A Föld kerekségében egyedül a hír24 hírgyár söröspalacklábú ostoba zsíragyú picsa ügyeletes címlaptündére nemérti  Tóth Andi szilveszteri képüzenetét. Ilyenre van bízva az objektív tájékoztatás, gratulálok.

keptelenseg_ertelmezni_toth_andi_szilveszteri_kepet_a_24_huszerint.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2616367052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amy Steinmann 2021.01.01. 08:51:44

Who the fuck is ez a nő? :D

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.01. 11:20:46

@Amy Steinmann: Korunk embere, jelentős tehetség.

"Tóth Andi, polgári nevén Tóth Andrea (Nagyvárad, 1999. január 18. –) színész-énekesnő, a magyarországi X-Faktor ötödik szériájának győztese, a Válótársak című tévésorozat fiatal női szereplője."

Serény Vélemény 2021.01.01. 11:37:29

@Szorgalmas Gyémánt: kosz. Már aszittem valami kimaradt nálam. ( abban a kádban, így ülni tök kényelmetlen lehet.

BUÉK!

Frick László Intézet 2021.01.02. 04:59:59

@Amy Steinmann: Nagyváradon született proletár lyány,igen tehetséges [-> Sztárban sztár]...így aPijolós Joli nyanya lelkületűnéniket frusztrálja.

Sweetsixteen korában aszabadegyházai Cukorfalat fesztiválon [falunapkategória,félplayback]

Hogy milyen ízű a pinája,arról Bereczki Zoli bácsit kérdezd...

Frick László Intézet 2021.01.02. 05:06:28

@Serény Vélemény: A proletár származású lányok nem ijednek meg egy kis kényelmetlenségtől,pl Bereczki Zoli bácsval is nyalatott,aki közismerten borostás és a lányok fejét csak elcsavarni szereti.

Amikor ezt a fotót készítette,biztos volt abban,hogy lesz un "hírportál" ahonnan a címlaptündér irigy néni agyvérzsírtolulást kap tőle a fészbúkot tallózván@Amy Steinmann:

Pl az ilyen nénik azt sem tudják,hogy egy ilyen falunapon az impresszárió ennyiért(25perc) 400ezret szokott kaszálni és a műűűvész is kap egy-kétszázezret.

Amy Steinmann 2021.01.02. 08:38:46

@Frick László Intézet: @Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt: Ja, én ilyen szarokat nem nézek :D
Amúgy is szinte 99%-ban csak netflix fut a tv-n.

Ezek a dolgok meg VÉGKÉPP nem érdekelnek, kivel dug BZoli bácsi.
Szvetelszky ír sokat a pletykáról, ugye...akinek nincs saját élete, meg unalmas a környezete, azokat érdeklik a celebpletyik.
A karanténig itt a Dudi által gyűlölt fényesfővárosban volt elég szórakozási lehetőség, nem azt kellett figyelni, ki mit csinál a kinek a micsodájával :D
Lehet, még 4-5 év karantén és én is olvasni fogom a story magazint :DDD

Frick László Intézet 2021.01.02. 09:36:54

@Amy Steinmann: Nézd,még Tóth Andi szelfijében is több az élet meg az igazság, a valóság, mint a hír24-ben vagy a telex-ben vagy az index-ben.Pl láthatod, hogy egy jobb és berendezett albérlet sarokkádját hogy cseszi oda a tipikus magyar kőműves.

Imádom az ilyen és ennyire fejlett néniket,mint te,akik a legócskább politikaipropagandát szajkózzák,de "szarokat a TV-ben? -ja, azt nem néznek" csak szajkózzák.

Egy kereskedelmi televíziós

és kétségtelenül igazad van:SZAR-t nem azért néz az ember,ami a címe.Vagy a [marketing] célja.

Vitáztunk erről már a Győzike meg a Mónika só kapcsán is. Te bekaptad a Mónika sóhorgát ...én meg azt néztem aMónika sóüban,amit a sokpicsa készítője úgy gondolt, hogy a paraszt ússe veszi jészre.

A Mónika só storyboarder-jei, ha az indexes gecik,címlaptündérek aljanépét nem számolom, a söpredék.Tehát nem is az a lényeg,amiveltetetnének bennünket,hanem az akaratukon kívül is fölfeslő valóság.

Téged... pl a Győzike Só tüntető nemnézésében" elvitt az outfitt,atájszólásmeg a bojóckodás.

Te annaklátod Győzikét,maminek a RetekKlub akarta láttatni,én meg annak az ügyes vállalkozónaklátom,aki megszopatta a Retek beképzelt médiapicsáit rendesen :D (akik aztán felnyomták Győzőt a NAV-nál névtelen feljelentésekkel,ennyire futotta nekik :D )

Százszor többre tartom Győzőné Beja asszonyt,mint Munk Vecát.

Engem az érdekelt, hogy mirjádoss cigánybárónék konyháját láthattam...Majd az később következett,amikor Bódi Margó a sógornőjével,Ágival a loárkastélykonyhában :D

Sose az az érdekes,amire a kamerafókuszál,hanem amire szarnakaműsorkészítők azzal,hogy a szerintük baromsegg büdösparaszt,aki képes a terméküket fogyasztani, ússse figyel...

Ilyen attitüd van ott is, aholaz agyad mosatod, hogy a gyűlölséged kiélhesd:Az " ÚJSÁGÍRÓ" egy plkernber zsoltalakú geci.. Nehogy azt hidd, hogy téged nemnézhülye átverhetőparasztpicsának,amiért a trükkjét beszopod...Én plezért szoktamKerner műalkotásait megnézni,mertlenyűgöz az a magabiztosság,amennyire hóttbiztos abban, hogy a süket népszabadságos trükkjeit ma már senki nemlátjaát... Kernerhez képest az orbánprop dögunalom.

Sokkalélvezetesebb az,amikorlátomKarácsony boldog és nyugodt,kiegyensúlyozott arcát, szerintemi a hepje a miniszterelnökúrnak,miközben annyira azért nem buta ő, hogy ne tudná:Strüszivadász Zsót hepje az. Teljesen magabiztos Karácsony,miközben jajong,de az arca nyugodt és derűs,hiszen szerinte orbán az egyik ostoba paraszt,akimeg beszopja a huhogását,miszerint most osztán Óbbákivérezteti az önkormányzatokat,meg a másik buta paraszt.

De ha a tévétárdsaságokmeg médiakészítmények efféle line-jaMÖGÉtudsz nézni, a díszletekre..a mellékesekre.. A Drága örökösökben a háttérben Budapest fényei..meg ilyesmi, vagy hogy a stábot kiszállítóMerci Sprinter is kap szerepet.. vagy a zsenilisjó színészekküzdelme, hogy a gyalázatosan szar hanyagsággal

ahogy odabaszták a sarokkádat,amiben Andika hentereg,úgy van odabaszva a magyar sajtómunkás terméke is

Pont olyan az index vagy a telex,mint ez a sarokkád. Pont olyan idulatokat sztolgálki vele,mint amikor a te "politikai indulataidat" szolgálják ki :D "Jó ez ennyijé a parasztnak!"

Amihez képest az Orbán Prop egy félbevágott műanyag vegyszereshordó raklapdizánnyba rakva :D

Frick László Intézet 2021.01.02. 09:38:04

@Amy Steinmann: A Story a Nyálmagazin lényege az, hogy az is a HIT GYülekezete hálójához tartozik,oda termel,és ha átfutod,látod a pórázokat meg függetőket.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 09:43:29

@Frick László Intézet: Ez a "kivéreztetik az Zönkormányzatokat" telitalálat, ezt nagyjából mindenki beszopta.

Amy Steinmann 2021.01.02. 09:47:22

@Frick László Intézet: tényleg nem nézek ilyen szarokat, sőt, mónikasót meg győzikét sem néztem - amúgy mégis mit lehet abból megtudni? Egy gyengített Jerry Springer, előre megvan, hányadik percben kell ordítani vagy összeverekedni.

Az orbánprop CÉLCSOPORTNAK megfelelő.

Egyébként meg, ha szerinted az telex meg hvg..stb az SZAR, a prostisrác meg pestifiúk vagy mi a fene tévé meg gyenge orbánprop. már SZÁZSZOR kértem, adj meg egy oldalt, ahonnan a hírekről tájékozódni lehet.
TE honnan tudod, mi történt? Kávézaccból olvasod ki?
Egy oldalcímet kérek, amit te olvasol, ha képben akarsz lenni, mi történt tegnap itthon és a világban.

Amy Steinmann 2021.01.02. 09:51:24

@Szorgalmas Gyémánt: a tények: parkolási díj nincs, iparúzési felére véve, IFA most nincs, mert nincsenek turisták, ellenben a kormányhívő önkorik azért év végén kaptak egy kis 1,8 milliárdos jutalomfalatot.
Meséld már el, hogy mitől válságkezelés, hogy "elengedem azt az adót, amit nem szedek be, de a szívemnek kedveseknek dobálok egy jutalomcsontot".

Nem kivéreztetés? Megnézném, ahogy neked elvennék a bevételeid mondjuk 20%-t hogy tépnéd a pofád és rinyálnál :D

A potrohás egy bosszúálló geci. Mindenki tudta, hogy kivégzi az önkormányzatokat, és majd úgy osztogat vissza, ahogy neki tetszik.
Nem ez történt? Dehogynem.
Te is szőrsapkás vagy :D

Frick László Intézet 2021.01.02. 09:58:46

@Amy Steinmann: Csakmagában,ha az iparűzésilefelezését nézem, lehet, hogy Semjén azt hitte,ezzelkivéreztet,viszont az agitációs visszacsapó hatásakb ezerszeresen az Ellenzéknek dolgozik.Azt lehet mondani, hogy ezzelaz elbaszássalakár döntőszázalékokat kapott az Ellenzék 2022-re.Az persze nemigaz,hogy márismegvan a fölény:Te sem vetted észre,deegyelőreaküszöbalattipártok százalékaival van meg.Dea FIDESZ bedob mégpárilyen öngyilkos ostobaságot ésmeglesz.

Istenigazából én szívből kívánok ennek az országnak egy olyan kaliberű "vezetés"-t ami már a Fővárosnak megvan.

Valami guminő miniszterelnökkel,mint amilyen niemand most Karácsony... Nettóbancsakhatszáz olgikkal:D ... meg bábkormánnyal és azzal a Kamarilla Rendszer-rel,ami 2010.előtt volt.

Amy Steinmann 2021.01.02. 09:58:48

@Frick László Intézet: @Szorgalmas Gyémánt: és hogy én is csináljak egy grófnő szótárt

Szőrsapkás: feltétlen potrohásimádó, akit a tények nem befolyásolnak, vitában olyan válaszokat ad, hogy "nem úgy van" meg "hogy beszoptad" stb.
Érvek, tények SOHA nem hangzanak el a részéről, mikor vitázik.
Mondtam már, tuti van mint régen a foxi-maxi most ilyen potroháshabonytüsszentőporos képzés,ahol megtanítanak 10 kulcsmondatot
" beszoptad"
"ártatlanarcukarácsony"
"agymosás"
"a szeméthazug telexen olvastad" satöbbi
és ezeket puffogtatjátok
ja, meg a kedvencem
"HUHOGTATÁS" ezt akkor kell mondani, mikor valami kedvezötlen tényadat van
ha Orbán vesz fel hitelt, az jóhitel, bezzeg a szemét libernyákok eladósították az országot
mikor az ellenzék akarta felújítani az orosz kapcsolatokat, akkor "ruszkik haza" most nyaljátok putyint
Orbán kedvéért még egy nyilvánvalóan őrület is beszoptatok, mint Trump :DDD
amúgy az megvan, hogy tegnap a saját republikánusai szavazták le, mert tele van a bohóccal a tökük
és Johnos apja francia állampolgárságot kér a brexit miatt :DDD

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:01:07

@Amy Steinmann: A szar az hasznos.

Apestisrácos pestitévéremég azt se lehetne mondani,hogy szar.

Biztos tudod,hogy kurvákbólnagyon jófeleséglesz.

A pestitévé annyira szánalmasan vacak,hogy szarnaknem lehetne földicsérni.

Ja,ha mátra tévéknél tartunk:A Hír TV nézettsége annyira alacsony, hogy az UPC kiköpi. Namost a pestiTV nézettsége hol lehet a HírTV-jéhez

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 10:01:37

@Amy Steinmann: Parkolási díj :D Ti akartok autómentes várost, szokjátok, hogy ilyen bevétel nem lesz. A parkolásdi díjat a parkoolási maffia tette el, tehát ebből az önkormnáyzatoknak kára nem keletkezett-
Iparűzési adó csak a KKV szektor számára lett megfelezve, az a multi, ahol én dolgozok, önmagában több IPA-t fizet be, mint amit kompenzációként kiosztanak abban a megyében az összes önkormányzatnak, ahol ténylegesen dolgozok.

Kivérézetetés :D

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:01:52

@Frick László Intézet: akkor, ha jól értem, mégis elvettek bevétel jó részét a városktól.
Aha.

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:02:12

@Szorgalmas Gyémánt: A FIDESZ efféle öntökönrúgásos akcióinak a lényege az, hogy javítani sem lehet.Kijönni sem lehet belőle.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 10:04:26

@Amy Steinmann: Trumpnál hasznosabb elnökük a repeknek az USA történetében nem volt.

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:05:45

@Amy Steinmann: @Szorgalmas Gyémánt:
Tkp ha kommunikációsszakmailag nézzük,ha..ez teljesen akaratalan ésvéletlen...lesz a FIDESZ-nek egy jóötlete,azt ellehet intézni Novákkatalinnakapijolósjoli nyanya szintű lefikázásával.
Ha viszont ilyen öngyilkos balfaszságot csinálnak,mint az iparűzési lefelezése,abbólnem tudnak kijönni sehogy.

Ezt foglaltamnössze a Melania TrumpSzindrómában:

A FIDESZ most olyan,mint Melania Trump,még ha megbassza a kurva anyját,abból se tudkijönni.Egyszerűen

ha a grófnővelvettetnbénkfölötleteket,szerintemit tudna a FIDESZ jólcsinálni...Nem tudna olyant :D

De ez fordítva is működik:karácsony nemtud olyant csinálni,amire egy ejnyétmondanának.

Donát Anna tud olyant,ami még a jó néniket is kiakasztja :D

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:05:52

@Szorgalmas Gyémánt: Az ingyenes parkolás generálja az autóforgalmat, ezt még neked is érteni kéne. Elmagyarázzam, vagy rájössz magadtól is,miért?

Akkor, ha jól értem, mégis elvettek milliárdokat BP-től, ezt te sem tagadod.
És azt sem, hogy a potroháshű önkormányzatok a KÖZÖS államkasszából, ahová a libernyákok adója is folyik, kaptak kompenzációt.
A potrohos egy személyben döntötte el, ki kap. De persze, jogállam van :DDD
Mesélj még :D

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:07:33

@Amy Steinmann: Őszintén:karávcsony...az... valami vagy valaki? Ekkora nulla a Kádárrendszerben volt funkcióban valamelyik szövőgyár alapszervi titkár-helyetteseként,de nem magasabban. Egy önálló gondolata nincsen.

De te lenyeled,mert megbaszta Tarlóst :D

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:08:36

@Frick László Intézet: mit tudott volna tenni? Pl. ténylegesen kompenzálni a munkanélkül maradt embereket.
Pl. a szemétlibernyák franciák nem a cégnek adnak kiegészítést, hanem annak aki pl szállodás ALKALMAZOTT volt, és most nincs jövedelme.
Nem Pénztárosrühellkébe kellett volna tolni a százmilliárdokat, hanem néhány milliárdot szétosztani azoknak, akiknek a járvány előtt VOLT állása, de most önhibájkon kívül nincs. Azt kellett volnaű

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:09:49

@Amy Steinmann: @Szorgalmas Gyémánt: A Város-nak csak rákell mutatnia egy beruházására és azt az Állam átveszi.

100 Mrd Ft tartalékkal (fidesz szagúpézzel)kitömve hullott Karácsony ölébe A Város. Meg pl a fonódóvillamossal:D Amit mennyit baszogattaka jógyerekek:D

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:11:39

@Frick László Intézet: ha jól tudom, nem BP-i lakos vagy, én sem pofázok bele, fatornyos kis faludban kire húzod az ikszet polgármestre választáskor.
Bármilyen fura, a fővárosiaknak PONT annyi joguk van, mint a vidékieknek. Szavazati jogunk is van, bár tudom, te meg a potrohás legszívesebben elvennéd.
Át kell írni a választási törvényt
Lehet szavazni erdélyből, akik egy kurva fillért nem fizetnek adót ide, meg ukrajnából, lehet szavazni vidéken, de a aki fővárosi libernyák annak NINCS szavazati joga és SLUSSZ
majd bivalybasznád lakosai megmondják, ki lehet BP-en a polgi :DD

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:11:39

@Amy Steinmann: Na,plez is egy propaganda duma az állásnélkülmaradt százezrekről.Kétségtelen,hogy a szálloda-és vendéglátóipar

pocsékul fizető

ágazatából hullottakki alkalmazottak,de más ágáazatoknövekedtek,és vannak változatlanulmunkaerőhiányos területek,amiket a válságnemérintett.

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:13:52

@Amy Steinmann: Akkora a nyomor, hogy a Lindt Santa Nicolaus-sa 10napot késett,nemtudták kielégíteni az igényeket viszont megengedhették azt a luxust, hogy leszarjáka pampogóügyfeleket.

Akkora a nyomor, hogy az S-es rendszám mindjárt kifut.

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:14:02

@Frick László Intézet: fonódó...na most tudod, itt a fényesfővárosban az emberek DOLGOZNAK
bejárnak a munkahelyükre
és mivel elég nagy a város, sokszor villamossal járnak.
Termelik az adót, amit aztán a potrohás elbaszhat stadionra meg focikára
tudod, erre kell a villamos

Ha a segélyre várnák, arra tényleg nem kéne a villamos, azt kihozná a postás.

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:16:04

@Frick László Intézet: csakhogy BP-en elég sokan voltak vendéglátós szállodás, turisztikai alkalmazottak, és főleg a fiatalok között
Meséld már el, mi növekedtt látványosan, ami mondjuk nagy tömegben szív fel szobaasszonyt, vagy szakácsot, esetleg pultost

Frick László Intézet 2021.01.02. 10:17:37

@Amy Steinmann: Én?- hogy szólnék bele?beleszólás az, hogy kiröhögöm a budapestieket,hogyy még azt se vettékészre, hogy a FIDESZ-ben is útáljákmeg irigyelik Tarlóst?

Számomra szórakoztató,hogy egy baranyikrisztina Ferencvárosban pógármester tudottlenni az elvakult fideszgyűlöletben :D

Elfelejtetted, hogy Karácsonynak szurkoltam?

Szinte kéjes élvezet látnom a Szabad A Város-t.elfelejted, hogy ha tehetném,Demszky-t tenném meg örökös polginak.

öröm számomra, hogy a Fő A Város pógármesterválasztó attitűggye tud annyira tahajja lenni,mint Pijolós Joli nyanya bundabugyija összes titka a vonalkódokkal:D

Hogy Olga Nettóban Csak Hatszáz...mindent vitt :D

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:18:37

@Frick László Intézet: nem mondtam,hogy mindenkinek rossz, vagy mindenki állást vesztett
azok a huszon-harminc éves fiatalok vesztettek, akik valamilyen szolgáltatásban, turisztikában, vendéglátásban...stb
és ez itt bp rengeteg ember, mivel rengeteg turista volt, meg a helyiek is sokat jártak étterembe, kocsmába, fitnessbe, fürdőbe, moziba..stb

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:22:59

@Frick László Intézet: komolyan egy ilyen hozzászólásra mit váalszoljak, hogy Olga nettóban hatszáz? :DDD

és bájerzsoti meg az összes undorító slepp meg a különböző "intézetekbe" meg "tanácsadónak" bedugott haverok mennyi nettóban? Milliárdok? :DDD
Hatszázetzer: Rupolnyák Béla Kettő Krahács cserekapusa többet kap az öregfiúk 3 ligában :DDD
és olga 1 van Dzsuzsika meg a többezer aranylábú fiúka diplomata utlevéllel..hányan lehetnek??
és hány Pestitévé szintű újságírót fizetnek?

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:23:37

@Frick László Intézet: Stüszivadász meg nem rendezett kiállítására mennyi is folyott el? :DDD

Amy Steinmann 2021.01.02. 10:24:47

@Frick László Intézet: vagy beszéljünk a meg nem rendezett tüzijátékról, amit azért kifizettek a szervezőnek.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 13:55:30

@Amy Steinmann: Szokás szerint nem érted, miről beszélek. A parkolási díj egy autómentes ávrosban felejtős, mint tétel, ésm ivel most ezt elvette kormány, 2021 egy jó lehetőség lenne végiggondolni, honnnan fogjátok hosszútávon pótolni, mert amikor kizártátok az auótsokat, az addig róluk lehúzott bőröket sajnos pótolni kell majd valamiből.
Igen vettek el pénzeket.
Mást értünk kivéreztetés alatt. Nekem az a kivéreztetés, amikor a vasárnapi tyúkhúslveshez nagymamám elvágta a tyúk nyakát, és kifolyatta a vérét, neked meg az, ha a pandémia okozta válság miatt Magyarország GDP-jének könyveléstechnikailag 50-60%-át adó fővárosnak is ki kell vennie a részét, gazdasági erejéhet mérten jóval szerényebben az elvárhatónál, de hát ennyitől is picsogtok.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 14:03:45

@Frick László Intézet: Egy választókerüleekre lebontott, nagy pnotossgú közvéleménykutatás mutatná meg, mennyire erős az az egyesített ellenzék valójában. Azt azért nem győzik hangsúlyozni az intézetek, hogy van egy erős 5-6%, akiből egyszerűen nem lehet kiszedni, kire akar szavazni - ez engem eléggé az USA-ban már jól bejáratott "óriási Biden-előny" -re emlékeztet.
2022 tavaszára erősödő gazdaság és a pandémia legyőzése felett érzett eufória várható, miközben az ellenzék továbbra sem kíván kormányozni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 14:06:17

@Frick László Intézet: Olga nettóban hatszáz. Sajnos ilyen a prostítúció, az egyetlen szakma a világon, ahol minél több év tapasztalata van a dolgozónak, annál kevesebbet ér.

2021.01.02. 19:18:08

@Szorgalmas Gyémánt: A főváros kiveszi a részét, mivel az itt keletkező adó, járulék, jövedéki stb bevételek 97%-a az államé lesz. 3% marad a fővárosnál. És most roppant elegáns és nagyvonalú módon ebből a 3%-ból nyírt még le a potrohás, nyilvánvaló GYÜLÖLETBETEGSÉG okokból.
A város nem autópálya, mi itt élünk. Nyilvánvalóan csillapítani kell a forgalmat, hogy élhető maradjon a város, lásd Berlin vagy Bécs forgalomcsillapított zónái.
Pillanatnyilag erős forgalom mellett NULLA a parkolásból származó fővárosi bevétel - szintén a potrohás GYŐLÖLETBETEGSÉGÉNEK köszönhetően.

2021.01.02. 19:24:39

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: mivel mégis csak egy magyar-magyar szótár nevű, elvileg nyelvészettel, szóelemzéssel foglalkozó blogban vagyunk, felhívnám a figyelmeteket arra, hogy nektek talán nem tűnik fel, de ha én véleményt mondok, (vagy bárki ellenzéki) azt a következőképpen szoktátok véleményezni
HUHOGTAT
SIPÁKOL
RINYÁL
HISZTIZIK

tehát NINCS más vélemény
NINCS más nézőpont, EGY igazság van, egy nézet lehet csak, aki mást mond, az hisztizik, rinyál, huhogtat, stb.

És ez a kormányzati retorika is, NEM lehet más szempont, vélemény,

ellenvélemény PLÁNE nem lehet.
és persze, a demokráciával sincsenek bajok :DD ez így tökre rendben van,hogy lehet valakinek véleménye, amíg egyezik a tiétekkel (potrohással)

ha nem, akkor az nem vélemény, hanem rinya, hiszti, huhogtatás
ezen érdemes lenne kicsit gondolkodni, ha még képesek vagytok rá

Szorgalmas Gyémánt 2021.01.02. 20:20:43

@Freud Sissy: Tisztelt Doktornő! Ahogyan Freud Zsiga bácsi is úgy gondolta, hogyha ő egy perverz, beteg állat, akkor az összes többi ember is az, kegyed is úgy véli, ha magácska súlyos gyűlöletfüggő, akkor mindenki más is az. Budapest bevételei, tartalékai és hitelképessége alapján nem hogy kivérezni nem fog, de különősebb likviditási problémái sem lesznek. A parkolási maffiának nem ez lesz a csúcséve, de loptak ők már annyit, hogy valahogy atvészelik ezeket a nehéz időket, hogy aztán újult erővel, még magasabb parkolási díjakat tudjanak zsebre vágni. Azért azt tetszik tudni, hogy az átmenő forgalmat a sebesség korlátozások és a teljesen üres biciklisávok nem csökkentik, hanem növelik. Én megtehetem,hogy az M0-án kerülök, de mindössze azért, mert főként akkor utazok, amikor a kutya sem jár arrafelé. A 720 000 budapesti tulajdonban lévő autó pedig továbbra is ott fog járni a budapesti utakon, akkor is, ha egy átutazó autó sem lesz.

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:22:46

@Freud Sissy: Nézze doktornő! A FIDESZ propagaanda annyira ócska...primítv,kontár ésátlátszó, nem hatékony,sőt,önellenható, hogy ha mondjuk egyOrbán Prop-nakdolgozópropagandista valami jót szeretne felmutatni aműködéséről,akkorkénytelen az ellenzéki sajtótidézni.Kizárólag az ellenzéki sajtó agymosásó vajlingjaiban mernek olyasmit leírni, hogy FIDESZ médiauralom van vagy hogy bármit isérne a FIDESZ-média.És..mit mondjak, Doktornő.Kellis az a kb Dr Vásárhelyimarinéni féle szintje a beteges gyűlöletnek, hogy az ember be tudja azt szopni, hogy a KESMA papírtermékeinekköszönheti a FIDESZ arémunalmátvagy Németh Majdénletudósítokhelyetted! Balázs rögtönzéseinek.

úgy tudom,adrááága doktornőokkult híve a statisztika áltudományának, nos az Ön vallása szerint a fogyasztási statisztikák azt mutatják, hogy a nemlétező,hűdeelnyomottmnár ésfideszrémunalmat is nyögő ellenzéki internetes hírgyárak afogyasztók 3/4-ed részétkötik le és a valóspiaci tényleges, nemközpénz bevételeknek meg a több,mint 90%-át.

Namost.. Arrólki tehet, hogy ha"mészáros" nem ismerte föl, hogy Vaszily az Ellenzék ügynöke,akormajd pont az Ellenzékimédia fogja a haver vaszily-t az beépített ügynökségében leleplezni :D

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:29:39

@Freud Sissy: Ha a Nagy SZámokat,azÓnijós Támogatások Történetétmeg egyebeket vizsgáljuk,mind azt mutatják, hogy Budapestmindenbőlnemarányosan, hanema már a szocializmusban is megszokott pozitív diszkrimináció szerint vesz ki. Úgylátszik,a drááága doktornő elfelejtette azt a "fideszes belharcot" ami kizárólag Dr Lézer Jani baszhatósága miatt csurran ki egy icipicit a közlekedési fejlesztési pénzekmiatt.

Már a DemszkyÉraalattésmég nemmásodosztályúnemigazi tagállamként pl Budapest a közlekedésfejlesztési pénzek 90%-át tudta úgy elhappolni, hogy eközben a BudapestiMetrókötzlekedés a Demszky Skanzen gyöngyszeme maradt.

Valamint a doktornőnek is elismétlem:Sok-sok-sokcégugyan Budapesten van bejegyezve,de ennek az oka az, hogy ha valami Magyarországon ÁFÁ-t szokottvisszaigényelni de nem szeretne feszt NAV ellenőrökkel bajlódni,akkor Budapesten jegyezteti be a céget, ezt üldözötttökéletesen analfabéta gógypedagógiai alany cigánykisebbségi számlagyárosok is tudják,nem kell hozzá nyolc általános.

Valamint Budapest 240 Mrd Ft-os adóssággalkerülta nácikhoz ésa Jókormányzás 100Mrd Ft tartalékkalúgy vette át, hogy a választási igéretekközött nemszereplőosztogatássalnyitottak,majdkövetkezett az a FIDESZ-nácik elszámoltatása és nűbergája,amiről ma is kb azt tudjuk,amit tavaly ilyenkor, hogy folyamatban van.

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:34:12

@Freud Sissy: Ott kezdődik az egész, hogy Magyarországon egyedülállóanéskizárólag itt olvashattál volna arról, hogy TarlóstútáljákaFDESZ-ben ésők azt se bánják, ha nemlesz főpolgi.Szintén itt olvashattál ennek az útálatnakakét főokáról,az egyik az, hogy Tarlós az egyikutolsóliberális politikusunk volt,amásik az a frusztráció,amit a cigánykultúrából nézve Orbán apja-lehetne-korú Tarlósa függő-rögtönzöttélőbeszédeivelkeltett.
Szintén kizárólag itt olvashattál annak az okáról, hogy az Ellenzék is,mint a FIDESZ nemmerészel élőben de felvételrőlsem Tarlós sajt'táj'airól tudósítani.

Szintén & kizárólag ittolvashattálmegsemmisítőkritikákat Bakondi bácsiról,aki eleinte a múltheti,mamár a múlthavi újsáokat olvassa fela sajt táj-ain és Patrik fiáról.
Az más tészta, ahogy plKarácsony Gergely 46 éveslétéreképes a múlt hetiújságokat idézni

vagy a trükkje az "olcsóbb felújítású Lánchídról" :D

Frick László Intézet 2021.01.03. 07:38:16

@Amy Steinmann: Olga nettóban 600-a ajéghegy csúcsa,összesen 470-en kaptak jutalomfalatokat. Megint tele lett rakva minden fővárosi cég Haverok, Buli és Fantával. Gyakorlagtilag ba Szabad Város-okelsőhónapjában az osztogatáson kívülsemmi nemtörtént. Amásodik hónapban bukkantak fela FIDESZ elszámoltatásáról szólóhírek Egerben a fesztiválta Nemzeti Jobboldal, azaz Márki_Zay ügynöke,Mirkóczki GáljéZolkája DrSpisák rendezte meg,úgyhogy abbóllett országos hiradóhír..úgs.. 7-8mp,de akövetkezményekrőlazóta sem tudhatsz.

Serény Vélemény 2021.01.03. 08:05:55

@Frick László Intézet: Mondjuk amikor a sétálóbudapestes balfékek azon hisztiznek, hogy megint nem történt semmi egy év alatt, akkor néha nem is tudom, hogy mire gondoltak, hogy mi lesz, ha bp-en Karigeri lesz a főkesztyű. Báb?

2021.01.03. 08:42:24

@Frick László Intézet: arról hadd ne én tehessek már, hogy ennyi pénzből, amit beleforgattak, ilyen újságokat képesek csak csinálni.
Egyébként,ha megnézed, bármi, ami nem agymosás "jobbanteljesít" hanem objektív számokkal mérhető, mindent elbasznak
járványkezelés - a potrohás a "halottak számában méri" - ami most 10 ezer
olvasottság, nézettség - az UPC-t belezsarolták, hogy vegye be a ..hogyishíjják, vagy az a kloáka tévéjük...0,0001 nézettséggel de alapcsomagos lett, és milliárdok folytak bele
Bakondi bácsi :DDD könyörgöm, azért ez nem a fóliasisak egyesület éves közgyűlése, hogy Bakondi bácsit komolyan vegyük

Na most, hogy ki hogy tud beszélni, meg mennyire jópofa, és attól jó-e egy politikus
a legjobb beszédei Torgyánnak voltak, "itt patakvér fog folyni"
Aki jól beszél, az a stand uppos
Olyen alapon akkor a dumaszinházas paliknak kéne választáson indulni

2021.01.03. 08:47:39

@Szorgalmas Gyémánt: te ha jól tudom, vidéki vagy. BP nem autópálya, újra mondom.
Egy csomó embernek az a lakcíme, hogy xxx KÖrút. És ő sem szeretne megfulladni.
A legjobb példa a Rácóczi út _ kossuth Lajos utca, amit még a 70-es években basztak el, hogy autópályává tették, és úgy is maradt és jó példák pl. Corvin sétány vagy Ráday utca környéke, kálvin tér környéke, hogy kel életre egy környék a forgalomcsillapítással.
De ha újra lehet utazni, javaslom Bécs vagy Berlin utcáit, pedig gondolom a német / osztrák állampolgároknak is telik autóra.

2021.01.03. 08:51:45

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: nem véletlenül vettem elő a pszichonéni nicket, monomániásak vagytok, UNALMASAK.
Egy értelmes mondatotok miatt könyékig kell turkálnom 10 sor szemétben..."gyűlöletbetegség, agymosott..stb"
Én javasolnám, hogy mielőtt a komment küldése gombra kattintotok, ezeket a verbális fingásokat, böfögéseket gyomláljátok ki.
Semmit nem tesz hozzá a mondanivalótokhoz, ellenben iszonyúan UNALMAS.
Kb. olyan szinten vagytok függők ebben, mint aki 10-szer megnézni, hogy bezárta-e a lakást, vagy 20-szor kezet most egymás után.
Lehet rajta javítani.
Általában valami más problémát fed.
Pl. hogy azért írjátok, mert a valódi igazság kimondhatatlan, és akkor jönnek a közhelyes panelek.

Serény Vélemény 2021.01.03. 08:52:41

@Freud Sissy: Csak a prolik laknak a körúton, vagy a nagyon gazdagok. Egyik esetben sem ok a sírásra.

2021.01.03. 09:16:08

@Serény Vélemény: tipikus potroháshívő nézőpont. "aki más mint én, az dögöljön meg"
Mindig mondom én, nem politikai vélemény mentén vált ketté az ország lakossága, hanem emberi minőség.
Te például szar ember vagy, mivel NEM tekinted olyanolyan értékű embernek azt, aki proli/ gazdag / körúton lakik.
lásd "sósavat a pofátokba" bácsi.
Ha valaki más mint ő, akkor mehet a sósav a pofájába. Ha a körúton lakik, akkor dögöljön meg.
Ez nem jobb vagy bal, konzervatív vagy libernyákság, hanem emberi hulladékság.
Politikai nézettől függetlenül.

Serény Vélemény 2021.01.03. 11:36:00

@Freud Sissy: "Te például szar ember vagy"
A "b" verzió az, hogy láttam egy infografikát egy céges előadáson, amit a kollégák bemutattak egy viszonylag új szervezetünk létjogosultságát is prezentálva. Az infografika konkrétan arra keresett választ, hogy "hányan töltik az éjszakát itt-meg ott ahhoz képest, amiről a KSH tud." A grafika a cégünk által gyűjtött geo lokációs adatokból készült, meg a népszámlálási adatokból.
Szóval lehet, hogy tudok valamit, amit te nem, és nem is fogsz tudni soha, mert a kedvenc agymosóidnak nem érdeke, hogy megtudd. :)

Serény Vélemény 2021.01.03. 15:09:13

@Freud Sissy: szociopata. Ez teccik. :) a homofóbot kihagytad. Meg a nácit.

Frick László Intézet 2021.01.04. 05:59:37

@Freud Sissy: A potrohásnállehet másember lenni meg mást gondolni. Nem akarod érteni,mi? A potrohás kedvence pla Quimby és Lovasi bácsi. A te kedvenceidnél nem kell konkrétum, a gyanu örökre kizár és kiutasít.

Frick László Intézet 2021.01.04. 06:00:08

@Freud Sissy: a potrohás liberelisabb mint Karácsony Gergely.

Frick László Intézet 2021.01.04. 06:00:39

@Freud Sissy: Nálad kb 20-szor liberálisabb a potrohás.
süti beállítások módosítása