Létezhet Magyarországon 1,2 millió tagot számláló vállalkozás, amiről a magyar sajtó minden spektruma annyira tud hallgatni? Bede Mártonnak egy fingja nem  bátorkodna ilyesmire? 

 

A globális spekulalizmus antikapitalista főbb vonásainak leglényege az, hogy a fater által gründolt kóceráj nem kell a gyereknek,nem kell az oligarcha gyerekeinek a 4444 hektáros luKSZusbirtok, nem kell a gyár, nem akar foglalkoztatni, be se jár az üzembe és minden örökítési kisérletre azzal reagál: amint a fater kimúrel, eladja a kócerájt és megél a hozadékból.

Dr Németh Sanyika Sz.   az amerikai típusú pénzhalám kalamola "kisegyház" alapítója, Németh Sanyibácsi vállalkozó fia hagyományos "kereszTYén" nevelést kapott, most  apu cégének a médiavállalkozást vezeti. Ez az ATV, a politikai gyűlöletbetegek politikaipornó televíziója.

Az amerikai típusú pénzgyűjtő és lélekkufár vállalkozás-bóla FIDESZ csinált akkora egyházat, ami mellett "hagyományos történelmi" egyházaink, a refkók és katkók egyre inkább a "múló állapot".

Orbán és Orbánné egyik személyes ötlete az iskolák egyházaknak passzolása azzal az illúzióval,amit még a szocializmusban alaapozottmeg az a pár egyházi iskolánk, a piarista gimnáziumok és a református kollégyiomok. Ennek a naív ötletrohamnak a kereteiben már a gyülike is kaphatott iskolát.

 

A gyülike egyik tényleges sikersávja a politikai agitácó és néphülyítés a Mai Ellenzék hasznára -pászmája mellett a kényszerbetegek gyógyítása, visszahozatala -vallási-fanatikus zombiként. Egy szenvedélybeteg a következőképpen írta le a gyülike mődszerét: Amputálja a lelkedet,kapsz egy protézist.Elhagyhatod a gyülikét,de akkor az a protézis maradsz s te bicebócáskodhatsz kint az életben... de vissza fogszmenniés megalázkodva könyörögni: vegyenek vissza, csak  idő kérdése.

Ha van ma Magyarországon Ismeretelen Birodalom,ami ma már több,mint a magyarok10 %-át bekebelezte ( 1,3 millióember tejel a gyülikének, általában a jövedelem 25%-át illik befizetni a gyülikének) akkor az a gyülike.

 

A gyülikétől még a két típussal ezelőtti,az Igazi Index is fosott.

 

Most pedig printszkrin szemenszedett hazudozásokról:gyulike.jpg

Az ATV nem lesz a mai kormány meg a  FIDESZ csicskája, az ellenzéké viszont mióta már :D

Lehet, hogy a statisztikaikatolikusok vagy a statisztikaireformátusok KSH-adatilag "többen vannak" mint a gyülikések,

viszont ha a valódi aktivitást figyelembe vesszük,majd a beszedett lakossági pénzekkel alátámasztjuk ,akkor

a jövő a gyülikéjé,

második helyezett a Jehovák és a továbbiak is amerikaitípusú pénzhalám kalamola Jézus-ra hivatkozós,de gyakorlatilag ószövetségiánus fundamentalista és Jézus-sal szembemenős vállalkozások

gyulikewikipedia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3516118618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.08.08. 11:00:15

A wiki az eléggé a tudománytalan áltudományosság tárháza, nem kell befele dőlni neki.

a valóság kb ez:
10. 0279 HIT GYÜLEKEZETE 1103 BUDAPEST GYÖMRŐI ÚT 69 122 562 457 43 029

innen:
www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/tajekoztatok/Kozlemeny_a_2019__ren20190916.html

mármint 1%-os felajánlások összege: 122 562 457
felajánlók száma: 43 029

ugyanez az evangélikusoknál:
0035 MAGYARORSZÁGI EVANGÉLIKUS EGYHÁZ 1085 BUDAPEST ÜLLÖI UT 24 392 790 286 72 240

Na, igazából ezért lett bevett egyház a hit gyüli. Nem tudtak olyan feltételrendszert létrehozni, amibe mondjuk az adventisták - vagy akár az evangélikusok - beletartoztak volna, de a hitesek nem. Na, meg van még valami. Viktornak ez a kérdés nem volt fontos. 98-ban gyakorlatilag a teljes jobboldalt átverték, egyrészt a katolikus klérus bizonyos emberei, másrészt a katolikusok közötti volt és jelenleg is működő ügynökök, harmadrészt a gyülibe beépült ügynökök. Viktornak egyszerűen nem kellett még egy feszültségforrás - szerintem. Egész más súlya van annak, amikor egy Iványi Gábor - a néhány tucat egyháztagjával, meg más, amikor ajrópa legnagyobb pünkösdi-karizmatikus egyházának a lelkésze(i) mondanak valamit a magyarországi vallásszabadság kérdésében.

A katolikusoknak felajánlók száma 650 ezer körül van. 11-ben 3,6 millió ember vallotta magát római katolikusnak, ehhez képest az a 650 ezer nagyon karcsúnak tűnik. És szerintem ha volna 650 ezer tényleg katolikus tényleg hívő Magyarországon, akkor nem így nézne ki ez az ország. Hangembernek lenni meg papíron katolikusnak egyszerűbb, mint tényleg vallásos életet élni.

Ha engem kérdezel, az én becslésem az idén húsvétkor tartott on-line közvetített úrvacsorai istentisztelet nézettségi adatai alapján az, hogy minimum 120 ezer, maximum 250 ezer tényleg aktív, olyan tagja lehet a gyülekezetnek, akik részt vettek ezen az úrvacsorán.

(közvetítették YouTube-on, és Facebook-on is. Kb 4600 néző volt youtubeon, és 43-48 ezer(!) Facebookon. De az úrvacsorát az ember soha nem egyedül veszi, egy stream-re kb 2-3 embert minimum kell számolni átlagban, de az is lehet, hogy inkább 4-5-öt. Plusz még a rádiós közvetítést sem számoltam bele. )

Frick László Intézet 2020.08.09. 06:30:37

@Serény Vélemény: A wikipediát az írja,aki akarja vagy nem szégyelli. Néha valóban tudós és jószándékú emberek okmunkával. Máskor a Mindenhatoo Translate egy kicsit átstilizálva.

Nem olyan rég írtam erről:statisztikai katolikus..Az egy dolog,plén is katolikusnakikszelembe magam,mert abban neveltekésaszámomra fontos felmenőim azok voltak. Ismétlés:A papunk szerint viszont az katolikus,a gyón ésáldoz és hetente egyszer miséremegy (ezért) és még szépen tejeliis az egyházadót,az 1%-os felajánlásokat nemis tekintem,nemtudokomolyan venni.
Egy gyülikésnekajövedelme 25%-átkell tejelnie ésattólkezdve ugyan mit érdekli az adója 1%-a.

Nemrég cigányokkalkapcsolatban megörültem egy amerikai kisegyháznak (ami azértalsóhangon is tízmilliós,mint kisegyház :D) erre kiderült, hogy a térítés egyik eszköze a drogkereskedelem és terjesztés.

Mára teljesen eltüntek az internetről a zattejistákokKONTRA vallásosok -viták.
Senkit nemérdekel ...látszólag.

A gyülike tudhat valamit, ha a sajtó nem mer rúlukírni.

Bulgária maffiaállam...ésott írnak amaffiákról az újságírók,igaz,meg is szoktak halni emiatt.

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.11. 12:32:21

@Frick László Intézet: Érdekli az 1%, mert az is pénz, másrészt az állam az egyházak erejét a felajánlások számában méri és további pénzek alapjául szolgál a nagy darabszám.
Én 10%-ot tudok a gyülikébe berángatott, agymosott rokonaimtól, igaz sok éve nem beszélnek már velem, mert A Sátán tanításait követem és bálványimádó lettem.

Frick László Intézet 2020.08.13. 13:20:55

@Szorgalmas Gyémánt: Nemn zárom ki a 10%-ot,lehet, hogyy átlagos jövedelműektől annyi is elég.
süti beállítások módosítása