szülőkkel vitatkozom:
 
Eldicsekszik, hogy a fia megvarrogatja a fehérneműjét és  zokni stoppol, vagy egyfajta zoknit 10  párat vesz és akkor még a lyukasok nemlyukas párjait összehozhatja: spórol: még tudja,mi az.

Összeüt szöggel két lécet vagy gérbevág és össze is csavarozza.

A lány meg mos magára és majdnem hatfélét főz és Cilike sem tudott főzni meg Szendrey Júlia se sokat lánykorában.
Amikor már ott tartunk, hogy a lánya lecserélte a gyertysort a Suzukiban,a fia meg vízpumpát is cserélt,amihez a motort aknában a jobboldali motortartó kiszerelése után lekell buktatni/felemelni játszani vele mert másképen nemférsz hozzá a szíjtárcsához,nem jön le. A rögzítő csavarja nem fér ki a váztól. A Youtube-on nézte, hogyan kell csinálni.

Fia / lánya takarítja a szobáját és mosnak magukra.

A lány a múltkor kicserélte a defektes kereket a Suzukin út közben. Na jó,úgy cserélte ki,mint a keresztanyja lánykorában, leintett egy autót, egy faszit, de akkor is. A keresztanyjára ütött, élelmes,mint régiek, na.

Befőzéskor a fia üvegeket mos el, a lánya pedig hajlandó nézni, hogy mi a dunszt és a fia meg hordja el a konyhából a dunsztba a készeket.

 

zsáner: Rabszógáztató cigánykirálynő [Figyelem-figyelemasszonyok!  Megérkezett a tollfelvásárló! Ittmindenféle tollat helyben felvásárolunk! Libatollat, kacsatollat, régi tollakat, hagyatéktollat -bárkinek bármilyen toll van eladó, csak tessenek szólni,vagy kézzelinteniés itt helyben a kocsinálátvételre kerüla sor!] a cselédeivel,köztük a legalja cselédje az elsőszülött fia felesége, a menye, három mázsa őszibarackot főz a száz rózsafás habosepertortapalota 20 négyzetméteres királyi főspájzába.

Részeredmények vannak, de a gyümölcs ott rohad le a fákról a kertben,mert nem eszik, szar. Mindegyiket meg kell nézni alaposan,a szar poloskák össszebüdösítik, a nyáluk 10 perc alatt megrohasztja a cseresznyét, leszarják a madarak, a sok kurva madár, vagy belevágnak a csőrükkel vagy leszarják,meg a méhecskék, a darazsak ,dongók és méhfélék még vagy ötféle, és a hangyák, találna végre egy ép gyümölcsöt és az a fasz hangya beleesik a nyakába. Szóval a kibaszott madarak, akiktől nemlehet aludni,a geci rigók, vörösbegyek,cinkék nyáron, faszomba már, és a barázdabillegetők,mostanában éjjel a geci fülemüle,a kurva geci anyjába ökörszem, zöldike. Tengelicek meg a verebek..és még nincsen vége, mert a rohadt baglyok,kuvik és most már a macska bagoly is. Gerlék, galambok, örvösgalamb a szar brúkolásával! A geci eper végképpen ehetelen,mert a geci csigák a felét megeszik a másik felét meg összekenik valami miagecimmelmár.

A Z-generációtól már nem kell félteni a házi befőtteket, ha még lennének, a spájzból. A spájz messze esik a gyerekszobától és büdös sonkameg kbász szagúa fokhagymával, egérszag és pókhálók. A házi befőtt szar, amúgy is minden szar a szar lassan az lesz, egy nagy rakás szar a magyar jelzők és határozók helyett a szar szómindenre a szar lesz. A házibefőttnek szar az íze,mint a házi gyümölcsjoghurtnak,minden  házijoghurt sztartapmegbukik,mert a valódi tej és az abból készült tejtermékek szarok,mert szarízűek, satöbbi.

Az Y-generáció akkor lesz öregember, amikor már nemlopja a befőtteket a spájzból.

A régi dolgok nem jobbak voltak, csak valódiak.

A Korszerű Modern Jövőbevezető dolgok nem azok, csak hatásúak.

Akkor gratulálok,hogy sikerült magányos

lakatlan szigetet

 

nevelni a gyerekeiből.

"Még csak az kéne,hogy ők is olyan szar házasságokkal kínlódjanak, mint én!"
-büszkélkedik fedáksárijával a szülő .

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3515813390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.17. 13:34:41

Tudok gérbevágni. (Hú de bonyolult.) Felújításkor összvissz ahhoz kerestem szerelőt, amit tényleg kellett - érintésvédelmi tanusítvány a home office szobához.

Pedig nem vagyok ügyes, technikából is csak négyest kaptam (nem ívelt elég szépen a kishajóm, görbén vágtam ki a vízimalom lapátjait).

Az alfa generációnak a tervek szerint már jogsija sem lesz. Okosórán futó appal hívják az önvezető bérautót.

Frick László Intézet 2020.06.17. 17:53:26

@Szorgalmas Gyémánt: Kár, hogy kimegy az anyós a divatból: iderohad ebbe a szar múltba bele. Ugyanis a két elsőülés háttal a menetiránynak lesz betéve, tehát ha még lennének anyósok 2040-ben, akkorők minden áron "hátra" szeretnének ülni, hogy szembe lehessenek a menetiránnyal.
Nem lesznek üvegek az autóba, helyettük képernyő mutatja majd azt,amit a sima hülye szar elavult mnúltbavezető üvegen át láthatnánk.

A Renault 50 évvel előzte meg a korát az ablaktörlőlapát működését visszajelző lámpájával-.
Szerintem az alfagenerációnaklesz egy applikációja arra is,mikor áll fel a fasza és teheti befelé a korszerű, modern jövőbevezető párkapcsolatába vagy valamelyik kisállatába

De nekem az a gyanúm, hogy az egyszemélyes társadalmakban az ilyesmit is majd magukban intézik.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.17. 19:13:57

@Frick László Intézet: Az appal hívom az autót már tesztfázisban van, talán Denverben, vagy valamelyik másik USA nagyvárosban, powered by Google. Kötött pályán megy, mint a vonat.

ÉRdemes végigtekerni etózt a Micrsoft conecpt videót, láthatod, hogy a jövőben a gyerekeknek már majdnemhogy írni-olvasni, sőt beszélni sem kell megtanulniuk, elég lesz rajzolgatni az okosüvegre:

www.youtube.com/watch?reload=9&v=wraF2DjALls

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.17. 19:16:23

@Frick László Intézet: Jaja, okosvibrátorral tolják már most is az igazán fejlettek, appal állíthatja a másik fél a rezgés erősségét, akár a világ másik végéről is. Ez fizetős cíbersex szolgáltatás keretében végezhető művelet.

Frick László Intézet 2020.06.18. 05:45:20

@Szorgalmas Gyémánt: Egyszer véletlenül kaptam el egy Korszerű Modern Jövőbevezető (fizetős,drága magán) iskolát Auckland-ben.Vezető színház vezetőrendezőjének és vezetőszínésznőjének a kislánya,12éves. A bioórája volt a téma,demellékesen a matek és az összevont irodalom-történelemóra is kamera elékerült.
Matematika:Pont olyan pálcikakészlettel,amit 50 éve sem használtak már magyar elsőostyálsoyokmeg egy papírlapfelhasználásával úszóeszköz modelljét kellet elkészíteni. A színháziak 12éves kislánya tudott nyerni,apálcikákat összerakta tutajnak,ami alatt a kékkelösszefirkált papír volt a víz.

Irodalom/történelemBizonyos számúmaoirikis járnak az osztályba,az antiszegregáció jegyében állami költség(támogatással) hogy társadalomhűösszetételben tanulhassanak az elit gyermekei.Amaori irodalom és történelem szerves része az Új Zélánd Bezzegállamnak.Ezért az összevont irodalom-történelem könyvben most egy maori monda következett egész oldalt betöltőhatalmas rajzokkalésminden rajzhoz két sor szöveg.
Órai Munka: A gyerekek sorban, mint PijolósJoli nyanyus elitsógornőjénél,Manci néninél a kis másodikosok,sorban hangosan fel-felolvasták a két-két mondatok.ű

Akkor elismétlem: 12évesek, a mi általános iskolánk szintjén úgy kb a mi 6.osztálunknak megfelelő korsávban.

A bio órát heteken át kellett rögzítenie a stábnak,először 200literes műanyag hordókat "gyűjtöttek" majd husángokat,majd a husángokat a tanár vezetésével darabilták, rácshálót kötöztek majd ezek alá felkötötték a hordókat és apálykor kipróbálták a térdig érő hátramaradt vizeken.

Serény Vélemény 2020.06.18. 09:38:09

@Frick László Intézet: Viszont 13 évesen már a szülők tudta nélkül ír föl az orvos nekik fogamzásgátlót.
És. A biológia óra "sexuális felvilágosítás és egyebek" című blokkját a Planned Parenthood szponzorálja. Biztos örülnék neki, ha magzatszervkereskedők homályosítanák föl a lányomat...
Ismerős megkérdezte az iskolát, hogy mégis mit tanítanak ebben a blokkban? (mármint a 13 éves gyerekének, az állami fenntartású iskolában)
Udvariasan pc-ül.
A válasz az volt kb.: a szülőnek azt nem kell tudni.

Frick László Intézet 2020.06.18. 13:52:00

@Serény Vélemény: Még a Blogterben voltMarinak egy bölcsessége,miszerint a gyerekét a mai szülő úgy 12 éves korától csak nézegetheti,kicsoda, de soha nem fogja már azt látni,aki pedig az a gyerek.

A gyereke hangját nem ismeri fel,amit az iskolában használ.

32 éves kislány a 27 éves kisfiú pasiját hazaviszi anyuékhoz, anyuék nem vesznek észre semmit, de az ő alt hangú szerelme valami mutáló csitrihangon csivitelmeg nyalakodik, ráse ismer,kényeskedik meg futkároz azzal a 30 kilós kuffer seggével.

Egyrlszt sietnek,másrészt ráérnek de egyik esetben sem azzal,amivel valójában kéne.

Márja-Terézja korában is 33 évesen nősültek a férfiak,de addig nem pornóra rejsztoltak a gyerekszobában, hanem a téli bekvártélyozások kereteiben 145 év alatt 202 parasztmenyecskét, lyányt, de ha úgy adódott, az 50-70 éves nagytermészetű nagy sasasszonyt gazdánét is megrakták a szérün vagy az istállóban a jászolnak döntve.

SZűzen ment hozzá az önállóéletvitrelre alkalmas mindenben felnőtt 18-22éves lyány, de azért azt tudta, hogyan rív az egyszemű kélgyaó.
Az én korosztályom lányai a kígyórívatás örömei sokszor a menopauza után döbbennek rá,meg még egy csomnómindenre,miket hagytak ki és rakásra a másik mindenek,amikre meg rádöbbennek, hogy mégis ki kellett volna hagyni,pl az abortuszokat vagy sportot csinálni 15 évesen a nőspasizásból. 15 éves korukban szóba se álltak taknyos 18 évesekkel, 57 éves korukban meg necces fiú gaypornókat nézdegélnek, hogy nekik sose jutott ilyen híg finom, tejszín szerű folyékony illatos geci.