intézet 2021.06.25. 10:03:42

@ripők: A kokain, a kokainnal van az az elég nagy baj, hogy az ember annyira potens lesz tőle, mint egy átlagos középkori lovász, tálas, komornyik vagy mezeijobbágy kokain nélkül is

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.25. 10:33:26

@Frick László Intézet: Vettem ott egy slimfit inget, meg egy nadrágot, mentem a sok er_sie közé Regenbogenlandba.

Steinmann Coco 2021.06.25. 10:45:15

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: igazándiból provokatív céllal dobtam be ezt a zara témát. Egyébként portugál v spanyol nem francia a cég de ez most lényegtelen. Csak demonstrációt tartottam h Dudi mindent leszól amit en mondok legyen konyv film kávézó áruház... Es akkor ha megkerdezed h árulja mar el ő pl hol vesz nadragot vagy hol iszik egy kávét a városban elkezd a négerek himbilimbijérol beszélni. Tessék dudu hol veszel nadrágot. Politikailag semleges kérdés.

Frick László Intézet 2021.06.25. 15:04:25

@Steinmann Coco: Vietnámban. Saigonban utcai piacokon 8 USD-ért árulják azt a, ugyanazt a, a cimkéje is hiteles, minden, szakértők nézték meg, Levi's gatyát, persze én nem veszek márkásat, nekem jó a vietnámi belpiacos is. Thaiföldön is az utcán veszed meg azt a hulladékot 100, 300 meg 1000 Bath, amit a Bp-n Peek & Cloppenburgban árulnak.

Zarában utoljára 2011-ben vásároltam, mert egy spanyol frencsiz bérlőnek pont az az ízlése, mint az enyém.

Ha nagyon muszáj.. és helyreáll a közlekedés, az ember 3000-ért lerepül Szófiába és felennyiért bevásárol, mint Budapesten.

Mint már említettem én a bolgár belpiacos férfiruházati láncban vásárolok, a Teodor-ban. [Todorovnak hívják a lánctulajdonost]

Egy kellemes hétvége Isztambulban és megvan a báli szezonra az estélyi ruha a Mamut-béli árból a szállás és a repjegy minden után még marad is, és a hölgyre, akinek kell, még rá is igazítja az iruló-piruló varrónő.

Nem tudom, hogy hallottál-e Amerika legújabb ellenségéről a Globális Piacgazdaságról.

A Peek & Cloppenburg-élményemet megírtam már, a frencsiz bérlő 70 éve bácsinak kellett beállni kuponnapon az ötlönyosztályra, mert a Fényes a Fővárosban nem találsz picsát, aki szakképzett és ért a férfiöltönyök számozásához., . Viszont fél órával zárás előtt már pakolnának, mint valami kőművesbrigád.

Meg is sértettem az öreget, mert megvádoltam,. hogy a frencsizbérlői réteghez tartozik, berágott, mint a kenderszakállú törpe a mesében, akinek kitalálták a nevét.

Egyébként... van kérdésed is? mert ha akarnál kérdezni, még kérdezhetnél is valamit.

Frick László Intézet 2021.06.25. 15:05:35

@Steinmann Coco: Ehhez azért kell pofa: még TE vádolsz ENGEMet hogy mindenedet leszólom. Hát ez bruhuhu :D

Frick László Intézet 2021.06.25. 15:12:44

@Steinmann Coco: Kezdjük ott, hogy olyan nézeteimet szólod le, amik nincsenek, sőt, ellene mondok.
Pl mi a véleményem Sorosról, az orbán meg az egyáltalán a kerítésekről. A migrációról. De te mnajd tudod, hogy én Sorosróül ugyanazt mondom, amit a fidesz. mert olvastad nálam is, hogy Soros.

De hogy mit mondtam a vén szarzsákra?

Hogy "gonosz terve" lenne? Én ilyent valahga is? Elsők között voltam, aki tagadta, hogy NEKI lehetne gonosz terve.

Az viszont az első voltam, aki Mészárost strómannak nevezte. Még a 444 is hetekkel utánam következett.

De téáged az ilyesmi nem zavar. De baszogatsz, hogy egy könyv-marketinges kaptafára járott 11 -ik könyvről mertem beszélni.

De azt nem tudnád megmagyarázni, hogy ha a szarról akarok beszélni., attól miért kéne meg is ennem? Miért nem elég bottal piszkálni?

Te megetted Deborah humbugját: Hát te vagy az alany, akire poiacitervezték. "az együttérző nő"

Mintha tudnád, mit jelent faszokráciát szenvedni... :D
Ugyan
már

Mert az faszokrácia, ami elől ez a szánalmas picsa "menekült"

Úgy hívják ezt a történetsávot, hogy elidegenedett neuraszténiás nagyvárosi lét...

Steinmann Coco 2021.06.25. 17:35:32

@Frick László Intézet: tehat en picsa vagyok de te lazán elrepülsz Vietnamba egy nadrágert. Nincs több kérdésem.
süti beállítások módosítása