A Pedagógus Szakszervezet Szakállas Bácsija már akkor küzdött egyrészt a tömeggyilkos Borzanáróval a pedagógusok soronkívüli oltakozásáért,amikor viszont a másik fronton meg a pedagógusokat jaj,biztos annyira győzködte szegénykém,hogy ne csak 45%-ukban legyen oltakozási hajlandóság

 

Miközben a pedagógusok 102%-akar addig otthon maradni, valamint a  hatvan éve adózó négy éve nyugdíjas Sanyinéni, amíg nem hatnak azok a biztonságos,mert nem csaló,hiszen Csak A Nyugati oltások, amiket immár 55%-uk hajlandó felvenni, ha bruttó-bruttó a mindenkit,aki iskolában csak dolgozik (az iskolaőrökkel,akik nem...) A zárjanak be az iskolák viszont a Somogyi Zoltán Egyszerűgép szerint a szülőket hozzák válságos helyzetbe,akiknek a gyerekekkel otthon kell maradniuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2316482762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.03.28. 13:53:13

Másképp: a hiszti visszacsap. Most kapnak oltást soron kívül. Cserébe szívhatnak egy jót még a nyár előtt.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.28. 17:20:24

Előtte azért egy tömeges tesztelés sem lenne ártalmas

Wildhunt 2021.03.29. 00:05:48

@csillagkúll: Minek is? A tótok tömegesteszteltek, az osztrákok is. Ha inkább elisszák az árát többet érnek el vele.

Frick László Intézet 2021.03.29. 05:49:48

@csillagkúll:
"KétévesKoronavírusos Gyermek !4!!4!4!!"
Természetesenaszülők2+2 teszteje,meg a gyerekkéttesztje és aPCR is negatív lett, csak nemhír.

De a kedvencemez,az alábbi,a fészbúkrólösszeszedhető,tehátmaikorszerűmodern jövőbevezetőújságírásra alkalmasséma:

1. Szkeptikus.
2.Aférjeóriásvállalata maszek tesztel.
3.A férje tesztje pozitív lett,jön haza röhögve a szkeptikus feleségéhez azzal."Baszod,pozitív vagyok!"
3.Az asszonykagyorsan felhosszúhüvelykujjazza a posztját (tudod,fölötte vannaka szkeptikus néphagyományokösszemásolva)
MIMMEHHALOK ELKAPTAM GYEREKEK A KÓRT VÉGEMMÁR MOST NEMKAPOMALEVEGŐT A GECI CIGÁNYMIATTSZIASZTOK JÓ VOLT VELETEKHAMCVASZTÁST AKAJOK!
hozzá szelfik,ahogy nyálábólkakaóscsiga alakzatokatcsinálapadlófűtéskerámialapjain.

Természetesen a 34000lakosú faluban pánik törki,kikkelérintkezett az üögyfélszolgálatos csajésazokkivel,ostromállapotokapógármesteri hivatalbaja.

Ugyanis a gyorsteszt a gyártó szerint 60%-os. Ez minetgy 10%-kkalÉszakra fekszikattól, hogy a gyorsteszt vagy a ténylegesetmutatja vagy pedig nemdugták felelégg és akkorsem azt mutatja,ami van,plNEGATÍV-atmutat egy szuperfertőzőnél.

Imádom aszuperfertőzőket,ugyanis Bezzeg Ósztriatünetmenteseknek(köztüka szuperfertőzők,mint pl a Ischgli Csapos) semiféle tünetet nemmutatnak és ha a gyorsteszt előtt 2 órávalnemköhögtekéstüsszentettek,vagy füllentenek arról, hogy egy jó sörrelleöblítették,akkor a teszt NEGATÍV

Bezzeg Kórejában ezt a következőképpen oldottákmeg.
1.Kuss volta teszteltnek a teszteredményéhez.
2.Az ország vezetése szépen megkérte a tiszteltlakosságot, hogy tartsákmeg maguknak a teszteredményeiket.

A Bezzeg Koreán társadalom ugyanis ebben egy kicsit hasonlít a náci japánokra, csak a koreánok nem nácik:
Ha azt mondja nekikakormány,hogy sorakozó,sorakoznak,lépés indulj indulnak,ájjájjmegállnak.

Minden hónapban van légógyakorlat,amiott a légoltalmiéspolgárivédelminek felelmeg.

Maszkhasználat:
"Én ugyan nem hiszekakovidban[stb,Dr Gődényálláspontja]

most figyelj,

"DEki vagyokén,hogy a maszk nemhasználatávaltüntetően arrogáns?Tehát ugyan nem hiszek benne,denemborzoloma hívőembertársaimkedélyeit,mertén egy kispont vagyok

ésnemaz univerzumközepe,mintÓnodi-Molnár felolvasóművésznő azt képzelimagáról még vagy300 millió oiroőpid társával [-> egyszemélyes társadalmak]

Frick László Intézet 2021.03.29. 07:24:07

@Wildhunt: Nézd,egészen egyszerűamegoldás:

1. Fogsz egy Somogyi Zoltán Egyszerűgépetéskifordítod,mint a zoknit.

Példáulegy éve nemvoltmivel tesztelni, valaminta gyorsteszt megbízhatósága a gyártó szerint 60%-os, az tudod,mennyi abban a gyakorlatban,amiben vagy rendesen feldugják vagy nem vagy a szuperfertőzőneknincsenek tünetei tehát aznapmajd a teszt után negyedórávalfog tüsszenteni,de akkor viszont beterít 50 embert,viszont van e "NEGATÍV" tesztje.

A Somogyi Zoltán Inverzgépbe azt kell betenni,amit nemakarunk. Mintha akarnánk,azzal.
Tehát ha orbánék tavalyúgy döntöttek, hogy nem tesztelnektömegesen,akkor elhintik, hogy tömegesen akarnak tesztelniés akkor ugyanezek az emberek @csillagkúll: megmagyarázzák,hogymiért nemér szart se a gyorstesztelés. Fölhozzák apéldákat, hogy egy addig szkeptikuspánikja mit burujtótt a vidékivárosra meg ilyesmi.

Most is, ha elrendelika pedagógusokátalánosótását,akkor aPDSZ követeli a nemótást, hiszen a felea tanaraknakannyira fejlett,hogy nemóttatnbámagát, viszont szolidárisan őis otthon maradna az ótottakkal.

Meg ilyesmi.

Hülye ez az Orbánígy vénember korára teljesen,haén lennékOrbán,aminiszterelnöki honlapom első 44oldala a nemlétrezőellenzéki sajtólenne,fömnt olyan gombokkal,mint pl a SZÁJER feliratú.

Mind a 37 nevemrelenne gomb,HITLER gomb CIGÁNYgombés a történészekkedvéért TAKONY gomb is lenne.

Meg brazíliai riportfilma Bolzanáró juntáról.

Mindenki abban ragadt le, hogy Orbánrólmimmondottmá a Klúni.

Pedig szerintem Brazília Népe azon lepődött volna meg, hogy Bolzanáró egy orbán

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.29. 09:30:26

ahogyan a szép ész és penge érzelem ellen nincsen orvosság, úgy kell tudni magunk mögött hagyni korunk összes kórságát ami ebben a pandémiában manifesztálódik, és isten mentsen, hogy istent belekeverjem, bár a tömegek hívószaga mindent átjár, az a törvénykezés mely a lehető legrosszabb színben tünteti fel a magyart, felülíródik mégpedig a törvény betöltésével, és nem kis bátorság kell hozzá hogy úgy örökítsük meg, hogy az ivadékok is szígyügyüknek érezzék, és ez cseppet sem ítélkezés honfitársaink felett, ez csak annak belátása, hogy libernyákoknak lenni nagy kibaszás mind magával a libernyákkokkal szemben mind pediglen a normalitással. mert amúgy nem kis kabaré, ahogyan megjátsza magát a világ a jézusi doktrína mellett, s közben pedig szemet szemért, fogat fogért küzd.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.29. 09:32:41

@Wildhunt: ne engem kérdezz efelől, egy okos libernyák élből vágná, miért is jó a tömeges tesztelés

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.29. 09:38:25

végülis nincs köztünk akkora nézeteltérés, csak én derűsen mókázom az emberi értelem balgaságán, ja talán csak annyi hogy nem kedvelem azt aki hitványozza a magyarokat, ahhoz én kevés magyart ismerek.

Frick László Intézet 2021.03.29. 10:02:36

@csillagkúll: Itt mindennek az alapja a tudomány meg a statisztika.Ezek szerint,DNS-ileg biztosan volt egyszer egy magyar nép.Az az elképzelésem arrólamagyar népről,hogy lehetet valami titka annak, hogy mégNicola Subic Zrinski is annyira szerette őlet,hogy Zrinyi néven a kor legjobban magyarultudója lett.Helena Subiuc Zrinski, szintén eredetileg rác származású (akkormég a szerb és külön a horvát nacionalizmust nem találták fel, bócskoiul rócoknak mondjukőket) Ez a Helena Subic a Ferike fiát nem csak a horvát anyanyelvére tanította meg, hanemmagyarulis.

Ha tovább vizsgáluk, nyilván JedlikÁnyos pontosan annyira lehetett DNS-ileg magyar,mint Semmelweis Ignác,akinek a jellegzetesen magyar története amellett a kedvencem, hogy Széchenyi Steffl gróf fiatalkorába annyira nem tudott jólmagyarul,mint a Brachfeld Siegfried még hegedűművész korában.

Franz Liszt,aki akkora nagy magyar zeneszerző,pl 70 éves korára egészen jólmegtanult érteni magyarul, viszont beszélni 6-8 szót tudott.

Szóval a mai DNS-géntérképeket szerintem ezek a mai magyarok nemigen szeretnék lűátni,meséltemmár neked is, de arra is vastagon szartál,hogy Haumann Péter a myogyrók Ópusztaszerű éves gyűlésébe meg az a Steigler bácsi nevűősmagyar idültalkoholista fafaragó és filozófiai sámán.

Egyes zsidó szektákban szokásszidni a Názáreti Rabbit,na valahogy így kárhoztatják egyes rócok Alekszandr Petrovityot.

Úgy képzelem elazokat a régimagyarokat, ahogy a török feldúlta a falujukat és öt évmúlva halálra fölhízlalák szórakozásból a szpáhijukat.

Szintén ez ment kuruc korban,nem azt nézte a magyar, kuruc-é vagy labanc,hanema számára egykutya volt a kettőés ezért maga-magának felgyújtotta a faluját,mielőtt a mocsárba meneve. Úgy volt vele,haő nem szarik,akkor a kuruc es vagy az labancmár éhen deglettemagát. [-> rákócizás ]

Ez a horvát anyanyelvű Francois Ragotsky,aki a francia történelem állása szerint egy osztrák hamiskártyás volt

egyébként jezsuita nevelés is (mint ahogy a Zrinskiek mind pápisták...)

Kellett,legyen valami még a XIX.századimagyarokban is,mert a zsidók,akik Pest lakosságának az egyharmadát tették ki,annyira asszimilálódtak, hogy a Borsszem jankó akkoriban tényleg is vicclapban egy zsidórajzoló a jellegzetes chaszid öniróniának megfelelően pájesszel,kampós orral,ám díszmagyarban ábrázolta őket, csaka XX.század végéremár annyira műveletleneklettek ezeknek a zsidóknakamaradékai, hogy 2D síklogikailag bekartzonozták ezt a rajzot antiszemitizmus jelének.
Na,a hülyeségnek ezt a fokát nemgondoltuk még 20éve meghaladhatni

egészen a minapig,amikor is Demeter Szilárd attóllett antiszemita, hogy egy öreg ártatlan bácsit náci cselekcéssel vádolt meg. Ugye..az ember.. azt hinné, hogy ha valakitpl náci masérozással vádolok meg,akkorlenácizom, ha hejhittlerrezéssel,akkor detto,de nem.

Amúgy az a szegény öreg bácsi is volt 14éves,abban a korban egy 14 éves úgy gondolkodott,mint pl Ottlik Iskolaa határon-ja hősei, tehát egy mai 32-44évesének megfelelő komolysággal és ez a 14éves a zsidó nagybátyjával hátrahagyott zsidóvagyonokat fosztogatott.

Ekérlelhetetlenül444-esésMomentumoslogikamentén Iszak Babel DNS-ileg 100% zsidó és író is antiszemita,mert meg merte írni az Ogyesszai történeteket,amikben zsidó bűnözőket... zsidó bűnözőknek ábrázol.

Viszont ha valaki Köves Slómonéli kia látens zsidógyűlöletét,az nem zsidógyűlölet.

Na.. szerintem ez a fajta hülyeséghiányozhatott azokból,akik régen nem csak betű szerint voltakmagyarok, hanem Európában páratlanulbefogadóak és toleránsak,elsők között vallási türelmesek és liberálisok.

Azok,akik tényleg magyarok voltak,plkomplet infrastruktúrávalés erőszakszervezetekkelérkeztek a Kárpát-medencébe éskb2nemzedék alatt megtanulták a letelepedett mezőgazdasági tevékenységeket a 333 szláv jövevényszóvalmeg a helyiek vallásával egyben.

Rákosi vagy Réva a XX.század legnagyobb humoristái voltak, ha nem isérték fölIszak babelfinom iróniáját,ami még Ernest hemingway-t is annyira lenyűgözte, hogy meg is írta A halottak természetrajza c tudományos összefoglalóját. Vagy a Hódolat Svájcnak alcíműt. (ezutóbbiban csak egy halott van,de az Lovasi Andrási értelemben nagyon)

Figyelj! Általában azt hiszed, hogy valami huncut elegancia,amikor le se kakilod,amit most mutatok,d.. ezegyszer ne lógj meg, hanem

irigyellek a tömör megfogalmazásaidért,

akkor a szokásos másfél sorodban bizonyítsd be valahogy , hogy ezt a kommentem kibogarásztad a melléütéseim és a szóközbillentyűm haldoklása dacára is.

(Annyi, hogy GG Márqueznek még ennél is rosszabb volt a helyesírása...)

Szóval Rákosi meg Révai is voltak demagógok,de..még bizonyos arányérzékkel... ami arányérzéknek a mai 444/index/telex tengelyen már nyoma sincsen

Wildhunt 2021.03.29. 10:33:12

@csillagkúll: azt a fajta érvet ismerem : merafejlettszuperországok azt csinálják. Szerintem senkinél nem vagyunk hülyébbek, sőt.

Frick László Intézet 2021.03.29. 11:46:21

@Wildhunt: @csillagkúll: Szerintem az ilyen méretűországok,mintMagyarország,úgy csinálják jól,ahogy Ausztria.

Különösen szomorúez az igazság annaka tükrében, hogy a hintapolitikaszinte magyar találmány is lehetne,de mindenesetre a Habsburgok még őrgrófok voltak,amikor amagyarok jelentős hintapolitikusok.

AKállay-kettős az a polka,amit aModern Ausztria jár:
MINDENT megigérni éssemmit nemteljesíteni.Protekcionistánaklenni.Bezzegósztriára is vonatkoznak a zónijóskiskereskedelmi szabályok az elméletben,de a gyakorlatban senki nemellenörzi azt, hogy mik az arányokés hogy Österreichise Ergezeugnis még az olasz tészta meg a magyar szürkemarha szalámi is a Billákban.

Most néztem utána, hogy ma már a kedvenc egyetlen osztrák TESCO-m sincs meg Judenburgban. Egy stráf osztrák hypermarket Ein Streich Österreichisché-vel. Természetesen a brüsszeli parasztok vakítására van egy-egy valamiből,ahogy plAusztria nem zárkóuzott elamigrácsok igasságos elosztsától,vállalva, hogy 50 azaz ötven migrácsot Olaszországtólátvesznek és azóta is veszik,ennek már 4 éve.

It van Kurz zseniáliskarányonygergősége a Brüsszeli Asztalra Csapás-ával"nemköveti Orbánt a vakcinasovinizmusban"

(Az ugye senkit nem zavar, hogy a vakcinasovinizmushoz magyar gyártású vakcina kéne kb 20milliódb)

Mibe kerülne követni a bezzeg osztrákminbtákat?

30 éve még nemértettem,hogy a más dolgával jellegzetesen nem foglalkozó németek pont az osztrákokat miért útálják,egészen pontosan undorodnak az osztrákoktól.

Azóta vállalkozási sávbanmegismertem az osztrák mentalitást,amihez képest a Gábor-cigányoküzleti szelleme akínai szabálykövető rendpártiság. Azzal a különbséggel, hogy ha a kínai szóban megigéri betartja,az osztrákkal osztán szeződhetel jogi utakon is:D

Frick László Intézet 2021.03.29. 11:55:47

@csillagkúll: Ez még egy tegnapelőtti általad le se szart kommentemlábjegyzete,deMagyarország az az ország,aholamagamfajta büdös[népnév]nek széhgyellenemkellmagamat,mert megtakarítani vagyok képes [->locsolkodási pénzeim]

Magyarországon civilbüszkeség a pénz herdálása,zokognunkkellett,amikor a televízióban mutattak egy devizahitelest,aki 6 milliót vett fölésmegmutratta, hogy abból narancs és barack szinekben leteddihengerezte a szoba konyháját belülről.

Namost ehhez képest, az én népem a szarbólpénzt csinál,demindig széhyelltük magunka,amikor a fajtánk magyarországi vendégeskedéseit viszonozván a szegény tant-naköt szeletkb csecsemőtenyér nagyságú 2 mm-eshús szeletet és 5 szelet parizert kellett vásárolnia. Ugye,a mi konyhánkon vajlingszámra zabálták a tschirkepoprikoosch-t. Mit Grumbiere. Nálunk,pedig az egész falu büdösözött bennünket,hogyfaszariak vagyunk... egy ebéd alatt elfogyott annyi hús,amennyit a korabeli osztrákok egy év alatt zabáltak össze.

Az én büdöscsaládommeg egy év alatt evett annyi hús össze,mint a becseűlllettes magyar és persze normális,megtakarítások nélküli szegényemberek egy hónapban.

van ez az egyenlőség,amit HajnóczyPéter egy Horthykorabeli anekdota [ A tücsök és a hangya ] Esterházy-szerű újragondolásával dolgozott föl,meg a másik és a harmadik is. Hajnóczy pedig Örkény asztalánál tanult.

Más tészta, hogy a Postabank botránylényege az volt, ráijeszteni a büdösparasztra, hogy fejezze be a XX.sz-i elavult kapitalista betétképzést ésbasszon oda a LakosságiMegtakarítások rovatnak,mert a Globális Spekulalista bankrendszerek nemképesek 1évnél hosszabb stratégiákat kezelni.

Nálunkmeg bödösnépek egy részénél ha megszületik az ember,a nagyszüleje betétet v. számlát nyit a nevére.

Ha csak naponta 2 sör árát beteszi

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.29. 12:00:35

az bizonyos, hogy halmozód a hanyagolhatnékokat, vannak akiknek ez fárasztó, de vannak akik fel tudnak erre ülni, és summázatként nem minden fekete néger, mintahogy nem minden hangadó az esszenciája a törzsnak.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.29. 12:07:54

bocs, de nem evésteknek az egész családotok látja kárát, persze, az is igaz, hogy nem mindegy hogy mit eszel, mi tartottuk magunkat, anyám még mindig tartja magát ahhoz, hogy ha nincs ezt, (vagy kicsi a zsemle) kenyér, akkor ő bizony kalácsot eszik, ha meg is rohad az a görény habsburg dinasztia.

Frick László Intézet 2021.03.30. 05:10:37

@csillagkúll: Igen,de ma semmi nem lehet több 2-nél,egészen pontosan mindenből csak 1 jó lehet,amitől a amaradák másik egy csak már a rossz.

Ebbőlkövetkezőeen,ha azt mernémállítani,hogy az egész ( = 2)rossz,
akkor is önellentmondásba keveredem

valamint amai alapszabály az,hogy önellentmondás nemlehetséges,báregyébként az Univerzum önellentmondásokon for'g és pl az evolúció alapja az önelletnmondás.

Ha azt mernémállítani,mogy az összesen lehetséges (= 2) jó,akkor isönellentmondásba keveredtem.

Valamint nemkellkiolvasnod a könyvet, ha találtál benne 1 hibát,akkor az egész szar.

Holott a legtöbb ember naponta legalább egyszer szar.

Frick László Intézet 2021.03.30. 05:14:53

@csillagkúll: Nálunk a zsaroló kamatoló kurvafuttató királycsávóék cukrászsüteményt reggeliznek (mindenki kettestípusú cukorbeteg a családban,beleértve a gyerekeket is).A királyember,őmaga ódikocsizik el két faluval arrébb a cukrászhoz a reggeliért,és EZ VESZÉLYES! keletieket is esznek,pl orosz krémtorta a pirítós vajasan fokhajmával.

Wildhunt 2021.03.30. 16:24:32

@Frick László Intézet: mi az hogy a kóreánok nem nácik?

Frick László Intézet 2021.03.31. 07:30:06

@Wildhunt: Dél-Koreáról angolszász fészbúkozók azt terjesztik, hogy ott a nácizmus eléri a japán fokot,ez nemigaz:

1.Dél-Koreában,annak ellenére, hogy a vilgágközmetikaivásrlóipiacát 10 éve vezeti,nem fehérítik annyian %-ban a bőrüket,mint Japánban vagy Kínában. Ha az utcán jársz,egészen sokan olyan barnák,mint japánban voltak az arcfehérítés előtt vagy a vidékiek.
2.Dél-Koreában, ha túrista vagy és eltévedtél és angolulkérsz segítséget,észrevesznek éssegítenekis. Japánban ott fordulhatsz fel,meg sem látnak. (tegyük fel egy metrómegállóban,aholis a japánok 47,92%-a ért angolul)
3. Dél-Koreaimulti cégMagyarországon nemhogy alkalmaz cigányokat dolgozóként,de az egyetlen vállalkozás-félea tollas Ági románcigány császárnőn kívül,aki jóltud megdolgoztatni [motiválja a] cigányokat. A dél-koreán gyárigazgató,őmaga a sajátszájávalés a 12 szavas magyar szókincsével az utolsó cigány segédmunkáshoz isközvetlenülszól.

A japán vállalatvezető csak a közvetlen magyar vezető-beosztottjaihoz szól,a többeikhez szólat.Plmeglátja, hogy a csicska főmérnöke átlépte a sárga vonalat? nem szól rá, hanem japán nyelvű feliratot készít amit egy alantas japán agolra fordít és az közli aztán a magyar csicskák láncolatával,így kb 10 perc múlva tudja meg a főmérnök, hogy átlépte a sárga vonalat.

A délkoreánoknak azért van a germano-anglo-saxosdefőleg a világ tahajja ausztráloknálnáci híre,mert szerintük a szok kici szárga barnában is a hülékés nevetségesek, valamint az étel játék.
Bemennek egy étterembe,telerendelik az asztalt és nemeszikmeg,sőt,szemrecsakösszedúlták.

Ezért van Dél-Koreában egy aluminium-szabály,kb,mint Dél-Amerikában is:Az első,hogy nagyon hamar értesd meg, nem anglo-amerikai vagy. Ez..nem nehéz,pl ha bemégy egy dél-koreán teaházba teázni,akkor magadtól veted le a cipődet. Amagyarok,alábmosási szokásaik miatt ezt megtehetik ugyanott,aholadél-koreánok, azaz odabent,míg a fejlettoirópai népeknek inkább azt javallanám,hogy odakint ésvigyenekmagukkalváltózoknit
ű
ha nem gondolnák egyszerűbbnek, hogy a teaház-kiröhögős napjuk tiszteletére a szokásaikkal ellentétben mégis mossanak lábat.

Ha belépsz egy szöuli teaházba és ott kurvára lábszag van,akkor éppen francia diáklányok dűtögetik a cukrot a teáikba.

Wildhunt 2021.03.31. 10:47:53

@Frick László Intézet: ez felületes, ennyit látsz belőlük külföldön vagy külföldiként. A koreainak nem derogál eljátszani hogy embernek néz - pedig nem. A japán nem fog szerepelni, max pár év ismeretség után a kasztrendszerén belülre kerülsz. A japán főnök viselkedése normális, a saját szamurájaival is így fog bánni.

Serény Vélemény 2021.03.31. 11:00:19

@Wildhunt: Cserébe?
Ha jön a földrengés, az összes reaktor leáll jól, 55 perccel később jön a cunami, ami kilövi az összes hűtést az összes, már leállított reaktorban. Ezután öt perccel egy igazi nukleáris mérnök - az összes normális nukleáris mérnök - már tudja, hogy nagy baj van, és meg kell oldani nagyon gyorsan a hűtést, mert még nagyobb baj lesz.
Viszont órákon keresztül balfékeskednek, - a reaktor hőmérséklete csak hat órával a leállás után lett 2800 fokos. Ha egy-két órán belül meg tudják oldani a hűtést, akkor nincs atomkatasztrófa -- csak az összes reaktor gallyra megy.
Csak ezt nem tudták megoldani, mert dönteni kellett volna.

vektortér 2021.03.31. 12:05:33

@Serény Vélemény:
Azért álljon már meg a menet.Ennyire ne akard már megmondani a tutit.

Serény Vélemény 2021.03.31. 12:31:03

@vektortér: ja... mi a b verzió? A japók alacsonyabb rendű magfizikusok, mint a nem japók? Vagy mindenről a cunami tehet?

Frick László Intézet 2021.03.31. 13:22:25

@Serény Vélemény: @vektortér:
Az egyik kulcsfigura magyar[mérnök] és nem engedik hazajönni,ott édesgetik inkább:D

Wildhunt 2021.03.31. 13:28:18

@Serény Vélemény: azt sehol nem mondtam hogy normálisak. A koreaiaktól és a kínaiaktól viszont sokkal jobbak.

Serény Vélemény 2021.03.31. 13:40:09

@Wildhunt: Tulajdonképpen... a tudomány mai állása szerint nem tök mindegy, hogy a kicsi sárgák, a sötétebb sárgák, a világosbarnák, a sötétebb barnák, a feketék vagy az éjsötét feketék iránti nem rajongás miatt - esetleg nem eléggé rajongás miatt - (s)ütik a homlokodra a xenofób stemplit?
Amit azonnal meg is fejelnek rasszista stemplivel. És hogyha már rasszista stempli és xenofób stempli fent van, akkor már jöhet az antiszemita stempli is, és a náci stempli is...

Frick László Intézet 2021.04.01. 07:27:00

@Serény Vélemény: @Wildhunt: @vektortér:
Többször is próbálkoztam rámutatni a fejlődéskb 2 éves-re rövidült teljesfordulati tempójára. A japánokmai respektjekb a múlt század utolsóévtizedében voltmég jogos is,amikorKína a Másolókorszaaknak abban a szakaszában járt,amiben a japánok a 70-esévek elejéig.
A '90-es években Dél-Koreamégkb 10-évvelelőzte meg kínát és ott járt,ahol Japán a 80-as évek elején.

A fordulat,amiről Kínával kapcsolatban az oiropidok [Vancouvertől el,Keletre Vlagyivosztokig élnekoiropidok,viszont aKínárólmindent csak rosszultudókkb Bécsnélleszakadtak..] Nem szeretnének tudomást,ahogy pl 12éves nők anyukái sem szeretnének mindenről tudomást... pl a kislányuk skalpgyűjteméynérőla telókájuk videótárhelyein...

Kínában a másolás már a 2000-es évek elején retro-korszakosésa sajátos kínai humor tárgya volt.

Én akkor kezdtem elkapisgálni, hogy Japán körül valami baj lesz,amikormmegtaláltamaképeketmeg videókat arról,hogy a Japán Gépészmérnöki Tudomány akkoriállása szerintroncsautókat halászhajók fedélzetére speciális rakoncákkalfeltornbyozottan szállítják föl Honshu szigetéről Vlagyivosztokba.

Negyedszázaddalezelőtt találták föla japánok azt a törvényt,amivelagépjármű-belpiaci eladásokat az újautó szekció javára szerették volna élénkíteni,8 éves autót,teljesen mindegy,mennyi futásteljesítménnyel,irracionális tovább forgalomban tartani. Van japánban Volkswagen Malac Passat meg VW GolfII-esKlub,mégPeugeotKlub is van,aMercedes Klub (csak balkormányos ésnémetcimkékkel gyárilag matricázott európai importMercivellehet ebben taggáemelkedni) .. de ez a japán középosztályolyan szórakozásaiközétartozik,mint az aranypor evés vagy diáklányok tartása a "Másdik Feleség" kategóriában.

Az tűnt fel, hogy a vilűgvezetőjapán mérnöki tudományok kereteiben lejárt Programozott Futásteljesítményű autók Vlagyivosztoktóla Dél-Uralig lefedik a teljes orosz felhasználói szegmnst. A youtube fölfejlődésével,aki tud oroszulésismer orosz keresőszavakat, 180-190 cmmagas,medvemancsú és atomrészeg embereket láthat japánautót szerelni.

Ajapán autóépítésnekis alényege a modulrendszer. Akülönböző team-ekrészfeladatokat kapnak,részeredményekkélesznek a tökéletes munkáik tehát.Aztán jönnekakész ,odulokat összeillesztő csapatok,pl a valamilyen fontos és rendszeresen cserélendő része a motornak amotorbeillesztést vtervezőrészleg gondosmunkájakövetkeztében a váznyulványtól0,3mm-re kerül, vagyis a 10 percesmunkát csakakkorlehet elvégezni, ha egy órásmunkával kibuktattad a motort.

Viszont ha megtanultad ezt egy Hondán,akkor tudod a Suzukin is. Vagyis a Subaru-n.

Évekig törtük a fejünket autónepperekkel meg buzikkal, hogy a faszban lehetséges Szibériában a -12 fok meleg udvaron a szabad ég alatt Sztalinyec 400 B szerszámkészlettel japán belpiacos NISSAN-t japán belpiacos Daihatsu és Mazda (tehátnem Ford,mint itt Európában,hanem japán belpiacos Mazda-Mazda) alkatrészekből megjavítani.

Egyszer aztán hasraestem a színemben porosodó Riga 12-es mopedemben és rájöttem,mi az oka annak,hogy az oroszok sufni körülményekközött szerelik azokat az autókat,amiket a márainkább csak legendás japán mérnöki tudománydollárban számítva milliárdosköltségekkelgondolt szerelhetetlenre tervezni.

Történt ugyanis, hogy a Szovjetúnió Kommunista Pártja KB egyik albizottságánakalosztálya csoportvezetője utasította a KGB_nek a távol-keleti flottánál dolgozó kétmatrózát, hogy vásároljanak japánban egy mopedet és azt adjákmajd le Vlagyivosztokban.Atök részeg matrózok bementek az első mopedboltba ésmegvásároltak egy "japán" mopedet,ami egy Sachs német moped egyszerűen lekoppintása volt.

A japánokmindössze néhány külsődolgon módosítottak, valamint a gyújtásmegszakítóbanegy tengelyre applikálták a pozitív és negatív kábeleket,a japán precizitást egyetemesen jellemzőötletükkel,miszerint kis bakelit alátétekkel szigetelik elegymástól a pozitív és negatív lapkákat. Természtesen a tengely,amire ráhúzták a pozitív és negatív'at, az földelt. A japán laboratóriumok pormentes területek,légkondicionáltak, stb. A próbák során semmi baj nem volt ezzela zseniálisan japán szisztémával, csakakkor ha pla mopedet akár használatba is vették éspl vidéki falvak vagy vidéki városok poros útjain.
Amihez képest a Szovjetúnióútjai.

Nincs az a mérnök,aki ezt a Beépített Hibát ki lenne képes küszöbölni.
Még kismotorszerelő szakmunkás sem.

Ugyanis a kismotorszerelő szakmunkásképzés egyetemet végzett tanmérnökei szerint a félkilós félkézkalapács,az nemkismotor szerelő szerszám.

Viszont az idült alkoholista,magát már teljesen hígagyúrapiált 24éves szibériai aggastyán,ha beszart alatta a Riga gyújtása,fogta a faavágéjtó kis fejszéjét,rávert a deklire a gyújtás táján és a rezonancialerázta a porszemcséket,amik rövidre zárták a pozitív és negatív pólusokat.
süti beállítások módosítása