naigybiztosnemneztekki.jpg

Világosan kiolvasható a régi szövegekből, hogy egy társadalom lélegzetciklusa kb 3 generáció volt.

Káin meg Ábel még csak a második generáció.

"A kutya is jódolgában veszik meg..." -tartjáka nyugat-ázsiainomádnépek.  Itt a veszett ség nem   a Rabies lyssa nevű vírus okozta zoonotikus neuroinvazív fertőző betegségbetegség,hanemaz, hogy unalma-jódolga kínjában már nemtudja,mit találjon ki.

tantricw.jpg

Az elmúlt 20évben nagyjából megnégyszereződött az édes kis kutyuskát meg a cukkanncs cicusok száma. Nem venném a fáradságot, hogy KSH adatokat goglizzak. A legtöbb magát kisállatszaporításból meggazdagítani álmodó barom szaporításai statisztikailag nem mutathatóak ki, árnyékuk az állatmenhelyeken figyelhető meg  szörnykinézetű ölebkeverékek formáiban burjánzván.

New Year's Image, Persepolis

Természetesen a Pet Sop [ ->picsapiac] -piac alsórégiói tolják fölaz idiótizmust,aminek felsőharmada alájákkígyók,vietnámi ésmás  törpemalacfélék,krokodilok,sülök vagy ukrán és más szláv származású,zöldkártyás és hivatalosan háztartási alkalmazottak szerepelnek nyakörvvel, rajta arany karika a pórázt beakasztani.

WARNING LABEL!4!4!4! A macska ragadozó és még a legkitenyésztettebb, beltenyészetes szobacica is csak ragadozó.WARNING LABEL !4!!4!

30évvel ezelőtt olvastam egy macskatenyésztési tudományos szakkönyvben,miszerint a perzsa macska de genetice azért nem bolhás,mert nem és nem jegyezte még fela macskológia és amirőlaz Emberi Tudomány nem tud,az nincsen.Tehát azért nem tud bolhás lenni a perzsa. Pár sorral lejjebb az is kiderült, hogy szintén de genetice a perzsa nem fog egeret.

 

Ha nem írjukmeg, hogy Biden katolikus és a kereszt előtt térgyepelve csakúgy hányja a keresztet szemforgatván,akkor úgy lehet röhögtetni a segg Trump hívein,ahogy bojóckodnak a kereszttel,ámen!

Természetesen a szempillám nem rebbent,amikor a perzsamacskán torkaszőre alatt 6-7 /négyzetcentiméter hemzsegtek a kövér birkabolhák.

Mert birkák közé járt patkányt enni.

Sokat foglalkozunk ebben a blogban a XXI.századra jellemző részeredmény kutatással.

Részeredmények azért vannak-lehetnek,mert a perzsa macskám találkozott a környék hirhedt macskaölő német juhász kutyájával és ahogy szokottkutyákra, felnézett rá:
"Hát te ki a fasz lennél?"

És ez is lett az utolsó gondolata.

"Minek is szaporítanánk a bűnösöket."

/Shakespeare: Hamlet,Oféliához/

"Nagy kár,hogy már anyád nem Felelősen Kihaló volt. "

 

Ez a gúnyolódás a "Hol vannak a régi jódolgok"-ról,közismert trükk. Abbóla nagy okosságból ered,miszerint ami ma van,az a korszerű és modern és ami tehát tegnapvolt,az csakis a fejletlen,mert a régi. 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/24/Human_headed_winged_bull_profile.jpg

A társadalmakat kényelmesjólétbe vezetőpolitikusok gyakran szembesültek már a majmok 4millióéves történetében is azzal,hogy az ÖrökkéTermő Erdőben,ahol naponta kibelezni való félmajmok-makifélék csüngenek a fákról.......az hagyján hogy elhíznak és lusták lesznek a majmok,de egyre marakodnak is.

milliomos70-jahre-alten-vw-kaefer.jpg

Ökológiai Lábnyom - Ki merészelné egy  1millió km-t futott VW Käfer és egy 300000 km-nél Önmegsemmisítő Üzemmódba váltó Toyota Prius"ökológiail ábnyomá-t összehasonlítani.

prius.jpeg

Az óegyiptomi uralkodók,akiknek a fogazatát ugyanaz a durván őrölt lepénykenyér koptatta le,mint a rabszolgákét,minden évben építőtábort rendeztek a parasztoknak a Három Henye Hónapra.A rabszolgáknak ehhez a bulihoz persze coki volt.

rekonstr.jpg

A Törökmagyarországelső 100 évében szpáhibirtokosok tömege számolt be arról, hogy egy átlagos magyar felperzselt falunak kb 5év kellett a túlrtermelésnek ahhoz a fokához, amin nemcsakhogy beszolgáltatták a deftert... de mindenféle baksisokkal tömték a szpáhit.Ezt Mikszáth is feldolgozza,a falu,ahol a lakosság hobbija a szpáhi halálra hízlalása. [passzív ellenállás]

Sokan-sokan nem képesek megmagyarázni Cortezék szerencséjét. Mel Gibson kapisgálta.

A "perzsa társadalmak"-ban a jóléti szakaszokban az kevés volt, amit az azték felsőnegyvenezer művelt, miszerint csak rágták az ételt és kiköpték. A rómaiak technikájánál,akik le is nyelték majd kihányták,ez mégis csak jobbvolt.

Természetesen a perzsa fasszal születettek is ráuntak a pinára és a férfisegglyukat kedvelték az enyhe szarszaggal, meg, a nők az emberi faszra ráunván elkezdtek azon kisérletezni,hogy milyen hímállatokkal tudnák magukat megkanoltatni.

Caligula római császár jólétekínjában azt találta ki, hogy fiúcsecsemők pisilőit szopdossa egy medencében.

Például a Mükénéi Kultúra az egyiptomi gyönge tükrözése volt,másolás közben,ahogy mi itt Elmaradisztánban is hajlamosak vagyunk apróságokat a másolások során elfelejteni pl Svédország vagy az Amerikai EgyesültÁllamok történelmét csak alig ismervén jobban,mint egy mai átlagos svéd vagy amerikai,tehát a bezzegségbe felvezető út összes kanyarulatán óhatatlanulis nemátlátván... A HódítóPellemeg kibaszottulhosszú,ki olvas ma már annyi karaktert...


A görögök elfelejtettek egy nagyon nagyon fontosat,ami Egyiptomban főszabályrendszerbe tartozó volt: Az embereknek a jódolguk alatt is biztosítani valamit,amiben küzdhetnek.

 

Emlékszem,gyerekkoromban mennyire csilingelően kacagtam ki az olyan elmaradott hülyeségeket,mint a szociáldarvinizmus.

Az állatkertekben kikötik a gondozóknak,hogy az eledeleketne "készen" hanem valamiféle bonyodalmakkal akadályozottan adják ki az állatoknak. Ha már nem szabad élő,delesántított kecskegidát adni az oroszlánoknak.

 

Cicakedvelő barátaimnak szoktam javasolni, hogy a falusi ablakokból ugyan figyeljék mármeg a Lusta Ciccust... onnan, hogy nekirugaszkodik a kerítésnek, átugorja és a járdán elsiet vadászni. Fejlettisztáni picsatelevíziók picsa cicaműsoraiban poen, GPS-t kötnek az édes kis cicusra (aki,ismétlem,ragadozó) és hűha, kiderül, hogy az "áááááátatlan" kis cica napi 9-11 kilométert vadászgat a környéken és naponta akár 70 kisállatot is "megeszik", azért ilyen sok,mert egyes védett ritka énekesmadaraknak csak a máját meg a szivecskéjét foghegyeli ki,a többivel úgy van,mint Korszerű Modern Jövőbevezető Spekulalista ,aki szintén annyira aranyos,mint egy cica,a BaromfifeldogozóKonszern-nel : tőle oszt ott rohadhat, a hangyáknak is kell valami.

A házi cicatartásban fontos a játék. Ezt nagyon sok macskatartó, aki gyerekpótléknak veszi-tartja a kisállatát,elfelejti.Felveszi a cicát a mellére,puszilgatja, saját magát anyu/apu -nak mondván,piszézik vele és a cica mit a faszt mást is csinálhatna reflexből,dorombol.

Ismétlem:A cica ragadozó,tehátegy szobamacskát isátkellmozgatni,nemsok idő...mindössze napi 2-4 órán átkell vele játszani,legalkalmasabbakerre az otthon 10-20- maximálisan 100 Ft-bólelőállíthatójátékok,de a hülyék vehetnek boltban is olyanokat,amikre a cica 1 vagy 3 perc alatt ,ám ÖRÖKRE ráún.

cat-lady-gift.jpg

Nem adnék tippeket,merta netokrácia emberilogokája szerint ha madzagon rángatható similabdát írnék,akkor jönne valaki , pl Dr Ripők,mert illiberálisként nemszenvedheti a szerintemás politikai nézeteimet(szerintemmeg nekem vannakpolitikai nézeteim,ő viszont egységsugarú elhívő,mint a grófnő is vagy Hanni néni is) az ő macskája példájával halára cáfolva engem,neki van egy macskája:Rá se mozdul a madzagon rángatható similabdára, hanemaz alufóliába csomagoltés söndörített papírgolyót szereti,kb kisebb dió nagyságában.

A macska ragadozó és a köves-sziklásfás-bokros terepen kopna a karma,ezért folyton nő neki, ezért koptatnia kellene és ehhez kiszemel egy bútordarabot.

Ilyenkor apicsaember elmegy a Pet Shop-ba és perszehogy van egy nagyon fasza speciálismacskakörömkoptató

amit Okos Cica kipróbál ésmegun és soha többénem koptatja (laikusul:élezi) rajtaa a körmét. De plha a tüzépen vásárolunk 3 kugli fát és van pofánkmérlegre is rakatni, akkor 140 Ft-ért lett3 macskakörömkoptatónk,de ha valakinekjobban esik az, hogy lomtalaanításkor vásárolegy cukifotelt (igen sokan un "rumliszobában" a házban eredetileg gyerekszobának betervezett szobában tartják a macskáikat és oda belök egy ilyen fotelt,amit ingyen fölvett az utcáról, azt szét karmoljáka cicák 4-10 év alatt.

A közhelyes tévedés szerint sok állat hasonlít a gazdájára,ebbőlindulhatnakki azok az aszexuális tudósok, akik a szaprodás rabigáját levetvén amenopauza után egy szép nagy kankutyát tartanak a lakásban pszichés alapon gyerekpótlékkéntés abban a hitben, hogy ha őket a szexmár abszulut nemérdekli, akkor valami majd lesz a kankutyuska szexuális ösztönével,elmúlik nekimagától a KorszerűModern Ökológiailábnyomtalan Körülményeik közepette. Ellenpélda: érettségizett titkárnők megcsinálják időnként a kutyusnak háromujjal egy tépet szilviára célozva.

 

A "perzsák" voltak az egyik társadalom,ahol a jólét többévszázadig tartott. Volt egy időszak pl,amiben a nők ördögvörösre festették az arcukat és birkavajat kötöztek egy speciális tartóban a fejük tetejére,ami a melegben megolvadt, az olvadt vaj folyt le a nő haján,meg arcán.

Mükénében egy idomított kis bikát beraktak egy fabikába,a faszátkivezették egy nyíláson és a papnőkanoltatta magát ezzela bikával,a tömeg pedig hurrá

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2516423198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.11. 18:49:00

Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, weak men create hard times - tartja a kabboj bőcsessíg.

Frick László Intézet 2021.02.12. 06:27:53

@don Fefinho: Ja,ezt fikázzák le szociáldarwinizmusnak .Egyébként akomboj példákkalis szelektíven kellbánni,mertplakomboj nők a baszni igéthatólagosan használják,teháta barátnők azzaldicsekednek egymásnak,tegnapkit basztakmeg.Baj vanMagyarországon a bezzegamerikaipéldákkal pla szopástekintetében is,mert az amerikai nőiszegmensekközülmég a bideniánus éséphymenű 20 éves katolikus lányokis 12 éves koruktólkezdve végig szopnak,nyeléssel. Úgyhogy mindent nem szabad ám a kombojoktól bezzegelni,mert pl igen-igen sok komboj a bideniánusokközülnemkatolikus, hanemkeresztyénfundamentalista,tehát addig nemütiafogát a vacsorájába,amíg hálát nem rebegett érte az Úrnak.

És a néger-cigánykérdés párhuzamait sem jófelpiszkálni,mert attól kiderülhet,hogy nincsenek is.

Ugyanilyen tilos adat az, hogy mennyit költenek fegyverkezésre a kombojok ésmennyit a büdösruszkik. Az USA+NATOéves hadiköltésetöbb,mint a Világszámottevő másikfeléé,ha az összes büdöshatalom is felkelne,akkorsem tudnáa fele hadipotenciált sem fölállítani az USA+NATO-valszemben,sőta NATO-t kiveszem és még akkor sem érikföl.

Frick László Intézet 2021.02.12. 06:30:37

@don Fefinho: A legnagyobb probéma szerintemakomboj nőkés az európaipicsák összevetése.Kombojisztánban teljesen bevett, hogy egy kombojnőakocsmában vállvetve baszik be férfiakkal illetve kihív egy férfit a budira ésott megbassza,nemritka, hogy komboj nők férfiakat megerőszakolnakvalamint bányagépet vezetnek ésmensialatt is simán végigedzik a pomponfelkészítést. A komboj nőviszonya a másikkombojnővel..össze sem vethető az europidkombojnőkével,amensiről,ami főtéma az oiropid nőknél,sokat nem beszélnek,deplazt részeletesen kitárgyalják,melyik pasijukat hogyan szippantották le.

Dr.Koós Alajos 2021.02.12. 09:56:45

Valójában soha nincs olyan, hogy nincs mit csinálni. Nem azért picsásodik el a társadalom, mert a jólétben nincs mit csinálni. Mindig van, legfeljebb nem törődünk már vele. Az elpicsásodás összefügg a jóléttel, de nem a jólét okozza, hanem az általános jellemgyengeség, ami már a nemjólét állapotában is meg kellett legyen, csak nem ütközött még ki.

Picsaember 2021.02.12. 10:57:48

Kicsit fárasztó reggelente megvajazni a kenyeret. Kellene valamilyen praktikus kenyérvajazó gép, mint a kávékapszulák.

Frick László Intézet 2021.02.12. 11:28:05

@Picsaember: Fejlődsz,fejlődöl,de azért megmaradtál balkáninak.

Zöldtudatos fejlettnyugati,pl baden-badeni rendpárti feljelentőember nemáll meg a továbbgondolásban,hanem a vajazógéphez kitalál valamit,ami végtelenszer újrahasznosítható.

Persze az a vaj nehogy bociból legyen,ami széjjelböfögi meg fingja metánnal a Föld ózonpajzsát.

Növényivaj legyen,de pálmaolajmentes,mert most az is kampány alatt nyög.

Felelős Nemszaporodó-ként költsd magadra a sokpénzt,ülj föl repülőkre,szállj el,mint a fecske és akkor a grafikai kreativitásod a sok kondenzcsík az égen,mertnem vagyunk egyformák,mindahányan különbözünk.

Majd teázunk aztán egy Semmi Konferencián a Maldiv szigeteken.Mert tudod? -ott az ember a bőrén érezheti a felelősségéta világtengerek emelkedése miatt, a szállodaszámla pedig megköltségelhető és a a repülőgépek csempészésselis foglalkozó sztyuardesszeimeg kapitányai és tisztjei,amikor megérkeznek nyolcan 64 óriási egyszerhasználatos félköbméteres bőrönddel,kivilágosig orgiáznak,viszont három lányra jut egy fiú, bár a hajózó elvilegférfiak fele buzi.

Tehát a remény hal meg utoljára.

Frick László Intézet 2021.02.12. 11:34:36

@Dr.Koós Alajos: Ezrekel találkoztameddigi életemben,akik nemtudtak mit kezdeni magukkal unalmukban.

Egyszer egy spányielhajú lánnyal ültem a lányszobájában,gondolhatod,mekkora dumagépvoltam és lezsibbadt az agyam a semmiben. A lány elkezdett nézni a József Attila Semmiágán-kék kis szemeivel és nézett.

Semmi nem érdekelte,film,szinház,muzsika,utazás,fesön
szex,tanulás,jövő,kisállatok növények természetjárás,egyszerűen semmi az ég egy adta világon,enni sem szeretett és mág pisilni sem,pedig a lányok 66,79%-át az általában érdekelni szokta.

27 évvel és 34kilóval később láttam a portfólióját egy társkeresőben:
érdeklődésikör:
zene

Magamról:
Majd meglátjuk! (a szmályli még nem volt divatban)

Volt egy beválós cselem,megkérdeztem,ki tetszik neki a Beatles-ben.

Azt mondta, hogy Dzseger.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.12. 13:37:33

@Frick László Intézet: Vannak éetelmes kombojok is azért, akik értelmileg felmérni képesek a szart, amibe nyakig lavírozták magukat - tőlük jönnek a kombojbőcsessígek. A brit, ausztrál, mörrikai kombojmainő egykutya, a kanadai kombojnő talán nem annyira, de csak talán - az európai süllyeteg picsoid viszont csak fokozati lemaradásban van a kombojnőtől, pár év kell csk és behozza.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.12. 13:43:09

@Frick László Intézet: Olyat már föl se vetek, hogy ha unatkozik az ember, olvasson. Még a nőknek elnézhető, bár archaikus ősanyai harmóniájukban ez biztos máshogy volt még, hogy képtelenek önmagukat magányukban hasznosan lekötni, szórakoztatni - de már egyre több hímivarú picsaember, direkt nem férdit mondtam, képtelen erre. Kinéztek pl. az SzTK váróterméből, ha nem varázstükröt nyomkodol, hanem köny van a kezedben.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.02.12. 15:23:31

ja, ideje lenne a kalandvágyókat meg az uncsizókat kiküldeni az űrbe

Frick László Intézet 2021.02.14. 07:10:26

@csillagkúll: Nem. Egyszerű számtan:
Alsóközéposztálytól felfeléadöntőhányada a kisbabáknak,több,mint 70% császárraljön a világra,nem szülésútján. A maradéksem biztos,hogy szólmég egyet. Egyszerűen arról van szó, hogy alsóközposztálytlfelfelékét ember után marad egy vagy egy sem.Tíz ember után marad talán 4 a négy után maradni fog 1.

Alsóközéposztálytól lefelé pedig a felsőbb rétegekben 2után 3marad (ez már szaporodás) depla proletároknál2után legkevesebb 4 de inkább 5. Méghozzá úgy, hogy 15-17 évmúlva a 4 vagy ötbőlaz elsőmár egyet állít maga helyett éspl ha párban számolom,akkoregy 16-19éves pár mire 22 - 25lesz,kettejük után 4marad. És nem kizárt,hogy mireaz asszony 30éslány az elsőszülött,nagymama.

Az is számtan,amikor ezek az emberek azt hazudozák maguknak,hogy azért nem hagynakmagukután utódot,mert annyira kurvasokba kerül.

Az űrben kurva hideg van és nagyon rázós az útésavécézésrőlne beszéljünk.

De akalandvágy is,aMaldívon kimegy a bungalóbólkurvárameleg van,lényegében mindent a papagájhalak szartak és a víz is tele van szarva,az a sok úszóminden és azok az únorítócigánynakkinézú indiaiakmeg srilankaiak,akikesküvőifotózkodni szelfizni járnak 2-4éjszakás kalandokra.

Kaland meg űr...miről beszélsz :D

Frick László Intézet 2021.02.14. 07:12:58

@don Fefinho: Az unalom ellen zenét is szoktam javallani,de a marketing ezt is elintézte,lekötözte az embereket és a pórázukfogja őket, zenéből is csak a szájbarágott azonnal kényelmes kell.

Illetve hát a szövegcentrikus igasságzene nem is zene olyan rímekkel,mint faszom/baszom.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 14:54:34

@Frick László Intézet:

"Alsóközéposztálytól lefelé pedig a felsőbb rétegekben 2után 3marad (ez már szaporodás) depla proletároknál2után legkevesebb 4 de inkább 5. Méghozzá úgy, hogy 15-17 évmúlva a 4 vagy ötbőlaz elsőmár egyet állít maga helyett éspl ha párban számolom,akkoregy 16-19éves pár mire 22 - 25lesz,kettejük után 4marad. És nem kizárt,hogy mireaz asszony 30éslány az elsőszülött,nagymama."

Ezt nekem levezette ugyanígy egy DK-s éttermiségi kollégasszony, de nem ám az lett a konklúzió, mint amit én levontam, hogy a lelki szegények öröklik a Földet, hanem pont fordítva.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.21. 14:56:46

@Frick László Intézet: A legnagyobb metálokat 3-400 éve zútzák csembalón vonósnégyessel.

Frick László Intézet 2021.02.23. 09:19:12

@don Fefinho: Cecilia Bartoli tudós,komoly tudományos munka után alakította ki a mai előadói stílusait,amikkel alázatosan és történelmi hűen követi a korszak és szerzői kivánalmait és elvárásait.
És Baroli áriáit a zeneakadémia tanára nem képes elviselni... nem tudja,mi ez... az igazi barokk vibrato-bravúráriák..ebben igazad van..a legkeményebb zenék.

Nálam egyébként a hörgős rokk az a lakodalmas srameli szintje,nyámnyám.

Annyira nem birok a röhögésemmel egy-egy ilyen koncert mellékén, hogy az agyonveretésemmel játszom.

Semmiféle kemény érezeteket bennem a metálrokkfélék..nemtudnakkiváltani

Szerintem pl ha kemény a zenek,akkor ez az:
www.youtube.com/watch?v=qFMDmSglfc0
süti beállítások módosítása