Az autoriter egyik legfőbb jellemzője,hogy nem nyit vitát, nem kérdezi meg az érintetteket, még csak nem is egyeztet velük,hanem fogja magát, már el is döntötte és bejelenti:

The characteristic of the authoritarian is that he does not open a debate, does not ask the stakeholders, he does not consult with them, but he has already decided and announced:

America is back and ready to lead the world

Joe Biden

honeyhoneybooney.gif

Fuckoff! - And does The World want that?

Kedves Olvasóm! -nem szeretnék ennyire hülyén meghalni.Mutasd már meg nekem, hol és mikor beszélte meg Amerika Új Tiszta és Olyan Aranyos, Kamalától még Csajos Is Drága vezetése ezzel a Világgal, hogy szeretné-e, ha újra vezetné?

 

Annyira hülye vagyok,hogy én azt se tudtam, hogy eddig nem vezette...

szuszperkianusostobistagecizmus.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4016384068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.01.11. 10:40:22

Hong Kongban sikerül-e majd helyreállítani / megerősíteni a nyugatos típusú liberális demokráciát, erről szólt-e valamit Biden elnök úr vagy Obama elnök úr? Vagy a világ már csak Európa?

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.11. 11:09:46

2016-ban Trump hivatlalosan bejelentette, az USA-nak nem dolga, hogy a viág csendőre/rendőre/fegyőre legyen.
süti beállítások módosítása