NÉMET GYEREKEK Magyarországot az elavult,múltba vezető családformák jellemzik.

MAGYAR GYEREK Honnan veszitek ezt?

NÉMET GYEREKEK Azt írta az újság!

Egyáltlán nem érdekel a család összetétele meg formája és ezzel az sem, hogy ez a formamúltba vagy jövőbe vezet.

terhelteshhhhh.jpg

Gyermekkorát HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-és veszélyeztetettségben átélt pszichésen terhelt gyermek,akinek az anyja azt hazudja, hogy a gyermek ellen elkövetett bűntetteinek következményei azok "autisztikus tünetek".

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jpeg

 

Számomra az a

főlényeg, hogy a gyermek annyit aludjon és úgy,olyan minőségben,amit/amennyit egy gyermeknek aludnia kell,

azt-olyasmit és annyit egyen ez a gyermek,amennyit neki kell.

 

Harmadik lényeg pedig a két főbb lényeges rendszeressége, ami nempolitikai vagy emberfejlesztési vagy társadalmibezzegség, hanem élettani-axióma.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/3a0dc393634ba22c683d0b65810bce34.jpg 10 éves nő Szlovákiából, magyar jóoldali újságírók általmagyarországi bangladesbe hazudva... - valamivel jobb a sorsa,kedvezőbbek a felnőtt-életesélyei,mint Greta Thunbergnek vagy Billy Eilish-nek valaaha is voltak.
Tapasztalatom alapján a gyermekek szeretnek tisztálkodni meg tisztaruhában lenni,annyira nemérdekes ez, hiszen pla kiscicák is szeretnek tisztáklenni,tiszta,plbolhamentes bundával. Itt megengedem bárkinek azt, hogy kisérletet tegyen annak a bebizonyítására, hogy a gyerekek igen is szeretnek koszban és retkesen,koszmós fejjel és a kakitól sebesre mart seglyukkal lenni,tetvesen,koszlott ruházatban. Ennek az ellenkezőjét tapasztaltam,demeghagyom bárkinek,hogy rámpirítsa véleményemellenkezőjétebben a témában.

Szóval... hogy fogalmazzak egyszerűen

 nem érdekelnek a családmodellek engemet.

Otthonszülés - Kigondoltam

Halmozottan Hátrányos Helyzetű Súlyosan Veszélyeztetett Gyermek - XXI.század



Engem a végeredmény érdekel,hogy 
a gyereknek ne
legyen horpadt és kékes folttal a halántéka, ne hullaszínű legyen a bőre, ne legyen mozgáskényszeres-hyperaktív a dopamin kórös túltermelődése miatt..az természetes, hogy a napokóta éjjel-nappal menekülő emberben a kialvatlanságában,amikor már 27 órája csak fut és menekül egyfolytában,termelődik egy kis dopamin,de pl Celeb Picsa Neve súlyosan idült alkoholista és gyógyszerfüggő , a gyerekeit proletármódon veszélyeztető élemódú részeges szuka gyerekei esetében ez a dopamin termelés már káros,főleg azért,mert indokolatlan .
"Olvastuk az újságban, hogy nálatok a zöld gondolkodás még nem annyira általános, ezért csak nyuodtan zuhanyozzál meg minden nap,mi már nem szoktunk."
/fejlett németcsalád az orbanisztáni elmaradott zigeuner vendéggyereknek 2013./

Van bennem valami...eeeee..... túlérzékenység ezügyben, tehát hiába írja nekem azt Amy Steinman Újságja meg, hogy mik a korszerű,modern,jövőbevezető családformák, az kb annyira érdekel,mit amit Semjén Zsolt titokban iszákos stüszivadásza kereszténynemzetiértékekmentében formált családról papol.

engem annyi érdekel, hogy egy 8 éves kislány ne úgy nézzen rám a tanteremben, hogy nekem is van-e az a nagyon hosszú,padlizsánszínűés vastag,amiből tegnap délután egy anyunak a szájában,egy a kakilólyukában,egy meg a pisilőjében volt és anyu annyira jajgatott,de utána felnyúlt a pisilőjébe ésmutatta, hogy ez csak a sperma,amibőla gyerek lesz.
Gyanum szerint a családnak lehet bármi az alapja, tőlem anyunaklehet akkora fasza,amekkora csak,alényeg az, hogy a gyerkének próbáljon meg a szüleje és ne a barija lenni. A gyermek talál magának elég barátot, nincsen szüksége arra a barátra,ami a szüleje.
Elhiszem F.M. Dosztojevszkijnek azt, hogy a gyermeknek bármit ellehet mondani,viszont szerintem a gyermeknekmindent nagyjából e mindenek sorrendjében érdemesmegtudnia,tehát nem biztos,hogy egy 7 éves gyermeknek mindent úgy kell már tudnia,ahogy anyu tudja.
Teljesen elmaradott vagyok ebben a tekintetben és az a véleményem,hogy miközbem nem szarok a KorszerűJövőbevezetőModern Családformákra,mert a kakim annál értékesebb és bio... ...engem

annyi érdekel,hogy az alul-és rosszul, rendszertelenül táplált, rendszertelenül alvó, anémiás,mozgáskényszeres,magatartás- és pszichés zavaros gyerekmég nem biztos,hogy autisztikus tüneteket mutat,viszont zseni akkorsem lesz belőle,ha rendesen végre autista lehetne.

Annyi érdekel a bármilyen családformából, hogy  egy 8-11 éves gyerek ne próbálja az anyukája fejét a hányástócsából valahogy elfordítani vagy pl egy 6-11éves gyermekegyfolytában aludjon már,na jól van, ne legyek annyira maradi,de..azért 6-7 órát aludjon már zavarmentesen,egyben, és legyen már a gyermek életében valami rendszer,pl ha anyu nem szeret reggelizni,akkor anyu ne reggelizzen,deazért akurva életébőlanyu szakítsomn már annyit, hogy ad a gyerekének valami reggelit vagy pla gyerek segge lyukát és az orrát nema kakimeg a takony eszi véresre,engem ennyi érdekel a családformákból.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr116336456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.12.14. 10:16:00

Pikler Emmi könyvét olvastad? Az eredeti, szerkesztetlen kiadást. No ő szöges korbáccsal verné a fent említett modernizálókat.

Frick László Intézet 2020.12.15. 05:43:45

@Wildhunt: Tapasztalataim szerint az anya és a gyermek kapcsolata eleinte annyira... elemien ösztöni......hogy fogalmazzak...prehumanoid...
Azt tapasztaltam,ésméghozzáa terepen, hogy a gyermekeknek olyan esetekben is jobb a szüleikkel,ami esetekről állítólagos szakemberek errőla tudásukrólkomoly papírokkalmeg vizsgákkal...azt állapítják meg, hogy azonnal megszüntetendő.Pedig egy egyén életétnagyban befolyásolja az édesanyja, teszemazt Tóta W Árpádnak az anyukája a hátszelevolt, az én anyukámpedig szembeszél hegymenetben. nem tudompontosan kiszámolni,de hanekemolyan anyukám van,mint Tóta W Árpádnak,akkorénmost vagy az Alsóbajororsuági vadászházamban vagyok az Orbán geci Cigány nácidiktatúrájábólemigrált magyar író, vagy inkább arra gondolok, hogy a toszkánai villámba vonulok emigrációba,az viszont biztos, hogy Figó Csucsu egy vajszínű Renault Trafficcal hordaná hozzám a cigányrányikat. És az orrom már lerohadófélben lenne a borivástól és akkora pocakom lenne,mint Orbánnak. ja,elne felejtsem,most is ösztöndíjtámogatásból élnék,a nácidiktatúra elleniemberjogi küzdelmemet támogatnák,éppen tegnapmondtamegy riporternőnek,hogy Orbánt egyfüst alatt kellettvolna elintézni Aszad-dal meg Mubarakkal. Ja,és ha jogging közben találkozom Clooney-val,egy megfagyott gyermekarcávalmesélekneki atrról,milyen az élet Orbán gyűletdiktatúrájában, Orbán uralja a sajtó 99%-át, az ellenzék nem hallathatja a hangját és Orbán gyűlöletteloperál,az ellenségeit cigányozza,hitlerezi, gecinek nevezteti,satöbbi,mindenféle történelmi rémségekhez hasonlíttatja ez a Bolsanaroés Trumpalakú fasiszta az ellenségeit.És Clooney ezt jólelhinnénekem,hiyzenmindenféledíjaim vannak,meg a Politico-ban nagyriport volt velem,mekkora hőse vagyok a magyar náciellenes földalattimozgalomnak.

Frick László Intézet 2020.12.15. 05:59:42

@Wildhunt: Komolyra fordítva:

Volt egyszer egy hétgyermekes család,az "apa" idült alkoholista kőműves,az anya alkoholista kurva. Abban az időbennemvoltlehetőség az ingyenéletre,un "munkahelyen" kellett tartózkodnia aproletárnakésa személyi igazolványában is bejegyzett munkahelyénekkellett lennie.Nos ez a kőműves faszi egy téli hétvégén hazatért,deaz asszony nemvoltképes fölkelni apiszkából,amibeen félájultrészegen fetrengett,akőművesmeg fölment a "padlás"-raéslerúgdosta a tetőszerkezetbőlaz un "kakasülőket" , hogy begyújtson,mertfázott. A tűz jólsikerült,viszont a tetőösszeomlott és mert a ház falait a tatőszerkezet fogta össze,a ház is összedőlt,a hétbőlegy gyermekmeghalt.Mibvel az anyaa, ha kétlábra kapott,elmentkurválkodni a következőkiütést biztosítópia reményében,ezért a valóságostényleges anyai feladatokat a 11éves,a szakemberek tekintetében nagylány látta el

Természetesen rendőrség, GYIVI szakemberek,satöbbi.

A GYIVI-ben =gyermekvédelmi intézet)olyan kürülményekvoltak, hogy a gyermekotthonban a rosszgyerekeket a GYIVI-be küldéssellehetett leszerelni,alegelvetemültebb elrabolt gyermekkorúprofi bűnözőis lecsihadt, ha megfenyegették azzal, hogy a GYIVI-be küldik.AMikor riportoztam a gyerekeket,azt mondták, hogy a Gépész Pistabácsi pofonja ( 2-3mnétert tudott ettőlapofontólpiedónefilmszerűséggelrepülni a gyermek,majd lepattant a falról)Pistabácsi pofonjaJuci néni pofonja ahhoz képest,amiket a GYIVI-ben kapnak és a sötétszobameg játék az ottani bőtönyviszonyokhoz.

Szóval......kétségtelen, hogy kb 17-szer jobbvolt Suki Béláné elsőszülöttlányánaklenni,mint Maggie Baird vagy Malena Ernman svéd operaénekesnő egykéjének. Demcsák Zsuzsa gyereki semmivelsem kevésbé halmozottan HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-k,mint egy törökszentmiklósi magyar (tehát cigányellenes és Jobbik-bázis,azaz Összefogásszavazó) drogos szuka gyerekének lenni.

Mindenesetre... óvatosságraintenék,mertegy gyermekben ösztöni érzések vannak,amikrea felnőttek egy része,apszichológia áltudomány "tanult" okkultjaipedig semmiképpen sem emlékeznek. Nem egyszer..hanemtizenkilencszer is kevés átgondolni és megfontolni egy gyermeket elvenni az anyjától...

Igen-igen sok gyermekkertbe elkertelt gyermek sorsát ismertem.. nagykorúságuknapjáig egy részükúgy nézett ki...megmenekült,majd felvették a nagykorúságit és ha nemlopták-fosztottákki, csaltákki tőlük a pénzt un "gyermekvédelmi szakemberek" akkor vagy azonnalmegkeresték a szüleiket és azok csalták vagy akársúlyos erőszakkalelvették tőlük vagy a ritka eseteknben,amikornem,akkor 3 nap alatt elbaszták. Ésvisszarévedtekkb a szüleikéletformájába. Ha pl egy csövező félbűnözőszélhámos 24éves korában a környezetéhez képest gazdag szókinccselés helyesen beszélt, szépruhában plszélhámoskodássalis foglalkoztak az ilyenek...... az biztos,hogy un "menyhelyes" volt gyerekkorában.
süti beállítások módosítása