MAGYAR1  A cigányok,a kurva anyjukat, lopnak el mindeneket.

ciganylopja.jpeg

MAGYAR2  Hunnan szërezted ezt a jó kis fát?

magyarsz_rzijafat.jpg
MAGYAR1 Van, akinek szöme is hozzá!

MAGYAR2 No!

MAGYAR1 Léesött a kaminyonrú!

MAGYAR2 Ja!

MAGYAR1 Gyávák is!

MAGYAR2 Kicsodák?

MAGYAR1 Hát a cigányok!

MAGYAR2 Nëë cigányozzá!

MAGYAR1 Ugyan, mír is ne?

MAGYAR2 Itt gyün ëgy!

 

Játékos feladat:

Mint köztudomású, a gyáva cigányok csapatostú' támadna-a-ja. A feladat pedig:

Fogjad az okoseszközeidet az összes telefonjaiddal, a feladat az, hogy testvéreidet és sógoraidat a segítségedre,minél többet, rokonyokat,  annál hamarabb is szedjél össze.

snatch.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr316281566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.11.11. 07:11:10

Látom szíven ütött a dolog.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.11. 10:41:45

A bátorságot nem abban mérik, hogy hány sógort, testvért, börtönviselt havert tudsz összetelefonálni. Mondjuk testvérem jönne, ha hívnám, meg persze ha el tudja magát kérni a munkahelyéről, meg egy-két jóbarátom szintén (már ha ki tudnak ugrani a munkahelyről). Nyilván a rivális egy fél hadsereget is összeszed ezalatt.
Mondjuk ha már összehasonlítósdi van, hasonlítsuk össze az én családi/ismerősi körömben megszerzett hasznos (vagyis műszaki) diplomák számát, a beszélt idegen nyelvek számát és havi munkával szerzett nettó jövedelmet a rivális csapatéval, ez szerintem sokkal többet mutat egy emberből, mint az, hány haveért/tesót tud összeszedni, ha balhé van. Eleve olyan életet élek, hogy nincs balhé, nem akarok átverni senkit, sem megfélemlíteni, emelett olyan környéken lakok, ahol az ingatlanárak predesztinálják, oda csapatösszeszedős cigány nem költözik, nem is jár arrafelé.

Szorgalmas Gyémánt 2020.11.11. 10:44:25

Maga a jelenet viszont jó lett, fel is nevettem rajta.

Frick László Intézet 2020.11.12. 05:43:00

@Wildhunt: Dehogyis ütött.:D

Egyszerűen "a dolgok" mind "többek kettőnél".

Én magamis felháboreodomolyan kórházi jeleneteken,amikben a népes cigánycsalád..érzelmile ugyan kiégetten, semmi VALÓS-at nemérezve a hozzátarozóirán...látványos "népiműsor" kereteiben 17-ena néhány begyulladt és a cigánygyűlet+félelem+rettegés-sel az orcáin háhogónővérkét a falhoz csapdosnakmeg dúlnakés borogatnak afféle "tömeg pszichésen" ..mertők mosst megmutassák-a-ja parasztoknak"Ez csak"mísor" ...Képzeld,mégmunkakörömis voltilyen,"moderálni" efféle jeleneteket.Placigányok nemtoleráljákavárakozást,asorbanállástésmár csak balhéból,lényegében szórakozásbólis rendeznek jeleneteket.

Ilyen esetekben a "Na dekérem,emberek vagunk! meg "Legyenek szoiveseksorban állni,mindenkire sor kerül".. effélékmint a tűz oltása lesűtt étolajjal,annyira sikeres:D

Én csak aa jótakarom,hogy tökfőzelékbőlfosott figurák,akik gyúrtakmármeg a gimiben jártak valamiönvédelmi szakkörre,meg 187 cmmagasak is izmosak... ne számítsák elmagukat,nemis cigányt kéne írnom... hanem HHHHHHHHHHHHHHHH proletár ifjakkal.

Vannakilyen jelenetek és voltakAmerikában,foglalkoztammárszomáliaimeg szudáni nők túlélési technikájával,a fehérmozgalmárpicsákat rettenetesen izgatja ezeknek az afrikai nőknekakasztrációja.Úgyse nézik meg a pinájukat és ha ezek a fehérpicsák annyira bevannakindulva a csiklókivágásrameg a nemi erőszakra..miért nemmesélnéa 185 cmmagas nyúlánkizmos fekete afrikainőazt,amit ezek az ostoba picsák hallani akatrnak,hogy őtmegerőszakoltákmeg 13éves korában nőikasztráció áldozata lett.

Annakidején én nema magyar nőimozgalmárokkalvoltam,akoiket a cigány Tímea csúnyán megszopatott (= hülyét csinált belőlük) hanemén Tímeávalvoltaméspompásan szórakoztammindamellett

hagy mutassakráneked: Tímea,amikor rádöbbent, hogy volt-szerelmét Damu Rolandot lényegében egy életreelis intézik"mintegy precedes címén" Viszakozni akart..a mogalmárpicsákmártudták, hogy Tímea hazudottésmegszopatta őket,de aMozgalomJóÜgyét tekintettékésszerintemodahaza egymásközött Tímea cigány kurva anyjátis szidták.De a nagynyilvánosság előtt tettéka gizda mozgalmár fejüket...megjátszottákmagukat...

Voltnekem kartársam is, a Híres Pofozóember. Nekiállt pofozni egy proletárgyereket,akitotthon szórakozásbólis vertek.Az apja és a bátyja betaanított bontóhentesek voltak,loptak haza lánckesztyűketés azzalverték,amíg a karjuk el nem állt... A fajmagyar kartárs nemakarta elhinni, hogy a 22-szer a nagybüdös pofonjátólelgurult gyerek röhögve jön vissza a 23-ik pofonért.Mert ez a kartársam kettőig tud elszámolni. A proletár kölyök esete pedig több a kettőnél.

Általában ha egy 12-15éves cigány nőtmegkérdezek a nemi erőszakeseteiről,azt mondja,hogy 1:1-ben erőszak nincsen,az teljesen kizárná,alőfegyver eseteit kivéve,tehátpl azt, hogy őt késselkényszerítsék,a késhez ért. Deha plorális erőszakróllenne szó,nem tud abban hinni,hogy a fickóaleharapott faszávalmég elkezd ott a pisztollyal babrálni.

Nos,pla gykorlatban Kárpátiaakoncertről hazafelé3Rieger, Stahlmaier vagy Steiuner nevűősmagyarnak együttvéve sem ajánlanám azt, hogy nekiálljanak egy 13 éves cigány nőmegerőszakolásának. Variáció:Proletárlány megerőszakolásának.

A téma..mellékeshordalékai kerülnekfölidőnként a"médiába" iskolás lányok verekedései. Többnyire proletár lányok verekszenek.. akiknek elég nagy a gyakorlata egy személyautóból 4 erőszakoskodó proletárfiú közül kitörni.

20-25éve mégellőttem volna azt a poent, hogy a fehér fajvédő ősmagyar hogyáll a zsilett penge szájból kilövésével. Aműfaj mesterei, ha még élnek,35-60 éves nagy.ill dédmamák.

Végüla jelenet a Hétmesterlövészbőlanyéma félvér ésaz úrihölgy,mnegkérdezi,mért fogdossák az indiánokakutyákat,ellenőrzik,eléggékövérek-e,miért,hát azértmeret meg akarják enniakutyákat és a hölgy elkezd ott ajvékolni a kutyuskákmiatt ésakkorafélvérmegkérdezi,volt-e már éhes.

Ezt nemakarjákérteni amagyar fajvédők a kétségtelenül igaz "gyáva cigányok" c.legendárium gondozásalközepett...

Az eőshmagyar steiner,veiszmann és hornyicsek .-.járhatottbokszóni meg karatélyozni is,lehet nyugdíjas rendőr,aki 5-öst kapott tömegoszlatásból...

Azt kérdezném tőle: Volt-e már... verekedési szituációban,de nem csakúgy "szórakozásból"

A szalonnaizműfajemberek ugyyanis a másikvégén kezdik,a hatólagossággal.

Aproletárgyereketmeg az elsőötévben csak verik és kb utána kerülabba a pozícióa,amikor már ő is verhet.

Adigg jó a fajmagyarnak,amíg "gyáva" a cigány és elszalad előle. Elárulom neked a végsőtitkot:Lehet, hogy az elsőtamagyar paraszt ütné,dearra alig lesz esélye,hogy a proletárt csak elis atlálja.. ha pedig eltalálja, akkor nem fogja tudni annyira megütni.

Szintén a gyűjteményemből fajmagyarok éttermi verekedése Piedone filmekből látottak alapján, allkapocs törések és koponyabetörés(emberhalál) lett a vége,mert más a Pijedóné) film és más az élet.

Találsz itt szöveget krumpliravert fejű gyerekről.
Nos,annak a koponyája telis-tele van csontdudorokkal

Frick László Intézet 2020.11.12. 05:43:19

@Wildhunt: Ezt fejtsd márki nekem, hogy üti meg a fajvédő a nemgyáva cigányt ANNYIRA (tételezzük ugyanis föl,hogy meg is tudja ütni)

Wildhunt 2020.11.12. 12:49:15

@Frick László Intézet: 160 centis lány (oktató, 6 dan). Proletár "szórakozni" akart, kéztörés (csukló szilánkokra) + 2 borda. Nem tudott megfelelően esni.
A lánckesztyű a boxkesztű pepitában: kisebbet ütsz vele, mint nélküle. Biciklilánc: merev, csak az utolsó pillanatban hajlik el. Kisebbet üt, mint a bot vagy az ostor. Tapasztaltam.
Persze ez téged nem győz meg, nem is azért írom. Olvass kevesebb Árvácskát.

Serény Vélemény 2020.11.12. 14:38:33

Még középisis koromban (+30 éve) volt ilyen sztori, hogy a sulink kemény magját alkotó egyik miskolci csávó plusz haverjai összeakadtak néhány bányásszal, aztán úgy szétverték őket a bányászok, hogy nagy kerek szemekkel nézett a koleszban, hogy "úúúgy megvertek minket a bányászok"...

Serény Vélemény 2020.11.12. 14:42:12

De ha a témánál maradunk: tegye a kezit a szívére, és mondja meg bárki, hogy "ééén soha nem vásároltam olyan fát az xy naka xy-jának az ismerősétől, ami ócsóbb volt, és egy egész teherautónyit hoztak...

Frick László Intézet 2020.11.13. 05:04:36

@Wildhunt: Nem cáfoljuk egymást.Semmit nemzárokki azokból,amiket az állításaim cáfolatára felhozol. Végülis acélomannyi volt, hogy a felsőbbrendű embereket óvatosságra és figyelmességre intsem.

A japán önvédelmi sportok szertartások isésmindegyikben van valami,amit most faire-nekrövidítek.

Egy kicsit hasonlít ez arra,mint amikor

cirkuszi fakíroknak tanítanak be gyerekeket,ami kb azt jelenti, hogy 6-7-8-9 éven át addig kell eltűrni fájdalmakat,amíg aztán észre sem veszik.

Nézd,ez hasonló,mint pl nyáron (ami a proletároknálmárciustól novemberig tart,kétévszak van,a nyár meg a tél) karácsonyfaültetvényről fenyőgallyakat hordunk ki koszorúba. MNegérkezik a nepperSprintere és hordjukki a gallyakat.

Én félmeztelen,tudok kihordani lucfenyőkévéket.20 kg egy ilyen kéve,kb, nemigen mérik,szemre, csomójára megy.

Egy átlagember a csupasz alkarján nem szenvedhetné alucfenyőböködését.

Aki pedig naponta ilyesmivelfoglalkozik,az félmeztelen ezüstfenyőkévéket is kihord.

DFeltételezem, hogy ebben az életbenmég nemkellett karácsonyfaültetvényrőlkörben alul levágott fenyő ágtenyerekből kötött kévéketkihordanod ingben.. vagy zsávolyingben-zekében sem vagy műbőrjakiban sem.

Tehátneked mit mond eddig ez a kommentem.

Pl én, ha viaanyszewrelésközben fázist keresek,fázisceruzát használok,viszontnapszámosként dolgoztamolyan ezerkétszázmester keze alá,aki nem szarozottafáziskeresővel, hanem benyálazottujjal választotta ki,melyik a fázis.

Egyátlagos kinyújtott karpontosan a kézben tartott késsel tud hosszabb lenni annál,mint a ...

Börtönökben szokotak mnókásjelenetek szportszmenekésproletárokközöttlezajlani,akultúr fajember felveszi a bokszólóállűst és úgy tökönrúgják, hogy egy órahosszáig fetreng.

Akkor visszakanyarodom az autóstémához,Gy.Jánosnak volt egy elképzelése, TollerLászlósofőrje viszont sofőrvolt...ezt most nehezen tudoma számodra érzékelni,de ha Tollersofőrjén tlett volna valamilyen érzékelő,apulzusakettőtnememelkedett,amikoregyszerűen elvette a gázt és fékezés nélkül a padkán elkerülte a Gy. János vezette Mercedes-szel az ütközést.

Sokszor írtam már erről, hogy amit egy gyakorlott sofőr egyszerűen elkerül,abba egy úrvezető belehal.

"Az árok a sofőr barátja"

El lehet olvasni a neten, hogy a síkos úton megcsúszott autóta csúszásirányába kéne kormányoznifékezés nélkül, nade a gyakorlat?

Szóval ennek a sok dumának mindössze annyi a föle,nem többet állítok, csak azt, hogy a "gyáva mert cigány" kijelentéseket is óvatosan kell kezelni.

Beszélgetek sofőrökkelbizonyos ötleteikrőlés néha rákérdezek:
"Tudod te azt, hogy mamársok-sok-sokautóbanolyan emberekülnek,akik 100000 kmmegtétele (15-20 év) utánispontúgy tudnbak vezetni,mint az elsőhéen és abban a szituációban nemazt csináljákmajd,amitmost mondtál,hanem a volánrólakét kezüket elveszik és arcukat a két tenyerükkeleltakarják BAAAAMMMMMMM

Vagy plaz egyiksofőra másikról feltételezi,hogy ha már belefogott a veszélyes előzésbe,majd befejezi,az ődolga.

CSakhogy a csávónem érzi a szerelvény hátulját és megy ésmegy és megy

és mégmindig kint van a szembe-sávban BAAAAMMM

Van plez a cucc,a törökkamionosokról,régen sok-sok törökkamionosnakakamionfülke volta háza, vagy plegy kamionos gyereke a kamionban nőtt föl és egy ilyen 22éves kezdő török ennyi időalatt,amíg ezt elolvasod a következősorban
zimm és zumm

mintha személyautóval teszkóparkolóba kétautóközé betolatni egy rég,mnég igazi taxisofőr

úgy tette be a kamiont. Tükrök/tükrök ciccenésre.

Csak elsimételni tudom: nagyon-nagyon sokféle népek azok,akiet mi a cigány név alatt tárgyalunk,de pl a proletár,mint a paraszt is,globális egy fajzat,nagyjából az egész világon egyforma.

Frick László Intézet 2020.11.13. 05:07:37

@Wildhunt: Még egy példa,deezt külön kalickába írom bele.

nemtudom,mennyire ismered S.Takács és Cseke művészetét.

MintMozart valamipápai tudlajdonbanálló,titkoskottájú zeneművetfülre...

Lelehet szedni S.Takács és Cseke módszereit,de mindenkit óvva intenék attól, hogy túlságosan beleélje magát abba,hogy a művészetük összesen a módszereikből állössze.

Különösen Soweto-ban.
süti beállítások módosítása