A járványnak ebben a szakaszában a mimmehhalatás,mint marketingfogás megunhatatlan médianyomásában sokat foglalkozunk a Medmeksz gondolatával.

Medmeksz-ről nekem a magas önálló jövedelemszerzőképességű amerikai barátnők tízezrei jutnak az eszembe, akik ketten-ketten bérelnek egy háznak látszó tárgyat, un szabadidejükben fekszenek a tévé előtt csipszet eddegélnek fajlajttal és főzőcske, lakásfelújító, macskanevelő meg kertépítő műsorokat néznek és a konyhájuk teli van fagyasztott kajás csomagolóanyagokkal, a kert dzsuvával és hat korábbi bérlő lomjaival,még a gyep is szemetet vert föl,minden penészes és termeszrágta,

ha ééértelmiségiek,a zenei ízlésük netovábbja a Haim

Annyira megtetszett nekik a Board City-ben a két csajszi,  hogy vettek egy AMC Pacer-t,mert az annyira cuki.

amc_pacer.JPG

rohadásnak indult és zárlatos és elképzelik,hogy jönnek majd  valakik, három kreatív angolszász arc a 24 mexikóival, akik fizikailag is, szétvernek mindent és minden új lesz,pl a drága trópusi fát belebasszák a nyers kötésgyorsítós betonba azzal,hogy ugyan el fog az rohadni 3 év alatt, de ez műsor és örüljenek az ostoba hülyepicsák [fuckinslut], hogy kamerán keresztül jót mutatnak az ingyen kókányolt összecsapások.

Amire a magyarban 27 szó van az összesen 807 kombinatív árnyalataival, az amerikaiul mind FUCK viszont kihomályosítják a felvételen a FUCK-ot mondó szájat, bár  Amerikában ki a FUCK gondolhatna másra,minthogy a kitakart kifejezés a FUCK.

Sokak a világvégéről pont ezt képzelik,atomcsapás,utána cserkésztábor,pioneerek és a vadnyugat,majd Új Barázdát Szánt az Eke és végül anyu [ Mommy] ropogósra keményített kötőben föladja az asztalra azt a finomat, aminek a nevére nem emlékszik,mert a Granny sütötte a lakókocsiban.

Az eszükbe se jut, hogy a Vadnyugati Élethez a kislányos csiklóorgazmusról úgy-így a 30 -as éveik végére át kéne szokni a hüvelyire.

A fel nem sorolnám még egyszer a műsorféleségeket a kb ugyanazon a kaptafán célközönségének a 99,9997%-hoz aztán esetleg ha,akkor a végrehajtó jön el,közben megterítik még egy réteg lommala palánk zárta négyszöget, Mike Brewer stábja visszaír,hogy igen,az AMC Pacer már megvolt,de ne keseredjenekel,hanem kövessék tovább a műsort.

 

Most újabban pedig az új választói csoporttal,a latinokkal etetik meg, hogy három latino milliárdos fogja magát mindössze 100-100 Dollárral és hogyen lesznek a Korlátlan Lehetőségek Hazájában hamarosan dollár-milliomosok.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616411048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.02.02. 05:36:43

@don Fefinho: Van egy riportötletem a járvány következőhosszabb szünetére, .magyar rendszámú9 személyeskisbusszalki-ki állok egy egy bezzegnémet befogadókisvárosban, csak úgy az utcára. Hajdúpéter az utasoméskirak 10 darab 10 €-st aműszerfalra,deminden órában visszavesz egy tizest addig,amíg ki nemjön ránkaz EZ VESZÉLYES CIGÁNYÓÓÓKKK! rendszámunkmiatt.Ha 3órahossza után sem küldik ránk a Polizeit,nekemkell óránként egy-egy tizest Hajdúnak visszarakni a műszerfalna,10-nélkudarcbólindulunk vissza az Autobahnra föl.
süti beállítások módosítása