FELELŐSEN KIHALÓ* Ó,te kedves szörnyeteg, te én vagy, én te vagyok!

MIKHAÉL Nézze kislány,általában ekkora pofátlanságra eltátom a krokodilszámat és az illető meg a lecsóba, de magával az egyenlő bánásmód jegyében kijnáró pozitiv diszkrimináció jegyében kivételt teszek,kap még egy nekifutást. Mi haszonnal élt a Földön? Hogyan hálálta meg az evolúciónak az Élet Jutalmá-t?

FELELŐSEN KIHALÓ Előszöris felelősen nemszaporodtam,lemondtam az elavult,múltködébe vésző hagyományos nőiszerepekről,küzdöttem a hamburgermarhák ellen és fairtrade vállalkozásoknak dolgoztam meg az egyenlőbánásmód és a womanpower.

MIKHAÉL Jó. ÉS miből gondolja, hogy maga a 107 életéve alatt kevesebbet böfögött meg fingott,mint egy hamburgermarha a 17 hónapos éltében? Nézzük,repült 147 918 kilométert, elinternetezett 1,7 gigawattot és volt 849 okoseszköz cseréje, arról ne is beszéljek, miket művelt a kisállataival,akik mennyivel többet böfögtek meg fingtak,mint holmi kisbabák... zselés kisállatalom  90 éven át.

(krokodilszájat tát,lecsó,függöny)

elkazovszkij_kaszas_angyal.jpg

El Kazovszkij:Kaszás angyal

 

A Felelősen Kihaló jóaszamáris kommenter szóleleménye.Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8816455098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.09. 18:21:46

Nehogy má az valami legyen, hogy megidealizálja, de különben is anyai nagyapámnak negy vénlány nenje volt, mégis nagyanyám családfája szökkent meddőbe, mondja fáj a szülés, azt mék elis hiszem

vektortér 2021.03.09. 20:48:56

Misi nem tudja, hogy a gigawatt az sebesség jellegű, olyan mint a [km/h]. :( Az elfogyasztott energia az Joule vagy Wattóra, neadjisten Elektronvolt.

Serény Vélemény 2021.03.09. 22:28:52

@vektortér: ugyanmár, nemsokára a normálvektort is betiltják, mert az a szó, hogy “normális” már kirekesztő, hiszen azt jelenti, hogy van “ nem normális” is, ami pedig báncsa bizonyos enberek érzékenység meg.

Frick László Intézet 2021.03.10. 05:24:12

@csillagkúll: Nagyapád idejében még evolucionista volta világ és nem trendi.Az evolucionista berendezkedésben óóóriási nagy a szórás.Azaz az 1 egyedre számított rendkívüliség[-> Kung Fu Panda] igen-igen alacsony volt.Kaffka Margit, az első nő,aki íróvolt (tehát nem írónő) csakúgy,mint kortársai,a 40000 New York-i[kézi,tehát nemgéppel varrónő,akik a nőknek azokat a jogait küzdöttékki,amik a fejlettoiropidnők maiállapotait tekintve tkp...ügye-és okafogyottak,hiszen ki hinné azt, hogy a nőiséget a pina [-> Szentágothay János akademicus egy maceráltpinával demonstrált aKádár-korszakMagyar Televíziójában]
Tehátúgy értem, hogy a nőiségnek van egy olyan valamije,ami tökéletesen szexmentes és ami egy nő számára is kifejez egy másik nőt és amit nemleszbikus nő is egy másik nőtől szeretne,pl kórházban vagy kolbásztőőőtőőő fesztiválon,egy nézés,egy mosoly,egy gesztus,a mozdulatok,a nővérke-névérke-segélykiáltásra éjjel az öregeket tervszerűen megsemmisítő intézményekben,ahogy a nővérke a gyógyszert a 89éveskorban már teljesen mindegy, hogy kb milyen táján pisilő beteg ajakára helyezi,az

Kaffka akkora íróvolt, még Adyis az asztalukhoz hívta és tegeződtek is, Kaffka még nem hordott bugyit [->nőgyógyászok barátja]

Az Evolucionizmus alkonyán egyember pár az evolució szigorúan mterialista, antiklerikális, naródnyik,populista, szociálista [szigorúan á-val,a-val ejtési csökevény] törvényének megfelelően4-5...6-7-8magot állított maga helyett. A XX.század elején az Ormánság már beérte Bezzeg Svédországot a fejlődésben és egykéztek,ami azt jelentette, hogy egy emberpár,kétember 1 magot hagyottmaga után,egy nemzedékalatt lefeleződött,akkor még legálisan szabad volt lélekről beszélni, lélekszámot. Az anyósok facsigát esztergáltattak az asztalosokkal, de ezekakb Ady/József Attila kortársai nők elutasították a facsiga haszbnálatát azzal, hogy az orgazmusukal alapfeltétele az uruk spermájának a méhnyakuk mőgé frecskelése. Aztán majd lesz valami,pl a bába a kötőtűkkel ,jut eszembe, bába.

Csokonai VM bábája és a kortársai több műfogást ismertek,mint a mai császármetsző-és nőgyógyász pénzhalám-kalamola kamara. Voltak olyan bábák,akik,amikor ugyanannála nőnél a 4-ik kereszt/haránt vagy lábbal fekvéssel birküztak és úgy gondolták,hogy a kislányújszülöttet is még nekik kéne 15-16év múlva szüleszteni, gyorsan szakszerű hüvelykujjbegy mozdulattal megölték a kisbabát,hogy ne örökítse a nehéz szülés alapokait.Volt miből pótolni.

Ha temetőket jársz,mint annakidején a legnagyobb élő humánetológusunk,szociológusunk és a korszak olyan Uj Pétere,aki nem szájjalvolt liberális [-> tiszaeszlári pogrom]Krúdygyula bácsi rengeteget járta a temetőket részben azért,mert ott úrhölgyekkel és leánykákkal is nyugodtan tudott pettingelni, ha pedig egyedülvolt a neveket tanulmányozta,az 1889-19012 között született magyarok közül,akik túléltek a háborút, holokausztot meg a többit,az rendszerint 81-97-102éves korauk között haltak meg valamikor,ennek az az oka, hogy az Evolúcióa kiválasztódást alkalmazta,nempedig azon sportolt, hogy az 500 gramm alatt hánnyal lehetne megtartani egy még körméje sincsen koraszülöttet.

Képzelj el egy olyan XXI.századi globális spelkualista világkonszernt,amelyiknek a K+F toronyháza egy-egy egyke nyomorútt ötletkével kínlódhat,és ha az a kis egykécske ötletkécske [-> szlávizmusok a magyar migrács nyelvben,mertugye a magyar honfoglalók is migrácsok voltak,akik a szláv helyilakosságáltalnyújtott segélyekenéltek és szartak bele aMenekülteket IntegrálóElsőÖtévesterv vívmányaiba,sőt, pogányyálozati helyeket építettek éskitipkedték a szlávőslakosság nyakaibóla feszületeket,meg még a harmadik generációjuk se tért ki a hitéből,viszont az integrációra voltak jópéldák I.Péter "király" sajtója szerint]

Tehát mondjuk egy átlagos polgárosodó iparos családban született 16 gyerek,életben maradt 9,azaz 2 ember 9 magot támasztott,ebbőla 9-ből simán elment 1-2 öreglegény vagy vénlány.

Így már érthetőbb voltam?

A Trendi Világ trendicsek,ami azt jelenti, hogy a jelen életedben felveszel pontokat, fogsz egy trendítő applikációt,ami egy vonalzó,ami kivetíti a jövődet. Ez a fajta KorszerűModern JövőbevezetőXXI.századi gondolkodás teszi azt lehetővé, hogy ha karácsonyra eladtam a kamatolócigányoknak kamatra kimérni a húsot 34 hízót,januárban 13-at,februárban 21-et,és így tovább, és trendet képzek,akkora jövőm horizontja a Kékes tető fölé lő 1070 métert. Tök szerencse, hogy a dinoszauruszok nemismerték a trend alapú futurizmust,mert ma a Hold tömegével megegyező dínó zabálna,fingana meg szarna a Földön.

Vagyis minden Felelősen Kihaló páratlan, egyedi &megismételhetetlen,nemvagyunkegyformák ajándékszerűen úgy kerülhetett a Földre, hogy vagy 30 nemzedékelőd nő-elődje ész nélkül szarta a kölykeit ,pl engem anyám megveszekedett hóviharban cepelt orvoshoz, az ő anyja fejtől-lábtól fektette a purgyéit a putriban, az ő anyja meg büdöszsidónő volt Nádudvaron. Nem is véletlen az,hogy indexes riporterlányok nem fészbúk riportoznak Izraelben.

Frick László Intézet 2021.03.10. 05:28:57

@vektortér: Mikhaél nem fizikus,hiszen a fizika bármikoriállása szerint őnemis létezhet,viszontköltőés szociológus,ezesetben azért használja a SEBESSÉGenergiamértékegységet, hogyy költőien fejjezze ki az az indulatot,amit egy mai hosszúhüvelykujjúban a nem-elég-gyorsaság kivált. Sajnos ennek a KorszerűModern Jövőbevezető Trend-nek vannak olyan hátrányai,ami a serdülőkislányoknak való csiklói orgazmusrólképtelen a felnőttnéniknek való hüvelyi orgazmusra átkapatni a nőt,mert egyszerűen,ha a partner nem ujjazzaápizzikato azzala sebességgela csiklót,akkor nulla innovációmellettMEGÁLLésmegkérdezi,hogy mi a fasz lesz már. Természetesen az élettelösszegyeztethetetlen, hogy egy fasz 4 pizz/perc sebességgelsikálja a a csiklótésmégnyomkodja is a síkosítót,hiszen a totális hüvelyiszárazság az alap, nem vagyunka középkorban már. Vagy Afrikában-Ázsiában és más EZ VESZÉLYES!-területeken.
süti beállítások módosítása