iszos_juliss.jpg

Általában megszokott a huhogtatásban az, hogy 300 ellátatlan körzetet hazudgálnak össze.

uszitas.jpg

Most az uszítás közhelytárolója,a jolinyanyák kedvence,a hírhuszonnégy elkottyantotta magát.

 

Történelmi pillanat: Jemeni-znek is!4!!4!44!!4!

Az más tészta, hogy a Kós Károly stílust Makovecz'nek írják. Makovecz soha nem rajzolt volna ilyen tetőt meg ablakokat, te  300ezer Ft-os médiakurva!

uszitaas.jpg

 

Angel-Kovács Mariann pijolósjoli nyanya szintje az, ahogy ügyesen elhallgatja: A 380millióban benne van a lakással egy-épületegységet képezőrendelő és a berendezése is. Természetesen, ahogy az a FIDESZ-nél ez bódogpissta-szerűjjen működik:A pártnak majd le kell adni a sápot, vissza, belőle, és a párt fogja jóváhagyni,kilegyen a vállalkozó,aki építi (és aki szintén tejel). Vagyis egy vörösmarty téri orvosirendelő-lakás négyzetméterárát kéne előgogliznia. A másik az, hogy Angel-Kovács művésznőnek valószínűleg lehet akár érettségije is, valamint az nyilvánvaló, hogy a seggét nemeszi bűzösrea gomba,mint Iszos Juli nyanyáét és pénzért ekkora kurvája a gecimédiának,nem élvezetből,mint Iszos Julis.

 

Jó,ésakkor most az igazságról is:

 

1.úgy nagyjából 2000-es az a kártyaszám,ami meghatározza annak a körzetnek a nagyságát,ahová lehet keríteni orvost,az alábbi feltételekkel:

NE FALUSI(=vidéki kisváros) KÖRZET LEGYEN!

Jó,legyen falusi körzet, az Állam 20millió Ft kezdőtámogatást ad a vállalkozónak, hozzá a falu önkormányzata 30milliót.Az öreg orvosingyen adja a praxist. A kártyapénzt feketén zsebbeis odaadja a pógármester.Plusz a természetbeni juttatások,amiket szivesen részletezeklent a kommentoszlopban. Innen szokot fanyalogni a jelentkező az ügyeletekre.Ha akkora balfasz, hogy a legnagyobb kaszálásilehetőségről,a 140000 Ft/hétvége ügyeletrőla paraszolvenciával lemond,akkor vannak orvosgrófók,akik a vállalkozni  balfasz hülye idétlen orvosokat százasával húzzák le és dolgoztatjákügyeleti vállalkozásaikban,természetesen ha az orvosleszerződik,akkor annyi ügyeletét is átvállalja ilyen cégek segedelmével a falu, amennyit csak a drága doktora akar.

gyűjteményem ékessége: A jelentkező orvos a pógármester költői szófordulatának hitte az akár  a konkrét  segge konkrét kinyalatását a természetbeni juttatások között. Este hárman jelenteztek konkrétan az ánuszát kinyalni a szolgálatilakás ajtajában.

Természetesen a személyzetet meg kőccségeket feketén a település állja,nem kell elvennie a drága doktor'nak a kártyapézébűűű.

Párszázlelkes falvak esetében egyébkéntugyan miért is kéne naponta rendelni,amikor egyik falubólátlátniamásikba, valamint az orvos segge alá autóis van téve,plusz az orvosgrófó csicskaorvosai is autóvalközlekednek,sőt,nem ritka, hogy fizikailag ki semennek oda ügyelni.,ahonnan a pézet főveszik.

Röviden: Egy közepes harácsolóképességűkörzeti orvoshavi üt millát tehet tisztán zsebre havonat azokbólaköürzetekből,amikre huhogtat a jógyerek gecimédia.  természetesen fészbúkriportokban,mert atámogatásból arra nbem telik, hogy béreljenek egy autót és 300000 ft= nap riportozzák az igazságokat is a valóságokban is.

 Kurvák.

/Yossarian/

köszönöm a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8716377052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.01.08. 08:13:02

Természetbeli juttatás:
1) heti kártyaparti a falu elitjével

:D

(Ezt a kort "információs technológiai forralom korának" hívják az okosok, és vajon mihez lehet jutni kártyázás közben, amikor a bürgermaister, a főfővállalkozó, meg az iskolaigazgató, meg még egy-két állandó ember a kártyapartner?)

Frick László Intézet 2021.01.08. 08:51:50

@Serény Vélemény:
A természetbeni juttatásokottkezdődnek,hogy életbveniek.tehát étel,ital szex,egyebek,semmiilyesmirenemkellkölteni az orvosnak,ha keret akar,kertelnek neki,ha felásatni,felásssák,ha autót akar a segge aláazt kap,ha nem tetszika saffőr,akkormásikat kap ésegyzserűen ennyi,teháténi semmibe nemkerülneki.

Az ügyelés,aaz nagyon sarkalatos,mertsokorvosazzalutasítja vissza a körzeti orvosi hivatást, hogy a körorvosnak nincs élete,nos,ez nemprobléma,annyit ügyel,amennyit akar és ha nemakar ügyelni,akkor nemkell ügyelnie. Mondjuk jó hülyemert kevéskellemetlenségmellett 2-3 kórháziorvosi fizetést lehet összekaszálni egy 2000 kártyás körzet ügyelésével.Az orvosgrófoknakdolgoznakolyan sztárkörzetiorvosok,akik naponta 28-32 órát rendelnek:D a HÓNAP 47 NAPJÁN :D

Ismerek olyan orvosgrófót,aki 247 orvost csicskáztat. de ebből vagy 50 orvos..hogy fogalmazzam finoman ..."élelmes"...

Frick László Intézet 2021.01.08. 08:56:34

@Serény Vélemény: Nincs márkártyázás,az a 80-asévekben volt még... Az ulti... fejmunka,ahhoz a mai átlagosműveltség ésintelligencia márnagyon kevés.Kamaszkoromban a falu elitje még pénzben sakkozott is.

Esetleg pókerezésrőlhallottam,deegy mai fiatal frissdiplomásnak már az is túlkomplikált játék.

Lassan ott tartunk,hogy a cigányok sem kártyáznak,pl az Öreg Grófó (isten nyugosztalja) korosztálya, azaz a nagyon vének - öregek is internetes-játékoznak és azokra fogadnak,ott forognak pénzek. Gondolom,Gyöngyöspatán tavaly,az uzsorások rengeteget kaszáltak,voltak tétek...

érdekes lenne megnézni a papírkártya eladási statisztikákat szerintema zuhanás íve párhuzamos lehet a papírsajtóéval.
süti beállítások módosítása