GULYÁS Miniszterelnökúr...ö...meg szeretném jegyezni, hogy úgy 3 hete márnem nyiltan oltásellenes az ellenzék.Azon fáradoznak,hogy a nyugati vakcinákra tereljék az oltási hajlandóságot és akkor az átoltottság...

Orbán APO Állj le gergelykém,nem értesz te ehhez. Majd én! Az emberek hülyék,nem tudnak ilyen bonyolultat felfogni.Koncentráljunk csak az oltásellenességre. Jó,ha azt képesek értelmezni. Ami bevált, azon ne változtassunk.

(szünet,büfé,kisszinpad)

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/iszos_juliss.jpg

ISZOS JULIS Mindenféle szar szovjet meg kínajiai komunista ellenőrizetlen vakcinákkal ótatna a geci hog ymégtöbben haljunkmeg.

MISKA BASZKI Baszkikáim, ez van,félelembe tarcsaja népeket és akkor az oszd meg az uralkodják! Emlékeztek azokra a sok szar kínajijai cipőkre?

PIJOLÓS JOLI Oszt mit ér az? Óccsanak a szar keleti vakcinájukkal, de abbú  ,megmondták a megkérdeztünk orvosokat. Az ellenzék mellett a tudósok állnak,na! Egy szakembere nincsen Orbánéknak, az bukszaszájú Cilike? Az a hülyelyány frizurás hogynézkimán galgóci faszomtuggya? Hát hogy néznekmán ki.

MISKA BASZKI A Vágó doktor! Az milyen kérdéseket tanátki,senki nem tudta kitanáni rájuk a választ. Valakiknek a kurvái ezek,a sokpízet meg elteszik!

PIJOLÓS JOLI A sok hülye fidesznyik.Jellemző, basszátok meg,mennyire hülyék.Elhisznek akármit!

ISZOS JULI Majd a Ferimegadja nekik! Megmondta,els szá mólltatáslesz ellesznek számóva.

MISKA BASZKI Mint a botnak,akármelyikre futnak,a végük lesz a' baszkikáim!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5516501754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.04.15. 10:58:20

az hogy márnem nyiltan, az ugye nem azt jelenti, hogy suttogó propagandával, meg a hírek félremagyarázásával propagálják a szakértelmüket az összellenzéki csapat?

Frick László Intézet 2021.04.16. 08:30:15

@csillagkúll: A nyílt propagandának van egy

a legelterjedtebb
inverze, a digitális

Amikor apropaganda "bele van húzva" elektronikusan... A sugallat,az nemsuttogó-gondolom,ezt nem nehéz elkülönböztetni.

Van mégColumbo is erre,a reklámművésznéhánykockát vág bele a filmbe.Amúgy ez vagy 50 éve tiltott reklámeljárás,de persze alkalmazzák.

Az a baj a digitális propagandával, hogy néha interferencia alakulki.

Ülökapropaganda előtt,lesem,mint a birkaés egyszercsak az interferencia,mint valami kis bűrcsimma a Gá-Bor-Ká-tazt nyikorogja ki:hiszékeny birkának nézünk,ennyit érsz csak, hogy megint az elkúrtukost vágjuk be az Őszödi beszédből,annyira gárgyula vagy már,hogy nemmegyünk bele a bonyodalmába annak, hogy az átoltottsági adatok leszorítási vágya az nem az oltásellenesség.

Szóvala FIDESZ propnakmindig is volt egy ilyen digitáliskódoltüzenete:
"Hülye vagy,nekedletesszükkutyába,egyé"

Csakmost már az ellenzéki propaganda is tök ugyanezt sugallja. nem suttpgva:ordéjja a szemünkbe: Vegyed csak befelé,te hiszékeny barom szépen, szopjá!"
süti beállítások módosítása