-fejezet a Nullakiterjedésű bázisnélküli programpártok a képviseleti demokráciában c.nagydoktori'ból

"Várj! -egy pillanat..."

/Az úr poenja A koldus és az Úr c. chaszid írás-kommentáló anekdotából/

 

A Momentumnak 2019-ben nyuggerek gyűjtötték az aláírásokat az ajánlóívekre és főleg nyuggerek szavaztak rájuk.

 

Ez az egyik oka annak, hogy az ÖtfaszúKutya bojóccpárt már megint nem használta az egyetlen ütősötletét,az Olyan Alyanosz-t.

Na,papa,ne fingjad itt széjjel nekem a fotőjt, hanem gyúccsad befelé  a Cuzukkít osz' gyerünk a Katkára szavazni!

A Momentumnak nem bázisa a nyuggerek, akik mozgósítottak érettük. A Momentum egy marketingötlet,amit Felnőtt [véleményformáló] Bácsik csináltak meg az olimpiabaszás-sal. A Momentum nem generációspárt -akkora ívben lefosni is szánja a Momentumot a saját generációja is. Nemhogy ilyesmiért szavazni menjen... A Momentum arra példa, hogy a véleményformálók, néhány casting-os meg stylist a semmibő és senkikből "parlamenti pártot" csinálhatnak a netokráciában. AMomentum azonban még ilyenre sem első,mert az az LMP volt azzalakis,ám nem elhanyagolható különbséggel, hogy az LMP-t politikai párt, az MSZP szakemberei,úgy is,mint Gyurcsány Ferencnek dolgozó szakemberek találták ki és a véleményformálók,konkrétan az Index Vállalat Blog Hú leánycége [igazgató Szily László] és egy indexes geci, Jávor Benedek dógoztak meg érte.

 

A Momentumot az LMP szétforgácsolásának gyorsítására is szánták, azt gondolván, hogy az LMP-nek lehet bázisa és majd tehát azt a bázist átszavaztatják egy 2.0-ás verzióra.

Fasza ötlet,  

ilyen élettől elvont szobai okoskodásokban hogy is lehetne Somogyi Zoltán országában hiány. Csakhogy az LMP-nek nincsen bázisa még akkor sem, ha az LMP szobai-íróasztali megkonstruálásakor arra számoltak, hogy az LMPmeg az "SZDSZ" bázismaradványaibólfog szavazókat vonzani, felemelem az egyik kezem s elkezdek számláni:Pl Asztirta az Úúúúság Lúúújza volt egy ilyen LMP szavazó :D

202 fecske se csinyá' bázisott!

16 milliómegtekintés!44!4!4!!

Utánozás majomszokás:

 Olyan jó mellei vannak,biztos jól gitározik!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4515695622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.