A FIDESZ jellegzetesen hübelebalázs, átgondolatlan,klasszikus politikusi baromarcú un "jogalkotása".

  Az elnevezés gyöke a FIDESZ úgymond "alkotmányozása" körül szerencsétlenkedés,kontraproduktív baromkodás az idióta lekommunikálásával. Amiből Kerényi Imre még Komedi Centrált is csinált, bár sajnos erre hóttáig nem tudott ráébredni.

Most azonban a fidesz "jogalkotás"  legújabb kecskebogyószeme okán vettem elő: Valamelyik semjénzsoltalakú bódogpistaarcú  a szokásosan ész nélkül a hasára ütött és egy tollvonással megemelve az egészségügyi intézmények vezetői díjazását,

a három diplomás két nyelvvizsgás tudós orvosigazgató és Manci, Tschajaga und Roetzschoege fideszes pógármesterének a gimnáziumi érettségivel meg valami OKJ-val agyatlan fasszopókurvája egyaránt 1,6 MFt-os fizetést kap.

PAÓGÁRMESTER Ez jaóesett édes,most pedig szépen felfogod és megértedmagadtólis,anélkül, hogy szónék,  hogy a fizetést meg kell adnom,de nyóccázezret visszafizetel a Röcsöge Jegéésségjér Alapítványba szépen és minden hónapban,vili?

MANCI Ühümmm.

Ez komoly, ha a Telex-nek nem is adták le kárpótlásos napi leaks gyanánt.

lefrexbolsemjenzsot.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416411270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2021.02.01. 11:13:08

@Serény Vélemény: A tüörténelemmég olyan diktatúrát nem baszott,amiben az üldözött (éy gyilkolászott) ellenzéknek ennyire vidám,jókedve lett volna permanente. Karácsony akkor sem képes abbahagyni a vidám mosolygást,amikor a kivéreztetésrőlhazudozik.Annyi fejlődést látokhogy Kunhalmi hosszú 10 másodpercekre képes komoly arcot vágni.

Serény Vélemény 2021.02.01. 11:27:41

@Frick László Intézet:

youtu.be/AeFUB-J_Blk

21:00- tól nézd. Ezek akarnak kormányozni?
Összefogva? Orosz Anna arcát nézd... amikor Kunhalmi elárulkodja, a nyomentum jelöltjét anélkül, hogy a nyomentum elárulta volna egyáltalán....

...
Szerintem csak színjáték az egész.

Frick László Intézet 2021.02.01. 11:47:53

@Serény Vélemény: Nem tudom,én egy drogossal néztem és szerinte valami olyan anyagot vettek be,nem egyformát.

Manapság,amióta szinte márminden alélek penicilinje és 17589 embernekkellett meghalnia a bika miatt,mire a Bors megírta, hogy a bika az új proletárdrog,azóta szerintem érdemes meghívni szakértőként vagy drogost vagy drogdílert vagy drogkémikust.

Sajnos az én tudásom maradi,le vagyok szakadva a 2000-es évek elején,annyit láttam, hogy Orosz Anna pupillája semmit nem szűkült a fénytől,viszont gyorsan tudott beszélni. Az első bikásokat 2012-ben láttam és azt hittem részegek,és nemértettem,hogymiért nincsen piaszaga annak,amit sugárban okádnak,meg hogy 12 óra alatt miért nem józanodtakki. Akkor mondta egy társuk,még,hogy kijózanodni?,az se biztos,hogy harmadnapra élni fognak. Egy másik bikás társaság deréktóllefelé teljesen meztelen volt,azonban erről semmi nem tudta őket meggyőzni,még a rendőrök vidi sem,hívtak ügyvédet és az sem.

Serény Vélemény 2021.02.01. 11:51:26

@Frick László Intézet: ugyanott st22lacika 30-ÁN föltett videója 61 ezer megtekintésnél tart....

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.01. 13:11:24

@Frick László Intézet: Hát igen, a érgi sézp idők, amikor még volt hasis, marihuána, meg gomba, LSD és a heroin/kokain, azt slussz. Egy pillanat alatt meg lehetett állaíptani,k i mitől van kész.
Profik tudtak szerezni ópiumot is (én nem voltam profi).
Aztán jött a szintetikus meszkalin, a szintetikus fű meg a többi, és egyre nehezebb lett követni, ki mit szedett be éppen.

Frick László Intézet 2021.02.01. 13:56:46

@Szorgalmas Gyémánt: Errőlis beszéltünkmár,lényegében a proletárdrog az bármilyen méreg ami elég valamilyen növényi törmelékbe keverve és a füstje blokkolja kis időre az agy véroxigénllátását,az teljesen egyéni, hogy kinek mennyire,az egyik meg is halt már,a másik meg bosszankodik,hogy semmit sem ütött. A lényeg a halottvizsgálat, egy orvos sem szereti a hercehurcát,beírnak valamit, szívleállás vagy agyi történés,a halál okának oszt szevasz.

Minde névben...mittudomén mennyi három vagy hattucat életerős edzett egészséges fiatal és , idézem,egészségesen élő" sportoló "váratlanul" és "ki tudja miért,borzalom,tragédia!" hal meg,ki nem tudja,hogy a koksz miatt,de nem szabad megírni,hogy a koksz meg drogok miatt halt meg és kész. Kicsit sem feltünő, hogy főleg fiúk halnak meg.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.01. 14:25:02

@Frick László Intézet: De miért nem jó a sima technocol meg a patronozás, ha árézékeny az ember? Vagy a csattanó maszlag? Még ezek is kiszámíthatóbbak, mint a bika.

Wildhunt 2021.02.01. 15:10:01

@Szorgalmas Gyémánt: azokkal munka van. Egy legelőn végigsétálva össze lehet állítani olyan keveréket, ami hozza a kívánt hatást. De ahhoz ismerni kell a növényeket, meg az előkészítésüket. A herbált meg a kristályt viszont helybe hozza Rómeó.

Frick László Intézet 2021.02.01. 15:23:19

@Szorgalmas Gyémánt: A kristályozás ,mint említettem valamilyen növényi törmelékbe szórt bármilyen méreg,ami üt. Viszont a zacskóból szipuzás az szipuzás,azt, hogy kristályt szív,megkoncepcionálja, hogy cigizik.
A Czeizel Babybooom generációja kezdte az akkor még amfetaminoidokkal, dicsekedtek is a szüleik, hogy alkohol szagát még sose érezték a gyereken, antialkoholista,tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek és kérdeztem a boldog szülőt, hogy mennyi vizet vedel a gyerek,mint a kacsa, 4-5 litert? "Igen.Honnan tudod és miért kérdezed?"

Most ott tartunk, hogy 2011-ben született gyerek ül a konyha kövén huhogva, csapkodja a két tenyerével a követ és artikulálatlan bugyborékoló hangokat ad ki,de aztán,amikor már két órahossza múlva ki lehet venni a szavait,lázálmokról tudósít,kik jönnek megenni őt, zombik.

Ha jólemlékszem,mindenki azt hitte, hogy William Burroughs csak heroinos-ökörködött,amikor a csótányölő porról azt írta, hogy az is drog.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.01. 17:31:58

@Frick László Intézet: Az amfetamin igazából nem is kábítószer, inkább pörgetőszer. Felszívod, mwgszólal a techno és nem tudsz leállni a rángatózással. A fűtől meg a haisstól vihogó hülyegyerekké válik az ember.
Az LSD az egyetlen, ami ér is valamit, meg a gombák. Az állatok nem félnek a megbombázott embertől, a kutyák sem ugatnak rá. Valahogy a Nagy Egész részéve válsz és a természet érzi ezt. Csakhogy olyan mértékben rabolják ki a tudatalattit, amit az ember elképzelni sem képes.

Frick László Intézet 2021.02.02. 05:40:46

@Szorgalmas Gyémánt: Az LSD-t rendesen Syd Barret merte kipróbálni. Négy hosszú évalatt sikerült eljutnia odáig, hogy a sajátzenéjére sememlékezett,de már 1968-ban a segédgitárossal kellett helyettesíteni. 1974-ben riporterek bepróbálkoztak nála a kastélyában,de nem volt hajlandóabbahagyni a mecsbokszaivalvaló játékot a folyosón.
Viszont állítólag a 90-es évekre annyira nagyfiú lett, hogy elengedték egyedül biciklivel a boltba.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.02. 11:24:37

@Frick László Intézet: Syd nem az LSD-t próbálta ki, hanem a romlott LSD-t. Az azért jó, mert töbet nem kell költs az anyagra, úgy maradsz. De már rég vége az LSD korszaknak, az lsd-nél többszörösen erősebb csodák mennek.
Van - azaz volt- ez a transz előadó, aki nézegette a holdat a tetőről és leesett. Hm. Aki LSD-t használ, szereti nézni a holdat. Haladók ugatják is. Még haladóbbak úgy érzik, egy ugrás és ott vannak. Elég sok lsd használó halt meg így.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.11. 18:35:02

@Szorgalmas Gyémánt: A természetes pszichedelikum más tészta teljesen, azzal nem úgy van az ember, hogy mint a macska, addig évén míg elfogyott, most nincs és ettől remeg a keze;

a remete ül a barlangban, és évek, évtizedek alatt eljut valahova komótosan, aki meg pszichedelikus szerrel él, az beugrik a mélyvízbe, és ha nem hagyja ott az ép elméjét, akkor évek, évtizedek alatt feldolgozza az élményt. De nem remeg érte a keze, örül, hogy nincs több, sőt az egyéb szereit is leteszi.

Mit értett az alatt, hogy lerabolják a tudatalattit?

Frick László Intézet 2021.02.12. 06:36:56

@don Fefinho: Alegtöbb anyag magátólismegtermelődikaz emberen ill.előlehet hívni.A zenébe révedés isilyen.Eddegéltekegy kis erjedt gyümölcsöt,amiben voltvalami szesz.Amarihuánát,ameszkalint ésmásbolondgombákat stb...alkalmazták,adohányt.

PlamaAmerikánaknevezetett kontinens mongoloidjaiősimongolszokásszerint erjesztett nyálcsócsás csicsátmeg efféléket idogáltak,ezekalkoholtartalma igen alacsony,dea mongoloidmáj nemisképes annyi enzmet termelni,mint a FehérÖrdögökmája.

A túlzásbaesésselvan baj az embernél,valamit megkaparint ésképtelen megállni.Plaz önhazudozás isilyen,súlyosan idült alkoholista mégkést ránt rám azzal, hogy ő akkor iszik,amikor akar és ha nemakar inni,nemiszik. De tör és zúz,ha a kiszámítottóra-perc-ben nem kezdheti meg az ivászatot.

Sok európai kölyök szívja az agyátlyukasra ott,aholamarihuána dudva szerűen teremés csaktépnikell.Azöslakosoknemisértik:Alegszegényebbje,akinekmás öröme nincsen,este gyújt egy kis tüzed,dobálnakráegy másik szanaszéjjeltermődudva,apadlizsán terméséből,megsütik,közben szívnak egy kis THC-t.Azt nemértik,hogy a fehér gyerekekreggeldélbeneste éséjelis felkelnek,amikor pedig aludni kéne és addig szívják,amíg már a végén csak hasis formájában lesz elég neki.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.12. 08:29:46

@don Fefinho: A drogok - hiába "természetesek" (vagyis a természet kavarja ki, nem egy laboráns), viszonylag hamar benyújtják a számlát. A tudatalatiban sok jó dolog is van, ezeket éli fel a drogos. Megmutatják az ajtókat, de belépni nem engednek soha. Aztán az ajtók is eltűnnek, egy csak önmagára gondolni képes, pillanatörömket hajkurászó, üres tekintetű zombivá teszik használót.
Távol maradni - ez az egyetlen, amit a drogokról tudni kell.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.12. 08:44:37

@Frick László Intézet: A túlzásbaesés tünet, a mai -magát modernnek nevező - ember elveszettségnéek a tünete. Olyan társadalmakról beszélünk, ahol minden fizikai szükséglet szinte azonnal kielégíthető, a fogyasztást azonban ösztönözni kell.
Ismered az óriás meséjét, aki minél többet fal, annál éhesebb. ÚGy látszik, előfordultak ilyen emberek az elmúlt 200 000 évben máskor is.

Frick László Intézet 2021.02.15. 10:52:03

@Szorgalmas Gyémánt: Ha elkezdjükmodellezni a hozzápiszkálásokat,pl azonnal leszabályozzuk a tök fölösleges autóipart.Azonnali megoldásokat kezdünk el alkalmazni,azzal azonnali katasztrófákat váltunk ki.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.15. 10:57:52

@Frick László Intézet: Ha valami távol áll tőlem, azok az azonnali megoldások. Meg hát kikkel egyeztessnük a megoldásokról? Igaza van Jordan Petersonnak, azok ne akarják megjavítani a világot, akiknél otthon rumli és rendetlenség van.

Frick László Intézet 2021.02.15. 16:08:37

@Szorgalmas Gyémánt: Nem,hát a rendpárti mintajövető feljelentőtársadalmakban van ám a legeslegnagyobb rend, csak semmi rumli.Mindenre van szabály és hogy a korrupciót kizárják,azt hazudják, hogy nem ember, hanemalgoritmus dobta ki az új szabályokat, sőt,az algoritmust algoritmussal íratják,hogy az embert,mint korruptív bizonytalanságitényezőt,kizárják.Egyre veszélyesebb az ember,pl autót akar vezetni a barom és egyes felelőtlenek,ha valaki 70-es korlátozás alatt láthatóan indokolatlanul 30-cal halad

MEGELŐZIK
ezt fölveszti vidóre és beküldi,milyen veszélyesen kavillózott a felelőtlen,amikor előzése közben kikanyarodott a sávba jobbra az alárendelt útvonalról egy rendpárti szabálykövető fedélzetikamerás feljelentőember. Akit ,mert ő kihajtott,hát a háta megett közlekedő is követett, azzal, hogy ha az körülnézett, azzala körültekintés elis van intézve... csak az le tudott fékezni a HŰDEVESZÉLYESen kavillózó oldalánál,nem ment bele.

Sajnos azonban még közlekedésbiztonsági szakértők le vannak maradva az Internet Népétől,akik 2078-an háborodtak fel a kavillózón,és rámutatnak,hogy ha előzésben volt a kavillózó, nem lett volna szabad kikanyarodni elé.
A buzi nyilvánvalóan rendetlen hippi szakértő szerint a kavillózó tudott vezetni egyedüla szituációban.Ezen kell még változtatni az Internet Népe szerint,mert mi az, hogy az életveszélyesen cikázó tudhat vezetni?

Na, ezért kellenek az önvezetőautók.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.15. 20:29:45

@Frick László Intézet: Az önvezető autókból nem lesz semmi. Úgy legalábbis bizotsan nem lesz, ahogy A Knight riderben láttuk.

Frick László Intézet 2021.02.16. 05:51:44

@Szorgalmas Gyémánt: 10 éven belül olyan mértékbenlesz agyonszabályozott a gépjárműforgalom,amiremég csakSvájcban és Norvégiában van példa... Gyak.az sebességtartományés tilalmitábla rendszer szabályozza majd a forgalmat a fűnyíró elvalapján. A gépjármű vezetéshez szükségesjogosítványmegszerzéséhez egyre kevesebb képességgelkellrendelkezni, gyak funkcionális analfabétákspeciálisszámítógépesmemóriajátékbanletudjáka KRESZ-t parkolni nemkelltudni,nagyjából előre kell tudni haladni. Mamégafedélzeti kamerákat külön veszikmeg,ezek10éven belülkötelező tartozékoklesznek az internetkapcsolattalmeg az appokkal,mamég nekemkellakarnomfeljelentenem a "szabálytalankodót" 10évés az autómegy applikációmeg algoritmusokalapján maga jelenti fel,a tudtomon kívül.

Mármost baj van a kamion és teherautó sofőrökkel,kb akétharmadukmazsola. Taxis?- boldog-boldogtalan, nem kell ismernie a várost,majd a GPS. Mégkell hozzá egy átverős app,ami együttműködve a GPS-szel mondjuk egy jókis többet fizetős kerülőútra kormányozza a taxit és akkor még ennyi ész sem kell hozzá.

Frick László Intézet 2021.02.16. 05:53:32

@Szorgalmas Gyémánt: Valljuk be,amentőatókat sem egészen sofőrnekminősíthetőemberek vezetik,égető szükség lenne egy app-.ra,ami a haladómentő előtt az önvezetőautókat félrekormányozza,pl Brüsszelben. Brüsszelben egy szirénázó mentőató negyedóránként 300 métert halad 80%-ban beautózott úttesten.

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.16. 08:53:49

@Frick László Intézet: Minél többet foglalkozok automatizácóval, IoT-val, connected car projektekkel, annál messzebb látom ennek a megvalósíthatóságát. Nem véletlen, hogy az önvezető autó tíz éve is négy-öt évnyire volt előttünk, meg most is. A Tesla jelen pillanatban üzembiztosan nem képes egyenes vonalú egyenletes haladásra, nekimegy a sávválasztó betonsávnak.

Frick László Intézet 2021.02.16. 15:59:32

@Szorgalmas Gyémánt: Úgy tudom,az Audibólkiszállsz és lemegy a teremgarázsba parkolni. A picsaembernek egyelőre ez is elég.

Nem értettem,mire jó a parkoló asszisztens és akkor egy kurvajól vezető bróker magyarázta meg:annyival hamarabb szedi össsze a himihumit a kocsiban,a villanymotor gyorsabban tekeri a kormányt,mint ő,3mp-t nyer a parkolással.Ez egy HARMADIK szempont

Szorgalmas Gyémánt 2021.02.16. 17:47:19

@Frick László Intézet: Ezt a fogyasztói igényt ki tudja elégíteni, ennél még többet is.

Frick László Intézet 2021.02.17. 06:38:59

@Szorgalmas Gyémánt: Ismétlés(a kibiceknek írom) Alekérdezésbenúgy 35éves kor alatt zömmel az önvezetőautótválasztják.A hosszúhüvelykujjúlányokrrólnemis tudomelképzelni,hogy akarnának autót vezeti. Biciklizni azért más az arc elé tartott és félkéz-hüvelykezett telókával,de autót vezetni?

Frick László Intézet 2021.02.17. 16:33:15

@Szorgalmas Gyémánt: Tacomában utcahosszat sártraznak a természetközel-ben élő emberek,se WC se autó nem kell nekik.

Frick László Intézet 2021.02.18. 06:42:58

@Szorgalmas Gyémánt: Azt nem tudom,A Disznóvery Csaneltforgatott egy reklámfilmet2020-ban,háromlatinonakkinézőember (egy tényleg latino,egy nő,akinek olasz a családneve és egy afroamerikainő,akitareklámbanpróbáltakközép-amerikaimeszticnekkinézően ábrázolni)
A reklám arrólszól, hogy 3dollármilliomost (magyarulmilliárdosk,Ft-ban számolva) 100 Dollárral,egy jó telefonnalszámlista nélkülmeg egy "öreg"deazrtújszerű duplafülkés-platóssal"lepottyantanak"hátrányos helyzetűrégiókban.Kis szépséghiba, hogy a televíziós stáb ott van velük,még az afroamerikai (mélyen vallásos) nő hazudik igazat, azt mondja,hogy kezdővállalkozó és erről forgatnak filmet.

Frick László Intézet 2021.02.18. 06:43:55

@Szorgalmas Gyémánt: szóvalebben a reklámfilmben láttam egy utcányinejlonokbóltákolt hajléktalansátrat. Ditroit-szerűen lepukkant három várost.
süti beállítások módosítása