"Minden út az első lépéssel kezdődik."

/Hai-A-Naa Anaan fősámán ,Könyvégető Szjü előtt 27000 évvel/

A magyar jogrendszer alapjait Werbőczy [Vrbcki] Esvány jurátus veté meg , az ki Lúdas Matykó ,minden kortársmagyar üdőknek az leggyűlöltebb kerála vala ez Libás Mócz Parasztya király idejében parasztok feltört ugarjait királyi adománylevél hamisításokkal szerzé által nemes-nemzeteseknek. Ennek a Werbőczy Esványnak aztán még külön politikai tevékenysége is vala, taktikája szerintő felelős hatalomba aláírni be nem űlt volna,hanem mindig keresett bepocsékolható arcokat,mint pl Báthory  Esvány, akiből nádorespányt csinált. Werbőczy nagyságátpompásan szemlélteti,hogy a másik kapcarongya meg Szapolyai János [Janko Zapolje]  erdélyi vajda A Temesi Várakozó vóltan :D

tripart.jpg

"Ílyen ez paórság: Gyűvel az therewk,annak tüsténkedék, jőjön az nímöth,annak haja-bólkola, jövend az magyar,hát annak szolgálván, ha kell, az anyját is eladja két poltúrásért."

/Janko Zapolje,A Festettarcú egyik hirhedett bon mot-ja/  

 Kung Fu Cse felismerésére szerint a szavak eltávolítása az eredeti jelentéstartalmuktól vezetett ide, a netokráciába, amiben aztán, ahogyan ezt annak idején egy megveszekedett orbángyűlölő ellenzéki művészetritikus nő fel is rótta Szily László költő-drogosnak,aki megveszekedetten jól szórakozik orbánékon,egy jópoenért a netokrata az anyját, bocs-jav,akutyát megbassza. persze 2 Ft-ért is megbaszná,de a poen többet fizet kattogásmarketingben.

Tulajdonképpen az egyik kedvencem a műfajban,amiben minden annál is többetér meg,

a katolikus pap reverendában.

kocsis-schmied-tibor.jpg

 

A történetnek nem is az eleje az érdekes,amikor posztmaóista netokratív zattejjstákok kikeverték a gecijükből meg a fostjukból Kocsis atya alakját a hugyálda falára, sokkal érdekesebb a teszkógazdaságos változat, amikoris az ötletszülő atyjai geci hiányában Szivárvány folyékony szappanból hamisított műgeciből kevercsélték Gruber atya alakját, ám&és ekkor az egyik okosgyereknek beugrott, hogy mennyi vén szart neveznek Bitskey színész után Tibornak,ilyen 50 és a halálközötti trottyokat,legyen Tibi atya.

Van két 2 ember,akikre éééééééérdekes módon nincs az a pénz,amennyiért merészelné a jógyerekgecit a Jók és Igazak + Gáncstalanok sajtaja.nem tudna az USA Kongresszusánaka Demokráciafejlesztési Kerte annyi amerikai adódollárt folyósítani, hogy az egyik az Pintér,de amásik pedig Németh Sándor a Németh és Doktor A Fia Óriás Megakonszern-től, akikkel négyévente sok, ha egyszer is foglalkozni mernek ezek a Dollár-ért Bátorak:D Pedig egy Vidám Vasárnap fél percében több a bruhahhha,mint Szily László Ágyavizelő Ferenc lett a Nemzet Színésze című örökbecsű alkotásában. Aminek célja egyébként a  gyurcsány úgy megy,hogy közben marad c.prozsektje előkészítése volt.

sanyilelkesz.jpeg

"Az ATV a CNN stratégiai partnere!"

/Simon András beleröhö9g az ATV kamerájába,és!/

Hát még a vége a történetnek mennyire érdekes,amikor   nyóckeres körtiszek meg dópemanok becsicskították pénzmosásra a Tibi Atya prozsekt szobagecóit. Bruhahha. Mercsöndájzing! :D

És még nincsen vége,mert Kapitány Iván és Diószeghy Judit műűűvésznő,amikor A mi kis falunkat kitalálták a 129 lakosával,természetesen egy jóképű fiatal reverendás  katolikus papot is kiszoptak egy használt, bebarnult kotonból mellé, miközben a katolikus egyház örül, ha 200négyzetkilométeres területen 3-4-5-6eklézsiára talál 1 kibaszott papot és akkor az még egyáltalán nem biztos, hogy hajlandó a kordbársony farmer/kockás falnelling velúr Adidas cipő-  szerkóra föl még reverendát is venni. És akkor legyen egy ilyen reverendás köcsög a kersztanyuban is, ha a sok műveletlen tahajja bunkó,akik a szarukat is megennék Kapitányéknak ,legalábbis Diószeghyművésznő szerint, a 68 lakosúMeggyesfaszomban islegyen egy reverendáspap,aki pályinkát visz fapapucsban.

"Nem dokumentumfilm ez, bazkikám!"

/Diószegi-Kapitány Judit dramaturg/

Ha a Nagy Hannibal Szótárt fellapozom, akkor ebben a lop fejtéseként ez áll: lop

tolvaj -aki lop

A cigány bűnelmélet szerint
lop- talál
rabol- lop
rablógyilkol -jogtalan elvétel

A szívbe gyakorlottan és egy boncmetser műgondjával beledöfött kést szakszerűen az óramutatójárásávalmegegyezően majd ellenkezően 2-3-szor oda vissza megforgatja, hogy a szívből gyak.darálthús legyen-

"Önvédelemből magam elé tartottam a kést és akkor beleszaladt!"

/Sztojka Iván/


kamatolás-cocijálisérzékeny szógátatás szerencsétleneknek.A FIDESZ még szarozott a gyöngyöspataiaknak járópézekkel,amdőn ezek a mélyen szociális érzékeny szolgáltatókmár meg előlegezték a kifizetéseket.

"Köszönjük TASZ"

/gyöngyös pataikamatolók/

balTASZok -Megélhetési balfasz un "jogvédő"-k -> bolónpestiember

R. Ricsike pénzszállító csicska szóleleménye 2019.


prostitúcióra kényszerítés - ha nagyon erőszakos a gádzsi, nem bánják,felveszik, de pénzt nem adnak érte (max 70ezer a paraszt kurva ára,míg dolgozni képes romnyi 300-500ezer, hollandiai legálismunkavállalói tapasztalatokkal 800ezer)

a magyar bűnelmélet szerint
lop - csakis a cigány, városikörnyezetben még a fidesznyik
magyar- ha elveszi a másét,az szerzés vagy leesett a kaminyonrú, ha én el nemviszem,elviszi más
rabol - élelmes
sikkaszt - élelmes, kreatívan könyvel,mindenkinek a maga seggelyukáig ér a keze, ha én nem viszem, elviszi más
korrupció - Krisztus koporsaóját se őrizték ingyen,kurva~ geci, csak elteszi,na, nincsen,akineknelenne az a pé'z,amiért eltekint, kurva orvosok és csak a FIDESZ
adócsalás-magyar alap attitűd és virtus,hősi cselekedet, csak visszalopja Nagy Tolvaj-tól az államtól , kreatív könyvelés
és:lobbizás

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1216448350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arnyekveto 2021.03.04. 22:56:02

ew = ö, thewrewk = török
Régi írásmódról jut eszembe, amit találtam érdekességet:

1364-ből Paulum dictum Zagyurwagou alio nomine Filetlenpal (ZichyOkm. III, 237). Azaz Szatyorvágónak nevezett Pál, más néven Fületlen Pál, aki többszörös viaszaeső tolvaj volt vásárokon.

1370-80 Ladislaus dictus lagfazou [Lágyfaszúnak nevezett László]

Frick László Intézet 2021.03.05. 05:21:31

@arnyekveto: Ez így van,köszönöm. Általában a mai hangátírás híve vagyok,néha azért hagyommeg az eredetit,mint a teherwk esetében,mert úgy a Teherwk családra mutat. Pl amikor felsorolom,a magyar, az egyetlen valóban is befogadó oiripid nép családneveit, a Sidó,az ugye a zsidó lenne. Mutatok egy példát. Ha idézném a magyar szólást ZsidóLászlóról,akkor az antiszemita kutat algoritmus kipéczézé, bár nem vagyok antiszemita. Sidóviszontmég ma is van a magyar névsorokban és ha a magyar (egyébként eléggé vacak...)mondást Sidólacika formában nevezem,akkor nem fog meg az algoritmus.

Frick László Intézet 2021.03.05. 05:22:03

@arnyekveto: betoldás Czigány és Oláh meg Tóth
süti beállítások módosítása