Ez olyan,mintha valaki nekiállna egy 100 Leggazdagabb Magyar vagy 100 Legbefolyásosabb Magyar Nő listát barkácsolni.

Pesze a Forbes Standard-et nem használhatja,mert az jogvédett és már "eladták" van magyar licensz tulajdonosa.

Ugyanígy természetesen az Európai Gyógyszerügynökségnek is van egy protokoll sztenderdje. Nézi: hát azt látja,hogy nem látja a büdösruszkik meg a büdös komonista kínjaiajkokok publikációit.

Közben a Svéd Akadémia "gyalog" múlt századi elavult laboratóriumi tesztekkel tesztelte a büdösruszki vakcinát,meg a protokoll & sztenderd-en  kílvül persze jelentek meg angol nyelvű,de büdös,mert ruszki vagy kínai publikációk. Tegnap írtam a G7 "cikk"-éről,dekiderült,hogy a móccerea Galileo-é,egyszerűen egy kész szöveget lefordítotak és magyar álelfogulatlanra stilizáltak.

És hát azt szögezzük le:
Ha van egy gyártmány, akkor arról a gyártó tesztje a karvalyisteny fasza megbízhatóságú hótt szuperbiztos és 1001% megbízható,jazz. Hátmég,ha ott publikálja,ahol olvasni szoktunk,mert amit mink nem óvasunk jaz nincsen oszt punktum.

screenshot_2021-04-27_a_kormany_5_9_milliardos_keretet_biztosihujjeekinjaijaikumunistakokkokbarmakopolyozik444leleplezo_jpg.png

Hűjjekomonista kínjajiaikurúzslókkok kőpöjöznek e'! -444 leleplező kémfotóján

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6916514066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.04.27. 07:06:59

Adatok tegnapról
Átoltottság / napi áldozatok száma

Izrael 55% 0 fő
Portugália 12% 0 (NULLA) fő
Ausztria 23% 17 fő
Magyarország 37% 176 fő

az utóbbi 6 hétben, mióta gőzerővel folyik az oltás legalább 5 féle oltóanyaggal, kb 10.000 fő (tízezer) vírusáldozat volt itthon - annyi, mint Ausztriában ÖSSZESEN tavaly tavasz óta.

Az utóbbi 6 hétben kb 10.000 magyar halt meg, a kormány saját közlése szerint.

Dudit szabadon idézve az autómata mosógépekről

nem az a kérdés, honnan származó oltóanyaggal oltasz, hanem hány embert védtél meg, hogy belehaljon a járványba.

Coco néni 2021.04.27. 07:15:36

és mivel úgysem válaszolsz rá érdemben, ezért lusta vagyok újra begépelni, így idemásolom egy korábbi hozzászólásomat

..Hát, ha előbb látom a kormány mai kis táblácskáját, hogy lényegében veszélyesebb beoltatni magam pfájzerral, minta egy sima rossmannos kézfertőtlenítővel megyek neki a járványnak, szóval....de neeeeemmm, nem akar a kormány senkit eltántorítani a pfájzertől, de ha megkaptad nagyjából egy-az-egyhez az esély,hogy életben maradsz-e vagy nem.
És persze, bármivel oltasd be magad, ha hívnak, de pfájzerral NEEEEE mert már többezer pfjázerhalott van.
...persze a focistáknak, meg a 16 éveseknek "csak ezt merjük adni" ahogy ma a drága ME mondta. GYEREKGYILKOS!!44!!! ..

Coco néni 2021.04.27. 07:18:41

Ha tényleg a pfizer a legszarabb, hogy merte beadni a várandósoknak, a legöregebbeknek és legbetegebbeknek, és most a kiskorúaknak?
TÖMEGGYILKOS444!!!444
és hogy lehet, hogy más országokban, ahol sokkal tömegesebben használták már a pfájzert, mint Izreal, vagy Usa, nagyságrendileg (értsd ezredrésze) az oltottak között a halott
Valamit csal elbasz a potrohás nem?

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:35:26

@Coco néni: Az nem kérdés,hogy demagóg vagy-e.

Az a kérdés,hogy ha fogom a javaslataidat,te hogy csinálnád,hiszen az nyilvánvaló,hogy a potrohás a kétkezével(bár még mindig nemmutattad meg, hogy emeli őmaga) tehát ennek inverzét is meg lehet csinálni:két Olyan Aranyos üde tiszta holdsarlócskás körmű illatoskezekkel védenimeg az embereket

megvan?
Jó,akkor ezekkel beszállok az időbuszba és kiszállok április 1-jén és a Potrohás kihirdeti.
Te magad jössz AKKOR és szarozod le azok alapján,amiket asztirta az úságod.

Néhány apróság:

-nemmondtam semmit a Pfizer-re

-azt kérdeztem, hogy az Európai gyógyszerügynökség,ha a sztenderdjei alapján nemtudja vizsgálni (olvasnia kell ugyanis publikáciiókat,a gyártók sajátszövegeit) a büdösvakcinákat,miért nem mondja ki legalább nyiltan és őszintén, hogy szarok? És ne vásároljon senki,mert november 57-én sem lesz engedélyezése a kijelölt büdösvakcináknak

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:40:23

@Coco néni: B eadatásmerészsége:
Ittamilliósnálnagyobb,mondjuka 10-és 50milliós esetszámokbóljön 7-8 eset le.

Vetítsd már ezt vissza 10ezres kisérletioltásra?

Ahogy az Astra-Zeneca járt,a tesztoltottakközött nem volt homronális fogamzásgátót szedőfiatal nő.

Ahogy a Johnson & Johnson járt: 100000 19-22 éves kínai fiatalember közöttnincsen 1 Chrome-beteg vagy immunrendszer problémás, ráadásulugye..katonákvoltak (azaz eleve egészségesek)

A Johnson & Johnson lekoppintotta akínai hadsereg fiatalkatonához fejlesztett vakcinát,,óttatott párezer tesztet és nemm jöttekki problémák.

Csakélesben.

De a Johnson@& Johnson SAJÁTVIZSGÁLATAI apublikációkkal?-hú,azok nagyon faszák voltakés sztenderdekbe illőek.

Ülnek az irodákban és olvasnak a netről:Ez az Európai Gyógyszerügynöség metódusa. És főleg:Hisznek,de azt nagyon erősen.

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:42:31

@Coco néni: Nemmnondott "a kormány" olyant,hogy a Pfizernéljobb egy kézfertőtlenítőis

Tovább megyek:
Müller Cecilia,amikor Orbán a nyitásrólörömködött,Müller mást mondott,az ellenkezőjét.

Dr Szlávik sem azt mondta,amit Orbán

Gulyás mondott valamit,amibe belelehet kötni,bár az alapja pont olyan,mint az inverze (a büdösvakcinázás)

szevasz

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:46:18

@Coco néni: Most a te stílusodat és módszeredet idézem,sokidézőjelben tehát
""""""""""""""""""""""" Mert az Európai gyógyszerügynökség CsakOlvasóüzemmódban,egy kurva laborteszt nélkülokosabb,mint a SvédKirályi Akadémiaalaborjaivalmeg saját tudományos tesztjeivel. Na,elmész te a picsába"""""""""""""""

Én nem szoktalak a picsába kűdözgetni,de ez is egy kérdésem,amire lassan 4-ik hete kerülöd a választ.

Coco néni 2021.04.27. 07:48:10

@Frick László Intézet: nem az a kérdés, hogy "mit szól a szomszéd" az intézkedésekhez,hanem hogy mennyire hatásosak. És nem nekem vagy neked kell egy intézkedést kitalálni mert arra elvileg vannak szakemberek.
Utólag derül ki, a számokból, mennyire volt jó vagy rossz.
Ahhoz egyébként mit szólsz, hogy rögtön kapod a kártyát oltás után. EGY oltás után. Miért is ilyen fontos és sürgős kipostázni?

Coco néni 2021.04.27. 07:49:38

@Frick László Intézet: mi a kérdés? Hogy a svéd királyi akadémia mennyire okos? Nem tudom. Gondolom, ott is vannak vén szenilis barmok, akiket már rég nyugdíjazni kellett volna, meg fiatal tudósok.

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:52:41

@Coco néni: Értem.Most már megnyugodtam:A Svéd Akadémia is ki tudta volna mutatni a ruszkivakcina büdösségét, csak a sokvén szarral nem bírtak az üde fiatalok.

Én azt hittem eddig,hogy ha svéd,akkor a 70 éves is bezzeg. Hiszen az Első Bezzeg A Svédek Néger Fasz és Geci import sikere idején még csak huszonéves volt.

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:56:02

@Coco néni: Az teljesen nyilvánvaló,hogy a valóság büdösbármelyikoldalújságírójainakis.

Sajnos azonban az intézkedésekhez tartoznaktársadalmakis.Az egyik társadalomban a munkatársak az utcán nyálaspuszivalüdvözlik egymás,bezzeg egy bezzeg svéd társadalomban, ha véletlenülvalakinek lenne testvére,a szülei temetésén az édes testvérénekvagy az özvegyen maradt szülejének nem ad puszit. Mert ottmeg olyan társadalom van.

Pl a ruszki,az büdöstársadalom (kiovéve Navalnij híveit,akik szerint aKírimmindig is orosz volt,akaukázusiak büdös nép ésNagy_oroszország amennyország) ,viszont szerintüka Bierpong gusztustalan játék,a bezzegosztrákok szerint meg Schatzi.

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:58:46

@Coco néni: Orbán faszkorbávccsalkergette a 22-45 éves gyerekeket a Szabad A VárosUtcáira.

holvoltKarácsony PR Irodája,hogy a Különlegesen Eltérőfejlettintézkedéseketmegtegye,mintplamikor Budapest 8,7 MFtos reklámköltséggel tesztelt-tesztelt és tesztelt 5000 ésaztán 10000 db-ot?

Miért nem intézett Karácsony EltérőInverz felvilágosítószózatot a gyerekekhez, hogy ne dőljenek be a Potrohás geci halálosáldozatfeltornázós trükkjének és maradjanak otthon.

Frick László Intézet 2021.04.27. 07:59:59

@Coco néni: Utólag derülmajd ki a számokból és ha a számok az asztirtaazújságjaidnak nemannyira jönnek lábra meg kézre,akkor más merítést alkalmaznak.

Frick László Intézet 2021.04.27. 08:04:37

@Coco néni: Akérdés az, hogy ha az Európai gyógyszerügynökséginformációhiányra hivatkozikabban,hogy nemképes nyiltakozni a büdösvakcinákról,akkormiért nemtekinthetiinformációnaka Svéd Királyi Akadémia tudományos vizsgálatának az eredményeit?

Azt csakmellékesen említemmeg, hogy a járvány tombolásában a békeidőkre érvényesmunkamódszerrel keresgélnek a neten az Európai Gyógyszerügynökségnél.

Egy , az ellenzék híve,aPotrohást nálad jobban és erősebben gyűlölő magyar tudoséééééééérdekes,hogy talált dokumentációta ruszkivakcinához. Mégjanuárban.

Egy szarosmagyar professzor ügyesebben keresőzik,mint az Európai gyógyszeügynökség?

És vajjon az EMA-nálelmert valaki gondolkodni a protokollfelül vizsgálatán járvány esetére?

Mert békeévekben még szép,hogy bürokratikusan el-elrágicsálgatták a gittet hónapokig valamin

Frick László Intézet 2021.04.27. 08:05:37

@Coco néni: Orbángyűlölő bezzegisztáni jópolitikusok vannak már kiakadva az EMA"móccerein".

Ez a trükköd hetek óta,hogy "nem is tudom,mi a kérdésed. van?"

Coco néni 2021.04.27. 08:11:32

@Frick László Intézet: most hadd ne válaszoljak az európai meg mittudomén milyen gyógyszerlabor nevében.
Én azt tudom, ha neked el akarnék adni valamit, akkor nem azt mondanám,hogy keresd meg a neten,hanem elegáncsan bekötve, ppt prezentációval saját magam küldenék meg neked minden adatot.
Miért nem adják át hivatalosan az oroszok meg a kínaiak a vizsgálati eredményeket?

"talált doksit a ruszkivakcinához"
Nem nekik kellett volna hivatalosan megküldeni?
Ha én egy sima hajsampont akarok neked eladni nagy tételben, akkor is mellékelem,hogyaszonja
megmostuk 1000 ember fejét, 950 csillogó haj, 15 zsíros, 22 korpás, 2 megkopaszodott, 2-t elütött az autó, azt nem tudtuk ellenőrizni ezéert később.

Coco néni 2021.04.27. 08:14:14

@Frick László Intézet: Mi az, hogy "talál a neten" infot? Ez nem egy iskolai beadandó dolgozat.
Miért nem küldik meg HIVATALOSAN a doksikat? Na, erre meg te válaszolj.
Elmondjam?
Mert a kínai meg orosz oltásnak hogy eladják neked, nem az a lényege,hogy megvédjenek téged, hanem hogy szétbassza az EU-t, hogy veszekedés legyen a közösségen belül.
Azért nincs dokumentáció.
Minden másik országra rácsapott ajtó az EU-n belül egy újabb kis fényes csillag egy "agentprovocatör" ügynök kis zubbonyán keleten.

Coco néni 2021.04.27. 08:17:21

@Frick László Intézet: ezt a budapestirigységet szerintem most fejezd be. Pécs, Sopron, ...stb utcáin is pont olyan fieszta volt, mint Bp. És kár, hogy Harkácskopály és Bivalybürgözd teraszain nem készültek képek, gondolom, ott a helyi fiatalok nem váltottak nyelves puszit a viszontlátás örömére, és bele sem ittak egymás sörébe.
Vidéken NINCS kocsmaterasz :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 08:21:14

@Coco néni: FÉlreérted a helyzetet, Kína és Oroszország egyáltalán nem szorul rá, hogy az EU tőlük vegyen vakcinát, az EU akarja azokat bevezetni saját magának. Ha egy darabot nem vesznek, akkor is eladnak ők pár milliárd darabot a világ többi részének. Nem a dokumentáció hiányzik, az EU által kért speciális dokumentáció hiányzik. A világ nagy része ugyanis nem akkora bürökratikus vízfej, mint az Unió, így kevesebb a papírmunka, viszont több idő jut a lényegi munkára.

Coco néni 2021.04.27. 08:22:51

@Szorgalmas Gyémánt: az a spec. dokumentáció, amit Dudi szerint a magyar kutató megtalált a neten? :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 08:32:34

@Frick László Intézet: A trükk az volt, hogy az EMA küldött egy csomó plusz kérdést, amire az oroszok nem válaszoltak, mivel mindennek van határa.

Az EU vakcinapolitikjának eredményei meghozták az első gyümölcsöket, Chile, Bahrein, Urugay is jóval előrébb jár az átoltottságban, mint Franciország vagy Németország.

ourworldindata.org/covid-vaccinations

A világ szégyene lett az Unió, Magyarországot kivéve. ÉS hol járhatnánk átolottság terén, ha az ellenézk nem a vakcinákba vetett bizalom aláásával lettek volna elfoglalva, hanem biztatták volna a szavazóikat, hogy vegyék fel az oroszt meg a kínait, de akár az Astrát is.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 08:38:07

@Coco néni: Nem tudom, milyen spec dokuemtációt találtak a neten - ezek a dokumetációk kivül esnek a google indexelt tartalmán. Az biztos, hogy az EMA feltett olyan kérdéseket, amikre az oroszok nem válaszoltak és nem is fognak.
Te profi közgázos vagy, átlátod ezt:a világtörténlemeben is ritka egy enyire keresleti piac, mint a vakcinapiacé. Ha az EU nem vesz, mert speciális dokumentciókat is akar, akkor nem vesz, az oroszok a jelenlegi igények nagy részét sem tudják kielégíteni, nincs elég gyártókapacitásuk hozzá.

Ide süllyedt az EU:

ourworldindata.org/covid-vaccinations

ÉS még hol van a pandémia vége.

Coco néni 2021.04.27. 08:45:33

@Szorgalmas Gyémánt:
átoltottság

lásd itt fenn nyitóhozzászólásom
...

Adatok tegnapról
Átoltottság / napi áldozatok száma

Izrael 55% 0 fő
Portugália 12% 0 (NULLA) fő
Ausztria 23% 17 fő
Magyarország 37% 176 fő...

és végül is, mi a feladat, hogy magas legyen az átoltottság, vagy megóvni az embereket?

Coco néni 2021.04.27. 08:46:35

@Szorgalmas Gyémánt: a világ szégyene...hát nem tudom, pl Ausztria vagy Portugália ilyen számokkal mennyire világszégyen....és mi van itthon az utóbbi 6 héttel...mármint áldozatok számában :(((

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 08:52:52

@Coco néni: Aminek ügyesen lapapírozták a kórházak.

A többlethalálozást nézd:

mandiner.hu/gallery/2020/Tobblethalalozas%20az%20EUban_900_v4%20%281%29.jpg

Ha olyan ügyesen védekeznek a többiek, akor miért van az, hogy a többlethalálozásbna jónlhány ország megelőzi a rosszul védekező Magyarországot?

Mindketten tudjuk a választ.
Ennyit a "nyugatiak de ügyesen védekeznek" című meséről.

Coco néni 2021.04.27. 08:57:42

@Szorgalmas Gyémánt: a mandiner a poulistaoldali aztírtajazúúújság.

Pár hete arról volt egyy remek cikk benne,hogy a tanárok milyen nagy százalékban nem mentek el oltatni.Ja, mégis elmentek. :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 08:58:01

@Coco néni: ÉRtem én, hogy görcösen ragaszkodsz a jelentett covid halottak kedvező számaihoz, de többlethalálozás lelepzi őket.
Kétszer átküldtem a WHO figyelmeztetését, ami az EU-nak szólt, benne volt, hogy a statiszikák "félrevezetőek" (tehát hamisítottak), és akkor is sietnie kellene, ha igazak lennének, minél lassabban halad az oltás, anánl nagyobb esélye van a vírunak muálódni. Ha az Unió ennyirre lassan halad, a végén nlunk fog mutálódni az a variáns, ami átbújuk a védőoltásokon és akkor minden erőfeszítésünk, globálisan megy a kukába.

Coco néni 2021.04.27. 09:02:56

@Szorgalmas Gyémánt: forrás
www.springer.com/journal/12253

nem tudom,hogy az újság szerzői között feltünő Dr. Matolcsy csak névrokon lenne? :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:03:07

@Coco néni: Tények, számok, adatok. De várom a cáfolatot, miszernit ezek a sázmok hamisítottak. Mondjuk nem fogsz ilyet találni, de ha jobban esik elhinni a napi jelentett esetek meséjét, amin a WHO is röhög, hát hidd. A laposföldhívőkkel is tökfelesleges tényekről beszélgetni, nekik megvannak a bizonyítékaik, hogy a Föld lapos, és kész.

Coco néni 2021.04.27. 09:04:27

@Szorgalmas Gyémánt: egyébként, tegyük fel, mindenki olyan mértékben csal, hogy a magyar halálozás átlagos, én nem kiugró.
Miért nem látszik már az oltások kedvező hatása? Hogy lehet,hogy Portugália NULLA, harmadakkora átoltottsággal?

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:10:04

@Coco néni: ÉS hogyha Matolcsy neve ott van, attól automatikusan nem igaz valami?

Ha Dr. Matolcsy (biztos a semmire kapta a doktoriját, igaz? ) valamit rosszul írt, arra létezik korrekciós eljárás. De az nem aból áll, hogy Matolcsy a neved, akkor te csak hazug lehetsz.

Coco néni 2021.04.27. 09:13:16

@Szorgalmas Gyémánt: a kérdés továbbra is az, miért nem látszik a február óta tartó tömeges oltások hatása itthon?

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:18:07

@Coco néni: Azért nem látszik az oltások kedvező hatása, mert a brit és az izraeli eredményekből tudjuk, hogy az egy hónappal ezelőtti átoltottsági szint még kevés. Nyárra már látszódni kell.

Portugáliában 20000 ember hat már meg COVID-ban hivatalosan is:

www.worldometers.info/coronavirus/country/portugal/

Végrehajtottak egy brutális lezárást, aminek meg is lett az eredménye, nálunk meg mindenki ordított, hogy lazítsunk, az Ellenzékkel az élen:

magyarnarancs.hu/belpol/soproni-tamas-nyissak-meg-a-vendeglatohelyek-teraszait-235398

Tessék, kinyitottak a traszok, Soproni boldog lehet.

Coco néni 2021.04.27. 09:18:30

@Frick László Intézet: @Szorgalmas Gyémánt: továbbá az is kérdés, hogy mi van azzal az egymillió adag pfizerrel, amit a gyártó most áprilisra felajánlott pluszban .
Ha jól emlékszem, 80 millió adagot ajánlaott az EU-nak, ebből MO-nak 1 millió jutna, ha KÉRNÉ április végére.
Kértük? Vagy annyira nem fontos a kormánynak az átoltottság, az a lényeg, hogy HONNAN jön az oltás.
Ma pl. már reggel megtudtuk, hogy jött 200 ezer raketta. És mennyi pfizer? Mert azt is küldenek minden héten.
Vagy nem az átoltottág a lényeg a potrohásnak, hanem az EU leokádása.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:27:29

@Coco néni: Értem. Ránézek az EU átolottságára, meg Magyarországéra. Abból tökéletesen látszik, kinek mennyire fontos az átoltottság. A többi dajkamese.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:31:23

@Coco néni: A válasz ugyanaz: a febráuri átoltssági szint nem TUD meglátszani a márciusi számokon. 25% immunizálódott, és nem beltott fölött kezdtek el javulni a mutatók a briteknél és Izraelben is. Eleve három hét, mire az immunizáció elkezdődik.

Coco néni 2021.04.27. 09:32:26

@Szorgalmas Gyémánt: kész, feladom, KO.
Agymosottakkal nem töltöm tovább az értékes időmet - tehát nem az a lényeg, hogy hány életet sikerül megóvni, hanem az átoltottság. Mgjegyzem, ma is volt 183 áldozat. Az neked mindegy. ÁTOLTOTTSÁG!!!44!!!
Továbbá Szijjártó ötször lenyilatkozta örömködve, mennyi szputyik jött. Arról, hogy pfizer, arról kuss van. Pedig az is jött.
Én itt tényleg kiszállok, mert szó szerint mantrázzátok a geci szlogenjeit, gondolkodás nulla, a mandinert a hiteles hírforrás, és persze, mint tegnap óta tudjuk, a pfizerrel oltottak sorban halnak.
Na, tényleg csá.
Feladom, úgysem sikerül semmilyen agyi műveletet elérni nálad, azon túl,hogy szó szerint idézzél a gecitől meg a mandinerból.

Coco néni 2021.04.27. 09:33:02

@Szorgalmas Gyémánt: ja 3 hét, de a kártyát rögtön küüüüdik :D
na léptem, csááá

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:33:34

@Coco néni: Ezen a héten bárki beoltathatja magát kínaival. Ja, hogy átmosták a sok hülye agyát a szöveggel, miszerint a kínai nem hat? Mindenki olyan életet él, amilyet megérdemel.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:34:37

@Coco néni: Jaja, ez nem okos dolog.
Te, az miért van, hogy nekem van kártyám, de én nem üldégelek a teraszon?

Coco néni 2021.04.27. 09:35:58

@Frick László Intézet: @Szorgalmas Gyémánt: akkor térek majd vissza, ha Dudi lehoz egy remek cikket arról, hogy a kormány milyen geci és alattomos módon agitál a "nyugati" oltások ellen.
Sorban hullanak ugye az oltottak, a szállítmányok soha nincsneke bejelentve, mindig csak az az örömünnep,ha keletről jön valami....és persze, csak azok védenek, a pfizernél többezer halott van, és titokban mint a 30-as években a szeszcsempészek kell behozni az országba, mert arra soha nem örömködik egyetlen kormánytag sem.
Szóval, várom a cikkcsit, hogy leprázza le a kormány a nyugati oltásokat.
Azt hiszem, akkor idén már nem vgyok itt várható :DDD

Serény Vélemény 2021.04.27. 09:37:41

@Coco néni: Tennap is elmentél szabira, vagy az már egy hónapja volt? :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:40:24

@Coco néni: Magyarország közepes az uniós tbblethalálozás terén. Ott vannak a többlethalálozási számok, várm a linket, amelyik megmutatja, hogy az én forrásom hamisított.

Átbasznak, amikor napi 20-30 covid halottat jelentenek a sógorok.
Bezzegportugáliban 20 000 ember halt meg hivatalosan is, és amit tényleg nem akarsz felfogni az az, hogy minél tovébb szarakodik az EU a vakcinák beadásával, anánl nagoybb eséllyel mutálódik olyan covid varinás, ami ellen a vakcinák nem fognak hatni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:42:03

@Coco néni: "Sorban hullanak ugye az oltottak"

Szegénykém, megint bekajáltál valami féknyúzt.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 09:45:54

@Coco néni: Tekintve, hogy a kormány nem "leprázza" a nyugati oltásokat, elég valószínű, nem lesz ilyen cikk.

A DK volt az, aki aláírásokat gyűjtött a kínai ellen (aztán sunyi módon törölték), a Momentum volt az, aki hibrid rezsimek veszélyes emberkísérletének nevezte az orosz és a kínai oltást.

Serény Vélemény 2021.04.27. 09:49:17

@Coco néni: A médiahabverésnek az a lényege, hogy te a habot látod, de az igazából csak levegő. Mert a habosításnak az a célja, hogy valamibe beletegyenek egy csomó levegőt.

A gondolkodásmódod, a világnézeted valahogy nagyon beteges. Egyrészt sírsz _mint a szopós malac_ hogy mekkora hatalmas diktatúra van, másrészt amikor a kormány olyan dolgot csinál, ami a népakarat konkrétan, akkor meg hülyézed a kormányt hogy miért azt csinálja amit a nép akart?

Ez egy olyan világhelyzet, amilyen nem volt legalább száz éve.

Hisztizhetsz a halottak magas száma miatt, de ez azért hiszti, mert a megoldás egyértelműen az izraeli, az angol példa alapján a megfelelő arányú átoltottság.

A halottak viszonylag magasnak hazudható száma a kormányzat egy kudarca.

Ez így neked jó?

Viszont jut rá legalább 10 siker:
1) Az eü rendszer nem omlott össze. (Nálunk sokkal fejlettebb, gazdagabb államokban megtette.)
2) A gazdaság nem omlott össze,
3) A járvány végét gyakorlatilag a megfelelő számú ember beoltása jelenti, és ebben Európa-szerte élen járunk.
4) a kormány legnagyobb sikere, hogy már akkor "keleti" vakcinák beszerzéséről is tárgyalt, amikor nem látszott az európai vakcinabénázás.
Satöbbi.

Ez lehet, hogy neked nem tetszik, mert a valósággal soha nem kell szembesülnöd, de azért ez akkor is siker, ha az egészenfejletttudatújóoldali sajtóban nem olvashatod.

Coco néni 2021.04.27. 09:52:55

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény: a táblázat a kormány hivatalos oldalán jelent meg. Igen, féknyúz :D

"második oltás utáni halálozások és fertőzések adatai" címmel. Kormányoldalon.

na, csőváz fiúk :D

Coco néni 2021.04.27. 09:55:29

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:

www.origo.hu/itthon/20210427-koronavirus-szijjarto-ujabb-szallitmany-szputnyik-vakcina-erkezik-budapestre.html

és tessék mondani,pfizer is jött ma?
igen
és arról nincs hír?
nincs

keressetek nekem egy olyan cikket, ami lakájmédiás propcsisajtóban jött le, és nyugati oltásnak örömködik valamelyik kormánytag?
na, hajrá, lássam találtok-e

és mennyi várható még pfizerből? Ja, azt sem közöljük.

rágodjatok rajta kicsinyt.
:D

Coco néni 2021.04.27. 09:57:52

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény: és arról is írhattok pár sort, hogy mi fontos igazából a kormánynak, ha olyanoknak küld védettségi igazolványt, akik nem védettek, és miért nem fogadja soha senki a kormány részéről a pfizert, csak a kinai meg orosz gépet, és miért nem rendelte meg az összes modernát - ha tényleg az átoltottságot akarná emelni, és nem propaganda bullshitot tolni a híveknek.

Serény Vélemény 2021.04.27. 10:03:58

@Coco néni: A táblázatról már Karikó Katalin is megmondta a tutit: azok a számok önmagukban nem alkalmasak igazi elemzésre.
(és tényleg nem.)

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 10:07:01

@Coco néni: Értem, tehát a vakcina megöli az embereket. Lépjél, csőváz.

Szorgalmas Gyémánt 2021.04.27. 10:13:09

@Coco néni: "olyanoknak küld védettségi igazolványt, akik nem védettek"

Szerpel rajtaz oltás időpontja. Felnőtt meberek el tudják dönteni, hogyk i ülne-e teraszra egy héttel az oltás után.

"miért nem fogadja soha senki a kormány részéről a pfizert,"

Miért kellne fogadni? Az a dolguk, hogy szállítsanak, teljesítik a szerződést - úgy hellyel-közzel.

"miért nem rendelte meg az összes modernát"

Mert Pfizer azt ígérte, júniusra 70%-ban kész leszünk a teljes oltással az EU-ban.

Serény Vélemény 2021.04.27. 10:18:08

@Szorgalmas Gyémánt: Közzétettek egy táblázatot arról, hogy hányan haltak meg a vakcina beadása után. Még a Karikó is kiakadt rajta, mert nem lehet azokból a számokból semmit következtetni, mert nem tettek mellé semmit. A hazugsággyár azt állítja, hogy a kínai vakcina hatástalan, mert meghaltak emberek annak ellenére, hogy oltottak voltak.

Itt van: m.facebook.com/kormanyzat/photos/a.134933189912743/5439406176132058/?type=3&source=48

De még egyszer: a vakcina hatásossága nem arról szól, hogy utána már 1000-ból ezren nem betegszenek meg, hanem arról, hogy ha 1000-en betegedtek volna meg, akkor 20-an fognak megbetegedni. És valószínű, hogy akik oltás ellenére betegszenek meg, azoknál a betegség lefolyása enyhébb.

DE Egyáltalán semmi nem zárja ki azt, hogy 100000-nél meghaljanak 20-an a beoltottak közül is.
Noha nem tudjuk, hogy ezen halálesetek mennyire a covid vírusfertőzés okaként számolhatók és mennyire egyéb betegségek miatt következnek be.

Coco néni 2021.04.27. 10:22:51

@Szorgalmas Gyémánt: akkor ha az a dolguk,hogy szállítsanak és érkezzenek, a szputynyikon miért örömködik mindig külön valamelyik kormánytag, és hozza le a propcsi-lakájmédia a hírt.
A linkelt táblázat ápr. 20-i
HOL van arról a hír, mennyi pfizer érkezett ma? Annak miért nem örült Szíjjártó?

Serény Vélemény 2021.04.27. 10:27:55

@Coco néni: Nem tudsz a habveréstől elszakadni.

Azért örömködnek a ruszki vakcinán, mert ez a politikai habverés része.

Most így jobb?

De attól még beoltottak ezekkel a vakcinákkal kb 1,5 millió embert, így lehetünk európai éllovasok a beoltottsági arányban.

Frick László Intézet 2021.04.27. 11:06:14

@Coco néni: A 444 tálalásában ez úgy nézki:Lehet, hogy majd csakjúnius végén kezdődikmeg a tömeges oltás Bezzegisztánban,de Fájzerrel.
Ez a párja.
Orbán tömeggyilkolja a népünket,bezzeg Olyan Aranyos Fájzerrel ótatna le,Mikulásra. De Fájzerrel= = ésmás fjlett,mert nyugativacinákkal)

Szintén a 444 eljátszotta a cmben az oltássemlegest, aztán afőszövegben kifejtette,mennyire aszar ésmegbízhatatlan a kínaimeg nem tudunk semmit a ruszkiról.A cím az arrólszólt,hogy vakcinaháború.

a szöveg meg csinálta is a vakcinaháborút a "jóoldal"-on.

Bocsássmeg:de te mivel is vagy különb,mint amit hazudnál Szijjártórólés ha olyan lenne , az a Szijjártó?

Frick László Intézet 2021.04.27. 11:07:42

@Serény Vélemény: @Coco néni: CXSakkommunikáció:
Valahogyki kelltompítani az orbániKommunikációt. GYöngíteni kell..

"Erőtkellmutatni"
/Somogyi/

"Ki az a Somogyi? Én nem tudom,tehát nincs is somogyi!"
/Cocónéni/

Frick László Intézet 2021.04.27. 11:09:28

@Serény Vélemény: @Coco néni:
1.Találni embereket,akikmeghaltakakínaivaloltásután.

2.Elhallgatni,az oltás napjára rá mikor fertőződtek meg.(Vagy fertőzötten kapták)
Hol?Brazíliában satöbbi.

Duda úr szövegét,ahogy kiforgattáka hasznukra.

Kész is,jóétvágyat.

Frick László Intézet 2021.04.27. 11:13:08

@Coco néni: Olyanoknakküld akormány igazolványt,akik

"Megkérdeztünkorvosokat"

Baazdmeg,ebben az országban rendes,rendőriellenőrzéskor kompatibilis ABCDEFGHIJKLMNOPQWERTUDSAXYC jogosítványa van olyanoknak,akikközelébe nemjártaksemmilyen vizsgának.
Biztos nem hallottálmég adminisztrációs tévedésről

27000 Balog él az országban gh-s papírokkal.ilyesmi

Hatalálok 2-3-4 téveset felfújom,mint a Kétéves Koronavírusos Kisfiút

aki nem is voltkoronavírusos.

Ebben az országban mire nem találni ellenkezőpéldát? Amikézre is eseik valakinek?

1millió707ezer419-ből van 5-6-7...80-90 máspélda.
Azon HUJJOGATNI

de büszén :D

Serény Vélemény 2021.04.27. 11:17:16

@Coco néni: Egyébként meg a (kormány által közzétett, második oltást megkapottak mortalitási adatait tartalmazó) táblázatból pont jól kijön, hogy a második pfizer oltást ápr 20-ig kb 550 ezren kapták meg.
Ebből 3048-an betegedtek meg, ami 0,1% és _nagyon_ jó eredmény.

1,4 millió beoltottból meghaltak 273-an.
a 8,4 millió nem beoltottból hányan is haltak meg?

Ezért megoldás a vakcina, és ezért nem megoldás a lezárás, meg a többi kormányzati korlátozó intézkedés.

Serény Vélemény 2021.04.27. 11:23:45

@Frick László Intézet: "1.Találni embereket,akikmeghaltakakínaivaloltásután."

Naja, de hányat?

Mo-n, hivatalos statisztika szerint 78-at. Összesen a kb félmillió beoltott közül.

vektortér 2021.04.27. 11:39:03

@Szorgalmas Gyémánt:
Valahol akkor kezdődött a totális emberi elhülyülés, mikor a tudományvallás tűzzel-vassal kezdte üldözni az emberek józan ésszel értelmezett tapasztalatait.
Azzal, aki elhiszi, hogy a Föld - emberi léptékkel mérve - nem lapos, bármit el lehet hitetni és annak az ellenkezőjét is.

Frick László Intézet 2021.04.27. 12:40:41

@Coco néni:
"Nem így csinálnánk,ha nem azt látnánk,hogy erre van igény"
-ez a line-ja az Asztirtaaaa aaaaz úúúság-jaidnak .Neked...ö...erre van igényed?
És nem tudod tromfolni a makkalsót sem érő orbánproppal,mert arra senkinek nincs igénye és nem is hatékony. Sőt,még a híveket is sérti,pl a NemzetiKonzultáció.

(báregyébként mindkét oldal sajtaja csakőrizniképes a gazdái piaci pozícióit)

Frick László Intézet 2021.04.27. 12:50:42

@vektortér: Akkor kezdődött el a totális elhülyülés,amikor a XVIII-XIX.század tudósai annyira buták voltak,hogy a Szigetemnberiség korszaka emberének a Világképét,amiben Az Egész VilágMindensége az egy termékeny völgy volt az ősrengeteges lánchegységben (amit tehát egy jégár eltudott önteni és az az ottélőknek a VilágMindenség Elöntése volt...)

nem voltak képesek már elképzelni.

Ma már sok akadémikus nem tudja,hogy a félvadmarhák pásztora ezeknek a marháknak a még túljó szaglását veszi el a füstöléssel a nyáj összeveréséhez. Különben megéreznék egymás szagait idegen-nek és nem állnának össze egygulyába (így is bajosan)

Akkor kezdődött ela világ hülyülése,amikora bármelytudománytudósafölösleges balanszt-nakérezte a filozófiát.

A részeredménykutatásokra kapott Egész nagy Díjak simánfelvételévelkezdődöttmeg az elhülyülés [->fékezhetetlen atomreaktorok...Polimerekúgy,hogy a hulladékaival70 évig nem tudtakmit kezdeni] [mintha az atomhulladékkalmáig isképeseklennének]

Pl az,ami az autók un "környezetvédelmének" van , azaz "előírásainak" elhazudgálva,az a büszke idiótizmus foka.

Elektromos autózás:büszke idiótizmus.

Önvezető autó:agyhalál.

Amikor a Grimm fivérekelkezdtek barkácsolni a mesékkel,a pedofil Andersen bácsi.

Tóta W Árpád,a büszke idióta,aki szerint a Biblia,az szép mese,mert Tóta csak a romlott-rontott Grimm-Andersen-i Mesefogalmat ismeri. A digitális ősmesékből egy sávot fog föl: 3-6 sávos digitálismesékből egy sávot "mesketé"mek.

Serény Vélemény 2021.04.27. 13:59:23

@Frick László Intézet: No. Azé' a kilencvenes években dolgoztam mérnökökkel együtt. Az egyik nyugdíj előtti papa egyszer mutatott egy első generációs (!) műanyag fésűt. (Talán ötvenes évekből? Vagy negyvenes évekből?)
SEMMI baja nem volt.
Ma veszel egy műa. fésűt, meddig tart?

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.04.27. 22:12:32

@Frick László Intézet: A közérthetőség okán: milyen értelemben, milyen jelentéstartalommal használja a digitális szót? Ezen vakarom a fejem már egy ideje.

Frick László Intézet 2021.04.28. 05:00:59

@Serény Vélemény: Tudod,hogy aki "régi-jó-dolgok-ozik" ,az laposföldista alusisakos a netokráciában. A netokráciában az empatikus ember a menő,akiutalazoknaka munka nélkül otthon nyomorgó mélyszegényeknek,akiknek nincsen pénzük arra,hogy 6 Font-ból főzzenek valami kaját,rendelniük kell ételfutártól 12 Fontért. Gömbölyűföldiában az autókatmár részecskeszűrővelis ellátják,amibeüzemanyagot vezetnekésha a komjuter úgy érzi,telítődötta szűrő,üzemanyagot vezetnek bele a szűrőbe,begyújtják s az így kiégeti az aprókoromszemcséket és egy nagy higanyszínű pocsolya keletkezik a korszerűmodern jövőbevezetőautó alatt. Gömbölyűföldiábanmegvásároloda vadonatúj veszélyeshulladékot,véletlenülkétszemélyesházaséletet élsz rajta és a szokatlan terheléstőlszéjjelszakad,semigond,akonszern környzettudatos,a honlapjánmegnézheted, hogy 50 Dollárnyiúj anyaggal hogyan kell használhatóvá barkácsolnod,hogymég pár hónapot kibirjon.

Gömbölyűföldiában szart seérnekmárarégijódolgok,kivéve az Új Európai Haderó,az embargópolitikaésa szankciók,a diplomatákkiutasítása ésapolitikainyomásgyakorlásra tennis-ezésa vírusvakcinákkal,és nem igaz,hogy az EÜ-biztost lefizették,ugyanis csak hiteltvettföl(amit persze soha nemkellvisszafizetnie,hiszenmárvissza isnfizették, csakapapírjaikellettek) . UgyanisGömbölyűföldiábannincsen korrupció,az csak Borzanáriában van, aholrégi-jómödszerekkel elmagyarázták azegésuzségügyi hatóságnak,hogy tanájjamánbüdösnekaz ellenség gyártota vakcinákat.És szintén Gömbölyűföldia az, amifölöttolyan műholdak repkednek,amik nemhogy a tengerfeneket islátják,de a tengerfenék alattilemezt rétegenként,láttákmár 10 évvelezelőttis, csakakkormégéltek azok a vén szarháziak,akik 27000 hordó DDT vitettekkiaLos Angelesközeli vizek 80000 Hektárjára,átlag 900mézeresmélységben megteríteni,úgyhogy Gömbölyűföldlesz az,aholmár csak 40évet kellaludnunkéskiderül,hogy kik lőttékle valójában az elnökötéskik találták ki a merényletet.

És Gömbölyűföldiána lesz az,aholnemsokáraeste 15 órakormegérkezneka gömbölyűföldiánusoka hat óránáttartógittrágásbólaaz irodájukból és ugyanabban apillanatban dugjarátöltőre az elektromosautóját 203485 autós. És ez az impulzus lebassza a biztosítékot,ami dominóelveszerűen mégbiztosítékok le-fölle-fölszívdübbenéseivellüktetteti a város,mert7,illió707ezer777 klímaki-be,ki-be éski-be,meg 12 millió hűtőszekrény és egymillió elektromosautótöltőállomás.

Gömbölyűföldiána az ,aholannyira demokratikus a Világot Vezető Államalakulat, hogy a rendőreitúgy képezikki,ha az igazoltatotthátrafordulés felemeliakezét,akkor-és ezt bekapcxsolttestkamerávalmégrögzíteni is kellám!- lekell teperni a földre,hátra kel csavarni a kezét és megbilincselni. A rendőr ezt meg is csinálja...de benne van a pakliban,hogy minden 1millió666ezer666-ik esetet felkapa sajtóésakkor a rendőresküdtszék elékerülés elitélik,mialatt 27808 rendőrúgy igazoltat autósokat, hogy az autómelléa valamilyen,esikaz eső,tehát pocsolyás,Arizonában ésakkor asivatagban 62fokos aszfaltra hasaltatja és V-alakba szétigazítja a lábait.

Gömbölyűföldiána az,aholafőszerkesztőráír a beosztottújságírókra,minekkella riport eredményéneklenni,akkora facebookon a riporterekelkezdenekariport elvárt eredményének valószínűleg megfelelőembereket keresgélni,fészbúkonleaggyozzáka riporotésa hylyszínre már csak a Biztos Válaszadók-hozmennekki,demég az ilyen szöveget is átfésülik,hogy az előfeltevésnekmégannális jobban megfeleljen.Aztán a kamera föléerősítenekegy tabletet és a főszerkesztő kerekkaméleonszemeket meresztve huhogja felazt a konklúziót,ami előfeltevésévelpedig a riportereitkiküldte és ezért Minőségi Újságírás díjat is adnak.

Gömbölyűföldén lettekköltőkalányaink,mertfogtunk egy fűzfaverset,akín-ragrímekbőlpárat kipontoztunkéss az lett aköültő,akikitalállta,mi a hiányzó rag,ami a rím.

Frick László Intézet 2021.04.28. 06:10:30

@don Fefinho: A digitálisértelmeittaz.hogy a jelekegybenmaguk csövekisésmégkülön jeleket hordoznak.Többsávúság. Szélesen.
Ilyenmár 50évvelezelőttisvolt,az akkori vízállásjelentés,és nema szavak voltakakódok. A rádióbemondó szeövege-frekvenciájában voltaka titkosüzenet jelei,amit egy un "bukta" szedetttki.

Akatonai szakzsargon is eleve digitális:
1.képleg: egy láda, csakaládátláthattuk,mint a buktában a tésztát,viszont alekvárt,azaz a lényegétnem.

2.A bukta becsomagoltaa valódi forgalmazásjelét (alekvárt) egy másnaklátszó jelbe.

Akkoriban,ha csavarásztada Rövid Hullám-ot pla Szabad Európaután,akkormindenfélemadárvcsicsergéses bugyborékolásokat hallottál,azokvoltak a "bukták" . A két végén ezeknek rendesen oroszul vagy magyarul beszéltek,csaka "hallható tartomány" ban volt csicserge bugyburigugy -

Digitális az a sajtószöveg,ami a felszínénploltásbarát,a címe az,hogy MONDENKIÓCCSA MAGÁT MINT ÁLATT deasorokközött azt sugallja, hogy a ruszkimeg a kínaiszart se ér,okosabb megvárni a Fájzert-

Kádáralatt plÜdvözöljüka Párt kongresszusát,a sok hülye munkásnézte "A gecimbe ezzel a sok kuminista gecivelmá,hee,ki jolvas ilyent?"
Nos,abennfentesekolvastak,mert számított a nevek sorrendje,kit hova szedtekéskövér vagy sima betűvel vagy ki se írták a nevét. Voltnagy kapkodássa Népszabadságnaka kívülállók számára dögunalmas pártkongresszusi beszámolójára.

Vagy pl egy óriásgyári riport,elovasta a gyár vezérigazgatója és már pakolt is a diplomatatáskájába.

Analóg rendszerben viszont Pócsképviselő nem tud kapcsolni már Bódogképviselőesetébőlsem,sőt,maga Bódogképviselősemkapcsoltmég.
süti beállítások módosítása