PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZETIS A büdös kölykök  a fertőzés kétlábonjáró pokolgépei, a sok kis rohadék gecik direkt   lefertőzik a pedagógusokat,mikötben Fejlett-és Bezzegisztán szerte az oktatás már online.

SZŐNYETEGG:Egy hétvégén beoltjukazokat,akik oltakozni szeretnének.

SZPÍKER  EZ! -MINE_DENE_KIÍT4!4!!!!4! [=bruttó összlakosságot] beoltana egy hétvégén.

TALKINGHEAD Mélyponton az oltakozási kedv.AlakÓság310-40%-aakar oltakozni.

BÖLCSÖDEI DOLGOZÓK Azonnalköveteljükaminden bölcsőddei dolgozónak abeoltását  a!

BEÁLDOZHATÓ ARC, DK Követeljük, hogy nehogy már a háziorvosi rendelők az amúgy is leterheltek legyenek az oltópontok!

THINKING EGG Bezzegisztánban stajonnyokban ótakoznak! Bezzeg Izraelben!

SANYINÉNI A gyerekikbehúcójjáka jaskolába a kórot,mimmehalunk,zárnikő!

ILONKABÁCSI Bezártak,de a bőccsődéket direGt nyitvahagyták!

SPEAKING PUSSY Bezárták a bőcsödéket,nemtuggyuk hova leadni akölyköt,kibasznak a munkahelyről.

MŰKÖRMÖS Igaz, hogy elengedik az adótmeg a bérleti díjat egy hónapig,deez csak a bevételkieséseink egy részétpótolja,pótolják mind.

KONYHAFŐNÖK KEDVENCE Egyszer nyitás lesz,mind a hypóval a hústmosóágazat, a pincéreiket 4 órára bejelentők, a szakácsaikat lopni a vendégekre uszítóak,a duplánszámlázók, az ÁFA-csalók,a húst büdösen feketevágóhidakrólbeszerzők,a cserszegifűszerest múzeális tokajinak számlázók meg az Anna presszó olimpiaibajnok felszolgálói örökre sohamároklesznek Bezzegissztánban!

PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZETIS Bezárt iskolákban,online oktatás kereteiben nemlehet színvonalasan oktatni.

BORNYÚSZÁJÚ SZESZILIA bölcsödei dolgozók 33,7%-a jelent meg a rendkívüliáltalános oltáson.

SOMOGYI ZOLTÁN Városikörnyezetben mégjobbak az adatok,egybelsős reprezentatív felmérésünkben 13-as mintából 10-en nem mentekel az oltásra,ez SIKER!

MUNK VERONIKA Folyamatosan riportozzuka mélyszegényeket a fészbúkon,akik kétségbeesetten írnak ránk,hogyanképzelikezek az onlineoktatást,amikoramélyszegényeknélnincsen internet, csak a zsírparasztoknak van?

POTROHÁS GECI Legynek oltópontok a háziorvosi rendelők!

KOMÁROMIZOLTÁN A háziorvosi rendelők hogyan lehetnénekmár felkészülve az oltakozásra,amikormegmondtukaz influenzajárvány elején, hogy mennyireoltanánakmár a háziorvosokapedig nincsen ismivel!

BORNYÚSZÁJÚ SZESZILI 444444 hagyományos influenzaoltásmaradt a nyakunkon mert nemoltották el a háziorvosok.

ERESZCSATORNAKARÚ FÉLEMBER A kormányemberiéletekkeljátszik,miközbenmimind annyira oltáspártiak vagyunk,hogy!

BEDE MÁRTON Kínai, EZ VESZÉLYES!

NACSA LŐRINC So, Ros!

dr_komaromi_a_dkszakertoje.jpg

FEKETE-GYŐR ANDRÁS AmiKeletrőljön EZ VESZÉLYES lehet csak,mert a keletiek CSALNAK LOPNAK tehát HAZUDNAK.

CÍMLAPTÜNDÉR Marcikám,a Simi megkérdezett háziorvosokat,akik Astra-Zenecá-val oltottak,az alap a 40 fokos lábról leverő láz

KÁRPÁTI MÁRTON Bazd meg, hogy hívják azt a háziorvost,Komáromi Zoltánnak?

CÍMLAPTÜNDÉR Nem.

KÁRPÁTI MÁRTON Akkor bazd meg.

SOMOGYI ZOLTÁN: Eddig jól haladnak a dolgok,összerántgattuk a vidéki csürhét,mint a fakígyót annak ellenére, hogy nincsenek iskommunikációs eszközeink. Most, ha legalábba harmadik hullám hozná az elvárt halálozási statisztikákat,még javíthatunk akár 7-8%-ot is,városikörnyezetben 20-at.

HADHÁZY ÁKOS Lehet, hogy jó a kínai vakcina,de ez akkor is emberkisérlet.

BUKOVICS  MARTINNÉ Senki nem lepődött meg azon, hogy a kormány újra bezár minden iskolát, a digitális távoktatás problémái azonban valószínűleg újra és más formában is elő fognak jönni: a szülők ismét amiatt aggódhatnak, hogy gyerekeik milyen oktatást kapnak, ezrek írnak ránk a fészbúkon,mit a faszt csináljanak internetkapcsolat ésokoseszközökhiányában,amikor csak egykétnégyzetméteres tévve,egy 97000 Ft-os karalyoki blútúszos hangszóró van a házban,miközben a gyerik a falusi könyyvtár gépein pornyóznak,miközben dolgozniuk is kell úgy, hogy az iskolákra egyáltalán nem bízhatják rá őket. Tanárok és szülők a teljes iskolazárról az Azonnalinak!

SANYINÉNI Attak a szarnak egy nagypofont,mertmosst meg bevezették a gyerekmegőrzést és a kis szarosak összefertőznek bennünket,mint az álatt.

ILONKABÁCSI Jaj, jucikám,meggyött az esemes,Astra Zenecára,a --

VÉRSZOCIALISTA GYURCSÁNYFAN HÁZIORVOS Fel ne vedd bazdmeg,mosst halt meg egy magyar beteg,aki a duplaoltás után megkapta,ésén még nemhallottam olyanról,aki lábon kibirtavolna!

ILONKABÁCSI Jól van, bazdmeg jucikám,de akkor te melyiket javaslod?

VÉRSZOCIALISTA GYURCSÁNYFAN HÁZIORVOS A kínait. Ilyen szív-és szív-érrendszerimeg tüdőbetegnek,mint te, bazkikám, a 40 fokosláz,amivel az Asztra jár, egyenesen a hullaház.

TECHET PÉTER Az, hogy a kormány bejelentett egy szigorúbb lezárást, különösebben nem gond. Az annál inkább, hogy csak képzelt veszélyekkel tudnak megbirkózni, hiszen a Fidesz az állam egy részét ellopta, a másikból meg kivonult.

BAKÓ BEÁNÉ Budapesten járt az Európai Bizottság belső kereskedelemért és vakcinagyártásért felelős biztosa, aki Orbán Viktorral való találkozója előtt arról beszélt: az egyetlen út az, ha mindenhová jut elegendő, EU által is elfogadott oltóanyag, de nem bánja, ha a tagállamok harmadik országtól rendelnek oltást.

VARSÁNYI BENCUSKA https://azonnali.hu/attachment/0048/47980_varsanyi_bence.png A lezárásokat követelő tömegmédia evolúciós beidegződésekkel játszik Nem tudjuk kezelni az információt, nem értjük a valószínűségeket, és a média pánikkeltésével mindez a lezárások irracionális követeléséhez vezet.

WIKIPEDIA ÉRETTSÉGIZETT OKOSKATÖRPICSEK A történelem során nem tanultuk meg kezelni az absztrakt módon prezentált információt, zsigerileg nem értjük a valószínűségeket, ezért hajlamosabbak vagyunk tapasztalaton alapuló döntéseket hozni. Ez a tömegmédia pánikkeltésével együtt a lezárások irracionális követeléséhez, de legalábbis az elfogadásukhoz vezet. 

ekozben2021-03-06_azonnali.png

SZOPÓÁLARCOS  FORDÍTÓGÉPKEZELŐ A II. Világháború vége óta egy évben sem regisztráltak annyi halálesetet Olaszországban, mint 2020-ban -  írja a Guardian. BEZZEGOLASZORSZÁŐGBAN MÁR NYITNAK Az olasz statisztikai hivatal, az ISTAT adatai szerint 2020-ban összesen 746 146 haláleset történt az országban,  100 525 fővel, 15,6 százalékkal több, mint a 2015-2019-es időszakban átlagosan egy évben. Ennek döntő többségét, 76 százalékát 80 év fölöttiek tették ki, 20 százalékát pedig 65 és 79 év közöttiek. Az olasz egészségügyi intézet, az Istituto Superiore di Sanita ennél jóval kevesebb, mindössze  75 891 halálesetet tulajdonított a koronavírusnak. BEZZEGOLASZORSZÁGBANVANAJÓKORMNYZÁSRA A PÉLDAAA!A hivatalos adatok szerint 2020-ban az összes haláleset 10 százalékát okozta a covid-19, az északi régiókban viszont ennél nagyobb, 14,5 százalékos, a déli országrészben viszont csak 5 százalékos volt az arány.

A 444 BELSŐS SZÉPSÉGKIRÁLYNŐJE & MÁSOLÓGÉPKEZELŐ Soha nem volt ennyi koronavírusos beteg lélegeztetőgépen: jelentősen rosszabbodott péntekre az összes fontos járványadat, a zárások pedig csak hétfőtől lépnek életbe, így Itt vannak a hétfőtől érvényes járványügyi szabályok: péntek délután megjelent a Magyar Közlönyben a hétfőtől hatályos szigorítások minden részlete. 

MAJA A MÉHECSKE Orbán Viktor kapcsolata európai parlamenti családjával végül elérte a töréspontot. Évek óta tartó feszültség és halogatás Orbánék  borzasztó gyerekességei  miatt, az Európai Néppárt (EPP) sok tagja fellélegzett, amikor szerdán a magyar miniszterelnök megugrott, mielőtt kiszorították volna  az EPP képviselőcsoportjából  . Orbán bejelentette, hogy  pártjának képviselői hamarosan kilépnek a jobbközép csoportból - az EP-nek alegutóbbi választáson legnagyobbat fogyatkozó blokkjából -, miután jóváhagyta a jellegzetesen FIDESZ-esen "trükkös" szabálymódosítást,amivel amúgy is kibasztákvolna a ganyénácikat, ha sunyimódon nem szöknekmeg előle.

szabad_europa_radio_-2021-03-06_5_56_online_szer.jpg

ALCSÚTI CSÜNGŐSHASÚ CIGÁNY GECI NAPÓLEON RÁKOSI BOLZANÁRÓ DUTERTE A GYŰLÖLET OPERÁTORA ÉS AUTOKRATA KADHAFI EL ASZAD KÁDÁR Y ESCOBAR Valakit le kéne küldeni Izraelbe Netanjahuhoz, hogy ők hogyan csinálták.

ANIKÓ NÉNI Bazdmeg,te már ténylegvén szenilis hülye vagy! Netanjahu katona, Izraelben még nem zajlottak le azok a társadalmi elidegenedettségi folyamatok,amikBezzeg Svédországban a Számtalan JópéldátaLehetővé Hűdeteszikmár,  .Olyan országból hoznál példát,aholmég a lányokat is behívják katonának?

NAPÓLEON HITLER ALCSÚTI CSÜNGŐSHASÚ CIGÁNY MUSSOLINI  GECI  RÁKOSI BOLZANÁRÓ A GYŰLÖLET OPERÁTORA ÉS AUTOKRATA KADHAFI EL ASZAD KÁDÁR De...

ANIKÓ NÉNI Izrael népe hozzá van szokva a mozgósításokhoz meg riadókhoz, ráadásul kiszórakozzák magukat a Nneszeth-ben és ha viszont tényleg nagy a baj,akkor sorakoznak,sorbanállna, hasalnak, nyugton ülnek,nemellenkeznekés nemkeresik akakában a csomó üreskifogást. Ráadásul ott nem lehet büdösrusszkizni,mert akkor Liberman megsértődik és a Mérleg Nyelvét [ az orosz párt a Kneszethben-a szerk.gon rüh. röhés rüh.] szembefordítja a baszogatókkal. Különben is baszod,nem tudtad, hogy a 29-ik neved NETANJAHU? -csak nem merik kijátszani, csupán a Jobbik-ban.

NETANJAHU HITLER ALCSÚTI CSÜNGŐSHASÚ ZSIDÓNYALÓ NAPÓLEON CIGÁNY MUSSOLINI  GECI  RÁKOSI BOLZANÁRÓ Y ESCOBAR A GYŰLÖLET OPERÁTORA ÉS AUTOKRATA KADHAFI EL ASZAD KÁDÁR ERDOGÁN  Akkor küldjünk delegációt Angilaliba.

 


ANIKÓ NÉNI Anglia most sikeresen zár,miután aLondoni Mutás berobbanásakor tiltakozván azellen, hogy Oirópazár, nyittatottés így lefertőzteOirópát,ráadásul összesen két vakcinávaloltakoznak.Minél kevesebb a vakcina-féle ,annál kevésbé lehet válogatni.

BEÁLDOZHATÓ ARC, DK Követeljük, hogy az oltópontok a háziorvosi rendelők legyenek!

PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZET Az idén maradjanak el az érettségik!

FELSŐOKTATÁSI DÓGOZÓK SZAKSZERVEZETE Összeomlika felvételi rendszer  ha elmaradnak az érettségik!

PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZET Legyenek az érettségi jegyek a tantárgyi átlagok!

SANYINÉNI Amikor összegoglizta az online dolgozatához a válaszokat?-bazdmeg!

HERCSEL ADÉL VESZÉLYBEN AZ INDEX Zajlik a számháború, a kormány naponta más adatokat közöl azzal kapcsolatban, pontosan hányan távoztak az egészségügyből. Közben készülnek olyan, nem hivatalos statisztikák, amelyek azt mutatják be, kik és miért nem léptek be a március 1-től élő új egészségügyi szolgálati jogviszonyba.

KÉPSZERKESZTŐ CÍMLAPTÜNEDÉR Akkormost azt a képet tegyük be,amin sorbanállnak aHR-iroda előtt?
VESZÉLYBEN AZ INDEX A kurva anyádbalehetsz ennyire értetlen, bazdmeg,még egy ilyen ésmehetsz a Telex Pont Hú-ba! Hát perszehogykoronavírusos osztályrólvágjál beképet, szopjá' leee!
Ma kiderül, hogy végleg letérdel-e a magyar egészségügy

Ma kiderül, hogy végleg letérdel-e a Orbánt  szopni a magyar egészségügy

Éjfélkor lejárt a határidő, így várhatóan pár órán belül kiderül, hogy hány dolgozó lépett át az új egészségügyi szolgálati jogviszonyba.

„Egyértelmű, hogy az egészségügyből most egy kis munkanélkülire meg feketén dolgozni a magáneü-ben, majd pedig csöndben visszaszivárgó távozók jelentős része egészségügyi szakdolgozó. A válaszadó kollégák harmada a magánegészségügyben kíván elhelyezkedni, a nem aláírók közt még náluk is többen vannak, akik végleg elhagyják a pályát és elmennek masszőrnek. Ugyancsak jelentősnek mondható, akik a külföldi munka iránt érdeklődnek, tizedük pedig másik állami intézményben vállalna munkát" – mondta el az Indexnek Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) elnöke.

A MESZK már közvetlenül március 2-án késő délután anonim kérdőíves kutatást indított közalkalmazottként munkát vállaló tagsága körében, amelyet az egészségügyi szakdolgozók máris többezres nagyságrendben kitöltöttek. Ennek eredményeiből lehet következtetni az említett statisztikákra, illetve tendenciákra.

Az országos, nagymintás felmérés , 27+3 főtkérdeztünk meg a fészbúkon, már azt is megmutatta, hogy

a fővárosban a legnagyobb a szerződést alá nem író egészségügyi szakdolgozók aránya.

SOMOGYI ZOLTÁN Látjátok, basszátok meg,az egészségügyi szakszervezetisek sokkal hatékonyabbak,mint ti!
PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZET Sokkal könnyebben ugrálnak az egészségügyisek,mint mi! Könnyű nekik! Kórházba nemazzalküldi a paraszt a kölykét, hogy ha csak egy rosszatmongyá a zorvosrú,bemegyek oszt szíjjelverem a pofáját!

SOMOGYI ZOLTÁN Mit szociológuskodolitt, bazdmeg,a fészbúk korszakban? Megmondtam, hogy fokozni kell a nyomást éskéssz.

PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZETJó,fokozzuk,de mi acél?

SOMOGYI ZOLTÁN A nyomás, bazdmeg!

MIÓTANEMSZÁMÍT RÉGTÁVOZOTT FERENC Ezért fizetlek bazdmeg, hogy 95 %-ék letérdelt a cigánynak szopni?
SOMOGYI ZOLTÁN Részeredmények,részeredmények vannak,városikörnyezetben jobbak a számok,úgy 92% körül. A vidéki FIDESZ-eskórházakkal van a baj.

MIÓTANEMSZÁMÍT RÉGTÁVOZOTT FERENC A megoldást mond!
SOMOGYI ZOLTÁN Fokozni kell a nyomást.

MIZSUR ANDRÁS TELEX A Facebookról értesült, hogy a jövőben más fogja helyette vezetni a Győri Nemzeti Színházat, írja a színház Facebook-oldalán megjelent közleményében Forgács Péter jelenlegi igazgató. Borzasztó csalódott, szerinte a nyertes pályázón kívül senkit sem tájékoztattak hivatalos formában a végleges döntésről.

KSH 2020-ban 102903-an a fészbúkról értesültek kapcsolatokban partnerek, hogy vége,ennyi volt, 29027-en afészbúkróltudtákmeg, hogy már csak a HR-osztályra kell bemenniük a papírokért és51294-en a fészbúkon írtak ráa főnökükre, hogy be is kaphatja,leszophatja és kinyalhatja.

 TELEX MÁSOLÓGÉPE fordítógéppel havi 152000 Ft nettóért :szokasos_indexes_geci_trukk_a_telexben.jpgÁtcímkézték, és osztrák gyártású maszkként akarták eladni Ausztriában a Kínában gyártott FFP2 maszkokat – írta meg a Kronen Zeitung.

A Hygiene Austria nevű vállalat eddig az osztrák maszkgyártás zászlóshajója volt, miközben állítólag feketén dolgoztatott munkásokkal „Made in Austria” címkéket tetetett a termékeire, amiket Kínából hozatott. A vállalat elutasította a vádak egy részét, azt azonban beismerte, hogy Kínában készültek a védőfelszerelések.

Emellett az is kiderült, hogy a maszkok megbuktak a minőségellenőrzésen, mivel kilégzéskor túl sok levegőt engednek ki, ami miatt nem felelnek meg az előírt paramétereknek.

Ráadásul a maszkok CE-megfelelőségét igazoló dokumentumokon álló szám se osztrák, hanem magyar intézethez köthető itt hagyd ki baszod azt a szakaszt, hogy csak úgyátmásoltak egy számot a dokumentumhamisításkor az osztrákok, de nem ki-hanem csak felmerült, hogy Svájcban is végezhették az értékelést.

A helyzet azért is kínos, mert a Hygiene Austria szállította a 65 évesnél idősebb állampolgárok számára a maszkot, ráadásul magasabb áron, sőt a parlamentben is ezeket használták – derül ki az Östereichischer Rundfunk cikkéből. Az Osztrák Szabadságpárt vezetője szerint a vállalat egy hatalmas csalást követett el, amit az adófizetők pénzéből finanszíroztak.

A hír hatására a Spar, a Hofer, a Rewe és a dm boltláncok levették a polcokról a Hygiene Austria maszkjait. „Jelenleg nincs rá garancia, hogy a maszkok Ausztriából származnak. Mi pedig csak olyan termékeket akarunk kínálni, amelyek tényleg azt tartalmazzák, ami rájuk van írva” – nyilatkozta a Spar szóvivője.

Az ügyben nyomozás indult, a Hygiene Austria pedig együttműködik a hatóságokkal.

Ausztriában január vége óta kötelező az FFP2 maszkok viselése a tömegközlekedési járműveken és a boltokban is. Hazánkban is elterjedt, hogy kötelezővé tehetik ezt a maszktípust, ami miatt megugrott rá a kereslet. Magyarországon azonban végül nem lett kötelező az FFP2 viselése.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1916451656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.03.06. 07:31:45

Mi van nigger, túl sok olvashatatlant olvasól?

Serény Vélemény 2021.03.06. 07:43:32

Most sírjak, vagy nevessek?
Inkább nevetek :-)

Szorgalmas Gyémánt 2021.03.06. 07:46:25

Az utóbbi évek legjobb írása itt, köszönöm!

heki 2021.03.06. 08:23:33

láccik dudi hógy hijányos a tudásod nem óvasolsz semit
te fidesszopó geci

Steinmann a grófnő 2021.03.06. 08:29:50

Na, csak hogy ténylegesen elköszönjek. Pár napig még itt hagyom ezt,hogy lássátok. Törlöm a nickneveimet.
tényleg végeztem itt, párat már kitöröltem, azért tüntek el hozzászólásaim.

heki 2021.03.06. 08:41:24

@Steinmann a grófnő: az jó, hogy azt is törölted, nemrég láttam még itt Mata Harietta bejegyzést, amelyben nem vitatkozol dudival, ez jó így? nem tom. Egyáltalán törölni?

Steinmann a grófnő 2021.03.06. 08:56:48

@heki: a hozzászólások megmaradnak, megnéztem, én nem tudok azon a néven belépni. és ha rámész a névre, kiírja,hogy törölt név.
AMúgy az írás jó lett, ezzel nincs semmi baj.

Dr.Koós Alajos 2021.03.06. 11:38:26

Köszönöm. Az ilyen írásokért olvasom ezt a blogot.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.03.06. 14:31:06

@Steinmann a grófnő:
Az itt szerzett lelki sebeire, illetve távozása utáni tátongó űrre:
youtube.com/watch?v=HM0RyxC3_vE

Frick László Intézet 2021.03.07. 06:33:38

@heki: Tudod,ez a Pesti Srácok-os színvonalam.

Frick László Intézet 2021.03.07. 06:35:03

@Steinmann a grófnő: Gondolj bele abba, hogy ha ezért fizetne engem a Pesti Srácok:D

Frick László Intézet 2021.03.07. 06:40:08

@Steinmann a grófnő: Jaj, ez nagyon veszélyes. Ezt nem szeretem,a hozzászólásokeltüntetését.Ez különben is a Jók és Igazakmániája.

Ismétlő áttekintés: Kutatásaim második szakaszában az elsővelis karültve,2015.tavaszától 2089 alkalommalírtamle aPintér Börtönmosodák,Konfekció, [lésőbb:Szájmaszkok] és Halastavakmeg Állampusztai Gazdaságok ZRt nevét. Ebben az időben Szily László hat alkalommalírt le annyit, hogy Pintér.

Namost... 4nikkemet törölték a 444alól,ezzelmegsemmisültek a hsz-im, valamint 5ninnemet törölték még máskommentelhető jógyerekforrásokban.
Most megnéztem,maradt:
Nagyjából 33 találat (0,36 másodperc)

Teljesen értelmetlennek,ráadásulkárosnak tartom,amit csinálsz.

Bár egyébként nemfognak a nikkjeid törlésévela hsz-eid is megsemmisülni,ez itt nem amerika
süti beállítások módosítása