hongkongikereskedokszallitmanytatfogtaelegyamerikai_cirkalo_az_arab-tengeren.png

 

Ja,háppeerszeeee! - ha tegnap a 44-esen Bekeska Caba felé irányuló kristályszállítmányt fogtunk el Szentkirálynál, akkor ha máma elfogunk egy kristályszállítmányt, biztos azt is a kurva Bekeska Caba-iaknak viszik.

 

Javallatom:Munk Veronika és Kárpáti Márton a húszik által használt minden 1000db  Made in USA fegyverre egyenek meg 1 db szilvásgombócot. Minden 100-ik gombóc után álljanak fel s kiáltsanak egy egy

 Oirópai Ügyésséget!

Proszit Vegyi Ali!-val  -s rá sréhen egy ahój bioszfegyverek Aszád-dal!

-t

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr816528838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.05.11. 10:54:09

Persze. Mert a fegyvereket csak így, ömlesztve szokás szállítani. És nincsen beleütve egyikbe sem gyári szám, amiből a szakértők megmondják napra pontosan, hogy melyik gyárban, a múlt század melyik évtizedében készült.

Frick László Intézet 2021.05.11. 12:19:34

@Serény Vélemény: Ezek már az elkobzott fegyverek jó alaposan széjjelrakva, hogy sokat mutassanak és messziről,hogy ne tudjuk,még a Vietnámi háború idején gyártották ezeket fatengelyes szovjetektől lopott Krásznaja Oktyábr esztergákon. És az amerikaiak a hong kongiakon keresztül egyszer már eladták Pol Pot-nak is 1974-ben.

Frick László Intézet 2021.05.11. 12:21:35

@Serény Vélemény: Bocs,még nem vette a fáradságot,hogy a képetmegnézzem,nem szoktamműmellúpicsák fotóit sem aprólékosan,demost látom,hogy 1951-es mintájú szovjet géppuskák vannak az előtérben. 1956-osmagyar fotókon is látsz ilyeneket.

Frick László Intézet 2021.05.11. 12:22:56

@Serény Vélemény: Végülis a géppuskákméretáből az egész 'arzeál' komolysága kimérhető

bár a riport szövegében ott van,hogy kisebb vízijárműről foglalták.

Szerintem szomáli halászbárka volt.

Serény Vélemény 2021.05.11. 13:01:11

@Frick László Intézet: A géppuskák azok bizony type80-as, az eredetileg szovjet PKM kínai gyártású verziói, a mesterlövészfegyverek ugyancsak az SzVD kínai verziója a Type-85, (en.wikipedia.org/wiki/Dragunov_sniper_rifle), az RPG-k ugyancsak kínainak néznek ki, egyedül ami egy kicsit bizonytalan, az lehet, hogy az AK_verziók AK47-esnek látszanak, ami pedig lehet eredeti szovjet is akár, vagy kínai.
Ezeket az oroszok egyébként már az afganyisztány elleni háborúban sem használták, hanem az AK74-est.
Ami igazán érdekes volna, az a lőszer. Ami ennyi fegyverhez nagyon sok kellene, hogy legyen.

Serény Vélemény 2021.05.11. 13:02:58

@Frick László Intézet: Jaés. El tudod képzelni, hogy hány embernek mennyire megfeszített munkája volt órákon keresztül, amíg így felhalmozták ezeket a fedélzetre?
Utána a propagandafotó után meg vissza az eredeti csomagolásba, regisztráció után...

Frick László Intézet 2021.05.11. 13:32:16

@Serény Vélemény: Az egyik legelterjedtebb lőszer,a 762-es.

A jadedemokrtikus Hong Kongbólolyan kínai fegyvereket vásárolok,ami csak tetszik.OsztályonkéntMao- és Négyek Bandája korabeli antik,Teng Hszia Ping korbeli-félantik Youngtimer , tehátmég tényleg kínai gyártásúak,meg a későbbikoppincsok...
Az AK-k szerintem már évtizedek óta akínaiak másolatainak is csupán a koppincsai, és kifejezetten a gerilla-csetepaték, afrikai gyerekkatonák stb felfegyverzésére gyártják.Az itt látható "arzeál" árából az amerikaiak a jemeni konfliktusra 10 kolumbán zsoldost nem tudnának beöltöztetni és felfegyverezni. Egy bezzeg amerikai valami korszerűmodernfegyverrel egyet suhint és eltörli ezeket...

Ez a tétel szerintem egy afrikai 22éves gyerektábornok 12éves VIII.rangú felesége tekintetében lehet arzenál. Ja,és Munk Veronika Telex főszerkesztő még, szerintem,aki benyalja,de hát őt sem az eszéért vagy az újságírói képességeiért szeretjük, hanem mert olyan aranyos. . A 444 lemerte hozni?
süti beállítások módosítása