GáljéZoltánnak és zseniális irodájának a Lánchíd felújítása kapcsán már sikerült zseniálisan bozonyítania

Olyan Aranyos Rubbermaid interpretálásában

rubbermaid.jpg

az-t, hogy a több az kevesebb.

Hát akkor mit akar Orbán a magyar  oltakozás nemzetköziösszevetésében a hogyan állásával? Összeóótathattya-ja a Kárpátok Bolzanárója a Mennyet a Főddel is akár.

 

 

További jó'jszaakát és muchachos :XD !44!!4!4!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9516470394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.19. 19:14:34

Akinek meg duplán is jut az meg ihat is rá

Frick László Intézet 2021.03.20. 04:59:59

@csillagkúll: Ma márminden relatív,pl a potroha is.Ha valakinek pl a borivástól alakul ki a zsírmája éskülönben ismiótanincsismár,az gyárilag nem lehet potrohás. Vagy itt van a hatalom,aminekmost kötelessége támogatni a húshypózó számlagyárosokat,akik 4 órára jelentették be a 16órázópincéreiket meg pultosaikat és Különbőző Fantázianevű Schnaps címen mérték a jugoszlávaromákkalizesített cukorcefrébőlfőtt,egyszerűen nem fogja a billentyűzetem,a mit. És a fészen osztják meg most a receptjeiket, hogyan lehet a geciéket átbaszni a támogatásokra. Vagyis Simon András gondolatait továbbfűzvén, a hatalomnakkussa vakcinabeszerzéstől,mert az választási kampány,detámogassa a járványmiatt majd a járvány után bosszúbólörökre Fejlettisztánba tántorgó zaccból a kávét főzőket. Illetve Biden alatt 100millió amerikait oltottak be, ha ezt az adatot össszevetetd, hogy Trumpalatt mennyi amerikait oltottak be,nézd a táblázatot:
2020.I.negyedév: 0 amerikai
2020.II.negyedév 7 amerikai NSZK-ban és2amerikai Belgiumban a BIONTECH európai laboratórumaiban és 217 amerikai a BIONTECH-SINOFARMkínai laboratóriumaiban.
IV.negyedév 37819 amerikai az USÁ-ban.
süti beállítások módosítása