Kamaszkoromnak abban a mélységében,amikor azt hittem, hogy a Led Zeppelin Black Dog c.száma a világ legkeményebb rock-felvétele,mutatott valaki valamit az ausztrál AC/DC zenekartól és egyből Bon Scott a kedvenc énekeseim közé tartozott (Angus Young gitározásait már ekkoriban iskurvára úntam...) Aztán valaki feltette Jimi Hendrix [Experience] Electric Ladyland c. lemezét és azntúlseLed Zeppelin,se AC/DC nem érdekelt már többé,minthogy Hendrix-buzi lettem.

Valaki be akarta nálam mószerolni Bon Scottot és azt mondta rá, hogy buzi.

Később aztán azt olvastam, hogy az AC/DC a nagyangolszász szlengben a biszexuális.

Egyenáram/Váltóáram,kétféleüzemmódban is használható eszköz,megy elemmel egyenárammal és bedughatjuk váltakozó áramú feszültségbe is.

" Időnként, ha egy-egy nagyon szép nővel van lehetőségem, nem tudom megállni, hogy ne dugjam meg."

/George Michael,többször/

Tehát a vagy csak DC vagy csak AC készülékek esetében a DC egyenárammal működik és "ha bedugom a Kéccázhúszba" nem működik.

"Heterónak gondolom magam, de azért Mick Jaggert nem rúgnám ki az ágyamból."

/angolszász bonmot a múlt század 60-as-70-eséveiből/

Mick Jagger-t hivatalosan heteróként tárgyaljuk,az azonban bizonyított tény, hogy szexelt a biszexuális David Bowie-val.

 

Köztudottan ma Magyarországnak olyan nemzetikereszténykonzervatív kormánya van,ami egyenesen üldözi a nem-heteroszexuális beállítottságú polgártársainkat.

Az üldözés,az egy ilyen vérengzőmajomféle eseteiben ,mint a Homo Sapiens is,egész könyvtárakat betöltő fogalommátrix.

Ha Ártatlan Gyuribácsira rosszat merek mondani, még akkor is antiszemita leszek, ha pl Ártatlan Gyuribácsinak az Izrael Államot sújtó ötleteire mutatnék rá.

Ha viszont Gáspár Győzőt basztatom, akkor nem tudok látens cigánygyűlölő lenni.

 

hudefejlettekmar.gif

 

Tehát lennie is kell ilyen foglalkozásnak, mint üldöző. Tegyük fel, hogy könnyű, otthonról végezhető internetes munka kereteiben népnevelő felvilágosult jóújságíró vagyok,éppen befejeztem a népnevelő-felvilágosítócikkemet,miszerint a   náci kormány azzal is jóvátehetné a bűneinek egy részéta Szájer -botrányra reagálva, ha visszavonnáa homoszexuálisokat korlátozó törvényeit

A Szájer-botrány nem drog- vagy buzibotrány

/A Jók és Igazak valamint Dr Ripők/

sok a csótány az albimban és ezért...ősszel a tenyeremen hordozomki a szabadlevegőreakínaipoloskákatr is,nem csaka megszokottoirópaiakat..üldözze ki nekem a csótányokat az albimból.

meg is jön az üldöző,előhúz egy hokedlit a konyhaasztalalól, leülés néz.

"Mos' mi csi ná-áá-álsz? " -kérdezi a jógyerek.

"Üldözök!"-mondja az üldöző.

Buzulásfilozófiailag példáulnem a szexuálbuzulásból szoktam példákat alkalmazni,mert szemléltetni egyszerűbb, kettőnél nem többre redukálhatóakkal kell szemléltetni egy olyan Végtelen lehetőségekvilágában,amiben a lehetőségek véééééégtelenje nem annyira bonyolult,hogy több lehetne kettőnél.Na, a focibuzi az pont alkalmas.

A fociheteró az plegy foci VB-n annak a nemzeti válogatottnak szurkol,amelyik nemzet kedves neki, ha pl a sajátnemzete nem jutott ki a VB-re. A focibuzi viszont eltekint népektőlmeg nemzetektőlés a FotballVéBé-n is a jófocinak szurkol,ami egy adott mérkőzés esetében még azt is jelentheti, hogy mind a két csapatnak szurkol vagy egy Magyarország-Azerbajdzsán mérkőzésen egyiknek sem,sőt, be se kapcsolja a meccsnéző eszközét.

Ide kell bevágnom a nézeteimet a nemzetállamfogalmáról,mint olyanról,a nemzetikereszt/TYénértékekkel vagy pla kapitalizmussal. Véleményem szerint ezek XX.századi fogalmak,megbuktak,végük,Sifirstit és Ende. A kapitalizmus mint olyan beszart, kész konyec filma. Mi az,hogy XX.század,amikormár a XXI.századnak is szépen eltelt az egyötöde.

"Amerika készen áll arra, hogy újra átvegye a Világ vezetését!"

/Joe Biden XX. századikiálványa,2020.november/

Miközben ugyanis olyan gittből faragott gumicsontokon rágódunk,mint nemzetikereszt/TYénkőkonzervatív kormányok ahogy náciüldözik szegényártatlan homoszexuálisházasulandókat meg gyerekörökbefogadókat,aközben a jógyerekiskolákban a szrófélév anyaga a Korszerű Modern Jövőbevezető Családforma,aminek a lényege az, hogy semmi sem biztos,még az anya sem annyira. Lesz valahogy egy gyerek,egyelőre még biomódon az anyaméhben kell fejlődnie,deplez lehet akár egy ilyen célra kibérelt méh is,amiből vagy elavult pinásszülés vagyaz egészségjogilag biztonságosabb császármetszéskereteibenkikerülaz a gyerek és csuhájj a KorszerűModern Jövőbevezető Családformák,pl7-8-9 apuanyuféle néha a még elavult, XX.századi gondolkodásá nagyszülőknekkiadva,akikannyira földhözragadottak,hogy a gyermek pszichéjére károsan csudálkoznak, hogy a 7 éves gyerek pepelnkás és 20-30 egytagú szóból áll a szókincse.

 

Mint politikabuzi,kurvára únom már ezt a magyar huzavonát Orbánnal meg a valójában orbántváltani nem is akaró szárazkurva típusú ellenzékkel. Az AC/DC is tudott már még Bon Scott szépidejében is kurvára egy unalmaslenni,

de ez a kibaszott magyar politikai képlet még annál is unalmasabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7916319012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 10:00:57

Kérdezted, hogy miért nem járok gyakrabban ide kommentelni.
Szerintem érhetően leírtam, de hogy elővegyük a cikk témáját is, közismert meleg nem jár a buzzzellenes liga baráti estjeire, mert alapvetően olyan emberekkel kéne neki ott csevereészni, akik őt másodrendű állatfajtának tartják. Amikor te ezzel a két képviselőcsajos képpel illusztrálod (témába nem vágónak, tizedszer) a cikket, továbbá nekem rendszeresen a testnedveimre hivatkozva válaszolsz, rendes válasz helyett, én is azt mondom, nőként nem járok egy olyan blogba, ahol az, hogy valaki nő, önmagában bűncselekmény.
Mutass már nekem egy potrohás, középkorú FÉRFI politikust, akiről itt heteken át UGYANAZT az egy képet megosztottad. Ja, hogy ilyen nincs. Basztani, feleslegesen, csak nőket szabad.

A főtémához. Ha MickJaggert kapják el egy ilyen buliban, akkor ő nyilván megkínálja a rendőrőket egy spanglival, és kifizeti a büntetést. Szájer esete nem más, mit jezsuita hittérítő a kuplerájban történet.
Eresztény oldalon mindenki nagyon tudja, kinek hogy kéne élni, és be is akarja osztani.
Nem tudom, nézted-e annak idején az angolkákat, amit azóta levettek műsorrol, mert hogy nem PC.
Ebben volt egy kövér trampli (Rühellke 10 év múlva) aki a Zsírharcosok körének elnöke volt. Amúgy kétpofára zabált mindig, de ott, heti egy délután, iszonyatosan kiosztott mindenkit, hogy csak zellerszárat lehet enni csapvízzel. Ja, és mikor a heti súlymérés volt akkor ő soha nem állt rá, ő már otthon megmérte magát, 50 Kg. Na, ez az imádott kormányod. Továbbra is visítok a röhögéstől rajtatok :D

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 10:05:10

Amúgy Dudi, ahhoz mit szólsz, hogy lényegében tavaszi északolasz állapotok vannak itthon sajnos halálozásban, és a kormány továbbra is tízparancsolattal, óriásplakáttal, és hazug kommunikációval próbál meg a járvány ellen harcolni. LÁsd tegnap a potrohás - érdemes kilépni az EU_ból, mert ugye, az angoloknál már van oltás.
EU illetékes válasza: az angolok év végéig eu tagok, nemzeti hatáskörben intézték az oltást, amire minden eu tagnak joga és lehetősége lett volna, így a pootrohásnak is, elmehetett volna a céghez tárgyalni.
Lehet el is ment, csak maszk nélkül nem engedték be :D

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 10:10:28

Amúgy Dudi nem tudom, mit szólsz Serényvéleménynek az előző cikkben adott hozzászólásához, amiben kifejti, azért kell a nemzeti eresztény pártra szavazni, mert különben a gyerek buzik és pedofilok karmai közé kerül. Most arra nem vesztegetnék hosszas karaktereket, hogy a kettő nem függ össze, a meleg a saját neméhez vonzódik, a pedofil meg a gyerekekhez, maradjunk az alapproblémánál.
Komolyan ilyen sötét lehet valaki, hogy úhy gondolja, hogy BÁRKI más lenne a potrohosan kívül, akkor KÖTTTELEZŐŐŐ lenne melegnek / pedofilnak lenni.
Ezek szerinte Berlnben és Párizsban MINDNEKI buzi ÉS pedofil.

Hogy lehet egy ilyen fasságot beszopni szerinted?
Tegnap hallottam egy jót egy beszélgetős műsorban, EZEK szerint a melegség RÁNÉZÉSSEL terjed, mert ugye elég évi egy pride vagy elég a szivárványos zászlót 1 napra kitenni valahová, és a környéken az összes kisgyerek megfertőződött :DDD

Dr.Koós Alajos 2020.12.05. 10:35:28

Ezen alkalmat megragadva rögzíteném, hogy az NSZK korszerű szövetségi kormányának jogállamisági szempontból is támadhatatlan vezetője, Angela Merkel kancellár asszony is nemmel szavazott az Ehe für alle törvényjavaslatra, mert véleménye szerint a házasság férfi és nő között létesül.

Ugyanígy tett számos CDU és CSU képviselő is, akiknek pártjai ott vannak abban az Európai Néppártban, amelyből a Fideszt ki akarják rúgni a nagy Európai Konszenzusos Véleményrendszer elutasítása miatt, és Fidesz bűnei között persze ott van a melegházasság elutasítása is.

amp.n-tv.de/politik/09-21-Merkel-erklaert-warum-sie-mit-Nein-stimmte--article19913457.html

In einem kurzen Auftritt vor Journalisten im Bundestag erklärt Bundeskanzlerin Angela Merkel, die sich an der Debatte im Plenum nicht beteiligt hatte, warum sie gegen die Ehe für alle gestimmt hat. Ihre Überzeugung sei, dass der grundgesetzliche Schutz der Ehe in Artikel 6 die Ehe von Mann und Frau meine, "und deshalb habe ich heute auch dem Gesetzentwurf nicht zugestimmt".

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 10:53:42

@Dr.Koós Alajos: na, akkor már értem, hogy ezek szerint miért nem meleg mindenki Berlinben, ahogy Serény vélemény a másik cikkben állította, hogy csak két variáció van, eresztények, vagy kötelező buziság.
Tehát Merkel ellenszavazata miatt mégsem kötelező buzinak lenni Berlinben. Szuper :D

Dr.Koós Alajos 2020.12.05. 11:32:30

@Steinmann a grófnő:

Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy amennyiben kancellár asszony és a vele nemmel szavazó nyugati értelemben vett konzervatív politikusok nem a szexuális kisebbségeket akarják üldözni azzal, hogy a házasságot férfi és nő között látják megvalósulni, akkor talán más sem az emberi jogokat kívánja lábbal tiporni, ha ugyanígy látja ezt a kérdést.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 11:52:02

@Dr.Koós Alajos:
nncs vele bajom, hogy Merkel ellene szavazott, a vélemény szabad

nekem ezekkel a véleményekkel van bajom, Serény vélemény kommentje a Szájer rajzos cikk alól, szó szerint másolva

...." A pártfelhozatalból meg olyan sokféle párt nincs:
- van az egyik, amelyik képmutató ugyan, de legalább megengedi, hogy ne kelljen a gyerekeimet pedofil állatok karmaiba juttatni ha én nem akarom ezt kifejezetten,
- a másik meg nyíltan támogatja ezeket az állatokat, és nagyjából kötelezővé akarja tenni a buzulást.

Ez a választási lehetőség van, és a fidesz nem a másodikba tartozik. Pillanatnyilag. .." idézet vége

Tehát azzal a hozzáállással van bajom, hogy rájátszva a magyar népesség jelentős százalékánál lévő fóbiákra (legyen ez bármilyen tőle különböző kisebbség) ilyen hazugságokkal akar választást nyerni, hogy beletolja az ellenzéket abba, hogy "náluk kötelező" lenne
Amúgy, egyszer tök véletlenül belekeveredtem a bécsi pride-ba. Ott sétáltunk a belvárosban, és azt láttuk, valami zenés menet, na nézzük meg, percek teltek el, mire felfogtam mi ez. Nem volt rendőri biztosítás, nem volt kordon, nem voltak vérben forgó szemű, őrjöngő homofóbok.

Erről lenne szó egy normális társadalomban, nem még inkább belehergelni az előítéletes embereket a saját frusztrációikba.

Lásd Pilisakármi jegyzője, aki nem vett fel valakit, mert túl okos az illető, és lehet meleg. Na, ezzel van a baj, nem azzal, köthet-e házasságot.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 11:55:40

@Dr.Koós Alajos: továbbá azzal is bajom van,hogy ezek után elengedte a fidesz SZJ kezét, aki alapító,hogy "nálunk ez nem fér bele"
Mi?
A buziság, a tabletta, vagy az eresz?
Miéer kellett SZJ_nak rejtőzködni? Mert a fidesznél nem a házasság nem fér bele, hanem semmi nem fér bele, ami szerintük nem eresztény. Amúgy meg, kurvák, koko, közpénzek, orgiák, pedofília, minden belefér, csak úgy kell csinálni,mintha nem létezne.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 11:58:24

@Dr.Koós Alajos: amúgy, úgy tudom, a hazugság sem keresztényi érték. Az neked belefér tőlük? :D
Vegyünk egy egyszerű példát, reggel a főni közli, jobb az EU-n kívül, mert ugye,az angoloknál már van oltás.
Hivatalos cáfolat: az angolok még EU tagok, és BÁRMELYIK ország saját hatáskörben, mint az angolok, próbálkozhatott volna vakcina szerzéssel egyedileg, nem volt tiltott az EU-ban.
Reakció erre kormányrészről: KUSSOLUNK, ahogy szoktunk.

Dr.Koós Alajos 2020.12.05. 12:25:50

@Steinmann a grófnő:
ec.europa.eu/taxation_customs/uk-withdrawal-hu_en

Az Egyesült Királyság 2020. január 31-én kilépett az Európai Unióból.

Az Egyesült Királyság a kilépésről rendelkező megállapodással összhangban az EU szempontjából most már hivatalosan harmadik országnak számít, és így többé már nem vesz részt az uniós döntéshozatalban.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 20:11:40

@Dr.Koós Alajos:
hvg.hu/itthon/20201204_Orban_oltas_koronavirus_brexit

....Orbán szavai sokakat megleptek, Dana Spinant, az Európai Bizottság szóvivő-helyettese például Twitteren reagált a hvg.hu tudósítójának.

Mint írta, az Egyesült Királyság az Európai Unió szabályai alapján adott ideiglenes engedélyt a Pfizer által szállított Covid-vakcina egyes tételeihez, mivel az Egyesült Királyságra 2020 végéig még teljes egészében az uniós jogszabályok vonatkoznak. Ezek teszik lehetővé az oltások gyors engedélyeztetését, miközben teljes mértékben biztosítják azok biztonságát is.
...Arra, hogy egy ország ne várja meg az Európai Gyógyszerügynökség döntését és saját hatáskörben engedélyezze az egyik gyártó vakcinájának vészhelyzeti használatát, minden tagállamnak megvan a lehetősége.

The UK used EU rules to grant temporary authorisation to specific batches of the #COVID19 vaccine supplied by Pfizer & BioNtech, as the UK is still bound by those rules under the end of 2020. They allow swift action to authorise vaccines, while fully ensuring their safety.
— Dana Spinant #NextGenerationEU (@DanaSpinant) December 4, 2020

Amúgy meg, kérdezném, ha szerinted ugye, már kilépett, és minden szál el lenne varrva, mégis hogy mehetnének még most is a brexit tárgyalások.

Steinmann a grófnő 2020.12.05. 20:13:34

@Dr.Koós Alajos: na, ezért tud titeket megvezetni a főni, mert az M1-ről tájékozódtok.
Néha le kéne nyitni a prostisrácokon kívül más oldalt is, és az idültalkoholista Bájerzsóltin kívül mást is meghallgatni.
Nem Demeter Szilárdra gondoltam :D

Dr.Koós Alajos 2020.12.05. 20:40:29

@Steinmann a grófnő:

Ezzel szemben tény, hogy Nagy-Britanniában, amely kilépett az Unióból 2020 január 31-ével, keddtől kezdve oltanak, az Unió megmaradt országaiban meg nem. Nem az m1-ről tudom.

amp.dw.com/de/die-briten-impfen-ab-dienstag/a-55828404

Még időpont sincs, hogy mikor kezdődne az oltás a fejletteurópai unióban. Nemcsak Orbanisztánban nincs, hanem a nagyon fejlett demokratikus jogállamokban sincs.

A mindenki által hülyézett Johnson megoldotta, míg az Unió fejlett, demokratikusan érzékeny, a jogállamiságot teli tüdővel lélegző vezetői óriási apparátusukkal nem oldották meg ezt a feladatot. Lehet ezzel kellett volna foglalkozni, nem Magyarország és Lengyelország leckéztetésével.

Javaslom még a témában drága grófnőnek: az "úgyis káoszba fulladnak vele, különben sincs a vakcina hatása igazolva, úgyse engedik magukat oltatni az emberek, mindenki tudja hogy hülye a Johnson, haja is milyen" vonal ígéretesnek tűnik és jól passzol is a többihez.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.05. 21:41:15

@Dr.Koós Alajos: Még gyorsan rámutatnál az EU tagság és az oltások megkezdése közötti összefüggésre, kérlek?

Frick László Intézet 2020.12.06. 06:31:34

@Dr.Koós Alajos: @ripők:
Ezúton tájékoztatlak benneteketarról,amit a BREXIT-telkapcsolatban az elejitőlfogva,tehátmárakkor,amikorakirálynőa gyakoréatotfélretenni ajánlotta a királynői vétójhával,amivelmeg lehetett volna újrázni a népszavazást,tekintettela csekélyebbnél csekélyebb különbségre,2016.szeptemberében. Cakhogyéééééééérdekesmódon Cameronék,miközben Farázs volta hibás,neméltek ezzelaz egyébkéntalkotmányos, csak addig nem használt lehetőséggel.

Vagyis innen Boris Johnson kijelentéséremutatok rá,miszerint semmi baj,ha nemlesz megállapodás az EU-val,majd a testvéri USA segít.

Egészen röviden:a BREXIT valójában a nagyangolszász [Észak-Atlanti GazdaságiÚnió] összefogás az EUlecsóban hagyásával.

nem tudommármióta mutatom, hogy a BREXIT-tl csak az EUtud rosszuljárni és Nagy -Britannia (= Anglia) pedig csak jóljárni tud.

Dr.Koós Alajos 2020.12.06. 06:48:08

@ripők:

Nem. Miért kellene az összefüggésekre rámutassak? Ez egy egyszerű tény, hogy az EU-ból éppen kilépett Nagy-Britanniában már kedden kezdődnek az oltások, míg az EU többi országában nem. Ez független attól, hogy én milyen összefüggésekre tudok rámutatni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.06. 07:40:58

@Dr.Koós Alajos: Akkor voltaképpen nincs jelentősége, hogy kiléptek vagy nem. Tulajdonképpen az a megállapítás is helytálló, hogy Angliában, ahol sokat esik az eső, hamarabb lesz védőoltás, mint a Kalaháriban.

Frick László Intézet 2020.12.06. 07:51:59

@Dr.Koós Alajos: @ripők:
A Pfizer "amerikai gyártó". A Pfizer globális világkonszern,4 kontinensen tevékenykedik,Ázsiában pl Kínában. Innen csak tippelni tudok, volt-e szerepe a Pfizer kínai divíziójának a vakcinafejlesztésben.

Amit megírt az újság,tehát Dr Ripők szerint cáfolhatatlan mesterérv: A kínai nagyjárvány idején leállt az alapanyagszállítás Kínábólaz USÁ-ba, tehátmegrekkent az USA gyógyszergyártásais.

Fizikailag a vakcinák abban a Németországbaan voltak,aholmég nemkeuzdikmeg a védőoltásokat,egy fizikaikaiom szállította fizikaiúton a fizikaiAngliába a fizikaivakcinákat, ahol-Angliába valamilyen okbóllehet oltani,miközben pedig Németországban valamilyen okbólmég nemlehet oltani.

Köszönöm a figyelmet.

Frick László Intézet 2020.12.06. 07:53:54

@ripők: Ideírom,mert már sietnem kell,eszembe jutott egy beszélgetésem egy jógyerekkel a 444 alatt arról,hogy ha van TASZ,miért nem jelentik fel orbánékat Hágában,ha pl ilyen célra kapnak támogatást és kisebb ügyekben szoktak Strassbourg-hoz fordulni.

Frick László Intézet 2020.12.06. 08:01:17

@Steinmann a grófnő: A BREXIT tárgyalásoknakévekótanincsen semmiértelme,deaz idén tavasszal Boris Johnson kijelentette,alegrosszabb forgatókönyv az, hogy ha nemlesz megállapodás,segít az USA.

IgazábólAnglia semmiben nemérdekelta BREXIT tárgyalásokból,kész éseldöntött,nekik nemkellenekmegállapodásokhiszen ott az USA,akik készek segíteni az nagyangolszász összefogáskreteiben.

Itt az EU veszített és még fog is veszíteni és a BREXIT nem Brüsszelnekpofon,ez orbánék ócska dumája. Ugyanis Brüsszelannyira pofonálló, hogy ha majd Vallónia kilépésévelaz EU összes tagja Nyugat-Flandria lesz, Brüsszelmég azt sem fogja pofonnakértékelni, ha Nyugat - Flandria biztosítja a kellő gittet rágni jópénzért.

A BREXIT tárgyalások nemaz értelmükmiatt folynak,hanemmert a tárgyalóknak ez lettkiadva és a kerettel,amit elkellkölteni rá.Tanácsadók,tolmácsok,szakértők,olvasóemberek.

Plmost is folyik az EU-s pénzekrőla tárgyalás az EU és Magyarországközött és az EU-s tárgyalókvidáman röhincselnek azon,amin teélvezel,mertőkkakilnakrá,ez a feladat van kiadva nekik, hogy tárgyaljanak,mintha kaphatna Mo pénzt ésők el is költik szépen a keretet,mert ez van kiadva.

Azt hiszed, hogy a Brüsszeli Tárgyalók csúnyán néznekorbán tárgyalóira?Dehogy is,mindenkinek jóa hangulata,jókat röhincselnek

m.blog.hu/du/dudenbuch/image/hudefejlettekmar.gif

Amy Steinmann 2020.12.06. 08:53:52

@Frick László Intézet: nem érdekel a brexit. Kizárólag azért hoztam fel, mert ebből látszik,hogy szó nincs arról, hogy a britek kiléptek, és maguk után becsapták az ajtót és kész.

A röhincsélés: többször említetted már. Hogy valaki szar pozícióban van, akkor miért röhincsél.
Miért ne? Tudjuk, hogy a humor feszültségoldó és stresszhelyzet kezelő tevékenység is. Ha valamin tudsz röhögni, félig nyertél.
Egyébként meg, a brüsszeli tárgyalók azért röhögnek, mert köhög a bolha.
Jön a kuruc Erős Pista, bicska a csizmaszárban, és majd ő megmondja,hogy ugráljon egész Európa :D
Te is röhögnél rajta. Pl mikor képtelen stílust váltani, és olyan módon fogalmaz levelet, ami a felcsúti kocsmában haverok között két feles után oké, nemzetközi diplomáciában nem okéé.
Lásd hivatalos levelezés 1. tankönyv, 1. fejezet.

Amy Steinmann 2020.12.06. 09:01:35

@Dr.Koós Alajos: Két állítás igazságtartalmát kell összevetni, Orbán és az EU szóvivő.
Orbánról tudjuk hogy napi szinten, gátlás nélkül, bármilyen hülyeséget összehazudik, lásd felesleges, túlárazott termékek értékesítése - ügynöki képzés tanfolyami anyag, mit kell mondani az öreglánynak, hogy megvegyen 250 ezerért egy semmire nem jó masszírozó ágyat.
Az Eu szóvivő szavahihetőségét nem ismerjük, de Orbánról tudjuk, hogy gátlás nélkül hazudik.

Nézzük meg a logikai sorrendet: Orbán mond valamit, ami a legvadabb híveknek szól, ilyen termékbemutatós stílusban kápráztatva őket, amire az EU szóvivő cáfolattal válaszol.
És reagál erre a kormány? NEM. És miért nem? Mert akkor a hívek is látnák mit mondott az EU szóvivő, amit így nem látnak, mert az origo nem írja meg.
Ha kettejük közül a potrohásnak lenne igaza, reagált volna. De kussol, ahogy szokott, mert amit ő mondott, azt itthon hallotta, és el is hiszi mind a 2 millió hívő, amit meg az EU szóvivő mondott, azt olvasta mondjuk 50 ezer ellenzéki.

De ettől még nem az az igaz, amit a potrohás mondott.

heki 2020.12.06. 09:05:49

Mi történik itt? Vitatkoznak emberek? jéééééé... és még nem is sértődött meg senki?

Ügyesek vagytok gyerekek, kaptok egy szóbeli csokit.
heki tanító bácsi

Komolyra ordítva a szót, tök jó, hogy visszajöttek az őskövületek, grófnő, ripők, stb. Ne mennyetek el.
OFF:

@Amy Steinmann: egy abszolút nem ide illő kérdés, de a fiam kamaszként szerepeket próbál, (és így sikeresen feltűnösködik a suliban - illetve most nem tud, digitális oktatás)hol lenyalt hajú öltönyös, sétapálcás polgár, hol hippi, hol népi fi, és az utóbbi figurájához szerzett nagyapjától csizmát, én meg vettem neki szalonnázó bicskát, de nem tudtuk, hogy kell a csizmában elhelyezni, még meg is kérdeztem az aranysarkantyús néptánc tanárát is, hogy hogy kell a csizmaszárban elhelyezni a bicskát, de őneki se volt konkrét tudása erről. Valaki sejti?

Elnézést az off miatt.

Amy Steinmann 2020.12.06. 09:20:55

@heki: nekem még vidéki rokonom sincs.
A kamaszokat meg nagyon sajnálom, lételemük a kortárs társaság, amitől meg vannak fosztva most

Addig maradok, amíg valaki ki nem oktat, miről írhatok, és amíg Dudi nem jön elő megint a szokásos stílusával, piolós jóli, női testnedvek
stb

heki 2020.12.06. 09:37:22

@Amy Steinmann: azért ne lengesd be a fenyegetést, épp most dicsértelek meg titeket, hogy milyen ügyesek vagytok.
Dudit meg ismered évtizedek óta, szerintem, nem tudom, miért nem lehet elvonatkoztatni a stílusától, én úgy ismertem meg, hogy néha teljesen asszociatív, vagy hangulati módon reagál, de ezért is szeretjük.

Fogynak a blogok, boomer dolog, már alig van hely a neten, ahol beszélgetni lehet. (Index rég nem kommentelhető, 444 nem kommentelhető, mandiner és hvg felületén lehet, de minek, buborékban élő törzsi gyűlölet megy mind a kettőn, az azonnali.hu-n lehet még kommentelni, de azt meg kevesen olvassák, ripők blogja is haldoklik. Pont Dudi mondta, hogy ez a "blog" műfaj egy halott dolog.)

Amy Steinmann 2020.12.06. 10:18:56

@heki: Miért lenne fenyegetés, hogy lelépek? Kire nézve fenyegető ez a lehetőség? :D

A kommentelés, az szórakozás, legalábbis nekem. Mivel most elég korlátozott az ember, hová mehet, kivel találkozhat, és már a netflix is uncsi, ezért kommentelek. Ha nem szórakoztat, mert pl. Dudi meghülyül, akkor kiszállok. Ennyi.

heki 2020.12.06. 10:37:18

@Amy Steinmann: Azért fenyegetés, mert pont most mondtam, hogy "de jó, hogy itt vagytok" "ne mennyetek el", és erre
(hm, nem mondom, hogy női válasz, mert akkor ciszhetero hímsovinisztának tűnnék, pedig az vagyok, szóval nem mondom azt, hogy női válasz)
mondod, hogy "addig maradok, amíg": feltétel no1. feltétel no2. stb. :)

És most félek, hogy női testnedveket értesz ez alatt. :)
Bocsáss meg. Az én hibám.

Szerintem meg a kommentelés nem szórakozás, én sokszor a kommentekből tanulok, pl. a ritkanlathatotortenelem.blog.hu/ - nagyon sok érdekes hozzászólás van, nem anyáznak.

És ebből a blogból, kommentekből is sokat tanulhatok, szerintem, épp azért vagyok szomorú, amikor azt mondod, "Na, pá"

Viszont a csizmaszárba tett bicskáról senki sem írt még.

Dr.Koós Alajos 2020.12.06. 11:10:23

@ripők:

De hát látod, éppen ezért nem kell semmilyen összefüggésre rámutatni. A tény maga az üzenet, egy ország egyénileg megoldja, nem azáltal, hogy az EU tagja.

Dr.Koós Alajos 2020.12.06. 11:17:20

@Amy Steinmann:

Nem tudom, pontosan, mit mondott Orbán. Őszintén bevallom, hogy nem mentem utána ilyen alaposan, ennyire nem is érdekel. Azt a tényt tartottam csupán figyelemre méltónak, hogy Nagy-Britanniában a jövő héten már oltanak, az EU országokban meg még nem.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.12.06. 11:18:11

@Dr.Koós Alajos: Világos! Csak abban a talmi feltételezésben leledztem, hogy mondani akarsz valamit.

Takács Miklós 2020.12.06. 16:28:09

@heki: Bicskát nem tesznek csizmaszárba, nincs is értelme. Bicskát a zsebbe tesznek, bicska az a zsebkés. A csizmaszárba a disznóölő kést (bajonettet stb.) teszik, így nem látszik és könnyen ki lehet húzni.

Takács Miklós 2020.12.06. 16:34:30

@Takács Miklós: A disznóölő kés 30- 40 cm, kb. olyan hosszú, mint a csizmaszár.

heki 2020.12.06. 17:43:26

@Takács Miklós: Köszi, de hova lehet helyezni pontosan? A csizmába begyűrt nadrágba, a nadrág hajtásába, vagy az alá?
A szalonnázó bicska pont a zsebkés és a disznóölő kés közötti méret, kb 15-18 cm.
Nem fér el azsebben.
Na jó, vwettem hozzá övre függeszthető bőrtokot is, de az az igazi feeling, hogy a' ember a csizmájából (de honnan????) előveszi a szalonnázó bicskát, kinyitja, maga elé rak egy fehér kendőt, előveszi a kolbászt, (vagy szalonnát) meg a hagymát meg a kenyeret, és komoly képpel falatozni kezd.
Legalábbis így tervezzük a fiammal,: apuka, mint stylist.

heki 2020.12.06. 18:06:08

@heki: persze tudom, hogy a szalonnázó bicska a paraszti kultúrában az ún. "úri bicska", szóval nem echte folklorische, ok, de azért a fiam által jelzett feelinghez fontos a koreográfia, hogy hova nyúlok, és miként, milyen mozdulatokkal... Nehéz dolgok ezek, nagyon el kell tervezni mindent a hatás érdekében. :) A hagyma pl. nagyon fontos. :)

A bicskák közül a pecsétnyomó, (talpas ) bicska a kedvencem, amelyet (Szekszárd körnékén) a legények a korcsmában kinyitva a talpára helyeztek, jelezvén, hogy még egy rossz szó, vagy pillantás is elég, és ihaj, megy az akció. :)

Frick László Intézet 2020.12.07. 06:16:29

@Steinmann a grófnő: Addig olvastam,miszerint azt hazudod,hogy ebben a blogban bűncselekmény nőnek lenni.

ez... nyilvánvalóés szándékos hazugságarészedről és csakakkorműködik,ha el tudom hinni a véleményformnálóknak,hogy az számít nőnek,akiszerintüknőnek számít. (Példáullásd az általad inkriminált gif-et)

Egészen tömörreés rövidre fogva:

Szerintem például,aki az Allway's ügyes ingyenreklámkampányát beveszi és elhiszi a maszlagot,amivelamenstruációs szegénység elleni küzdelmetkörítik, az szerintem nemaKorszerűModern Jövőbevezető Nő

hanem szerintem akik ennyire aljas ingyenreklámkampányokat találnakki,majd pedig kilóramegvásárolnak nőszervezete-vezetőket ,azok egyszerűen attólfüggetlenül csak simán gecik, hogy milyen nemiszervüklenne (ami egyébként teljesen hidegen hagy... Emlékszem, hogy óvodáskoromban nem tudtam elhinni még azt sem, hogy egy óvónéninekpisilnie kell,nemhogy olyanja lenne, csak szőrösben,mint a boltosék Arankájának,aki bárkinekmegmutatta a budi mögött. Tehát az általadinkriminált gifen látható személyekről nekem semmi olyan nem tud az eszembe jutni,ami:
-szex-szel,nemiséggelkapcsolatos
-pedagógiai
-humánus
-szociológiai
-szociográfiai
-etológiai
Most így..ha nagyon erősen elkezdenél engem győzködni arról, hogy a gif-en láthatószemélyek valakiknek a kislányaiés amikor hazamennek,mint gyermeküknek,örülnek nekik anyuék meg ilyesmi,ezt elismeremésINNENTŐL .. talán annyit tudok hozzáfűzni, hogy én a gyerekemnek csak szólnék, hogy valamit csináljon már a hajával, haannyit szerepel a nyilvánosság előtt.

Frick László Intézet 2020.12.07. 06:25:54

@Amy Steinmann: A brüsszeli tárgyalókkal kapcsolatban megint a vágyaidat vetíted ki.

Erről Kis Zoltán autószerelőjut az eszembe,aki szerint a műhelyének falait borító csöcsös nők tekintete mit üzent. Mertőazt az üzenetet vágyta kiolvasni.

Ezzelszemben én azt állítottam,miszerint: "meddig szarakodtok még itt,kattintgassatok oszt fizessetek,én meg léc!"

TRe elhiszed,amit az újságok írnak vagy Orbán mond a brüsszeliekre.

Ezzel szemben én azt állítom, hogy a brüsszeliek annak örülnek, hogy megint kapják a sokpénzt a feladat elvégzésére,ami kb a semmi ésa gitt rágása. Neked van bajod azokkal,akik tárgyalnimennek a brüsszeliekkel és ezért rája vetíted a brüsszeliekre a te nézésedet.

Csakhogy a valóságban a brüsszeliek szarnak úgy nézni az orbánnácikra, ahogy te azt élveznéd, hogyy nézzenek.

Mert? -mert annyira magas motívumaik nekik nincsenek.

Te.. te fogadjunk,azt is elhiszed, hogy amikor egy használt házhoz kiszálla hőtanusítványt kiállítani jogosult személy, hogy azt..érdekli a ház hőszigetelése? :D Azért,mert az "eszközével" úgy csinál? :D

Nézd, van egy táblázat és abban kritériumok amik szerint az 1949-ben épült kúria épp, hogy megfelel.

A 2011-ben épültKorszerűModern JövőbevezetőHáz viszontmajdnem AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
alig pár A meg + hiányzik..

Ésmost beszéljünk a valóságról:

Az 1949-ben épült kúria nyáron annyira hűvös, hogy nemkell beleklíma,télen meg hat kupaviszonylag vékonyra hasított fávala három cserépkályhávalfelfűtöm az egészet,míg ezzelszemben a KorszerűModern JövőbevezetőHáz-ban naponta e KorszerűModern Jövőbevezető Gázkazánnalelkellfűteni 28 köbmétergázt és még a napelemek energiáját is be kell vetni a villamosenergia támogatásához

és természetesen az elavult ház fűthető téli hóviharban,amikor 18 órán át nincsen villamosáram,míga KorszerűModern Jövőbevezető házban ha nincsen áramsemmi fűtés sem lehetséges.

Frick László Intézet 2020.12.07. 06:31:12

@Takács Miklós: @heki: Takács úrnak tökéletesen ogaza van a bicskáról meg a csizmaszár viszonyáról elmondottjában.
Egyedi esteket nemtudokkizárni, lehetet olyan csizmahzia ember,aki hajlandóvolt csizmaszárba kupecnek titokzsebet készíteni, de a bicska egy olyan titokzsebbe is vastag lenne

Frick László Intézet 2020.12.07. 06:34:55

@Amy Steinmann: Kétségtelenül vannak bennem női vonások, hiszen anyám nő volt,ezért amidőn Puporka Franciska azzal gyött nekem,hogy mert mestállott és nem vótmit feltenni,azértnem gyött iskolába-ja,akkor az ennyire hülyepicsánaklenézésembe sérültem be:
"Mondd azt kislyányom, hogy a 37 unokanővéred meg a 67 másodunokanővéred egy se tudot volna egy nagytépet vattát adni neked?"

vagyis azt akarom ezzelmondani, hogy ah KorszerűModern JövőbevezetőNőszervezetek néha márolyan fokban nézik le hülyepicsánaka nőtársadaalmat, hogy akkormár inkább a nőüldöző orbánnácikormánylenézése,tudod,akik az államtitkárnak felszorzott kis kikurvájakurva 22éves helyettesállamtitkárpicsát állíjották :D

Frick László Intézet 2020.12.07. 06:37:26

@Amy Steinmann: Számomra eléggé felemás és kettősmércés,amiben egyrészt te magad egy felhőtlenül csakúgy tréfálkoző tüncimüncinek ábrázolod, viszont ha például a nőkÉRT haragszom egy nőkbőlmegélnikívánó álcivilszervezetre,akkor faszista.

Dr.Koós Alajos 2020.12.07. 08:13:30

@ripők:
Mivel nagyon szeretnéd, rámutatok az összefüggésre.

Nagy-Britanniában azért lehetséges hamarabb az oltás megkezdése, mert nem kell megvárniuk az EU hatóságok és az Európai Bizottság jóváhagyását, saját, nemzeti hatóságuk gyorsított eljárásban elvégezte az engedélyezést.

www.rnd.de/gesundheit/grossbritannien-lasst-corona-impfstoff-von-biontech-zu-was-bedeutet-das-fur-deutschland-3H4WECN2LFGH5OLAZ2Y3DZM2RM.html?outputType=amp

Großbritannien hat eine eigene Aufsichtsbehörde für Arzneimittel – die eine Notfallzulassung genehmigen kann. Deutschland gehört zur EU, weshalb hier die die Europäische Arzneimittel-Agentur Ema zuständig ist. Sie prüft das Vakzin und kann durch den Ausschuss für Humanarzneimittel eine „bedingte Zulassung“ empfehlen, die dann formal von der EU-Kommission genehmigt wird.

Vagyis Nagy-Btitanniában azért tudnak hamarabb oltani, mert már nem tagjai az EU-nak.

Amy Steinmann 2020.12.07. 08:22:23

@Dr.Koós Alajos: tegnap még azt mondtad, hogy nem tájékozódtál a témába, és igazából fogalmad sincs, miről is beszélgetünk két napja.

Egyébként MÁSHOL is lehetne oltás. Pl. Fürkészeink és portyázóink elkezdték az orosz meg kínai oltásokkal való kavarást, és nem csapott a kis kezükre az Eu.
Döbbenj meg, az EU egy olyan szervezet, ahol sok mindent lehet saját hatáskörben.

Az itthoni, híveknek szóló hazudozás, amikor a potrohás valamit nem akar, vagy nem tud elintézni, és akkor kifelé mutogat, hogy az EU nem engedi.

Amy Steinmann 2020.12.07. 08:26:22

@Dr.Koós Alajos: belinkelt neked feljebb egy nyilatkozatot, amiben az EU szóvivő elmondta, hogy ezt BÁRMELYIK tagállam megtehette volna. Képzeld el a potrohást, amint saját hatáskörben, leeresztett nyakkendővel, ahogy szokott, maszk nélkül, próbál bejutni a Johnsos vagy a Pfizer portáján, de a recepciós kislány kivezeti, ki a f....ez a pali? Van időpontja?

Képzeld el, amiről a főni nem mesél, Mo. MÁR nem EU tag, ahogy ő szeretné, akkor valóban lenne oltóanyag? Szerzett volna, miközben az EU hatalmas nagy pénzeket tolt ezekbe a vakcinagyártókba, ha majd előre vegyék az EU_t szállításnál?
Komolyan gondolod, hogy a potrohás saját hatáskörben már múlt hétre szerzett volna?

Dr.Koós Alajos 2020.12.07. 10:08:53

@Amy Steinmann:

Egy oltóanyagot az EU országaiban akkor lehet alkamazni, ha azt az EMA európai gyógyszerügynökség megvizsgálta, jóváhagyta és az Európai Bizottság engedélyezte.

www.br.de/nachrichten/amp/deutschland-welt/corona-impfstoff-biontech-und-pfizer-beantragen-eu-zulassung,SHugTsr

So kündigte die EMA an, den Corona-Impfstoff von Biontech und Pfizer zu prüfen - und bis spätestens 29. Dezember ein Ergebnis der Prüfung mitzuteilen. Was den Zulassungsantrag des US-Konzerns Moderna anbelangt, so werde eine Entscheidung womöglich am 12. Januar getroffen; erste Prüfungen laufen schon, so die EMA. Gibt die Behörde ihr Okay, wäre in einem nächsten Schritt die EU-Kommission an der Reihe: Sie muss die Verwendung der Impfstoffe für alle Mitgliedsländer genehmigen.

Bayerischer Rundfunk, nem m1, nem Pesti Srácok, nem 888

Amy Steinmann 2020.12.07. 10:25:38

@Dr.Koós Alajos: kezd unalmassá válni, hogy hülyének tetteted magad. Belinkeltem én is, és nem fogom többször, keresd vissza, nyilatkozta az EU szóvivő,hogy minden ország saját hatáskörben megtehette volna az általa, külön szerzett oltóanyagra a korábbi engedélyeztetést. Szerzett neked a kövér focista hamarabb oltóanyagot? Nem.

Ha nem vagyunk EU tagok, hamarabb tudnál oltóanyaghoz jutni, mert Mo. olyan nagy, gazdag és diplomáciailag annyira jól működő ország, hogy lenyomja az EU-t? NEM.

Szerezhetett volna, engedélyeztethette volna, az EU nem gátolta ebben. Nem tette. Ne az EU-n kérd számon, hanem a potroháson.
Elmehetett volna a pfizerhet, meg a johnsohnhoz és próbálhatott volna szerezni külön, és engedélyeztetni külön.

És tegyél fel még magadnak egy olyan kérdést is, MIKOR lenne oltóanyag itthon, ha nem vagyunk EU tagok? 2023-ban, mikor a who a megmaradt cuccot kiosztja a csórók között?

Tizedszer írom meg neked ugyanazt, és mintha képtelen lennél felfogni. Unom. Ha nem érted, akkor ez most már így marad.
Amúgy meg, nem lenne egyszerűbb, ha ugyanazzal az egy nickkel beszélgetnénk?

Nincs itt egyszerre ennyi ember :D
Arra azért még válaszolj, MIKOR lenne szerinted itthon oltóanyag, ha nem vagyunk EU tagok.
Egy év múlva, vagy kettő?

Dr.Koós Alajos 2020.12.07. 10:50:52

@Amy Steinmann:

Te egy hvg cikket citáltál, én pedig a nyugat-európai sajtó közléseit hoztam, amelyben leírják, hogy Nagy-Britanniában azért lehetséges korábban oltani, mert nem EU tagok már, és saját hatáskörben gyorsabban engedélyezhetik az oltóanyagot, mint ahogyan azt az európai hatóságok tennék. Az egyik cikkben az is szerepel, hogy az uniós országokban illetékes Európai Gyógyszerügynökség vizsgálatai alapján az Európai Bizottság engedélye kell az uniós országokban a vakcina alkalmazásához. Én ezeket a nyugati sajtóban olvastam. Te a hvg cikkéhez ragaszkodsz, tedd azt.

De ha vitád van, nem velem van vitád, hanem a nyugati sajtóval, mivel én magamtól semmit nem állítottam, csak a nyugati sajtóból idéztem. Írj nekik esetleg egy levelet, hogy rosszul tudják, mert te olvastad a hvg-ben, hogy nem úgy van.

Hogy Magyarországon mikor és milyen oltóanyag lesz, azt meg fogjuk látni, és ebben semmit sem számít, hogy én mit gondolok erről.

Amy Steinmann 2020.12.07. 11:22:19

@Dr.Koós Alajos: továbbra is kérdésem, mikor lenne itthon oltóanyag, ha nem lennénk Eu tagok.
Egyébként, meg ha nem csak kötözködni akarnál, akkor belekattintottál volna abba az anyagba, ahol egy twitter hivatalos közlés van az Eu szóvivőtöl.

Tehát, MIKOR lenne oltóanyag, ha nem lennénk EU tagok.

Továbbá elég nehéz így beszélgetni valamiről, ha te HVG cikknek nézel egy hivatalos EU szóvivői közlést.

Dr.Koós Alajos 2020.12.07. 12:35:54

@Amy Steinmann:

Nem tudom, mikor lenne oltóanyag, honnan tudnám.

Nem tudom, hogy ki mit twittelt, én az EU hivatalos közleményét tudom idézni, mely szerint az EU-ban az oltóanyagokat a gyártó által kezdeményezett eljárásban az EMA európai gyógyszerügynökség vizsgálata alapján az Európai Bizottság jogosult engedélyezni.

ec.europa.eu/germany/news/20201201-covid-19-impfstoffe-so-geht-es-weiter_de

Die Impfstoffhersteller entscheiden, ob und wann sie die Zulassung eines Impfstoffs beantragen. Die Aufgabe der EMA in diesem Zusammenhang besteht in der unabhängigen wissenschaftlichen Begutachtung des Antrags und der Erstellung eines wissenschaftlichen Gutachtens für die Europäische Kommission, die für die Erteilung einer EU-weiten Zulassung zuständig ist.

Solche Anträge auf Genehmigung für das Inverkehrbringen, die bei der EMA eingereicht werden, werden einer umfassenden, unabhängigen wissenschaftlichen Begutachtung durch die wissenschaftlichen Ausschüsse der EMA für Humanarzneimittel (CHMP – Committee for Medicinal Products for Human Use) und für Arzneimittelsicherheit (PRAC – Pharmacovigilance Risk Assessment Committee) unterzogen, die sich aus Sachverständigen der nationalen Arzneimittelregulierungsbehörden zusammensetzen. Die EU-Rechtsvorschriften verlangen für alle Arzneimittel, dass die Erstbewertungen unabhängig voneinander durch zwei verschiedene Bewertungsteams (unter Leitung eines sogenannten Berichterstatters und Mitberichterstatters) vorgenommen und vom gesamten Ausschuss überprüft werden.

Nachdem der CHMP seine wissenschaftliche Evaluierung der Daten abgeschlossen und die Qualität, Sicherheit und Wirksamkeit des betreffenden Arzneimittels begutachtet hat, gibt er eine Empfehlung ab, ob das Arzneimittel eine Zulassung in der EU erhalten sollte.

Die Europäische Kommission entscheidet aufgrund der Empfehlung der EMA, ob sie eine Zulassung erteilt oder nicht.

Hogy a szóvivő miért twittelt mást, mint ami az EU hivatalos közleményében áll, arra én ismét csak nem tudok választ adni. Világosan le van írva, hogy az Európai Bizottság engedélyezi az oltóanyagot.

Frick László Intézet 2020.12.07. 13:49:20

@Amy Steinmann: Voilt egyszer, hol nem volt egy Európai nagyrutin oltóanyagokat illető etikettről.

Most meg van egy rendkívüli helyzet,amihez viszont ez az európai etikett (a gittrágásokkal) nem képes igazodni. Beszélgettünk mnár arról elég sokat,hogy milyen izgalmas az,mennyirekiment a divatbóla bürokráciát tárgyalni a 80-as évek óta.

Nincsen az az Európai hatóság,ami be ne tartaná a betartható határidőt.

mert: Húha, nehogy gyorsabban kiadjunk már valamit,mert akkor mi lesz velünk békeidőben,akkor is elvárnák, hogy hamarabb adjuk ki?

Maradjunk annyiban, hogy ma már nem csupán Európábóláll a világmeg az oiropidokból és hónapok óta javában védőiltanakmeg... van már plorrspray formátumú is,amit alkalmaznak.
Nemitt Oirópában, hanem valaholmessze.
Tudod..ez az a messze,aholma történik valami a Világgazdaságban,ami UTÁN kullog Oirópa.

Jóesetben.

Csak azon filózz el,mi a különbség logisztikailag egy -80-90 fokon tartandó vakcina meg egy -18 fokon tárolhatóvakcina logisztikája között.

Az orrsprét hagyjuk is.

Frick László Intézet 2020.12.07. 13:52:19

@Amy Steinmann: Emlkékszela Dél-Koreán bezzegelésre?

Az egész országban senkimás, csakén mutattamrá a dél-koreai havi olyan légó meg polgári védelmi gyakorlatokra, amiket... képzelj már elide Oirópába :D

Érted..azok a társadalmak

amik nem egodeisták,mint az oiropidok...

Japánban nemkelllenek rendeletekmeg operatív törzs meg birságolás: Ugyanis nem is szabad kötelezni az embereket senkire.

Összesen egy szépen kérés az alapja a fegyelmezettebb maszkviselésnek,mintOirópában...

Azt mondja a japán:"Ki vagyokén, hogy az embertársaim rpvására ne hordjam a maszkot? "

De te nem vagy képes mást látni a gyűlöletes potroháson kívül.....
süti beállítások módosítása