A magyar orvosokra lehet számítani. A Jók és Igazak sajtajában hetek óta hivatkoznak orvosokra, akik a telefonos érdeklődésre az elvárt választ adták.  Nem tudjuk,hányan vannak,de az biztos,hogy holmi szaros fizetésemelésért nem mondanak le gerinctelenül és csakúgy a szabad választhatóságuk lehetőségéről (ez a paraszolvencia eufém körülfogalmazása).

Dr Svéd Tamásra mindig számítanilehet!4!4!!4

akireszamitanilehet.jpeg

Valamiveltöbb,mint 200000  emberoltakozásában

csaknem száz embernek sikerült kijátszania a rendszert és beoltatnia magát

 

úgy a koronavírus ellen,hogy ebben nincsen benne az a párezer ember,akit bátororovosok kamu bejelentettek eü közreműködő dolgozónak és úgy kapták meg ,

ez is bizonyítja,mekkora egy szar az oltási terv

 

egy hű,de szabálykövetőországba,ahol nem is szokás ám kijátszani a szabályokat és rokkantak helyére parkolni

 

Felhívtunk orvosokat,akikel mondták... illetve akik nem azt mondták,amnit hallani akartunk,azok,amit mondtak,azt nemírjukle.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5716433354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.02.20. 09:45:52

ja, hát tökjó a nemlétező oltási terv, tapsoljuk, aki olyan körzetben lakik, ahol kevesebb a rottyos öreg, nyolcvanplusszos, azt már oltották, aki meg sűrün lakott helyen, az tetszett volna máshová költözni. Gondolom, a jelenlegi elosztási logikával (minden háziorvos ugyanannyit kap) bivalybürgözdön már a macskák is át lesznek oltva, mikor 3. vagy 13. kerületben lesz egy sorszáma a 83 évesnek,hogy majd JÖVŐ februárban tetszik következni, délután fél háromkor. Ha meg tetszik érni a jövő évet.

2021.02.20. 09:54:45

Amit Karácsony most letett a potrohásnak az asztalra, hogy végre valaki KONKRÉTAN felmérte, hol lehetne tömegeket oltani (láasd Izraelben,oltópontok pl múvházban, stb) az is vagy szarrá lesz hallgatva az agymosó sajtódban meg tévédben, vagy úgy lesz előadva, mint kormányzati érdem.

Dr.Koós Alajos 2021.02.20. 10:27:19

Bezzegországban bezzegbezzeg megoldották rendszerszinten

www.vienna.at/immer-mehr-impfdraengler-werden-bekannt/6873025/amp

Um die Corona-Impfung gibt es weiterhin ein Gedränge. Täglich gibt es neue Meldungen hauptsächlich über Politiker, die sich vorzeitig eine Dosis sichern. Meistens handelt es sich um Bürgermeister, die sich in ihrer Funktion als Eigentümervertreter von Seniorenheimen, wo als erstes geimpft wird, die Vakzine vor Ort holen.

2021.02.20. 10:39:44

Esetleg oltás témában arról is lehetne cikkcsi,hogy miután már prof Merkely is bevállalta a katyúsát vagy mit, oltatni, kiderült, hogy a harmadát se küldik az oroszok, mint amit ígértek. Igérni én is tudok, mennyit szeretnétek? :D
egymilliót? :D
De tudjuk, szemét csigazabáló brüsszeli picsaemberek.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.20. 14:05:05

@Mata Hariette:

Szerencsére a balooldali polgármetsreknek jutott, megmutatva, mit is értenek az egyenlő esélyek a mindenki Magyarországa reklámszövegek mgött.
Eleve nem lenne szükség orosz beszerzésre, ha az unióüs működne a tervek szerint. A vakcina ma a világ legfnotosabb starétgiai terméke, iszonyú hiánycikk, amiből - kapaszkodj meg - vagy jut, vagy nem. Ja, hogy a fogyasztói társadalom elfelejtette veled, mi az a Nincs? Így jártál. A Nincs erősebb.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.20. 14:13:31

@Mata Hariette:
Gerike FB posztja:
Konstruktív volt a mai egyeztetés a Miniszterelnökségen, ahol bemutattam a Főváros oltási tervét, amelynek lényege, hogy segítsük a kormány munkáját, hogy gördülékenyebben haladhassunk az oltással.
Örülök, hogy a kormány részéről pozitív fogadtatásban részesült a terv, ha sok minden másban nem is, abban biztosan egyetértünk, hogy minél hamarabb, minél több embert kell vakcinához juttatnunk.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.20. 14:23:36

KIs válogatás a karigeri fanok kommentjeiből:

"Gábor Merkl
Gergő, egy percig ne bízz bennük. Csak azért alamusziskodnak, mert tudják, hogy ha most is a főváros ellen dolgoznak, nem felejtik el nekik. Fideszesben, kormányzati szolgalelkekben soha ne bízz: ez alaptörvény."

"Beképzelt bunko paraszt a legtöbb Fideszes mint a focista fuhreruk.
Semmi jót ezektől várni nem szabad."

"Jolán Deme
Reméljük, hogy valóság lesz abból amit megbeszéltetek, és nem gondolják meg magukat!"

"Ferenc Fülöp
Mondtak valaha igazat?? Szembe nem mernek támadni, várd ki a holnaptól induló hecckampányt!! Csak varga jucus magánélete magánügy!!!

"Beáta Markó
ha ez van benne, amit írsz, akkor ti vállaltok magatokra mindent. ehhez nem kell a kormány. ezen felül semmit sem fognak elfogadni, akármit hazudtak neked, Gergő."

"Tényleg örülnék neki, ha együtt tudnának dolgozni, de ugye most sem erről van szó, hanem az oltóanyag bizniszről szerintem! Eddig az egyetlen dolog, amit elfogad a kormány! Kissé gyanús! Azért sok sikert kívánok önnel Főpolgármester úr"

"Vivi Heni Vivi
REMÉLÉJÜK ÍRÁSBA FEKTETTÉK MIBEN ÁLLAPODTAK MEG, MERT A SZÓ ELSZÁLL, ÍRÁS MEGMARAD!!!!!!!!!!!!!!!!"

"Károly Zámbó
Orbán és kormánya eljátszotta a bizalmat, az emberek teljesen kiábrándultak! Orbán és kormányának csak a hatalom megtartása a lényeg! Gergő nem szabad hinni nekik!"

Ilyen az élet arrafelé.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.20. 16:37:01

@Szorgalmas Gyémánt: És közben a Lölő is csak lopik, egyre csak lopik.

Serény Vélemény 2021.02.20. 17:46:58

@Mata Hariette: bezzegszlovákok szét- meg össze teszteltek mindenkit. Akkor az volt a hiszti, hogy miért nem tesztelünk. Most aktuális hiszti az oltási terv.
Fantasztikus, hogy egyesek mit össze nem képesek rinyálni...
bezzegszlovákok meg jól megszívták, a tesztelés sokat nem segített rajtuk...

2021.02.20. 17:47:52

@Szorgalmas Gyémánt: @don Fefinho: miből gondoljátok, hogy a ti kommentjeitek itt nem pont ilyen szánalmasak, unalmasak és vérszegények?
Pont a fent idézett színvonalon mozogtok, csak a másik térfélen :D
De ugyanazt az NB3-as öregfiúk cserecsapat szintű meccset játsszátok, csak a másik kapura :D

2021.02.20. 17:48:18

@Serény Vélemény: na, te kimaradtál. Lásd előző kommentem :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.20. 18:39:08

@Mata Hariette: A te hozzászólásaid elsöprő többségére ez valóban igaz. A mi komentjeink magasan a legjobb minőséget az egész magyar neten :D

heki 2021.02.20. 21:01:40

@Szorgalmas Gyémánt: @Mata Hariette: Nem hiszem, hogy NB3 meccsről lenne szó, inkább valami olyan játék, ahol mindkét fél játékosainak be van kötve a szeme, és azt se tudják, hol a labda, de ha valaki közel megy, abba belerúgnak.

Na jó, az én kurvaanyámat.

2021.02.20. 22:28:58

@heki: én már rég feladtam, hogy itt bármiféle értelmes dumcsi kialakulhat.

Frick László Intézet 2021.02.21. 05:08:31

@Mata Hariette: Én tudom a megoldást:

CSak azt nemértem, hogy a megoldásomhoz hogy nemtudottösszeállni az a SzivárványKoalíció 2018-ra,ami a 2018-asOGY választásokon győzni nemisszándékozásautánlényegében márhónapkkal viszont Budapestértössze tudottállni.

A minta a megoldáshoz a budaesti hajléktalan kérdés,ami meg van oldva.

VAgy pl atömeges tesztelés:
AmúltokorBudapest KivérezetettFőváros10napalatt 5000 embert tesztelt,most ez a szám 10000lesz,10000 embert tesztelnekegy hét alat ráadásul.

Rájöttem:Mindössze egy Olyan Aranyos vezetőtkell választani az országélérea Nettóbancsak Hatszáz Olyanaranyos Olgákkal,acukiKatákkal,az okos Niedrmüllerrel,aki most rúgta ki a kedvenctévémet,bára tulajdonosa egymisivel kínált többet a nyertesnél. Bele se merek gondolni,ha ez Soroksáron történt volna,mekkora sajtóvisszhangja lesz.

A lényeg-a-lényeg,hogy ÉRDEMBEN semmit nem kell tenni,sőt,ha az ÉRDEMIrészétnézzük,akkor a semminélakármég kevesebbet islehet tenni,plMínusz hatmillárdot.Ésmégakkor sincsen semmi baj.

Budapest kapta az önkormányzati támogatások 44%-át, de vérzik kifelé

Frick László Intézet 2021.02.21. 05:21:58

@Mata Hariette: Figyelj,értelmes számodra az a dumcsi,amit a kedvenc forrásaidban is olvashatsz. Búcsúzóul ezt magyarázd már meg:Semmi baj nemlenne velünk,ha elimételgetnénka "megkérdeztünkháziorvosokat" "Szar az oltási terv mert Sunyi Krisztián és Ajjas Lajóssbácsi is be tutta magátótatni egy olyan országban,ahol az embereknek,ha dóguk van,kiíratják magukat az orvossal.

Olyan orsztágrólbeszélünk,aholegy hypermarket biztonsági szolgálata kapacitásánaka20%-átaz kötile, hogy Tohonya Beélaameg a csalággya nemtud gyalogónijoszt azojtóba'ja kőőmegállni,mertűk annyira halálra zabáátákmámagukat,hogy szívérrendszerimeg cokorbetegek,fúladnakjoszt még annyit se akarnaktöbbet gyalogóni,hogy 8 ótónyi hellyelbejjebb a parkolóba ájjanakmeg.

Olyan országban élünk,aminekatársadalma azon versenyez, hogyan csalhatna,lophatna,nyerhetne kivételeseljárást,fizehetne le orvost,papot,bárkit,hivatalt,satöbbit. Ahol dicsőség nem adózni.

Aholzokognunk kell annak az ágazatnak a jövőjéért,amimeglopta a vendégeitmeg azt az államot,amitőlmost politikaiszolgálatos túlhuhogássalköveteliamentőővet,miközben ez a hülyeállamavállalkozónakadja a bértámogatást és nemközvetlenüla megtartott dolgozójának,akoita békeévben is alulfizetett azal,hogy majd a (15 éve nemislétező) borravaló---

De szerinted nem ez az értelmes dumcsi, hanemaz, hogy felhívnak 37 házorvost,és bemodnják annaka 7 háziorvosnak a választát,akik közül az egyik Dr Komáromi Zoltán a DK szakértője.

De most ne lógj meg gyáván, annyiszormondtálmárjónagy ÁÁÁÁÁÁÁ-kat.Most egy icipici b-t is. Magyarázdmeg nekem,hogymiértKÖTELEZŐnekem ugyanazt leírnom,amit 4444 forrásban olvashatsz.

ÉS van egy pótkérdésem is: 10 témából 8-ban mást vagy a szöges ellentététírom annak,amit a Pestisrácok.Sarkalatoskérdésekben,mint "soros" vagy a "migrácsozás" az ellenkezőjétmondom,itt csaka migrácsozásramutatok rád,a szerintedvélemegykövet fújó fiúkkalszemben nekemsemmi bajom az iszlámmalésnemfélekamohamedánoktól." soros " szerint 34millióafrikai ésázyiai menekültkellene Európába,énpedig 150 millióragondolok. Most te következel:Hogyan tudszettőlfüggetlenüllepestisrácozniengem? Azért,mert a gyorsésátgondolatlan olvasásbanpotrohás fan-naklátsz?

Azt hiszed viccelek: Képzeld elplazt, hogyy te Jigasságharcos vagy,én SajtóOrgánum. És én ,mivela sajtópiacon ezkomolymilljókba kerülősvádaskodás,úgy döntök,hogy beperellek.Azt is számításba véve,hogy a Krekóügy alapján világosan látszik,hogy a bíróságok hováhúznak.

Mert itt így elhülyéskedün,egymásmellébeszélünk,mert tekb 101-edjére szarsz arra, hogy én apalvetően nemérteekegyet az Orbán Agitációsmoncáival.Tégedez sem zavar a valóságodban.

Frick László Intézet 2021.02.21. 05:22:55

@Szorgalmas Gyémánt: Ja, Varga Jucus maánéletét,azt megszerelték:D

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 07:41:36

@Mata Hariette: Nehéz is lehet így n=n+1 véglegfeladás és sohavisszanemjövés után, hogy számolni is tereh!

Frick László Intézet 2021.02.21. 07:51:36

@don Fefinho: Te legalább meg is felelsz az ellenségképének :D

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 07:59:20

@Frick László Intézet: Mondanám, hogy pedig igyekszem nem megfelelni, de hazudnék. Ritkán szoktam viccelni, de ha mégis, akkor halálosan komolyan.

2021.02.21. 08:02:18

@Frick László Intézet: tudod mit, perelj be. Attól a tények nem változnak. Én mindössze annyit állítok, hogy ráálltál arra a vonalra, amire pl. a PS, hogy tele pofával szidsz mindenkit, aki nem kormánypárti, legyen az sajtó, politikus, vagy egyszerű magánember, mint én. És persze, igen, vannak különbségek, pl. sörös vagy migráncs kérdésben, de hogy a fenébe lehet,hogy az itteni kommentelők közöl, akikkel alapvetően egyetértesz azért párszimpátia alapon, soha nem használsz olyan stílust és hangnemet mint velem szemben, mikor pl. araboznak, vagy iszlámoznak?
Mo-n már elég régóta, és pont a potrohás gecinek köszönhető (és ezt tartom a legnagyobb bűnének) két tábor van, demarkációs vonallal. LÁsd: aki velünk van, az tegye ki a kokárdát, az ellenzék NE.
Na, szóval két oldal van, és tökmindegy, persze, bizonyos kérdésekben senki sem ért egyet a saját oldalával, de azért alapvetően azon az oldalon áll. És tudod mit, perelj csak be.
Mutassak egy egyszerű példát - Karácsony basztatása. Ez a PS_ben úgy jön le, hogy "ellenzéki halálkampány" és hiába agitál K. az oltás mellett, hiába ad tippeket oltópontokra, "baloldali halálkampány" és te tolod ezt a szekeret.
@don Fefinho: unalmas troll vagy.

Frick László Intézet 2021.02.21. 08:11:51

@Mata Hariette: Nem a beperelésrőlszólamitmutattam.Hanemarról,hogy csakúgy a levegőbe beszélsz. Nemméred fela súlyát, annak,amit beszélsz.

Olyan,mintha pl lekurváznál.Magánakakurva szónakakimondásaélvezet a számodra.

Na,ugyanígy fidesz szőrsapósozol le,meg pestisrácozol.
Annakellenére,hogy alig van.. csakerőszakolhatóan is párhuzamos az én szövegeimmeg a pestisrácokéközött.

Kérlek,csekkoljuk csakvégig:
MINEK NEVEZEM
-nemzetikonzultáció
-"soros"
-"migrácsveszély"
-muzulmánok
-Lőrinc
-vejkó
-Boldogképviselő
-Pócsképviselő
-határkerítés
-bakondi (és a fiát rajtam kívül még ki említette meg???)

Nelógj meg a szokásod szerint!

Frick László Intézet 2021.02.21. 08:16:22

@Mata Hariette: A Két Tábor nem Orbán műve.Ezt te legalább annyira jóltudod,mintén is.
A 2eleve számkör ésa netokrácia "perspektívája" nem csakpolitikaioldalból,debármibőlsem lehet több kettőnél,mert az sok

Sokkalfontosabb anapipolitikai hirignéla császármetszésekkérdése:
Kettőlehet:Elfogadom,támogatom,megértemelkenem,mismásolom
Kritizálom?TAKAROGGYAKMODERÁLVA

Senkit nem izgat, hogy van még pár szülész,aki bírálja ezt a gyakorlatot.

A lényeg, hogy csak 1-féle felfogáslehet, egy másik MODERÁLVA TÍÍÍTVA KUSS

nem csaktörténelmileg,dejelentörténelmileg is sokat foglalkozoma harmadikutasokkal.
Akiknek ma levegő sem jut.

nem térhetekela táboroktól.

Nem zavar téged engem lepestisrácokozni,pedig 10fragmentumukból 8-at nemhogy tagadok,deszakszerűen cáfolom.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 08:18:03

@Mata Hariette: Hiába mondanám erre tükörszimmetrikusan, hogy Sorbán Györktor a prolinyugránsokkal bevezette Brüsszcsúton a migratúrát, akkor is másikoldali uncsitroll maradnék - úgyhogy nem ks mondom. Én megspórolom az erőfeszítést, neked meg igazad marad, mindenki jól jár.

Frick László Intézet 2021.02.21. 08:19:08

@Mata Hariette: Egyébkéntmiért zavar az téged, hogy megmutatom aporopagandátok gyökerét:APolitivcalCapital-t.Nemis titok,hogy összesen annyit lát a PoliticalCapita:orbán nehogy jól járjon a járvány örvén. De ez a fajta gondolkoás ki is terjed,Merkel is Netanjahu is.. Ha egy politikus oltáspárti,akkor a Political Capitalmega te agymosóid szerint semmimásmotívuma nemlehet a személyes jóljárásánál.

Ééééérdekes,hogy az viszont nem tud eszetekbe jutni,mi van akkor,ha az EU vakcinatárgyalói is a személyes jóljárásukat tekintették elsődlegesnek ésplmeg vannak véve kilóra?

2021.02.21. 08:21:02

@Frick László Intézet: tudod mit, két egyszerű kérdés, két egyszerű válasszal megmutathatod, nincs igazam

1. Karácsony kampányol az oltás mellett, vagy "ellenzéki halálkampányt" folytat

2. Más véleménnyel vagy az iszlámról, sorosról, migráncsozásról - akkor most alkalmazd ugyanazokat a jelzőket az itteni elvtárs kommentelőkre, amiket rám szoktál - agymosott, gyűlöletbeteg, stb. akik migráncsozni szoktak itt - tessék, lássam. Vagy az a stílus és bánásmód csak nekem jár, az elvtársaknak nem? Írj egy jó kis cikket, amiben nicknévvel szerepelnek az itteni kommentelők, ahogy én szoktam, az agymosott, gyűlöletbeteg, stb jelzőkkel, mert ugye, ők meg migráncsozni meg arabozni szoktak. Hajrá :D

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 08:24:53

@Mata Hariette: Természetesen igazad van, és a kör/gömb egyik fele pont fordítottja a másiknak.

Frick László Intézet 2021.02.21. 08:27:57

@Mata Hariette: AKarácsoöny féle kampányolásaz oltásmellettottbukikmeg, hogy nyugati/keletikérdést csinálnak belőle.Nemmerikimondani,de ha komolyan veszed,akkor 2023-ralenne átoltva a lakosság,még szerencse,hogy amagyar vakcina hamarosan elkészül.Kíváncsi vagyok,azzalmilesz.Attólfügg a magyar vakcina sorsa:nemattól,amit a szakemberkmondanak

hanemhogy Orbán támogatja-e.ha támogatja,akkor az is keletivakcina lesz.

Jó,hogy felhoztad "Karácsony"-t mert annyira igaz az oltástámogató kedve,mint ahogy megoldotta a hajléktalanérdést vagy a főváros tesztelésiprogramja . Épp annyit csinálnakmeg, hogy reklámriportban mutogatni lehessen.

karácsony.. semmi.. egy papagájgép.megmondják neki mit mondjon:Egy önállógondolata nincsen, vagy ha van,akkor elis bassza a propagandát :D

A pestisrácok nem ezt mondják karácsonyról:Fényezik:Úgy írnak róla,mintha meghatározó lenne.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.21. 08:39:06

@heki: Hm. Mata Hari hozzá sem szól az érdekesebb témákhoz. Ritka az életemben az olyan közeg, ahol lehet beszélgetni a Karnerválról, Thuküdidészről, meg a nagy vallásalapítókról, és ehhez hasonló témákról.
Amihez meg hozzászól, azt olyan bicskanyitogató stílusban teszi, amire érdemi válasz nem tud születni, másrészt semmi kövektezetesség nincs a mondandójában.
Többször is leírta már, személyeskedni jár ide, feszültséglevezetőnek, pedig szokott jógázni is, ezek szerint többet kellene.
Om.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.21. 08:40:03

@Frick László Intézet: Ki olvas itt pesti srácokat? Most komolyan.

2021.02.21. 09:04:27

@Frick László Intézet: kelet-nyugati kérdést kedvnc potrohásod csinál belőle.
A kérdés az, hogy vannak-e 3. tesztfázisból származó adatok vagy nincsenek. Pl. ha megnézed, a "nyugati" anyagokkal, amiknek nincsenek meg ezek az adatai még, eszébe nem jut a potrohásnak tömegeket átoltatni.
Ahogy te szoktad mondani karikázd már be nekem légyszíves, ahol Karácsony kelet-nyugatozik. Ellenben nézd meg a hivatos koronavírus oldalt
koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege
na, akkor most ki csinál úgy táblázatot, hogy keleti-meg- nyugati?
És éééérdekes módon a nyugatiba beleszámol olyanokat, aminek még engedélye sincs :DDD
Statisztika hamisítás.

Amúgy, ha tényleg jó az olyan is, amit még nem engedélyeztek, akkor a Jansenből meg Curevacból miért nem rendelt engedélyezés előtt?
Na, ettól vagy PS színvonal -kiadták a jelszót, hogy keleti-nyugatizni kell. És te papagájozod.
Ízlelgesd - 3. klinikai fázis eredményeit nyilvánosan bemutató, vagy ilyennel még nem rendelkező vakcina. Ezek a kategóriák. Janssennel miért nem oltat? Ja, mert még nem publikálták a 3. fázis eredményeit. Ahogy a kínainak sem.
De ehhez szűk az agyad, és tolod a PS meg kormánypropcsit, keleti-nyugati.
NEM

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 09:05:34

@Szorgalmas Gyémánt: Ha hihetünk a vádaknak, elvileg mindenki. Főleg a vádlók, hiszen nekik van összehasonlítási alapjuk.

Van annak amúgy egy diszkrét bája, hogy kizárólag a jógyerekmédiát olvasva, azt önmagával ütköztetve, alkalmasint külföldi jógyerekmédiát hozzácsapva is kijön állítólag a prostisrácok, legalábbis a vád szerint. Hónapokig kaptam érte az ívet, mielőtt letiltott a Cukorhegyi...

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 09:18:48

@Szorgalmas Gyémánt: Mégis minden alkalommal megkapja a kommentnyi figyelmet. Ha nem kapná, nem járna vissza. Nem mintha bármi baj lenne ezzel, ha rám hallgat, azt csinál amit akar; nem mintha nem lenne mindegy, hogy hallgat-e rám, mert végső soron minden mindegy... na nem mintha nem lenne mindegy, hogy mindegy-e.

Frick László Intézet 2021.02.21. 09:27:03

@Mata Hariette: Kit rühellkézel inkább,a rojatt borbásmarcsiotot vagy a ződögnólyákokokat a kurva kis kőőkeivel?

2021.02.21. 09:42:25

@Frick László Intézet: ööö...izé...Karácsonyról és a kelet-nyugatozásról volt szó, meg az oltásokról.

"kurvakis kölykei" - bazdmeg, te elmebeteg vagy. Most azt a lepedőt próbálod rámhúzni, mintha gyerekellenes lennék.Én.
Na, drága Dudi, tényleg itt a vége. Igazd van, nem PS színvonal vagy, hanem Sorossssorosss44!!! óriásplakát.
Dehogy vagy te Ps színten. Óriásplakát szinten vagy. öjdognoji. Oltásügyben.
Kész. Ez tényleg KO volt.
Nincs több mondanivalóm itt.
Ez nem blog, vagy kommentsor, ez óriásplakát.
Veled dumcsizni tényleg olyan, mintha megállnék a SOROSSS!!44 óriásplakát előtt, és beszélgetni próbálnék.
A PS_t visszvonom. Lejjebb vagy.
Na, léptem, pá.

Frick László Intézet 2021.02.21. 09:51:22

@Mata Hariette: Hisztizelitt, hogy a választ megússzad.
Csak jelezem, hogy nemválaszoltál és ez aműbalhépont azt leplezné, hogy nem tudtálérdemben vlaszolni
Ne ebbe kapaszkodjál,ez mellékes.

A főkérdésre merjél válaszolni,abban legyen ekkorára tááátva a szájad.
Amúgy az se mellékeskérdés, hogy gyűlölöd-e annyira Borbást mint Ördöghöt.

2021.02.21. 10:22:24

@Frick László Intézet: Borbással semmi bajom, főzőműsor, maga műfajában nem rossz.
Ördög tipikus instaceleb. nem gyűlölöm, maga a jelenség visszataszító nekem lásd kardashian család és hasonlók, felfújt lufi, nesze semmi...értem én, hogy ez divat manapság, de én egy másik korosztály vagyok, akinek a "jól nézek ki a photoshopplolt instaképen" típusú dolog nem számít valós teljesítménybe.
Ellenben TE nem válaszltál
a koronavírus hivatalos oldalról hozott táblázatomra. Ekkor jöttél elő ki tudja honnan és miért a főzőműsorral.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.21. 10:32:04

@Mata Hariette: Igen, vannak harmadik fázisú teszteredmények:

www.abc.net.au/news/2020-11-07/chinese-coronavirus-trial-vaccine-phase-3-covid-19/12851880

A vakcina működik. De te csak szépen állj a sor végére, annál hamarabb megkapom én az oltást.

2021.02.21. 10:41:24

@Szorgalmas Gyémánt:

Védőoltás 18 évesnél idősebb személyek oltására.
A III. fázisú klinikai vizsgálatok adatai alapján ez a készítmény meghatározott védőhatással bír a 18–59 éves népességnél. A 60 éves vagy annál idősebb népesség aránya alacsony volt a klinikai vizsgálatokban (0,63%). A 60 éves vagy idősebbek arányát a későbbiekben, a klinikai vizsgálatok során növelni fogják annak érdekében, hogy közvetlen bizonyítékot nyerjenek az ebben az életkori csoportban kifejtett védőhatásra. A klinikai vizsgálatok rendelkezésre álló adatai azt mutatják, hogy a készítmény alkalmazását követően a neutralizáló antitestek egy bizonyos szintje a 60. életévüket betöltött népességnél is jelen volt. A készítmény alkalmazása előtt figyelembe kell venni a 60 éves vagy annál idősebbek egészségi állapotát és a vírusfertőzés súlyos szövődményeinek való kitettségük kockázatát annak érdekében, hogy értékelni lehessen, szükséges-e a készítmény alkalmazása.

a hivatalos tájékoztatás innen van
ogyei.gov.hu/tajekoztato_a_sinopharm_vakcinajaval_oltottak_szamara/

és értem, hogy félted a tyúkszaros kis életed, de én már túlvagyok a víruson, nem a saját oltásom miatt aggódom, hanem a 80 plusszos rokonok miatt. olvasd el a hivatalos gyógyszerészeti tájékoztatót. 60 év felett fogalmuk sincs, hatásos-e. Ehhez képest két 75 plusszos családtagot már hívtak hétfőre oltani. És el is fogadták. Miközben az a hivatalos tájékozttás, hogy 60 felett nem tudják, ér-e valamit. És ez igen veszélyes, mivel az eddig önkéntes karanténban lévő idős beoltatja magát, és utána boldogan szalad az unokákhoz.- miközben SENKI sem tudja, ért-e valamit az oltás.
A te cikked nem szaklapból van, jó,hogy nem valami divatlapből hoztál cikket :D

2021.02.21. 10:48:19

@Szorgalmas Gyémánt: és az már külön szemétség az egészben, hogy a nem egészségügyis képzettségű 75 vagy 80 éves hozzon egy akár életébe kerülő döntést, hogy kell-e neki a kínai, hogy ahogy tele pofával röhögsz, "mehet a sor végére".
Miközben az OGYI sem meri leírni, mekkora hatásfoka lehet egy 60 év felettinél. De döntsön róla maga a beoltandó. és ha kéri, lehet, hatástalan a kora miatt. Ha meg nem kéri, jön a vaskos fing szagú kárörvendő röhögésetek, hogy "menjen e sor végére".
Csak éppen ő az életével hazárdíroz, akár oltat, akár nem. Még jó,hgy te olyan kurva okos vagy, hogy egy gagyi külföldi híroldalról tájékozódva többet tudsz, mint az OGYI.

Serény Vélemény 2021.02.21. 12:16:44

@Mata Hariette: Jolvan, akkor meg akarják ölni a nyolcvan pluszosokat.

És te mint abszolút felvilágosult értelmiségi, ezt még el is hiszed.

Wildhunt 2021.02.21. 12:55:40

@Szorgalmas Gyémánt: kevesebbet. A kislányok divatjógájából napi 15 perc is ártalmas.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 13:50:01

@Serény Vélemény: Az öregek után a nők és a gyerekek jönnek.
@Wildhunt: De ő nagylány.

Wildhunt 2021.02.21. 14:07:32

@don Fefinho: a divatjóga attól még divatjóga.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.21. 15:31:49

@Mata Hariette: Az életébe is kerülhet az oltás... oké.
Ez veszélyes!

A mihazánkos szavazóktól azt hallom, ezzel akarják kiírtani a fehér embert, ezt be tudom annak, hogy mihazánkos szavazóktól mit vár az ember, de egy értelmiségitől többet várna az ember. Sokkal.

Fél a vásári kutya ettől a náthától. Elég sok velemkorú megkapta, ilyen korban még vicc az egész. Az is lehet, hogy rajtam is átment, az immunrendszeremmel hálisten semmi gond.
Viszont azt ne kelljen már neked magyarázni, miért kell minél előbb minél több embert beoltani, többek között engem is. Miért jó ez neked és mindenki másnak is.
A phase I és phase II alapján hat a szer 60 év fölött is, linket nem küldök, barkácsújságban olvastam.

2021.02.21. 17:43:14

@Wildhunt: @don Fefinho:
www.youtube.com/watch?v=f7_zx1sPBj0

hajrá! Jól bemelegíteni, nehogy lesérüljetek!

2021.02.21. 17:46:06

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:

Hivatalos OGYI honlapján erről nem írnak. Ha van eredmény arról, hogy hat a kínai 60 miért titkolnák?
Phase 1 és Ph2. gyakorlatilag NEM volt 60 feletti a mintában. Most kivel vitáztok? Cecilke nénivel? Az OGYIVAL? NINcs eredmény 60 felett. Nem tudják. Szó szerint ezt írják.
MIÉRT ne közölné, ha tudna valamit erről?

2021.02.21. 20:28:44

@Szorgalmas Gyémánt: 66 és 65 éves emberek, 72 és 350 fő, 1. és 2. fázis
Tehát igazából 66 felettieknél fingjuk nincs, továbbá a 3. fázisnál ezreken kéne kipróbálni. Az hiányzik. Állítólag már milliókat átotottak, miért is nincs erről valami statisztika?

Összegezve
66 felettieknél fingjuk nincs, és néhány emberen próbálták ki
Kiskegyedből is lesz szakcikk?

Magyarországon pillanatnyilag EGYETLEN hiteles leirat van, az OGYI honlap - de próbálkozz csak, bár úgy tűnik, nem jön össze

@Wildhunt: már a bemelegítést sem tudtad ezek szerint megcsinálni :DD

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.21. 20:49:20

@Mata Hariette: Tizenöt éves koromban kezdtem a jógát, Erről beszéltünk már. Savászánát szoktál gyakorolni? Többet kellene, túl vagy feszülve. Hiába laza a test, ha feszült a tudat.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.21. 21:08:08

@Mata Hariette:

A gyártó külön teszteli az idősökre, ph1 és ph2 meg van (95%-os a hatékonyság, pont, mint a 18-59 éveseknél), ph3 zajlik.

Itt egy infografika, hátha azt megérted.

www.globaltimes.cn/Portals/0/attachment/2021/2021-02-04/531d0ff9-912d-49e7-a158-4ead6f6b6296.jpg

Értem, a magyar bürökrácia nem tudja lekövetni a világ mai sebességét. De én igen :D

Jónéhány helyen már oltják a 60 év fölöttieket vele. De én mindent megértek, azt is, ha valaki retteg a kínai vakcinától. Az majd megvárja a pfizert.

2021.02.21. 22:07:23

@Szorgalmas Gyémánt: igen, az infografikáról írtam én is. Tehát a milliárdos lakosságú Kinában 72 plusz 350 fő lett vele beoltva kisérleti fázisban. Többmilliárd emberből.
A magyar bürokrácia pedig pont nem volt bürökrácia - mivel egy kísérleti fázisban lévő oltást akar holnaptól többszázezer, jövő hónaptól meg félmillió magyarra ráengedni. Kinában 72 plusz 350 fő adatai vannak meg, de itt oltsanak be vele kétmillió embert.
Lehet, hogy máshol oltanak időseket, csak éppen valamiért onnan sincsenek hatékonysági eredmények. Érdekes módon Izrael közli az eredményeket, és lazít. Máshol nyomják a kínait...és nem közölnek eredményeket.
Te meg tökre elégedett vagy, hogy Kinában 72+350 főn kipróbálták :DDDD
27+350 fő. Kínában :DDD
Nem volt több ember? :DDDD
Ez a nagyságrend kb Moacoban vagy Lichteinsteiben lenne elfogadható, de talán még ott sem. 72+350 - Kínában :DDD
egy házban többen laknak ott, mint 72+350

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.22. 01:19:52

@Szorgalmas Gyémánt: Ráadásul amit itt az oiropid jógázik, az csak a háthajóga. Semmi szellemi vonzat, csak a nyers testigyakorlatok, de hátha.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.22. 07:17:37

@Mata Hariette: dr közölnek eredményeket. Csak ezeket kétlik a Pfizer lobbynak dolgozó tudósok. Ezt a háborút így vivják.

Frick László Intézet 2021.02.22. 08:31:17

@Mata Hariette: @don Fefinho: @Szorgalmas Gyémánt: @Wildhunt: @Serény Vélemény:

A minap egy román pópa megkeresztelt egy csecsemőt aki aztán megfulladt (náluk a teljesmerítés szokás) .AZonnal MOZGALOMindult a keresztelések betiltására

SNITT

Az megvan nektek, hogy szelfizésközben hányan halnak meg + akik okostelókasimizésmiatt //// közben halnak meg mert nemfigyelnek?

A legalizálandó marihuána miatt egy óra alatt többen halnak meg,mint a keresztelések miatt az elmúlt 150 évben.

Gyerekek,miről vitatkozunk.

Veszélyes az,amiről az erős megosztó huhogja:
EZ VESZÉLYES

Frick László Intézet 2021.02.22. 09:57:25

@Mata Hariette: @Szorgalmas Gyémánt: @don Fefinho: Meg szerettem volna tudni pár nappalezelőtt alegfrissebb átoltottságimagyar adatokat. Az ennyire felelős,oltásbarátés húdetámogatómárellenzéki környezetben 10 napos éskéthetes találatok vannak,de azok is a negyedik sorban, a kormányzati portálon is ide-oda kattngatásokkal is nehezen kutatható ki a legfrissebb adat.

Ezzel szemben Harriette kedvenc forrásai ontják,amit ontanak és a keresőkben aannak lesz ereje, hogy minden szar, ez veszélyes,orvosok szerint és megkérdeztünk orvosokat.

Frick László Intézet 2021.02.22. 09:59:37

@Mata Hariette: Megmondom,mi a bajom nekem az Olyan Aranyosak JELENLEGI oltásbarátságávaL: Szerintük csak az a jóvakcina,, ami EU-s [hosszabban:Az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagyta]Namost, ha emellettkitartunk,akkor ugyan lesz átoltottság,mire akövetkező oltási kampánynak véget kéne érnie már,azaz 2023-ra. Viszont már Mikuláskor senki nem fog erre emlékezni és
ORBÁN MIATT NEM LETTÜNK ÁTÓÓTVAAAA!!!
lesz a gggambánny.

Frick László Intézet 2021.02.22. 10:04:41

@don Fefinho: Akkoriban nem jártál itt,amikor @Mata Hariette: -el ezt gtúl is tárgyaltuk, jóga az,amikor Tüchtige Hausfrau-k jópénzért egy teremben apőolifoamon a satöbbi satöbbi. Nem tud itt senki semmit a jógáról, csak aki befizet egy belvárosi jógatanfolyamra.

Az én jógatanfolyamoktatóm 162 cm magas éskb 72 kiló.Kuffer és úszógummi kiállítás. Bár olyan aranyos,az biztos. :D

namost.. hogy tudná azt elhitetni az ember egy Budapesten belül is a Leges LegfejletebbBudapesti Belövezeti, tehát nagyon fejlett hölggyel, hogy a jóga hármasegysége meg a meditáció és a kivonulásmeg az aszkézis,amikor azt írja az újság, hogy napi 30 kalória = éhhalál és a jogiknál alap rutin 40 napig a napi 30 kalória. Ilyenkor az embernek nemmarad más hátra, kucsmaszerűen a fejébe húzzza az avas fidesznyik szórsapkáját és elmegy kinyalni a potrohás geci seggét,mert ha más a véleménye a jógáról, akkor még ez az 1 marad, hogy náci geci fidesznyik kurva lőrinc.

2021.02.22. 11:45:59

@Frick László Intézet: légyszíves valamilyen megbízható, szakmai forrást prezentálni arra,hogy a kínai cucc hatásos 65 feletti időseknél is.
Bármilyen külföldi, magyar..stb forrás lehet, ahol le van írva,hogy 65 felett 82%-ban hatásos. vagy akárhány százalékban. Köpködhetsz, hisztizhetsz, őrjönghetsz, olyanaranyosozhatsz, meg jógyerekezhetsz, de ezek PITIÁNER és KISPÁLYÁS gyűlölködések, semmi több.
MUTASS nekem légyszíves valamilyen orvosi,gyógyszerészeti stb szakmai cikket, leírást arról, 65 év felett mennyiben hatásos a kínai cucc. Mert mint látjuk a sokat szidott "brüsszeli" cucc sem mind jó 65 felett, ha jól emlékszem talán az AstraZ. oltást nem adják időseknek, nem azért mert veszélyes, hanem mert lófaszt sem segít rajtuk.
És a kínai? Jó 65 felett? Honnan tudjuk?
Az OGYI hivatalos honlapján arról ír,hogy NEM tudják ők sem.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.22. 13:07:26

@Mata Hariette: Hogy ment életem első jógarój? Úgy emlékszem, egész jól, csak nehéz visszaemkezni rá 30 év távlatából.

Serény Vélemény 2021.02.22. 13:09:27

@Mata Hariette: hm. futás közben már nem is nem veszélyes a levegő minősége a M szigeten?

Serény Vélemény 2021.02.22. 13:12:45

@Mata Hariette: "Ezt a gyógyszert feltételesen hagyták jóvá a III. fázisú klinikai vizsgálatok adatai
alapján."

Most volt III. teszt, vagy nem volt?

Serény Vélemény 2021.02.22. 13:15:10

@Mata Hariette: 2) A vakcina a 60 éves és idősebb személyeknél is alkalmazható, a vakcina által biztosított
védettség pontos mértékének tekintetében náluk egyelőre korlátozott mennyiségű adat áll
rendelkezésre, a kutatások zajlanak. A vakcina alkalmazása előtt figyelembe kell venni a 60
éves és idősebb személyek egészségi állapotát és a vírusfertőzés súlyos szövődményének való
kitettségük kockázatát.

Serény Vélemény 2021.02.22. 13:20:42

@Frick László Intézet: Sose, ismétlem sose fogom megérteni azon europid emberek és nők mentalitását, akik ilyen "vakarjuk meg a fülünket a kislábujjunkkal" típusú ""mozgás""kultúráról"" azt gondolják, hogy egészséges.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.22. 13:31:40

@Serény Vélemény: A futást is lehet úgy művelni, hogy ne legyen egészséges. Mondjuk ha egy nőnek nem okoz gondot a lábait összekulcsolni a tarkójánál, annak hmm... szóval vannak előnyei.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.22. 13:36:21

@Serény Vélemény: Nem volt, és az sem volt transzparens. Semmit nem tudni a vakcináról, de azt tudjuk, hogy nem jó.

Serény Vélemény 2021.02.22. 13:55:16

@Szorgalmas Gyémánt: Azt tudjuk, hogy milliószámra oltottak be vele embereket, de nem okozott tömeghalált.
Ha jelentős tömeghalált okozott volna, akkor az biztos, hogy kiderült volna.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.22. 14:38:03

@Serény Vélemény: Macron professzor szerint a kníai vakcina veszélyes, még segíti is a vírus terjedését...

444.hu/2021/02/05/emmanuel-macron-szerint-akar-veszelyes-is-lehet-a-kinai-vakcina

Ilyen az élet itt az eurokolhozban 2021-ben.

Serény Vélemény 2021.02.22. 15:59:50

@Mata Hariette: Értelmezgessed csak, én konkrétan a tájékoztatóból idéztem. (És az pont nem azt jelenti, hogy nem hatásos.)

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.22. 17:28:39

@Mata Hariette: Nem tudom, kinek a hozzászólásaira válaszoltál itt, de az enyémre biztosan nem. Mikor ugattam én le a jógát? Kifejezetten ajánlom.
Az ellenézkikek sem neveztem hüylének soha. Aljasnak, idegen érdekek kiszolgálóinak, esélyegyenlőségről virnyogó újgazdag odatett gyerekeknek igen, de hülyének soha nem hívtam őket.

Frick László Intézet 2021.02.23. 05:56:22

@Mata Hariette: Figyelj,ez a legkönnyebb,megsértődni. Érveid nincsenek. Csak-éskizárólag olyanokat ismételsz ide,amiketén is 4444 forrásbóléskívülről tudok.tehát ha benózizolés nem jösz többet,készítek egy Tüchtige Hausfrau kamunikket,mint a kamu nácinikkek,amiket az Örülünk Vincent készítői készítettek,hogy sajátmagkkal vitatkozván a nácikat jóleltudjákmajd intézni
És bemásoloma Tüchtige Hausfrau-nakelőraz össszesérveidet. Lényegében lehetne rád írni egy algoritmust, hiszen plitt van a Jobbik2.0esete is.

Meg is tudomnevezni azt az egyetlen egy témát, ez a hajléktalankétdés,amiben (a Jobbikról valóvéleményed eredetiállapotánakidejébenmég) a hgajléktalanokról egy eltérővéleményed volt,

mostabnában viszont hallgatsz a hajláktalanokról, hszen Olyan Aranyos megoldotta a orbán miatt vannak csupán a hajlktalanok kérdését.

Frick László Intézet 2021.02.23. 06:12:29

@Mata Hariette: @Szorgalmas Gyémánt: A buták az orbánista propagandisták,ráadásulsértőmódon hülyének néznekbennünket.
Ezzelszemben a gecimédia szakemberei alegműveltebb,legintelligensebbek..a szakma csúcsai. Világlátottemberek vannakközöttük,mint plBede Márton.Bede amúgy is Magyarország 300legokosabb embere között van,ami azt jelenti,hogy kb a 10%-át tudja annak,amitVáűncsa István vagy Széky János tudott 44 esztendős korukban. Ha filozófiailag ugyan nem is.

AJókésIgazak esetében nem a szaktudással van baj vagy a műűveltséggel.Sőt.Magánéletükben olyanaranyosak,illedelmese,mindig ki van pucolva a körmük,mígezzelszemben Bájer Zsótvdéki oloigarhákhoz jár vadászni,orgiázik,dőzsöl,hóttrészegen hőbörög éstántorog,Semjén Stüszivadász Zsoltrólne beszéljünk.Réeszeredményei vannak a szerintednáciknak,hiszen Orbán Viktorkérlelhetetlen belsőellenzékének,LévaiAnikónak meglehetősek a képzűművészeti vénái,majdnem annyitért a képzőművészethez mint egy 58 éves vidéki gimnáziumi rajztanárnő. Sajnos Vidnyánszky Attila estében még rosszabb az eredmény,mert ért annyira a szinházhoz,mint Rudolf Péter.

Soha... egyetlen pillanatig nemállítottam azt,hogy Magyarországon egy önképe szerint jobboldali tudós,művész satöbbi..felérneazokhoz,akiket ezek apolitikához tökéletesen inkompetens hülyékfelszoktakdicsérni bal'lib'nek ,demég főőőőleg libernyáknak.

Uj Péter világszínvonalon számottevő szakember. Életműve főrésze,az Index Konszern a világpiacon számottevő, vetekszika Deutsce Wellé-vel volumenben, viszont a DW szakmailag sehol nincsen az indexhez.

Nem győzöm ismételni,többezerszer írtam le,hogy a mai ellenzék médiaszakemberei -hez mérhető egykézilabda csapatra valósincsen Orbán oldalán,részleteibe menvén Orbán legeslegjobb szakemberei-hez mérhetőek a kb névtelen senkik,pl egy szakonyi péter az Ellenzéki oldalon. Bájer Zsolt... egy olyan képességű emberrel szokták az Amerika Hangja kötelezőhíreit fordítógépbe tétetni,átstilizáltatni és feltenni a 444-ben slapajnaksemennénekel,a HVG-ben meg a hír24-ben vannak annyira közepesképességűek,mint az orbánprop legjobbjai.

Nemlehet elégszer elismételni,mert 1234 alkalom után sem tudtad ezekszerint megjegyezni:

Ha Orbán rozsdás vashordóban éskpformájábanégetnéelaközpénzt,amit az agitációjára költet el (és vándorol a havermédiacézárok zsebeibe bőven) akkor is jobban járna.

Egy példa:Itt árhoztatomaz antiszemitavádaknetokratív idiótizmusát,erretessék,apestisrácolemásoljákésalaptalanul..a saját idiótizmusukkalmég dicsekedvén ismegvádoljákantiszemitizmussalUj Pétert,ráadásul egy 16 éves anyaggal.

Harikám,MIRŐL VITÁZUNK AKKOR? ...innen te jössz...

Frick László Intézet 2021.02.23. 06:23:48

@Serény Vélemény: Privát életemben találkoztam párral Magyarország legokosabb emberei közül. Egyikük sincs a gyűlölség azon fokán ,mint @Mata Hariette:
Ezek a szakemberek alapvetően hozzánemértő,kontár,közepesképességűeknek tekintikOrbán propaganda szakembereit.

Amit vitatnak az állításaimközül,az a felelősségük:
Szerintem, ha nemszórakoznak az Orbán elleni gyűlöletkeltéssel1992-és 2000 között,ma azt sem tudnánk,ki volt Orbán.

Amikor Szélesévolt az Echo TV volt egy hoválett-miletveleműsor,abba ültetnék be a golyókövérhatalmas pocakú Orbánt aki falusitúrizmussalmeg szőlőbányászattalfoglalkozóvidéki oligarchaként nosztalgiázna a rencervátásévein.

Csakismételni tudom:kevesebb több lettvolna, ha a cél az orbántalanítás.

Ahogy már mutattam:egy bizonyos vagyonméret fölött azonban máramiliárdos nemlehet tekintettel a politikai véleményére. Vagy az ízlésére. Ismertemegy autókereskedőtmégabban a korban.,amikor a vezérképviseletek a kereskedőkkel kizárólagosságot kötötttek ki.Mint sok-sok autókereskedő,ez isautószerelőkéntkezdte,méghozzázseniális autószerelővolt. Egy olyan márkátértékesített,amit útált.Megkrédeztem hogy ha tehetné,mit árulna? "Ugyanezt a márkátárulnám,defelvennémmellé a Suzuki-t!" Elképedtem. Utálta azt a márkát is,amit értékesített,de a Suzukiról tökéletesen megegyezett a véleményünk. "Mert akkorfocizhatnék a vevőimmel,megfuttatnának ebben a márkában és aztán,ahogy szokták, gyávaságból az olcsókis cuzzúkimellett döntenének és azt is így tőlemvásárolnákmeg+"

Így gondolkodik egy százmilliómos,akkor hogyan egy milliárdos?

Ezt nemértimeg Harriette: Akármaga Vadai Ágnes is szavazhat a fideszre. Van az embernekapolitikaiízléseés vannak az érdekei. Általában akik vadásznak,telipofávalszidjáka cigányokat,viszont estérekúrni cigány rányikat hozatnak,annyivaljobbak a cigány pina éspivcsa tulajdonságai, hogy a szopásrólne is beszéljek.

És ezzelmióta így van már a magyar?- attólannyira világos a bőreés szög a haja sok cigányunak,nembeszélve a nembarna szemekről.
süti beállítások módosítása