Ugye? - ha a csengeri örökösnő,aki egyébként néha szélhámos marad, ha nem figyelnek oda a sajtómunkások, kijelenttései szelektíve megbízhatóak.

 

Tehát ha a csengeri örökösnő azt állítja, hogy a  Fidesz legújabb barma, a piálás miatt ezek szerint már szellemileg ennyire leépült  Dr Kósa megkérte, hogy fogadja a sajátszámláján az Ónijós Pénzt (a 68milliót) mert nem akarja,hogy az Ónijóót (a számlaszáma alapján) felismerje,tehát az Ónijónaka csengeri örökösnő számlaszámát adtákmeg és az Ónijósimánutalta is neki apénzt

bevetted_anyad_d.jpg

Csárdi Antal,az LMP f.a. aratógergelye Dr Kósa kihallgatását követeli az ügyben. Egy a pilásamiatt agyrokkant elvilegjogi doktornak kell majd Dr Csárdival megsejtetnie, hogy az Ónijónem szokott csak úgy magánszámlákra pé'zeket utalgatni.

WEBER  Van itt ezeknek a kurva magyarcigányoknak  ez a 200000-es utalása.

VERHOFSTADT  Ja.Mi van?

WEBER Ehun a számlaszám, nem valamelyik geci náci fideszniyké?

VERHOFSTADT (ránéz a monitorra) Nem,ez a számlaszám nem ismerős, valami idegen cigányfajzaté lehet.

WEBER Kudisz,akkor utalom   ,enter!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6516443836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.03.01. 09:59:20

Legalább elolvasnád, hogy ki utalt, kinek. Vagy mindegy.

Frick László Intézet 2021.03.02. 05:39:12

@ripők: A hiradóban NÉZTEM.OTT arról beszéltek [RetekKlub Hiradó]hogy csengeri örökösnőtmegkérte Dr Kósa,hogy az Zeju a pézet utalja az örökösnőszámlájára,mert nemszeretné, hogy az övére...
Itt a szöveg: Rendelkezésemre áll az a nyomozó hatósági okirat, amiben feketén-fehéren benne van az alábbi nyomozó hatósági megállapítás, idézem: „Elmondása szerint Kósa Lajos megkérte Sz. Gábornét, hogy egy uniós projekt kapcsán járó pénzösszeget utalhassanak Sz. Gáborné számlájára, mert Kósa Lajos a pozíciója miatt nem kérheti a saját számlájára. Elmondása szerint Kósa Lajos megkérte őt, hogy a könyvelés miatt írja alá, hogy ez az összeg kölcsön, és hivatkozzon az örökségére. Kósa Lajos és sofőrje felváltva mentek a pénzt átvenni Sz. Gábornétól több részletben.

Az már csak véres hab az "ügy" torkán, hogy a súlyosan idültalkoholista ügyvéda szintjéhez képest közepesen súlyos-iztasállapotban nyilatkozott... a Retek operatőrében voltannyi jóízlés,hogy profilból vette
nyiregyhaza.files.wordpress.com/2014/07/helmeczy_laszlo.jpg

Frick László Intézet 2021.03.02. 05:48:11

@ripők: Valamit szerintem félreértesz, részben a gyűlölségedbe belevakulásban,mint a grófnő,részben mert csak azt olvasod el, foszlányokat,amik a tekintetedbe bogáncsként tapadnak:
Összefoglalva:
1. Dr Kósa szerintem a FIDESZ egyik és ráadásul megveszekedetten öntelt valamint indokolatlanul nagyképű barma.Elvileg "tanult" lenne pl egy másik fideszbarmához Pócsképviselőhöz vagy a harmadik Hűjjeee Bakter Bódogképviselőhöz képest,viszont e két söpredékember együttvéve nem tud akkora barom lenni,mint Kósa egyedül is.

2. Ugye,éhezed te is

az elszámoltatás

-t, mintsivatag a vizet,megérkezik a három napos felhőszakadás, csak ugye minden humusztalan.

3. Talán ez lehet az oka,a jelenség,aminek te is az áldozata vagy, hogy Szabd A Budapestvárosban a FIDESZ elszámoltatása ekkora nagy kurva elánnal halad, tavalyelőtt Mikuláskor felvették az elánt és azóta is veszik-csak-veszik föl, és ha így folyik a FIDESZ elszámoltatása, akkor 2120-ig is eltart,amikoris Orbán lesz a magyar történelemúj Mátyáskirálya és Pintér Sándor abban a történelemhamisításban a Kinizsi Pál.

További jó éjszakát és jó [egyébként kb Dr Kósa szintjén indokolatlan] nagyképűséget, te is úgy beszélsz velem,mint egy pár Semjén Zsót vadászcsizmával,mert meg mertem bírálni a vacak pornót,amire kiverted.

Frick László Intézet 2021.03.02. 07:02:55

@ripők: Figyelj,nekem semmi bajom veled,továbbra sem.Annyira ismersz, hogy nálam a barátság meg a tisztelet és effélék nem barter, vagyis le se fütyölöm, hogy fidesznyiknek nézel és azért útálsz is meg folyton butának is nézel,hiszen egy fidesznyiket ha az ember fölfedez, gyorsan mellé áll és relatíve tőle kivirulóan okosnak látszik.

A szokásos vesszőparipámat mutatom:

A sakkban és az ökölvívásban is vesztésbe visznek az érzelmek,valamint a politikában.

Szerintem keveseknek tűnik föl az, hogy a politikusnak eléggé közepes (és egyre hanyatlóbb képességű) Orbán feszt röhög.A Gráci Beteg hogyne röhögne,teli gyócceral,eddig megvan neked is.

Orbán tkp azon az íven röhög igazából,ami a koraikarakerrombolóinak a jól szórakozásától
[György Péter eszteta Szárszón rötyögve nézi, hogy a vidéki beképzelt cigánykölyök az ordenáré csíkos ingjében felbaszta-e már az agyát ]
a mai Somogyi Zoltáni Félelmekhez.

Egy politikabuzi elképedve nézi azt, hogy egy Somogyi Zoltán,még akkor is, ha GYurcsány fizetett köcsögje csak,"meghatározhatja" az Ellenzék mai line-ját.

Ugye,Brian May bácsi Adam Lambert-ret nem azért fogadta felénekesnek,mert Freddy Mercury is buzi volt, hanem azért,mertmajdnemelképes énekelni azokat a számokat,amiket Mercury eldalogatott,ha annyira nem volt izgató számára a koncert.

Amai Ellenzéki linelényege az, hogy aki erölteti az oltakozásmenetét,annak valamilyen választási terveibe kell az,kivéve egy OLYan Aranyosöreg bácsit,mindenki más,akitömegesítené a zóttatásott,az büdös gecikövér,akét elvileg hímneműmég jó nagy pocakosis, gusztustalanok.Kivéve az Olyan Aranyos bácsit,mert ő szílyószan isz alyanosz.

Valamint csengeti nekünk a lóvét és ezt márkereskedelmi ügynökkoromban ismegtanultam,hogy az én ügyfelem,akimiatt nekemlesz pénzem az illatos,de ellenben a kollégám asztalánál,akiül,az büdös gummicsimmás parasztááálatt és dúvad.

Politikabuzulási szempontok alapján ma amaimagyar politika egy dögunalom.

Orbán kiszámítható és aki kiszámítható a politikában az tök ugyanaz,mint aki kiszámítható a sakkban vagy az ökölvívásban.

A számításképlete egyszerű:Az Ellenzék szerint az lesz a jó,ami Orbán szerint nemés ami Orbán szerint nem jó,az a jó az Ellenzéknek,ezt már hányszormutattam,egy 50 évvel ezelőtti általános iskola1-ső osztályos eccerűgép kel hozzá,nem Somogyi Zoltán.

Vagyis a csengeri örökösnő titka összesen annyi,amit Thomas Mann kínjában már egy népeszerűkis hosszúelbeszélésben is rögzített,a szélhámosok sikere abban áll, hogy mindenkinek azt mondják,amit az hallani akar. Ésúgy beszél, hogy bárki azt értiki belőle,ami a hitébe illik bele.

Abba.
süti beállítások módosítása