Először Tokfalvi mestertől olvastam [itt,kommentben] Orbánra a nixoni párhuzamot.

Orbán annyi minden már, mit tesz egy Varacskos Maradona Geci Kádárnak, ha nixon is.

geciujsugirasazonnali_1.jpg

Már magában a történelmi relativizálgatás is eléggé veszélyes-hányszor mutattam Orbán esetében is azt, hogy kevesebb név többremenne:orbán 34nevénekkarakterronoló hatásában az egyika másikét gyöngíti.

De lássuk előszor trumpnixont.

 

Nixon idejében az elit-egyetemi diákság,az UCLAa Berkleyvitte a Nixon ellenes tüntetésekben a prímet. Egyáltalán:az amerikai liberális értelmiség.

A mai BuMLi zavargásokat az analfabéta vagy funkcionálanalfabéta proletáriátus vezeti, teljesen tanulatlan, műveletlen éstudatlan emberek. Kétségtelen az, hogy az orbángyűlölethez gatyarohasztóan hasonlatosan működő trumpgyúlöletben eszeveszett értelmiségi mediátorokat is találunk. Ha politikaszakmailag tekintem, egy meeting prezentációja során jópofán hangzik az, hogy majd elhúzzák így Trump bázisából az afro-amerikai vallásos [munkás-]alsóközéposztályt.. van azon ban egy félelmem:Szerintem a Nyugodt AfroamerikaiVallásosKözép aligha szolidáris a zavargó  drogos proletárokkal. A Roncsderbi2020-on meg főleg nem.

Semmi párhuzamot nem találni TrumpésNixon között,én Trump esetébenmég a "republikánus"-t is idézőjelbe tenném.Mára ugyanis a demokrrata USApolitika meg a republikánus USApolitika ugyanaz.Semmi különbség a reklámdumákon kívül.

Nixon egy bábja volt a háborús héjjáknak és a bukásával kuttya baja nemlett ennek a lobbynak,ami azóta már a demokratákat is megvette, hiszen pl az Arab Tavasz demokrata munka volt. A republikánus munka a Joint Vision 2020.beteljesítése.

Trump outsider és magányos és.. nagyjából senki embere...Na jó,"Putyiné" :D


Ismétlem:Nixon idejében még jelentős liberális szellemi erőtér határozta meg az USAértelmiségi közbeszédét,ma ez a nyálas,stréber politikaikorrekt fazonduma bármi is, csaknem szabadelvű és liberális.

nagyjából annyitól lesz liberális, hogy Orbán vagy Trump ezt úgy rámondják csúfolásnak szánván de fényezés[Brand]lesz belőle.

Nixonnak belföldön fújták le és belföldi erők a meccset,

Orbánt,ez teljesen nyilvánvaló,2018-ban esze legkisebb ágában nemállt leváltani az ellenzéknek,ami éééérdekesmódon az OGY választás elbukása UTÁN azonnalössze tudottállni abban a koalícióban,amiértmég 2017-ben kibaszással fenyegették meg őket az EP "liberális"-ai.

Az országért nem álltak össze,mert nékik csak Budapest kellett.

Orbántramp..,hát Nixon idejében az USÁ-ban kapitalizmus volt, nálunk mégha el is hisszük Orbán gyalázatosan középszerű, bennünket teljesen hülyére vevő propagandáját,maximum ha kap'feudalizmus van a szociálfeudalizmus bástyái közepette.Pl

a Magyar Egészségügy a szociálfeudalizmus skanzenje.

Orbánnixont vagy az amerikaiakkal szeretné már egy évtizede kipicsáztatni a magyar ellenzék, vagy az Ónijóval. Bárki mással -csak magukkal nem. Nixon elpicsázására jelentős tömegek jelentkeztek.

 Az SZFE diákjaiban sokan szeretnének valamiféle,az 1968-aseurópai vagy amerikai diákomzgalmakat erőltetni. Nos,az SZFE diákjainak egy önálló gondolata sincsen, azt csinálják,amit a Felnőtt SzakállasZakós bácsikmondanak nekik  és "gyújtóhangú"-nak szánt beszédeiket úgy olvassák föl papírról.Mókás is,hiszen a mai jógyerek-közbeszéd hipszter-netokrata -tehát ['68-as]hippifikázó. A mai indexiánus (azaz 444-es) véleményformáló hipszter közduma az amerikaidiákmozgalmak felől nézve reakciós..ja és maguk ezek a műgecik dicsekednének azzal,hogy ők hűűűdddekapitalisták már,dekapitalisták...Holott posztmaóistának is szobahuszárok.

 

Jó, hát akkor legyen attól Orbán Nixon,hogy mindketten fasiszták.  Jaj, hát Orbán "eszeveszetten fegyverkezik" (húha,mint Nixon?) mert szórt valamit amerikai helikopcsikra. Az Összefogás egy félfasiszta jelöltet indított Szerencsen,Márki-Zay személyében a Nemzeti Jobboldal-t támogatja, fasiszta dumára az a kenet, hogyaszonygyaja "mindenkineklehetnek rossz mondatai" viszont amaradék félfasisztáktóljómondat a krumplikirály:D -azaz a relatiivizálásmárnagyon-nagyon régen és az Ellenzék eseteiben is elhagyta a dumaszintet és praxis.

 

Bezzeg a lengyelek az amerikai ötödik hadsereget fogják etetni. Ha a lengyel-orosz határon állomásoztatott amerikai tankhadosztályra nem reagáltak jellegzetes szovjetmódon a büdösruszkik hátha akkor egy egész hadseregre.

 

Így reménykedni abban,hogy Orbánt meg a  lengyeleket kibasszák az EU-ból:XD &muchachos.

 

Nixon idejével kapcsolatban feszt csak Nixonról beszélünk:Hol van Trump RobertS.McNamarája?És hol van Orbánnak még 1 embere? A FIDESZ-t egységes "ner"-be csak az ellenzéksajtaja képesábrázolni,amúgy nemhogy Orbnánnak nemembereimár,de egymás ellen isfenekedik az ötféle banda,akiketkoncok odalökésévelmeg pozicióforgókkalpróbál csillapítani Orbán. Orbánnak nincsen egy focicsapatra való olyan embere,akiben tényleg is megbízhat.

 

Nixon nem valami féle magányos figura volt,mint Trump. Orbán ugyan nem annyira magányos,mint Trump, de különösebben nincsen szüksége ellenségekre , ha olyan boldog-megpócsképviselőkkel rakott pártja meg  családja van,mint "mészáros" meg olyan emberei,mint a Pintér Börtönmosodák Konfekció Szájmaszkok és Halastavak ZRt tulajdonosa, nemmellesleg tényleg  is közsszereplő,nem mint a stróman lőrinc.Orbán legsötétebbfiguráirólaz Ellenzék sajtaja semmerészelhebregni sem. Bezzeg a dagadtra piáltarcú "lőrinc".. rajta köszörülik civilbátorságuk tökfőzelékjét...

 

Teljesen nyilvánvaló,hogy Molnár Róbert aljas kis sunyinger és kübeki polgármester tudván -tudva hazudgál meg eröltet hamispárhuzamokat, ezzel blattolva jógyerekségét,ő így gondolja a karrierjét, Nixon meg úgy gondolta,azonban ez Nixonnál is dumapolitika volt meg ennél az aljas Molnárnál sem több.Ja,hát meg Orbán is duma politikusés Trump meg főleg dumapolitikus,mertTrumpaz ég-egyadta világon semmi dumáját nem tudta megvalósítani, egy bádoglemezt nem patentoltathatott fel a Bill Clinton-Obama mexikói határkerítésre.

 

Trumpnixont jólláthatóan nem akarják leváltani a demokraták,ezért nem egy 44-55éves fiatalnetokratáttaláltak ellene. tekintve az afro-amerikaikérdést,akár pl egy újabbéspl nőafroamerikainetokratátis jelölhettekvolna,aki összefogja az afroamerikai vallásosalsóközépés a drogosproletár afroamerikaiakszavazatait.

 

és orbánnixonbólis pompásan elédegél a magyar ellenzék. Ráadásula diktatúrája elleni küözdelemért Dollár-ban kapják az apanázst.

Egészen rövidre zárva:Pont azoknak az amerikaiaknakfelelmeg ez az Orbán,akikközbentámogatják is az orbánellenes magyar megélhetési lázadóerőket.

 

Vagyis a kismagyar viharabiliben nem több,mint az USA szarkavarásának egy kavarintása Európában.

Ha van valami nixoni (azaz mcnamariánus) akkor ez az ötlet,miszerint a válságból az USÁ-t majd megint az Európát megsegítő biznicc fogja kihozni. Az észak-atlanti  nagyangolszász gazdasági összefogás már tollászkodik is hozzá a BREXIT-ben.

 

Ja, csak  ahhoz elébb Európát válságba kell taszítani és tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5416246996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.10.20. 12:01:18

Szirintem Robika inkább buta. Mitől kéne okosnak lennie?

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.20. 13:06:08

A válság kész, hamarosan indul az aratás.

Frick László Intézet 2020.10.21. 04:24:54

@Serény Vélemény: Dehogy buta Robika.Sőt,tudván-tudva hazudik.Őmaga is tisztában van azzal,hogy ez nem a nixonokkora,pl Orbán vagy Trumpkét tészta és nem rendelhetőek össze a harmadikféle tésztával Nixonnal. Ez a fajta hazudozás,mint Molnáréazzalindokolja magát, hogy Orbán leváltása a jó cél,amiértérdemes.Szerintemezértkellazzalaténnyelfoglalkozni, hogy az ellenzéknek eddig az esze titkoságaiban nem állt Orbánt leváltani.

Frick László Intézet 2020.10.21. 04:55:33

@Serény Vélemény: A vetés XX.századi tapasztalatokés "klímaadatok"meg "statisztikák" alapján készült. Barátikörben,félig semkomolyan szoktunkajárvánnyalkapcsolatosösszeesküvéselméletekrőll beszélni.A másikirányzat szerint akínaiak csinálták.Az egyikirányzat szerint azonban a kínaiak nemígy csináltákvolna.Az egyikirányzat azzalérvel, hogymintújságlapokon a kacsazsíros kéznyomok, pl anno a Kacsa- vagy a PopóMagazin-on, árulkodnak a "fantázióról" és a metodikáról.

Ha megnézed pl a büdösruszkikkalkapcsolatos retorikátmeg azt,amitközben a büdösruszkik csinálnak vagy reagálnak. Gyakran esik szó a büdösruszkik terveirőlmeg hogy a büdösruszkikmit akarnak Oirópát akarják meg Trumpot akarták elnöknekmeg ilyesmi.

Frick László Intézet 2020.10.21. 04:56:03

@Serény Vélemény: A 100napos kukoricát,tehát másodvetést.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.21. 09:39:10

@Frick László Intézet: Én nem állítom, hogy ez a vírus nem a természetből jött. Még csak azt sem, hogy a tavaszi nagyelállás célja nem a válsággyrtás volt, hanem a világ vezetői tényleg ennyire voltak képesek, ennyire voltak előrelátóak, és a szakmai tanácsadók ennyit bírtak javasolni. De attól még tény marad: a válság dagad.

Frick László Intézet 2020.10.22. 06:07:49

@Szorgalmas Gyémánt: A Kabbala szerint az igazi cirkusz akkor jőel, amikor sok-sok túlokos ember népesíti be a földet,akik majd húde tudják, húdeee.

Én Emanuelle Macron-ban látom a Világ Vezető Okosemberének ezt az archetipusát: Akkorlesz majd az igazi truvály,amikor 2-3 generáció múlva Kínában is elúrhodk az a fajta japánidiótizmus,ami egyelőre csak Pekingben és a megapoliszokban figyelhető meg.

Lezsibbadtam,amidőn Macron felfedezte az "égő esőerdő"-ket. Többszázmillió oiropid osztott meg képeket dűlőutakkal sakkozott égő sarjerdőkről a kimagasló olajpálmákkal

Magyarországon Dr Kósa egy kissé túlzásba esve bozótnak szólta le a sarjerdőt.Azért azon az éghajlaton egy esőövezeti fa, 5-6 év alatt 5-6méteresre nőmeg, vagyis olyan magas lesz,mint egy magyar falusi ház.

Namost Magyarországon especielle attól lett a dűlőutakkal sakkozott lebetegedett és részben már kivágott olajpálmaültetvényt visszafoglaló sarjerdő "esőerdő",mert a tahó fidesznyik bozótnak mondta és Macron jó. Namost, ha Macron jó,és a nernyik leszólta,akkor már csak forradalmi dacból is esőerdőnek kell nézni a sarjerdőt.

A valóság dögunalom,pl lehetne az gazságrólis beszélni,a 40éve kiirtott esőerdők helyén ma olyan dzsungel van,ahol laikus oiropid forgatócsoportok amazóniai őserdőkrőlforgatnak "természetfilmeket". Senkinek nem tűnik föl a stábból,mert40évvelezelőtt tilos volt kivágni,magnak kellett (volna) meghagyni nemesfákat,pl a mahagónit.. és ezeknek az őrfáknak..látszaniuk kellene,ha közben nem lopták volna el amerikai meg francia mahagónifelvásárlók.

Pl ott van Manaus,ami mára egészen oiropid lett,ott kurvázik , drogozik meg piál unalmában mindig vagy 20-30pedofil ésvagy biszexuális,néha buzi amerikai vagy francia mahagóni felvásárló,pl lehetne róluk is egy érdekes riportfilm,ahogy viszik fel nekik a nyomornegyedből a frisshúst a hotelszobákba és elkezdik fojtogatni magukat, hogy erekciójuk legyen.

Macron pl, ha annyira (kurvára,gondolom) izgatja Brazília,pl foglalkozhatna azzal a 20-30 tetű francia hajóépítőcéggel,ami Brazíluábólhozatja az utolsó,magnakmeghagyott és ellopatottmahagóni fát.

Brazília - szerintem a Zigasság Okos Fejlettnépénekmost kb ennyi ugrik be, hogyaszonygyaja "brazil tramp".

Annyira nemlátványos cucc ez,mint pl egy túl korán felégetett sarjerdő a lebetegedett olajpálma ültetvény helyén. Kéne még vagy 10-20év, hogy 4-5 mezőgazdaságiévre elegendő humuszt termeljen maga alá a sarjerdő ahhoz,hogy fel lehessen égetni.

Vagy pl a 80-90-esévekben megindult esőerdővédőmozgalom taszistái elérték, hogy a maradék indio törzseket "kárpótolják" az erdőbitorlók. A braziloligarchák ezeknek a törzseknek életjáradékot fizetnek,magyarulingyen-segélyen élő idült alkoholista város-széli nyomornegyed proletárokat, jobb esetben folyómenti kolduló túristaparasztvakító bojócokat csináltak belőlük, az alkohol és a járulékos betegségei 2 nemzedék alatt végeznek a maradék indiókkal.

A taszista,még ha jót is akar, csak legalább akkora kártokoz. De miért is akarna a taszista jót,amikor semmibenhívő relativista, aki szerint mindenki geci és az nyer, aki a legsunyibban aljas módon tudmagát megjátszó és képmutató geci lenni.

Lehetne ezzelis foglalkozni, csak... nemüti át az internetes hyperkommunikáció ingerküszöbét.
süti beállítások módosítása