Dúró Dóra a rosszfasiszták közé tartozik. Akkoron,amikor SzilyLászló feldobta a kétgyerekes Dúró bikinis képét verbalicce geciztetni le a 444 műűűvelt és politikailag fejlett támogatóival (akkoron még elég volt kattogásokkal támogatni a fölfdalatt terjesztett szamizdatot e diktatúrában) Dúró már... hogy kell ezt fejlettnéniülmondani, Dúró már , idézem, "három gyereket fialt".

rosszfasisztak.jpg

Dúróék akár dönthettek volna úgyis, hogy maradnaka jobbikban és akkor most nem tudom,mi lenne Dúró provokációs-mese"könyv" darálásával ahhozképest, hogy zsidózó cigonyozó mondatok pedig a bárkinek lehetnek rossz napjai s akkoron rossz mondatai kategória.

 

Blogbarátom arra mutogálna, hogy Dúró csinos a négy gyereke (nyilvánvalóüan pinás)szülése ellenére.. a Szily általgecizni kitett képen a bikiniból látni a hasát,nincsen rajta császár' forradása.

Dúróval tehát nem annyi a baj,hogy fasiszta, hanem az, hogy nem az Összefogás részeseként fasiszta.Illetve  ha a fasiszta beáll az Összefogás-ba,akkor ettől már azonnal nem fasiszta.

 

Mi buzikáltalában nem adunk a pletykákra,a buzulás amúgy is bevakíthatja az embert,viszont a jók ésigazak szerint a Mi hazánk mozgalmat az Alcsúti Geci Sertés alapította szegény jó Jobbik tönkretételére.

2017-ben az EP "liberális" [vagyis posztmaóista]  frakciója azonnal kibaszással fenyegette meg a magyar tagjait,ha nem fejezik be a Jobbik felszopkodását, mára úgy látszik,az EP "liberális" frakciója vagy annyit fejlődött ideológiailag,mint a Jobbik,tehát mára meg képes ....eeee...   valakik elmagyarázták nekik, hogyan kell,a rosszfasisztát a jófasisztától elkülönböztetni...uhhh...nem is tudom,a nyomorultakban milyen kép élhet a magyar fasizmusról, hiszen a náci Orbán jellegzetes hitleri erőszakkal gyerekgyártásra kényszeríti a magyar fiatalokat. Ez egészen jól hangzik, ha ügyesen hallgatunk a szelektív ténykezelés közepette a svéd,a belga és a német állami gyermeknevelési támogatások rendszeréről. Pl NSZK-ban három gyerek eltart egy anyát a Korszerű Modern Jövőbevezető Családformája éppen aktuális kiegészítójével, egy másik anbyával,egy apa-szerepűanyával, satb-stb vagy kisállattal vagy aki éppen beleillik a képbe.

Sőt, hát a"migráció" egyik főmozgatója éppen a gyermek, akire Fejlett- vagy Bezzegisztánban támogatást fizet az Állam,pl Angliában a migránsgyereknek is kötelezőiskolába járnia és a törvény vonatkozik e kiskorú felügyeletére,tehát meg is van a szülő tartózkodásánaka jogcíme és akkor már jár is a támogatás.

 

Adódik a kérdés,hogy az OrbánProp, ha ekkora gyermekvállalási-és eltartási támogatások vannak Bezzegbelgiumban, Bezzegsvédországban, Bezzegnémetországban vagy Bezzegósztrában,hogy-hogy nem érvel ezekre mutogálva,hát erre aválasz egyszerű,azért,mert Orbán csak nála butábbakat foglalkoztat az agitációs éspropaganda osztályon,neki pedig még nem tudott az eszébe jutni ez az érvelés.

 

Még magyar "Valamelyik Tévé Sztárja" ... ez egy beugrató, hiszen a címlaptündérek mindenféle valóvilágos meg az ikszfaktor/megasztár első fordulójában kiesettet felcimkéznek az adott televíziótársaság sztárjának, hogy beugrjon aparaszt és termeljen egy kattogást, aztán üljön ott a néni,ki az ő fasza is lehet a VéVé ZiZi. Na, egy ilyen picsa havonta tízszer prostitulált és a gyerekére akkora támogatást kap Angliától, hogy vidéken szobát bérelt és tudott venni egy Mercedes-t,amikülönben A-osztály és a motorja beszart,úgy füstöl,mint egy ózdi cigánygyűlölő proletárcsalád kazánja fűtési szezonban és 150 Font-ba került, de azért Mercedes ,még ráis közelít a kamera az emblémára és ezzel pipa,enter az Isten veled Magyarország reklámfilmsorozat egy epizódjának a Hogyan lehet egy gyerekkel hősneklenni kategóriában.

 

Egyébként csak szólok,hogy a mindenben minta és jópélda Magyar Ellenzék az orbánnácikat a nőkről való beszéd miatt is megsemmisítő érvekkel illeti. Hapedig valaki csúnyát mond egy fasiszta szukára,akkor éppen rossz pillanata volt neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2816242934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.10.19. 20:27:00

csak a szokásos
(nem, nem fejtem ki, felesleges)

heki 2020.10.19. 21:32:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: köszönjük, hanni, megvilágosító volt, amit mondtál. B+, nagyon idegesítő ezek az egy mondatos sehová nem vezető, ámde konfliktus-gerjesztő kommentjeid.
A kommunikáció lehetőségeit tagadják.
Na, mindegy.
Szomorúan, písz end láv real.

Frick László Intézet 2020.10.20. 06:59:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Néha beböfögsz ide.Nem gondoltál még esetleg hozzád méltó tömör érvekre,ha már pötyögteted úgyis a karaktereket?

Alfőmérnök 2020.10.20. 07:44:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Azért jó, hogy ezt megírtad, sokat kellett gondolkodnod rajta?

Alfőmérnök 2020.10.24. 01:57:15

@Frick László Intézet: Szerintem ezt majd egyszer be tudod illeszteni egy posztodba:
www.youtube.com/watch?v=QRrtRGnR_i8

Frick László Intézet 2020.10.24. 06:39:34

@Alfőmérnök: Köszönöm. én az ilyen szövegeket haszontalannak ...vagy inkább hasztalannak gondolom,szerintem csavarni kellegyet rajta és dicsérni az új világot. És akkor ironikus lesz a hangvétel.

heki 2020.10.24. 17:39:28

@Alfőmérnök: Hjaj, ifjúi éveim, amikor a 80-as évek elején kötelező lett volna szeretni az URH-t, a Kontroll Csoportot, az Európa Kiadót, a Balatont, és nagyon nehezen ment, mert éreztem, hogy nem is nagyon tudnak zenélni, a szövegeik többsége fasság, de hát a kortársi csoportnyomás....

és éreztem, hogy van bennük valami önkéntes bornírt megmondóság, valami negatív váteszség, hogy "kész, az egész, mindennnek vége, vége már..", iszonyú gőggel, és ez annyira dühített, mint az akkori filmek, ahol ők szerepelnek, Városbújócska, Eszkimó asszony fázik, stb.

Ellenérv: na jó, Menyhárt Jenőben (Európa Kiadó) valami indulati energia azért néha lenyűgözött.

De valahol nagyon irritáltak ők, akkor (is).

Őhozzájuk képest a Bizottság abszurd neodadaista Preparababrakabaréja sokkal szórakoztatóbb volt, lehetett látni a kreativitás által megfogalmazott lázadásukat. Persze nem is futottak sokáig.

Ehhez képest ebben az általad linkelt videóban még az akkori alter zenekarok szöveginél is szarabb szöveg (poétikailag), és szomorúan látom ott efZámbót, hjaj,
mindenki kurva lesz,
én is. :(

Alfőmérnök 2020.10.25. 04:17:12

@heki: Szerintem a Városbújócska és az Eszkimó is elég jó filmek (utóbbi kicsit uncsi).
A Jenő egy jó rakenroll-arc, amit viszont nem értettem soha, a Sziámi iránti rajongást.
A Bizottság két lemeze szerintem világszínvonal, nem is tudom, mihez hasonlítható. Tudták azt is, mikor kell abbahagyni, amit utána csináltak külön-külön, az már felejthető (néhány jó dobásuk volt még, pl. www.youtube.com/watch?v=kMMahTG8teE ). Ez a Dep'art leginkább Laca és Kokó zenekarára, a Batu Kármenre "hajaz".

Frick László Intézet 2020.10.25. 04:52:54

@heki: Alapítottam egy punkblues undorgrund zenekart az inkriminált szépidőkben,az ismerkedésidélelőttön Kontroll Csoport számokat játszottunk. Hogy mondjam.. a számoknakpolitikaiüzenete volt.Kis,talán elhanyagolhatókülönbségvoltaz, hogy akkoriban,ha valakire apolitikai nemmegfelelőségnek az a szőőőőrnyűgyanúja burútt,mint Lovasi Bandi bácsira... akkor volt esélye addig pedálozni,amíg át nemtették a politikai megfelelő kategóriába.

Frick László Intézet 2020.10.25. 04:53:59

@heki: @Alfőmérnök: Szerintem a Bizottság nagyon jó ,szövegileg is.

Frick László Intézet 2020.10.25. 05:00:59

@heki: A kurva kiköpi a strici gecijét is. Ez pedig...hogyy mondjam..morálisan elkülönbözteti őket aplpolitikaikurváktól,akika brüsszeli,ez kétségtelen,akár 8-10 naponátisédeséletértle is nyelik.

Szerintem a kurvák életérőlis ebben ablogban olvashatod a legigazabbakat,amiketmég a menstruation power-picsák sem tudnak. Apicsa megélhetésinőijogvédőkplazt hiszik,hogy akurvákat veréssellehetne bármirekényszeríteni.Most nem azt mondom,hogy a strici időnkéntnem csavarja fela hosszú hajukat az alkarjára és verdesi a fejüket a falba,deez akurváknálaférfi-attitüdalapja,aki ezt nem teszimeg velük,azt nem is tekintik férfinek.

Azt azonban,hogy a kurva nem nyeli le a gecit...minden stricinekel kell fogadnia..ez hogyis fogalmazzak.. sérthetetlen alapjog.

Alfőmérnök 2020.10.25. 06:42:04

@Frick László Intézet: Nálam mindkét lemezük rajta van a "10 lemez, amit magammal vinnék egy lakatlan szigetre"-listán. Nem előzmény nélküli, amit csináltak (pl. Captain Beefheart hatása erőst érződik), de utánozhatatlan (ők se tudták később utánozni).

Frick László Intézet 2020.10.25. 08:29:08

@Alfőmérnök: Wahornék nem tartották magukat zenésznek,nem is értettek a zenészélethez...azt élni. Képző-és művészek.

Szerintem a csúcs a Menekülő nőt üldöző hűtőgép,talán ef Zámbó alkotása,a cím számomra a legértékesebb,viszont a képet a zsűri 125000 1993-as vagy 94-es Ft-ra értékelte.

maga a kép,ezt megmondom, művészileg mázolmánynak sem tekinthető.
Vagy feLugossy"festette"? Azt hiszem,mindegy.

Alfőmérnök 2020.10.25. 08:46:24

@Frick László Intézet: Nem is zenészekként kell őket értékelni, de segítették őket nagyszerű zenészek, mint pl. Victor Máté. Egyébként Jonny technikailag is jó gitáros volt.

Egyszer beszélgettem Öcsi bácsival és arról kérdeztem, milyen zenei hatások érték őket, Zappa is köztük volt (úgy tudom, hogy Wahornnak egyik kedvence).

heki 2020.10.25. 11:17:54

@Alfőmérnök: @Frick László Intézet: Ami érdekes, hogy nagyobbik fiam, (28 éves), szintén képzőművész, és zenélget, de nem nagyon szereti a Bizottságot. (Az, hogy Méhes Mariettát nem szereti, az a jó ízlésére utal.)

Ennek több oka lehet.

1. A Bizottság jókor és jó helyen volt, korszerű volt, és épp ezért most korszerűtlenné vált.

Ezzel az állítással picit tudnék vitatkozni, mert számomra a feLugossy dadaistának szánt szövegei kamaszkoromban egy világot nyitottak meg: pl. ez a szóősszetétel: "neutronbomba-magazin"
a mai posztkapitalista, netokrata világnak két szóban való összefoglalása, annak, amiről dudi itt hosszan ír, politika vs. üzlet kapcsán, például. Tehát nem vesztette el aktualitását.

2. Hogy nem szereti a naffiam a Bizottságot, talán az is oka lehetett, hogy a Bizottság és társai közegéből származó művészek (a Képző-n) oktatták őt, akik máig élő kultuszukat rombolják le azzal, hogy szétivott agyű zombi-alkoholistákká küzdötték le magukat.
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1109/20110902felugossy7.jpg

Ezzel nem tudok viszont vitatkozni.

3. A szentendrei Vajda Lajos Stúdió annyira belterjes volt (Wahorn, Bernáth Y, feLugossy, efZámbó), hogy gyakran nem is tudni ki melyik művet alkotta, de az tény, hogy ők akkor ott, jól érezték magukat, és ez akkor, a fosszagú Kádár-rendszerben kiemelkedően felemelő volt.
De ez a kor elmúlt, hát igen.

És akkor dudi, valami ilyesmikre gondoltam az elkurvulás kapcsán.

heki 2020.10.25. 11:25:16

@heki: ez meg szerintem a XXI. (!!!!) századi költészet egyik csúcsa:

"most jön az ereszkedés:
a zen buddhista televízió férfi bemondónője
vagyok
magasságom 171 centi uszkve
mélységem putty putty putty putty"

Alfőmérnök 2020.10.25. 12:19:04

@heki: Én spec. egy időben naponta többször pötyögtem be a billentyűzetembe, hogy "milarepaverzio" - mert sokáig ez volt a jelszavam. :)
Laca eléggé lekattant sajnos.

heki 2020.10.25. 12:41:36

@Alfőmérnök: mivel médiatanár is vagyok, megtehetem, hogy bármit mutassak az órán, és a "lázadó" fiataloknak (akiknél a lázadás zenei és egyéb szinteken, mongyuk Kárpátia zenekar, vagy NoÁr szintjéig megy), néha be szoktam rakni egy-két Bizottság vagy Belga számot, hogy mit is jelent a formák elleni lázadás, és ezek a mai "lázadó" fiatalok akkor ott megdöbbennek, és felháborodnak, és nem értik az egészet, akár a szüleim, de azért szünetben úgy köszönnek, hogy "putty-putty". :) úgyhogy van remény, talán.

Frick László Intézet 2020.10.26. 04:58:03

@Alfőmérnök: Zappa- csak rájuk kell nézni. Annyi,hogy vájatlan betonfülnek egy ricsaj a kettő...de ez ugyanaz,mint amikor valaki azt hiszi,hogy olyantőis tud firkálni,mint Don van Vliet. Vagy annyira gyerekeset,mint HáyJános. Filmeken gyakran találkozom azzal,nhogy az egyikgyerekszereplőrajzának rajzolegyet egy felnőtt,mondjuk díszletező. Nos... azt,amit Don van Vliet művelt,lehetetlen BÁRKINEK vagy amit Háy... (szándékosan nem Picasso-valjöttem...) @heki: A feszültséga Bizottságnálúgy keletkezik, hogy ott billegnek a blöff határán ,demégaművészet oldalán.Óriásiérzék kell ehhez,mint a Grand Canyon szélén állni s nem letántorodni.Van itt valaholegy bejegyzésa bazseválásról:Amikor a cigányzenész vagy a jazz-muzsikus pihen,acigány valami "asztali"instrumentálisat "brillíroz" és akineknincsen füle hozzá,azt hiheti, hogy zenélnek,a jazz-elők esetében pedig b-moll-ban fogdosnak meg fúnakössze vissza,blöffölnek,a sznobok meg ahhognak.

Ez afféle,minthogy Rejtő Jenőt nem lehet leutánozni.Mert ahhoz az kéne,hogy valaki zseniális mikelandzselo legyen és széklábat faragjon. Mozart tkpilyen.Végig... ökörködik. Semmit nem tekint komolynak,amit csinál,pénzért akar szórakoztatóolyan zenét írni (ez rejtőattitüdje) amiért fizetnek. A legtöbb bemutatója a mai rajongók számára óriási csalódás lenne, annyira hanyag és komolytalan meg rendetlen volt. A koncertmester nemlátta a zongoraszólamot,mert...nem volt meg. Mindenkimindent az utolsó utánipillanatban kapottmeg,nemvolt idő rendesen begyakorolni. Rejtőis ilyen volt,le se fütyülte,amit csinált"Ezt eszitek?- nesztek,zabájjatok". Mozart mégnemis volt készen,amikor meghalt. A Rekviemen szoktunk zokogni, rajongók,nos,akkor is szorította az idő,tudta fejből Michael Haydn Rekviem-jét és a "mono"-ból "quadrofón"t ,az egysávos analógból nyolcsávos digitálisat csinált... képzelem,főleg röhincselve...

OUgyanaz,mint SzotyoryLászlóművészete,,egy...rossz ecsetvonás vagy színkeverés ésamatőrmázolmány lesz.

Denem az.Emitt marad.

Frick László Intézet 2020.10.26. 05:02:40

@heki: A Bëlga számomra nulla,semmi . Azzalnemis jövök, hogy a gimiben bármikor csináltamilyet,mertén zseniéskreatív vagyok,de úgy általában értelmesebb reáltagozatosoknak is összejött. Jó tréfának tartom a fügemagozóst...szerinteméletművük csúcsa, hogy be tudták szopatni a heőjjdemogyorókokat...Ennyire jótanulóktól és politikailag megfelelő éspolkorrekt jógyerekektől,mint a bëlgások, nem művészet ezt megcsinálni. A BÄlga rajongói az a színvonal, amin azt is rajongják, ha kiszólsz nekik,hogy pinafasz együttbasz.

Frick László Intézet 2020.10.26. 05:04:02

@heki: A milarepaverzió pl számomra egyáltalán nem humoros, nagyon is komoly.

Alfőmérnök 2020.10.26. 13:44:06

@Frick László Intézet: Nemrég fedeztem fel magamnak van Vliet-et, elég menő. És sok mindent előre vetít... tomvéccet is pl.

Frick László Intézet 2020.10.27. 07:18:08

@Alfőmérnök: Don van Vliet története másban is érdekesen előrevetítő:Amikor a Metro Goldwyn Mayer emberei meghallották,azonnalkötöttek vele egy életreszóló totális excluzvszerződést valami 30000 Dollár-értmeg se nézte van Vliet,mit ír alá.Aztán várta, hogy hívjáka stódióba,ráadásul hét évet várt. Zappa, van Vliet barátja viszonylag elvoltaz MGM embereibvel,kézefogta és bevitte valami al-al-aliroda előszobájába, ahol a 65 éves titkárnő a 44 darabbólálló Roosevelt-korabeli teljes műfogsorát van Vliet arcába röhögte azzal, hogy az ilyen szerződéseket az MGM nemazértköti valakivel, hogy aztán kiadja a lemezeit, hanem azért, hogy ne jusson a konkurenciának tehetséges előadó.

Azért (Zappa igen-igen kis-kis segítségével) van Vliet keresett annyi pénzt, hogy tudott egy lekoszlott farnot [99 évre bérelni] venni egy meddő félsivatagban és ott eltengette a hátralévő két évtizedét,mint festő
süti beállítások módosítása