zseniális,tanítanivalóan az:

Vegyük ki a pedig  almatermésűek közül a körtét azzal,hogy az nem alma. Meg a birsalmát és a naspolyát, hogy teljesen győzzük meg a hülyéket,akik úgyis & szivesen bekapják!és akkor csak kiderül,hogy ha többféle és több gyümölcsöt is ennénk lakosságarányosan,akkor is a kevesebbet ha csak az almára bontjuk! 

atobbetkihozzukkevesebbnerangsorban_de_ennel_meg_sokkal_jobbak_is_lehetnenk.png

 

miert_gombashuvelyifolyasos_az_ind_x_hu.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4716525544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.05.07. 14:08:34

Gyerekek,ez egy nap volt, teljesítményekkel,de amit ideföl a portfóliós index gecikműveltek a már milyen fokúhülyének nézésünkkel,az világbajnoki teljesítmény és utoljára Sztálin idejében voltpélda rá a Szovjetúnióban a selejtgyártással kapcsolatban. megjegyzés:Volt szovjet teherautógyár,aminek a gyárbólmégki nemengedett termelésében 90% volta selejt. De a fentimódszerinverzitásában kimutatták a 200%-os többtermelést.

Frick László Intézet 2021.05.07. 14:10:03

És ezt elhiszi valaki,hogy Litvániában egy ampulla le nem esett és léptek rá vagy lett vele valami...:D Életszerűez, gyáreeekek

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 14:27:59

én azt mondom ezektől minden kitelik, ugyanolyanok, ha nem még olyanabbak lettek mint eleik, ők újból megtapasztalták milyen sehonnai hazátlannak lenni ezért aztán mindent felülír a politikai hatalom megszerzése

Frick László Intézet 2021.05.07. 14:42:49

@csillagkúll: Én csak akkor mondanám ezt, ha Pápai Gábor rajzolt volna és egy nemzetikereszténykőkonzervatív baromnak tehát Müller Cecília bornyúszájjal és hogy a hülyék is értsék akkora feszülettel a nyakamban,hogy a faladja neki amásikat .

Amúgy egész életemben,kisdobos korom óta kurvára érzékeny vagyok erre az alma/körte dologra,ugyanis német nyelvből és fordítási hiba következtében alakult így, mrtugyanis német büdösbunkóul a Grumbierre az a műveltül Kartofeln (más Dummkopfok szerint viszont Burgogne) és az Erdbeere meg a szamóca. És akkormár meg is értetted a poent,miszerint a földialma (=krumpli),az nem a jonatánalma és ne keverjük.

Az alma meg a körte viszont almatermésűek és ha egyszer már, hogy nekünk a jobb adatok jöjjenekk i a nincs is termelésre

Feltisztítottuk [-> Aufklerung] a Magyarországról a multik által kivitt profitott a Csak Az Úniós multikra (mert az ugye kevesebb)

de a múlt évben [ez 2017-ben volt] azt hazudtuk, hogy nincs termelés,de Orbánék az ÚniósPénzekből(amit tavalyelőttig saját célra egyszer már MINDET elloptak)

most a termelés látszatára fordították

mégegyszer ugyazat az összeget
akkor elég érdekes az,hogy még ennek a trükknek a segítségével is az Össz Úniós Támogatások 2,5-szörösét vittékki a pedig nem is volt termelésből a multik

Ekkor jött Andor László professzor azzal,hogy amikor azt hazudtuk, hogy nincs termelés,volt az alma

és az, hogy a nemlétező termelésnek mégis lett profitja (= a semmiből,miközben a nincsen is hol dolgozók ki lettek fizetve) az a körte

És ne hasonlítsuk már össze azt, hogy kivitték a profitot azzal

hogy a nem is termelésből

Bár Orbánék a felénél kevesebb pénzzel lettek kitömve.

Ésmost azt fogod hinni megint,hogy én hülyéskedek.

Nemennyire okosakaz indexesekés szerintük az,aki elhiszi,amit írnak (pl te is) ,pont akkora barom,mint aminek te nézel engemet.

Frick László Intézet 2021.05.07. 14:45:01

@csillagkúll: Nagyon fomntos,hogy a hosszúkommentemet..ha esetleg nemértenéd?-olvasd felhangosan vagy olvastasd fel valakivel. Csudálkozni fogsz,azt

"semejesen garantalom"
/Giacomo Pedranzini KOMÉTA/

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 14:46:24

@Frick László Intézet: hát az is vagy, mert azt hiszed, hogy azt hiszem, hogy azt hiszed.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.07. 14:57:37

@Frick László Intézet: pedighát, és hiába is tagadod, cáfolatod fabatkányit sem ér

Serény Vélemény 2021.05.07. 15:15:22

Ez "napi oltások 7 napos mozgóátlaga" nagyon tetszik. Abszolút nem indokolt ugyanis nem a napi oltásokat ábrázolni, és abszolút nem indokolt a vonal diagram használata.

(Egy nap, pl. múlt hét pénteken egyszer beoltottak legalább 100 e embert, de inkább 130-at, így kb ez a gyakorlati maximum.)

Serény Vélemény 2021.05.07. 15:18:04

@Frick László Intézet: Most azt mesélték a fodrásznál, hogy a szomszéd falu állatorvosa pályázat alapján kap valami 1,5 m huf-ot a kisállatok ivartalanítására, vagy valami ilyesmi.
Úgyhogy kampányolnak a faluban, hogy most miskároltassa a macskát...

Frick László Intézet 2021.05.07. 16:52:50

@Serény Vélemény: Senki nem az értelmet keresi ebben a portfóliós cikkben, csak a vigaszt a rohatt eredmények,Orbán Gonosz Terve fenyegetőbeteljesülésére.És legalább egy hétig dolgoztak rajta hárman. Benne van vagy 387302 Ft-ba legalább.

Dr.Koós Alajos 2021.05.07. 18:04:09

A "beadott arány" percenként változik.

Aki adott pillanatban 100%-ot használt fel, az miből akar holnap oltani? Vagy öt perc múlva?

És akkor még nem is beszéltünk a második körös oltásról, amire illene félretenni.

Frick László Intézet 2021.05.08. 05:47:31

@Serény Vélemény: Amivel szemben MüllerCecilia 2020.áprilisaótaismételgeti,hogy a valóságos számok magasabbak a statisztikaiaknál.
Én mindenesetre az index (ez már ugye,ami fideszuralomalatt van) egész szerkesztőségévelés szilvásgombócformájában etetnémmeg a svéd kovidhalálozási adatokésa valóságközöttiklönbséget 10 statisztikába nemkerültkovidhalottat jelképezne egy szilvásgombóc,,könnyítésül a teljes szerkesztőség láthatna neki,viszont együltőhelyükben kéne befalniuk.

Frick László Intézet 2021.05.08. 05:52:40

@Dr.Koós Alajos: Ma hajnalban fogtam ezt a kaptafát

egymegyeilabdarúgóbajnokságra valómatek zseniiskolatársamvolt.Ők szórakoztakolyasmivel,14éves fejjelagimnáziumimatektanárjukat szívatták Alföldi Róbert kezdőszínészkorabeli hülye pofijátvágván,úgy csináltak,mintha nehéz feladatot találtakvolna ésilyen a kevesebb-a-több rodolfóképletekkel vezetvén a falnak.Számolta,számolta az öreg,már a Casio logaritmusossal,deminéltudományosabb fokozatban,annálinkábba nemelvárteredmény jöttki.

Sajnosén matematikai imbecillis idióta voltam,ezért mint valami kölyök Bertold Brecht,lestem ki a hemügémből és korunk Alfred Jarry-jaként Übü az abárolóban c.drámámhoz gyűjtöttem csak a gesztusokat.

de a mareggeli disznósat,azt nézd meg
süti beállítások módosítása