MUNK VERONIKA 12 Milliárd darabot rendeltek a kurva, büdösruszki PÚTYINN GÓNOSZ TERVEKE EZ VESZÉLYES Szputnyik V vakcinából. Errelépni kell gyerekek valamit, annál többet,miszerint a szart is mennyi légy választotta.

A "svéd" IKEA szisztémája:Svéd feltörekvő ipari-tervező egyetemistáktól a majdnai karrier reményét meglebegtetve szarért-húgyért összevásárolt ötleteket átfuttatják egy gyártástervező majd pedig egy disztribúciós ötlet-teamen,aztán a Föld hatsarkában,lehetőleg olyan helyeken, ahol sem a munkabérek,sem a környzetvédelmi előírások nemoirópaiak, bérgyártatják a terméket,majdkörbehajóztatják a Földet, a legtöbbet arra költenek, hogy az áruházakat szakértő lakberendezők rendezzék be, hogy aa  vadonatúj veszélyeshulladékaikjókat mutassanak, vanmégaz indexes a bratyizós szevasztok!-hangvétel,meg az álszent geciképmutató népnevelő és néphülyítőkamuzöld tudatosságkampányokoszt szevasztok hülyék,bevettétek?

A világonminden 6 kapszula bármilyen vakcinából az utolsó békeévben India gyártott 4 darabot.

MUNK VERONIKA  Gerikém! A kazakok! Tudod, Borat A Hűjjeee! Kazahsztánban is lesz majd Szputnyik V KISZERELÉ-éé-S? Írd be azt, a sok hülye paraszt majd jólbehuhog ijedtében, hogy a vad ázsijajijakok!

Ja. Az amerikai Pfizer és német Biontech közös vakcináját a gyógyszeriparárólmesés bezzeg Belgiumban gyártották. Transzparens,mi? Főleg az értékesítés-disztribúció:D

 

A "német" Salamander Orbanisztánban,a sötét bolzanáródiktatúrában Martfűn varratja a legdrágább egyedi,pl kígyóbőrből készült kis-szériás ( egy-egy modellból 4-6 méret és kész) termékeit.

madeinindia.jpg

Made in India.A "koreai" Hyundai i10és i20 európaipiacos termékeit Indiában gyártják.

A sajtónyelven "Volkswagen"-nekbecézett V.A.G. globálisóriáskonszerncsoporttermékei4kontinensen [bár]gyártatott alkatrészekből szerelődnekössze. Mégélt a kapitalizmus,amikor egy III-es Golfban 1993-ban dél-afrikai voltalengéscsillapító,tunéziai a hangszóró,mexikói a szelepfedélmeg még egy rakáshóbelavanc, viszont ha svájcipiacos volt,akkor egészen készült Mexikóban.

A Hugo Boss Bulgáriában,az Ariston vállalat ruszei üzemében varrattatja a több kézimunkát igénylő terméketi.

Százezer vakcina vírustörzs-tenyészete elfér egy kozmetikai nesszesszerbe,a többi a "hígítás".

atelexfelfedezteaglobalizmust.jpg

 

Gondolod te kis nyálas stréber gecóka, hogy a Renault globális világkonszern,aminek az utolsó tetves "Thailá"-ja is három kontinensen készült alkatrészekből bérszerelődik,majd Romániából szállítja a készreszerelt Dacia-emblémás termékeit  Chilábe? Anyág bangladesi Levi's gatyája,az! :D A FASA-Renault gyártja Argentínában, te kis pénzért kapható nyálas kurvageci :D

daciadelamerikaseggnyalostrebertelexesek.jpg

Tavaly februárban bezárt Kína,márciusban alap-ésnyersanyag hiány miatt leáűllt a bezzegamerikai gyógyszeripar.

valtozasokgeneraciojaaaanemvagyunkegyformak.jpg

A Toyota befejezte a kalandozását a dízelmotorokkal meg a kis haszonjármű frot európai dagonyájában és a PSA termkeire bérragasztatja az emblémáját.

Nem akarsz japánszart? Nesze a németminőség:ugyanez Opelemblémával:

valtozasokgeneraciojaaaaaanemvagyunkegyformak_jpg.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9916412604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.02.04. 06:55:06

Ha a Nyugat akkora gazdasági, tudományos, technológiai nagyhatalom lenne, mint amit képzel magáról, már régen tömegesen oltana, és ajánlaná a saját vakcináját a világ nemfejlett részének.
Van itt pár dolog, amit nem is lehet érteni. Az USA Európában fejlesztett és gyártott oltóanyagot használ? Ez nem számít stratégiai kérdésnek? Európa országai nem tudtak összehozni egy saját oltóanyag-fejlesztési projektet, amely alá van rendelve az EU irányításának?

Frick László Intézet 2021.02.04. 07:37:26

@Dr.Koós Alajos: Szerintem gyártanak az USÁ-ban is.

Itt a kérdés az, hogy a mag-ötlet és a mag-alapanyaag honnan származik.

Emlékeztetlek arra,hogy a tavaly februári kínai zárást követően leállt az amerikai gyógyszeripar.

Játékos feladat:

Csak a Holiday Inn szálloda hálózatot kérd a Mindenhatoooo-tól Beijingből.
A járvány eleje 100000 amerikai állampolgárt érintett Kínában,ezeknem túristák voltak.

Én ezen vagyok felháborodva,a geciújságírók büdöskínaiztatnak a globálisvilággazdasági berendezkedésben,Bede Márton ilyeneket írkál,hogy minden veszélyes,ami kínai

ott van az a burleszk a szájmaszkokkal meg lélegeztetőgépekkel a Világ heroin,leány,fegyver és szervezettbűnözésimegapolisza repülőterén :D

Az oiropidokmegalkudtak egy szállítmányra,odamentek az amerikaiak és ráigérvén elvitték.

Érted, van a valóság,meg amirőla gecik huhogtatnak.

Két nyitás-ra uszításközé aLondoniMutáns feljövetelébe bepasszintanak egy büdöskínaiztatást.

Transzparenciárólugatnak,demennyivel transzparensebb az,amit aPfizer vagy a Moderna vagy az AstraZ csinál,mint amit a Sinofarm?

Jönne egy Assange és kiteregetné a Pfizer kínai kapcsolatait a Modernáéval szendvicsben.

A büdösruszkiztatásrólne is beszéljünk, hogyan lett az Orosz Ellenzék hetedik emberébőlaz első, bár még ez is nacionalista-populistaa:D
süti beállítások módosítása