A száraz tó nedves partján  a béka kérlelhetetlen szar+vas logikával:

Tavaly egekben voltak az albérleti árak még a vidéki városokban is, nemhogy a budapestiekben.

airbnb_1.jpg

A felelős ezek voltak, orbánék a náci kommunista cigányék a románokkal. Az alcsúti csüngőshasú, meg a veje.

 

Nem ám a piac döntött a magas albérleti árakról, hanem ezek :D

A vírus alatt beszart az arbnb,  azonnal   megzuhantak az albérleti árak  -de ez nem volt hírértékű a jógyerekdörmögtetőkben.

airbnb1.jpg

Miközben szinte semmi érdeklődés a budapesti városokban az arbnb irámt, terjed, hogy ezek, a náci cigány a románokkal meg a veje, valamit terveznek az arbnb megszüntetésére.

Itt jegyzemmeg, hogy Bezzeg- és Fejlettisztánban már sokhelyt odabasztak az arbnb-nek.

 

Na és az eszelős logika szerint mi az oka annak, hogy a senkit nem érdeklő arbnb-t fel akarják EZEK számolni?

Hátminden, ami  balatoni,  vendéglátás, szállás, hotel = ezek és a vejkó.

Récsölke valahogy nem tud kapni a jógyerekgeciből megint :D

További gyöngyszemek:

Na, miért basznak el annyi pénzt a tűzijátékra? - hogy a Bűnös Város lakói jól összefertőzzék egymást tűzijátéknézés közben.

Ezek Kínából vásároltak gyanús termékeket. A Jók és Igazak? - ők Hong Kongból.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr315987124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.08. 09:38:54

Na, van itt egy szösszenet:

index.hu/gazdasag/2020/07/07/150_millio_dollart_fizet_a_deutsche_bank_hogy_ne_piszkaljak_tovabb_epstein_rajtuk_keresztul_bonyolitott_ugyeit/

DE gyerek prostitúció és korrupció csak az elmaradott, csökött, balkáni Magyarországon van és lehet, fejlettisztánban nincs...

150 millió dollár.

Frick László Intézet 2020.07.08. 15:16:07

@Serény Vélemény: Nem tudom. Angolszász tetvek ThaiföldtőlKambodzsáig ésonnan el a Fülöp-szigetekreúgy nagyjából 10-és 10ezerszám vásárolnak gyerekeket. Párévente szokott nagyobb bukta lenni, azt hiszen, talán a Gary Glitter cuccai szóltak nagyot.

Nem tudom,mit lehetne kezdeni az angolszász fajjal, amíg tényleg meg nemérkezikaz Univerzum Felügyelettől az az úrhajó az Univerzum tanácsa küldötteivel, talán ők megkérdezhetik az angolszászokat, hogy-s-mint alapítottak jogot a világ népeinek tanítgatására.

Ez az angolszsáz-felsőbbrendű fajiállat a szemeben Donald Trump, amikor kikönyököl félodalt a pulpitusra és pofázik a szétkúrt- segglyuk szájával fentről lefelé. Ebből egy gif-gumiszobrot csinálnék,ami 5 mp-es jelenetet örökre játsztik, de sokkal nagyobb méretben mint Lincoln ülőszobra.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.08. 20:32:27

@Frick László Intézet: Donald Trump nem különöseben tanítgatja a népeket fejlettségre. Pont emiatt is szokták támadni, nem vezetője már az egész világnak, nem emeli a Haladés fényét az égig és tovább, helyette olyan piszlicsáré ügyekkel foglalkozik, mint a Rozsdaövezet lassan összeomló infrastruktúrája meg ilyen hülyeségek.

Frick László Intézet 2020.07.09. 05:36:10

@Szorgalmas Gyémánt: Értem. Nem tudom,nekem úgy jön le,mintha Trump szeretné móresre tanítani a kínaiakat pl.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.09. 07:18:37

@Frick László Intézet: Ki kell elégítenie a választói igényeket.A németeket is szerette volna móresre tanítani, őket nagyjából sikerült is. Iránt szeretné még móresre tanítani, de nagyon, de hát ez is választási ígéret volt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.07.09. 09:31:15

@Szorgalmas Gyémánt: a "China is ripping us off" már a nyolcvanas évektől Trump egyik vesszőparipája volt, mikor még elvileg nem akart politikával foglalkozni.
Németország szopatása meg általános USA projekt - a korábban szilárd német bankok lejtmenete akkor kezdődött, mikor az USA-beli leányvállalataik az ottani pénztpiacokon akartak szerencsét próbálni, és rettentő veszteségeket halmoztak fel, plusz a honi igazgatótanácsokba elkezdtek felvenni angolszász menedzsereket.

Trumpról most megjelent egy rokona könyve, amiben van pár felvetés, amit kb. szó szerint leírtam ide korábban kommentbe: " "Donald is not simply weak, his ego is a fragile thing that must be bolstered every moment because he knows deep down that he is nothing of what he claims to be."
Ugyanez kicsit másképp Orbánra is igaz, bár itt ilyet nem szabad írni, mert rögtön "Orbángyűlölő" leszel :-)

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.09. 10:33:36

@Dinamuki: Az, hogy mi írnak le a jelöltekről könyvekben, amikor beindul a szokásos karaktergyilkosság, nem különösebben érdekel. Kína amerikai szempontból nézve persze, hogy móresre tanítandó, a hanyatló birodalom természetes módon ágál a helyét atvenni készülő ellen.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.07.09. 10:46:42

@Szorgalmas Gyémánt: nem csak a könyv írja hanem szvsz elég egyértelműen látszik rajta, és jó volt a sok mellébeszélés között valami olyat olvasni, ami fedi az igazságot.

Frick László Intézet 2020.07.09. 12:08:07

@Dinamuki: Mint említettem, egy könyv, ami megírja Orbán 33 nevének a történetét.--.--- legyen a Trump a 34-ik?... ... az egyben a magyar ellenzék története is.Nem a rendszerváltásé,mert annak a története az Gyurcsány Ferenc története.

Rengeteg spekulációt olvastam arról, hogy Orbán milyen,mára elfelejtették, de szerintem a hitlerségben is körösztapja Popper Péter bácsinak az a beszart óvodás hasonlata kurvára ütős.

Nem tudom, Trumpot mimindenhez hasonlították már,mert szerintem annyira komolytalan, hogy már többet foglalkoztam vele,mint kéne.

Orbán is nagyon hasznos az ellenzéke számára, de azért annyira nem hasznos,mint Trump a demoratáknak (s a Háttérhatalmi Lobby -nak)

Nálunk nem is lesz sohasem olyan elnöktől meg az aktuális szenátusi-kongresszusi felsoztásoktól független egységpolitika sohasem , mint az USÁ-ban.

Ez az egész cirkusz csak médiavalóság a republikánus meg a demokrata de genetice ellentétekkel.

Míg Magyarországon nagyon mélyen, a magyar DNS-be van belekódolva az, hogy a népi az urbánussal sohasem egyezkedik, nem fog egyezkedni, pedig a magyar askenázi [chaszid] filozófia fellegvára Mátészalka, az egész ős-magyarzsidó goöndolat fele-kétharmada vidéki zsidóké, akik: népiek. Rákosi is vidéki zsidó. Apesti zsidók csak tanulnu tudtak a chaszidoktól.

A bolgár megoldás sem rosssz,senki nem LAKIK MÁR VIDÉKEN,ÍGY OTT A NÉPI-URTBÁNUS VITA KB AKKORA FANTASY,MINT AMAI MODERN LENGYEL ANTISZEMITIZMUS.

Másrészt lehetetlen Orbánról beszélni a cigánykérdés tárygalása nélkül

Trump viszont fajangolszász, veresses igen fehér, majdnem a leges legfelsőbbrendű fajta.

Az is baj a Trump = Orbán összevetéssel, hogy Trump annak a lejtmenetnek az alja, ami azzal kezdődött, hogy Amerika megölte a választott elnökét és el is nézte. egy ország, ahol 200 millió ember ért a lövöldözéshez meg a fegyverekhez, bevette, hogy a könyvtárból alehetetlen távolság másfélszereséről, föntről úgy fejbe lehetett találni az elnököt.

Mondjuk azt se kalkulálták bele, hogy a száguldó elnöki limuzinban majd Jackie négykézláb mászkálván menti meg az elnök rózsaszín koponyalemezét, hátha vissza tudják foldozni. Ez a Jackie még nem az a tökfőztelékből fosott figura volt,mint Katka vagy Annácska.

(Nem is lehetett és meg is van dokumentumfilmen, megtralálták a közeli helyet a kerítésnél a fák árnyékából, ahonnan lőttek).

nagyon-nagyon-nagyon sok.. annyi sebe van az erölködésnek, hogy vére sincs, nemhogy vérezhetne...

Magyarország..a politikaiélet is... súlyos évtizedekkel van elmaradva az USÁ-tól az a fokú elhülyülés, amimost az USÁ-ban tombol, nálunkmég majdúgy 20év múlva következik be,mert a30éveseink a generációs szakadékon innen vannak,még tudnak olvasmi és öszeütnek egy ímélt. Több 30-32 évest is ismerek,aki képes érdemi munkát végezni.

Az idiótizmusnak az a foka,ami ma az USÁ-ban tombol, szerintem nálunk majd olyan 2040-45 körül jelentkezik,amikor a mai 30-40-esekmár nem fognak dolgozni az akkori 30-40-es gyakorlatilag tudatlan analfabéták helyett.

Részeredmények vannak,mert a mai magyar 26-32éves un "újságírók".. lásd az azonnali.hu szerkesztőségét vagy az index vagy a 44 névtelen slapajjait, akik a tömegtermelést kopipsztázzák összekülföldi cikkekből vagy egymástól... már betültik a 2040-2050-esévek politikus generációjának a mértékét.

Annyi a kérdés (nema számomra,mert remélem, nem érem meg a 90-et) hgogy a holland nyuggerszemüveg kimegy-e addigra a divatból:

Ez kellemesen kuckolni fogja a segged lyukáját: m.hvg.hu/360/hetilap360/2017/19/20171919velemeny2

Bakondi györgy megelőlegezi a 2040-esévek idiótáit
hirtv.hu/data/cikkek/2478/24786/cikk-2478680/bakondi_focuspoint_1240x675.jpg.
Techet meg már tökéletesen az is. És még jogász is.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.09. 12:55:06

@Frick László Intézet: ÉN rengeteg 20-30 évest isemrek, akik pontosan, szorgalmasan és örömmel dolgoznak, önállóan természetesen.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.07.09. 13:30:18

@Frick László Intézet: ha már, akkor Trump apai ágon germán, Rajna-menti család.

Nyilván nem tettem egyenlőségjelet a két ember közé, csak egy konkrét téren utaltam hasonlóságra.

Frick László Intézet 2020.07.09. 16:26:44

@Dinamuki: Veled a német témában szeretnék most besszélgetni.
meg akartam keresni a Deitscje Bank 2017-es amerikai halálra birságolását.. Ft-ban valami 10300 Mrd íFtnyi birságot vetettek ki árjuk, erremindenféle nirságokat kiadott a Mindenhatoooo.. lényegében hetente birságolják valamiért a... mi a faszért nem csuk be a Deutsche Bank Amerikában? Azt tetszik, hogy MOST kell fizetniük egy 15 évvel ezelőtti dolog miatt.Akkor , amikot a Deutscvhe bank (USA leányvállalata) kezelte a szélhámos pénzét, akkormég senki nem tudta, hogy szélhámos és , gondolom,amerikai bankok is kezelték a faszi pénzét.

Egyszer egy tartalmi (igazi) buzival besztélgettem, mondta, hogy a divat[ból]buzikat csak útálja, de a rossz buzik még undorítóak is. (Elmagyarázta, hogy mnicsoda az a rossz buzi.)
Namost.. nekem a Deutsche Bankról ezek a rossz buzik jutnak az eszembe. Megverik őet, mármint az i9gazti tartalmi, nem fazonbuzik, megalázzák és még buztulni sem akarnak velük,akkor letérdel rimánkodni, hogy segget nyal és szop, de nem vár el semmit, csak hagyják, erre mnegint megverik, de mégsem kopik le.

Frick László Intézet 2020.07.09. 16:27:10

@Dinamuki: Van könyv, ami Orbánt a ténbyleges tulajdonságai alapján elemzi?

Frick László Intézet 2020.07.09. 16:35:42

@Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt:

Amerika a korlátlan lehetőségek országa- még mindig.

Mondjatok egy politikust vagy bárkit, ismert embert, celebet, akit el akartok intéztetni velem -Megvan?

Kérek 3 MFt-ot.

Tudok 1,6 millióért egy fasza lakóautót, azt megveszem magamnak.

A maradék 400000-ért felbérelek egymunkanélküli papír- újságírót,megkeressük a politikus vagy a celeb valamelyik unokatestvérét , nagybátyját vagy az apja faszát, és az 100000 Ft-ért elmeséli, hogy maszturbált a politikus vagy celeb gyerekkorában a nagy családi rendezvényen,kicsikorában hogy szart be, kamaszkorában hányt a padlóvázába és rendszeresen lopott a boltban,de ti is kitalálhattok bármit,amit ez a politikus vagy celeb csinált és benne lesz a könyvben.

Tudok Szigetszemtmiklóson egy nyomdát, ha csak 10 kell a könyvből annyit nyomtat, ha 10000, akkor meg annyit.

Az egymillió arra kell, hogy ha Havas Henriket szeretnétek, hogy ő "írja" meg a könyvet (mármint hogy a neve legyen rajta).

Ha jó nektek, hogy "Telek Elek" és "írja" a könyvet, akkor még ezt az egymilliót is én teszem el.

Frick László Intézet 2020.07.09. 16:50:30

@Szorgalmas Gyémánt: Én is rengeteget ismerek. Véleményem szerint többezer 20-28 éves lehet az országban,aki tud , és pl dolgozni is tud. A négyszázezerből.

Vannak műfajok,amikbe nem is keresikőket,pl a gyümölcsszedés vagy a baromfifeldolgozó vagy textilipar (szabás-varrás)

Úgy goöndolomra azonban az IT az övék és olyanok ,akiknek van munkahelye , ismerem őket.. feloibe-harmadába' ilyen helyeken dolgoznak, reggel bekapcsolják a számlálót és délután meg kikapcsolják. nem egy közülük több,mint egy órát dolgozik naponta ténylegesen, d panaszkodni a sok munkája miatt napi 3-4 órát is. Kedvencem ebben a műfajban az, aki most azárt váltottmunkahelyet,mert nem birta már a hajtást a cégnél,kedden és néha csütürtökön is több,mint egy órát kellett dolgoznia a többi napon csak bekapcsolta a számlálót és kikapcsolta.

Gyakori ebben a műfajban, hogy elfelejtikikapcsolni a számlálót, du 4 helyett éjjel 5-6 órakor kapcsolja ki. Hogy aztán hajnali 10kor megint bekapcsolja.

A lányok annyival változatosabbak huszonévesen, hogy rengeteg betegségük van,izületi bántalmaik,mindenük fáj, iszonyú sokat panaszkodnak a fájdalmaikra meg a betegségeikre és a bajaikra.

Diplomás esetében teljesen kizárható az olyan feladat, amihez a képzettsége alkalmas.Bármilyen feladatra azzal reagál, hogy őkilyent nem is hallottak az egyetemen, de a biztonság kedvéért meg sem próbálja,mert úgyis elrontaná és különben is ez bhülyeség, valamikomolyabb nincs.

Egyre több közöttük a vezetésre született ember,rögtön ezzel is kezdi a CV-jét, hogy ő csak úgy termett a vezetésre és kész, ilyen az alkata, nem csapatmunkás, hanem ő vezeti tudja a csapatot, irányító alkat.

Van is mnár egy kis sztartapja,amit maga vezet: Az Alibabáról értékesít.

Nem tudom, hogy Dunakesztiben az a led-lámpa boltos srác megvan-em ég az Auchan-ban. De ő még az előző nemzedék,kb 30.

Férfi munkaerőben nagyon könmnyűkiszűrni a dolgozni képest: aki szarik az okostelóra, pl Caterpillar félbuta telefonja van vagy nagyitelefon. Ritka.. de ezekkel az emberekkelakár 8 órs folyamatosmunkát is lehet vállalni. Ötnapos munkahetet.
Női dolgozóban ilyen nincsen csak a 47 pluszosok között. talán.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.07.09. 18:47:47

@Frick László Intézet: sajna nem konyítok annyira a nagybanki témához, kb. arról lehet szó, hogy a Deutsche Bank, amíg az Exportweltmeister német cégek finanszírozására korlátozta a tevékenységét, addig volt egy tisztes, de nem túl magas bevétele, majd vonzóvá vált (a 90-es évek környékén) a befektetési banki üzletág, ekkor mentek át az USA-ba és kezdődött a szopatás. A DBank utolsó emberszabású vezérét, Alfred Herrhausent amúgy megmerényelték, állítólag a RAF, bár egyesek felvetették, hogy gyanúsan precíz volt a kivitelezés.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.09. 18:52:00

@Frick László Intézet: A Caterpillar készülékek az sokmindenek, de nem félbuta telefonok.
A napi egy órát dolgozó emberek a munkaszervezés következményei. Rohadtul megérdemlik a cégek, ha napi egy óra munkával el lehet náluk libicelni, ráadásul tartósan és sokáig.

Frick László Intézet 2020.07.10. 05:26:58

@Dinamuki: NSZK-ból támadtak az első nem-nemzeti és nem-nemzetgazdasági jellegű globális-spekulalista vállalatok. Az "őrület" ami a mai világgazdaságot jellemzi,ekkor kezdődött. De e legelsőkben benne van a General Motors is. Az egész és a félkész autók hajókáztatásakontinensek között. Természetesen a Japánok, akik "a kínai hamisítás" atyjai.

Ha emlékszel, ezeket a faszikat jürgeneknek is nevezem. Ma már 70-80 évesek.

Nyilvánvaló, hogy a banki szférában tevékenykedőknek felkellett ismerniük a kapitalizmus agóniájának a jeleit... az egyik fő az éves tervszámokban gondolkodás.

Egy Tom Wolfe-ba ojtott Hunter S Thomson tudná ezt megfogni.

Egyszer aztán elolvastam Zhomas Pynchon Beépített hibá-ját,ami szólarról,amiről szól,kurvajók Pynchon nőalakjai.Meg ez a Sportello.De ahztán rákellett döbbennem, hogy ez valójában egy közgazdasági krimi.

Sportello "Doc" csak vergődik benne,mint spermium a vaginában, kapálózik,mint a méhnyak-nyáktavacskában.

Ezt mi Magyarországon nehezen vagyunk képesek felfogni.

Nézd meg német menekültek..meg német ingatlanspekulánsok,akikMagyarországon német menekülteknek akarnak tanyákat meg Schatzi Bauerhaus -okat eladni ,mivelkezdik a hibatkozástMärchenlamdról (nekik nyilván Unkoorzigeunerland a Märchenland, nem Merkelonia)

ITT MINDERNKI A SAJÁT HÁZÁBAN LAKIK.

Fejlett- és Bezzegisztánban a "saját ingatlan" kb annyira saját,mint a sírhelye.

A kapitalizmusban mindenki a vállalat tulajdonosa szeretne lenni,a Globális Spekulalizmusban a tulajdonos a barom,akire rápalizzuk a kócerájt. A Globális Spekulalizmusban menedzser szeretne lenni a Macher.

Ki szeretne az Index TULAJDONOSA lenni? Uj nPéternek semmibe nem került volna az Index tulajdonosának MARADNI.

Orbán kapcsán beszéltünk az eröltetett párhuzamokról - egy ilyen a Leisztinger Csányi párhuzam.

Semmiben nem párhuzamosak két antagonisztikus világ. Csányi szaporítmeg tenyészt, elavultan, Leisztinger csakpusztít -de előbb kivesz.

A Globális Spekulalisták csak röhögni meg sajnálkozni tudnak az elavult kapitalisták romantikus elképzelésein.

Gondolj a lakóparkok világára, van egy köves fennsík jókilátással,én Spanyolországban, Ronda közelében láttam egy ilyet, kész a vezetékhálózat (víz-villany-szennyvíz) az aszfaltutacskák tekervényei,építettek egy művárat - és becsődöltek.

De a szisztéma lényege azért látszik:

Lakópark,egyenházak(az USÁ-ban Ford Focus-ok mindenkinek) améz a madzagon a beláthatatlanul hosszú futamidő a szinte nulla beugróval. "Annyi,mintha fizetnénk az albérletet és végülamiénklesz!"

Namost a telek tulajdonjoga marad a konzorciumé. A "tiéd" a lekvár lesz, ami kb annyit bir ki,mint amennyi a futamidő. 25 év alatt törleszti ki a lakóingatlant és amikor az övélesz, egy rakás hulladék. Nem éri meg felújyítani,jön a konzorcium ügynöke ésmutatja, hogy a névleges (a piacon eladhatatlan... ez már nem barkács &Kaláka Ország,itt senki nem nyúlsemmihez,de főleg lapátnyélhez, csákányhoz nem..

..az én elmaradott ázsiai tekintetemben a NulláraAmortizált ingatlan még tele van értékekkel, pl gerendákkal, használható burkolóanyagokkal meg a 4 éves autpmata garázsajtó, simnán kiveszed tokostól az automatikával,mint valami LEGO alkatrészt. Tele van épületgépekkel,amik még jók, a légkondik pl 3meg 2 évesek ésígytovább,a beépített konyhából (ahol a fagyasztottkaját mikróztákmeg ették a hozatottpizzákat) egy csomó gép 3-4-5 éves és kétszer használt vagy egyszer sem.

Namost részeredményyek,részeredményekmindig vannak,mert a mexikói (NSZK-ban a román vagy albán) horda,akiket ráengednek, vihet,amit gondol,mielőtt jönneka dózerok.

Egy magamfajta barkácsmajom cssak ámul egy amerikai barkácsáruházban milxyen fák vannak, az USÁ-ban még vannakőserdők, de Dél-Amerikából is hozatnakfát, nemesfák az egész Világról, 10-20-30 collos átmérűjű gerendák, faanyagok és amikor megnézel egy ilyen düzerolást, a törtbetonnal, a villamos és egyébvezetékekkel ésminden szarral, az ablakokkal-ajtókkal tokostólsatöbbi,tolják egybe, cédrus,vörösfenyő, itt, Magyarországon beásol egy vörösfenyő gerendát a mi talajunkba,ami telemikroorganizmusokkal és ha 20 ávmúlva kiásod, 2-2 centit kell leszedned akülletérűl és még mindig gerenda.
Szóvalfogja a Konzorcium és ledózerolmindent a gecibe és felrántanak egy új (mégszarabb silány vadonatújhulladékokból tákolt) lakóparkot és akkor X-alakzatban, az egyikből beszopatottakat a másik helyére .épültbe csalják be: "Ugyanannyit fizetünk,mint az albérletért,viszont a végén lesz egy házunk!"

Magyarországon egyelőre a Föld azzé,aki megműveli,deén már ismerek csávókat,akik esze ágába nem áll tulajdonolni a Föld-et.

A Konzorciumot nem érdekli a gazdaság, mávelési kényszer van fejlett-és Bezzegisztánban is, tehátkb az az érdekes, hogy semmilyen felügyelet semmi hibát ne találjon és nagyjábólönfenntartólegyen a gazdaság,külön pénzt ne kelljen betenni.

A kasznár azt csinál,amit csak akar. Pl annyit lop ki a cégtől, hogy a konzorciumnak azért ne kelljen plusz fizetnie.
süti beállítások módosítása