Amikor egy fejlett-jó-és igazzal eljutok addig az érvemig, miszerint minden magyarra jut ma már kb 10 patkány...[stilisztikailag a statisztikára,mint áltudományra kacsintva egészen pontosa 11,207 patkány jut minden magyar állampolgárra,mínusz románok, ukránok és a szerb kurvák (vajdasági magyar lányok magyar fejlettül)] akkor elütik azzal, hogy alig látni patkányt,és akkor mi van,mi ebbőla hátrányos ránk nézve, nem arról van szó, mint az Első Ukrán Válság (1917-26) idejében, amit Borisz Paszternák is megmutatott, hogy már a patkányok is éhen haltak,de előtte tengerként futkázták az ukrán síkságot. Van mit enniük a különben is cuki patkányoknak, nem korlátoznak bennünket és amit megpocsékol a patkány, az már nem kell az embereknek.

Tapasztalatom szerint a vándorpatkány olyanaranyosabb a sima és unalmas házipatkánynál.

vandorpatkany.jpg

Olyan Alyanosz! Gus Fink műve

Most az..hogy... beidegesedtem azon, hogy lusta volt megölni a kiscsibét és inkább még életében a kiscsibének ette ki a beleit, ez az én véleményem.

Bajnainak,amikor mutatták a Hajdú BÉT körüli szokványos tevékenysége néhány következményét, őszintén , abból a ritka tsizta szívéből hökkent meg:


"Nem gondoltam, hogy a Hajdú BÉT mögött emberi sorsok húzódnak"

Ahogy jelentősművészek lényegében a patkányról vagy Bajnairól nem tudnak annál többet, hogy olyan aranyosak.. a libáról is kb az az elképzelésük, mint a házitejről vagy a coca colá-ról, hogy iparszerűen gyártván állítják elő és a bio termékek körül a minőségbiztosítás magasabb fokú, azaz szigorú, attól bio. A Vier Pratzili fejlett jókislányvállalkozásnak köszönhetően rándult le a lepel a magyar állatkínzós libamájelőállításról és tolódott át a volumen a francia természetazonos hatású libamájgyártók javára, akik kémiaiúton  állítják elő a libamájat, aztán ráírják a dobozára, hogy állatbarát módszerekkel.

Ezek az emberek még azt is elhiszik, hogy egy Euro IV-es Otto-motor környezet kímélőbb egy Euro 0-ás,pl1973-as Saurer teherautómotornál, amiben 980000 km van.

Igen sokan közülük azt hiszik,hogy az Európai Parlament pl úniós normákat követő fejletten demokratikus meg ilyesmi.

Létezik egy magyar tojástermelői eljárás, amivel a termelő úgy állít elő bio tojást, hogy arról közben fingja se nincsen. Szarik is a bijó-ra,mint olyanra. Egyszerű sunyi parasztilogikáról van szó: Azt figyeltékmeg ezek a jellegzetesen vidéki-tanyasi vállalkozók, hogy a tojó hybridek takarmányozási,de főleg állatgyógyászati járulékosköltségei lassan már az egekbe érnek.

Amihez képest egy valóban,konkrétan tanyasi tyúk 87,505%-kal kevesebb tojást tojik, de nem kell tojásfestő műtakarmányt etetni vele, nem pusztul éhen, ha nem kap vegy-és gyógyszerezett hormonkészítményes tápot... nem fázik meg, ha az ól hőmérséklete 2 fokot csökken és nem fullad meg, ha az asszonyok annyira részegek már, hogy összehúgyozott mackónadrágokban fetrengenek az akácfák árnyékában és nem nyitják ki az ólajtókat a szellőztetés végett.

Fog egy golyóstollat meg egy keresztrejtványújság margóját és elvégez egy olyan számítást,amihez ma az újabb generációknak 6 év a BGF-en nem elég,miszerint ráadásul a letojt tyúkját egyélrdekes bolond német menekült kamionszámra veszi meg.

A bolondnak nézett német menekült holland- vagy osztrákmódra ugyan mégle is alkudja a tyúkárát, viszont beminősítteti és minden tyúk-élőkilogrammon 1 €-t keres tisztán.

Egyszer egy művésznőnek ilyen tyúkokat mutattam egy csirkegyár melletti akácerdőben, ott fújolt szegény, mennyire gusztustalan, a tyúkok lába a piszokban kavar és közvetlenül férgeket esznek ki az avarból -és valaki képes megenni aaz ilyesmit evő undokállatokat. Utána ez a művésznő lemeztelenítette a fenekét és felszólított,  egy akácfába kapaszkodván kivetette azzal,  hogy nyaljam ki a pinkusát. Hát,kb mintha nejlonkesztyű ujjközét nyaltam volna ki.

 

Van ennek az idiótizmusnak folytatása is, amiben nem eszik már egyáltalán állathúst,mert arról csúnyákat látott a Foals tanítva nevelő szórakoztató klipjében.

És nyalófóliával engedi kinyalatni azt, ami nyalófólia nélkülis tökéletesen nyalófólia ízű.

Azt nem látja ez a fajta idióta, hogy a növényitejgyártó ipar ugyan csak az eladott mennyiség nyersanyagszükségletének a 10%-át sem kitevő alibi mandulaültetvényeket tart, viszont ezek intenzív öntözése hogyan borítja fel az amúgy is sivatagosodó mediterrán terület vízháztartását. vagy a chia-mag termesztés erőltetése hová vezet. Vagy hogy a vegán hamburger műbucija ugyanúgy sikértelen (takarmány IV) búza "lisztjéből" méreganyagok hozzáadásával készül,miközben persze atóllett a takarmánybúza IV. hogy fuzáriumos volt.,mint az idei aratáson szintteminden búza is.

És amikor részletezem neki,mi a fuzárium,akkor csak annyit mosolyog le engem,hogy ez indifferens a számára,őmegbízik a Meki Minőségbiztosítási ISO 77707-es minősítésében és lehet, hogy van valami ezzela fuzáriuzmmalmeg az emberi tüdővel,de valaholmáshol,nemitt a Meki-ben. Nézem meg a meki reklámüzeneteit:Olyan Aranyosak.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr515974220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása