Természetesen az ostromlók Trump hívei voltak,nem kell annyira sok ember a provokációkhoz.

Hányszáz focihuligánt kellett ahhoz felbérelni, hogy azóta is egybemossák őket a tüntetőkkel, akik nem voltak annyira buták,mint Trump hívei és nem gyalogoltak bele a provokációba, hanem egy tág körben álltak a Szabadság tér szélein.

 

Mi bizonyítja, hogy az "ostrom" provokáció volt? -Az, hogy a nádor utcai hátsóbejáraton bántatlanul és vidáman ki-be-le-föl lehetett közlekedni a székházba. Linkek? -A csürhe elé kiálló lányt teljesen kiretusálták, de a hátsó lépcsőházban és fent a folyosó készült riportok sem keríthetőek elő egyszerűen.

A Magyar Telvíziózás Barmait,a RémHír TV segghülyéit aztán nem kellett felbérelni, hogy "ötvehatos hősöknek" hüjűjjék a provó csürhét.

nyilván,akik kitalálták a székház ostromot, azok olyasmit képzeltek, mint a minap Bidenék, csak elfelejtették, hogy annak a korosztálynak,akik körbeállták a Szabadság teret,még tanítottakpolitikai alapismereteket meg történelmet,viszont Trump bunkajainakmeg nem tanítottak sem történelmet (főleg nem szovjet és szocialista történelmet,ami telis-tele van ilyen provokációkkal,mint a "TV székház ostroma"

Egy pillanatra se felejtsük: Joe Biden Dabljú Bush csicskája volt Koszovóban és végig ott kavarta a szart Ukrajnában is a Majdan tértől a válság kiterjedéséig.

Létezik egy verzió,miszerint Orbán találta ki a tévéostromot is, amiből ez lett a haszna ami a jógyerekek tudatában ma is tenyész. 

1931tuntetes.jpg

A Horthy-korszakban kimentek tüntetni, normálisan felvonulni a szociáldemokraták 44444-en, meg kiment 44 kommunista és megcsinálták a balhékat, amiket aztán horthyék propagandistái  lefotóztak a propagandájukhoz, miszerint a munkások ilyenek, agresszívek.

"A füstbomba esztétikus!"

/Fekete-Győr András megélhetési provó/

A TV székház "ostromakor" akiről tudhatnánk, az a hosszúhajúlány,  aki kiállt a lépcső tetejére megállítani a csürhét. Nyilván...elvileg ellehetne képzelni, hogy a körben álló többtízezer férfiből párezren odamennek és picsánrúgdossák a provokatőröket, azonban ezek a jeleneteket simán elehet adni az atrocitás képeinek. Mint ahogy Horthy-ék fotósai, ha elkapják a szocdemeket, ahogy verik akomcsi provót, akor "Verekedő proletár csőcselék" a kép aláírása.

Történelem 7. - VI. MAGYARORSZÁG A KÉT VILÁGHÁBORÚ KÖZÖTT - 33. A  világgazdasági válság hatásai Magyarországon

Az első pár alkalom után a szocdemek megszervezték és még a tüntetések elején összeszedték és megverték a kommunistákat.

 

1956-ot máig "jobboldali fordulat" szerűen állítják be a Kádár-féle történelemhamisítás inverzében. No és kik lőtték a ruszkikat 1956. Mikulása estéjén Csepelen?-a szocdemek.

1956.recepció Kádár alatt majd az inverz hamisításokban is kétosztatú. Nemkevés magyar katonatiszt (pl a Soroksári útnál...) lövette a fosztogató csőcseléket, de a bevonuló ruszkikat is.Sok-sok "harmadikutas" harmadikszempontó hőse van 1956.őszének,akik sem ide és sem oda nemálltak az anarchiában, hanempl aa katona az esküjére hivatkozva az anarchia ellen próbált valamit tenni, a medika pedig beállt gyógyítani . Aztán az történt a medikával, hogy a buta jobbosok forradalmár hősnőt csináltak belőle és erre inverz reakcióként Dr Eörsi és jellegzetesen értelmisegg tahó pedig ellenforradalmár gyilkosnak  próbálta beállítani, ahogy Kádárék is, mert Dr Eörsit nem a történelem érdekelte, hanem az aktuális politikai haszon és a politikai megfelelősége blattolása.

Biden emberei a Trump embereihez képest arányaiban talán még annyian sem voltak.

4-et Trump embereiből öltek meg,a provóknak összesen csak a rendőrt kellett megölniük és az azóta is ez  mindent visz.

1956-ban is voltak emberek,akikmegpróbálták az ilyesmit megakadályozni, mint ami most a rendőr agyoncsapása volt. Kádárék fotóin azonban őket is a lincselők közé "azonosították".https://m.blog.hu/po/polipraktika/image/elek.jpg

Minden licselés elején kövér félfogú,mosdatlanságtől bűzlő piaci kofák kezdték az uszítást, de aztán,mire a buli megkezdődött,eltűntek.

 

Semmi nem bizonyítja azt, hogy Mező Imrét Kádár likvidáltatta.Mindössze annyit tudunk, hogy Mező Imre Kádárhoz  nagyon hasonlóan jólbeszélő és népszerű refomista demagóg volt Angyalföldön, ráadásul "centrista" mint Kádár. Amit még tudunk, hogy Biszku Béla megállíttatta a Koöztársaság tér felmentésére indított tankokat és csak akkor adta ki a "tovább" parancsot, amikor Mezőéket megölték. Link nem lesz,tőlem ezt, aki akarja, nyugodtan alumínium sisakkal is díszítheti. A lényeg, hogy a Köztársaság térig Mező útjában volt Kádárnak, de aztán pedig nem.

Olyan néppel, aminek nem kell történelmet meg földrajzot tanítania, meg lehet etetni szakállas történelmi és politikai trükköket. 2006-ban a TV székháza körüli nagy gyűrűben még többtízezer olyan ember állt,akiknek tanulniuk kellett még csak nem is történelmet meg földrajzot, de politikai alapismereteket is.  Többezer ember állt ott, aki ismerte a Szovjetúnió történelmét meg még a földrajzát is.  Sztalin kedvelt módszere volt a "nyulacskák bokrokból kiugrajtása"  szervezett provokációkkal vezérelt "lázadások" kereteiben.

rosszcsurhe_1.jpg

1956-ban budapesten sokan-sokan pózoltakúgy a "forradalmárok" közülis újságíróknak,ahogy a trumpiánus barmok a Capitoliumban a minap.nekünk ismerősek ezek a beállított képek.

A Capitolium "ostromáról" a Jók és Igazak sajtósainak a leggondosabban szelektívténykezelt fényképválogatásain is jóformán fotósoknak pózoló seggbarmok láthatóak, szánalmasak és nyomorultak.rosszcsurhe2.png Viszont a szöveg szerint ezek apózolómajmok félelmestesen puccsista csőcselék. Illusztráció:A betörés hírére futkározó szenátorok és alkalmazottak.

aztsetudjamitfogatripperesszuka.jpg

leterdepelt_a_magyar_gardanak_werbungot_csinalni_az_indexgecifotosa.jpg Az index fotósai a Magyar Gárda alakulása kezdeteiben,első éveiben letérdeltek a madárfejeő lajóss lelki nyomorékok elé hűűűddeveszélyesnek Werbung-ot fényképezni.

 Elítéltem Trumpot már ezelőtt a balhé előtt. Nem kellett ez. Ha Trump nem volt azzal tisztában, hogy nem szabad a támgatóit a Capitolium-hoz csődíteni, akkor olyan mértékben politikai ostoba, hogy tökéletesen megérdemli a sorsát.

Nem Trump-ra kell fókuszálni itt, hanem a Trumpra mért médianyomásra és a Trump ellen bevetett eszközökre és módszerekre. Trump kellék csupán, a hasznos idióta.

Mi az érdekes a magyar belpiacon  Trumpból? - a remény, hogy majd Orbán is ezt kapja.

És mi Orbán reménye? - azt hiszi, hogy ő jobban ért a politikához, valamint azt is, hogy a mai amerikai europolitika egyelőre hasznos idiótája.  Ezzel nem azt állítom, hogy Orbán képes valamilyen "hintapolitikára" de legalább kissé rugalmasabb Trump-nál.

 

Orbán közepes mépességű politikus.

Trumpnak minimális politikaiképességei sincsenek, még egy makákó kanmajomnak is több az esze a politikához.

 

Imádom a Fülöp-szigetek témáját. Hűűűddde éééérdekes, hogy anno az amerikaiak a bohóc franciák által felpuhított Vietnámban próbálkoztak és nem a Fülöp-szigeteken :D A keresztény térítgetés meg a fehér oiropid civilizátorság hatásai sajátos kultúrzombi felibe-harmadába oiropid népség lakja a szihgeteket,nem is tudok annál szebbet kitalálni hogyMacron,Biden meg Angela Merkelalakú jigasságemberek gyakorlatozzanak a kormányozásával :D  Főleg az angolszász ötletű börtöniszonyaik reformja járna interkontinentális bruhahával:D

Itt, számomra az a probléma hogy egy pozícióját vesztett egykori világvezető nagyhatalom hatalom a saját belpiacán nem fél ennyire átlátszó és történelmileg ismert ócska 100-70 éves eszközöket alkalmazni, akkor mi lesz külföldön... Vagy már mi van...


És őszintén:Ez most Amerika legnagyobb baja? És ezzel, hogy Trump picsán van baszva, azok a csak belpiacos amerikai problémák, amikről 20éve terelik el a figyelmet,megoldódnak?

Jól jött az, hogy a Hasznos Idióta felmondta a klímaegyezményt, de tudott ebből az USA,ennyi egérútból négy év alatt profitálni?

Az USA a világvezető a zöldenergia fejlesztésben vagy bárminek a fejlesztésében a fegyverkezési hajszán kívül,amit nyilvánvalóan nema büdösruszkik diktálnak az évi 66 Mrd USD-s hadiköltéseikkel, hanem az USA az évi  760 MRD USD-jével, ami például csak az éves  külker deficitjével majdnem megegyező szám.

Mára szinte behalt Amerika Szent Gazdaságitehene az autógyártás, a "bűnös" gyártók autói két, az amerikai , ősi protekcionizmussal védett belpiacos autók 3-4 gallon benzinnel teszik meg egységteljesítmény mellett ugyanazt az egységtávolságot, innen kell egy autózáshoz analfabétának is link  annak a bizonyítására, hogy hová került az az 1-2 gallon benzin többlet, vagy  minden autóbuzulás nélkül tudható alsós számtan alapján: A LEVEGŐBE. Akkor... innen,az erről folyó sajtódumák (amik linkelhetőek)mik?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5116386668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása