...hát, azt majd még meglátjuk, hogy a FIDESZ Duna-Gate-je, a Fundangate lesz az ütősebb vagy Gyurcsány A Ferencné + Gyurcsány B. Ferencné + Nettóbancsak600 Olgíí + még egy picsa  leleplezése a FIDESZ nemzetben keresztényfasszal gondolkodóiról  a Borkai Ügy-size legalább hatszorosával Orosz Barbara pénzkereső szerveiben.

nemmleszunggruszkijakinjajiakokgyarmatokkak.jpg

 

Azt ma már tudjuk [-> Negyedik Hullám] , hogy az Ellenzék 2022-ben sem szeretne Orbánt váltani, na,

oroszbarbaraeztzszegellideafideszesgecitbevenniaztnemnemsoha_jpg.png

de így egyáltalán van-e esélye megmenekülni ettől? :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5416583294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.06. 07:44:33

Nem lesz gond. Ha véletlenül nyernek - majd a rájönnek, hogy A jobbik visszanácult, nem kötnek vele a koalacítót, új választások és csüszike.

Frick László Intézet 2021.06.06. 09:54:44

@Szorgalmas Gyémánt: Majd arra jönnek rá, keservesen, hogy a mackó meg a nackó sem játék.
Vért fognak még pisálni a Nemzeti Jobboldal-al való mai vííídám szórakozásuk miatt, mert a merkelizmus inverz reakciójaként ráadásul Fejlettisztán is náculni fog.

Frick László Intézet 2021.06.06. 09:58:31

@Szorgalmas Gyémánt:
Svéd film: Az agyatlab picsa megismerkedik egy arab orvossal, nagyon fajin csávó, mintha számítógép tervezte volna Wir Schaffen Das -algorit6musokból. Közben a nő baszik a volt pasijával is, azt majdnem megfojtja. Úgy kell újraélesztenie. Amikor befejezi a lovaglást, a volt faszija le is húzza a piros kotongumiját.

Snittek.

Az arab orvoös megy az autójához (az utolsó, még igazi Saab.. ott múzeálisnak sz6ámít, van vagy 25 éves)

A 44 éves kislány messziről mer csak odakajabálni az orvosnak, hogy nagyon szerelmes belé, de terhes lett a volt pasijától. Ezért azt kell választania.

A doki kellemetlenül érezve magát.. elhajt.
süti beállítások módosítása