A világ leges-legeslegdemoratikus, tehát a műfajban a demokrácia mintaállama az Amerikai Egyesült Államok.

Természetesen A Világ Legeslegfejletebb Mintaállamának jó sok szövetségese van, a második leges-leges-legdemokratikusabb és fejlett szervezet a Földön az Európai Únió.

Most, hogy ilyen hirtelen,ám szinte pontosan & egyszerre múlik a járvány, sokak sokmindefélére gondolnak,mi állhat a hátterében az oirópai totális enyhítésnek

 

A motívumok alacsonyabban vannak!

-nem, még annális alacsonyabban!

Szerintem mindössze annyi történt, hogy videókonferencia kereteiben A Tagállamok vezetői (a műfajnak köszönhetően tehát akár a valódiak is a háttérhatalmi rendszerekben) valamiben,ami mindezidáig titok,megállapodtak, hogy mikor az is csak kiszámítható,mert titok az is. Viszont a marketingduma és körítés is egységes, a hivatkozások. Szintén csak feltételezésem az, hogy ilyen "megállapodás" kizárólag a Nagyon Fejlett Első OsztályúIgazitagállamok a nemigazi tagállamok előtt is titkolt ötleteit tartalmazza.

természetesen a társadalmireakciók nem egységesek

Pank kanszert max 500 fő közönséggel, pia nyista és 4négyzeméteres ürestérrácsban,ülve

bezzeganemetekberlin2020mai.jpg


Az Európai Únió különböző országainak különböző társadalmai a különböző vezetésektől különb-s különb meg még azoktól is eltérő társadalompszichológiai tálalását kapták a járványnak.

 

Még szélsőségből is több van kettőnél, számomra az egyik szélsőséges az, amit Ausztria művelt,

egy másik szélsőséges ötlet Svédországé

egy harmadik verzió szerint

idézem a Washington Igazi Post március 31-i cikkét:

A koronavírus megölte Magyarországon a demokráciát.

Az is benne vannak a cikkben, hogy magyarországon nem lesznek EZÉRT választások... hátööö... eee... izé, ezt nem fejtette ki még Amanpour sem, amikor Orbán Viktor Hjalmar Schacht -jávalleszámolt, méghozzá könyörtelenül, a kakiját is szánva az egyébként igazságra, bár azértannyit megjegyzett, hogy az információ [miszerint mnégsem zárt be a magyar parlament,sőt] új a számára.

 

Tehát csak tippelek arra, hogy a

Hirtelen Enyhítések

egy máig is informális [=titkos] ónijós egyeztetés ötletei és mint eddig minden oirópid reakció a világjárványra, főleg társadalompszichológiai indokúak és értelműek valamint a céljai effélék.

Csengetés kategóriájában ma hajnalban kellett megtudnom, hogy "Magyarországon a diktatúra akkora, hogy már csengőfrász is van,a potrohás geci feketeautói elhurcolják az embereket",izgatottan várom, hogy Korunk Recsk-ébe-e vagy valami más jellegzetesen tanya vidéki helyre, pl Cinkotára vagy Pomázra (ahol a hangya szokott/tud/képes nyaralni).

 

Nemsokára összefoglalom majd "Kedves naplóm!"-nak,miről mit gondolok és szerintem és mi is a véleményem is,ami egyelőre  szabad, ha nem is teljesen,mert mindent csak úgy nem gondolhatok ám, még csak az kéne, hogy elkezdjek itt történészkedni a Rákosi-korszak Csengőfrász-áról.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6215702568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.05.17. 17:59:06

Vajon egy legfejlettebb tudatú demo kráciában mi történt volna, ha egy nő, mégha biciklis is:
- áthajt a piroson,
- nem áll meg a rendőri felszólításra,
- megrúgja a rendőrt,
- kiabál a rendőrrel,
- és még igazolni sem tudja magát?

index.hu/belfold/2020/05/16/athajtott_a_piroson_majd_rendorautora_tepertek_egy_biciklis_not_budapesten/
süti beállítások módosítása