Szeretettel a családomnak, akik hülye állatnak néznek azért,mert a pénzes fiókomból, amibe a pénzemet gyűjtöm, hogy egy riporter lakóautót tudjak magamnak venni, kivettem 180000 Ft -ot azért, hogy lefestessem az autót, amiból majd a lakóautóm lesz és ezért adósságba estem saját magamnál.Szeritük hülye vagyok, szerintem meg ők a hülyék. Tartozom most magamnak 180000 Ft-tal, demég majd tudok magamtól hitelt fölvenni, ha akarok,hogy kihegesztessem a váznyúlványt. Azonban ha valaki pénzt kérne tőlem, vonogatnám a vállam, hogy tele vagyok adóssággal magamnak.

index-ugy_nem_biztos_hogy_mindenki_komolyan_gondolta_a_felmondasat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9916081094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.29. 08:23:40

www.youtube.com/watch?v=wNfacysOuDw

Az igazság odaát van.
(Ez a verzió még mindig hihetőbb, mint a Dull-index-baloldalimédia féle.)

Frick László Intézet 2020.07.29. 11:10:51

@Serény Vélemény: Linkelném Dull tegnapi ATV műsorát (Egyenes beszéd) . Vidám,jókedvű,mint aki nyert az Epsomi Derby-n épp csak nem nyerítgetett.

Csak még nincsen fent az ATV oldalt meg nemakarom megnyitni

Serény Vélemény 2020.07.29. 11:54:14

@Frick László Intézet: versenytilalmi= amíg versenytilalmi megktöés van, addig van végkielégítés.
Mondjuk 10-15 mhuf. saccperkábé.

Serény Vélemény 2020.07.29. 13:50:20

"Nem kaptam megnyugtató választ"

:-)

Na most én történetesen ismerek néhány
igazi újságírót. Ha megkérdezik tőlük, hogy 'és mit mondott xy, akivel beszéltél' -- akkor nem csak a jellemző szófordulataikat, hanem szinte a hangsúlyokat is pontosan el tudják mondani, sőt az _igazi_ újságírók még úgy le is tudják írni, hogy az ember olvassa, és érzi rajta a riportalanynak a személyiségét, szellemiségét és mindent.

Na, Dull azt mondja pl, hogy nem kapott megnyugtató választ.

Ja, de akkor mit mondott pontosan, ami neeem volt megnyugtató a számára? Ezek apró, nyuansznyi dolgok, amin észre lehet venni, hogy nem egy bites realitás az egész. Amikor egy újságíró nem úgy beszél, mint egy újságíró, hanem mint egy nemtommi...

Most leadta a telefonját, vagy nem adta le, ami az indexé egyébként?

Frick László Intézet 2020.07.29. 14:25:54

@Serény Vélemény: Látni is kell Dullt,mertmiközben ezeket mondta a jókedve nyilvánvaló és sokak számára érthetetlenül széles. Valakikszét akarták tépni az indexet.
De a valakiknekoda sekellettmenni, a tépőiket elősem venni,felsem emelni,kilátásba se helyezni semmit,Dull jólismeri annak a Vaszilynak a kötődéseit,aki Vaszily akkor index kebelöcsi volt, amikor Dull még a porba se tudott fingani,annyira senki sem volt.

Na jó,kezdem magam elragadtatni.

Egyébként én láttam tépést, hogy kell valamit darabjaira tépni,amikor a blogter bulin az indexes jóarcok elővették a tépőjüket és tépték Miskolczyt meg Dobót. Az tépés volt, a kurva geci anyjukat, azt.

Serény Vélemény 2020.07.29. 14:33:02

@Frick László Intézet: Nem tudom, h undi-e, vagy nem. Én csak azt tudom, hogy egy újságíró információkból él. És abból, hogy azt átadja, adja, veszi.
Ha nem sír amiatt, hogy a köv. 6 hónapban nem lesz mit ennie, akkor lesz.
Egyszer egy tök jó informatikai igazgatómat rúgták ki így. Egy napig kicsit szürke volt, utána.... rájött, hogy a végkielégítés 27 millió kb, és utána már úgy kellett rendszeresen az arcátról készakarva a vigyorgását visszafogni.

Frick László Intézet 2020.07.29. 15:27:47

@Serény Vélemény: Azért jöttem volna, hogy felrakjam a történet végét, Dull Szabolccsal..az arcáróllehet leolvasni hogy hazudik és nagyon rosszulhazudik.Ilyen hazodozási képességekkel nemis tudom, hgogyan lehetett index főszerkesztő.

Ez letaglóz, hogy ezt a sunyi geciséget meg lehet csinálni. Az is nyilvánvaló, hogy ha egy szerkesztőség nyomásgyakorlás nélkül és belülrőlfakadóan kiáll és klép a "kirúgott" főszerkesztőjemögé,akkor nem omlik össze sajátmagát sajnálva, nem zokog meg ilyesmi, hanem dacos és kombattó. Ez..háziasszonyok és k elhízottkontírozócsajok gyülekezete,nem a magyar média élcsapata, és ez nem tragédia volt, hanem kutyakomédia.

És még Brazíliábólis hívják Dull-tés valakik szét akarták tépni a szerkesztőséget (most, hogy látom,ez a Gerényi Terv lenne)

Kézbefoci saját magukkalés... ennyire nincsen márésznélsenki,hogy ezt meg lehet enni.. Igaz,megetták a Népszabi Kivéreztetését, de akkor legalább "kintről" is dobtak be labdát (az index dobta be)

Még csak azt sem mondhatom (Dulljogi ismereteket tanul:D) még csak azt semmondhato, hogy egy állítás,egy tagadás,nem.
Egy állítás meg még egy. Még... tagadni sincsen mit.

Frick László Intézet 2020.07.29. 15:28:36

@Serény Vélemény: Nem tudom, a Reteknek próbált gyászosabb képet vágni,lehet, hogy visszanézte magát az ATV-n.

Frick László Intézet 2020.07.29. 15:34:59

@Serény Vélemény: Ott kezdődik, hogy ha engemmegtesznek index főszerkesztőnek, Dullt slapajnak nem veszem fölés ezeket a kövér házasszonyokat meg pohoskönyvelőcsajokat a béna faszikkal nemfogom nézni a szerkesztőségben.

Ls nekem egy riporter ne jöjjön azzal, hogy Mészárost kapta volna le a hánykörméről,mint közsszereplőt, hanem adok neki egy fényképet Pintér Sándorról,itt a közsszereplő bazdmeg és őt kérdezzed, ne azt a felvizesedett pofájú táskaszeműagyatlan barmot.

Vagy ha Oroszi Babette jönne és elkezdene dicsekedni aazzal, hogy őt magyarnak nézték:
"Romongró vagy nem? -bazdki,akkor magyar. Vagyok én annyira cigány,mint te, baszod."

Egyszerűen elképesztő,hogy egy mivé züllött szakma 8 éve elveszett brand-del fényez.

Már a Lukszusmajornál gyanús volt nekem, hogy drónt béreltek (valamelyik havertól) mert az aszfaltút kapuját zárva találták.
Oszt át kellett volna menni az erdősávon és bemenni a mező felől.

Azok is nyomorult kis gecik voltak,apiros bézbólsapkások,akik azt mondták, hogy ők rebrbrbrbra és a hmnmédiátóljöttek, de ezekmár nem gecik, csak nyomorultak és
ehh

Serény Vélemény 2020.07.29. 17:33:49

@Frick László Intézet: "(Dulljogi ismereteket tanul:D)"
félév kétszázötven? vagy háromszázötven?
Na ez a kérdés!
Meg az, amit _nem_ kérdez meg tőle a zEgon: miből fogsz élni?
:D

Titoktartási. Persze. Itt nem a titkok számítanak hanem a kapcsolatok. Az meg vagy van, vagy nincs.

De ami egyértelműen látszik a fején, az az, hogy nem fél. mErt nem fogja senki egy sötét utcában profi módon fejbelőni 9 mm-es ólommal.

Bezzegszlovákiában nem biztos, hogy nem félne...

Frick László Intézet 2020.07.31. 06:50:32

@Serény Vélemény: Erre suoktamrámutatni aper büdösruszkizóknak,akiknélpél ha az Orosz Alshóház alelnöke mond valamit,akkor a hazug címbe azt írja, hogy az Oroszok szerint

Mutatom neki,mit szólna ahhoz, ha Kövér lászlómondana valamit,aki rendesen elnökésez nem kétházas rendszer és erre a jógyerekkartársa,akivelpl a PanamaLeaks idejében ugyanazt Google Translate tükörfordítottákmajd stilizálták,meg azt írán, hogy "A magyarok szerint"

Hogy minden oroszok az nemPutyin,valamint az orosz ellenzékiújságíró nem ezerdollárszám az apanázst,hanem golyót szokott kapni.

És még az lenne az egyszerűbb egyébként,ha azt mondanám, hogy Putyin titkosszolgáitól.
Ennélis sötétebb valóság az, hogy Putyinnak vanna hívei,és azok lövik le..Putyinnak csakgondolnia semkell,akit gondolnak,hogy.

Dögunalmas az orosz valóság:nemPutyinnak van Oroszországa. Putyin csak változtatott és felengedett egy markánsközéposztályt,ami úgy gondolkodik,hogy amíg jó neki Putyin,addig lesz Putyin.Putyin tehát ennek a Markáns Középosztálynak a farka,ami eljátszik egy kutyát.

Naés ez a merkantilorosz középosztály a maga hasznát lesi ésott lesi, ahol keletkezik a haszna és ez egy ideje nem Európa már. Vannakit Európában,pl vagy 150000 orosz él Bulgáriában,egy moszkvai nyuggernek, ha van saját lakása,azt kiadja,és Bulgáriában bérel a nyugdíjábólegy lakást,ami Ft-ban 44000 akkor is,ha a Szojuzban teherautósofőr ésakkor is ha bányász vagy akadémikus vagy beosztott KGB-s volt. A moszkbvai lakását pedig kiadja Ft-ban 280000-800000-ért ésél Bulgáriában,a vallásmajdnem stimmel,a betűk cirillek és annyira megértik egymást,mint csángó fiatal Potápi Árpád Jánossal,ha az még nemannyira részeg, hogy beszédképtelen.
süti beállítások módosítása