"Gecinek lenni mindenestűl!"

/az index444 vállaalati küldetésmondata 2005-2015.02.05./

Nem,

kedves gecik

nem.Annyi csak, hogy még mindig van vagy 3 millió ember Magyarországon,aki tud olvasni vagy emlékszik,mi volt a line a hiradóban két héttel vagy hónappal ezelőtt.És ti,geciújságírók tanítottátok meg ezeket a szerintetek könnyen befolyásolható barmokat a seggszájgép kezelésére.ÉS attól,hogy ti már nem használjátok,a "büdös paraszt" bizony még igyekszik.

" [most] devalválódott ez a nagyszerű kifejezés [ a geci]"

tebege nyálas geci,2015.02.05. 444

Aztán van ebben az országban ,maradt még mindig vagy egymillió ember,aki kényszerből,mert muszáj volt,tanult politikai alapismereteket és nem keveri a politika alapfogalmait és a politika különböző műveleteit. Még mindig van egymillió ember,aki tudja,hogy a politikaikommunikációja az nem a politikája valakinek vagy egy pártnak.És még azt is, hogy az agitáció még a politikaikommunikációnál is töményebb hazudozás.

Nem,kedves gecijeim,egyszerűen csak arról van szó, hogy simán emlékezünk arra,mit hazudtatok a múlt héten ,az idén vagy tavaly márciusban. Szerintetek azért szabad bármit akár miáron hazudnotok,mert a Geci is hazudik, meg a Geci leváltása bármit szentesít & legalizál,szerintünk meg még az sem biztos, hogy egyáltalán akar-e itt bárki gecit váltani. Hiszen egyébként avéleményformálókmára Snitt  Elnokur "botrány" óta tálcán kínálják leváltani az akkor még csak Kádár Hitler Cigány Sztálint.

"Álljatok le! Még nincsen készen a Gordon programja!  Majd 2013-ban!"

/Régtávozott Miótanincsismárleállítja az orbánbaszást 2012.januáridusán/

Na,szevasztok, kellemes elkötelezettséget, nyugodt politikaiszolgálatot és jó szurkolást.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr716523166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.05.05. 20:00:05

Erre röffent egyet géfodor, hogy az oegygé koalaciót a népakarat hozta létra

Frick László Intézet 2021.05.06. 05:59:43

@csillagkúll: A Globális Spekulalizmuskorszakábanélünk -nemtudtad?Ez a XXI.század,amiben az embernél,magánálnincsen magasabb kockázatitényező.

Azok a hülye kizsákmányolós kapitalisták voltak a császárkabátjukból kidomborodó óralácosmellényes, csíkos csőnadrágos zsírmájú köcsögkalapos perverz impotens faszik egyik zsebükbőla dollárok,amásik zsebükben egy csokor hitler, sztálin

akik az emberek igényeit elégítették ki.
A spekulalista viszont teremti az emberek igényeit.

Aztán persze pont úgy csinálnak az évadzáróbulin,mint az elavultkapitalaista apjukfaszingerei röhögnek a sok hülyén,akiket beszopaztak megint.

Annyi,hogy aspekulalizmusbaz az évad egyben maga a leghosszabb stratégiai táv is.

A 2021-esévad stratégiája a Gecimegbuktatása.

Dejanuár elsejénúj stratégiai távnyílikéslehet,hogy csak a Gecimegfincogtatása..mondjuk valami szánalmas 52%-kos "győzelemnek" elkommunikált valójában buktájalesz.

Akkor az embereknek,akik a TESCOFOSONYBAn egy 3-as sort nem birnak ideggel kivárni, vagy pla vakcinázásramegadottkibaszott 11.ó15p-es időpontjukat,inkább bepróbálkoznak nyitáskor, egy teljesévet kell várnia az új stratégiai döntés megismerésére.
süti beállítások módosítása