Amájusi adatok alapján a Jógyerek Felvilágosító Elnnyomott ésŰűűdözött Veszélyben A Magazinokat

116 millió letöltés

 

az elnyomó, túlsúlyban lévő,mindent kádárian lenyomó NERiánus diktatúrakiadványokat

47 millió letöltéssel a...már csak arra maradt erőm,hogy a print szkrínt feltegyem,annyira lesújtó a szabadsajtó állapota Magyarországon

screenshot_2020-07-28_legolvasottabb_hirportalok_es_weboldalak_listaja_2020_the_pitch.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3516080488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.28. 07:29:12

A freemailen nincs mit meglepődni, spam levelesládának tökéletes, ilyen-olyan regiszrációk esetén. Jó érzés látni, hogy a rosszlanyok.hu és a napiszar.com is fent van a százas listán, meg persze a minden-egyben is.

Gulyás Balázstól tudjuk, tanulatlan vidéki, idős emberek képezik a fidesz táborát (úúú, mennyit hallgattuk ugyanazt a szöveget az mszp szavazóbázisára 2002-2010 között).

Szép munka volt az index felrobbantása, és biztos, ami biztos, lájkoltam a távozó indexesek oldalt, mert az a tippem, hogy ezek az újságírók mégsem annyira a hősiesség, mint inkább egy alternatív ajánlat miatt álltak fel, amit a Bodolai által közelebbről meg nem nevezett "magasrangú baloldali poltikusok" adtak nekik.

A show folytatódik, ebben biztos vagyok.

Serény Vélemény 2020.07.28. 08:26:25

Valamint a dívány is tulajdonképpen index, meg az indapass is...

Serény Vélemény 2020.07.28. 09:22:37

Szóval az egész lényege a virtuális valóság. Az, hogy nem az a lényeg, hogy vannak-e patkányok (vannak) hanem hogy ez ügy-e, vagy pedig nem ügy. Ha föl lehet használni az államhatalom szétverésére akkor ügy, ha fedezni kell a jóoldali polgármester seggét, akkor pedig nem ügy, akkor már nem számít.

Frick László Intézet 2020.07.28. 11:14:24

@Szorgalmas Gyémánt: Nem kellenek az újságírók - te dolgozol netokrata.. vagy dolgoztál már netokrata vállalkozónak? A múltkor mutattam azt, hogy egy 35 éves (azős index gecik ennél valöregebbek, gyönge 50 felé...) ...sikoltozola netokratának, hogy Pötyike mindjárt el fog menni és nem lesz, aki gályázzon helyette, a cégnélpötyika a franciaforradalmi karikatúrából a parasztság,Pötyike heti hét nap napiátlag 12 órát dolgozik 220 nettóért.És ha kiesik,nemakar elmenni, de az idegösszeropi az ropi és kész... Akor nem talnak embert, de nema netokrata szerint annyi az ember mint a szemét és amit Pötyike megcsinált, bárki az annyi mint a szemét emberbőlmegcsinálja.

Mutatok neked egy mai korszerűmodern jövőbevezető un "újságcikk"-et:

Változás vagy szobrok: a kettő nem lehetséges együtt
Rutai Lili
2020. július 27. hétfő, 14:00
A szobordöntéssel nem írjuk át a történelmet. Csak tiszteletet adunk azoknak is, akiknek őseit ölték a szoborban megörökített alakok. Egy igazságos társadalom nem építhető csak a fehér férfiak érdekére és emlékezetére.
Hírszolgáltatás
Sanders delegáltjai még veszélyesek lehetnek Bidenre

A Sanders-delegáltak azt kritizálják a saját pártjukban, hogy a választásiprogram-tervezetből kikerült több, számukra fontos ügy, ami miatt szerintük szembemennek a választói akarattal.
Néhány történész szerint a szüfrazsettek megmozdulásai mai szemmel terrorizmusnak számítanak.

Miért írom ezt? Hogy rámutassak: a változáshoz néha radikális tettek kellenek. A szüfrazsettek nélkül nekem, több milliárd emberrel együtt lehet, hogy ma sem lenne választójogom, nem bankolhatnék, dolgozhatnék apám vagy férjem engedélye nélkül.

A nők tüntethettek évekig békésen, de valódi változást az indított, amikor Emmeline Pankhurst vezetésével (rosszul működő) bombákat gyártottak; amikor Herbert Asquith brit miniszterelnökre döglött macskát dobtak, éhségsztrájkokat szerveztek; amikor épületekhez láncolták magukat; amikor Emily Davison lovak elé vetette magát.

Természetesen indokolatlan a 20. század korai eseményeit 2020 híreihez hasonlítani: ebben a száz évben a társadalmi igazságosság kérdéséről alkotott közvélekedés és a büntetőjog is rengeteget változott. A szüfrazsettek ténykedéseivel egyidőben például néhány amerikai államban a fekete amerikaiak külön bejáratokat használtak, nem utazhattak, harcolhattak, dolgozhattak együtt a fehérbőrű emberekkel.

Azért is írom ezt, hogy emlékezzünk: senki sem feddhetetlen. Főleg a múlt századok politikai személyiségei, aktivistái nem azok. Azonban fontos különbség, hogy a 20. század elején lázadó nők csak önmagukban tettek kárt, nem szárad lelkükön több ezer ember élete.

A Black Lives Matter-mozgalom tüntetései során ledöntött szobrok olyan embereket ábrázolnak, akik miatt tömegek haltak meg.

Míg a szüfrazsettek szobrai (az a néhány) mellett legfeljebb egy nőgyűlölő fog megállni és köpni, Churchill, Kolumbusz és II. Lipót szobra naponta több száz, több ezer járókelőt emlékeztetett arra, hogy az ország, ahol járnak, a nagyapjuk, dédapjuk, ükapjuk és -anyjuk hátán épült fel. Arra, hogy

a társadalom még mindig azokat ünnepli, akik a fehér emberek érdekében követtek el gaztetteket,

ahelyett, hogy büntetné azokat, akik a színesbőrű vagy etnikai kisebbséghez tartozó emberek ellen cselekedtek.

A történelem mindig is szubjektív volt. És az utóbbi pár száz évben az iskolában tanított, a széles körben ünnepelt történelem a fehér, nyugati emberek (főleg férfiak) nézőpontját tükrözte. Az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a népesség csak 60 százaléka vallja magát fehérnek, ez egy teljesen elmaradott, sőt, sértő nézőpont. De hozzátenném: Magyarországon is. Ez nem jelenti azt, hogy hamis lenne. Nem átírni kell, hanem érzékenyíteni, figyelembe venni a nem-fehér bőrű emberek emlékeit, történelmét, véleményét.

A ledöntött szobrok által ábrázolt személyek nem törlődnek ki a történelemből.

Kolumbusz Kristófra és Winston Churchillre továbbra is emlékezni fogunk: érdemeik miatt is, de nem csak azok miatt. Ennyi év távlatából nem vonhatjuk őket felelősségre, de fontos megmutatni a következő generációknak és azoknak, akikben valamilyen fájdalmas emléket elevenít fel a szobor, hogy tetteiket elítéljük. Hogy nem hagyjuk: újra megtörténjen.

A történelmi brutalitással szembe kell nézni, szobordöntés vagy kollektív megemlékezés keretében. Ideális esetben csak az utóbbival, de nem ideális világban élünk. Lehet, hogy én vagyok túlzottan Z-generációs, de

fel nem tudom fogni, hogy hogyan lehet egyesek számára néhány szobor ledöntése fontosabb, mint az emberi élet.

Nem csak George Floyd és Breonna Taylor tragikus haláláról van szó, hanem arról a több száz színesbőrű ember haláláról, akik az intézményes és mindennapi rasszizmus miatt veszítik életüket: a rendőri brutalitás, a gyűlölet szította vagy utcai bűncselekmények miatt.

Minek ide újságíró szerinted? vannak ilyen jóltanuló jókislányok elismétlik,amit angolul olvastak,szemináriumon mutatta nekik a tanáruk

Frick László Intézet 2020.07.28. 11:15:10

@Serény Vélemény: Nekem az indapass tetszik, hogy ezek szerint úgy van megszerkesztve, hogy nyom A Nagy Lat-ba, ami az index csoport gogliális ereje.

Frick László Intézet 2020.07.28. 11:20:16

@Serény Vélemény: Erről nem így beszélnek népszopatás közben, azt adják be, hogy A Lap Az Index az az index (a konszern) maga.

Ezt mondtam:
1. A fidesznél nincsen egy szakember,aki átláthatná ezt.
2. Ha át is látná de beszélni tudna róla
3. Azt mondtam, hogy a FIDESZ-nek nemhogy indexet vezetni képességei nincsenek

itt jön hanni, Ripők meg a grófnő azzal,hogy a fidesz csak szétkúrNÁ és otthagyNÁ

csakhogy a szétkúráshoz fasz is kéne,de az sincsen a fidesznek

Egyszerűen... Tudjátok, tegnap eszembe jutot az a kedvenc vád,ami igen népszerű volt 1957-ben,miszerint az ellenforradalmár kulák [katonai]t eheraiutót loptt.Kulák ezreit verték meg ezért apufajkások, volt kobzás,börtönbüntetésminden és a hülye paraszt azzal védekezett, hogy lopta volna ő,de az mutassák már meg, hogy azzal a kerek izével mit kell csinálni és melyik kart a hová. Senkiben nemötlörtföla Munkás,PaRASZT F4!44!444!4!! HA VOLT MAGYARORSZÁGON ANTIPARASZT KORMÁNY,AZ NEM A rÁKOSIÉ VOLT, HANEM KÁDÁR fÓRADALMI MUNKÁS ÉS ~ KORMÁNYA :d )

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.28. 12:19:52

@Frick László Intézet: Ezt végig is olvassa valaki?
Be kell valljak valamit: én már évek óta nem olvasok indexet. Rá se kattintok indexes linkekre. Szóval nem tudtam, hogy itt jár az index.
Ezzel a referenciamunkával sok sikert kívánok neki a munkaerőpiacon.

Frick László Intézet 2020.07.28. 16:54:50

@Szorgalmas Gyémánt: Az indexet már nem tudommita,elég elolvasni a címlapról,deén perverz vagyok és néha élvezni akarom azt, hogy jól találpm ki, a cím és a beugrató ellenére valójában miről fog szólni a cikk.

Általában nincsenek eltérések,alegszórakoztatóbb tallzás a 444-en lehetséges,mert szegények még mindig viccesek szeretnének lenni, van egy kis Hadházi Lászlós előrenyerítés szaga a 444 címlapnak.

Vagy olyat szoktam játszani a 444 címlapjával, hogy a szerző nevéből meg í címbőlkitalálom, hogy azt sem lehet kommentelni,úgyis nemsokára semmit sem lehet kommentelni.
Az azonnalin is egyre több a nemkommentelhető "cikk".

Összemásol 10 cikkbőlegy 11-ik cikket,aztán cancog, hozzászóltak 6-an és nemmindenkinek tetszett,a barom trollok, máskor kikapcsolja a kommentelhetőséget, hogy a barmokat kizárja.
süti beállítások módosítása