Az Index Módszere szerint az ilyen cím után következik a Beugrató,ami még lényegében a cím továbbszorzása és köbre is emelése.

Aztán a hülye,büdösparasztya,a baromja beugrott,megnyitja,ha nem ugrott be,az sem kumulája a látogatottsági adatokat,az is forgat a mérőn, ha valaki a címlapot futja át.

Olyan régen, hogy a regisztrálatlanulis kommentelhető fórumok délnapjaiban, Zuckerberger még védőfőliázott csöves képernyőkre recskázott pornónézés közben és Youtube sem volt, valamint Uj Péternek felkínálták az olcsó irodabérlet lehetőségért a Korai Index Sufninak a Wallis Székházban,amikor még létezett az Irodalom Visszavág irodalmi folyóirat Tomkiss Tamás vezetésével,annak volt egy online verziója és ott a szövegeknélvolt egy kijelző,ami mérte a megnyitottság idejét is.

 

Pédául az Orbán Agitáció zászlóshajója, a Megkaparintott Origo 

az internetes hírgyártás látogatottsági adatai szerint is vezető "portál" addig,amíg az ember a freemail-pont-hu adatait ki nem vonja belőle,ugyanis aki freemail-pont-hu-t használ, akkor is termelazzal1 db kattogást, ha szerinteaPotrohás Geci Cigány Bolzanárómiatt mármimmehalunk,kivéve akkor,ha pont az ellenkezőjétkellmindig csinálnunk,amit a Varacskos Maradona akarna.

Ha tehát ezt a címet a beugratóval felhülyeskedtem a címlapra, az "újságírónk" Olcsó János azt firkálhat össsze a megnyitható felületen,amit csak akar és a cím akárúgy is lehet igaz,ahogy a Félelmet és Rettegést Hunter S.Thompson elképzelte: Jó beugratós címnek. Természetesen a szarik Las Vegas "Félelem"-re,meg "Rettegés"-re.

Néha,a nyikorgótalyigámmal meg-megállva és felröhögve eszembe jut Johnny Depp könyvelője.

 

Magyarországon ugyanis az adócsalás a Nemzeti Ügyesség egyik legáltalánosabb virtusába számít.

political_capital_kft.jpg

Ezzel szemben az Amerikai Egyesült Államokban az adócsalás bűncselekmény,most ennek a részleteibe nem fogok belemenni,de azt nem lehet elégszer elismételni, hogy Bezzeg Amerikában a leggazdagabbak kiállnak és elkezdik, hogy ők éppen hanyadikok a legtöbbet adózók listáján.

Magyarországon adót csalni erény, viszont az adómegkerülés bűncselekménybe számít.

Ugye senki nem csudálkozik azon, hogy az Amerikai Egyesült Államokban az adómegkerülés a Sokat Adózás után a másodiklegnagyobb erénybe számít,

ha a nemzetikereszTYén erkölcsöket nem számoljuk.

szegenykisjetikealigel.jpg

2.ábra: Szegény Jetike,alig él. Éjszaka kevesebb a cikk,ez csappantja a ráfizetést.

Na.Ezért szoktam rötyögni Johnny Depp könyvelőjén,aki annyira ügyes, hogy azzal Magyarországonés persze nemvárosikörnyezetben,hanem távoli vidékeken éskisebb cégeknek,oligarcháknakakár könyvelője is lehetne.

Van egy külföldi licenszes "műsor" az egyik kereskedelmi televíziónkban a legordasabb [ Ex-Árpa Attiláné] magyar vállalkozók vendégszereplése emellett [->Magyar Részvénytársaság] ha nagyon elfáradtak már,akkor az egyikük csak annyit szól,hogy osztalékfizetés ésszétröhögik hosszúnegyedórákat a vágóasztal alá szecskázva a felvételt.

 

Tavalyelőtt Johnny Depp három napig mint a Világ Hülyéje szerepelt az Internetes Körbefos-ban, miszerint hűűde hülyén bánik már a pénzével,milyen rosszul gazdálkodik, szórja a könnyen szerzettet és felelőtlenül költekezik,miközben más színészóriások,mint a mára betonarcú és szinte beszédképtelen Nicholas cage magánszigeteket vásárolnak ésdollárszázmilliókat fekteve be milliárdok után adóznak.

Johnny Depp személyespéldaképe és mestere Hunter S.Thomson.

Biztos vagyok abban, hogy Johny Depp-nek dolgozik az egyik amerikai könyvelő,aki a legtöbbet képzel magáról. Azt meghiszem, hogy kizárólag USA-belpiacos összevetésben erre van valami alapja is.Ennek 1 oka van:Fingja sincs az illetőnek a Magyarok Teljesítményé-ről a pl könyvelésben. Hogy milyen számokat tudnakkimutatni. (lásd itt fent a képi illusztrációmat)

Ivarérésem hajnalán a bécsi bácsikám valami óóóóóóóriásinagyonnagyonnagyot akart mutatni nekem,ezért felvitt Bécs rózsadombjára és megmutatta nekem az AGFA-Gevaert osztrák vezérigazgatójának a szerinte palotáját. Kiköpött Weöres Sándor költő házára hasonlított,kb akkora is volt. Elkezdtem hahotázni,mi ez, nálunk egykomolyabb úttörőtábor-gondnoknak,aki egész életében... végülis azért,hogy a személyi igazolványában legyen beírva valami munkahely,mégtöbbet is fizetett,mint amennyi papíron a fizetése volt.

1980-ban Magyarország a tízmillió Sertés Országa volt,ugyanis a valóságban vagy 25milliósertést hízlaltakmeg vágtakle,a statisztikai adatok szerint a 10milliósertésből 9 milliót termelőszövetkezetek és állami gazdaságok hízlaltakföl,ami a valóságban majdnemegymilliósertést  jelentett. A falumban pl a termelőszövetkezet sertéstelepe a gyakorlatban baromfitelep volt.  2021-et írunk,de ha létezhet statisztikai adat a MaiMagyarországon,ami szintén kb 10milliós eltérést mutat a valós adatokhoz képest,na,az micsoda? Hátpersze, hogy a sertéshús fogyasztási statisztikai adatai. Kilogrammban. Annyi változott 1980.óta napjainkig, hogy 1980-ban az akkori élőhelyem környékét a sertésszargőz ülte meg éskb 1000 hízósertés süvöltözött,most viszont a statisztikai adatok szerint 12kutya él a környékemen,miközben 1367.Szűk környezetemben nyolcan foglalkoznak kutyaszaporítással.

Magyarországon ma a soronkívüli oltakozás elleni harc netovábbja a 444-pont-hu nevű földalatti üldözött szamizdat, ami alig él. Miközben kb 1000 ügyes magyar orvosúgy oltatta be rokonait,barátait meg üzletfeleit, hogy a vállalkozásába papíroztatta a nevüket. A 444 bátor szerkesztőségévelegyültőhelyükben és szolvásgombócca formátumban etetném fölaz általuk felkutatottügyesen rendkívülótott sunyingerek és csak az ügyes orvosain sgedelmével leóttatottakközötti különbséget. A Bátor Szerkesztőség minden dógozójának együltőhelyében több,mint 44 gombócotkéne megennie. [2.ábra]

A bécsi bácsikám autóbuzi volt,mint én és igen elcsudálkozott,amikora szocializmus alkonyán a falumban egy w123-asMercrdes-t látott magyar kétbetű-négy szám és nem A-valkezdődő rendszámmal. "Akkor ez a falud leggazdagabb embere!" Nem,mondtam neki,a falum leggazdagabb embere most intézett egy ismerősén keresztülegy négyütemű pedagógus kedvezményes 1.3-as Wartburgot. A szocializmusban egy magánszemélynekmaximumkét hold (= 1 hA) termőföldingatlana lehetett, ennekmegfelelően a faumbéli eredetiföldhalmozó oligarhának 400 Hold földje volt és ehhez természetesen egy szilvalekvárszínű 1600-as Ladá-ja. Még azt nagyon gyorsan hozzáteszem, hogy a falumban 1959-és 2000.közöttminden új autót vagy nyereménybetétkönyvön nyertek vagy a svájci nagybácsi küldte IKKA csomagban. HátMoszkvicsot is,Istenem,nemmindenki volta hazudozásban megyei elsőosztály szinten.

sokatkellmegoltanunk444.jpg

 

A könyvelés művészetének az eszköze a számok.  Egyszerűgépen úgy tudom ezt ábrázolni, hogy a gép felsőgaratán jönnek be a tényleges bevételek...alul pedig a "kimutathatóak".

 

Biztos vagyok abban,hogy Johnny Depp alig szerényebb Uj Péternél. Teszemazt,plAmanpour semlenne képesmegfogni,mégAmanpournak is hátravetett fejjel,a fogai közül szűrvén köpködnémélylenézéssela válaszokat,időnkint röhincselve.

 

Namost, ha Johnny Depp a faszomat se érdekli,kicsoda könyvelőjénekplmegmutatomaVilágOltakozási Bajnokságát, akkor derülne ki, hogy teljesen alaptalan is a nagyképűsége,ugyanis nyilvánvalóan bevennéa Kárpátok Bolzanárójának apropagandadumáit arról, hogy Magyarország az átoltásbvan a Világközépmezőnyéhez tartozik s így Úniós Összevetésben kb amagyarok átoltottsága az úniósénak kétszerese. Hiszi ezt a faszi azalapján, hogy kizárólag CNN, NYT, WP, Bloomberg és FT gyártmányokat fogyaszt. Igaz, hogyezzelpersze az Euronews-tmeg a Politico-t és a Deutsche Wellét is,desebaj. A lényegen nem tud változtatni,a faszi nem tud semmit. 

depéldául a koronavírus nemsokára ilyen helyzetet fog teremteni a zországban amiko amikora mindenki a kormányra fog figyelni,mindenki a megoldást fogjaKé a kérni követelni a kormánytóléshebbanakormány jól reljesít abban politikailag nagyonjól kijöhet, de békeidőben is a öaa kormányzatnak szüksége van megteremteni azokat a felületeket, ahol avbálasztói felé  rohannak,a ümigránsok nyeméemlitettema zelőbbi felsorolásban

RÓNAI EGON Most már ne is menj bele részletesebben

SOMOGYI ZOLTÁN jajó,most már nincs időnk rá deö  hogy ö u ugyanez volt korábban az hogy a a migránsokkal szemben a kormány szoknyája alálehetett bújni.Ezzel a zellenék nagyon nehezen tud mit kezdeni népszerűtőő drogokat kommunikálakormány  márhogyö a többség számára népszerű, félelmet kelt

 

és egyébként nála van a sajtó

nála van egy csomóminden

 

RÓNAI (közbevág) de ezért lehet Richárdnakigaza abban,  hogy

egységesen kéne fellépni megszólalni

 

és az legalább erőtmutatna

Somogyi Zoltán,PoliticalCapital, ATV 2020.febrár 26.

A Félelemés Reszketés meg a nemlétezés ellenére is Szivárvány Ellenzékünk hallatja a hangját,gondolom stencilek,szamizdatot meg itt van nekünk a Szabad Európa Rádió is. A Deutsche Welle is fontogatja a magyarnyelvű adást,tekintettel arra, hogy a gyakorlatban a magyar Ellenzéki Sajtó  a Kárpátok Bolzanáriájában pont annyira van elnyomva,mint Brazíliában.

A Magyar Ellenzék Oltásbarát és Tudja , Hogyan Lehetne Felgyorsítani az Oltakozás-nak azt a  tempóját,amiből a Fő Tanácsadó,Somogyi Zoltán szerint a Kárpátok Erdogánja a fegyverét fogja kovácsolni,hiszen nála a minden.

Szerintem Johnny Depp könyvelője innen feladná ésmegszégyenülve kullogna vissza vagy elkérné tőlem Apró Piroska néni elérhetőségét, hátha felvenné inasnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2716470070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.03.19. 12:02:26

PS színvonal, csak az ellenzéket baszod meg benne megint, csak Újpéterrel van a baj, csak a 44!!...ellenzéki halálkampánysomogyizoltán..stb...stb.

Én mondtam már, nekem mindegy, mi a véleményed. Mindenkinek saját véleménye lehet, és nem is akarlak ettől eltántorítani. De akkor meg vállald fel, hogy KORMÁNYPÁRTI véleményed van.

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:09:25

@Coco néni: DE legalább koherens lenne a világnézeted, egyfelől ugye van a konkrét biológia, ami szerint az ember neme akárki akármit mond: bináris. Vagy férfi, vagy nő. De te, ezt a biológiai tényt felülírod a vélekedéseddel, ami szerint az a progresszív, ha valaki elfogadja, hogy létezik nemnő akiviszont nemisférfi, meg nemférfi aki nemnő.

Másfelől meg van egy csomóféle világnézet, ami pedig pont nem bináris, mert miért ne lehetne a kormány x, vagy y, vagy z intézkedésével egyetérteni, úgy, hogy közben az abc többi betűjével jelzett intézkedésével meg az ember nem ért egyet?

Coco néni 2021.03.19. 13:22:26

@Serény Vélemény: nekem nem az a bajom,hogy Dudi mit gondol, nekem az a bajom, hogy nem áll bele a saját véleményébe.
Én pl. megmondtam, hogy ellenzéki vagyok, és csinál meg mond hülyeségeket Karigeri, de az aktuális választékból nála van az ikszem, soha nem is tagadtam le ezt.
Dudi meg keni a szart, szó szerint idéz a főnitől, majd letagadja, hogy potrohásfan.
Ezeket a fasságokat is ő adja a szátokba, hogy ÉN azt tekintem progresszívnek, aki hermafrodita, vagy kétnemű, vagy meleg.
Százszor elmondtam, én azt mondom, hogy aki meleg, kétnemű, akármi, az NEM tehet róla ilyennek született, van elég baja miatta, ne basztassuk már. Nem azért meleg, mert hermafrodita, mert az akar lenni. Ilyen a génállománya. Ez pont olyan, mint valaki ellen kirohanást intézni, hogy alacsony vagy magasnövésű.
És ebbe visztek bele valami 200 éves, muzulmánhívőfanatikus ideológiát, hogy NEM lehet valaki más, az se, aki másnak született, és ezek a Dudi féle fasságok, hogy "jövőbe vezető családforma" - így alakult az élete, de ti még üttök rajta egyet. Ami nekem hányinger keltő, és undorító. Nem tudom képes vagy-e felfogni, hogy én az elfogadásról beszélek, nem arról, hogy ÍGy kéne élni,.
Ti meg ott hazudtok ordasnagyot, hogy beállítjátok, hogy MINDEN LIPPSI azt momndja,hogy melegnek, meg single-nek meg gyerektelennek kéne lenni.
Senki nem mondja. Annyit mondunk,hogy akadjál már le a másik emberről, aki másmilyen mint te, és ne baszogasd.
De ezt úgyse vagy képes felfogni.

Coco néni 2021.03.19. 13:26:45

@Serény Vélemény: Ha párszáz évvel ezelőtt születtek, tipikusan ti lettetek volna Dudival, aki a boszorkánypereket vezeti. Balkezes? Boszorkány. Nem vitte el a járvány? Boszorkány.
Meleg? Boszorkány. De mint mondom, én azt is elismerem,hogy jogotok van ilyen vénfaszkalapboomer módon gondolkodni, mert én lippsi vagyok, és értem, hogy minden vélemény más. De beszélgetni, lásd be, nem nagyon tudunk.

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:44:42

@Coco néni: "Dudi meg keni a szart, szó szerint idéz a főnitől, majd letagadja, hogy potrohásfan."

Szerintem, az én benyomásaim szerint meg nem "potrohásfan". POnt nem az.

Egyszer a cégünknél egy csillogó szemű ceut-végzet lány elmagyarázta, miután megkérdeztem tőle a 101-es szobában, hogy mégis milyen fóbia van még, amit nem szabad. Mert nem szabad mondjuk homofóbnak lenni. Fölsorolt 3-at, például azt, hogy bifóbia, meg transzfóbia. Mire megkérdeztem, hogy mégis mi a tököm az, hogy bifóbia? Ember, aki a kettes számrendszertől fél? (Ami jó vicc informatikusként... rettegni a kettes (bináris) számrendszertől...). Akkor elmagyarázta ez a lány, hogy a bifóbia a nem bináris nemi iddentitású emberekkel szemben érzett előítélet.

Láttál már valaha egyáltalán nem bináris nemi identitású embert?

ÉS szerinted normális volt?

És egyébként nincs igazad. Nincs buzigén. Nincs hermafrodita gén. AZ összes olyan kromoszóma rendellenesség, ami a előfordul MAXIMUM meddőséget okoz. Nem okoz nemi átváltozást. Van, amelyiket ha időben kezelik még meddőséget sem okoz.

"az NEM tehet róla ilyennek született, v"

NEM született ilyennek.

Mert ha ilyennek ""születik"" az ember, akkor po-pot, sztálin, hitler, mao-ce sem bűnös. Mert ilyennek születtek és kész.

Coco néni 2021.03.19. 13:45:33

@Serény Vélemény: egyébként meg, én vagyok a hülye, hogy időnként visszajövök ide dumcsizni, hogy hátha most...talán...de nem :D
Jó, persze, tudom másodrendű, ostoba, stb vagyok. Na, mentem, ennél még passziánszt is érdekesebb játszani a laptopon :D

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:46:03

@Coco néni: Kettőnk (hármunk-négyünk-ötünk) közül szerintem te vagy a legdogmatikusabb.

Coco néni 2021.03.19. 13:50:07

@Serény Vélemény: nincs hermafrodita :DDD
basszus...kész :D
na, tényleg megyek. A gyerek az anyaméhben ÚGY DÖNT, hogy hermafrodita lesz :D
és úgy dönt, hogy később meleg lesz, felvállalva, hogy otthon balhé, gyanúsan néznek rá mindenhol, ő direkt MELEG szeretne lenni
és tudod, itt mondtad ki, amire én azt mondtam, hogy remek boszorkányper vezető lett volna belőled- hitler, sztálin BÜN-t követett el, emberiség elleni bűnt
de milyen bűnt követ el, aki meleg?
Hol árt neked a szomszéd srác, ha nem csajokkal randizik? Semmi közöd hozzá.
Na, tényleg mentem. Ennyi dumcsi elég volt egy ilyen emberrel mint te, aki szerint egy meleg = hitler.

Coco néni 2021.03.19. 13:51:42

@Serény Vélemény: ja, tényleg dogmatikus, mikor azt mondom,hogy elfogadom, hogy másképp gondolod, csak nem biztos, hogy veled szeretnék dumcsizni :D
Miben is vagyok dogmatikus? :D Hogy más a véleményem, mint neked, az összes4-5 neveden :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 13:53:47

@Coco néni: Azt viszont állítjátok, hofy a szingli/tudatosan gyermektelen egyenértékű a gyermekeit házasságban nevelő emberrel. Innnentől ez értékrendi vita: sok szmepotnból nem, nem az. A szingli ne sírjon, hogy a gyermeket nevelő adójóváírást kap, ő meg nem, és azzal meg főleg ne jöjjön, hogy az ő pénzét kapja meg a családos, mert egyrészt ez nem igaz, az adójóváírás során kevesebbet fizetek be a saját pénzemből a közösbe, és nem másét veszem ki, másrészt ha még így is lenne, akkor is rendben lenne.

És azt sem várhatják el, hogy kritikán felül álljanak, a szingli/gyermektelen - fáj, nem fáj - a fajfenntartás szempontjából kevesebbet ér, és ez nam baszogatás, hanem legitim értékítélet.
Ez persze nem azt jelenti, hogy büntenti kellene őket ezért, (majd bünteti őket a lelkiismeretük, amikor iszonyú magányosan, hatalmas keserűséggel a szívükben tengetik öreg napjaikat) de azt igen, hogy a családtámogatási rendszert nem az ő igényeik szerint kell kialakítani, tkp. semmi közük hozzá.

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:55:06

@Coco néni: Kettőnk közül én vagyok az, aki egy nicken írogatok, és te vagy a nagy nickcsereberélő...

Dogma: bizonyítás nélküli hittétel. Amiben hinni kell, mert csak. Soroljam a te abszolút sematikus dogmáidat?

Serény Vélemény 2021.03.19. 13:58:22

@Szorgalmas Gyémánt: ITT nem fajfenntartásról van szó, mert 1,5-ös tfr-rel (total fertility rate) egyszerűen kipusztul a magyarság.

Coco néni 2021.03.19. 14:04:08

@Szorgalmas Gyémánt: kevered a szezont a fazonnal. Az adózási kérdés bizonyos népesedéspolitikai célokat szolgál, illetve szavazatnyerést, lásd pl. most 25 év alattiak szja kedvezménye- semmi mást nem szolgál, mint szavaznyerést, vagy azt mondod, hogy egy 25 alatti értékesebb ember, ezért kapja? Vagy nyuggerek kedvezményes foglalkoztatása - értékesebb ember, vagy vissza akarják szívni a munkaerő piacra?

A másik rész - az ember a gyereket magának szüli, nem adókedvezményért, és nem a nemzet fennmaradására. És pl. Teréz anya egy szar semmi, mert nem volt gyereke? Ezek veszélyes vizek, ember értékét megállapítani, pláne egy szempont alapján.
És mit ér pl. egy orvos, aki ezreket ment meg, de pl meleg? Vagy egy ápolónő, aki single és nem lesz gyereke?
Ők értéktelenek?
Vagy egy művész, aki nagyot alkot de szabadosan él, és csapong?

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 14:04:20

@Serény Vélemény: Nem szabad félni az azonosságtól, a kettőségtől, az átmenetektől, sok mindent elárul ezekről a "fóbiákról", hogy normális szavaik sincsenek rá.

Coco néni 2021.03.19. 14:05:58

@Serény Vélemény: baromi aggódom a magyarság kipusztulásán :D én a nyugdíjkort se fogom megérni, ezzel a terheléssel,melómennyiséggel, majd 70 évre emelve, mire odakerülnék. Hadd aggódjam most inkább ezen. Aztán, majd aggódom a magyarság kihalásán :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 14:30:11

@Coco néni: A 25 éve laattiak adókedvezménye a DOLGOZÓ 25 év alattiakat segíti, és bizony, jól látod, a jó intézkedések szavazatokat hoznak.
Pénzért szülni régi szokás, elsősorban a putrikban, ez ellen hat az adókedvezmény, ami nem a roncstársadalom szaporodását segíti. Elárulom neked: senki nem szól adókedvézményért, a segélykéért viszont százezrek születtek meg, ha nem is feleslegesen, de mondjuk így: melehetősen korlátozott lehetőségekkel.

Aranyos pénda ez a meleg orvos. Egyszer beszélgettem erről egy orvos barátommal, aki azt mondta nekem, az orvos semmit nem ér a moern háttér nékül - az informatikai, logisztikai, gyógyszer- és műszergyártó, fejlesztő háttér nélkül.

Terveztem és adtam már át kórháznak informatikai hálózatot,ami nélkül egy kórház működésképtelen, értékesebb lettem, mint azt, aki nem csinált ilyet?

Te is tuod, nem eről van szó, arról van szó, hogy ha trendinek mutatom a szingli életformát, sőt, klímatudatosnak, akkor lejutunk oda, aohá én jutttam el a budapesti 35 éves, szüleivel élő kislánnyal a besézlgetésben, közölte, hogy én szégyelljem magam, amiért gyerekeket csináltam a klímaválság közepén, az ilyenek teszik tönkre a Földet, mint én.
A másik kedvencem a szivárványcsládok szövege: valami flemérésre hivatkoznak, hogy a buzik elfogadóbb gyermekeket nevelnek, mint a nomrális emberek. Tehát a buzik értékesebb embereket nevlenek, mint mi, rémisztő képződmények.

Az meg külön vicces, hogy te magad liberálisnak gondolod, aki nem ítél nemi, faji, szexuális orientáció vagy kinézet után, nem úgy, mint a fehér, heteró, pocakos férfiak... röhejes, hogy ti antirasszisták mennyire el vagytok foglalva a bőrszínemmel.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 14:38:27

@Serény Vélemény: Ez bennünket, közösségben, társadalomban létezni tudó és akaró, azért felelősséget vállaló embereket zavar csak, az öntudatos libbantak tökminegy, ki él itt, ki fog itt élni a jövőben (ha fog élni egyáltalán) mindegy, hány gyerek születik, mindenki foglalkozzon magával, mintha az élet egyetlen nagy elnúyjtot maszturbáció lenne, semmi több.. A nem így gondolkodó lehet olyan minden huszadik ember, vagy még annyi sem.

Coco néni 2021.03.19. 14:42:34

@Szorgalmas Gyémánt: és ebben semmi etikai problémát nem érzel, hogy a fideszes szavazatvásárlás KÖZpénzből történik.
Kizárólag azért kap valaki adókedvezményt (25 év alatti), hogy fideszes szavazat legyen ebből. Ez így korrekt.
Nincs több kérdésem a témában.

A másik részt képtelen vagy felfogni, és azért mondom,hogy nem érdemes dumcsizni róla, mert soha nem is fogod felfogni.
Se nekem, se neked NINCS jogod belepofázni a másik magánéletébe, és nincs jogod értékesebbnek / értéktelenebbnek minősíteni azt. Capisce?

Serény Vélemény 2021.03.19. 14:45:19

@Coco néni: Persze, senkinek sincs joga semmihez, ami normális. Ez az abszolút liberalizmus?

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 14:51:13

@Coco néni: Ki akadályozza meg az ellenzéket, hogy további adókevezményeket ígérjenek be? Ahogy egyébként tették is 2002-ben. De értem, a kormnáynak szigorúan tilos oylan intézkedéséekt hozni, amikkel a választók is egyetértneek, mert akkor ár fognak szavazni. Ez felháborító.

Egyébként meg: milyen közpénz? Az nem közpénz, amiről beszélsz, azt a 25 év alatti hozta létre: munkával, és ebből a pénzből kevesebbet einstandol az állam.
Tanár létedre ezt tényleg nem érted?

Fáj, nem fáj, azt minősíthetek, akit akarok, olyan értékrenszer alapján, amilyen alapján akarom. Itt kezdődik a vélemény szabadásga.

Deal with it.

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 14:52:20

@Serény Vélemény:
várjál, nincs is olyan, hogy normális...
mármint szerintük.

Serény Vélemény 2021.03.19. 14:53:52

@Szorgalmas Gyémánt: Erre mondtam, hogy előbb-utóbb normálvektor sem lesz, mert abban is szerepel az a szó, hogy "normál".

Serény Vélemény 2021.03.19. 14:55:37

@Coco néni: Akkor te sem mondhatod azt - egyébként - hogy hitler egy gonosztevő volt, mert "se neked NINCS jogod belepofázni a másik magánéletébe".

Miért pofázol akkor bele a magánéletébe?

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.19. 15:00:02

@Serény Vélemény: Nos, 10 éve álmomban sem gondoltam volna, hogy az informatikában meg kell szüntetni a master/slave elnevezést. Gnodolom a content filter szoftvereket gyártó cégeknél "dolgozó" SJW-k már keresik a megfelelő szavakat a blacklist/whitelist helyett.

Coco néni 2021.03.19. 17:42:14

@Serény Vélemény: ez kész. Game over. Bedobtam a törcsit. A 2. VH és több tízmillió ember tervszerű kiirtása "magánélet".

Mindig tudtam, hogy rém ostobák a fideszhívők, de hogy ennyire. Feladtam. Nincs vita. Ez mindent vitt. Hitler magánélete. Nyertél.
Magánélet. Sőt, a gulágra vitel is magánélet szerinted. Az ötvenes évek koncepciós perei, mint Rákosi magánélete.
AJVÉ
sőt, Hannit idézve JUJJ

Trianon, mint Clemencau magánélete.
Azt hiszem, ezt legalább 3 hónap, mire kiheverem :DDD
Pá fiúk :D

Serény Vélemény 2021.03.19. 18:30:34

@Coco néni: ja értem. Ha hitler kiirt néhány millió embert, az bűn. Ha ugyanezt feministák teszik, akkor az erény?

Serény Vélemény 2021.03.19. 18:34:13

@Coco néni: egyébként meg fölösleges hisztizned: ha az ember mértéke önmaga, akkor eldöntheti, hogy bűn-e homokosnak lenni, de azt is, hogy megölheti-e a gyerekét, vagy hogy megölhet-e másokat.
Én erre gondoltam egyébként.
Ha egy mérce szerint nem bűn buzulni, akkor csináljunk olyan mércét is, hogy nem bűn embert gyilkolni.

Frick László Intézet 2021.03.20. 07:16:35

@Coco néni: Szerintem ezt a közpénz dolgot mármióta rövidre zártam és azzalporráégett,mint a hülye farkas a gyalogkakukkban,kis fekete elégettgyufaszálfrunclikákra.

Ha ugyanis az EgyesültÁllamokban Máshatalom civilszervezeteket ésportálokat,szabadgondolkodókat valamint talpas büdös szállodaikurvákat is futtat amondjuk szerintük nem jóldemokratikus az USA rendszere(ezt igen-igen sok civilis így gondolja ám az USÁ-ban)

Tehát érted, van egy tanácsadóvállakozás,ami a céginfo adatai szerint társadalomkutatássalmeg szociológiávalfoglalkozik,viszont a gyakorlatban 2020.februárjában kitalálja azt a zseniális tanácsát,amire te és Bangónéegymástólfüggetlenül,viszont semmilyen pénzbe sem kerülően,apuszta ám az eszeteket teljesen elvevő gyűlöletetek segítségéveltudtatok jutni,hogy orbán profitálni fog a járványkezelésben TEHÁT gyengíteni kellOrbánt a járvánnyalkapcsolatosaiban

Elrulok neked egy titkot a politikáról,mint szakmáról:

A jópolitikaikommuikációhoz,amiről Somogyi őszintén,kendőzetlenülbeszél,ti hogy az Erő Orbánnal van mertminden Orbánnál van és az ellenzéknek EGYÜTT

és ERŐT kellmutatnia Orbánnalszemben

..a jóésalkalmas hazudozáshoz ismerni kellaz alaphazugságot, azaz a politikát.

Somogyi Zoltán,bangóné és a te eszeddelmost úgy tűnik, hogy ha elég rosszak akilátások az oltakozásban

a szám,amirőlnapok óta hiába kérdezlek

de hátha az oltakozásmásrészeivel,akáosszal meg ilyesmivelsikerülne..
Namost ha elkezdjük számlálni,a Bangóné meg a te személyiseégeddelis fémjelezhetőszegmens sem nembővülni,semnem szűkülni nemfog.

Én,mintpolitika BUZI

fenntartom annakalehetőségét, hogy a Több csak a Lánchíd felújításában volt akevesebb,viszontaz sem biztos,hogy a túlzásba vitt foskavarás nem fog visszazáporozni az ezt a fost kavarókra.

Tudom, hogy le van játszva a meccs ésmajd most jönnek az amerikaiak, hát ha Trumpotpicsán rúgták (ez a referenciájuk)akkormajd nektek a Kárpátok Bolzanáróját is,ez eddig rendben is van.

Auztán az is rendben, hogy a Mai Budapest esetit tekinte egy csapásra fog minden rendbejönni,mint Biden Amerikájában.

(A 444 mára hozott ki egy "álsemleges" és "Biden körnzetét bíráló" cikket :D

Frick László Intézet 2021.03.20. 07:18:51

@Coco néni: Még rövidebben,a kormány magyar közpénzt éget el,az elenzékmeg amerikaiközpénzt. Méfgeddig sincsen baj,megmutatom,mi a baj:

Amagyar közpénz lénygében hiába ég el.
Az amerikaiközpénz viszont Európátszétzilálniég el. Engem nemamagyar történetérdekel,nem szaromle,mert a szaromértlkes komposztba kell,sajnálnám rá.

Nekem ennyi a bajom, hogy akikneka dumáját beveszed,elhiszed és terjesztedAZOK Európa ellenségei és nem bolzanáró,az alcsúti cigány duterte kádár.

Coco néni 2021.03.20. 08:52:40

@Frick László Intézet: én kíváncsi lettem volna, hogy válaszolsz SV-nek, aki szerint single = hitler :D
És ezért mondom, hogy PS ez a blog, mivel van köztetek egy jó kis akolmeleg, kizárólag ENGEM imádtok basztatni, meg lehülyézni, meg mindenben vitatkozni, ha pl. SV beszél fasságokat, udvariasan félrenézel. Az a lényeg, hogy egy a tábor, egy a zászló, tökmindegy, ki mit mond, van egy kialakult séma, az egy táborba tartozók nem vitáznak, nem agymosottozzák le egymást, mindenki NEKEM ugrik csak, akármit mondok.
Szívesen látnám, hogy egyszer SV_t, vagy bármelyik másik nicket (mert ember nincs annyi, ahány nickÍ) kiosztod pont abban a stílusban ahogy engem szoktál.

Amíg nem látom egyszer, hogy abban a stílusban osztod ki itt valamelyik potrohásfan kommentelőt, ahogy engem szoktál, mikor nyilvánvaló fasságokat beszél- addig nem jövök .

Serény Vélemény 2021.03.20. 10:01:58

@Coco néni: no meg ugye te vagy az ősokos, aki eldönti, hogy ki beszél hülyeségeket, meg ki nem.

Coco néni 2021.03.20. 10:07:29

@Serény Vélemény: lásd potrohosra adott válaszom. Na pá, dumcsizzatok, én itt csak hülye és ostoba lehetek, ha te beszélsz égbekiáltó hülyeséget, arra Dudi nem reagál. Játsszatok nélkülem.

Serény Vélemény 2021.03.20. 10:17:53

@Coco néni: a legutóbbi többhónap pont kb 16 órás volt a világodban.

Coco néni 2021.03.20. 10:55:13

@Serény Vélemény: rendben, óra indul legközelebb május végén jövök. Talán addigra te is megtanulod, hogy a potrohás szónak több jelentése van :D
Bár, elég reménytelen 2 hónap alatt, legyen inkább június vége, addigra menni fog? :D

Frick László Intézet 2021.03.22. 10:59:40

@Coco néni: Megírtam már a véleményedre a 2 fillér értékű algoritmust, személyesen nem kell azzal fáradnod:A 444minden nap megírja
Kokó Néni Véleménye,az aktuális hőha meg mimmehalunk stb és kész is.
süti beállítások módosítása