És én még azt hittem,unalmas már az,amit szajkózván mutatok az iskolák teszemazt egyháziasításáról.

A cucjiaialiazmusban vót az a pár egyházi iskola, sikeresmagasan a nyugat- európai színvonalfölött teljesítő iskolák,még a jobb csehszlovákmeg NDK-siskoláknális jobbak voltak ,kuministákókkokokis ezekbe  járatták a[z egyébként is szépen megkeresztelt,sokszor elsőáldozó is volt,páran bérmálkoztak is] kecskeméti ipiaristákhoz.Azt vagy 27-szer ismételtem el, hogy egy 1978-as piarista jeles érettségi bizonyítvány felér egy közepes ELTE diplomával2000-ből és 3 jó ELTE meg két Pázmány diplomával2020-ból.

"Na! -ereggyé' itt előttem osz' ne dumájjá' annyit!"

/Orbán kérlelhetetlen belsőellenzéke a Torgyán búcsúztatón Orbánhoz, Bazilika, 2017.02.14./

Na és Anikó néni,Orbán kultúr- és földmíveléspolitikához értő belsőellenzéke úgy gondolta, hogy ha iskolákat az egyházaknak adunk,akkor ezzel 300 olyan színvonalú általános iskolánk meg gimnáziumunk lesz,mint volta három katolikus gimi meg a református Debreceni Kollégyiom Kádár alatt.Hát honnan lehetne,majd ha Öveges professzornak műsora lesz a Mai Politikai Stréber Amerikai SeggNyaló Európa Ellensége RetekKlub-ban,akkor.Majd ha a Házon Kívül stábját egyenesen Boros Krisztina vezeti Bács-Kiskun megyében német  menekülteket riportozni a tanyavilágban, akkor.

Református Falu refkó Iskolájában a köcsög, nagy nulla, vallástanár címén fizetést húzó picsaember Abigélt nézet a kölyökőkökkel,hogy addig se kelljen dógoznia.és a szülők baszta papok kurva anyja az egyháznak a gyerekkúrelópapok,jazokoznak ezen a faluba.Kérdezemőket:Milyen egyházi iskola van a faluban? "BísztósKatóllikuss,azokkúrejják a gyerekikeet, asztirta jazz úúság!" Ismétlem:Ez egy TÖRTÉNELMILEG református faluban,,már akkor reformátusok voltak,amikor Martin Luther mégÁgoston-rendi katóllikus szerzetes korában megujjazta a 13 éves konyhalányt. Aszonták,szó szerint ezek a derék református emberek 1502-ben, hogy Soratın köptegen papalardıñ anası. És akübükunokáik azt se tudák,milyen religioalatt jár a gyerekük iskolába.

varazskonyha.jpg

A 2+n-edik Orbán kormányok Vallás-Közoktatás- Föld-és Kultúrálismíveltetési Minisztérioma,részlet.És amagyar képzőmveszthez pedig jobban értenek itt,mint az indexatelexben összesen.

Mitől a rézfán fütyülő ezüstözött alaméniomangyal bögyörőjétől is lehetne ugyan egy iskola -elsőbet pöeeerszöeee jelentős állami százmillióból felújtva - odaajándékozván bármely egyháznak,ha ugyanaz a pedagógiai bűnöző sanyinéni-gizibácsi teszi a fejét a falai között  úgy a religio-nak megfelelőre, ahogy a cucjialiaizmusban meg szocialista embertipusnak hazudta magát,viszont diploma óta egy pisz sok, annyit nem tanult. Esetleg még annyi,hogy Pötyibácsi belépett a szakszervezetbe,mert az is egy kis lehetőség nem a büdös rohatt kőlyökökkközé bemenni a büdös gyerekszagba.

sanyineni.jpg

 

Gyűjteményem ékessége az olyan falu,ahol a 14 év alattiak 70 %-a cigány vagy  magyar drogos proletár...és a kriptoojobbikos félfasiszta pógármester kitanájja, hogy Cigánymentes Iskolát csinál a jobbikos+ márki-zay-náci szavazóbázis elnyerésére.  Amikor a nemcigánymentesbe alig jön össze vegyesen a szükséges osztálylétszám.

Hisztiznek az emberek a magyar gazdaság olyan jelenségein,mint ugyanazt a hamisított tejet a hamisított tejtermékekkel a ZALATEJ jóvoltából kaminyótókkal BAZ megyébe kell fölvinni,ami hamis tejet meg tejtermékeket Bekeska Cabá-ról Raab-ba. Kicsiben az országban a termékeket ugyanúgy tökfölöslegesen utaztatjákkörbe-körbe egy országhatáron belül,ahogy a Föld-ön meg körül. Ausztráliában a holland almagyártókáltal génmanipulált gumikutyaízű kombájnalmát kell a thaiföldipiacigényeinek megfelelően egyenként csomagolva és matricázván eladni Magyarországon.

"Köszönjük taszok a potyán sokpízëket!"

/gyöngyöspatai uzsorások 2019./

Na,ez a bojózatt folyik iskolaügyben:

a cigányfaluból a jobbmódúcigányok, nehogy már a cigány gyerekük cigányok közé járjon iskolába, áthordják a szomszéd "magyar" faluba iskolába a gyereket, ahol a tanulóknak csak a fele cigány, azért nem a 70 %-a,mert ebből a faluból meg a "várasra" hordják a cigánygyerekeket REFORMÁTUSISKOLÁBABASSZÁTOKMEEEG!4!4!4! ,mert túl sok a cigány ebben az iskolában,hiszen a várasi iskolában,a hová hordják, csak a gyerekek 80%-a cigány.  Itt rohaggyakmeg eleventen a zsírbűrömbe,ha Városi Környezetben a Fényesfővárosban nemugyanez megyen, hogy a nyóckeres dópeman alakúak nemengedik a gyerekeiket cigányokközé járni a naputcai-ba-ja, hanemáthordják máskerületbe,az mégis a Diplomata Negyed.Viszont az város,és Somogyi Zoltán meg Cocónénióta tudjuk,hogy bizony a városikörnyezet az városikörnyezet és ha a várossi drogos dől L-alakban a ház falának,az már a hűdesokk kútúrák. Meg ha az egyik ragacsos kutyahúgytócsábóla másikba lépek Zoirópaji Városaz,meg 80ezer Ft-ot fizetek az albiért,a kapu két kerékvetőjét fekete szivaccsá ette a kutyahúgy. Városi környezet. Diplomanatnegyed a Szegfű utca is.Meg most Németh Lászlóról milyen utcát neveztek valamilyen kumistapiroska vót azelőtt mán el városi környezetben.

Gyárëëëkeeek!

/Öveges József/

 ,ide vezet az, hogy a Mai Magyarországnaknincs egy Kosztolányi Dezsője,egy Móricz Zsigmondja vagy egy Krúdy Gyulája. Kosztolányi egy irodailégtérben az egyik kezévelakormánypártilapba írt,a másikkalmeg az eellenzékinekleadottat korrektúrázta. Kádárékmindenfélétösszehazdgáltak a Horthy-korszakról,hogy az jöjjön ki,a44444 fős tagságúKMP voltamunkásosztályélcsapata,nemaz 1,3 milliós szocdempárt,meghogy ha volt a Horthy,aki ugye fasiszta, elleni ellenállás,akkor az kommunista volt. Bár egyébként a nyilasokis Horzthy ellenesekvoltak,de senkit nem zavar mainapsága történelem,simán fújja Cocónéni is a Kádár-korabeli mókszista hamisítványokat.

Mikell ahhoz, hogy ma a gecisajtó büszke gecije lemenjen terepre egy cigány iskolába? Az,  hogy "megszabadújjon a klik"-től és a[egyházikaritász]szolgálathozkerüljön,de akkormár a geci baszik a valóságot feltárni,amikor egy amerikaitípusú kisegyház ügynöke kérdezimeg a paógármestert,mennyibe fájna az nekik,a máltajijaiajkat kiütni a pápista rohadék egyházikaritászt nyeregből,mutat is valamit,a paógármester ránéz,jannyit nem-ér e. Hogy a falu szóhasználatávaléljek,a geciújságíró nyugodtan kiszophatja valamelyik nyócgyerekes asszony túrós kisfaszát,jaztat.

mikellahhozhogyagecisajtokigyojjonhozzanke.jpg

A képen láthatónőknek azóta öt gyermeke született -szevasztok! Kettőnek jogosítványa van. Ja és az iskola a klik-től olyan büdösvallásosszervezethez került,akiket a 444 zattejjistái de-geneticce apréjjanak :D hűjjepapókk-alapon :D

És akkor olyan egyházi iskolák vannak,hogy annak a religio-nak a vallástanára ahhoz a valláshoz,amit tanít,akkora segghülye... egyébként meg annyira műveletlen és értetlen, hogy fel se fogja:Az Abigél tévésorozat az katolikus iskolába való, csúfolni a refkókat.

Itt tartunk gyáreeeeekek és akkor innen ki csodálkozik,ha Sanyinéni a PDSZ egyik góréja huhog az érettségi előtt két naappal, hogy ez így nemérettségi,ha elmaradnának az érettségik,milesz az egyetemifelvételikkel, ha az onlineoktatásbanmegszerzett átlagokat ajánlanákmeg érettségijegynek,milyenérettségihjegy az, Hogyannemtudjukeztmegoldaniországban perszehogy a hogyannemlehetmegoldaniezt az ötlete a politikaiszolgálatosPDSZ-nek,még szép,ezértfizetik őket...  és megint bukta van,mert csak meglett az érettségi,mit hazudjunk valami negatívat,hát jazt, hogy ríttak a gyerekek a régnemlátott kisbarátaik miatt 2021-ben,amikor órán nem sutyorognak egymással,nem is néz fizikailag,át a valóság levegőjén , rá amásikra,hanem telókán szkájpol vele. Biztos vannak nagyon öreg orbángyűlöletbe annyira behülyült Retek Klub Hiradó nézők,akik beveszik,hogy a gyerekek nem látták egymást már az orbánmiattonlájnokatásban november óta és ezen pityeregvén elbasszák az érettségijüket.

Amivel az a baj, ha meglett,hogy jó,bár meglett,de túl könnyű volt,mi lesz így a gyerekekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4816522718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.05.05. 08:29:13

Iskolaügyben nem kívánok laikosokkal dumcsizni.
Két rövid észrevételem van csak
1. pedagógiai bűnözők - minden szakmában, a fodrásztól a köművesen át a sírásóig van jó és rossz munkaerő. Szándékos előítéletesség részedről, hogy állandóan ped. bűnözőkról beszélsz, minhta nem arról lenne szó, hogy a kontár az valami oktatási sajátosság lenne, és hogy a nagytöbbség kontár lenne. És ezen nem is fogok vitázni, mivel ez olyan hatellemis vitatéma lenne.

2. Az Abigél - zseniális könyv, zseniális film, és ha szerinted a refiket cseszegeti, akkor te lófaszt sem értettél abból, miről szól. Próbáld meg a könyvet elolvasni, hátha úgy megérted. Emberi tartás, igéeretek megtartása (iskolaigazgató) igazi közösség (lányok) segítő szándék (diakonissza és König tanárúr...) basszus tényleg nem érted? Hogy a sok hülye szabály és rend mögött valami olyan van,ami irigylésre méltó.

Serény Vélemény 2021.05.05. 08:38:03

@Coco néni: "Hogy a sok hülye szabály és rend mögött valami olyan van,ami irigylésre méltó."

:-)

VÖ: "Magyarországon nincs demokrácia" mert... gyakorlatilag minden esetben a mondanivalód lényege, amit egyébként még csak nem is te találtál ki, hanem az általad preferált "oldalfüggetlen oldal" agybaja, hogy azért nincs demokrácia, mert demokráciában nem lehet rend.

Szóval vicces vagy.

Coco néni 2021.05.05. 09:08:02

@Serény Vélemény: demokráciában nem lehet rend - én ezt hol mondtam.
Ha próbálnád értelmezni, arról írtam, hogy "sok hülye szabály"
nyilván vannak olyan szabályok, és REND ami nélkül nem működik semmi - és vannak hülye és felesleges szabályok, és van diktatúra, mikor a prop. minisztérium leadja a sorvezetőt az "újság"-nak, hogy aznap kit basszanak agyon éppen. Az nem rend, az sztalinizmus.
De pl. az rend lenne, ha nyilvánosság előtt hazudozol, az valamilyen módon büntetendő. Kártérítés, helyreigazítás.
Pl. mikor GG elmondja, hány pfizer halott volt - és kérik, hogy terítse a kártyákat, akkor csöndben van.
És mondd, ha igaz, nem kéne sürgősen kivizsgálni, mitől százezerszer rosszabb hatásfokú náluk a pfizer, mint bármelyik másik országban? vagy hazudott?
és ha rend lenne, nem kéne neki vagy elmondani, hogy hazudott, vagy sürgősen vizsgálóbizottságot állítani az oltási kudarc miatt? REND :D
milyen szabály vonatkozik a főnire és családjára? :D
vejkó és a lámpák :D rend: D szabályok :D

Frick László Intézet 2021.05.05. 09:33:34

@Coco néni: Laikus vagyok:Mikor áthúztammár ezt az érvelésedet azzal, hogy ha egy bármilyen munkában van két semmirekellőkontár hátramenéss, akkor a brigábóla többiek ráhúznak és bepótolják.De egy tanári kar állhat 30 zseniből, egy gizi-sanyi pár tönkreteszi egy teljes tanári kar munkáját. És mégrövidebbre zárom:Megkérdezem az iskolaigazgatót,miért hagyja."Ó, hát ha kirúgnám ezt a két rohadékot,hovámehetnének a szerencsétlenek. Ezt a párévet mnár kibirjuk velük." Sajnos a szakszervezetek nem tudják felszívni az összes ilyen szakmai szemétládát.

Abigél:
Természetesenúgy viselkedsz megint,mint egy kálmánolga,robogsz, hogy a hülye fidesznyiket megfogd.

Hol beszéltem én a regényről?

AMatulaMagazin mirőlkapta a nevét? A jógyerek"röhögnivaló Matula bentlakásos református lánygimnáziumról, ami persze "dramaturgiailag" filmrealkalmazván ilyen.

Nézd,én nem bánom,amikor ilyen kálmnánolgásan gyössz nekem

aztán nagyot koppansz

majdmegkoncepcionáűlod magadnak, hogy megint kidumcsiztad a hülye riposztőtelik fidesznyiket,el vagy te szépen az ilyen "győőőzelmeid"-del,ahogy KO sem fogja soha megtudni már, hogy vezette falnak a katolikus vénszar :D

Frick László Intézet 2021.05.05. 09:38:39

@Coco néni: @Serény Vélemény: Amai netokráciában,a véleményrács alatt,ami a mai illiberális USÁ-tóla 444/index/telex/hvg-ig nyúlikel,nembeszélhetün demokráciáról,ugyanis a demokrácia alapja a véleményszabadság.

Olyan politikában,amit ez a mai ellenzék,a szivárvány koalícióa geciváltók diktálnak,nemlétezhet a kiadottóleltérővélemény.

Orbánnál lehet.

Orbán a diktátor,akit mimnindennek le lehet hordani.

Próbáljatok nmár Bidenre valami..kritikusat mondani,de IGAZÁN ütőset.

A mai USA a színtiszta illiberalizmus.

Ilyen még a Szovjetúnióban sem volt csak Sztalinig. De az akkora seggnyalókat,mint a mai jógyereksajtó alákérdezői,még Sztalin is kiröhögte strébernek.

Serény Vélemény 2021.05.05. 09:45:37

@Coco néni: "demokráciában nem lehet rend - én ezt hol mondtam."

Természetesen nem mondtad. Ugyanúgy nem mondtad, ahogy a moslékok vakcinaellenessége sem ótásellenesség.

Csak éppen minden hiedelmedből, ami a demokráciával kapcsolatban belőled sugárzik: ez következik.

Frick László Intézet 2021.05.05. 09:46:27

@Coco néni: Nézd, ez hülyeség volt,aPfizer-re gerjesztett hisztériát a Pfizer karakterrombolásával gyöngíteni. Fölsemkellett volna venni a témát.

Az Ellenzéknek szabad vakcinahisztériát generálni,mert az USA megrendelése szerint a kiválasztott vakcináknak kell a legjobbnak lennie a világon.

Napok óta nem válaszolsz:
De már teljesen világos, hogy az Európai gyógyszerügynökségnek az elsőhetekben talán hihetőnek hangzóhivatkozásai üresek és valójában amerikaiseggnyalópolitikaiszolgálattételről van szóa járvány legközepén.

Merkelmeg is kapta a fenyítést,amiért a büdösruszkivakcina felétapogatózott.

Demokrácia.

Orbán mint mondott:"Mindenki azt csinál,ait akar,aki nem akar oltást,ne oltakozzon, csak azt kérem, hogy nebeszéljen rámásokat, hagyjaa a többieket, ha akarnak oltakozzanak.

Ez a Pfizer-hisztéria ez a legaljasabb sunyulás.
Ezért hibázott GG ezt.. nem lett volna szabad az ellenzék szaros kesztyűjére tekinteni sem,nemhogy felvenni.

maradjunk annál,amit Karikó mondott, egyelőre nem tudjukmi a vége, hola vége és mikor a vége.

Nincsen még lefutva semmi.

Pl az új mutánsokegy elsóben szinte semmi "nullatünetű" lefolyás után hónapokkal kezdenek el rendesen DÓGOZNI

A gyorsteszt vagy kimutatja vagy nemmutatja ki,a gyorsteszt megbízhatósága a gyártó szerint 60%. Szerintemmeg nyugodtan kimondhatjuk:A gyorsteszt vagykimutatja vagy nemmutatja ki %0-50%, ha ugyan van.

Deplakkor is negatívat mutat, ha van, csak rosszul vettékle.

És akkor egy ilyet valaki sajátmagának vegyen le.

anyám

Serény Vélemény 2021.05.05. 09:50:23

@Frick László Intézet: Vagy pl. bezzegsvédek. Kitalálták, hogy nagyon sokba kerül az orvosképzés, és a svéd orvosok úgyis dobbantanak az USÁba - mert ott még több fizetést kapnak, - ezért inkább nem képeznek orvosokat.
Hanem a b-kategóriás uniós államokból importálnak.
ÉS coco néni szerint ez a csodálatos, magasan fejlett nyugat, amihez nekünk azért kell tartozni, hogy még jobban megszívassanak minket. Mert az milyen jól esik, hogy az ő adójából finanszírozott állami egyetemen képzett orvosok inkább svédisztánban próbálnak szerencsét, minthogy azt a tartozásukat, ami a magyar társasdalom felé van a képzésük miatt - valamennyire törlesszék az orvosi pályájukon...

Frick László Intézet 2021.05.05. 10:26:19

@Serény Vélemény: @Coco néni:
Ez megint egy régi,unalmas kör.2-nélis több motívuma van annak, hogy az orvosok miértmennek el,ami a hazugság,az a pénz.

Ami igaz,az, hogy a magyar feudalizmus,a magyar egészségügy feudális állapotai miatt mennek el és ezeket a feudális állapotokat most igen látványosan védi az egészségügy.

A globális berendezkedés lényege az,hogy másholmindig jobb,ha a svéd orvos megy el,az a fejlettség meg a a hűdejó,a magyar orvos,az csak tántoroghat ki és sohamár.

Azzal nagyon egyetértek,hogy Szarmagyarország,szaroktatás,szaregészségügy akkor ne járjon szarmagyaregyetemre. Azt márbebizonyítottam, hogy nem a pénzről van szó,ha a pénzrőllenne szó,akkor dúskálnánk,lottót kénerendezni egy - egy körzeti orovosi praxisra.

20+30 millió + havi 5 milliókpnban meg amit papíron a vállalkozónakkéne állni,azt is a településállja és a szó szarosértelmében az ánuszátkinyaljáka doktornak, csaklegyen,a legröhejesebb a hétvégiügyelet, ha annyira hülye,hogy egyet sem akar ügyelni,még azt is elengedik neki.

Hol kap ennyit fejlettisztánban egy kitántorgósohamrá orvosunk?

Nem.

Műszakban akar orvos lenni és mint fejletisztánban, heti 24-30 órában akar orvos leszegetni,azt se bánja,ha 3000 €-ért,akkor se kell neki a magyar körzeti orvosi praxisban az €-ba számolva 18000

Jaj, gyerekek,amiket a praxisközösségrőlösszehazudhgáltak azzal, hogy a sok hülye pestiúgyis bevceszi,mert nem ismerika vidéket.

És úgy is lett.

Értitek,autót sem kell rá tartania,az önkormányzatok köre (a körjegyzőség) körbe-körbefuvarozza.

Serény Vélemény 2021.05.05. 10:44:54

@Frick László Intézet: Oké, ezek a magyar orvosok, de kb a románok, a csehek, a lengyelek, és a többiek is vannak hasonló orvostudományi szinten.

Coco néni 2021.05.05. 10:51:06

@Serény Vélemény: moslék, vakcinaellenesség...ismered a mondást, mi a nyugodt élet titka: ne vitatkozz hülyékkel.

@Frick László Intézet: sanyinéni, stb kálmánolgássan...ÁJVÉÉÉÉ sőt JUJJ :D

nem képzelitek, hogy veszem a fáradtságot, hogy ezekre rendes választ adjak :D

Serény Vélemény 2021.05.05. 11:22:28

@Coco néni: Nagyjából soha semmire nem adsz """rendes""" választ :-)

Az a baj veled, hogy a véleménybubidat nem vagy hajlandó egy kicsit se lecserélni egy kissé szabadabb, liberálisabb gondolkodásmódra.

Coco néni 2021.05.05. 11:26:07

@Serény Vélemény: véleménybubi :D szerinted te miben ülsz :D
moslék....kb 3 millió ember véleménye....oltásellenesség - miközben a WHO épp tegnap adott ki egy hivatalos határozatot, olvasd el. Ezek szerint a WHO is magyar ellenzéki és vakcinaelles Jesszuszom. Nem írta meg a mandiner, mi? :D
Folyamatosan a habonyművek szlogenjeit büffikéled vissza, moslék, oltásellenesség...óriásplakáttal és M1 hiradóval se szoktam vitázni.

Serény Vélemény 2021.05.05. 11:29:15

@Coco néni: Tegyük fel, hogy igazad van, és én a habonyműveket copypésztelem gondolati szinten. Mennyivel jobb, hogy TE a teoldaladi véleményvezérek egy darab engedélyezett véleményét tolod vissza?
MÉg csak egysíkúnak se mondanám, mert a sík az már két dimenziós.

Coco néni 2021.05.05. 11:32:58

@Serény Vélemény: látod, itt vannak a bajok, hogy soha nem próbálod értelmezni, amit írok, mert élből nem fogadod el, mert tudod,hogy én ellenzéki vagyok. És innen fogva, ugye, az mind szar,moslék, agymosás, amit mondok. Na, ezért értelmetlen ez az egész kommentsor és minden ráfordított perc.

pl írtam az Abigélről, arról is van központi vélemény? Én nem tudtam róla.

Serény Vélemény 2021.05.05. 12:30:53

@Coco néni: Én értem, hogy nem érted, de én mindig tovább értelmezem az általad írt dolgokat is, mint amennyire egyáltalán te érted.

Például az események és az ő láncolatuk:

Ha negatív érzelmi hangulatot szítunk a sinopharm vakcinával szemben, akkor az emberek bizonytalanná válnak, és akkor sem oltatják be magukat vele, ha elérhető. ÉS EGYÉBKÉNT nekik teljesen megfelelő védettséget adna.

Ez gondolom világos a TE számodra is?

HA a magyar társadalom valahány százaléka - mondjuk 60%, vagy 70% - védettséget szerez, akkor véget ér a járvány.

HA Nem szerez védettséget, akkor nem ér véget a járvány.

Ha a magyar társadalom 80%-át beoltják olyan vakcinával, amivel az emberek max 80%-os védettséget szereznek, akkor a társadalom összesen 64%-ban lesz védett--> a járványnak vége.

Ezt azok a véleményvezérek, akik a keleti vakcinák ellen beuszítottak téged, pontosan tudják.

Nem az számít, hogy mindenki személyesen 100%-ban védett legyen, mert ezt az igazi járványügyi szakemberek is megmondják, hogy semmilyen módon nem lehet elérni.

DE amikor már felhabosították az emberek agyát a sinopharm ellen, - mert csak a pfizer a jó mert csak - akkor már tökmindegy, mert minden nap emberek halnak meg, és a halálozási statisztikával lehet tovább uszítani a kormány ellen.

PEDIG ha az észlények beoltatnák magukat és mindenki beoltatná magát, akkor csak a sinopharm is megoldást jelente.

HA elég hamar megvalósul a védettség.

Tehát az ellenzék stratégiája: minél jobban elbizonytalanítani az erre fogékonyakat az oltásokkal kapcsolatban.

Erre alapozva lehet a halálozási statisztikával csapkodni az embereket fejbe.

Serény Vélemény 2021.05.05. 12:44:41

@Frick László Intézet: Nyugdíj előtt álló tanárnéninek nem szóltak, hogy az egyik gyerek a hatodikos osztályból autista. Annyira szakértő volt, hogy észre sem vette.

Egy autista gyerekről, hogy autista.

Nem mondom, hogy ránézésre tudnia kellett volna, hogy az autizmus melyik fokán van, de azé... a feleségem oviban első látásra levette, hogy valami nem stimmel a sráccal. (nem tudott se hintázni, se kismotorral menni).

Aztán amikor a gyerek hisztériás rohamot kapott, mert a rajzát(!) a tanárnéni lefikázta, akkor sem derült ki a számára, hogy valami gáz van, és tovább folytatta a szokásos fasiszta technikáit, aminek a vége az lett, hogy a gyerek betörte az ablakot, majdnem elvágta a kezét, és be kellett gyógyszerezni. Ami mondjuk nem fordult addig elő, mert az osztálytársai pontosan tudták, hogy vannak dolgok, amiket a Rolival nem lehet megcsinálni, és ezért nem csinálták meg.
Mert jó fejek voltak.

A családi ebéd-vacsoráink nagy része a gyermekeim lelkének a leápolásából áll, mikor a tanárnak alkalmatlan tanáraik lehet, hogy csak néhány évvel később tudatosodó lelki- és egyéb terrorjának a hatásait kell valahogy semlegesíteni, vagy minimalizálni.

Frick László Intézet 2021.05.05. 14:48:57

@Serény Vélemény: @Coco néni:
Nem,hát a múlt péntek előttmindennapos örömhír volt az oltakozásmegtorpanása,strigulázták, hogy bezzeg a fájzermindelfogy,míg a sinofarm.A gecik nem elször csinálják ezt, hogy amit belemagyaráztak a népekbe,aztán az simán beadják,mintha a népek maguktól akarnák csinálnák.
Kedden bediktálják a NT-nak, csütörtökön "Megírta a NT !" hogy a faszba ne írta volna meg. Hogy a faszba nemind a fájzer fogyna el

Most is ez és ennyike történt.

Nyomorultak, MCMLXI. fejezet

Frick László Intézet 2021.05.05. 14:54:36

@Coco néni: @Serény Vélemény:

Akiínaiak űrállomást állítottak pályára.3perces hír a Retekklubban,az info, hogy űrállomás 3 mp az összes többi idő arrólszól, hogy a hordózórakéta ránkzuhan,sejtetik, hogy vacak a kínai,deamatekmellettük van,meert a földet 70%-ban lakatlan víz és a szárazföldeknek is csak 10%-a lakott. viszont Elefántcsontparton házakat rongáltmeg egy ilyen (azok a házak,ugye,ne részletezzük,utcai verekedés során csak lekapdosssát a háztetőket és azzal verik egymást)

Komolyan,az ember nem is értette,hogy minek néznek bennünket, hogy a 3 mp kontra 333 mp nem tudtuk egy körbőlmegérteni, hogy a kínai=kókányhordozórakéta RÁN IS ESHET ezt körbe kell ragozva ismételgetni percekig?

Itt tartunk

De azért Orbánék a sötétbunkók.

"Anyu okos,Tomivalmost, CRALEX-et vesz hüölyeapunak,aki fosik,minden gyógyszert anyu választ jól,aKinder Pinguit is anyu tudja jól
meg hogy csak a Fájzer a jó,azt is anyu

meg Cocó néni tudja jól, mindenki,aki mást mond, az hülye apu, akire nemlehet rábízni a gyógyszervásárlást.

Mert akkora egy hagyományos fasz, hogy anyut hagyományos szerepekben kell mutatnunk,ő főz, vásárol és okos.
És akkora hős,hogy nemengedheti meg magának, hogy beteg legyen,meg a fájdalomra sincsen ideje

hhhhhhh

Serény Vélemény 2021.05.05. 17:19:26

@Frick László Intézet: a space shuttle 16 tonna terhet tudott az ISS-re vinni. És 27 tonnát alacsonyabb pályára.
Ez a kínai hosszú menetelés 22 tonna terhet vitt fel.

A Szojuz talán 7 tonnát tud.

Igen, lekörözték ezzel az amerikaiakat.

Coco néni 2021.05.05. 18:01:03

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt: többször feltettem nektek a kérdést, szerintetek miért járok ide, de soha nem próbáltatok rá válaszolni.
Akkor elmondom, engem, veletek ellentétben, érdekel a másik oldalon lévők gondolkodása, érvei, stb.

De most megint itt van az idő, hogy kiszálljak, és az a fő ok, hogy
1. nem velem beszélgettek, hanem mondjk az ATV hiradóval, vagy kálmánolgával, vagy mittudomén, és olyan dolgokra reagáltok, amiket soha nem mondtam, vagy soha nem gondoltam.

2. megértettem,hogy gondolkodtok, ahogy Dudi mindig rám mondja, pedig rátok igaz...azt írta az úúúújság...a a mandiner....azt mondták a sajtájon....és jönnek a legdurvább leghazugabb szlogenek, mint "vakciaellenes baloldal" és hasonlók.
Képtelenek vagytok felfogni, ESZKÖZÖK vagytok, mint a varázsló eszközei a Maria és a varázslóban, KELL a 2,5 millió ember, hogy nyugodtan, kényelmesen lehessen lopni és nemzetközi mértékkel is már gusztusos nagyságú magánvagyont megalapozni. Plusz a potrohás cezaromániája.
Ehhez kellettek, és ahogy mondta régebben, az ellenfelet "patás ördögnek" kell beállítani, démonizálni.
Nem véletlen, hogy a képzetlenek a szavazóbázisa, meg pár ilyen jobban képzett faék, mint ti.
Na, léptem fiúk, egy jó időre elég volt belőletek mert uncsi a műsor
1. szar tanárok
2. vakcinaellenes baloldal
3...satöbbi

még szerencse, hogy a fideszfanok mind tökéletesek, hibátlanok és a potrohás soha nem csinál semmit rosszul.
Szerintem még életében szentté kéne avatni.
ÁMEN.

Frick László Intézet 2021.05.06. 06:59:11

@Coco néni: Nem tudok a többiek nevében nyilatkozni.
Vagy hatszormondtammeg neked az igazat arról,miértjársz ide.
Az, csakúgy a Gecit gyűlölnimeg a véledazt az 1-et,amit Azstírtaaa az ÚÚÚság (és a saját iskolai valsóágotokat is a kiadott vélemyényrácson át nézitek)..eben mi az élvezet.

Teokos vagy,mertinverz fidesznyik ésitt van a sok hüjjeee fasz fidesznyik segghülye,akiket töchtigén,félkéz-egyujjal elintézel.Sorozatosan aratod felettünk a győzelmet, csak hátkiakasztóak vagyunk már a bunkóságunkkal,mertahelyett,hogy a szabvány fidesznyikmódjára megsemmisülnénk a saját zsírostobaságunkba fúlottan,még merészelünk visszauga..szóvalbugyborékolni..
Ahelyett,hogy bééégetnénk jhogy:
"Hűáűűdeigazad van Cocó.Jaj,ejvá,meded,mehhaltunk az igaságod fényében Cocó.Ugy van Cocó.

Ésmég hozzámi is elismételnénk azt hogy a szarkínaivakcina, csak a fájzerajó,stadjonnyokmeg a möccsök,hogy a möccs miatt a minden (én elismételtem..de...ez.. zavart tégedet?Dehogyisse,fogod,összecsomagolsz serényékkelmeg hekivelés végzel egyben velem is)ű
deazért mégén szégyelljemmagam,mert ilyen vagyok...

nem az az izgalmas,hogy szerinted mit csinálunk.

Sokkalizgalmasabb az a rész:

MIT KÉNE TENNÜNK HOGY MEG LEGYÉL VELÜNKELÉGEDVE.
Ezt még búcsúzóul fejtsd márki?

Milyen olyan véleményünknek szabadna lenni,amivelnemváltanánkki apáppádat, hanemmaradnál dumcsizni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.06. 07:28:10

@Coco néni: Két dolog miatt jársz ide. Az egyik az endorfin, ha az embberől mások besézlnek, akár írásban is, és negatívat, endorfin termelődik az egyén agyában. Így alakul ki a kommentfüggőség.

A másik dolog, hogy szeretnél megeőrsíétst a hiedelmeidre , bizonyos elemire kapsz is, aminre meg nem, arra ánk fogod, és így megerősíted magad abban, hogy minden hibájával, bűnével és jobikos szövetségesével együtt még mindig sokkal jobb lenne, ha az ellenzék kormányozna, csak a sok büdös tapló beveszi az orbán rizsáját. Ez leheőtőséget ad felsőbbrendűségi tudatod kiélésére - a fidesz szavazók alacsonyan képzettek, azért ilyen buták - ami,mint tudjuk, a végtelen önbizalomhiány legbiztosabb jele.

Ezért jársz ide.

Frick László Intézet 2021.05.06. 09:28:04

@Coco néni: És ne feledd:Elvárjuk,hogyy a dumcsiképess-dumcsi kompatibilitásunkbólazt a részt kifejtsd, hogy:
hol
miben
mennyiben szabad

más véleménnyel lennünk

Coco néni 2021.05.06. 12:54:04

@Szorgalmas Gyémánt: én járok futni, pótolom az elmaradt dumcsik miatt az endorfint :D
másrészt szerinted mennyire endorfin, hogy SZARTANÁR HÜLYECOCO...stb. Ez valakinek endorfin? :DDD

Serény Vélemény 2021.05.06. 13:02:30

@Coco néni: "2. megértettem,hogy gondolkodtok, "

Dehogy értetted meg!

Nem is akarod megérteni, és ezért nem is fogod.

Frick László Intézet 2021.05.06. 13:09:50

@Coco néni: A szartanár,a hülyecocó sértő, de a fidesznyikmeg a pestisrácos szőrsapós,az cukkini dumcsiszöveg.

Ahan

Frick László Intézet 2021.05.06. 13:21:30

@Coco néni:
Idedumcsiztad a közismert budapesti parasztlegendát arról,hogy Budapest tarcsaja jel a zószágot.

Ha egyet értek veled,semmi baj.

Azoknak a könyvelőcégeknek,amik a valóságban fizikailag Budapesten semmit nem termelő-előállító gyártó és kereskedő stb cégeknek a képviseletét szervezik Budapesten,jó része nem Budapesten működik a fizikaivalóságban.Ha csak ezeknek a könyvelőcégeknek a valóságos titkos nettó és csak 1éves árbevételét megkapnám,az észak-thaiföld magyar kolóniában Jáde-palotát építek egy panda meg egy tigris és egy kis vöröspanda állatkerttel, külön, idomított darukkal meg szöcskékkel. És majmokkal.

Na és erremit érveltél?

Semmit.
Mert amiről a budapestiparaszt nem tud vagy nem akarja látni,az nincs -nincsen, tehát rá kincstári-gyári riposzt sem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.06. 13:34:09

@Coco néni: A kutatások azt mutaják, ha kellemetlent mondanak az egyénről, de órla beszélnek: endorfint termel az egyén agya.
Így vagyunk összerakva. Ez a jelenség a kommentfüggőség katalizátora is.

Frick László Intézet 2021.05.06. 14:34:41

@Szorgalmas Gyémánt: @Coco néni:

Szerintem egy teljesen őszinte,önmagávalszemben őszinte nő, ha annyira gyűlöli Orbán Viktort,fogja egy életnagyságú képét, ráguggol és lepisálja,azt se bánja,ha a pisa az egész alvázát a főtartó elemekkel beveri.Ez ŐSI női szokás,élvezetes és RENGETEG endorfint termel.Hasonlóan ahhoz,amikor idősebb munkatársnők a fiatalt heteken át gyötrik,ámde mosolyogva,érett baricsajsziknak beállítva magukat ésha aművezetőnő elunja és rájukszól,elkezdenek zokogva hisztizni, hogy a kislányukként szeretik,miközben azon élveznek,hogy mégkét napésidegösszeropit kapa szüléseikrőlköltött horrorjaiktól.

Aminap ilyent olvastam a babamama"blog"-ban.

A nők teste-lelke a titkosélvezeteknekolyan alumíniumbányája,hogy azt a primitív férfi zsíragyvelő be semképesfogni a legdisznóbb fantáziáival sem.

Csakismételni tudom:

Rajtunkkivüllényegében olyanokkal tud dumcsizni Cocónk,akikinverz fidesznyikek,tehát tőlük.. relatíve hozzájukképestnincs mihezmérhetően különbnekéreznie magt.

Ellenben itt vagyunkmi, az orbánfasszopófideszbünkónk,néha idelibben csinosan, besprézve, hogy félkéz,kacarászva kigúnyoljon bennünket,mint egy pestisrácok bandát, majd hajóllegyalopgoltbennünket,akkor szevasztok.

Csakhát: Visszaugatunk,ez a bajhogy feleselünk,visszapofázunk.

Én meg ráadásulolyanokat kérdezek... vissza

Amikről nem írnak választ az újságjai.

Ugye, Cocóantiklikkiánusősi rózsikabaszó.Erremit írtamén a klikről? -hogy Klebelsberg nevénekamegcsófolása.

Hátööö...mit tudottvolna Cocóezzelmástcsinálni,aklik az olyan,mint a NER..ki a fasz emlékszik már rá,hogy mi lenne a NER.

Erreén azt írtam:"A Nemzeti EgyetnemértésRendszere"7
minthogy a Nemzeti EgywetértésRendszere lett volna.
Egy kommunikációsfogásaOrbánnak,ami be isjött neki.

Hiszen a NER elutasításamit jelent? Azt, hogy előre 20évre a nemisérdekliőket, hogy mire,demindenre előremegmondják,hogy nem fognak azzalegyetérteni.

Akkor:Minek kérdezni őket,ha előre megmondták, hogy NEM NEM SOHA

Írtakerról Cocóújságjai? Egy kibaszott jógyerekmagazin meg merészelteírni,mi lett volna a NER, ha nemcsak egy szósz és az is 2012-ben?

Kilencéve már 9éve lejárt lemez,a jógyerekek tartják életben, csak nem tudják,mit jelent

Csak csinálják :D

bruhuhu

Frick László Intézet 2021.05.07. 16:50:36

@Serény Vélemény: @Coco néni:
Az USA népoktatásánbak utolsó érdemes maradványaavitázni tanítás ésméghozzáaklasszikus görögmódszerekkel,mínusz a dialektika,mert az anetokráciában már felfoghatatlanulbonyorult,a tanár semérti,mi az, hogy valaki ikszidőn át a véle ellentétes nézetet képes tartani,mineka.

Tehát,ha a magyar gyerekeka vitaműfajában jólszerepelnek,a jeleannak,hogy mégnemannyira korszerűésmodern meg jövőbevezetőaz oktatás,mint ahola PISA felméréskiagyalóinak,mint a szenteknek,maguk feléhajlika keze. [-> A Mózer Aranka Világnézetünk Alapjai Országos verseny első 10 helyezettjéből az elsőhárom és még négy lszórva mindig a Fényesfővárosi Mózer Aranka Gimnáziumbólkerültki,devéletlne,de.)

Erre mondta Vitányi Tanár Úr:"Maga falusi létében 9-ik lett a Mózeren? Az felér három elsőhellyel is!"

Coco néni 2021.05.07. 16:56:27

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet: én nem véleményezem, én csak egy moslék vagyok, hol jövök én ahhoz, hogy véleményem legyen. Majd te megmondjátok, mit gondolok, és mit gondolhatok.

Frick László Intézet 2021.05.07. 17:03:38

@Coco néni: Ez hazugság.Egészen pontosan aztMUTATOM, hogy bár te"véleményed"-ként adodelő, valójában polkomm smoca,amit olvastál

Hülyéskedsz velem? a te véleményeid index 444 TV és telex linkek.

A "véleményeid"-nek a 98%-a vélemyénygyáritő propaganda és agitáció

Erre te? : azt hazudod,hogy pestisrácok meg riposzt vagyok. CSak nézd meg a maiakat

Frick László Intézet 2021.05.07. 17:04:11

@Coco néni: De az is kérdés,hogy kinek hazudsz rólam?
Megmondom:Saját magadnak.

Coco néni 2021.05.07. 17:44:19

@Frick László Intézet: a te véleményed meg mandiner és PS :D
néha M1 hiradó :DD
és Olgára is irigy vagy :DDD
kéne a haccázezer, hogy mehess Dubajba :D
mert ugye, mindneki Dubajba akar menni :DDD

Coco néni 2021.05.07. 17:45:29

@Frick László Intézet: ha engem kérdezel, Dubaj árban sokkal jobban tetszene egy olasz körút, lassan, slow tourism stílusban, kis eldugott olasz városkban, ahol narancs és citromillat van, meg persze erős kávé

Coco néni 2021.05.07. 17:48:03

@Frick László Intézet: dubaj...gondolom kelet-európai maffiózók meg politikai szerencselovagok tömkelege dolcse szemcsiben, az ügyeletes szőke misspicsa barátnőjükkel...valahogy így képzelem dubajt 45 fok, csak a szállóban tudsz létezni, és a bidé is aranyozott.
marhára érdekel :D

Frick László Intézet 2021.05.07. 18:13:19

@Coco néni: De isten szerelmére,nemvoltamDubaiban,nem fogokmenni Dubajba nem-nemsoha,mint ahogy pl akkorsem vennék g-Mercit, ha bill grcclehetnék(és milyen érdekes:Ő sem vesz)

Te tényleg önkielítesz itt valami képzelt alakokon élvezel el

Hát..egészségedre.

Tudod,mitmondott erre Szendrey Júlia dadájapedig:
"Hát,kislányom,Ujjszëm Jankaó a lyányok-asszonyok legjobb barátossa!

Frick László Intézet 2021.05.07. 18:15:02

@Coco néni: Ezzelaz olasz ajánlattal robogtál aztán be a nyitott nagykapumon

hát..neked tényleg valami hiányod lehet...

Kálmán Olga férje legalább egy hasonló esetben elnézéstkért a közvéleménytől

Coco néni 2021.05.07. 18:29:54

@Frick László Intézet: egész nap hülyét csináltam belőled, nem veszed észre?
Egyszerűn úgy kommenteltem, ahogy te szoktál - irigység, Dubaj - és hiába mondja valaki, hogy nem erről van szó, te mint az imamalom csak pörgeted.
Nincs semmi bajom, ma Dudi voltam kb 10 komment erejéig :DDD
tudom,hogy nem érdekel Dubaj. Egyszerűen tükröt tartottam eléd. Te szoktad ezt csinálni másokkal. de akkor is irigyli Dubjad, de nem irigyli, de te tudod, hogy irigyli :D

Frick László Intézet 2021.05.07. 19:08:27

@Coco néni: Érdekes,én láttam hülyét csinálni valakiből,te csináltad és tökegyedül voltálelmagaddal,magadban,

viszont közben én olyanokat írtam,amiket ezek szerinta nagy önkielégítésedben nem volt eszméleted elolvasni,nem baj,,örülök,hogy jólett neked végre.Kell az az endorfin,na.
süti beállítások módosítása