Általában mindenkit óvnék attól, ha valamilyen hír mellékén olyan mellékmondat bukkanna fel,amiből kiderül, hogy egy helyiségben több férfi tartózkodott teljesen ruhátlanul és szexeltek. Alapesetben egy ilyent szexorgiának mondani homofóbia minősíthető esete.

 

Azonbanellenbencsakhogy!!4!!4!44!44!!

 

létezik egy szituáció,amiben a legfennköltebben ideológiailag fejlett hírgyárak is használhatják homoszexuálisok csoportos szexelésére a szexorgia kifejezést anélkül,hogy blikknek [Kurier-nak, Sun-nak] szólnák le őket és homofób náciknak.

dramairajz.jpg

 

Az orgiakifejezés nhasználatát szentesítőfordulat pedig az, hogy egy nácinakmondhatódiktatúra annyira homofób, hogy egyenesenüldözi a homoszexuálisokat meg az eltérőnemiidentitásúakat és ha ennek a részleteibe valaki nagyon bele szeretne menni,tény az, hogy az üldözés egyenlő az azonosneműek házasságának a nemengedélyezése ,most a náci további definícióiba bele semenjünk, hogyan lesz a gyermekvállalás támogatásából hitlerikényszerítés a gyerekgyártásra

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5416321162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amy Steinmann 2020.12.07. 08:14:52

Szerintem az orgia nem a melegségre utalt, hanem a jelenlévők létszámára :D

Már külön szó is van rá az urban dictionaryban :D

www.urbandictionary.com/define.php?term=Belgium%20Barbeque

Amúgy azon is visítva röhögök, mikor azt hitték, hogy el lehet tusolni, és Józsink előadta,hogy a felelősség, meg a nyomás ami rajta van .... :D

Nem tudom, mit puffogsz. Ha engem lát valaki, aki amúgy normál testalkatú, és többé-kevésbé egészségesen táplálkozik, hogy egy csajos kávézáson rendelek egy tiramisut, az nem hír. Belefér a normál testalkatba és az egészséges kajálásba néha egy sütike. És soha nem is állítottam, hogy nem eszek sütit.

Ha Rubint Rékát fotóznák le, amint Norbival képpofára zabál a Jégbüfében, az hír.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.07. 08:41:08

Nézzük a jó oldalát: végre lehet az ellenzéki szavazóknak is seggszájúzni, gecisszakállúzni a buzikat. Láthatóan regneteg, eddig elfojtott érzés törhet most utat magának ki belőlük.

Amy Steinmann 2020.12.07. 08:53:41

@Szorgalmas Gyémánt: tegyük fel, nem meleg buli lett volna.
A rendőrség rajtaüt egy kb kb 20 fős társaságon, mindenki heteró, sőt kiderül, hogy csupa unalmas, heteró házaspár. Amúgy mindenki meztelen, mindenki heteró módon dug mindenkivel, és a társaság jelentős része igen csak be van állva a tablettáktól.
Ezt te ádventi borozgatásnak neveznéd, vagy orgiának?

Amy Steinmann 2020.12.07. 08:59:05

@Serény Vélemény: engem nem is érdekel,mert nem vagyok homofób.
Ellenben téged, meg
@Szorgalmas Gyémánt -ot nagyon foglalkoztatja a kérdés.
És mint tudjuk, mindig az a hangos homofób, lásd Szájerjózsi, aki látens, vagy nem látens meleg.

Azt értsétek már meg, ebben nem az a vicces, hogy SZJ meleg, ezt 30 éve tudja róla mindenki, és soha senki ellenzéki oldalról nem basztatta vele, ebben az a visítóan röhejes, mint mikor a püspök urat elkapják a kuplerájba, vagy a Szűz Katolikus Kislányok Egyesülete vezetőjéről kiderül, hogy gyakrabban vált palit, mint melltartót.
Tényleg nem értitek?
Reménytelenek vagytok. Szar lehet humorérzék nélkül élni.
Amúgy szerintem Orbán erre a rétegre repült rá, akinek nincs semmi humora. Itt nem jobb és bal oldal van, hanem búvalbaszott humortalanok, és az ellenzék.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.07. 09:04:27

@Amy Steinmann: Az orgiát origának nevezem. Vajon neveznék Szájért pinaszagájúnak, ha heteró lett volna? Vajon nevezénk az ellenzéki szavazók seggszájúnak Szájért, ha történesen a Momentum színeiben ült volna ott?
Csak nem arról van szó, hogy most végre ki lehet élni a buziundort, ahogy Orbán gecigányozásával is ki lehet élni a cigánygyűlöletet?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.07. 09:26:28

@Amy Steinmann: Ebben az a vicces, hogy egy 59 éves kapuzárásos buzi menekül az ereszcsatornán. Óriási blama az a fidesznek, de hát nem is azért szavazok ráju, mert érdekelnek az erkölcsi szövegeléseik. Orbánra az szavaz, aki munkából akar megélni, gyerekeket nevel és rendelkezik annyi belátással, hogy tudja, mit várhat azoktól aki ezt képesek rögöhés nélkül kitenni a fészre:

"Közös Magyarországot a Jobbik állandó figyelmeztetésével, hogy történelmi, nemzeti magyarságunk őrizni és védeni való érték, mindannyiunk ezerszer felemelő élménye. Közös Magyarországot és egy jobb hazát a Momentum új generációs európai liberalizmusával, az LMP és a Párbeszéd zöldpolitikai elkötelezettségével, az MSZP szociális demokráciát építő céljaival."

Tényleg jó lehet a homorérzéked. Lieblingjeidet másképp nem is lehet túlélni.

Amy Steinmann 2020.12.07. 09:27:46

@Szorgalmas Gyémánt: te kevered a dolgokat.
Azt nézd meg, hogy a politikusok vagy a médiában mit és hogy kommunikálnak.
Pl. nézz bele egy bájerzsóti féle műsorba, vagy olvass tőle valamit, esetleg beszéljünk Demeter Szilárdról, aki még mindig múzeumigazgató, hogy kommunikál. Ellenzéki részről hallottál seggszájúzni politikust, vagy olvastál ilyet pl a hvg-n?

Hogy "ellenzéki szavazó" hol mit mond? Hol mondta? Ki? Volt egy hivatalos papírja, hogy ellenzéki szavazó, és rasszista meg homofób megnyilvánulásokat tett? Egyébként meg, miért ne tehetett volna? Van stabilan kb 2 millió ellenzéki szavazó. Nyilván mindnek más a motivációja, miért tartja magát ellenzékinek.

Amy Steinmann 2020.12.07. 09:34:26

@Szorgalmas Gyémánt: értem,tehát a munka, meg gyerek, stb ilyesmi miatt szavazol rájuk.
Akkor kérdéseim

1. Mi a véleményed a vétóról, dobjuk ki a pénzt, mert csapataink harcban állnak

2. Mi a véleméyned arról, hogy egy állami iskolába járó gyerek után kevesebb pénzt kap az iskola, mint egy egyházi iskolás után?

3. Mi a véleményed arról,hogy belengette Lézer Jani, hogy kiszorítja a külföldi láncokat, és lesz EGY magyar lánc, akit közpénzból feltőkésít, mehetsz majd Mészáros és Mészároshoz kenyérért, mer más üzlet nem lesz?

4. Mi a véleményed arról, hogy járványhelyzetben más országokban a MUNKAVÁLLALÓK, akinek nem volt bevétele (pl vendéglátós, szállodai alkalmzott, ) támogatást kapott, nálunk MÉszáros kapta a lóvét, majd rögtön kirúgott 800 embert

sorolhatnám...most elég ennyi

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.07. 13:21:33

Mi a véleményed arról hogy az alternatíva ez a jobbikos-gyurcsányos, szarosbuktás moslék? Te tényleg ezeket akarod kormányra?

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.07. 13:26:40

@Amy Steinmann: MIt énzzek én bajzsótin? Te tényleg nem fogod fel, hogy én leszarom a fideszt, az egyetlen, ami miatt nem akarom a bukásukat,hogy a gazdaság legaláb megy és ha a moslékosok hatalomra kerülnek, akkor akkor már megint el fogják kúrni? Fel bírod fogni az orbángyűlölttel megveszekett agyaddal, hogy én nem a fideszre szavazok, hanem EZEK KÖZÜL a a fideszre szavazok?

Frick László Intézet 2020.12.07. 13:33:52

@Amy Steinmann: Hát, csak őszintén kívánni tudom, hogy ha lesz majd olyan hír,amiben sok meleg homnoszexuális férfi együtt szórakozik és valamit megszegnek,pl csendrendeletet vagy kit érdekelt,akkor te bátran orgiánakmondhatod azt úgy, hogy nemleszel lehomofóbozva.

Ezt bizony le kell nyelned, hogy kizárólag Szájer miatt szabad ezt az esetet [szex]orgiának nevezni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.07. 13:53:43

@Amy Steinmann:

ÉS hogy ne maradj válaszok nélkül:

1. Rettegek a gazdasági összeomlástól, minden pénzemet sávjci banskzmlára viszem, felhlamoztam cukort meg lisztet, hogy ha jön az összeomlás, legynem ihez nyúlni.

2. Tajtékozm és nem étek magamhoz, ez súlyosan diszkimináló és sérti a szabaccság-egyenlősegg-testvérisegg elvet, Ajrópa segíccs!

3. Az osztrák határ közeléb költözök, hiszen niylvánvalóan be fog ázrni az összes pékség, kisbolt, nagybolt,nekedteremszerű honlapok le lesznek állítva. Hajnalonként lopózok majd át a határon egy kis brötchenért az éhező gyerekeimnek, hogy ne az államit kelljen majszolniuk szegényeknek.

De valahogy csak kibírjuk 2022 tavaszáig, onnantól a a Jobbik állandó figyelmeztetésével, a Momentum új generációs európai liberalizmusával, az LMP és a Párbeszéd zöldpolitikai elkötelezettségével, az MSZP szociális demokráciát építő céljaival új koalíciós kormány alakul, és ez a sok rettenet végre megszűnik, a haza fényre derül.

Várod te is, ugye?

Frick László Intézet 2020.12.07. 15:56:31

@Amy Steinmann: @Szorgalmas Gyémánt: Az Ellenzék egyik fő reménye pl a gazdaságiösszeomlás, ami Orbántr maga alátemeti,Orbán mehet felelősnek a további életébe,majd ha-amikor Orbán mármegbukott, akkor hirtelen az Önió visszavesziMagyarországot és azzal azonnal megszűnik az összeomlás.

Részeredmények tekintetében nem tudom,mi lesz,mert úgy még annyi proletár sem akar majd dolgozni, hiszen az alapjövedelem sokakat még a külsős munkáktólis visszacsábít az ingyenéletbe, ami azt jelenti, hogy még több ukrajnai és romániai vendégmunkástkell behozni,de szerintem az ő szagukon is jelentőset javítana Orbán bukása a csőd miatt.

A tíz-és tízezrekről,aki menekülteket ezesetben viszont szivesen veszünk majd átaz Igazságos Elosztásjegyében,azért nem beszélek,mert az a pár óra,amit Magyarországon elidőznek,mielőtt elmennek innen, ahová nem is akartak jönni oda,ahovápedig küldte őket a család, nem tesz semmit.

Serény Vélemény 2020.12.07. 19:47:19

@Amy Steinmann: "engem nem is érdekel"

Azért szeretem Dudit, mert vannak dolgok, amiket lát. Ezt pl. tök jól észrevette, hogy Mo-n, az lmbtq érzékenyítés még ott tart, hogy homoszexuálisokkal kapcsolatban nem lehet olyan, köztudatban még pejoratívnak ható fogalmakat használni, mint például "orgia". Sőt, ha egy homokos köztörvényes bűnt követ el, akkor nem lehet összefüggésbe hozni a homoszexuális irányultságával. Pedig egy átlag homokos sokkal nagyobb valószínűséggel esik áldozatul egy másik homokosnak, mint egy heterónak. Mégis a heterók vannak - főleg ha fehérek és keresztények - erőszakos színben feltüntetve, meg homofóbnak, pedig gyakorlatilag a buzik gyűlölködnek.

Az hogy nem érdekel az csak az agymosottságod szintjének a jelzője. Nem mered összefüggésbe hozni a bűncselekményeket és a szexuális devianciákat. Ez ugyanaz a szint, mint hogy "cigánybűnözés nincs". Meg "börtönbiznisz nincs", meg a többi ilyen ócska blődli.

Frick László Intézet 2020.12.08. 07:46:03

@Amy Steinmann: @Serény Vélemény:
Van egy kép,amiszerintMagyarországot a múltbavezetőelavult káros ósdi családformák jellemzik,miközben a most 50-60 éves magyarok zömemárKorszerűModern Jövőbevezető családformákban nőtt főlés a gyermekeikmeg pláne.

Aztán van a mássikkép,amiszerint Magyarországmaga a Homofóbia,miközben az én falumban több buzipármeg LMBTQWERTUOPŐÚÁLKJ él háborítatlanul.

Az én falumba be lehet jönnie aludnia egy akár még csak nemis úniós rendszámú autóálmos vezetőjének

de próbálja ezt meg bárki Németországban úniós rendszámmal,ami nemnémet.

Szóval..nekem ennyi a bajom:

a
kép

és közben a valóság

Serény Vélemény 2020.12.08. 12:13:57

@Frick László Intézet: A falunkban van egy swinger klub. Sváb falu, tök konzervatív felhozatal, swinger klub.
Köszi. A lányom áltisk osztályában meg van kb 3-4 max 6 olyan család, akik apa+anya, és vérszerint is. Mindenki más mozaik, meg turmix.
Van amelyik ostoba lány rúdtáncolni tanul.
Hogy lehet valaki annyira hülye, hgoy rúdtáncra járatja a 6-os lányát?

Serény Vélemény 2020.12.08. 12:17:31

@Frick László Intézet: És igen, ha zavar a kép és a mutatása köztik különbség, akkor miért ne zavarhatna az, ha EU szinten is ugyanígy van a képmutatás? (Megjegyzem: csak még sokkal jobban.)
Ez az, amit szerintem az Amy Steinmann-ok nem értenek, mert szerintük csak Mo-n van képmutatás, és engem, zsírkonzervatívot csak a magyarországi zavar_hat_.
DE miért?
süti beállítások módosítása