Pintér Bence  - azonnali.hu pinter_bence_azonnali.jpg

Index-pont-hu vállalat

Magyar jeti ZRt tagvállalatai:

-A világjárvány főoka az emberiség túlzásba vitt hús- ezenbelül is egzotikusállatevésimániája,a büdöskínaiak persze,a komonisták. Putyin Gonosz Terve és a büdösruszkik! Indiában megalázzák az embereket,miközben Oirópa jaj annyira fejletten reagál! A diktatúra,orbán és Trump, Amerika nemhibás,sőt, de Trump, az nagyon is,a büdösruszkikmiatt valamint Irán. Viszont úgy,mint iráni diákok,úgy Orbán a hibás.A Kínai Cenzúra,illdemokrácia,a súlyoselnyomás. Kína elhallgatta eleinte,pedig már novemberben voltak betegek és halálozás! Kínától bármit elfogadni veszélyes444!4!44!, különösen az ajándékokat! Hong-Kong az nemkína,tehát nemveszélyes!4!4!4444!!! Lehet, hogy GáljéZoltánék egy hét alatt találnak egy szállítmány maszkot bárhol, belpolitikai okok miatt zuhant az egekbe a Ft!4!!mintsem Kínától,de az legalább nem a veszélyes kínai! Addig is,amíg végre már nem mutathatunk bömbölő hűtőkamion félpótokat a kórházak előtt, hujjogassunk a valós adatokmennyivelnagyobbságairól!

kirughatjak2020-03-14index.jpg

screenshot_2020-03-25_egy_indiai_nagyvarosban_nyilvanos_megalmegalyaztataszvaly_azoklya_akik_megszegik_a_kijalyaszi_tilalmat_444_1.png

 

2020.09.20:

Úgy tűnik, a fejlettebb és igazabb tályszadalymak, a nyitottabbak, a glyobalyizáció szenvedte a nagyot a nyányálybaaa-aa,  de a szabadszág ennyit megély!44!! Ne adjuk fely!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3215592778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.06. 01:24:28

2019. szeptember: a detroiti reptéren lekapcsolnak egy kínai állampolgárt csomagátvizsgálással, nincs nála semmi különös, mondja, hát az a pár átlátszó műanyag tégely a sporttáskában, amikre az van írva, hogy SARS, MERS, és hasonlók? ja, azt viszi valakinek. a vírusmintákat elkobozzák, pasast elengedik.
2019. november: a világ összesen 50 valahány 4-es szintű biolaborja közül az egyik Vuhan városában van (egy Pécsen, egy meg Budapesten). helyi orvos szól, hogy terjed itt valami, újságíró megírja. orvost házi őrizetbe veszik, később ott is hal meg, újságírót azóta nem látták.
2019. december: pártutasításra valamennyi mintát, tesztet és feljegyzést, ami a fertőzésre utal, megsemmisítenek.
2020. január eleje: lehet, hogy mégis van valami, de nem terjed emberről emberre, mondja a párt.
2020. január közepe: a külföldön tevékenykedő kínai cégeknek központilag kiadják, hogy minden orvosi felszerelést fel kell vásárolni, és hazaküldeni. ügyvezető, pénzügyes, titkárnő, biztonsági őr, mindenki az országokat járja egy listával, meg fejenként egy jó nagy szatyor készpénzzel, és konténerszámra küldik haza a lázmérőt, orvosi maszkot, műtősruhát, fertőtlenítőt, amit érnek.
2020. január vége: ja, bocs, mégis terjed emberről emberre.
2020. február: nincs elég maszkotok? adunk el, jó minőségű (50-50, hogy selejtes) hazai, még teszt is van (70%, hogy hülyeséget mond).
2020. március: egy másfél milliárdos ország közepén, egy 60 milliós tartomány 10 milliós székhelyében 5 hónap alatt volt annyi fertőzött, mint egy másik ország 10 milliós városában két hét alatt. amúgy már vége is a járványnak ott, hiába zárták le megint a várost, és hiába gyújtogatnak az emberek rendőrautókat.
2020. április: a világ szerencsétlenebb felén (equador pl) az emberek a járdára húzzák ki a négy napja bent porosodó hullákat, mert nincs, aki elvigye.

Frick László Intézet 2020.04.06. 04:41:33

@bs395: Köszönöm. Kár, hogy Trump-nak ez a sor nem jutott az eszébe,amidőn Hszi Csin Ping felhívta.

Kínában nem csak bio-laborokból van a legjobb -plélenjárók a génmanipulációban, abban az övezetben, aholMagyarország van (egy kis hideg-száraz-kontinentális,magyar mongol-sivatagi beütéssel,ami a gaykorlatban azt jelenti,hogy Pekingtől 300km-resehol egy ipartelep, "Pekingi-Szmog figyelhetőmeg az állandóleszálló légáramlsmiatt) a kukoricátkétszer vetikés szeprtember közepén ebben a monokluturában úgy néz ki a táj,mint Magyarországon július 15-én. Meg is kérdeztem a kínai titkosszolgálat csicskáját, egy magyar származású buddhistá tanítót, hogy mi volt ide vetve a másodvetés előtt? "Kukorica"
És 3méter magas kukoricást képzel el, 45 cm-s kukoricacsövekkel - ha ez mond neked valamit.

Nekem az tűnt föl, hogy a vírus nem az ősien-szokásos helyéről,a Tiszta Becsületes és Demokratikus Hong-Kong-bóloindult k, vagy ha már,akkor Shanghaiból. Relatíve, ha nem számolom az indiai vendégmunkásokat.. Vuhanban van/volt alegkevesebb külföldi,főleg a LegfejlettebbenDemokratikusJóságos és Gáncstalan, a Népidemokráciára d Genetice hajlamos Ultrajók. a WASP-ek.Mindössze 1000 LegfelettebbOrszág-béliállampolgárt kellett kimenekíteni.

Sokféle elképzelésem van a Kínai Tikosszolgálatról,deilyen Hollywood-i reflexes,miszerint latin betükkelés lemoshatatlan jelzőfilccelmég ráis írjáka jókora ( 2 ccm-e) tartályocskára a mestervírus nevét... a hülyeségnek ez a foka aligha jellemezhet akínai titkosszolgálatot.

Biztos vagyok abban, hogy a Mesterterv-ben szerepeltek autógyújtogatások Vuhanban, sőt,szerintem rendes zavargások, tömegtöntetésekés a népharagnak a Hong Kong-i Demokráciára jellemzően civilbátormozzanatai.

Arra kérlek, hogy az egyikkezed hüvelky-és mutatóujjávalvegyél mértéket arról, hogy a Nagy Szövetségesünk,Népünk és Oirópa Örök barátja,a VilágDemokrácia Őre szolgálatai milyen szélességben,magasságban és kb a Deep Web 7 galaxisára is mennyire kiterjedően képesek ellenőrizni a Világ Internet-Univerzumát,természetesen mínusz Kína.

Megvan?

Na,pont olyan mértékben képes a Kínai Titkosszolgálat ellenőrizni a Kínán belüli internetforgamat.

BVan elképzelésed a Faceboook-ról? Megvan?

Akkor most azt mérd át a bankok ügyfélkezelésére, számlanyilvántartásra,adófelügyeletre és nyomozati sávokra, EÜ-re, biciklibérlő applikációkra meg ami eszedbe jut.

Pl ha kínai vagyok, normálisan adózom és a hiteleimet rendesen fizetem vissza és kinéztem magamnak egy Álami Tisztviselők Shop-jában egy fekete öltönyt, ami kb 3-szor jobbminőségűegy Boss Vöröscimkés-nél, viszont kétszer annyiba is kerülFt-ban számolbva és NULLA yüan van a számlámon,akkor is amásodperc törtrésze alatt fizeti ki nekem a bankom.

Szünet."Kínamenti állampolgárait [ a valami elöl vagy miatt] " -keress ilyen híreket.

Ilyen birodalmat,mint Kína,még nem baszott a világtörténelem,ami ennyre képes leszarni a saját állampolgárait.

Békeidőben (2019. dec.előtt) a nemzetközi reptereken útlevélszkennelő automata kapurendszer működik, hazatér a kínai és a bedugott útlevele helyett egy 11 napos ideiglenes túristavízumot kap ki. Az ok: Nem adózott a vágottszemű kisz köcög. Kereskedhet alligátor vagy emberhússal vagy 1997-ben Budapesten rekedt 6 konténer vegyes ruházattal,amit 2014-ben fedeztek föl a Jegenye utca egyok hátsóudvarán:
a Komonista Dikktatúra Adóhivatala úgy döntött, hogy szerinte nem adózott az volt-állampolgár megfelelően,elvette az álampolgárságát. nem kötelezősemmi,nem veszett el semmi, vásárolhat magának pl etiópállampolgárságot vagy ugandait és folyamodhat vízumért,még meg is kapja,intézheti, ha a 11 nap nemelég a dolgait, csak nem államplgár,mert?- mert nem adózott. Nem, erről nem értesít előree, ez ugyanis,mint Kínában elképesztően sokminden,rá van hagyva az Egyéni Személyes Felelősség körére.

Ha Fényes Demokráciájú nagy testvérünknél az állapolágármegbetegszik,a sürgősségi osztály kb 3-féle javaslatot illkórházat, therapiát stb javasol a derék,a Föld Első és Igazi 325 145 963 lakója egyike biuztosítójának. Ha van Szegénységi Nyilatkozata, akkor meg a szegények sávjába, ha adózó állampolgár, akkor pedig majd a biztosítója megmondja, hogy melyik kórházba,milyen therapia szernt és mekkora maximális költséggel. Vagy kifizeti kp.

Kínában nincsen szociális háló,szegények egészségügye vagy pl állami nyugdij meg effélék. A Komonista Dikktatúrákokok cocijálisérzékenysége gyak.: Nulla.

Lehet a kínainak biztosítója és pl kártyán elbukott 20 millió Yüant, felhívja a biztosítóját, hogy az EÜ-magánpénztárti számlájáról egy db szív, két db tüdő, vese máj és ami eszébe jut transzplantációra dobja már át egy másik számlájára a20millió Yüant.
Se orvos-nyomozók,se vizsgálat,sesemmi,úgy van vele, hogy az a diktatúra elnyomottja dóga,mire költi,utalja a pénzt. Ha pedig a máját elitta és elfogyott a pénze? - koldulhat a lakókörzetében, ahol mindenki ismeri. Szabadon dögölhet meg,ahol csak akar.
Nyugdíj?- detto.

Frick László Intézet 2020.04.06. 05:16:15

@bs395: A Föld Legfelsőbbrendű faja,az oiropidok sajtaja Kínáról többnyire,mint valami o r s z á g -ról beszél. Kommunista Birodalomról.Olyan...ö.. Szovjetúnió alakú dologról,[ugye a Szovjetúni az, amiről a mai gyerekek azt a kurvasokat és jól tudhatják :D ] ahol fehérkatoninaiinges pirosnyakkendős coffoslánykák futnak beláthatatlan-nagy tereken a diktatúra képviselői felé virágcsokrokkal.

A valóságban aztán szinte seholnem tud találkozni a national geografic képeivel, szinte semmi nemúgy néz ki a valóságban,mint a filmeken vagy az újságcikkekben.

Az ember lenyom egy autópályán 365 kilométert,amikor elkezd neki hiányérzete támadni - ha magyar. Elvégre az 1 Milliárd elsőgenerációs autóvezető országában. Mindenki mazsola. Akkora hiány van hivatásos gépkocsivezetőben, hogy ha A Párt egy kormányzósági szintű főembere sofőrt igényel,küldenek neki egy öreg bácsit, akinek az öregsége Biztosítéka meghalt egy bányabalesetben és szégyellene elmenni külföldre vendégunkásnak,pllondinernek Kuala Lumpurba vagy kertésznek Szingapúrba,inkábbmég dolgozik,ezért befizetett hivatásos jogosítványra. És már azóta 500 km-t egy parasztszövetkezetnek a kisteherautóján.

365 km-nél az ember rájön, hogy mitől van hiányérzete az autópályán:Nincsenek féknyomok. Alig látni friss korlátbejavítást.

Ha valaki sejt valamit a teherfuvarozásról, az tűnik fölneki, hogy minden vontató legalább 500 LE-s.. Oirópában csak az US Army vontati ennyire erősek, ilyeneket látni,mint 24.650... 24.700 a vontatók oldalán fényló számokkal... 50-60 tonnák az egypalettasor-ral hosszabb félpótokon, szinte mindegyik acélcsőrácsos és a takaróponyvát azt csak úgy-amúgy-emígy és így-és-így,éppen igénye szarint a rakománynak,kötözgéli fel a kamionos.

Megint a hüvelyk-és a mutatóujjadra lesz szükség, valamint... Rendelkezel-e ismeretekkel a baden-badeni rendpárti szabálykövető feljelentőembertipusról,akinek az autója fedélzeti eszköze az okoseszközén keresztül a Polizei erre rendszeresített névtelenfeljelentést fogadó fiókjába küldhet feljelentésre alkalmas képeket vagy felvételeket arrólaz autóról,autósról,aki erre késztette a mintaállampolgárt..megvan?

Azt figyeltem meg a Kína nevű országkomplexumban, hogy szomszédos tartomnányok nagyobb különbségelet mutatnak, mint itt Oirópában Ausztria és Csehország.
Shandonban, ahol a diktatúra betiltotta a Pekingi Bikini viselését... és amit Peking, mint tartomány is, leszarni is szán,mert a szar a génmanipulatív mezőgazdaságban is akkora kincs még,mint 60 éve is... Annyi egyenruhást látni, hogy nem is érem,az amerikai doku-stábok,a magyar indexújságírói vagy oirópai Jók-és Igazak miért nemjárnaka diktatúra és a terorr ennyire látványos és egyben észak-koreát idézően bruhahha viszonyait fotózni.

Erre a titkosszolgálati ember a válla fölül hátraköpte, ebben a tartományban egy parkolóőr is úgy néz ki, mintha a Kínai AVÉHÁ 20-ik osztályának az őrmestere lenne díszegyenruhában. Egyxszerűen ebben a tartományban már a bohócság fokáig vannak rákattanva az egyenruhákra. Tehát az ember azt hinné, hogy ha másholnem is.. de legaláb Shandongban,mint autós,kb a magyar közlekedésrendészeti vegzálásoknak vagy a BezzegnémetPOLIZEI..különös tekintettel az Autobahnpolizei-re lesz kitéve, hogypl az autópályán portyázó civilautó elkezdi dózerolni, hátha sebességhatártúllépésre tudnáprovkálni.. vagy ottvannak a német sofőrszakszervezet tagjai,akikimádják az Auslander Sau kamionosokat szabályszegésekbe provokálni, ha észleli az autobahnpolizeit,meg ismeri a lesposztjaikat, azelőtt bemegy 80-nal a belsősávba és bevárja szépen,amíg a 92-vel sunnyogó külföldi dög melléér,pont aposzthoz érnek és a külföldi disznótmárle is kapcsolta a POLIZEI. Közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény elkövetésével.

Ezúton tájékoztatlak, hogy azt az Autobahnpolizei-nek Bezzegnémetországban úgy,mint az elmaradottorbándiktatúrás putyinfasszopó erdogi alakzatú Magyarországon,nem kellbizonyítania,amit megállapít. Az Eutobahnpolizei csak
gy közli, hogy szerinte megvalóst az,ami megvalósult, ha akarja,figyelembe veszi a külföldi,tehát bűnöző fedélzeti kamerájának a felvételét a provokációról vagy nem.

Kedvencem a spanifer cimkéjének a felirata, ami képes a használatban lekopni. De nem teljesen. Az Autobahnpolizei rámutat,szerinte nemláthatóa felirat, a sofőr szerint látható (ezér gyorsan le is fotózza) nem számít, a POLIZEI dönt, ha ő nem akarja látni,akkor nemlátható,a 30 €-t hozzáadja a többihez.

10-15 éve még erősebbek voltak a Deutschtürk speditőrök és ha valami nagyobb galiba volt,pl letartóztatták a külföldi disznót,akkor a Deutschtürk speditőr cég a garantáltan Korrupciómentes Becsület Országában megtalálta a módját annak,amit a magyar konzulnem éskihozták a sofőrt,de mára a törökök inkább áttelepültek a szintén EU tag Romániába.

Ahz USÁ-ban udvariassági gesztusnak számít, ha a birodalmat mindenben a világ legfejlettebbjének nevezed. Egyszerűen világelsőnek.

Kínában ezt nem javasolnám,sértés. Nem legfejlettebbnek..még fejlettnek is mondani...

Frick László Intézet 2020.04.06. 05:18:54

@bs395: Valami hiányzik a sorelejéről vagy a végéről:
Az érdek.
Fogadjamelezt a levezetést... de kíváncsisággal arra, hogy holaz érdek? Miben és kinek?

Szivesen tájékoztatlak arról, hogy az USA jelenleg érvényes
hadi-és külpoldoktrinájánaka címe: Joint Vision 2020.

Kína jelenleg érvényes doktrinájának pedig a Sorsközösség [ a Föld népei között]

Frick László Intézet 2020.04.06. 05:19:59

@bs395: A Komonista Diktatúra hadserege 2019. júliusában indult el fenyegetni és megszállni Hong-Kong-ot.
És azóta sem tudtak még odaérni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.06. 08:00:08

@Frick László Intézet:
Pekinget nem a kínaiak építették, hanem a mongol hódítók, az egy monszun ország, a pénz a déli parton van, hülyék lettek volna a lehető legmesszebb rakni onnan, viszont pár évtized múlva megeszi a sivatag.
Van ez a "social credit score", hogy ha csúnyát mondtam a pártról, vagy lájkoltam a Micimackót, akkor nem kapok vonatjegyet a holdújévkor, hogy hazamenjek a belső tartományban nagyszülőknél hagyott kiskorú gyerekeimet meglátogatni (3 nap oda, 3 nap vissza, egy vonat, egy busz, egy motoros csónak fel a folyón, és egy öszvér át a hágón), de az se, aki nem törölt a kínai facebook barátainak a listájából elég gyorsan.
Most épp minden társasház előtt ül egy kiskatona egy asztalnál egy kéziszekennerrel, kilépsz, mutatod a telefonon a QR kódot, ha zöld, akkor mehetsz boltba, ha piros, akkor beheggesztenek a lakásodba, max éhenhalsz. Boltban is szken, minden második utcasarkon is, ha piros, mert nem annyit voltál kint, amennyit gondoltak neked, pirosra vált, és zárnak is be. Busz nincs, az emberek gurulós bőrönddel járnak boltba, mert valahogy haza is kell vinni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.06. 08:15:00

@Frick László Intézet:
Az Amerikai tervet mindig Joint Visionnek hívják.
Kínai stratégiai tervét nem "Belt and Road"-nak hívják? Hogy Pakisztánból akarnak Kaliforniát csinálni?
Az érdek ottan van, hogy kell a pénz: nem attól függ, hogy az Apple újranyitja-e a gyárait, hogy elmúlt-e a vírus, hanem hogy azt mondták neki, hogy elmúlt. Csodák nincsenek, ahogy Európában és Amerikában is eltűnt a gazdaság harmada a lezárásokkal, úgy Kínában is, csak ott ugye nincs szociális háló, a népesség fele "hand-to-mouth", napról napra él, amit aznap keres, abból van a vacsora - ha nem mehet ki dolgozni, aznap nem eszik.
Ugyanezért bánnak szokatlanul kesztyűs kézzel Hong Konggal, ha ez egy nevenincs belső város lenne, már kitelepítettek volna mindenkit valamelyik szervátültetéshez élő emberből (érzéstelenítés nélkül, csak paralizálnak, hogy ne rángatózzál) műtő börtöntáborukba.

Frick László Intézet 2020.04.06. 14:05:10

@bs395: Az oiropidok imádják magukat nagyobbnak beállítani, mint amekkorák,tóóódítani magukról "szénné kefélnek mindent" legalábbis verbálisan annyira potencionálisak.
A kínaiak viszont imádják a dezinformációt, pl ha folyamatosan szok kici szárhga hulé-knek nézik őket.

Erről én is írtam itt,magyarok százezrei alapozták a karrierjüket már arra, hogy
adjék, játszák, teszik a hülyét,

Gyurcsány, a sportminiszter és veszélytelen teljesen-nagyonhülye...

tudod, a Tettesd a hülyét, ha jót akarsz magadnak -mozgalom. Alföldi Róbert is így kezdte az ipart és mindenkinek, aki nem a Nagy (és kurvára irigy) Generációba született, azok számára a fiatalabbaknak ajánlatos volt a veszélytelen nyálafolyós barmot adni ...

Hong-Kong-ról itt a jógyerekek azt adják be, hogy a demokrácia mentsvára, a kínai értelmiség menedéke, pl az amerikai típussú dokugyártók rendszersen támadnak indexiánusan Kínában hong-kongi csávókkal.
Ajánlottam itt egy ilyen faszi
The Chinese Major c. riportfilmjét, ami személyes példaképemről [hogy a faszba tudnám én utánozni,semmi köze a személyiseégeinknek egymáséhoz :D ] , Geng Yangbo-ról készüélt, kevés emberre tudok úgy felnézni,mint erre az embere, Hong-Kong-i amerikaiseggnyaló stréber gecikre biztos, hogy nem.

Mit tudhatunk Kínáról...
Ha azt nézem, hogy mit tud egy mai 25-45 éves Oroszországról úgy, hogy egy tank üzemanyagnyira van Oroszország.. az orosz kultúráról a +50-eseink csak-csak sejtenek valamit.. kihalljuk az amerikai filmekből, hogy az orosz bűnözők nem oroszul beszélnek, csak valami szlávos halandzsát...

Szóval... szerintem szégyen benyalni a mai magyar oroszellenes (vagyis Orbán karakterrombolásra szánt) propagandát, a büdösruszkiztatást...

Kínárólmeg még annyit sem tudunk.
Egy , ami biztos Hong-Kongról: vannak demokratikus meg hűdeamerikán liberál vonásai Hong-Kongnak, de az én tudomásom szerint a világ fegyver, leány,gyermek,fekete- szerv[transzplantátum) elefántcsont, tigristökegolyója... [...] -és kábítószerkereskedelmi központja is.

A Joint Vision-ban a 2020 az érdekes és a dokumentum, amit erről olvashatsz, valamint az olyan fasza jólsikerült vívmányai, mint az Arab Tavasz, a kadhafitlanítás-mubaraktalanítás, Szíria meg az egész truvály Jemen körül.

Olvastan én is a Bloombergben, hogy Kína a Szovjetúnió sorsára fog jutni mégpedig a fegyverkezés és a hadiexpanzió miatt, de egyelőrenem Kínától látni azt, hogy jellegzetesen XX. századi válaszokat keresgélnek XXI. századi kérdésekre, hanem az USÁ-tól.

Egyelőre nem nagyon látom, hogy a Földön még az USÁ-n és ÉSzak-Koreán kívül bárki belemenne abba a fegycerkezési versenybe, amibe az USA szeretné provokálni azokat az ellenségeit, akiket a Szovjetúnió sorsára szán.

Ha pedig elfogadjuk, hogy a SARS 2.0 biológia fegyver-cucc, akkor Columbo sem kell hozzá, hogy a kérlelhetetlen logika az elkövetőre mutasson és ez nem Kína lesz.

Aki (ha...) ezt kitalálta, az matematikai modellezte és algoritmusokat készített,mikszerint a járvány hatására Kínában megdől a komonizmus, zavargások és tüntetések, minden összeomlik és akkor marad a Világ gazdasági vezető Nagyhatalma az

aki a valóságban már mióta úgyis a második.

Szerintem itt lenne az ideje, hogy underwoodék az USÁ-ban vásároljanak egy 2020-as naptárt. Mert az övék még 1971-et mutat.

Frick László Intézet 2020.04.06. 17:24:48

@bs395: Öszvér át a hágón...Azt szoktam MUTATNI, hogy a magyar közembernekkb 1997-ben érvényes elképzelései vannak Kínáról,egy valamivel műveltebb 2006. körül jár... 2007.óta írja minden évben a Bloomberg meg a FT hogy majd jövőremár csődbe megy és összezuhan a kínai gazdaság...

Amongolok...az is egy jó történet és tanulságos, de most csak a párt...
Pompásan srakozom azon, hogy olyan emberek,akiknek az oroszokról nincs fingja se, nemhogy a Szovjetúnióról, valami SZKP alakú szaósöl klab-nak hiszik a kínai pártot...
Engeminkább egy vegyes német-japán vállalatra emlékeztet,ami képletben a németek az államhatalom és a márkanévtulajdonos japán, a minőségellenőrzők a párt. Apártnélkül valami egészen oiropid alakúkorrupciós pokol szabadulna elKínában -majd erről is reggel... akkor folytatom.

A másik:Kínában a vállalkozók nem szerződnek egymással, hanem megbíznbak és vállalnak. Általában egy teljesítés kb annyi idő,mint amennyi idő alatt az piropig vállalat jogi osztálya kitalálja a szerződést, a vaskos dossziét...Aztán a szerződőfél joi osztálya következik az Aláírási Buli után: hónapokon át agyalnak, hogyan baszhatnák meg a szerződést, hogyan nem teljesíthetnének, hány alvállalkozónak passzolják le.

A Szerb határ- Bicske vasút felúőjítását az Ónijó miat nem adhattuk a kínaiaknak oda, akik megcsinálták volna 2-3 hónapalatt, nekünk a BezzegOSztrák Swietelsky-t kellett megbíznunk,aki lopott a szocialistákkalés most lopa fideszel, párt -ésoldalsemlegesen.
Ezen mekkorát röhöghetnek a kínaiak ÖT ÉV
Őt év alatt Kínában 5000 km 150/300 km/h-s vasútvonalat építenek.

ésmég egy vázlat a hajnali órára:
Az egy kínainál teljesen természetes, ami az Első Mártír orvossal történt. Így járt a Chery autógyár alapító főmérnöke is,ült valamennyit börtönben, hogy 3 évvel később Állami Díj-at kapjon-.

Valami oiropid újságban olvashattad össze ezeket a "szenvedések"-et, ezeka mi tekintetünkben "szívások".

Egyszerűen..mi oiropidokannyira kényelmesen... nagyon lustán és dologtalanul, henyén.. rózsabaszóan éspenyén élünk,kevesen vagyunk.. egy olyan tömegsűrűségben,mint a kínaiaké, az egyén rinyálása nemkülönösebben szá,'

10 éve írtam, hogy az akkor még gyakori illegális szénbvnyákban a főnök közölte a bányászokkal, hogy semmiféle biztonsági rendszer nincsen és bármikor felfordulhatnak a sújtólég.. a bányász leállította, ne pofázzon, hol kell aláírni.

A párt azzalkezdte vagy 25 éve: Az lehetett kapitalista, aki belépett a pártba, hogy az ellenőrizhesse, így lett az első 100000 kapitalista elit-párttag is.

Az a fajta lopás és korrupció, ami az EU-t, Fejlettisztánt, a Volkswagen konszernt vagy Orbánékat jellemzi, a kínai aparátusban az elképesztőtömegekmiatt nem lehetséges, egy 2-3 milliós kisvárosban a tanácsi apparátus 24000 ember, gondolj bele, ha mind úgy lopna, ahogy a magyarok szokása.

Meghát mindig ott fenyeget a "minőségellenőr"

Szociális háló: Társadalmi van. Nem éri meg a Nagy Ismeretlenbe egy hajlktalan mesével felküöltözni: a szűk lakóközösségedre számíthatsz,akiknek nem tudsz olyan általános parasztvakító mesékkel jönni,mint a hajléktalanjaink, akik idült alkoholizmusukmiatt, hogy minden nap nyugottan szarhassák össze magukat részegségükbe, hawájjzanak a Messzi Ismeretlen Nagyvárosban.
Márpedig ez a közeli szaósöl hálóü.. csak a valóban jogosultakat tarja el.Meghal valaakinek a Nyugodt Öregkorát biztosító egyszem gyereke, akkor a blokkjában ülle a járdára műanyag virágot árusítani (a koldulás tilos) Kifizetik a virágokat... de leginkább nem viszik el.
Láttam egy "bűnös bácsit" az ő bűne az, hogy öt gyereke van.neki is elnézik az ilyen "árusítást"..mert a rakás gyereke küzülegy sem teljesíti azt,amit az egykék szoktak hagyományosan.

Százszor tisztességesebb egy ilyen társadalom,mint a Hong-Kong-i. A párt? - az.. valahol felül van. Magasan,messze.

Kurvasokat dolgoznak, azt oiropid el nemképzelheti. Nem érnek rá annyit rinyálni meg lelkizni,mint mi... meg filozófálni. Mindenki a saját dolgával törődik

de olyan nem fordulhat elő öregekkel, mint nost a járványban Spanyolországban

vagy nálunk, hogy bebasszák az öreg szülét az otthonba.. ha mnár úgy néz ki,ápolásra szorulna
"Jeén osz' nem pelenkázon!"
Hogy nem tudják megvárni,amíg a szüle meggebed, hogy az örökséget eltékozolják, bevágják otthonba, hogy 7-8 évet nyerjenek

ilyen piszokságot nem cinál a szok kici hula ...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.07. 00:57:49

@Frick László Intézet:
A kínai modell működik - Hongkongban, Tajvanon, Szingapúrban, Dél Koreában, csak épp Kínában nem, egyelőre, sőt, már ott tartunk, hogy Kína másolja a Dél Koreai módszert, amit Orbán is próbál, de ő is még csak lerablásig jutott. Érdekes lesz, hogy az új technológiával, amit nemes egyszerűséggel elloptak, sikerülni fog-e ezúttal 1.5 milliárd embert teljesen és tökéletesen uralni.
Kína már a Szovjet Unió sorsára jutott volna, ha úgy bántak volna vele, mint a Szovjet Unióval, e helyett nekik nyitottak, de ők senkinek. Úgy én is meg tudok gazdagodni, hogy te fizetsz, és nem kérdezel.
Az lesz még érdekes, hogy rájönnek-e a vezetők, hogy eddig aprópénzért kiárusították a szavazókat, a la MSZP, de amikor baj van, akkor a külföldi támogatók hogy hogy, hogy nem, a saját seggüket védik előbb, és utána, esetleg dobnak némi morzsát. Amerikában a gyártókat szintén megszállta az állam, hogy de szépen állnak a raklapokon az áruk, hova lesznek? Úgy érted New Yorkba? Nem? Kérdezzem meg megint?
Visszaviszik-e a gyártást, hogy a gyógyszer-alapanyagok 90%-a ne Kínából jöjjön? Mert lehet 20 repülőgép-hordozód, ha nincs antibiotikumod (lásd az elbocsájtott flottakapitány esetét).

Frick László Intézet 2020.04.07. 05:41:23

@bs395:
Ez még nem a válasz a friss kommentedre, a tegnapiakhoz schlagwort-okban:

-A Winnie The Pooh egy neuraszténiás szemét, egy idegbeteg seggfej marketingfogása. ->Tao

-Sokaság: Az oiropidembera HomoSapiens csúcslényeként él, egyedei "egyszeriek és megismételhetetlenek" -ahogy Kosztolányi a reá jellemző bájos füllentésselis tóóódította a temetésiversében. Ezt...itt és innen... Oirópábólképtelenség szemléltetni.Depl Pekingben vagy más megapoliszban, de egy csöndes kis tartományi székhelyen, ahol a városi tanács "illetékes eltásai" is olyan 500ezres pontossággal hajigálóznak, hogy még 3,8 vagy már 5,2millió lakos van... Folyamatosan kürtölnek az autók [<-Micimackó] de azt, hogy ez a kürtölésmit jelent... Csak OTT tudnámmegmutatni, a kürtölés az a pillanat,amikor a kürtöt használó autós egy másik autós tükörholtterébe kerül. Megvan az az állításom,miszerint Kína az egymilliárd autós mazsola birodalma? Nos:magyarázdmármeg egy 4. generációs oirópai autósnak,mi a gecije az a tükörholttér. Szóval az... hogy egy 10 milliós belsőkörben napokig autózhatsz és nemhogy baesetet,de egy rendes igazo nagykáros koccanást nem látsz [ilyenkor szoktak az oirópai GYEREKEK a youtoubról kínai megakarambolokat keresni.. ezekben nem számozzák be úgy az autókat festékszórókkal,mint a baden-badeni ember Bezzegnémetországban :D )

-... akkor... elismétlem,mert ezek szerint elkerültea figyelmed: Kínában két tartomány között van akkorakülönbség,mint California és mondjuk Texas között. Mindenben.

-azt megérteni egy 200000-es városkában, hogy az...kisebb,mint Simontornya...

- 2015-ben forgattak egy picsa főzőműsort, a picsariporter kamera elé hozatta a Tso tábornok csirkéje nevű ételt megalkotó séfet. Ez az egyik legősibb kínai étel,ami természetesen úgy kínai,mint amennyire magyar a Sacher-torta... az ostoba médiaszuka természetesenaz idősmesterrelúgy bánt, ahogy oiropidok szoktak a gyarmati különcségekkel.. egy ismerőse kutyájával nemúgy bánik

-szerintem minden társadalom nem annyit ér,amennyit a szájával csinálmeg pofázik,pl kiáll,mint egy Dezső AndrásIndexés a szájával felmondja a leckét, miszerint ő dekurvaliberális már.Az oiropidok kurva erősek dumálásban, jelenleg pedig Kínában vannak a legjobb tanulók. Lemásolták a porosz pontgyűjtési módszert a japánoktól ésmár a kisiskolás gyűjti apontszámokat, hogy az egyetemre jusson. A kínai apa élete ez:Legyen pénz a gyerek tanulására.

-Plakát a "komonista" Szingapúrból: Sokak egész életükben güriznek a pénzükért. Tanulj -és akkor a pénzed güriz neked!"

-Sokaság: Megaváros Microsoft-fiókja,meghirdetnek egy közepes IT-sállást:7000-en jelentkeznek. Egy munkára
-Munka: Aközéposztálynak s legfeléa munkáosztályba havonta egy vagy két szabadnap van. A bankokban minden vasárnapdélután szabad. A bérgyártatómultik irodái adnak havi 4szabad vasárnapot. A legtöbb építkezésen folyamatos a munka,az építőmunkások az építkezésen alszanak konténerben.
-Mivel a hétvége,mint olyan, nincs érteelmezve és az eskvő fontos, valamint úgyis 3 napig tart és mindenkinek szabadságot kellkivennie,ezért esküvő bármikor van, hétfőn vagy szerdán vagy csütörtökön.

-mongolok, Mongol-ház... Nagy fal-ból hét főbb-fontosaabb éss hosszabb van. Mindet északi-lovas nomádok ellenépítették,az elsőidején azok,akikebben a történetben "mongolok".. ha fáztak,azonmód véresen húztákmagukra a lóbőrt. Az Utolsó falszakasz építése a lényeges,mert a parasztokmár nem birták és fellázattak.Amindenség-seregét ollóba fogták az erre jellegzetesen ráharapómongolokkal. A mongol az egyik leggyávábbaan tetű és a éljas hadinépség a Vérengzőmajmok történetében. Temüdzsin volt talán az,akinek nem sikerült még éltében híg-folyóssá piálnia az agyát. Szóvala mongolok éltek a történelmi helyzettelés a kínai parasztok seregeivel olyan ollóba fogták a kínai sereget, hogy a fővezérnekmagánakválasztanbia kellett:Aparasztok kezébe teszi le a fegyvert vagy a kínai parasztokéba. ÉS ITT MEGINT EGY OIRÓPID SZÁMÁRA FELFOGHATATLAN: Természetesen a mongolok kezébe tette le,a mongolok bevonultak Kínába és egy fél nemzedék alatt asszimilálódtak, valamint egy uralkodóházat adtak Kínának, amiben csak sima 3-4-ik fokig eljutó idült alkoholisták voltak.

-vidéki pályaudvar. A tartományi hagyományosvasút max 150 km/h-ra képes szerelvényei és a tartományközi 303-304 km/h-s (alagutas szakaszokon csak 200-250km/h-s) vonatok egy peronrendszerrőlindulnak. A kapu nyitására 3000 ember vár.Már ott állnak,amikor efltűnik utolsóként egy idős ember hétrét görnyedve bottal csoszogván,kinyitják a kapukat és a bácsi az elsők között száll föl egy olyan társadalomban,ami a mi tekintetünkben ismert udvariassági meg előzékenységi etikettre akkora ívben tesz,mint bárkimásra vagy annak a véleményére vagy hogy arra a jobbkéz-szabálylehetne érvényes.

Frick László Intézet 2020.04.07. 06:04:34

@bs395: (folytatás)
-Úgyérzem.. sokat segít Kína megértésében az,ha az ember a gyerekkora jórészében olyan indián volt,amilyet Cseh Tamás bácsiék felnőttkorukban maskarákban csak szerettek volna játszani.vagy pl ha az ember annyit olvasottmár a törökökről, hogy Szulejmán bácsi beszédét Buda várában,ami nagyon hasonlít Soros Gyuri bácsi beszédeihez, hogy ő csak a jót akarja, a kis Zsigakirályfinak apja helyett apja meg ilyesmi... Szóvala legtöbb kínai nem-üzleti küldöttség úgy jár ide Oirópába,ahogy a szocializmusban Szabadkára jártunk az olaszpiacra. Igaz, hogy a Vöröscimkés Boss, amit a mérnöki irodaa bulgáriai Rusze városában az Ariszton vállalattal bérgyártat egy fos a noname ÁllamiKonfekcióhoz képest,amit KÖTELEZŐmegvásárolnia az állami tisztviselőnek és minőségileg háromszor jobb a Vöröscimkés Boss-nál, viszont csak 30-40%-kal drágább (és egy állami tisztviselő mai Ft-ba átszámolvaolyan 400-800ezer Ft-ot keres tartományi szinten... egy átlagos 30-40-ik emeletilakásmindössze 350-470 millió Ft... de ha pl te gyári munkás vagy,értékes,akkor a főnök szóban megigéri, hogy 25év munka után a tiéd lehet a szolgálati lakásod amiben természetesen ingyen, a vállalat költségén laksz)

Szóval ez a kínai küldöttségmegnézi,és ha ReformátusNémetország-ban jár (tehát nem bajorországban) Akkor:hadovának valamit Merkantil-ról,meghogy a Kínai reformok pédaképe a merkantilizus. Na, egy ilyen duma kob annyira komolyan vehető, mint Soros dumája az Open Society-ről,ami kb akkoriban ment ki a divatból, amikdőn orbán az elsőnevét,a Vidéki Cigány kis Mitugrász Pukkancs Takony-t kapta a Fejlett Jók és Igazak-tól.

-sebesség.Ez az,amit képtelen felfogni az oiropid.Ismered a kamusüketeket,akik matricaosztogatássalkoldulnak? A kínai kiküldöttnrekkiadják a parancsot, hogy hamiscsokis süteménygyárat kell alapítania alusta lopós,de valamiért rokon országban. A Tenkes kapitánya földjén. A kínai megérkezik és mit se csudálkozik, hogy seholegy tenkes kapitánya, fölkeres 10 települést,mindenütt előadja azt a dumát,amivel a bajnai alakúakat szemléltettem bajnai szépidejében,amit a falusi pógármestereknek előad,miszerint egy konzorcium képében érkezett és elsőkörben a beruházás főösszege 400 milla. Kéne neki AZONNAL egy telephely, természetesen kifizeti. A cigányok összenéznek, most szétszopatják a szok kici hule agyát és egy egymilliót érő telket odaadnak neki, csak a település érdekeit nézbe 4millióért. Most itt átugrom azokat a részeket, amikben azt mutatommeg, hogy Kínában fél óra alaatt bekapcsolják az egyébként csak lepecsételt főcsapú kész mérőórás közműveket,míg ez Magyarországon magyarnak 2 hónap,kínainak,akivelvégig úgy beszélnek,mint állat makimajommal,fél év nyolc hónap. Hogy bekapcsolhasson egy kibaszott főkapcsolót,az.
Nos,akínai ezt megcsinálja 10 magyar településen ésott lesz a kamucsoki műsüteménygyár, amelyik település hamarabb kész (ez a közművektől függ) Arra most nem térek ki,hogy Kínában a konzorcium mit szól akiküldöttje röhejes magyarázataihoz,mit a faszt csinál a 4. hónapban,amikor már termelni kéne.

-Hasonló üzem Magyarországon:150dolgozó nőre lenne szükség.Ezért a kínainak 250 magyar nőt kell lepapíroznia. A településegyetlen üzeme. Ez az egyetlen jómunkalehetőség a nők számára.Elvileg, ha valaki hajlaandólenne 22 napot dolgozni, kézbe 240000 Ft-ot kapna.Ezzel a lehetőséggel csak az 55-65 éves korosztályél. Minélfiatalabb, annálkevesebbet járogat be.Alegkevesebbet a 22-36 éves kislányszoba lakóegyedülálló kislányyok dolgozgatnak,ők havi 6-8nap dolgozgatnak egy kicsit, hogy a bulira meglegyen a pénz. Megvan? Próbáld meg elképzelni,mit szólnak ehhez Kínában az anyacégnél,amikor a iküldtt azzal MAGYARázkodik, hogy 20-30 év közötti nők havi 60-70 órát dolgozgatnak. Viszont nem hajlandóak kezet mosni,egyáltalánmosdatlanok és nem hajlandóak a hygiénés szaabályokat betartani, visszont agresszívek és a kínai főkönökkelúgy szoktak beszélni,mint az öregjeikkel.

-magyarázd el egy kínainak, hogy ezek az oirópaiak miért úgy beszélnek,fentrőllefelé és mnt süket értetlenekkel,az öregjeikkel... Vagy pl jómódúak...miért rakosgatják idős..lehet, hogy majd ápolásra szoruló szüleiket öregotthonokba

Kínai nem járt mégmagyaar öregotthonba,abban azállot húgy, 12órás zseléspelenkabűzös, rendesen a friss habos-szar és hípó meg gyógyszerszagú izében,most arra nem térek ki,amikor és ahogy, amelyik öregnekkártsája van,a személyzet..kimegy ezekkela kártyákkal "vásárolni" vagyhogy a gyerekekévente 4-szer vagy kétszer vagy hatszor néznek rá az ilyenekbe lazán bebaszott szüleikre. Próbálnád megérteni ezeknek a gyerekeknek a hivatkozását arra, hogy , idézem: "sok a munkájuk" Pénteken 12 órától hétfő reggelig szabaadok hétvégén és egy évben négyszer velnesszhétvégéznek,miközben a szüleik segge lyukát véresre eszi a szar a pelenkában.

Frick László Intézet 2020.04.07. 06:12:08

@bs395:
A világ gyógyszergyártása több évtizede lejött a szintetizásásról és helyett a növényi származtékok koncentrálása a pályaa,magyarul gyógynövények hatóanyagainak hihetelen mértékű töményítése. Ehhez annyit, hogy a Kerbária azzalkezdte a Recervátás-kor, hogy Oirópa egyiklegnagyobb ilyen cége volt és Magyarország súlyos elmaradottságábólaz agrárkémia terletén hirtelen elsőség lett. A Német Biokultúra Egyessület szigorúan ragaszkodott a 7 éves Pihenéskikötéséhez és egyedülmagyarországon volt kénytelen 3év (egyébként tök fölösleges)pihentetés után MÁR KIADNI a német biominősítést egy-egy mezőgazdasági földterületre.

Ma Kína a növényikoncentrálás központja és a világ gyógyszeriparának az alapanyagbázisa.

Nézd, amit itt politikai agitációs forrásokból összeidéztél, ezek mind fehér

kínaiul az oiropid a FehérÖrdög, amiben a fehér nem a rassz színe, hanem a stáni gonoszságéés rontásé, a pusztulat színe a fehér..

jellehgzetes fehér-imperialista gyarmatosító civilizátor fantáziálás.

Mint az ötlet,miszerint Kína azért robbantotta ki a gyártást, hogy szar maszkokat meg maszkgyártógépsorokat adhasson el,ez... tipikus Fehér Ördög filozófia. Mindenki magábóltud kiindulni, természetesen a Fehér Ördög is a jellegzetes fehér ördögi gyakorlatából.

Frick László Intézet 2020.04.07. 06:36:37

@bs395: Szintén a tegnapiakhoz illusztráció:

Amikoregy kínai A Párt-tólfeladatot kap, azt olyannak tekinti,mint Kung Fu Cse korába a tisztviselő a Feljebbvalója parancsát.

Tehát ,amikor egy zseniálisés igen-igen művelt, valamint okos és több nyelven is beszélő kínaimérnök azt a pártutasítást kapta, hogy VW-alkatrész gyárat kell létesítenie,kap rá két hónapot

itt... általan nem ismertrész, hogyan került Spanyolországba és ott martorell-be ez a mérnök? A VW menedzserei árulták el neki a Titkot, hogy a Seat Toledo 1L modell
az a Kínában a Das Auto (a VW Santana 1.8i MonoMotronic központi befecskendezővel és szabályozott katalizátorral) kisöccse, azt nem tudom.

A lényeg, hogy 1999-ben a Nyári Leállás előtt a VW eladta ennek a mérnöknek a teljes SEAT Toledo 1L gyártósort a lemezprésektől a kábelező sorig. Behajózták és egy hónapmúlva már szerelték is össze.

Az egyik ztartományi rendőrségneklegyártottak 36000 rendőrautót és államitaxit,amikor a mérnököt letartóztatták és feljelentették,mert a FAG-China és külön a V.A.G. China Division is feljelentette a csávót illegális motorgyártásért.

Mondanom sem kell, hogy természetesen nem a nyomócsöves fos 1.6 101 LE-s motortlopták le, hanem az 1.8i-t.

Azt egy európainaak .. még nekünk,posztszocialistaországbélieknek is lehetetlen elképzelnünk,mit érzett ez a mérnök,amikor bebörtönözték.

Nem is számíthatt másra, aki pártfeladatot kap.. ez beüthet bármikor, hogy letartóztatják és bebörtönzik.

Ez még kínának az a Másolós Korszaka van,amit alegtöbb oiropid a mai Kínárólis elképzel.

A mérnök kiüzent a börtönből, hogy ha nem lehet az igazi motorral szerelni,van még a Ford Europe-nak egy igazi motorja, a 8 szelepes K-Jetronik -os 105 LE-s 1600 motor
A hivatalosan alkatrészgyára gyakorlatban autógyár óriási belpiacos sikert aratott a Ford-motoros Chery-vel,a mérnököt kiengedték a börtönből és hamarosan állami Díjat kapott... stb-stb, ma a Chery valahol az elektromosautózás eröltetése miatt agyontámogatott BYD-dal fej-fej mellett a nemm-multinacionális,azaz nemzeti nagyvállalati szinten az első, csupa világmárka van csak előttük a

-na, azt hiszem, hogy ha valamire sajnálja a kínai a fáradságot,az a statisztika, az áltudomány

Végülma reggel ég a Doktori Címek-ről szeretnék neked..

Sok mindenhez legalább... 3-4 év kellett a kínaiaknak, hogy megtanulják..
Kínában "kosútdíjat" vagy doktori címeket nem annyira könnyűszerezni,mint pl Magyarországon. Kémiai vagy fizikai Akadémikusi Fokozati szint az, amire már Kínában lehet, hogy löknek egy doktori címet. Az állami FDíj-ért egy kicsit több is kell még. Mint a Chery autógyár vagy a SARS 2.0ElsőMártírja esete mutatja,büntetett előélet vagy meghurcolás nem akadály.

Iszonyat szerencsés volt az a neve előtt a Dr-t viseló oiropid,aki tartományi szintű vendég lehetett..mondjuk 2012-ben.

Aki 2015-ben volt vendégés kávé-függő,annakkurvanagy volt a szíváss,mert még egy Ötcsillag Szuperior szállodában sem tudtak neki amerikaikévénál jobbat (töményebbet keríteni) Viszont ha tea kedvelő volt.. akkor jóljárt.

itt az időhiány miatt jósokmindent, korszakokat ugrok át és rögtön 2017-re: Starbucks kávézók távolabbi tartományokban (plamikről az az öszvéres hiedelmed él) és az igazi szívás, ha teázni szeret a FehérÖrdög,mert azt nem kap.

A pincérfiú kerít neki,, szálas teához nem jut.. de a szobai készletekből szerez egy filtert. Ezt most nem kezdem magyarázni, hogy egy tea ivó mibe nézi a filteres teát
Mintha pl azt áűllítanám, hogy Plastic Bertrande az pank volt :D

Informátorom egyik kedvelt fotótémája a köpködő kínai nő volt,ettől ISZONYAT be tudott indulni.Akínai férfiak tahó nyiltsággal csuláztak szanaszét,de azok a bájos iramok,amikben a butikoslány kiszalad amozgólépcsőmellett köpetküblihez, a szájacskáját tenyérrel takarván egy cuki ptyhűűű hangot hallatván köp bele..a kerékpározó kínai nő illedelmes köpési formái.. stb..

Informátorom arról számolt be, hogy a 2012-ben slágertémájához 2017-ben már nem talált alanyt, napokig egyetlen egy köpő kínai nőt nem látott,nemhogy titokban lefotózhassa.

Gondolom,aköködésnek,mint olyannak, ez a kurva járvány osztán végleg betette a kaput..

És még végebbül egy kérdésem:

Érdekel téged a Megszüntetve Megőrizni Elv?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.07. 09:21:25

@Frick László Intézet:
látom ez az öszvér téged nagyon megviselt, pedig hiába. mindig is lesznek olyan részei kínának, ahova a fejlődés soha nem fog odaérni, éljen is 10000 évig a párt. ott van a shanghai-i csilli-villi felhőkarcolós high-tech metropolis, ahol minden már nem is gombnyomásra, hanem hangvezérléssel megy: kilépek az utcára, kamera látja az arcomat, mikrofon veszi, mondom taxi, csak úgy magamnak, megáll a kocsi, elvisz, és már fizettem is, pedig még csak nem is gondoltam rá.
e mellett pedig ott van a dzsunkás-öszvéres-nagyszülőkre bízott gyerekek százmilliója, akik el se tudják mindezt képzelni, amíg meg nem érkeznek a markolók, hogy a rizsföldre felhúzzanak egy 20 milliós várost, ahol senki sem lakik, mert a hatékonyságnak az az ára, hogy nem fogunk földmunkával szórakozni, eleve sík terepre építünk, ahol amúgy az étel terem.
lehet a kínai módszert ajnározni,de hiba: ami egy kis szigetnyi országban működik, vagy egy homogén félországban (kína ugye nem homogén, bármit is állít a párt), az 1500 millióval nem, vagy csak százmilliók élete és jövője árán. mondom, lehet így is, csak akkor a nagy irodaasztal megfelelő oldalára kell állni - egy darabig, aztán majd az én házamat építik körül 16 sávos autópályával.
mark blythe skót államkaptilista közgazdász mutatta grafikonon, mekkora árat fizetett a nyugati munkás és középosztály a kínai felemelkedésért, avagy mi az árnyoldala az ensz marketingnek, hogy hamarabb és több embert húztak ki a mélyszegénységből, mint gondolták (mind kínai).
vagy david graber, marxista antropológus (ha van ilyen) bullshit jobs esszéje, ahol arról van szó, hogy ha nincsenek választások, vagy felügyelet (legyen szó pártállamról, városi járásról vagy multicégről), akkor nem az számít, mit csinálsz, hanem hogy hány beosztottad van. így lehet, hogy minden igyekezetük ellenére bár rekord mennyiségű maszkot gyártottak le rekord idő alatt, az is rekord, hogy mennyi a selejt.
na kína ezt is kimaxolja. össze fog az omlani, minden összeomlik egyszer, a kérdés csak az, hogy mennyit visznek magukkal belőlünk? mert nem játszanak az pax romana - pax brittanica - pax americana szabályai szerint, ott megvan az illemtan, mit engedünk meg a másikkal szemben, mit tagadunk le, ésatöbbi. kína erre szarik kéremszépen, mert megtehette, mert mindenki azt hitte, hogy ebből meg fognak gazdagodni, azt most egy tencent vagy egy alibaba a házipénztárból megvehetné őket, ha a párt engedné, hogy konvertálják a jüant, de nem engedik, mert akkor a pénz 90%a eltűnne az országból (ez a másik titok az államilag szponzorált szabad lopáson kívül, nem viheted el a pénzt, se te, se a külföldi).
szóval továbbra sincsenek csodák, kína nem jobb, sőt, bizonyos szempontból még rosszabb is, mint a pax americana, ott legalább megvan az illúziód, hogy azt csinálsz, amit akarsz, itt ilyesminek a látszatára se adnak.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.07. 11:41:17

@bs395: Kína össze fog omlani, persze, vannak ott is buddhisták rendesen, minden meditációjuk ezzel kezdődik: meditálj minden dolog múlandóságán. Az ázsiai gondolkodás ciklikus, a ÉRgi pusztulása termsézetes, sőt szükséges, hogy feléíptesd az Újat. A Világelv aznoban nem változik, ezért aki a Világelvet érti, az mindig újra tudja építeni a Középső Birodalmat.

Hogy mennyit visz belőlünk a következő - tkp. tervszerű - sszemolás , nos, erre a kérdés a választ nehéz megmondani úgy, hogy nem tudjuk: mennyi marad belőlünk akkorra, amikor összeomlanak?
Mert z nem most lesz, Az EU és az USA viszont már nem fog tudni kikeveredni ebből a válságból. (Tulajodnképpen az EU a 2008-asból sem állt mártalpra, csak ezt belülről nehéz meglátni, mivel volt még erő a bajok elleplezésére.)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.07. 13:42:47

@Szorgalmas Gyémánt:
erről is volt szó mark blythe által, hogy egyrészt eddig minden válság után volt egy paradigmaváltás, mert muszáj volt, kivéve most, megy minden tovább, mintha mi sem történt volna, másrészt minden válságnál a kimentés egyel nagyobb szinten történt, mint előtte: először a bankokat a közös kockázatkezelő alap mentette ki, aztán a kockázatkezelő alapot az állam, de ki fogja kimenteni az államot? lemond-e az usa a világvalutáról, ha ki kell őket menteni? (miért kéne, csak heti 3-4 millió ember kerül az utcára biztosítás és lakhatás nélkül, mi baj lehet), harmadrészt az előző kimentésnél a cégek részvényvisszavásárlásba fektettek, hogy nagy legyen a bónusz, aztán hitelből vásárolták, ami az üzlethez amúgy kellene, az állam viszont nem kért - akár ideiglenesen is - tulajdonrészt a cégekben, így az adófizetők nem részesültek az árfolyamemelkedésből.
még egy név, stephen kotkin (azon kevés akadémikusok egyike, aki első kézből dolgozik, pl megtanult oroszul, és kiment moszkvába, hogy személyesen túrja át a levéltárakat a kutatásaihoz, és mellesleg első szintű joe pesci imperszonátor): szerinte a nyugatnak két baja van, az egyik, hogy sikeres volt, és az emberek úgy általában nem tudnak mit kezdeni a sikerrel (lásd a lila hajú igazságharcosokat, akik szerint a legnagyobb gond a világon, hogy ha valaki kis terpeszben ül a buszon - george carlin is beléjük szállt annó, hogy akik meg akarják menteni a bolygót igazából csak több bicikliutat szeretnének oda, ahol épp laknak, ahogy orwell is leszedte a keresztvizet a britt szocialistákról a 40es években, karakterizációja szóról szóra illik a mai balos mozgalmakra), másrészt a nyugat letett a providenciáról, nem úgy, mint kína, oroszország, irán vagy az arabok, ők még mindig úgy gondolják, hogy mennyei küldetést teljesítenek be, és az isteni igazság oldalán állnak, ezért képesek mindig felállni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.07. 14:09:44

@bs395: Igen, hasnlóan látom én is, a nyugati embernek fogalma sincs, milyen jólétben él és ami még szomorúbb, fogalma sincs, miért van itt és mit lehetne az eégybként ténlyegesen létező óriási szabadsáágvla és ójlétével mit kezdenie. Kína, India, az arab világ - ők még mindig tudják, mi dolguk a világban. A Nyugat ízfokozóval felturbózott szemetet kíván zabálni a Netflix sorozatai előtt 8k HD minőségben élete végéig, amiben a munka, család, emberi kapcsolatok csak zavaró tényezők lehetnek.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.07. 14:54:40

@bs395: Az indiaiak nem akarnak exportálni hidroxi-klorokint az USanak, pedig az igencsak kellene a koronavírus kísérleti gyógyszereihez. Trump pedig könyörög, hogy oldják fel a korlátozást - vagyis az USA vegyipari alapanyagot kunyerál Indiától, aztán vagy kap, vagy nem, itt tart a Naggyá Tett Amerika...

Frick László Intézet 2020.04.08. 08:50:20

@bs395: Ez a seholse lakik... Visszautalnék arra, hogy abban a régióban,tehát nem csupán Kínában,deMalajziában vagy Szingapúrban vagy Kambodzsában vagy Vietnámban is iszonyúsokidő 2 évis,nemhogy 4.

Egy oiropidléptékekhez szokott fehérfaji elsőrendűember azzal a jellegzetes nagy és beképzelt,ám nyálas nyájassággal leplezett nagypofájávalkészít egy riportot-de aztán nem néz rá, hogy mi van ott 2 évvel később, viszont a hülyeséget az ilyan riportok alapján 8-10-12 évvel későbben is terjesztik.

Magyarországról is tudok errepéldát:A TÁRKI internetes,könnyen,otthonról statisztikai adatokból meg trendképzésekkel és matek-modellekkelkompiláós"társadalomkutató" vállalkozás KSH adatokból 2011-rekisütötte,melyik a legszegényebb falu.

A KSH adatok ott nullajövedelmeket, csak segélyeket mutattak ki,gépkocsit alig, hiszen az ott lakosok közüla 6 klán (ez egyik MZ hegedűművész családja) sem íratja át az autóit és nem költenek rá, időnként új s újabb adásvételiket kötnek a klán tagjai között és ezekre biztosítási ajánlatokaat kötnek. vagyis statisztikailag kimutatható autótulajdonláspot ugy nem volt 2011-ben,mint ahogy a 6 nagy klán egyben a legnagyobb munkaadó is és számtalan brigádjuk dolgozott... akkor még az előzőévtizedben kialakult ősikulturájuk szerint tök feketén.Fogyasztást boltok nélkül?-nem.
Eltelt 10 év és az ember azt hinné, azok a geciújságírók,akik a Mélyszegénység propagandakörét elő-alapozva ott riportot készítettek,amit a Dr B. Ügyvédi Család 90%-ban indexre tétetett, és valódi szociológusok is úgy kunyeráltak belépőkódot a riport titkos videóinakmegtekintésére.Azt hinné az ember, hogy a szánalmas kis gecik visszamentek a faluba megnézni, hogy mi történt az elmúlt 10évben.

Pl az történt, hogy kitört a 12-16 éves cigány nők között egy olyan Womanpower,amiről a nyállalcsinálóknak pukikája sem lehet.17-22 éves cigány fiatalok kiszabadultak a klánok csicskáztatásából, 20-an összedobnak pénzt egy kisteherautóra meg egy személyótóra és saját leszervezésükben járnak gyárba dolgozni

most,ma is,amikor ezeket a sorokat írom.

A szánalmas gecik fészbúkon is tartják a kapcsolatokat a régi cuki riportalanyaikkal,az akkor 10-12 éves rajkók ma 3-4 gyerekes családapák és kb 100-110 kilósak.

Ami szerintem izgalmas az az, hogy egy 3 gyerekes 20 éves felnőtt cigány nő hogyan tud bölcsöde nélkül a három gyereke mellett havi 15-20 napot gyárban dolgozni akkor, ha jómódú,középosztálybeli 30 éves kislány, kislányszobájában lakik,max havi 8 munkanapot vállal.

Ezzel csak azt szerettem volna a számodra érzékelni:nem kell Kínáig elmenni ahhoz, hogy a Párbeszéd és a CEU tanárai ne tudják azt, hogy pl SárkányÉva falujában 20éve únják az éppen aktuális purgyék azokat a Korszerű Új Modern Jövőbevezető családformákat,amiket a CEU tanárai meg a Párbeszéda magyar jövőben szeretnének legalább.
Én biztos nem vagyok felelős a maimagyar értelmiseggek tudatlanságaiért Magyarországról:D
Falumban Koncsíta nevű transznemű van és két buzipár.
Tehát ezek az emberek ülnek a VárosiKörnyezetben megbűvó könnyű-otthonról-végezhető internetes munkájukban ésmi az, hogy Kínárólmikeket nem képzelnekel (meg olvasnak el) de még Magyarországrólis.

Osztálytársaim közülmár csak ketten nem váltunk kel,tehát elmondhaatom, hogy az osztálytársaim zöme a gyerekeit Korszerű Új Modern Jövőbevezető Családformában nevelték fel.

Kínában a gyermek nem teher. Senki nemlátja a semmilyen karrierje kockáztatását a gyermekben és a vidékről,az ottani Ft-ban számolt 150000-es jövedelmek helyett a Pekingbe vendégmunkásnak felköltöző vidéki párnakeszébe sem jut az, hogy a gyerekét ne vigye föl abba a konténerbe,amiben lakni fog.

nem tudom, hogy szoktad-e figyelmi itt Magyarországon a távol-keleti gyerekeket.

Egyáltalán:gyerkeket,mit csinálnak.

Magyarországon, ha azt látod, hogy egy hypermarketben a 2-3 gyerek a bevásárló kosarat toló anyja körül..max 2-3 kartávolságban tartózkodik,azok cigányok.

vagy vietnámiak,akiket a magyarok kínainak néznek.

Az Ázsia Centerben már jóformán csak vietnámit látsz,tehát ott a vietnámi gyerekeket hallgathatod,ahogy egymással is magyarul társalognak.Figyelheted,ahogy viselkednek.

Én kurva szerencsés vagyok,mert Kínában is figyelhettem gyerekeket,egy vonaton kukucskát játszottam párszor negyedórákon át egy 4-5éves kínai kisfiúval,mind a két szüleje olyan mélyen aludt,mint egy hulla,tátott szájjal,nyálafolyva.

Iszonyú nehéz erről beszélni olyan oirópid környezetben,aholTünberg vagy Ejlis marketingkoncepciójába be van építve az a retardáltság,ami a "laissez faire"-nek megkoncepcionált bűnös szülői nemtörődés ,figyelmetlenség és "kényeztetés" keveréke.

Gondolom,arról tudsz, hogy az oiripidok az autisztikus jegyeket valamiféle zsenialitás mellékhatásainak koncepcionálják meg.

Képtelen vagyok Tünbergre vagy Ejlis-re mint zsenikre tekinteni,én sérült gyermekeket látok,akiknek a KorszerűModern CSaládformája faszkorbácsot sem érdemel (mert ez vélehően jólesne nekik) Egy mukacsevoi cigánypurgyé gyermekkora szebb,mint ezeké .

Frick László Intézet 2020.04.08. 08:59:38

@bs395: Nem látom, hogy a magát az Emberiség csúcsmodelljének beképzelő fehérfajiak bármit is tanulni szeretnének. Részfeladatok,részfelelősség,belenyugvás a részeredményekbe. Nem vagyok-leszek felelős - majd a biztosítóm rendezi.nem tudok parkolni,majd parkol helyettem az algoritmus vagy rendezik a biztosítóink.

Budapesten, ha egy laza 44%-ban beautózott körúton kiteszem az indexem,akkor abban a sávban gyorsan összezárnak.

Pekingben (ami nem Kína) ha kiteszem az indexem,akkor fogjak is bele a sávváltásba,ott ugyanis erre fognak számítani.

Folyamatosan használják (a szemük sarkából, ahogy nálunk csak a hivatásos, tehát a sofőrnek nevezhető gk vez.) a tükröket. Ha a tükörholtteremben van éskiteszem az indexet, akkor kürtölegyet,ami nem azt jelenti magyarra forddíva, hogy kussá buzianyádat!

Mindenki,amerre lát,de...oiropid számáramég csak nem is érzékelhető figyelmességgel. (Ide szoktak érvelni kínai karambolókmókás videóival, csak azt felejtik el, hogy ezek merítése 5 vagy 10 milliós körből és kétévente egy)

Retardált egykék..még szép, hogy a magyar szülő fosik a 6 éveskori beuskolázástól, amikor alig-szobatiszta a gyerek és beszédhibás, valamint a szókincse 50-560 szó,a mozgáskooordinációja meg egy 3 évesé, és ha elhallgatjuk, hogy ez a Kötelező Első Év angoltípusú és nem több egy megnyújtottóvodai nagycsoportnál... akkor hűháhó.

Retardált egykék és Öregotthonokba szarba-hyúgyba hagyott vén szülék.

Ez az eleje meg a vége a bezzeg oiropid életnek, talán még Dél-Itália..kisebb görög falvak és szigetek., a Balkán egyes részei.. Dél_Spanyolország a kivétel... A Mediterranum és akkor Izrael is benne van.

Frick László Intézet 2020.04.08. 11:09:51

@bs395: Még a lakatlan városok hűháhó-jához.
Egyszerűen az oiropid közgazdaságtan a Nixon-korabeli , az analóg telefonálás, a Televízió fénykora... terminus technicus-aival megfogalmazni sem képes azt,mit csinál a globális spekulalista. Az oiropid globális spekulalista "stratégiai táv"-ja és egyben az özönvize is, ami gyöhet osztán utána, az Éves Tervszám.

Így egy oirópai hogyan képzelhetné el azt, hogy elébb megépül egy város az infrastruktúrával majd AZTÁN jönnek az emberek lakni benne.

Jog: Visszautalok arra, amit a vállalkozási szerződéseiről az oiropidoknak írtam.

Szerződjél PAÍROSAN már egy osztrák vállalkozóval, tetvebben aljas,mint egy gyulafehérvári cigány bádogos.

Ezért is javallottam a nem-a-jelen, hanem aközelmúlt történelmét, azaz egy 2013-as történetet rögzítő dokufilmet datongrólés az akkori polgármesteréről.
A belvárost a kínaiak teleépítették alacsony putrikkalamiket, hogy ne kelljen adózni, nem fedtek be csak letéglázott nejlonokkalmeg kátránypapírral, hogy ne kelljen ingatlanadót fizetni. A hong-kongi,ahogy betanítottákrögzítette a diktatúra elleni demokratikus harcát ennekanépnek, tóóódítottak,cigánykodtak,mártották be a pógármestert, védték az érdekeiket, dehogyis küöltöznekők nagyobb szebb de egymásra tornyozott lakásokba, ez az őősi (10-20 éves) jussuk, jogaik vannak, stb. A polgármester meg teljesítette a pártfeladatot. Mindenki tudatában annak, hogy senineknincs is igaza ésmindenkinek.

Amai oiropid netokrata gondolkodás helyett ha ki képes piszkálni egy "önellentmondáss"-t, akkor hülyerékáz,mert azon ő,mint Archimédesz egy fogvájón.. kifordít 100 egyébként igaz állítást is a sorból.

Amúgy különben egy német típusú rendpárti szabálykövető feljelentőtársadalomban elsem lehetett volna jutni egy belváros putrikkal való teleszemeteléséig. Illetve egy "demokratikus rendezés"újabb negyedszázad.

Letelt az ideje apolgármesternek és a nép...tüntetett érte, 800000-en tiltakoztak a leváltása ellen (4 év apolgármesterségben tölthető idő)
"Ha nem lehet pógármester, hozzák vissza városi párttitkárnak!" -követelte a nép

azt, aki ellen harcolt.

Érted?

Nem érted?

A hong-kongi csávesz a végére hazudott egy nagyot,mert arra kapta az amerikai támogatást, hogy hazudjon,depersze kurva régen volt ez, 2014-ben vágta készre és azóta háromkorszak telt el és Geng Yangbo-nak már egy valamivel nagyobb városban is kitelt a 4 éve, egy 3 milliós városnak lett a polgármestere 2014-ben és 2019-ben tudta a párt lecserélni.

Fiatalok nyitnak egy bárt egy kétmilliós kisvárosban és.. kicsit elszúrják az ötletet és be sem néz senki.Nincs forgalom, csak rezsi.. tartoznak a bérleti díjjal és a befektető nagybácsiknak is, de senki nem ideges. Szépen ülnek és várnak arra, hogy történni fog valami és fordulni a helyzet.

És...ma avilágban... ahogy úgy tud történni valahogy, ahogy Amerikában 150 éve tudott vagy 100 éve..
egyszercsak történik valami és kezd menni a bár és akkor mindenki a pénzéhez jut...

Ezt.. Fehér Ördög... felfogni sem képes

... ezeket az "ellentmondásokat"

hogy

két év egy korszak

vagy egy türelemmel végigvárt idő

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.08. 11:28:41

@Frick László Intézet: "türelemmel végigvárt idő"

Hogy micsoda? Bedeco, és máris kész a kakaó. Az európai így képzeli el az életet.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.08. 12:19:38

@Frick László Intézet:
dudi, én szeretlek, imádlak, remélem tudod, még azt is, amikor elkalandozol a kocsikra meg a kamionokra, holott nem tartoznak ide, de ezt a csubakka védekezést be kell fejezned :-(
láttál vonaton alvó szülőt, tehát nincsenek otthon hagyott porontyok?
de ha nem hagyják otthon, és leviszik a partra, nem pedig abba a városba, amit direkt nekik építettek, hogy ne mennyenek le a partra, akkor miért nem üresek azok a városok?
ez olyan, mintha azt mondanám, hogy a reggeli szolnok-budapest ingázó tele van, tehát orbán kisvasútja jó befektetés.
láttál bárt, ami két évig veszteséges volt? elég egyedi, kína specifikus esetnek érzem ezt is, máshol ilyen nem történik.
mert míg 2012-ben 10%os volt ezeknek a városoknak a kihasználtsága, azóta megduplázódott, helyenként megnégyszereződött!!! van, ahol már majdnem elérik az 50%ot! (2020ban)
ami engem nem zavarna, ha ez az ő saját belügyük lenne, és ha nem számolnák el olyan szabályok alapján, amikhez neked meg nekem alkalmazkodnunk kell, kell de nekik nem. emlékszel, ez az egyik titok, szarunk a szabályokra, ellopjuk/lenyúljuk/fekve is hazudunk, kínával üzletelni olyan, mint amikor a maffiától áfás számlát kérsz a kurvákra.
még ezen is túltenném magam, ha nem lenne egy olyan rezsim ajnározva, ahonnan úgy menekülne a pénz, mint az oroszoktól (emlékszel, írtam, ez a másik titok), mert soha se tudhatod, mikor és miért lőnek főbe (majd azt, aki főbe lőtt, mert főbe lőtt).
a gazdag kínai nem azért küldi a harvardra a gyerekét, mert az jobb lenne, mint a pekingi - nem az -, hanem mert csórikámnak annyi esélye van oda bejutni, mint a harvarda valakinek, akinek az apja nem fizet (kivéve, ha apuci nem csak kőgazdag, hanem egyben magas pártfunkci is).

Frick László Intézet 2020.04.09. 05:25:10

@bs395:
Az alvó pár gyereke egyke volt. Lehet, hogy azóta született testvére -2014-15-ben a párt enyhített a gyerekvállalás egykére szűkítésén (addig egy kettecskét lehetett nagyon raffináltan éssokpénzért kiügyeskedni. 2018-ban márháromgyerekes,tehát igen-igen jómódú fiatalpárokat islehetett látni.

Peking szűken vett részének külső szélein,ez egy stadion alakú körút,kb 100 km, ha végigautózod, egy lakótelepen, mondjuk (itt max 20 emeletesek a házak) a 15-iken, ha meghal egy nagymama, az egyke Ft-ban kifejezve egy olyan 850-950millió Ft értékű lakást örököl. Ott is a mi Nepper Pistabá'nk alakú befektetők vásárolják fel az ilyesmit és aztán kiadják bérbe.

Minden pekingi kerületnek

ismétlem Mao elnök szavaitNixonnak és Kissingernek: "Peking nem Kína"

megvan a maga City-je. A Párt kötelezi a nagyobb vállakozókat, hogy dobjanak összepár fillért egy felhókarcolós plázacsoportosled-fényes... Pl egy felhőkarcoló egyik lapja a képernyőmeg ilyesmik,központra. Mindig van egy ilyen Holdújévkor párszázezer ember befogadására alkalmas sivárságban párszáz vidéki kíváncsi meg néhány tucat túrista. A plázákban butikok, ha egy plázában van 333 butik,akkor egy hétköznapeste az egyikben két túrista,a másikban egy vidéki bámészkodó. Női zokniüzlet, az akciós olcsó térdharisnya ott kezdődik, hogy 300 jüan.

A milliárdos ésmilliomos aluminiumifjúság az óvárosokat kedveli, az ősi.. nemritkán egészen le a Kulturális Forradalomig nyúló történelmú 3-4 emeletesek között mediterrános a hangulat különösen a pekingialuminiumifjúság azon szokásamiatt, hogy motorkerákpárban kizárólag a Ducati, autóban meg a Maserati . Amajmoló parvenü felkapaszkodottak a Ducati-kat pekingi Ducati üzeletben vásárolják,ilyet magára valamit adó aluminimifjú nem tenne, csakis éskizárólag az Itáliából hajón vagy repülőn hozatott Ducati/Maserati az elfogadható. Maserati-t pekingi Maserati szalonban ki a hülye nem tud venni?

Ha így, ahohgy te az újságban olvasod ezeket a lapospoenokat az ÜresnekÉpített Szellemvárosokról, amik lakossága 10 év alatt megduplázódott, tehát akétmillió embernek épült vátosban 2010-ben 10000-en, de ma már 20000 is laknak

...ez kb olyan szintű duma,mintha azt írnám az USÁ-ról, hogy verik a négereket, ami nemigaz, hiszen ma már először hátrabilincselik a néger karjait,majd 360 Font össztömegben a farkcsontjára és a hátaközepére térdela két rendőr és az egyik úgy lövi tarkón. És persze afro-amerikai-nak kell mondani.

variáció:A hülye afroamerikai a farzsebében tartotta az ratait,amikor a közlekedési rendőrmegállította.

Vagy afféle legendás cucc, mintha valaki azt mesélné, hogy New Yorban bérelt egy autót és nekivágot a Route 666 tour-nak. Ami kurvárta unalmas már az Appalache-ben,mert minden város minden seriffje megűllítja és egy német POLIZEI stílusában vegzálja a mocskos idegent a veszélyes New York-i rendszámú autóval.

A szocializmusban voltam kiskölyök s ezért, míg sok kis pajtásom tűzoltó vagy vasutas vagy vadakat terelő veszélyesegyenruhás szeretett volna lenni vagy gagarin,én vitraitamás vagy pedig matróz,méghozzáa vlágjárás privilégiumáért.
Addig is kiszöktem a pályaudvarra vasúti tehervagonokat nézni RIV MC -- bárcákat, honos állomásneveket,Praha,Milano Wien Paris Marseille.

Az embernek... voltakelképzelései tűájakról,városokrólmeg emberekről,aztán ezek vagy összejöttek vagy nem jöttek össze.

Addig, amig... benne nincsen az ember a tájban,plannyira könnyen képes beszélni,mnt te,amiket összeolvasgattál az újságokban Kínáról, nem valami változatos a tálalás,plaz Amerika Hangjaminden országban ugyanazokat a dumákat szórja, ha olvastad a 444-et,akkor egy nagyonfejlettudatúaknak készült párizsi ilyent is olvastál,méghozzá ugyanazon a napon.Nincsen eltérés,mindig mindent egyszerre szórnak minden nap ugyanaz az Eszter, akinek a torkára kell lépni. Annyi, hogy Orbánék sorosozása Rákosi korabelimodorú,mag a Putyin Gonosz Terve sokszormegközelíti Árkus Józsefszövegminőségét a Parabola c.műsorból.

Tehát.. hogy mondjam.. az emberrel a vendéglátója jót akar tenni és egy neves Amrikai Szállodalánc szállodájába fizet be. Pekingben.

Két évvel azelőtt is ugyanabba a szállodába fizette be.

Világotjárt az emberünk,eltájékozódik mindenütt.
Két év lófasz,kilép a szállodából,volt itt a közelben egy fasza kis-székes étterem (a diplomatanegyedben vagyunk,ill ahhoz közel) . Semmi sem ismerős. A közelben azt az érdekes rácsoserkélyes ősi házat, a múlt század 70-eséveiben épült és csak 4 emeletes volt,sikerült az öreg párttagoknak eladniuk, csak megadta valaki érte az egymilliárdjüant és azóta fel is húztak a helyére pár20 emeletest.

Ácsorog a Fehér Ördög és akkor egyszercsak megáll előtte egy néger és felajánlja, hogy leszopja 500 jüanért.

Két éve még a mi BuBin-khoz hasonló bérbiciklik sora volt,most kerthelyiség, de kurvadrága,viszont mindenfelé ezek a telefonosapplikációs bérbiciklik.

Két év alatt valami 10000 km bicikliutat alakítottak ki Pekingben - ez két éve volt, tehát elavult történelmi anziksz.

Frick László Intézet 2020.04.09. 05:51:55

@bs395: (folytatás)

A Fehér ördög..úgy érzetre... 2-3kilométert csandalikázott el és nem is sejti, hol a faszban van.

Az a fajta csúcsforgalom,ami Oirópában a kora délutáni-és kora estiórák köztött zajlik, az Pekingnen 19-22 óra között. Megtetézve azzal, hogy az építőiparban ésmég jósok helyen folyamatos a műszak.

A kisvállalkozók pl 22 óra körülkezdenek el a szokásos esti utolsó 2 órás elfoglaltságukra erre-arra, Audi A8 Long,errőlismerni meg a pekingi kisvállalkozót.

Dízel személyautózás nincsen.

Vidéki pártbizottságoknaklehet dízel 3000-esszemélyautója.

Vannak olyan milliomosok,akikmerő passzióból,ez afféle,mint nálunk a Zsiguli tartás.. fekete VW Santana 1.8i Long-gal járnak .. 10 évesnél idősebb autót félévente kell műszaki vizsgára vinni,ami csak háromszor szigorúbb,mnt Magyarországon a műszaki szemle a szolnoki KPM-nél.

A Párt egyszerűen oldoztameg a kerékpárutak kialakítását:Elvette az útszéli parkolókat ésazokon alakította ki a biciklisávot. Műanyag terelőkkel.
Miután 2 óra alatt 8 kilométert gyalogolt a fehér ördög,mit neki GPSmeg ilyesmi, hiszenmiket olvasott a kínai titkosszolgálatról meg a Vichat-ről, még kínai szimkártyája se nincsen a telefonjában, fiatalokat szólít meg, akik tudnak angolul. Délceg Fehér Ördög-i büszkeséggelmondja be a világmárka nevét, ahola szobája van,a kínai lány (munkábl hazafelé, ráhúzott egy kicsit a szokott 12 órájára,14 lett) mutatja is a telefonján, hogy 3 kilométeres sugarú körben nyolc ilyen van. Speciális Előtag?-OK ez szűkíti a kört, ilyen csak négy ezekből.
Lehívja a férjét a lakásból, rávezeti a Fehér Ördögöt, próbáljon meg flidézni középületet a szálloda közeléből, látott egy neonfeliratot... ez két szállodára szűkíti a kört.. a srácképeket keres a szállodákról,így kisütötték, hogy melyik az, felkapnak két telefonosapplikációs biciklit, a másikat az asszon yka telefonjával s így elbiciklizneka szállodához,2 kilométer.

A Pekingi Szmog-rólén is írtam - ötös voltam földrajzból,tehát nem kellahhoz Pekingbe utaznom, hogy tudjam, a Hírhedt Pekingi Szmog-ot Pekingtől 300kilométerre ipar nélküli félig mezógazdasági,félig járhatatlanullösz-labirintos vidéken is ugyanúgy fényképezhetem, tekintve azt, hogy az a leszállóLégáramlás,ami Magyarországon a szállóporkoncentrációs szezont jellemzi.ott januártól májusig,május végétől szeptemberig és októbertől december végéig három jelentős szakaszra bomlik.

Viszont Pekingben Gingko Biloba fákból vannak olyan fasorok,mint Berlin fasorai.. Ott a helyszínen egy fabuzi Fehér Ördög nem is érti, mit a faszért csak a szmogot fényképezik, meg a mazsolák szerint kaotikus autóforgalmat.

A Gingko Biloba kurvára érzékeny fa-féle.

Visszatérve a Szellemvárosok -ra,mint mindenben,ebben is van igazság.

Hiszen ha azt mondjuk Kína... az afféle,mint oirópát vagy amerikát mondani.

Ha úgy jön nekem lábra,akkor pl tök' igaz az, hogy a Rakottszoknyás Kardigános Amerikai Lányok a SzúnyoghálósAjtók Amerikájából tökéletsen ép hymennel lépnek ésmagyar kislányszemmel elképesztően korán is,20-22 éves korukban házasságra. Ez igaz.

De az is igaz, hogy ezeknek a lányoknak faszt szopni.. hogy is mondjam.. büszke kis tréfa Halloween idején. A gecihez való viszonyaikat most nem részletezném, mert vannak női olvasóim és ismered a magyar nők 'iszonyát a gecitől.

Sok jót is várok ettőla világjárványtól,pl az emberek egy része hátha ráébred, hogy nem biztos az, hogyminden úgy van,ahogyan azt az internetes újságok egymás cikkeiből másolják.

Csak ismételni tudom: Könnyebb lehet annak a Fehér Ördögnek valamit megérteni Kínábólmeg a sok-sok-féle kínaiból, ha gyerekkorában indián volt és ismeri a sápadtarcú és a spáadtarcúnak valóeszközök fogalmát.

Szerintem pl a Kínai Szellemvárosok c.internetes népmesék sápadtarcú parasztok vakítására kitalált baromságok és nagyjából annyira igazak, mint a Rákosi-.korabeli magyar sajtóban a kokakólamámor beszámolói.

Frick László Intézet 2020.04.09. 06:16:45

@bs395: Kínával milyen üzletelni.

Magyarországnak abban a mozaikjában, aholélek,a becsületesmagyarok szerint a cigányok lopnak. Fabuzi is vagyok,és a kedvenc erdőmbőllassan nem marad semmi. Onnan ugyanis becsületes magyarok,akik nemlopósak ám,mint a cigányok,fát szoktak szerezni.

ISmerem a kétmagyart,aki onnan szerzi a fákat, az egyik legális földbirtokos,a másik feketén csinálja,de kooperálni szoktak,mert az egyik nem mer annyi raszolgát tartani,mint amásik ésamelyik nemmer annyit, az szokott rabszolgákat bérelni a bátortól és azokkal szerzi a fát ebből az erdőből. Mindegy, nemerre akartam kitérni.

Nekem egy üzleti szabályom van:magyarral soha.magyar vállalkozónak nem vállalok semmit. Kizárólag cigányokkal üzletelek. Innen.. inkábbmagánlevélben folytatnám,legyen elég annyi, hogy a magyar vállalkozói becsülte tiltja azt, hogy a nagyobb vállakozó 1-2-hámilliókkal ne tarztozzon a kisebb vállalkozóknak.Az építőiparban ez a summa 10-és 20millióközött mozog.

maradjunk Kínánál.

Hallottam már én azt is, hogy a SárkányCenterben szervkereskedelemmel úgy foglalkoznak, hogy az elrabolt gyerekekbőla pincében vágják kia szükséges szerveket.

Beszéljünk inkább az út elejéről,mert a kínai bölcselet szerint minden út az első lépésselkezdődik és ez kína történetében
a Mao-Nixon-Kissinger találkozóvolt,amiben Dr Kissingernek azért lehetett nagyobb becsülete Mao előtt,mert mao nem tudta azt, hogy az oiropidoknál bármi kis szarért adnak Dr-i címeket.

Folytatni azzalfolytatódott, hogy azok az Adenauer-kölykök,akinek a Vaterja szives voltmegdögleni 1972-77 között, gyorsanelkótyavetyélték a megörököltkóceráj fizikaikiterjedését, mint maóistáknak ugye, a kizsákmányolással járó emberszag ELVISELHETETLEN volt, fogták a lejárt régi tervrajzokat ésműszaki dokumentumokat és Hong Kong-ba repültek.

A Mao-Dr Kissinger (incl Nixon) találkozón mao egy laza csuklómozdulattal le is rombolta, amit addig összevéregze-erőszakolt-dúlt-éspusztított,deel is indította a Nyugati Nyitás-t.

Ennek megfelelően a bundeszligafrizurás,indiai napszövet ingekbe-gatyókba öltözöttjézus-szandás jürgenek eléa szok hule kici szárga hong-kongi,malajziai, szingapúri, thaiföldi és taiwani kínai közé a Népi Kína ügynökei is elvegyültek.

Ésamit soha nem fog megérteni az Oiropid KÖZGÁZ.:

Egy ilyen szok kici hülea kici szunyi szemeit nem is rebbentve elvállalta pl 300 db/hétkapacitással havi 1 millió darab gyártását.

Én úgy a múlt század elején,amikor rakásra csempésztem az olcsó osztrák elektronikai cuccokat, barkácsgépeket,autórádiókat.. kezdtem rádöbbenni,hogy valami eltérés lehet a távolkeleti vállalkozói gondolkodásban.

Ma is, ha az egyik európai mérnöki iroda fantázianevévelmárkázott barkévcseszközömben elromlik valami,a nem kidobott másik abban jó alkatrészéből javítom,mert kompatibilis.

A másolókorszak bő 20évvel ezelőtt csengett leKínában és pl 2004. körül már inkább humor-ba számított. Van is egy képem egy kínai Mini Morris karikatúráról, szándéékosan viccesen rosszulmásoltale a vállalkozó és balhéból vette meg bárki a tüntetően koppincsot.

Szerintem nem ez lenne az egyetlen az iszonyúan szegényes választékúkínai humorból, amit nem is fogsz megérteni soha,pedig óvodás korodban még gyakoroltad is, csak nem tudtad, hogy az kínai humor.

Szóval az oiropid, ahoyg ez már csak lenni szokott vele... MOST a saját levét szívja vissza a hősidőkből.

Olyan értékes lett a Fehér Ördög munkaereje és az európai rendpárti szabálykövető mindenperelista agyonszabályozás akkora-gubancos, hogy a Globális Spekualista baszik-szarik ezeket a költségeket megfizetni.

Kedvenc példám a vadonatúj szemétgyártásban az IKEA.

Koözben már aPirelli kínai többség tulajdonban van,én magam 10éve nem vagyok hajlandó, csakis kizárólag kínai autógumit vásárolni, az én szemebne a Semperit az,ami a te tekintetedben a "kínai gumi".. ami.. biztos igaz hiedelmedlehetett úgy 2000-2002 körül.

Ma a kínai nemcsak a másolatot gyártja,depl Svédországban a "svéd" Volvo is kínai.

Vagy pla Brit Büszkeség Jaguar/Land Rover meg indiai.

Neked azt írja az újság, hogy a kínai a veszélyes

Pedig szerintem veszélyesebb az indiaiak hivatkozása a klímakonferenciákon,miszerint:
"Most mi következünk! Mostantólmi fogjuk azokat gártlás éskorlátozás nélkülélvezni,amit az oiropidok élveztek az elmúlt 100 évben."

Egyszerűen... A Fehér Ördögök a saját képük szerint képzelték el sokáig a Jóistenkét és.. ahogy elnézem,a Jóistenke még mindig kivételezik a Fehér Ördögökkel, új- s új tanulnivalókaat mutatna nekik,amik alapján észhez térhetnének,de

nem
egyszerűen nemlátom azt, még majd e járvány lecsengése után sem látom
hogy a FehérÖrdögökélnének ezzel a sok-sok eséllyel.

Kína?

Ha majd India feljön.

Frick László Intézet 2020.04.09. 06:20:54

@bs395: (lábjegyzet a hosszúkommentemhez)
Kínában A Párt... ha csak a klímanáci szempontok szerint vizsgálom,másodpercek alatt eltörölte a dízelüzemanyag használatot a személygépkocsizásban és a tömegközlekedésben.
2016-ban, amikor a Mercedes kikunyerált valamit a kínaiaktól, Kínában már napi használatban és dolgoztak az egy töltéssel 600 km-t futó elektromos kamionok.

a Mitsubishi eljutott odáig 2017-re, hogy egy 10 tonna össztömeges nagyobb teherautót épített,ami össztömegből 2,5 t a szállítható árué.

Kína egyes tartományiban a Pártintett:ésminden taxi lőn elektromos.
(egy bullshit az elektromos autózás, már a Foals népnevelő rjzfilmes klipje ezzel nyit :D )

Mit akarok ebból kihozni? -azt, hogy Indiában nincsen egy A Párt.

Frick László Intézet 2020.04.09. 06:48:32

@bs395: apróságok,jegyzetek
Ahogy a jürgenek is leszarták Hong-Kongban 1972- és 1992 között, hogy a szokkici hule melyik-kínai,úgy ma is a hülyeségek terjesztői. Malajziában, Thaiföldön is az üzleti-vállalkozói elit kínai,deősi-kínai tehát prae-maóiánus, természetesen maóiánus beszivárgásokkal és újabbakkal.

Külfökdön a kínai rendpárti és szabálykövető.
Magyarországon a német valamivel szabálykövetőbb,mint az osztrák... de természetesen itt messze nemúgy viselkednek,mint odahaza.

Kedvenc példám (mint fabuzinak, ugye :D) a mátrai 40 éves [tehát még nemigen vágásra érett,túlfiatal] bükk szálerdők felfűtése Visontán,ami akkor senki magyar jógyereket nem tudott zavarni.

Az Igazi Óniós tagállami Vállalkozó? - még a sima német menekült sem tart be semmilyen szabályt.

A baden badeni ember feljelent Svejc-ben, ha az utcán kinyitod az autód gépháztetejét: illegális autószerelésvádjával.

De pl egy németországbólMagyarországra menekült biodinamikusnál a legtermészetesebb az, hogy a 7 éve lejárt TÜV-ú autóján semmiféle biztosítás nincsen és ne merészelje őt a magyar rendőr erről kérdezni, mert ő NÉMET ÁLLAMPOLGÁR és ÚNIÓS TAGÁLLAMI!

Képzeld már el, ha én hepajkodni mernék Németországban,amikor kimenekülök aludni az Autobahn-ról Unterschaißaproterdorfili-ba és a rámküldött POLIZEI-nek elkezdenék nyugatnémetül fentrőllefelé beszélve arra hivatkozni, hogy úniós polgár vagyok és az okoseszközévelolvassa márle az úniós rendszámoat, ne szarakodjunk már papírokkal.

Szerintem Szingapúr az, amit a jógyerekek New York-rólhisznek. A múlkor erre egy jógyerek azzalellenérveltÍ: "Asztirta az Úúúúúúság,hogy ott nincsen demokrácia."

Nos: Szingapúrban TILOS rágógumizni és azt olvastam az Asztirta az Úúúúságban, hogy az életével is játszana az,aki rágógumit csempészne be.Hátmég ha elkezdené illegálisaan rágni is.

Nos.. Négy Szem.. nem az a szabálykövető, rendpárti tipus, tehátmég szép, hogy mind a két zsebében egy-egymegkezdett ICEBREATH rágógumival léppett be, senki nem kérdezte meg, hogy van-enála rágógumi,eleinte még kurucosan el-elhatározta, hogy rágógumizni fog, a Namy Manitou tiltja a sápadtarcú dolgoknak a csakúgy, ahol rágyön,a fődre kiköpését,de valahogy,ahogy elnézett.. egy petty fekete rágóguminyomot nemlátván.. valahogy... mégsem rágógumizott. Azon márnem csudálkozott, hogy a valóságban inkább a terézváros és fél Buda nagyságú őarkok ragadtak meg benne, nemalégkondicionált járdák,amiket az Asztirtaaa Aaaz Úúúság szokott mutogálni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.09. 13:03:36

@Frick László Intézet:
szóval peking az nem kína, tehát nincsenek szellemvárosok? :-)
vannak, dudi, megvolt a központi terv, hogy mennyi idő alatt mennyi falusit kell városba költöztetni, amiből annyi valósult meg egyelőre, hogy a városok már állnak. 20 év, és lehet, hogy be is költöznek. addig is úgy írják a leltárba, hogy már bent vannak.
eltörölték a dízelt, meg építettek bicikliutat? képzeld el, hogy az orbán hoz egy jó döntést, meg egy rosszat. a jó döntést szorozd meg 1500al, de a rossz döntést is. amerikai rossz döntést is még vagy 5el. ez kína.
ha az amerikai ellopja a cégedet, és lebukik, megegyeztek. a kormánya teljes mellszélességgel melléáll, de megegyeztek.
kínai? lerabolták a norvég aluminiumüzemet tavaly. oszt? kérdezte a párt. de hát ti segítettetek nekik, nem utána, előtte és közbe! oszt? kérdezte a párt.
és ennek a rendszernek az egyelten számba vehető ellenlábasa az, aki személyesen adta ki a parancsot, hogy mennyenek át a diákokon a tankokkal.
nagyon szép gondolat, hogy kína már sajátot gyárt, csakhogy az igazság az, hogy még mindig 6 órával vannak lemaradva amerika mögött (ennyi az időkülönbség a zónák miatt). ha én ma kitalálok valamit, az holnap sorozatgyártásba kerül shenzenben, és nem is tudok róla.
akármennyire elvtelen a német, az amerikai, a fehér ember úgy általában, azt egy jó nagy számmal meg kell szorozni, és akkor jön ki a párt. nem jobb, nem rosszabb, nagyobb. mondogatják nyugaton, hogy ez a jövő, orbán is megmondta jó pár éve, hogy minden központosodik, világszinten, hogy a következő válság - ami talán ez - majd transznacionális lesz, ami népesség alapú, meglájtuk.

Frick László Intézet 2020.04.10. 04:28:17

@bs395: Falusi.Tudodte,hogy nézki,milyen egy falu Kínában?

Iparikémkedés:Ez tényleg így van:Ezértnemengednek be amultikMagyarországon a gyáraikba okostelefonokat -márpedig a magyar szakmunkásés betanítottmunkásérettségizett fiatal100-asszámkörben fejbe nem tud számolni. Errőlírtam aminapa sor, szint,oszlop -ban.

Nézs, Amerikáról is lehetséges így szemenszedni dolgokat,ahogy a sápadtarcúak szemenszednek Kínáról.

Az USÁ-ban városminden település,húsz ház egy sorban.

Kínában meg 200000-es igen kis városkába számít.

Szerintemnem gyakorlati, csakamolyan "filozófiai" kérdés az, hogy a kínai titkosszolgálat és a CIAmódszerei közöttmilyen különbségek vannak.

Erről is írtam már itt. Már 10éve leszűrtmindent rólam a CIA amikor elkezdték ezt a képmutató aljasságot az "adataim védelmé"-ről.

Nézd: Szerintem ez a gyűlölet,amit ittárasztasz Kínáról... valami sápadtarcú dolog lehet. Kombojos.

Gyerekkoromban ha éppen nem az egész német birodalom össszes hadseregei, azaz a fricc voltam,akkor inkábbindián.

A "diverzitás" a kombojok voltak.

Az,ami az emberrela gyerekkorában történik, meghatároza a felnőttkorát.

Mi,a törzs, sevanézek voltunk. Gyakran elkaptak a kombojok.A kombojok nagyon bátor fickók voltak,3-4-en kaptak el,lebirkóztak,ráültek az arcomra ésmegállapították,hogy komancs kutya vagyok.

Akomancsok... egy egészen más övezet, valahollenn-lenn a prériövezetben,ahol alig vannak fák. Arrafeléa derék kombojok lövöldözték lefelé a szerintük mocsok indiánokat,mint pla bölényeket.

GHa emlékszel,a Globális Spekulalistát Buffallo Bill-lel szemléltettem,szórakozásból leöl 10000 bölényt a pár szekérnyi szűzpecsenyéért,a többi (éslényegében a faj is,ott rohad.

MireA Vasút elérte Nyugaton a Sziklás hegységet..majd onnan letervezték az óceánig, Californiaállamban,ami megszerzésének jellegzetes kombojos történetét most itt nem szófosom a hiábavalóérveléseimhez,komboj számáta a rézbőrűminden szava csak ugatás. Un.kínai kuli-képítették a Sziklás hegységtől az Óceánig a vasutat California állam felé/ban.

A kínaiak sokmindenben hasonlítanak a natívamerikaiakra,ahogy most kell jellegzetesen szépelgő correcto-ban nyáááfogni és ahhogni -abban viszont180 fok különböznek, hogy a natív amerikai nem dógozik a kombojnak. Szépen,ahogy Ó-ó-óEgyeiptomban is az asszír harcosok,leültek a földre és egykedvűen bámultáka földet,amíg agyon nem verték vagy válogatott-halálta nemkínoztákőket.Az asszírok harcosok halálviszonya olyan lehetett, hogy az egyiptomiakmérgükben nemis embereknek, hanemállatoknak nevezték őket,demég ez sem korbácsolta felaz asszír harcos büszkeségét arra, hogy beálljon az egyiptomi parasztok közé a nyári-táborban dolgozni.

Szóval a pofámba fingott a komboj azzal, hogy komancs vagyok,kivártam,amíg valami pozíciót vált, elég jól birkóztam ahhoz, hogy meglógjak három sápadtarcú előlés futni isnagyon jólmegtanultam,mert szabadidőmben,amikor nem indián vagy fricc voltam,sokat olvastam s így a gazdaag szókincsennelkurva-egy szemtelen kis szemétláda voltam (a geci szót még a cigánygyerekek sem alkalmazták... Ne feledd:Az újságok, ahol te ezeket a propagandaanyagokat össszeolvasod Kínáról,újságírói számára gecinek lenni dicsőség.)

Pár éve írtam az Amerikai Szépségeszményekről.
Az USA NemzetiKereszTYén KőKKKonzervatív Nemzetállam, ami ezen kívül van,azok marketngdumák,mint pl az, hogy az Opel (ami addig amerikaiminőség volt)német minőséglehetne, vagy az, hogy az USASzolgálataiáltal 1 bit-ig leszürt tartalmak "szolgáltatói"-t kurvára érdekelné a személyesadataim biztonsága...

Kétségtelen, hogy ha a kínaiak mindössze 360 millióan lennénekúgy, hogy abból az igaziság rétegeiben az adófizetőpolgárok 200 millióan,ebből a WASP-ek,tehát a hierarchia csúcsa.az önképük szerint "liberális" Keleti Parti WASP-ek 40-50 millióan..akkor tényleg érdekes lenne,hogy annyira leszűr mindent róluk a CIA, az NSA meg a többi.

Ismétlem:a kínaiak KURVASOKAN vannak.Mivel az újságok írói egymás irományaibólmásolgatják össze a "cikk"-eiket úgy, ahogy egy Pontiac (nemwikipediázok utána melyik modell)je meg egy Opel C Rekordközött az ikerlámpák volt a különbség, a Cseh Index Európai haderő Szükségességét reklámozó cikk pedig a cseh Jirí Gecimtuggyakiová nevétőllett más, mint a Magyari Péteré a 444-en 2017. július 27-én...

Ha egy kínai elkezdene oirópai-form "udvariaskodni"naponta 78902 embert tartana fel a tömegek hömpölygésében, nem kizárt, hogyy némelyiknek keze vagy lába is törne a jószándékától.

Vagyis a kínai azért nem szarja le azt, hogy minden adatát ugyanúgy leszűrik,ahogy USA-Europe Norm az oiropidoknak (a kombojoknak) mert sokkal többen vannak. Olyan kurvasokan vannak, hogy egyszerűen a szarát értékesebbnek tartja a kínai (különösen, ha falusi) [ arrólis írtam, németülmi a Bauer.. nos,a kínai mezőgazdasági termelő becsületét emeld 5-ik köbre] Kína egy atomerőműnyi energiátmegspórol azzal, hogy nem kell az embereknek ezzel az adatvédelmi képmutatással babrálva bonyolultan kiszolgáltatni magukat. Külön a kedvedért ideismétlem:

Frick László Intézet 2020.04.10. 05:01:13

@bs395: Aláírom és minden kétséget kizárok Amerika Értékeinek Alapjáról.
Ez pedig a puritán prae-református fundamentalista-keresztény (fundamentalista? -egyenesen ótestámentomi!4!!) kisközössség.

Az anarchisták álma:Az Állam Nélküli Önszabályozó Közösség.

Ezeknek a nyomai ma már csak a hutteritáknál maradtak meg tisztán,mert az amishokat tönretette, elkurvította Hollywood.
Ahogy Jaime Uys zseniálisan mutatta meg egy üres kólásüveg pusztító hatását ősi kiskulturákra

(A bushmanok ma a tudományos jópéldák a humán-etológia tudományában,miközben 15 évvel Jaime Uys után JJ Cousteau már csak fehér gecik általkulturerőszakolt és megpocsékolt kulturzombikkal találkozhatott 1996-ban Nem is léteznek már azok az emberek,akikre Dr Csányi tanárúr hivatkozik... és ezt a jellegzetes pusztítást is a kombojoknak köszönhetjük :D)

Az USA Egységes Főhatalma emberei,mire odaérkeztek ezekhez a 400-800 lakusú városokhoz,mindenben,tehát a jogrendszerben is a kész-et találták.

Nem az történt,ami úgy nagy-általában a Föld népeivel az államszerveződéskor.. a spontán-ból FÖLFELÉ szerveződött az állam....és ezt a szerintem is csudálatos (ha a népirtást meg egyebeket nem számolom,amiveljárt) esetet hisszükma a"Liberális Demokráciá"-nak. Bér az biztos, hogy soha, már a gyökereiben sem volt liberális,, talán demokrata néha, belpiacosan (csakis befelé, a teljesjogúaknak) igen.

Csakhogy sikerült ennek az Eszményi Államnak olyan 10-szer annyi ügyvédet kitermelnie,mint amire szüksége volt,és ezek az emberek, ha nem találtak maguknak ügyvédi megélhetést,akkor teremtettek ügyvédi megélhetést és a mindentperelizmus,meg a rendszertelenből az agyon- sőt,túlszabályozott rendpárti feljelentő felé entropizálódó társadalom, ami szart se Open Society.. egy valóban Open Society-t akarót ma az USÁ-ban hazaárulásért állítanának bíróság elé,pl ez marad ki szépen az újságokból, amikből ezeket "Kínáról" összeolvasgáltad, a perek sokasága hazaárulás vádja alapján.

Amit a CIA pénzel és a gyurkabá alakú strici csicskák átpecsételnek CIVIL DOTATION.. ezeket reverse egy másik hatalom---

a maradék liberális értelmiségiek kínjukban UFO-k képében engedtek [egy filmben, játszásiból, azaz parabola gyanánt) Amerikára felsőbbrendűlényeket,akik a demokráciájukhoz kívánták felfejleszteni a szerintük ebben elmaradott USÁ-t

Egy szó,mint 3000:megértem a benned dúló kombojt.A kombojok ilyenek,megszoktam. Elvileg, ha egyetemen kéne szigorlatoznom kombojológiából, fel tudnám mondani a leckét.

A kombojok a Zőházukban a Zőmagánterületükön (ahol ha medveölőpuskával kiürítik a sógor hasüregét, majd a seriffnek azt mondják, hogy betöröt hallottak motozni a szúnyoghálón BELÜL) kialakítottak egy életformát,amiben nem szabad szerénynek lenni.

Kínában egy amerikaiszállodalánc szállodájában találkozni a reggelinél a legtöbb Fehér Ördög-gel.

Akik úgy viselkedneka vendégek közül, ahogyan azt egy kombojnak kell, a Világ LegfelsőbbrendűLényei Akik Liberális Demokraták.. tehát pont úgy beszélnek a személyzettel,mintha kutyák lennének egy macskabuzi lakásában vagy macskákkutyabuziéban vagy a gyermekük afro-amerikai iskolatársa,akivel egy liberális demokráciában szépen kell beszélni, természetesen mosolyogva is.. Ezek az emberek túristák vagy politikusok.

Az az oiropid,aki úgy tud viselkedni, hogy az ember nem süllyed el szégyenében, nem hányja le a zakója röverjét, azok renszerint cégek-vállalatok-bankok kiküldöttjei.

Bevallom.. velem... ez csakis azért lehet,mert sevanéz vagyok (a népem a példa az USA tankönyveimben arra, hogy a kanadaiak, szemben az USA demokratikus emberbaráti terelőmódszereivel, az alkohol és a TBC terjesztése módszeréven "dán típusúan" tisztították meg a területeiket az őslakosoktól)

Egy túrisztikai nevezetességet járván, csupa olasz (nagyon kedvesek,birom őket,külföldön az egyetlen oiropid nép, akik számomra elviselhetőek) büdösruszki, derék elsőrendű angolszász, franciák stb.. szóvaljó sok külfödi volt meg vidékiek,akik Pekingben szontén egyfajta külföldiek.

Itt jegyzem meg, hogy amit Kína "falupolitikájáról" és vaz erőszakos telepíítésekről olvastál,néhány (kettő...)északi tartományban fordult elő vagy 10-7 éve... az a "20 év" meg két-háromévig tartott.

Kínában minden ilyen nevezetesség épített és max 150 éves. A legtöbb "ősi város" pl.

Van egy Mao-korabeli joghurtos üvegem, betétdíjas volt.

Szóval a vidéki paraszto az én germano-anglo-szaxo pofámban látnak valamit, a fasz tuggya mit. Ott az a gecisok tényleg germano-anglo-saxo pipul.. a rengeteg oiropid, a vidékiek kevés Fehér Ördögöt látnak és ha már a Főváros-ban,akkor fényképezkednének Fehér Ördöggel, beh randa egy állat, mutogatni a falubelieknek [100ezer lakosú településke]

Nézegettem a homlokomat is,mi lehet ott.
A germano-anglo-szaxo pofa sok kellemetlenséggel jár Kelet-Dél-Kelet Ázsiában, a tökhülyének lenézésben edzett vagyok, a többihez nemnagyon. Valamiért különbánásmódot szoktam kapni -nem pénzért-borravalóért, az biztos.

Lehet, hogy látni, nem egy komboj vagyok?

Frick László Intézet 2020.04.10. 05:21:10

@bs395: Nélzd csak, ezt neked találtam -avagy lábjegyxzetek:

"A mai kínában a legveszélyesebb az egységességre és harmóniára törekvés, holott a diverzitás lenne a kívánatos."

A kínai amerikaiszállodákban is van kínaireggeli szekció. A fehér Ördögök és a japántúristák műsikér adalékkal hamisított toast "kenyeret" pirítanak hamislekvárral ami a kínai hamismézgyárak melléktermékébőlkészül és az egész világon minden kibaszott szállodában ezt eszik a diverzitás jaj-annyira hívei. De genetice a diverzitásnak annyira hívei ezek a Fehér Ördögök, hogy az az igaziaknál is igazibbak, csak automata autót tudnak bérelmni,mert csakis automata autót képesek vezetni és belpiacos poen a különc köcsög,aki kéziváltósat is tud.

De Genetice a diverzitássannyira, hogy 34 évvel az olajválság Után isprotekcionista belpiacos antidiverzitásvédelem segítségévelliterbe [fasz se számolta]számolva 25-35 liter/100 km fogyasztású autókkal araszoltak a rendpárti agyonszabályozott forgalom km/h-ba a számolva 80-as korlátozása alatt.

A V.A.G.Konszern Nyugat-Németország (tudod, ez a FejlettElsőosztályúIgaziNémetország a náci és komcsi hajlamú alsóbbrendűek lakta,lopnak is,mint valami magyarok, ott is a fejlesztési pénzek 40%-át ellopták ugyanis, Ossiland mellett..) Nemzeti nagyvállalata.

Az egész Földön már csak Donald Trump és a külügyminisztere Pompeo nem tudja, hogy vagy Globális Eszmények vagy embargópolitika. Tehát Trumpelküldi Pompeo-tOirópába lebaszni a szövetségeseket,amiért boltolnak a büdösruszkikkal.

SzijjártóPéter egy elég nyomorult, óvodás árulkodós kis füllentésselvágja ki magát.

Merkel mutat egy naptárat,ami 2019-es évre szólés angol nyelvű, van-eilyenje Trumpnak?

Mivel azonban Merkel a szövetségi hűség mintaképe,behivatja a V.A.G. Nemzeti Nagyvállalat embereit, mi az hogy az oroszokkalüzletelnek.

A V.A.G.keres németül beszélő menedzsereket és odaküdi őket merkelhez.

Még hogy, depl a Skodaa embléma termékei kifejezettten orosz piacra tervezettek is,még a futómű,az autók hasmagassága is.
EZ VESZÉLYES! -csap az asztalra Merkel.

Jó,akkor a GlobálisVállalat intézkedik, ha nem szabad Oirópában,akkor majd összeszereli a Kínai Divízó valamelyik tagvállalata, gyorsan megjegyzem, hogy van Nyílt Látható, van Vegyes Vállalat-nak ésKinai NemzetiNagyvállalatnakálcázott is.

Nemhogy Kína nemolyan uniform,mint ahogy az újsáhgokban összhazudják neked,demég a Magotan sem hasonlít mindenben a Passat-ra, a harmadik nevét nem tudtam kiolvasnimert nem ismerem a kínai írásjeleket.

Tehát a világon két ember van még,aki nem tudja, hogy egy Globális Világkonszern főleg bérgyártat,Mérnöki iroda szerűen működik, hogy plegy kibaszott V.A.G. termék 4 kontinensen (nem4 nemzetállamban, hanem 4 Kontonensen) készült alkatrészekbőláll össsze, ebből Afrika a HiFi hangszórói és a lengéscsillapítók.

És mégegy lábjegyzet:

Erről nem írnak az újságok,amikbőlokos vagy,depl Afrikában a kínaiak nem csak azt az egy haditámaszpontjukat építették,amiből a Szvjetúniós sorsát mutatta ki a Bloomberg, de vasutakat. Aki egy icipicit tudott a tavalyi etiópiai repülőbalaset hírénél figyelni: Két kínai vasútépítő mérnök érkezett a baleswet helyszínére először és most megint egy kérdés,amit el fogsz lógni és nem fogsz válaszolni:

Mi akadályozta Franciaországot vagy az USÁ-t vagy Nagy-Britanniát abban, hogy vasutakat vagy konténerkikötőket építsen Afrikában? Mint ahogy Kína ilyeneket épít.

Mutass már nekem, nem Arab Tavasz+Szíria+Jemen méretben

egy Grenada Megszállása viharabiliben méretben egy kínai katonai beavatkozást. A szomáliai kínai fegyvereket azért nem számolom,mert Hong-Kongon keresztül 100-szor több amerikai fegyver került így a piacra.

Köszönöm a figyelmed.
UFF

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.13. 09:06:54

@Frick László Intézet:
dudi, a cia vagy az nsa számára amit te meg én itt összetrollkodunk annyit nem ér, mint amennyibe az adat tárolása kerül.
belájkolsz egy orbánfikázást, senki le se szarja. kiállsz a tévébe, lefikázod trumpot, megtapsolnak, díjat kapsz, meg pénzjutalmat. kínában belájkolod a micimackót, elzárnak. amit itt a fidesz unatkozó kisnyugdíjasokkal igyekezett ingyér, arra ott egy magyarországnyi ember van, képezve, felkészülve.
a facebook várom, mikor áll a befektetői elé, és vallja be, hogy lófaszt se ér. a google próbálkozik a termékkapcsolással, de legalább van egy manipulálható keresője, amit ők persze nem manipulálnának, pláne nem pénzért. az egyetlen nyugati, ami bármiféle tényleges hasznot hajt a kattintáselemzésből, az az amazon, meg is vette a film és újságipart kápére, és nem bújtatva, hanem a nevére íratta.
a kovbojok főleg egymást lőtték, mert az indiánok meghaltak tifuszban. kína nem indián, masszívan kovboj.
a nyugat azért nem épít vasutat afrikában, mert kurvára nem éri meg. kína se pénzért teszi, se nem szivességből, nevükre írják az egészet, kolonializmus 2.0, ott folyatják, ahol a kincses flotta abbahagyta pár száz éve.
én pl annyira wasp kovboj vagyok, hogy amikor a wasp kovboj netokrata amerikaitudós megírja, hogy a kínai átlag iq 10-15 ponttal van az amerikai fehér felett, és a még a másod-harmadgenerációs ázsiai is csukott szemmel megy végig egy áltagfőiskolán (ami itt kb egy olvasószakkörnek felelne meg, pláne, ha nem mérnöki vagy matematika/fizika szak), én elhiszem, az amerikaiállampolgár kínai meg pereli a harvardot, mert nem engedik be nyerő pontszámmal.
mentegetheded kínát, de az pont olyan - mint korábban mondtam párszor, emlékszel - mint amerika, cska nagyobb: ami jó, az 5ször jobb, de ami szar, az is 5ször szarabb.

Frick László Intézet 2020.04.13. 10:36:21

@bs395: Sápadtarcú testvéremet értemén,mit akarna mondani.

A lényeg szerintem az, hogy nálatok,sápadtarcúaknál egy Balazs Csekö twitterüzenete visz mindent, a FIDESZ pocsékmédiája kontárságait a magyar jógyerekek profin geci médiájával egybe igazi Washington Post "riport" hivatkozása is lesz,meg egy menopauzás póni-sörénye frizurás médasztárnó elé teszik a munkatársai ésőannak hisz: A médiavalóságnak. Mit CIA? Még a CNN sem kéri meg valamelyik lótifutiját, hogy mielőtt a pónifrizurás médiaszuka elkezdene hahogtatni egy twitterüzenet-alap Washington Post cikk alapján, nézze már meg, hogy tényleg be van-e zárva a magyar parlament.
Viszont,amit ez a kampány baszott a magyar Ft-árfolyamán, az baszás volt, nem médavalóság.

Nézd, sápadtarcú tesvérem, ezekitt,amiket felsorolsz, sápadtarcú dolgok.
Én rézbőrű létemre szégyellem magam azok miatt, amit az önképük szerint fejlett oiropidok most művelni képesek.

uff

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.13. 11:26:25

@Frick László Intézet:
1. fogalmam sincs, ki az a csekö.
2. a twittert szándékosan nem említettem, az olyan, mint egy vérfertőző buli, belső kerületi direkt morál állapotában lévő, permanensen felháborodott idióták gyűjtőhelye.
3. szedd össze magad. ha visszaolvasod, 90%ra nem válaszoltál semmit, ami a szokásos 70-80%os rátád fölött van, és a csapongásaid a 2-3 egységsugaron messze túl mentek.
4. még mindig paranoiás vagy, csak rossz irányba. te meg én csinálhatjuk, amit csinálunk, itt ójrópába, meg ámerikába, de kínába már át lettünk volna neveleve, 100%os hatékonysággal (ha beledöglünk a koncentrációs táburkban, az is 100%os siker).
5. a sértegetést nem sozktam felvenni, de attól még szarul esik.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.13. 15:08:48

@Frick László Intézet:
plusz infó a nemes indiánokról, akikkel inkább üzletelnél, és inkább rájuk bíznád minden adatod és életed: ugye november végén tudták, hogy van a vírus, és terjed emberről emberre, eltussolták, megsemmisítették, az orvosokat, újságírókat úgyszintén. 6 héttel később ping és trump aláírnak, hogy megegyeznek, ki mit és mennyit vesz. van persze benne egy záradék, hogy kínának milyen esetben nem kell telesítenie, pl egy globális járvány miatt (semmi furcsa, vis major záradék mindig van, és a járványhelyzet is mindig benne van). két nappal később bejelentették, hogy emberről emberre is terjed. puszta véletlenek sorozatos egybeesése.
legyél csak indián.

heki 2020.04.13. 20:27:47

@bs395: @Frick László Intézet:
Ha jól értem, rendkívül érdekes beszélgetésetek okán, hogy az a különbség köztetek, hogy bs395 alapvetően gyanakodva néz a kínai kultúrára és imperializmusra, és persze a maga neokolonialista (smiley) szempontjából teljesen érthetően arról győzköd minket, hogy ez a kínai felfutás a Top One-ba bullshit, mert az ország tradicionalista (konfuciánus) filozófiája és az örök változás kapitalista filozófiája antagonisztikus ellentét: tehát a fejlődés nem szervesen egymást segítő, hanem ellentmondásoktól terhes lesz,

mire dudi válasza az, hogy el se tudjuk képzelni, mennyire rabul vagyunk ejtve a saját kovbojos fantazmagóriánknak, hogy "ellentét meg egység", mennyire nem értelmezhető fogalmak a kínai gondolkodásra, és ezért fognak győzni, mert túlemelkednek a dichotómiás gondolkodáson, ráadásul sokan vannak és ráadásul sokkal szorgalmasabbak.

Nagyon leegyszerűsítettem a vitát?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.13. 20:38:42

@heki:
szerintem ami kínában van, az csökevényeiben kínai kultúra, csökevényeiben maoizmus, leöntve egy jó adag államkapitalizmussal. dudi a hagyományos kínai vonulatot erőlteti, hogy az jó (véleményes), én az államkaptilazmust, hogy az nem jó.
marx óta kérdés, hogy burzsoá vagy proletárforradalom követi-e a válságokat, és mit tud tenni az uralkodó elit, hogy megelőzze őket - ahhoz viszont tudnia kéne nevezett elitnek, hogy melyikre kell számítania az adott helyzetben.
amcsiknál proletárforradalom érik, a kínaiaknál burzsoá - szerintem. dudi szerint a kínai proletár és burzsoá is boldog, mert az ő boldogságeszményük még tiszta, indián, nem korrupt kovbojos. szerintem meg de, nagyon is.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.13. 20:41:24

@heki:
ja, és az én államkapitalizmus kritikámat valamiért benézi a nyugat seggnyalásának. csak ő tudja, miért. én a nyugatot nem veszem komolyan, kínát meg igen.

heki 2020.04.13. 21:16:25

@bs395: Hja, valamennnyire értem, abban nem tudok egyetérteni veled, hogy
"ami kínában van, az csökevényeiben kínai kultúra, csökevényeiben maoizmus,"
szerintem a maoizmus egyenesági leszármazottja a kínai filozófiának (persze konfúciánus vonulatának, nem a taoizmusnak, mongyuk.),
ebből fakad, hogy teljesen érthető (ha nem is logikus) a kínai állam működése most.

Mély gyökerei vannak.

Szóval nem csökevény.

Azzal az állításoddal is vitatkoznék: "amcsiknál proletárforradalom érik" - hááááát, ugye mit értünk proletár alatt, ez Marx óta is tisztázatlan baloldali gondolkodók (vagy akár konzervatív gondolkodók) között is, hogy ez mit is jelent.
Marx "proletár" definíciója elég puha ahhoz, hogy százféleképp lehessen értelmezni, főleg a munkaerő, tőkeerő, termelőeszközök kategóriák eléggé "nagyvonalú" definiálása miatt.

Ugyanakkor Dudi meghatódását, beszédülését, elvarázsoltságát a közvetlen kínai élményei miatt nem lehet relativizálni, mert hogy ezt látta ott,
(akkor most persze lehet ezt posztmodern olvasatba tenni, hogy egy fajta narratíva, de ehhez nincs kedvem),
de tény, hogy volt ott, tapasztalt dolgokat,
egy részét el is mondta nekem még két éve telefonon, és akkor éreztem, hogy nagyon megérintette ez az egész, ennek a kínai kultúrának kovboj ember által ki nem ismerhetősége.

Valhogy így.

(Mellesleg az államkapitalizmus nevű definíció SZUBJEKTÍV megérzésem szerint a baloldal kognitív disszonanciájának redukciója, mint Zizeknél is, pl.)
Magyarul értem, meg logikus is, de kicsit vicces. :)

Bocs, nem bántani akartalak, ezek mély problémák, fiammal szoktam vitatkozni ez ügyben, aki neomarxista lett legnagyobb meglepődésemre.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.13. 21:57:49

@heki:
diktatúrák általában ott maradtak fent, ahol az erős, központi, egyszemélyi hatalomnak történelmi hagyományai vannak (sztálin és putyin is voltaképpen a cárevicset testesíti meg az orosz néplélekben, ezért sikeresek). mao még az isteni császár volt, ping már kevésbé.
a maoizmus jóval pragmatikusabb, mint ahogy marx, de még sztálin is elgondolták (pedig az se volt gyenge), és úgy tudtam amúgy, hogy mao pont a konfuciánus tradíciók ellen vonult a kulturális forradalomban. ping épp ezt zárta le azzal, hogy a stabilitás - tkp a párt uralma - fontosabb, mint az amúgy is felvizezett ideológia, de a császár portréját ő se fogja levenni a falról.
amerikában nem azok járnak éppen rosszul, akiknek van pénzük, ők be tudnak vásárolni a leértékelt eszközökből, sem azok, akiknek nincs pénzük, mert ők is többet kapnak majd most segélyként, mint amit korábban munkával kerestek: azok járnak rosszul, akiknek egy kevés pénzük volt, ők most lecsúsznak, ők lesznek ugye az új proletárok, és nem lesznek tőle boldogok, pláne, ha azt látják, hogy rajtuk kívül mindenki jobban jött ki belőle, mint ahogy bement.
kínában azok lázadoznak a rendszer ellen, akiknek van pénzük, mert sokkal több lehetne, ha a párt hagyná, és nem 20 évre betonozná be a vagyonukat (szó szerint). hogy sikerül-e nekik, meglátjuk. államkapitalizmus lenne az, ahol az állam tulajdonolja a "termelőszeközöket", de bérelheted őket (még ha papíron a tiéd is, nem az), illetve direktívák, és nem ösztönzők alapján mondja meg, mibe fektetsz (ez utóbbi azért lenne fontos, mert mi van, ha a párt téved? ami nem fordulhat elő, de mi van, ha mégis?).

heki 2020.04.13. 22:47:50

@bs395:
"diktatúrák általában ott maradtak fent, ahol az erős, központi, egyszemélyi hatalomnak történelmi hagyományai vannak (sztálin és putyin is voltaképpen a cárevicset testesíti meg az orosz néplélekben, ezért sikeresek). mao még az isteni császár volt, ping már kevésbé"
OK, de Pinget azért ilyen egyszerűen leírni, hm, szerintem nem fair. :)

"úgy tudtam amúgy, hogy mao pont a konfuciánus tradíciók ellen vonult a kulturális forradalomban. ping épp ezt zárta le azzal, hogy a stabilitás - tkp a párt uralma - fontosabb, mint az amúgy is felvizezett ideológia"
Mao is ezt akarta, szerintem, de kora által meghatározóan nem mondhatta ki, azt amit Ping, szóval szerintem Mao legalább annyira konfúciánus mint elődjei, utódjai, magyarán, hogy OV-t idézzem, "ne azt figyeljétek amit mondok, hanem amit teszek".
Ehhez képest lényegtelen, hogy mi van a falon, a császár képe, vagy más. Mindegy.

Amerikáról: megint a proletár fogalma érdekel, hogy mit is jelent, szerinted.
Ki az?

"kínában azok lázadoznak a rendszer ellen, akiknek van pénzük, mert sokkal több lehetne, ha a párt hagyná" - erről én nem tudok, de buta vagyok. Nem értem, mire gondolsz. De még egyszer mondom, buta vagyok.

"államkapitalizmus lenne az, ahol az állam tulajdonolja a "termelőeszközöket", de bérelheted őket (még ha papíron a tiéd is, nem az), illetve direktívák, és nem ösztönzők alapján mondja meg, mibe fektetsz"

(De bakker, ez alapján a világggazdaság 99%-a államkapitalista, hát nem?)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.13. 23:11:41

@heki:
nem leírni akarom pinget (korszakos zseni, ami kínai mércével elég magasra teszi a lécet, ahogy orbán is korszakos zseni (viccen kívül, még ha meg is vetem), csak magyar mércével), hanem szembeállítani maoval.

a császár képe alatt mao képére gondoltam, a nagy méretűre, a téren.

kínából nem viheted ki a pénzt csak úgy (se bennszülöttként, se külföldiként), és nem akármire. ahogy az orosz milliárdosok megszöktek, úgy a kínaiak nem tudnak, vagy csak a pénzük nélkül. otthon közlik velük, hogy mit kell építeni, és kész, ha megérné nekik amúgy, ha nem. a huawei megépíti az 5g-t otthon, cserébe megengedik nekik, hogy külföldön esetleg keressen is vele (feltéve, ha ezt a pici kis chipet még beleteszi, semmi extra, igazából nem is csinál semmit az a chip, de vpn nélkül ne használd a routert, ha lehet - amerikai módszer).

erre gondolok direktívák alatt, nem arra, hogy szabályozza a piacot, meg lebegteti a kamatlábat: odamegy, mint orbán embere a magáncéghez, ami prudens módon megfelelő mértékben felöltve tartja a házipénztárat, és közöl vele dolgokat (de szép boltod van, nagy baj lenne, ha jövő héten már nem a tiéd lenne!). amerikában ez fordítva működik (de szép nagy széked van ebben az állami irodában, kár lenne, ha holnap már más ülne benne!). sem arra, hogy papíron minden ingatlan egy adott országon belül a mai napig az állam tulajdona, de tőled a tulajdonjogot elvileg csak bizonyos szabályokkal vonhatja meg (a szingapúri kínai módszer ebből a szempontból pl sokkal őszintébb).

kínában egyszerűen elvisznek, még a látszatra se adnak (hely van, ember van, meg tábor is): népszerű népdalénekes megemlítette A TERET, másnap lemondták az összes koncertjét, törölték az ottani facebookról, és a zenéje is eltűnt az ottani internetről - meg ő is.

értem én, hogy ott járt, és lenyűgözte, hogy mekkora, és ha jóra használják, akkor mi mindent el lehet érni, de ugyanazok az emberek ezt is csinálják. ez az ára. ha ez rendben van, ám legyen, csak ne kelljen tapsolnom, az '90 előtt is utáltam.

Frick László Intézet 2020.04.14. 06:58:47

@bs395: Sápadtarcú trstvérem,ez mgnemaz a válaszom,amit tegnap fejben kigondoltam neked...Amit most írok, azt a jellegzetes oiropid hülyeségre, amimiatt az eddig minden esetben kínai vírust megint kínai vírusnak nevezték a sápadtarcúak aljanépe,a kombojok. Politikai okokbólis,meg azért is,mert a komboj,az tök hülye földrajzbólmeg történelemből.

Tehát.
Az influenza olyan ínában,mint az ősz... Régente, 90-100 évemég apestis volt az,ami így szökött be. Sűrűn-egymás hegyénhátán lakás,10-12nm-en élt egy 10 tagú család,minden állat ketrecekben

...sokmindent nemért még a magam fajta rézbőrű sem:Körte alakú fonott fűzfa kosarakban tartották-és szállították a disznókat.Ami disznófélét rézbőrű ismer,az, még a KaHyb-2 is,ami egy kitenyésztett tejbetökféle volt és táp meg penicillin nélkülelpusztult.. az is széhjjelrágta volna az ilyxen kosarat,de akínai disznók nem. A világot oldalkocsis motorral körbemotoroko Sulkowsky Zoltán mérnök beszámol arról, hogy egy dzsunkán ilyen kosarakban tornyoztak feldisznókat és a gazdájuk a kosarak laza ökölnyi hálóján benyúlkálva finom falatokkaletette az állatait, ezek magyar körülmények között csuklótól a gazda kezét lezabálták volna.

Vagyis a te jellegzetes sápadtarcú érvelisémodorodban:"Én ilyent nem tapasztaltam, csak az anyakocámat mertem volna így etetni,általában a hízó esztelen zabál stb Tehát ha tudok egy ellenpéldátKiskunmajsáról,akkor azzak Sulkowsky mérnök törölve,visszamenőleg az útja indiai szakaszáig."

És most a lényeg:

Októberben,novemberben beköszöntött a vuhani kórházakban a szokásosinfluenza,ami ellen a szokásosan,ahogy 100éve.védekzet az orvosokésápolók: feltetteklazán egy orvosi maszkotés sokszor mostakkezet. Ez még a SARS 1.0 idején,2003-ban is bevált.

A Harmincnégy Mártír Elseje,az ember,akibőlkomboj stílusban a komonista hírterörés cenzúra áldozatát kreálják,SAJÁT MAGÁNkülönös,addig nem tapasztalt tüneteketészlelt. Közben,ami szokatlan volt,más orvosok is leestek lábról.

Majd máskor beszélekakínai ember és a halál viszonyáról.

A kínai hagyomány szerint a halálos beteg az utolsó,akimegtudja, hogy ő halálos beteg.Sok-sokitt nem részletezendőindoka közülaz egyik az az orvosi indok,miszerint az is előfordulhat, hogy a diagnózis téves vagy az is, hogy kigyógyula beteg. Azok a kombojok,akiketbefolyásolni lehet egy 2 éves gyermek fertőzöttsége hírével arra, hogy "Na, a Geci megint hazudik,mind meghalunk,hiszen csecsemők is!"

Emlékeztetlek arra a paláverre,amint az Index Vállalat és a CIA más helyi szócsövei kb a gumicsizmáspiaci halaskofák szakmaiságával huhogtak azért,mert a SOTE Kínai orvosli Tanszéket merészelt alapítani.

Nem fogok utánagoglizni,mikor izolálták a vírust és derült ki, hogy egy eddig soha elő nem forduló,a SARS 1.0-bólmutálódott Új és SokbanEltérőVerzió robbant be.

Természetesen a kombojoknakkurvára igaza van: Cenzúra volt az ügyben Kínában, viszont az orvost ahhoz képest pillanatok alatt rehabilitáltákésma a 34Mártír Elseje.

Itt mutatok rá arra:Olaszországban,Észek-Itáliában az egészségügyiek már nem egy szokásos inféluenzának tudhatták. Már ott voltak a kínai tapasztalatok.

Megérkezett a kínai orvosi küldöttség
bementek szkafanderben az olasz kórházakba és ahogy a magyar kórházban láttad,amikor a Náci Cigány Geci Szörnyeteg Megöl Bennünket bezárta a Parlamentet Rákosi Kádár látogatott, az főorvos lazán, az orra és a felsőajka kivolt a maszkból,fogadta.
Na. ÉszakItáliában pedig kiugróanmagas-magas-magas az EU dolgozók és orvosok aránya a halottak között,annyira lazZZZZZán fogadták azt,amit pedig sokkaljobban tudhattak,mint a kínaiak kb november végéig.

UFF

Frick László Intézet 2020.04.14. 07:06:04

@bs395: Egyem a sápadtarcú információkkal teletömött kisszivedet ésmég ezen uszító baromságon kívül,mintha tudhattákvolna október közepétől november közepéig, hogy ez az influenza nem az az infulenza,kb akkora baromságok azok,amit nekedakomboj újságok a rézbőrű irtani való nem is ember dögökrőlösszeirkálnak.

Pl a kínai vállalkozók életéről. Vagy hogy mit csinálhatnak a pénzükkel.

Ismétlem, nekem az a bajom már 7 évesen megvolt a kombojokkal,amikor elkaptak,rámnéztekés azt mondták:Komancs kutya vagyok.

Ebben a blobnan kiugróan magas az indián népnevek bejegyzéslátogatottsága,nemigen hiszek ilyen jellegzetes sápadtarcú geci aljasságban,mint statisztika vagy plmatematikaimodell...

Próbáldmár meg rézbőrű szemmel tallózni a kombojokmeg a sápadtarcúak híreit,pl koreai vagy ésmeglátoda tömegsírokrólaképeket New York-ból,jól van, biutos a névtelen hajléktalan alkohol-és drogfüggőérces söperdéket temetikúgy,de ezen koreai nem fog filózniéssok-sokkínai tartományban ugyanúgy gondolkodnak az ilyesmirőlakínaiak is.

Vagy mit szólegy kínai orvos-matematikus a matematikaimodellezésről, ha tudjuk, hogy akár egy jólsikerüt tüsszentés egy Bierstubé-ban faszául belerongyolminden algoritmusba.

Utolsó budapesti pillanataim egyike volt most márciusban az, amikor egy jellegzetes idültalkoholista nő,ilyen alakúak az ápolónők idősotthonokban,közepesen merev részegen a két ujjára kente a taknyát az orrából,majd a boltba betántorgáskor azt a taknyot ügyesen rákente a külső,majd a belső kilincsre.

Frick László Intézet 2020.04.14. 07:26:15

@bs395: A Kombojok Ortszága alapeszménye szerint :
A Kombojok Országa pedig a kombojoké!
vagyis: A Brit Korona gecijei ne nyúkájjanak a minkjövedelmeinkheő.Mink dógunk,mnki keressük össze,mink pízünk! Kuska ahhaómég a véreinknek is odaát az Öreg Kontinensen.

Én,sápadtarcú testvérem,nem is szeretnék, nem is várok többet a mai kombojoktól, azonon kívül mást,minthogy ne viselkedjenek a Brit Korona Jellegzetes Fehér gecijei szerűen.

vagy dabjú Bush kombojt idézve:
"Nípünk nem hagy beleszaóllani idegeny népségeket a daógajiba, ja!"

Nekem, bár sápadtarcú vagyok,ez a Komboj-elv a legfontosabb.

Mint etmilogus azt mondom még:
Teljesen szakmaiatlan az,amikor a VilágLegfejlettebb Népe előveszi az ő kesztyűjét a sok indián meg néger vérrelátittatva

amidőn Magyarországon téglagyárban,építkezésen és bányában a magyar a cigánnyalegy kannafedőbőlitta a vizet is...

A NASAfiziko-matematikus nőjének több,mint 1000 Yardot kellett futnia 1962-ben, ha pisálni akart,mert a szárnyban,ahovábeengedték, csak Only Whites budi volt.

tehát etimológiailag..az a párutolsó algonkinja az amerikailiberálisoknakkínjában már egy olcsó sci-fit iskészített,amiben az Univerzum Nagyonfejlettjeiérkeztekpont az USÁ-ba és viselkedtekúgy,ahogy kombojok szoktak a szerintük nagyon fejletlen, de taníthatónépekkel.

Nézd,úgy emlékszem, tepanko-anarchista voltál.
Ezért is képeszt el az, hogy komboj propaganda szövegeket ismételgetsz nekem,amikor én ezeket a propaganda szövegeket kívülrőltudom,2000 oldal Kínát és a szokkici huléket gyaláző, uszító hazugságot tudnék neked itt összehordani.Ésmivel 1300 milliárd ember lakta sokaságról beszélek
elárulom neked,most kitalálokegy kínaivállalkozót,aki megbassza az összes disznóját, beleértve a kanokat is és tessék Bár kitaláltam, de 1001% hogy igaz is.

Tehát szerintem a Kombojok tartsák magukat a KombojokOrszága AlapEszményéhez:
Nagyon-nagyon sok sebbőlvérikma már aKomboj Eszmény,pla börtönökben a nácik igazgatnak és szerveznek. Elképesztőa társadalom egyre sötétebbsége iskolaügyekben,én elhiszem hogy a CIA magyar ösztöndíjasa a Harvard-on ezt másképpen látja, azonban a döntő többség olyan butaképzőkbe jár,amik Kínában elképzelhetetlenek. [Visszautalnék arra,amit a Dr-i címekrőlírtam...]

Elárulok neked egy titkot:Az USA ma már és Kennedymegölésével:Nemliberális demokrácia.
APolitikai korrekt,az agyonszabályozás,a mindentperelezmus,a velünk ÉlőMcNamariánus Nixonista geciség leölte az irmagját is annak,ami liberális.

Az ostoba, buta és tudatlan orbánprop pl balliberálisnakcimkézi a CNN-t. löze nincsen aliberális szemlélethez a CNN-nek.

Itt van mindjárt a Komboj Elnöki Rendszer - ami egy bohóctréfa Kennedy leölése óta. Lásd az utolsóliberális, Oliver Stone filmjét erről. Vagy a dokumentumfilmsorozatát. vagy Robert S. McNamar porréfilmjét, The Fog of The War.Nézd meg.

Testvérem,megigérem neked, hogy amint azt tapasztalom, hogy Kína, ahol rasszistán lenézikpl az indiaiakat, Kínában az indiaiak általános megitélése majdnem annyira rossz, mint Japánban egy fehér európai picsáé, aki csak úgy... közlekedne a városban és angolul kérne segítséget,a fehér szukája, honnan indula neki kellőmetró?

Tehát amint azt tapasztalom, hogy egy kínai John Biden alakúember egy szuverén ország újságíróit összehívja, hogy nyiltan tájékoztassa arról,mit hogyan kell hazudozni a büdös ellenség ellen, aztán ez a kínai enneka szuverén országnak egy igazgatótanácsába beülteti a fiát

aki még ma is benne ül ebben a tanácsban

akkor
én is baszni fogom Kínát

És megigérem neked:nem csak újságokból Lújzáknak írt esetek, hanem konkrétumok alapján is.

UFUFF

Frick László Intézet 2020.04.14. 07:32:59

@bs395: lábjegyzet:
Kiemelek egy netto-netto ostobaságot,amit akomboj illiberálisok terjesztenek.
Ugyanis nemOrbán az illiberális,ez nála csak agitációs célzatú hadoválás.

A Szín Illiberalizmus az a Ma Kombjok Országa. Aliberális ugyanis poliikailag inkorrekt. Egy liberális demokráciában nem fordulhatna elő az sem, hogy egy 70 éves vén Egzaltált Picsa vs. Hurrikánfrizurás Bojócc agyiiszap birkózást szappanoperáuzzanak elnökválasztásnak,de a 71 éves vs 74 éves (vagy mennyi) se semmi sámli. :D

kínában azok lázadoznak a rendszer ellen, akiknek van pénzük,

Nem.Kínában azok lázadoznak,akiknek nincsen pénzük és a CIA meg tudja őket venni kilóra.

Én le is fényképeztem egy ilyen embert: Akkora ívben szarja le bárki az ilyeneket, hogy a nyomorultaknak be kell öltözniükmaskarába, hogykilométerekrőlkitünjenek a tömegből a XIX.századvégi paraszt gúnyájukkal és fizimiskájukkal.

Még egy margó-jegyzet: Azt javalloom, ne másolgass össze addig semmit Mao-rólmeg a mókszizmusról,amíg meg nem nézted A Doktor, Nixon és Mao show-t. Megvan opera változatban is, ha neked az jobban smakkol:D

Frick László Intézet 2020.04.14. 07:49:47

@bs395: @heki: Sápadtarcú testvéreim, komboj testvérem bs395 már kimásolt egy féligazságot, miszerint a mászolós szokkicihulék a hjellegzetes butaszágukban mászolják a Derék Mert Szövetséges Dél-Kóreját.

Namost.. ebben benne van az is, hogy -ahogy a szociál-államkapitalizmust másolják.

a Komboj Kapitalizmusban a Belső (jellegzetesen Fehér Faji Felsőbbrendű WASP és familiáris) Körben csak és kizárólag a Nemzeti Nagyvállalatok-kal bánnak úgy, ahogy a Koreán Modellben MINDENKIVEL

A mindenkori koreai miniszterelnök BÁRMELYIK koreai mitsubishi-alakúkonszern vagy halászati szövetkezet vezetőit lábhoz rendeli és előír nekikmeg utasítja őket. Ilyen körülmények között értesült pl a mitsubishi-alakú Hyndai arról, hogy lett egy autó-enblémája a KIA.

Annyi hogy Dél-Koreában is (ahogy Amerikában is) ilyenkor a miniszterlnök (amerikában az éppen aktuális hülyére , balfaszra,bohócra, nem bízzák az ilyesmit...) könyékkel odatol pr ezerszer- milliárd államitámogatást is.

Azt, hogy mekkora fingot sem tudnak a kombojok csicskái Dél-Koreáról elárulta az is,amikor belpolitikai csapásként elkezdtek bezzegelni azzal, hogy miket művelnek Dél-Koreában,amiket persze ha Orbán művel, akkor nagy a baj a demokráciával.

Egy délkoreainak a társadalompszichológiai értelmű pálcikát ledugják a torkába,majd kisvártatva közlik azt,ami a közlő ritmikájában kijön, mind a kettőt közölheti geungjeongjeog in //// bujeong

a dél-korán arca bele sem rezzen. Nem változik a magatartása, fegyelme.

Ha koreánokkal rakott reülőn repültök,akár hullaszállító is lehetne a gép,akkora a csönd. Akínaiak böfögnek,finganak, zörögnek a teáskészleteikkel, sőt,kimennek pisilni, ha kell.

A dél-koreánok viselkedése nagyon hasonló a magyra vagy a calábriai parasztasszonyokéhoz az első vasúti utazásukon északra. Az utazás kezdetén leülneka seggükre és 12 óramúlva pedig felállnak. Egyik a másikkönyökéhez nem ér. Alapelv: Nem okozhatok semmi kellemetlenséget sem koreainak sem külfödi disznónak.

A kombojok számára egy Sárga Kutya a kínai (ha szingapúri, ha thaifüldi ha malajziai ha taiwani ha komonista dikktatúrákokos) koreán vagy japán.

Ha emlékeztek a kínai kutyahúspiacra, ami egyébként indonéz volt, de egy arkansasi vagy kansasi munkás az ő műveltségével bekajálja, ahogy Amanpourt is a CNN-en vagy a HoneyBooBoo-ban sem veszi észre, hogy sajtámagán röhög.

Frick László Intézet 2020.04.14. 07:56:03

@heki: @bs395: Felülsz Pekingben a tartományközi 304 km/h-s sebességű gyorsvonatra és ha Plankó gergő vagy,akkorE-könyv formátumban elolvasod a Kis Vörös Könyvecskét én viszont mint egy 5 éves kisgyerek,a vonatüvegre tapadok ill egyik oldaról a másik oldalüvegeihez rohangászom (így az utastársaim azonnal rájönnek, hogy csak kinézetre vagyok komboj)
És hipp-hopp a Sárga folyónál vagy Tsinanban.

Egy pekingi férfinek, ha melege van, felgyűri a csöcsei fölé a pólóját és az avas augusztusi szalonnaszerűen izzadó hasátmutogálja, ez Tsinanban nemhogy tahóságba számít, de egy ideje tiltott viselet,a neve Pekingi Bikini.

Egy pekingi szórakozóhelyen a heroinista csajok a húgytócsában ülve injekciózzák saját magukat,míg Tsinanban udvariasan egymást lövik be és állva, nem ülnek bele a húgybavérbeszarbagecibe.

Tehát hogy is mondjam Tom Wolfe szavával
elhanyagolhatókülönbségek vannak

Frick László Intézet 2020.04.14. 08:10:23

@bs395: CIA
Ismétlem:
Az USA legnagyonb baja az, hogy XXI. századi kérdésekre XX. századi válaszokat ad.

természetesen az eszközök,amiket XX. századi aggyalés attitüdben használnak, azok ho-óóóóó-gyneee.Persze, hogy XXI.századiak.
Ismétlés:A Netokráciában nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása.

A CNN segédmunkásai, akik Amanpournak csicskáznak, fogták Balazs Cseko információját és egy erős megosztón megosztották.

vagyis:Ma már nem tudom, hogy működik,Juzama megölése idején 10szűrőn ment át az információ,mire ember is elolvasta.

Tehát tegyük fel, hogy megadom a SARS 2.0-t kifejlesztő laboratórium utca-házszámát a tudósok nevével és telefonszámával, fészbúk és twitter elérhetőségeivelplusz ha pl béreltek négert a feleséheik szénné kefélésére és azt feltették az xhamster-re, akkkor azt is megosztom.

A CIA AZONNALÉS NÉV UTCA HÁZSZÁM tudja, hogy ez az info holjelent meg.

Megnézika megosztóm erejét, én a napi 300 látogatót leharmadolom,legföljebb ha 100-an néznek bele naponta ebbe a blogba.
Ez:PICSAFÜST semmi nada.Ebből nemlesz hír.

Még a CIA is,amikor in formációtmegoszt,amit nálunk az index, a 444 vagy a Quibit oszt meg..azokat a szövegeket, lásd a Panama Leaks (aakkor még nem volt Quibit) UGYANAZOKAT A DUMÁKAT ugyanazon napon Oirópában a többi Amerika Hangja is megosztoTta.

Ez a példám az Erős Megosztó-ra.

vagyis Orbánrólis megvannak a leaks-ek. Csak nem akarják megosztani,mert a CIA-nakpont jó Orbán éspont jók orbán ellenségei ebbe a képletbe,akiketmegfizet.
A CIA Orbánt hagyja,az ellenségeit pedig megfizetiés nagyon-nagyon-nagyon vastagon le se szarja Magyarországot,pedig a TEK Gurevszki ruszkikhoz szállításával kurva nagy szivességet tett, nem kellett a CIA igazgatójának kongresszusi vizsgálóbizottság előtt magyarázkodnia és nem esett szégyenbe A Cég.

Sápadtarcú testvérem csúnyán lenézett engem vörös kutyába, amikor elkezdett tanítgatni arról, hogy mit csinál a CIA meg a NSA.

Netokráciában élünk és a netokrácia jellegzetesen komboj dolog.

Amanpour soha a további kurva életében sem fog érdeklődni,mi a fasz folyik Magyarországon, arra nem fogja venni a fáradságot, hogy őmaga bármit egy kereső ablakba begépeljen. Őszintén:Úgy képzeli elMagyarországot, hogy az a Balkánon van a "Mi Koszovónk" Az Amerikai Demokrácia Ékszere fölött valamivel.

Ahol-Koszovóban ugye a rakottszoknyás fehér harisnyás lakkcipős kislányok pirospufókédespofival oldaltválasztékolt hajúkantáros-rövidnadrágos karikát kergetőkiisfiúkkalfutkároznak az alpesizüld réteken. (Kicsit képileg Montenegró ugrik be neki)

Sápadtarcútestvérem,a kombojtársadalom olyan, hogy az internete népe a Gonosz Trump-ot a kerítésével égeti: Hoaxál föléje egy gonosz mexikán gyereket.

Pedig a kerítés, az Bill Clinton-Obama kerítés és Trumpot még ki sem találta magánaka demokrata-republikánus közöslobby, amikormár ugyanolyan hosszúés magas volt mint amikor Trump-ot baszták vele.

Köszönöm a figyelmed :D

Frick László Intézet 2020.04.14. 08:45:48

@bs395: @heki:
A komboj filozófiában az ellentmondásmegsemmisítő erejű.
A netokráciában egy netokrata nem kezd el érveket keresgélni 100 állítás ellen.Ahhoz műveltnekkéne lenni,mindent nem lehet egy fórumozás közben begépelni a keresőabakba. Keresni kell egy ellentmondást.

Ha pedig 100 állításból egyet ellentmondásosnak talál a komboj,azzal megsemmisült nem csak további 99 állítás,de maga az állító is.

Ha fórumozom,a komboj először kijelenti hogy fidesztroll vagyok,ezzel már be is mattolt:Megsemmisített,mert a fidesznyik buta, tehát ettől az inverz fidesznyik okos.

Kínárólmég semmit nem tudhattam,amidőn először tanulmányoztam Kung Fu Cse magyarul elérhető tanításait.

majd kezembe került Tőkei Ferenc kínai filozófiagyűjteménye.Tőkei gyakorlatilag a foxi-maxi tanára,egy szín rézbőrűember volt, mókszista professzorként rendszeresen vacsorált és borozgatott Weöressel és Hamvassal. Ha Tőkei nem játsza meg a komonistát, nem juthat hozzá a neki kellő olvasnivalókhoz. Természetesen egy komonista professztor puszta "ELRETTENTÉS"-ül hogyne tárgyalhatná,sőt taníthatná az elavult ókori és feudális kínai sötétséget.

Aztán következett a Tao tanulmányozása, ami katasztrofális hatással járt a karrieremre ennyi komboj között. huszonéves takonyként egy,a kombojoknál csak aggastyánoknak megengedhető öniróniávalés derűvel tekintettem bármit.

Komboj barátaim nem értették,mit tisztelek a Mesteren.. aki le se szart.Keresztülnézve az arcomon beszélt ahhoz,aki a munkámat igyekezett becsempészni.

Mondtam is a kombojoknak, ugyan mi köze lehetne az iránta érzett tiszteletemnek ahhoz, hogy ő salgótarjáni tahó és tudatlan parasztgyereknek néz le? Ő tévedése, ő baja.

A Világ ugyanis paradoxonokon,azaz ellentmondásokon függ.

Kínábana kombojokhoz képest kurvaröviden és tömören kell beszélni.

"A kínai ember a fejében Kung Fu Cse , szívében pedig Lao Cse tanítványa."
A kínai titkosszolgálat ügynökének mondtam ezt. A kínai titkosszolgálat ügynöke előzőleg már áttekintette a portfóliómat és megállapította abból, hogy a komboji iskolázottságom komboj mércével szinte a nulla.

A kombojok,mint amiket ide bs395 is összemásolgatott komboj dumákat kínaiakról.. Általában amit egy komboj tud és körbekopil a kínaiakról, sokszor akár a kínaiakra/kínára mintegy 7-8%-ban is igaz lehet!

Krasznahorkai László felesége sinológus... Krasznahorkainak csak azért nem adtak Nobel-dijat egy Magyarországon nem is nagyon tárgyalt könyve alapján,mert ezek a cigányok nemrég megkapták az irodalmi Nobelüket,azt osszák be maguknak egy negyedszázadra.

Krasznahorkainak egészen komoly sejtései lehetnek kínaiakról, mondjuk ha Krasznahorkai állít valamit kínaiakról,az sokszor akár 30-40%-ban is igaz.

A mondatom a kínaiban a kungfucse tanítás és a tao viszonyáról csaknem 70%-ig igaz.

Láttam a kínai titkosszolgálat emberén, hogy jól vizsgáztam. Fel is lélegzett, hogy azt a számára zavaros sok baromságot,amit ő elérhet az interneten,tehát nem kell elolvasnia.

Heki,neked felhívtam már a figyelmed A Doktor, Mao és Nixon című komboj showműsorra?

A kínaiak kb úgy voltak kommunisták,mint amit bs395-nek mutattam arról a jellegzetse kínaias vetítésről, miszerint Merkantil-nak lehetne bármi köze a kínai reformokhoz.

A II.vh után kellettek szövetséges, sápadtarcú kutyák,akiket jólmeg is vezettek,meg lenyúltak és az első másolós korszakukban pl a szovjetek által amerikai modellekről lemásolt teherautókat és személygépkocsikat lemásolták és gyártották ők is,meg az AK47-est.

Egyébként nektek is elárulom Mao egyik legszentebb titkát: Szart ő nagyon vastagon marxistának lenni vagy olyasmi radikalo-szélsőséges kommunistának is,mint aminek a sápadtarcú kutyák hitték és "maóizmus" címén másolták.

Mao Buddha akart lenni, mínusz szeretet.Mao a szertetet-et fölösleges feudális csökevénynek gondolta. Az Ész Embere szeretett volna lenni.

És Mao meg is oldotta azt a problémát,amit Magyarországon, tudniiliik a kilábalást a feudalizmusból,képtelenek vagyunk abbahagyni.

Nincsen annál modernebb magyar feudalizmus, mint amit Uj Péter képvisel. Uj a kiköpött magyar feudális deák. Jóformán az internetes újságírás Lázár Jánosa vagy Werbőczyje.

Jókat röhögtem,amikor kiderült, hogy mennyire hasonló alakú Uj Péter és Lázár János értekezlete, bele értve a basszátok már meg a kurva anyátokat is a gecimbe! felkiáltást.

Mao, már a halálos betegsége tudatában két kombojnak,akik jellegzetesen kombojosan tök seggfejek és Nixon még műveletlen is, nem csak segg, mint a Doktor.. Mao lényegében tehát tanúk nélkül, ő maga, A nagy Nyugatra Nyitást maga Mao végezte el és nem bízta az utódira a műve megsemmisítését: Ő maga semmisítette meg a sajátművét
Ez a megszüntetve megőrizni elv.

Buddha alaptanítása a faderékról.
Sebes folyóállja az utadat, nem lábalhatod meg.De egy száraz korhadt faderékba kapaszkodván átevickélhetsz.
De,miután átevickéltél utaodn, ezt a pedig mennyire alkalmas fatörzset nem cipeled tovább.. ugye?
A maóizmus,Mao tanítása íly fatörzs volt.Mao felvette/letette

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.14. 09:22:16

@Frick László Intézet:
"Sápadtarcú testvérem csúnyán lenézett engem vörös kutyába, amikor elkezdett tanítgatni arról, hogy mit csinál a CIA meg a NSA."
mint mondtam korábban, háromszor kb, neked, vagy nekem se a cia-től, se az nsa-tól nem kell rettegnünk, amit te vagy én csinálunk egész életünkben, annyit nem ér, amennyibe a lementése kerül, nem hogy a kielemzése, pláne nem az akcionálása.
kínában neked vagy nekem, ha ugyanezt vagy hasonlót csinálnánk, kéne rettegnünk, és nem a cia-től vagy az nsa-tól, hanem a párttól.
nem fog átmenni, tudom, mert kóreában hogyan végeznek tesztet. hogyan végeznek koreában tesztet? nixonról volt már szó? ha mao lerombolta saját építményét, akkor kínaiként nem kell félnem, hogy eltűnök, és csak szelektált szerveim fognak feltűnni a pártelit idősödő testében?
sose tudjuk meg.

Frick László Intézet 2020.04.14. 10:59:52

@bs395: Megint egy csomóminden asztirta az úság-ot másoltál be. Viszont azt nem látom, hogy elolvastad volna azokat,amiket ma neked (ésamit Heki-nekírtam, azt neked is)

Maradjunk annyiban:
Peking, az nemKína.
/Mao/
Én viszont elképzeltem egy "amerikaidemokrácia" alakúKínai Modellt és... szerintem...
ha csak azt tekintem, hogy Hong-Kongott a Komoni9stáknak Ellenálló Jó-ként úgy lehet beetetni az újságolvasókkal, hogy azért ezeknek az
jságolvasóknak már szókincse sincsen ahhoz, hogy el is képzelhessenek egy Hong-Kong Alakú nagyKínát.

Azt mondom és ismételem:Az USA eljátszotta már az összes szerepeit.
A kérdés az, az utolsó kérdés, hogy ez a Nagy Hatalmas Fos
amit Joint Vision 2020. címen 2001. óta terjeszt a Világ körül.. egyáltalűn... képes lehetne-e, mondjuk ha feltámadna valami szikrája még a liberális demokráciának.. akkor
képes lenne egyáltalán ezt az anarchát, amit eredetileg Európa szétzilálására taná'tak ki a kombojok... kezelni.
Az a félelmem, hogy ezt a káoszt már az USA csakúgy csinál, mintha tudná kezelni.

Valamit mondhatott Hszi Csin Ping a Hurrikánfrizurás Bohócnak a telefonban.

És ez már ki lenne téve az ablakba, ha Hszi Csin Ping olyant mondott volna,ami csak a Hurrikánfrizurás Bojócc-ot verte le...

Messze,messze,messze nem azt állítom, hogy Kína a csupa jó.

Én nem Kettes Számkörben élek,mint valami indexiánus jógyerek.

Minden több...még háromnál is,nemhogy kettőnél.
Én csak annyoit mondok:Én magam torkig vagyok a kombojokkalés már nem hiszem, hogy bármi várható a kombojoktól.

Viszont azt nem ártana: Tudni is valamit Kínáról,nem az USA belpiacos,iskolázatlan és tudatlan amerikaimunkásosztály számára kitalált baromségokat.

és ugyanezt mondhatom-írhatom a büdösruszkiztatásról is,mint a másik kombojellenség-kép gyártásról.

Kínát nehezebb megismernünk

Oroszországról egy kisséműveltmagyarnak illene... saját ismeretekkelis rendelkeznie azon kívüll, amivel az USA sajtaja belpiacosan a hülyéket butítja.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.14. 11:30:32

@Frick László Intézet:
"Megint egy csomóminden asztirta az úság-ot másoltál be."
a kínai konfliktuskezelés, amiről beszélek, az nem úgy igaz, minthogy valaki valahol biztos megrakott egy disznót. ha több millióan rakják meg a disznókat, az nem csupán netokrácia lenne. ha eltűnik egy ember, na bumm. ha eltűnik pár millió, az már más. az már a módszer, nem a hiba.
az usa volt az egyetlen ország a vh után, amit nem bombáztak és perzseltek porig. az "american exceptionalism" puszta geográfia, nem kultúra, és áll a hátamon a szőr, amikor melldöngetnek, hogy de másnak nem sikerült (egyrészt de, másrészt nekik pont nem).
attól még, hogy amerika szar, kína nem lesz szép és jó, és rohadtul zavar, hogy amikor máskor látod a marketinget, most nem. ha new yorkban jártál volna, akkor most őket magasztalnád? (new york se amerika)
amerikáé per pillanat a reserve currency, mert nekik van a legnagyobb flottájuk, mert ők voltak az egyetlenek, akiket nem bombáztak szarrá. ennyi a titkuk. egyelőre annyi pénzt nyomtatnak, amennyit akarnak, mert megveszik, mert nincs más, és ezért annyi balfaszságot tudnak csinálni, mert más fizet. kína akarna majd a helyébe lépni, és szépen lassan araszolnak is arra, és amerika igen, megpróbálja ugyanazt tenni velük, mint amit japánnal tettek a 70es években (a huawei nagyon az toshiba alakú), amikor kiderült, hogy a japánok igazából nem kisnövésű amerikaiak.
mindenki ezt csinálja, kína is.
a különbség még mindig annyi, hogy a cia meg az nsa szarik rá, hogy te vagy én élünk. kína nem.
mondtam az amcsiknak, hogy kínában nem a munkaerő az olcsó (kurvára nem az, csak dániában már nincs szerszámmérnök, úgy meg nehéz üzemet nyitni), hanem az emberélet. ott lehet olyat, hogy megmondja a párt, hogy oda felhúzunk egy várost: de ott van a tó, ami az ivóvizet adja 60 millió embernek, ott van a föld, ami az ételt 120 milliónak, ott van az erdő, ami... mondtam oda felhúzunk egy várost.
máshol nehezebb, és igen, van benne máshol is korrupció, ha üzletlánc lecsapolt lápra szeretne építeni, akkor a konkurens üzletlánc dob pár milliót a szépikér fajtamentő egyesületnek, hogy obstruktáljon. kínában a szépikér fajtamentő egyesület jogutód és tagság nélkül megszűnne. mondhatod, hogy ez netokrácia, meg idemásolás, de akkor nem mondhatod azt, hogy nem értjük a kínai és a halál kapcsolatát, mert a nélkül ez nem működne.

Frick László Intézet 2020.04.14. 11:39:00

@bs395:
Los Angelesben 43-szor tudok friss gőzöldőemberi vesét transzplat' képeset eladni,míg Hong-Kongban, ami ennek a piacnak is a világkereskedelmiközpontja, 708-szor, míg pl Vuhanban egyet sem,Pekingben talán ketőtt, ha.

Fél órája muchacházok azon,mint rézbőrűigazi zöld,ahogyan pl egy Másik, egy Szép Kínában nekiállnak amerikai-demokratikusan rábeszélni cégeket a Siemens-kemencék leszerelésére vagy a lakosságot, tessék abbahagyni a dízelautók használatát.

Most mutassak föl ezersorral feljebb arra a részre,amit a kumnistavörösterrörr Kínájának a rendörsége,kontra Szúnyoghálók Amerikájának a rendőrsége a falusi (ott "városi") seriffekkel.

Nagyon szivesen visszabaszódnék arra az aszteroidára, ahonnan erre a Földrelecsöppentem, de előtte még gonosz tréfaként Amerikai Mintakövetővé varázsolnám Kínát.

2016-18 között épült párezer kamu "keresztény" templom alakú épület
ezeket bigott amerikai kereskedelmi-adómegtakarító (nálunk a gyülike) kispuritánegyházakkal raknám rakásra :D

Persze A Párt-ot? azt a másodperc töredéke alatt törölném el :D

Ja és el ne felejtsem: Csupa pontosan annyira művelt,okos és tájékozott elnökei lennének ennek az USA alakú kínának, mint Dabljó Bush, a hülyepicsa Hillary, akinek az összes attitüdje abból állt, hogy ha az a részeges kurvapecér uram todott elnök lenni,nekem is menni fog.

Jahh és a Szellem Színvonala Abbi Jacobson és Ilana Glazer alakú japánidióta pekingi mintakövető csajszik lennének :D

Oahrr, kurvára élvezem már most :D

Frick László Intézet 2020.04.14. 11:59:19

@bs395: Kínában a kompnyelv az angol,ezt már most olyan 300-400 tanult és művelt millió fiatal gazdagabb szókinccsel beszéli,mint az USA alsó 200 milliója beszéli. Itt utalok a Pepi malac kalandjai-s anekdotra.
A fiatal kínainak nincsen ideje folyton rákérdezgetni az akcentus miatt elhallottakra, angolul beszélgetnek, az gyorsabb.
A szingapúrikínaiak között ez mégszélsőségesebb,pl ők udvariasságból is beszélnek angolul a maláj városállami lakótársakmiatt. Akit ugyan nem ismernek, csakúgy melléjük ült a metrón.

OK hogy a Világ Legokosabb 73419-e majd az USA 7 legelitebb egyetemén fog végezni és az egyik ilyen egyetem ranglistáján nemlesz egyelőre az első 10-ben kínai egyetem, valójában azonban már olyan 200 millió kínai diák teljesít jobban, minbt az USA felső egymillió jótanulója.

Szóval, sápadtarcú testvérem: Az idő..az idő meg fog mindent oldani és sokkal-sokkal gyorsabban,mint azt egy bacon-szalonna agyú komboj fel lenne képes fogni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.14. 12:00:18

@Frick László Intézet:
ennek most még kevesebb értelme volt :-(.
mielőtt felmennél az aszteroidára, reflektálnál is arra (arra, és nem másra), amit írok? vagy adjam fel a reményt, és jöjjek vissza pár hónap múlva, amikor lelkesedésednek új tárgya lesz?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.14. 12:03:00

@Frick László Intézet:
"A szingapúrikínaiak között ez mégszélsőségesebb"
mint mondtam, szingapúrban működik a kínai módszer. megint olyan érzésem van, hogy csak írsz, de nem olvasol.

"valójában azonban már olyan 200 millió kínai diák teljesít jobban, minbt az USA felső egymillió jótanulója."
ezt írtam. kétszer. tényleg nem olvasod el, amit írok?

Frick László Intézet 2020.04.14. 14:47:30

@bs395: @Szorgalmas Gyémánt: @heki:
Hszi Csin Pingről
de mégelőbb a cenzúráról: A kínai "A Párt" soha nem fog olyan tökéletesen cenzúrázni,mint a sápadtarcúak és azon belül a kombojok. Próbáljatok meg a Mindenhatooooo segedelmével a WHO 2017-es szeptemberi Dél-Kelet Ázsiai Találkozójárólbármit előgoglizni :D

Tehát a fő:
a 2016-os kínai G20-on Hszi Csin Ping a szerinte a világ négy vezető nagyhatalma vezetőivel találkozott.A négy műsorszám összesen egy órás, hang nincsen.
Putyin,Obama, az indiai elnök és Dél-Korea vezetője.
Ezekből a sápadtarcúak szinte semmit,két perc sok,annyit sem adtak le a saját hírműsoraikban, a kombojoknál még annyit sem és, legalábbis nekem,a Mindenhatooo sem ad ki semmi élvezhetőt.
Ti májerek vagytok a keresésben,hátha nektek kiadja.

Még szép, hogy számomra a kínai humor csúcsa a Hszi -CSin Ping -Obama találkozó. :D

Mind a négy találkozó külön műsorszám, egészen más alakú, eltérő a többitől.

A minap,amikor az indai elnök egy stadionban rendezett a Hurrikánfrizurás Bohócnak egy SARS 2.0-ás vírustenyésztő sóműsort,láttam, hogy mennyire fogékony a Hszi Csin Ping-i dramaturgia iránt az indi elnök :D

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.14. 15:14:00

"reflektálnál arra, amit írok?" - "kína sose fog olyan jól cenzúrázni, mint a google."
egy nem.

"olvasod, amit írok?" - "a minap, amikor az indiai elnök.."
kettő nem.

itt vannak a google találatok, vezető hírként, hogy ping mennyire vette komolyan obamát:
www.google.com/search?newwindow=1&rlz=1C1GCEU_huHU854HU855&ei=mbOVXoKdI6WcmwXu9J6gDQ&q=g20+obama+putin+xi+jinping+Park+Geun-hye&oq=g20+obama+putin+xi+jinping+Park+Geun-hye&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoFCCEQoAFKCggXEgYxMi0xMTVKCAgYEgQxMi04UJ_KBVi9tQdgz7gHaAVwAHgAgAG3AYgBjAeSAQMyLjaYAQCgAQGgAQKqAQdnd3Mtd2l6&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjCzeid_OfoAhUlzqYKHW66B9QQ4dUDCAw&uact=5

komolyan nem értem, hogy miért nem aggódsz. évekkel ezelőtt már idült paranoiád volt a google miatt, hogy tudja, hogy hol laksz, és a cia meg fog keresni (ahhoz képest egész jól vagy, nem?)
a google szakmányban törli a kontentet a szervereiről, mert nem éri meg. a youtube évek óta egyre gyorsuló ütemben rakja ki a kreátorokat, mert nem érik meg a tárhelyet se. a cia meg az nsa úgyszintén, felporszívóz mindent, és 99%-át el is felejti, be se indexálja - mert, és nem győzöm hangsúlyozni, nem éri meg.
kínában ilyen probléma nincs. a módszer, amit amerika fejlesztett tökélyre, hogy más fizeti a cehhet, kínában beérett, nem kell olyasmivel törődniük, hogy megéri-e, mert nem ők fizetik.
az a teljes irányítás és konrtoll, a vonalzóval, felülről tervezett steril társadalom, amitől neked, mint indiánként zsigereidben viszolyognod kéne, az onnan jön, nem amerikából.
de peking szép nagy, vonaton láttál alvó kisgyereket, nem ajánlottak fel friss gőzölgő vesét transzplantációra az utcasarkon, nem vittek táborvizitre, tehát minden rendben, én meg kovboj vagyok, mert azt mondom, a kínai nagyobb kovboj az amerikainál, nagyobb kolonista a brittnél, és ahogy mondtad, az idő majd megmutatja (már megmutatta, de azt is biztos csak az újságban olvastam, nem töltöttem heteket alvás nélkül azért, mert kínai állami cég megpróbálta lenyúlni az európai partner minden adatát, pofátlanul, még csak el se rejtették, honnan jöttek, mert mit tudsz csinálni? és nem egyszer, nem egy cégét)

Frick László Intézet 2020.04.15. 05:03:36

@bs395:
Hszi Csin Ping-Obama találkozó-nem azzal jöttél,amit kértem. Amit kértem egy kb 10 percesösszefoglaló a találkozójukról. Ilyeneket,amiket most jellegzetesen kombojos fennsőbbséggel ideöntöttél,én is találok :D

Amikor belpolitikárólvitatkozomokos kombojokkal,akkor is ugyanez.Kínomban mármindent elkövettem -van pl a profi zsebes a Váci utcábólésa kontárok a Bosnyák térről.

Kínában nemis lehet kétely. A "A Párt" ugyan nem ugrajt fel nekem hazug ablakokat,miszerint ááá, dehogy,sőtellenkezően,ővédi az én adataimat. A "A Párt" hozzám sem szól, csaképpen ki az a hülye,aki nemtudja,hogy mindent leszív, letapogat és leszűr.

Mostanban nem beszélgettünk,2015-20 között teszteltem a jógyerekmagazinokat.

És a 888-at is.

A 444 alól elsőre hónapok után basztakki,aztán...érdekes, hogy ezeknek a jellegzetesen komboj geci aljadékonak mindig valami édes kis rajzfilmfigura a nikkjük/avatarjuk... felfedezett-kitiltott---
---A HVG először a Véleményszabadság c.nikkemet tiltottaki,nagyon mókás:D Az egyik,amire büszke vagyok.

Olvass elegy ilyen kombojdumát arról,miért csökkentikakommentelhetőséget vagy miért tolják át a fészbúkra.

A kombojok szerint...ők..a diktatúra ellen harcolnak, az USA egy olyan Liberális Jóság ésMintademokrácia,amivel az egyetlen baj Trump.

Ha ,megpiszkálod,aPrincz Dánielalakó jógyerekek ilyeneket fordítanak amerikaiangolból,komboj okosságokat,mintpl az, hogy a vidékikörnyezet (a városikörnyezet a felvilágosult liberális komboj, a vidékikörnyezett a vallásos tahajja) ... elkezdik a felépítmnyt elemezni,miszerint a vidéki tanulatlan buta afroamerikai szegény ésmunkásosztálybéli feketék Trump egyikfőbázisa.

Miközbven én politikaBUZI is vagyok és a politikai alapismeretek alapjának az alapja szerint vizsgálva nem Trump a botrány, hanem az a botrány, hogyan kerülhetett Amerika olyan választás elé az utolsóértelmes bár Első netokrata Elnök UTÁN, hogy egy egzaltált vén picsa és egy vén öntelt segg között LEHETETT... és ezt még el is adták,mintha "választás" lehetne.

Nyilvánvaló, hogy az USA mai képletébe nemhogy "nagy baj Trump" hanemszükséges. Sok-sok olyan dolog van,amit úgy lehet ráfogni Trump-ra,mint a Mexikói határkerítést. Mintha csupán Trump-tól valólenne.És ebben a képletben az ugyanúgy báb, az ugyanúgy a napi szarát nemérő vén picsa,Hillary a Jaj Beh Kár Hogy Nem!

Emlékszem a jókiffiúés jókillány reménykékre Hillary körül. Ilana Glazer,aki nemhogy erős halés hagymaszagot áraszt,de egyenesen tömény szarossegg-szagot..Ilana meg a baricsajszija millió dollárokat dobáltakki az évadra készülvén a biztos tufaatttal, hogy csakis a Jó ésOkos Csajszis Hillary győzhet,még be is írták a forgikönyvcsokbe meg cukcsi,meg ücsi és rágcsi. Millcsi dolcsikat dobcsizta és amikor..Kétség nem lehetett arról, hogy Trump fog győzni,mert ebben egyeztekmeg a demokratákés a republikánusok. Ha nem ebben egyeztek volna meg,akkor a netokrata marco Rubio gyúőzhetett volna:Egy latino és fiatalésrepublikánus. Amilyen dísz-latino-kkaloperálnakmost a "demokraták" .

De visszatérve csak a cenzúrára.

Kínában semmi kétséged nem lehet a cenzúra felől,az amerikai típusúmeg elhazudja, hogy nem is,miközben igen.

Még egyszer elismétlem,amit Orbánrólmutattam. te itt valami nagy ésártatlan balfaszságnakállítod be, egy óriás bájos esetlenségeként köríted azt, amit a CIA művel.

Menjünk vissza a netorata alaptételben az Erősmegosztó -hoz.

Lehet, hogy Kína cenzúrája totálisabb... Kínában...mint a CIA kémkedési lehetőségei Kínában.

Azt én szoktam példaaként felhozni, magyarországon a multikmiért nem engedik be üzemi területre az okostelefonokat.. ami súlyos következményekkel ját, ugyanis a 34 évnél fiatalabb érettségzetteksem képesek fejben százas számkörben algebrai alapműveletekre. Konténert kellmegtöltenie autóalkatrészekkel,ebben a konténerben szintek, sorok és oszlopok vannak és nem képes kitölteni az etikettjét a konténernek,mert nem tudja kiszámolni, hogy hány darabot helyezett el az apróalkatrészekhez nincsen "rács". Kissémegbolygatva a témát még az is kiderül, hogy a néma-értő olvasási szintje nem éri el az általános iskola 4. osztályos minimumkövetelményt. Ha azt szeretnéd, hogy egy 34 évesnél fiatalabb a munka-pozíció előírásait megértse hangosan olvastasd felvele a szöveget,mert néma-követő olvasással nemérti mármeg. Hangosan-bagadozva még igen.

Ennek ellenére a multi nem engedheti be az okostelefont,mert azt tapasztalja, hogy egy kisérleti autómodellhez gyártott alkatrészről 3 napmúlva a Kínai Divizió-tólkapja a kémfotót,mert már ott is nyomják a próbaszériát, a szomszéd utcában egy kis sufniban.

Én itt a következőt szoktam megkérdezni: Oirópában egy prés-szerszám fázis-szerszámai sorozatának az előállítási költsége pl 30millió Ft. A ma márEurópában szinte egyedülállóan jóképességűmagyar szerszámkészítő precíziósok ennyiért csinálják meg -keress rá egy ilyen riportra az indexen légy szives. Ami élőben,lent,a valóságban készült.

Frick László Intézet 2020.04.15. 05:31:33

@bs395: (folytatás) Nagyon szeretném egyszer egy Princz Dániel alakú Okos Gyermek okoskodását olvasni erről. Hogy a faszomba lehetséges ez. Mit akar Európa és mit a kombojok?

Elárulok neked egy titkot: Kína nem a titokmegszerzésével nyert, az semmi.

A kínai ipari kém megszerzi az alkatrész dokumentumait. Majd Kínában lemásolják.

Eddig te is veszed az adást,mert megírja neked a Kombojok Úságja.

Megmutatom neked, hol veszítette el a verseny Kombójjia:

A Li Wang Csu sufniműhelyben gyártják le a megszerzett,kikémkedett tervrajz szerint az alkatrészt:Az öt szükséges szerszám sorozatával.

Ez csak 1 azaz egy esetben lehetséges:
Ha Li két nap alatt megkapta a szerszámgyártó teng mestertől az öt szerszámot, nem kellett érte 1 millió Yüant, de elárulom:Még 100000 Yüant sem fizetnie.

Az... az... nagyon régen volt,kb 20éve,amikor még teng mesterpla motorháztetőbőlkispórolta a belső hangszigetelés bolhái lyukjaitkiütő un "bélyeg"-eket.
Egy ilyen bélyeget a magyar zsenik 60000 Ft-értadnak,egy darabot. Ezért jön le a német Magyarországra összeszereltetni,mert itt beülteti a magyarját egy autóba,az leszalad Dömsödre ésott feri bácsiék megcsinálják neki a bélyeget 2-3 óra alatt,megvárja,vissza és kész.

Kína? - 1999-ben már a Világ szerszámgyártásának az egyik fő májerségje Malajzia volt.

Oirópai cég, ha szerszámravolt szüksége,egyszerűebben-és jobban járt, ha malajziábólrendelte meg,pedig a hajóút során rozsdafátylacskát kaphattak a szerszám nemlényeges részei. De a malájok még a hajóutat is beleszámítva voltaak olcsóbbak, viszont dél-koreán minőséggelprecízek, valamint ha baj volt, akkor a malá mérnökök repülőgépre ültek és 12 órát zötykölödtek.. ja és azt csak olyan elmaradott országban lehetett megoldani, amit feri bácsiék fütyörészve oldottakmeg Dömsödön. A megfizethetetlen értékű Herr Harald Wegener, nos... Ő kijelentette, hogy hozzáseem fog,nonszensz.

A Globális Spekulalista, az nem komboj.

Ő nem kezd el filozófálni ilyesmin,amin itt mi 3-4 napja rágódunk. Elitta az anyja a veséjét,kell neki egy fasza vese, vesz egyet Hong-Kongban,mert ott a leggyorsabb.

Egy komboj úgy képzeli el a Globális Sokszinüséget, hogy a Világ 289 ötcsillagos Szuperiorjában járt már ugyan, de mindenütt hamis műkenyérből pirított háromszögeket evett kínai hamisított műlekvárral. Egy ilyen komboj a világminden részén a McDonaalds-ban látja a Globális Sokszinüséget. Minden szobában nézhesse a CNN-t, ami a Tiszta Tájékoztatás, szemben a kínai Párt TV-vel a CCTV-vel.

Én első, sőt,második ránézésre is kombojnak nézek ki,olyan az arcélem. Komboj = DOLLÁRESŐ.

Addig semmit nem tudhatsz a komboj férfiakról,amíg nemlandoltál a Manila-i repülőtéren és nem vonultálvégig a filippínó kombojkan-vadász csajok folyosóin.

Egyelőre még a kapitalizmus mutat annyi életjelenséget, hogy kombojnak lenni alapvetően jó.

Az igazi komboj nem veszi észre, hogy hülyének és palimadárnak is nézik. Tejel szépen.

Általában a bennszülöttek kitanulják,mi kell a kombojoknak. Vagy mi nem kell.

Nem kellÁzsiába menni,már Dél-Itáliában súlyos probléma, ha nem akarsz komboj pofádra amerikaikávét inni. Főleg a kisebb, eldugodtabb településen, ahol csak a munkanélküli segélyükre magukat megjátszó, jellegzetesen faji-előítéletes és rasszista francia tetveket,proltárokat látnak "külföldi"-ként .. sajnos a komboj arcéllel semmire se menni,annyira utóítéletesek a franciáknak nézhetőkkel. de ha sikerül valamit kitalálnod, hogy lesüljön, nem egy francia tetű vagy,akkor onnantólkezdve nagyon jó és lehet esélyed arra, hogy olyan kávét kapj,amilyet a helyiek isznak.

Ázsiában a csípőssel van baj, ha komboj pofával szólsz, hogy sipcey-t kérsz,akkor annyira sem lesz csípős, mint a jellegzetesen narancssárga Wiener Tschirke Poprikoosch.

Voltétkezde, ahol fogtam az asztalomat és a pult elé raktam, az össz-személyzet azt leste, hogy a könnyezve-taknya-nyála egybeszakadós hülye angolmit össze nem szenved akét paprika előjelzésű helyi étel megkóstolásakor.

Meg sem kisérlem neked/számodra érzékeltetni,mennyire csodálatos és jó, bár igazábólkurvassok dollárt szeretne és elesett most ettőlasok-sok könnyen megkereshető dollártól,demégis jó nem-komboj-nak kiderülni.

Frick László Intézet 2020.04.15. 05:50:47

@bs395:

A netokráciában nemhogy az információ megszerzése nem emel hatalomba

de pont orbánék a jellegzetes példa arra, hogy a médiauralomban az is lényeges, hogy milyen csatornákat vagy képes kezelni.

Elismétlem a mai,szerintemlényeges érvemet:

Az semmi, hogy/ahogy Kína megszerzi a tervdokumentációt.

A valami az, hogy ha van egy Derrick-Cápa BMW 5-ösöm és arra kell nekem egy első sárvédő, azt a hírhedt holland mérnöki iroda,a nullafizikai kiterjedésű Klokkerhol még Kínában sem képes legyártatni,mert Teng mester bár legyártja az 5 szerszámot 47000 jüanért, de Li 500 db ilyen sárvédő eladásán nem tudná visszaszedni a szerszám legyártatássának a költségét sem.

Valahol, ezt nem tudom megmondani, hol.. valahol mélyen,a nagyonsötétben,nem hiszen,hogy Kínában, valami még a feltörekvés szakaszában emelkedő gazdaságban viszont valakinek megéri a Derrick Cápához is legyártani párszáz sárvédőt s várni, hátha elfogy.

Ez az,amit nem akatrnaklátni a kombojok.

Valamiért a kombojok pl nem szeretnék, ha bárki láthatta volna azt a 10 perc nyilvánosat a Hszi Csin Ping - Obama találkozóból.

Kínában A "A Párt"-nakkülön iskolarendszere van. Az egyébként szerintem világelsőoktatási rendszerűk ellenére, ha a A Párt szólítja,akkor aa megszólítottnakmennie kell és ha beiskolázzák, akkor a családjáho nem engedik haza félévre,esetleg, ha meghal valamelyik szüleje.

Woody Allen első nagyfilmje volt olyan, hogy akár hang nélkülis megnézhetted.
Amikor megnéztem a Hszi Csin Ping -találkozók néma (hangalámondásos,egy kurva hangot nem érrtettem belőle és persze kínaifeliratos volt) verzióit megnéztem, arra kezdtemel gyanakodni, hogy a kb 30 éves Hszi Csin-t a párt egy külön titkos filmművészeti/dramaturg féléves pártiskolára is kötelezte.

Nagyon jól szórakoztam -én csak azt szerettem volna, ha te is láthatod ezeket a felvételeket.

Politikai és világgazdasági szempontból egyébként annak a G20-nak abban a régesrégesrégi történelmi múltban, az idén szeptemberben négy éve lesz, két jelentősebb korszakelmúlt ata arl a Kínáról, amiről összehordtad itt nekem a 10 korszakkalezelőtti aztirta az úság cikkek kivonatait.. Szóval az összesből,amit komolyan kellett volna venni, az a .. na, most kiwikizem az indiai csáveszt, Narendra Mori -Hszi Csin Ping találkozó volt, amit Hszi Csin indiai style rendezett meg.

Megvan neked a magyarok nyilt és a látens cigánygyűlölete? Egészen odáig a Tiszta lehetőségig,amiben a jógyerekek a látens cigánygyűlöletüket Gáspár Győzőn és Palácsik Tímeán élehtik ki. Megvan? -ezt emeld köbre és már kész iss,minek nézik az indiaiakat Kínában.

Szoktam ezzel ökörködvén mutatni, hogy ha végre valaki a Pentagonban elárulja azt, hogy India és Kína összebékültek és ennek az összebékülésnekmár megkora világgazdaságiés India amúgy is túlrobbanó gazdaságára nézve is mekkora következményei lettek, akkor India is a Szovjetúnió sorsára jutók sorába állhat, szagolván a büdös irániakat.

Frick László Intézet 2020.04.15. 06:03:05

@bs395: Ezt a kommentet tegnapelőtt gondoltamki neked disznóólpucolás közben:

Általában cigánybuzi az egyik melléknevem és nagyon valószínű, hogy van bennem őár vonó cigány.

Gádzsóként annyit tudok, hogy a cigányság,az a 13 féle KÜLÖNBÖZŐ nép,akiket kényelmi okokból összepakol egy gyűjtőszó alá a magyar...
annyit tudok, hogy mi gádzsók szinte soha nem pilanthatjuk meg az életük belsőmomentumait,minekünk csak a mísor jut.

Van egy cigány szótáram és szerintem ma magyarországon az egyik ember vagyok,aki a legtöbbet tudja és ismeri a cigányságunkról.
Fiatalabb koromban szerettem volna, ha lett volna cigány barátom, egy cigány barát, az nagyon jó dolog. Még a cigány rokonnál vagy sógornál is közelibb és főleg hasznosabb.

Nagyjából ugyanilyen reménytelen kínai barátra szert tenni.

Van egy... ez valami adottságom,amit én sem igazán ismerek, ahogy pl az ember a hátaközepét nehezen ismerheti vagy a segge lyukát (tükör nélkül) ... érzem-érzem ezt az adottságomat, igen-igen sokszor nagy bajokból segített ki. Párszor az életemet mentette meg-igaz, hogy hozzá talky-talky-ulki kellett kérnemmagamnak az előítéletességet, miszerint germano-anglo-sazxoszétszopatható agyú beképzelt idióta lennék. Azt hazudtam, hogy Cigányországból való vagyok , ahol kétmillió egyiptomi él.

Ism.: Sápadtarcú testvéreim halálra röhögték magukat akkor,amikor a kínai nevezetességet járván,amit kizártólag vidéki parasztok vagy külföldiek szoktak megnézni vagy friss házasok bérelnek jelmezeket és ott hamisítanak maguknak mennyegzői fotókat.. ezt a valamit egy csomó vidéki kínai paraszt leolvasta a homlokomról és fotózkodni akartak velem,a szégyenlősebbek,akik elbújkáltak, azoknak aztán integettem is, hogy jöjjenek bátran. Többezer sápadtarú közül senkivel nem akarta fotózkodni,ez a dolog még feldolgozás alatt áll nálam,még nem tudtam rájönni,mi okozta.

Frick László Intézet 2020.04.15. 06:11:42

@bs395: Volt még egy nagyon fasza kommentem a kombojokról, a bizonyos Thomas Jefferson nevű komboj,aki néger nőt kúrt, aki szült is neki, egyébként rabszolga státuszban,öt nigga kölyköt. A néger pina.nagyon jó véleménnyel vagyok a néger pináról -ahogy a cigány pinárólis. Egyikre sem lesz már esélyem.

Cigány pinához...már... egészen-egészen közelsikerült jutnom,amikor a cigány nő, tényleg,alegőszintébb és aszexuális barátságosságal egy olyan titkát árulta elnekem,ami még a kisfasza viselkedésénélis titkosabb titok.Azt mondta, hogy volt már ugyan gádzsóval eléggel, de az más tészta volt, azok nem emberek a számára, deén annyira rendes gyerek vagyok, nekem elárulja, hogy velem buzinakérzi magát, számára én annyira nem felelek meg a férfiség kritériumainak. Azt mondta, hogy számára nagyon kellemes a testemnek az illata, de az nem férfi szaga.. őneki ez nem fog menni. Valamennyire ismert és azt mondta... segítettem neki, az én szókincsem gazdag, eléje mentem udvariasan a szóval: "Asszonyember vagyok?" Egyszerűen az ilyentű, mint én a kisfasza se nem bújna ki a tokjábú. Nem akar megbántani, látja, hogy nagyon rendes vagyok, szivesen leszop (az náluk nem a szex formája) de egyébként: nem.

Vagyis lebegő ember vagyok,úgy jártam,amit az életemben sikerült elkerülnöm azzal, hogy nem tántorogtam ki Auslander Sau-nak a Vaterlandomba.

Ugyanis hiába az elhatározásom, hogy én nem vagyok sápadtarcú - rézbőrűnek születni kell.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.15. 08:32:14

@Frick László Intézet:
"a 2016-os kínai G20-on Hszi Csin Ping a szerinte a világ négy vezető nagyhatalma vezetőivel találkozott.A négy műsorszám összesen egy órás, hang nincsen."

"Hszi Csin Ping-Obama találkozó-nem azzal jöttél,amit kértem. Amit kértem egy kb 10 percesösszefoglaló a találkozójukról."

a kettő nem ugyanaz, de tessék, ráadásul állami tv:
www.pbs.org/newshour/show/successes-shortfalls-years-g20-summit

"sőtellenkezően,ővédi az én adataimat."
a kínaiak így is gondolják, sőt, tapsolnak is a social creditnek. amíg nem tud vonatjegyet venni egy szép nap, és nem tudja, miért csak ő nem.

"Olvass elegy ilyen kombojdumát arról,miért csökkentikakommentelhetőséget vagy miért tolják át a fészbúkra."
azért totlák a facebookra, mert az algoritmusnak írtak. facebook beintett, mert nem érte meg nekik, másnap feljött a 444-en, hogy támogasd őket légyszi. nem baj, ha nem tudod, de akkor ne mondjad. gondolj bele, hogy a 444 egy havi teljesítménye egy usa centet nem ér meg.

"A kombojok szerint...ők..a diktatúra ellen harcolnak, az USA egy olyan Liberális Jóság ésMintademokrácia,amivel az egyetlen baj Trump."
ne mondjál olyat, amit nem mondtam. az usa nem liberális jóság, csak ott a cenzúra nincs központosítva, és más a bütni: a google csinálja a sajátját, a facebook is, meg a többi is. ha cenzúráznak, akkor kihagynak, vagy törölnek, de téged nem. és ott van alternatíva, ami melósabb, de a blaze vagy a daily a quilette vagy a rising nagyon szépen megélnek belőle, köszönik. mondj egy kínai csatornát, ami a párton kívül működik. egyet.
trump nem ok, hanem okozat, túltolták, azt hitték, bármit megtehetnek, erre a zemberek mondták, hogy bármit azért nem.

"Eddig te is veszed az adást,mert megírja neked a Kombojok Úságja."
nem az újság írta, átéltem. nem egyszer, nem kétszer. olvasni kék, mert nem teszed.

"A valami az, hogy ha van egy Derrick-Cápa BMW 5-ösöm"
nem gyártanak régi cucchoz újat nagy tételben? tényleg? komoly? és az új bmw 3as alvázát hogyan gyártják saját márkás autóikba?

1gb adat letárolása, biztosítása és hozzáférése 1 usa cent per hó, és az már a prémium kategória. ha a fcebooknak nem éri meg a 444 hülyeségeit tárolni és promótálni, mert havi 1 usa centet se keres rajta.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.15. 09:10:06

@bs395: @Frick László Intézet: Kína rég lejárt módszereket alkalmaz. Ponéból 2015 körül eltérítették pár órára a világ teljes internet forgalmát (ez nem is olyan nehéz, "hála" a BGP protokoll működésének, akit érdekel bővebben, annak írok még erről vagy guglizzon), és leloptak pár millió jelszót meg kulcsokat, amiket nyilvánalóan fel is használtak. Az NSA ezel szemben nem szarozik ilyenekkel, ők maguk a titkosítás lényegét adó OpenSSL szofvert szerkesztették meg úgy, hogy az törhető legyen kulcs nélkül is(ssh heartbleed). PErsze, van már patch, a szerverekre fel is tették, de áhlózati eszközökre nem adtak ki javítást - és ez az NSA nagy előnye - az Internet fizikia infrastruktúráját tudja távolról elérni.

A tárolásról: az 1 cent/hó a SATA-s tárolókra igaz, a google azonban mindent kiment szalagra (igen: szalagra), így aztán ha kell, nem túl gyorsan, de visszanéznek bármit. A Google-nél a törlés sem jelent törlést, ha te "törlöd" egy leveled, dokumentumod, bármid, amit oda feltöltöttél, még fél évig nem fogják törölni ténylegesen. Ez benne van a felhasználói szerződésben.

A kínai Nagy Tűzfalat simán kitrükközöd egy VPN-nel. Az NSA-t nem tudod, jó eséllyel náluk van a VPN távoli végpontja.

Változást az 5G hozhat: ha azt kínai vasból építjük meg, az NSA nem lesz képes uralni a fizikai infrastruktúrát (Kína viszont igen!) - így a modern világ fölötti tikos hatalom átkerül az USA-ból Kína kezébe.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.15. 09:15:48

@bs395: @Frick László Intézet: Ja, és persze n fledjük, az egész publikus Internet létrehozását a titkosszolgálatnak köszönhetjük. Ahogy a Google-t sem két lelekes egyetmista alapította a nagy büdös semmiből.

Ez persze biztosan nem igaz, beteges összeeskövés, tudatlan hülyék becsapására játszó klikkvadász oldal ez kérem:

qz.com/1145669/googles-true-origin-partly-lies-in-cia-and-nsa-research-grants-for-mass-surveillance/

"In this way, the collaboration between the intelligence community and big, commercial science and tech companies has been wildly successful. When national security agencies need to identify and track people and groups, they know where to turn – and do so frequently. That was the goal in the beginning. It has succeeded perhaps more than anyone could have imagined at the time."

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.15. 09:30:35

@Szorgalmas Gyémánt:
"ha azt kínai vasból építjük meg, az NSA nem lesz képes uralni a fizikai infrastruktúrát (Kína viszont igen!) - így a modern világ fölötti tikos hatalom átkerül az USA-ból Kína kezébe."
Ez így van, ezt írtam, amerikai módszer, most kína használná fel.
Ezért vagyok kovboj.

Frick László Intézet 2020.04.15. 09:32:48

@bs395: Trump egy hasznos idióta és hasznos a demokrata-republikánus összefogásnak.nem tudom már,mióta, de az elnök nem határoz meg semmit, az utolsóértelmes (az elsőnetokrata) elnökmégis annyira felbaszta a valódi hatalom agyát, hogy most Trump-ot találtákki az elnöki intézmény negligálására.

Egyszerűen elképeszt.. orbánék ostobasága, ami szerint Trump attól jó, hogy "báncsák a balliberálisokok" az egy, azon nem tudtam csudálkozni
de azon, ahogy a maradék USA értelmiség ezt a trükköt benyalta Trump-palés egy ekkora niemand senkire pazarolja a napi kritikai [eredeti szövegeimben: fost és recska] kapacitását, az már gatyarohasztó...

Túlbonyolítod. Bánja a faszom, hogy a sápadtarcúak mikből kikből csinálnak ellenségképeket és a saját bajaikkal való foglalkozás helyettkiknek a bajaiba okoskodnának bele... mostmár pl a topográfiához teljesen hülyén.

Érted, Nixon alatt még volt egy művelt értelmiségi kritikus tömege az USÁ-nak, de ma csak a tudatlan ostobaság különféle verzióibólválaszthatunk,különös tekintettel a pónilófrizurás CNN-es hülyepicsára.

Megint nem a lényegre figyeltél.
Arra, hogy hamarosan vagy 300 millió kínainak gazdagabb lesz az angol szókincse, mint 300 millió amerikainak.

A másik pedig azok a mondatok,amiket hszi Csin Ping Obamának mondott (soha nem fogjuk megtudni mit, de most is látom magam előtt Obamát, ahogy az asztal sarkán kucorogva lehajtott fejjel hallgatja Hszi csin-t.
És Hszi Csin Trumpnak is mondott valamit, ami Trumpot több, mint 2 napra a maradék józan eszéhez tudta téríteni, amire "elnöksége" óta még nem volt példa. Pl 2 napig nem kínaivírusnak nevezte a SARS 2.0-t.

Nézd,egyelőre azt látom, hogy Kína szanaszerte pl vasutakat épít meg kereskedelmi bázisokat,megnéztem,amit neten lehet, Etiópiában mit művelnek és szerte Afrikában.

Ki kötelezte az Egyesült Államokat a XXI.században, hogy Nixon- sőt Johnson korabeli megoldásokra költse a dollárjait, építhetett volna negyedannyipénzből az USA vasutakat meg kereskedelmi bázisokat Afrikában vagy a a franciák csinálhattak volna valamit pl Szenegállal, ha már sikerült a nagyapáiknak kukturzombit csinálniuk "civilizátorkodáés" címén.

Senki nem akadályozta az elmúlt negyedszázadban a Hűűűdefejlett Mááá kombojokat és sápídtarcúakat, hogy mindenféle geci aljas Arab tavasz és ukrán válság meg hasonlók fabrikálása helyett ne ők szerezzenek gazdasági pozíciókat pl Afrikában vagy Indiában.

A fordítottját tudom, tehát az indiai TATA konszern kínai alakú manőveretit a pl brit gazdaságban :D

Az indiaiaknak kellett eladni a Jaguar/LandRover Nemzeti nagyvállalat-ot? :D

Kínán rugózol
pedig már régesrég India, viszont valóban is veszélyes:
"Most mi következünk! nekünk is jogunk van élvezni azt, amit az európaiak élveztek az elmúlt 100 évben!"
Ezzel hőbörögnek az indiaiak a klímakonferenciákon és ez nem kínaikommunista duma :D

Sokmnindenben még le vagy ragadva Kínánál a Kína 20 évvel ezelőtti olyan állapotainál,amiket India száguld át: TODAY:

Tovább számolok 2-nél, nem azt állítottam, hogy Kína jobb,mint az USA csak annyit, hogy talán más és talán

nem ártana ismerni.
Ezt szoktam javasolni azoknak is,akik ellenségképet gyártanak orbánról, nem ártana plismerni is Orbánt,mielőtt.. az ellenségkép az jó a büdösparaszt hergelésére, de nem az ellenfél képe,akit le szeretnének győzni.
És/de
egyébként ezek a számomra mind-mind sápadtarcú dolgok, a sápadtarcúak hasfájásai,ők a betegei ennek,ők találják ki a kompenzációs önhazugságaikat Kínáról
és a kínaiak? - köszönik, ez is jó nekik :D

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.15. 09:49:32

@Frick László Intézet:
megtaláltam az amcsi állami tévéből a google-lel a videót, amit nem lehet megtalálni (első találat volt az első lapon), tehát most india jön? :-)

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.15. 10:00:16

Érdkes hír:

www.portfolio.hu/gazdasag/20200415/amerikai-vezerkari-fonok-nem-zarhato-ki-hogy-laborbol-szabadult-el-a-koronavirus-426076

A kérdés már csak az, mi a valószínűbb, az USA kínai eredetűnek állítja be a világ megfertőzését vagy az, ha én Kína engedte el a vírust ilyen átlátszó módon?

Frick László Intézet 2020.04.15. 11:17:55

@Szorgalmas Gyémánt: Ez az, amit kurvára unokmár az indexgecik móccereiben.Meg se nyitok ilyen portfóliós címeket,mert a megnyitottcikk lényege a beugrató ellenkezője:
Az új típusú koronavírus valószínűleg nem laboratóriumból szabadult ki, de ez sem tudható bizonyossággal, eddig egyetlen feltételezést sem sikerült igazolni - jelentette ki Mark Milley tábornok, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetője szerdán a Pentagonban újságíróknak

A portfólió-pont-hu annyira forrás a számora,mint JoliMágus ésLátó az EZO TV-n.
A pénzcentrumponthu detto

Frick László Intézet 2020.04.15. 11:18:56

@bs395: Küldd már el nekem is a linket,légy szives.

Frick László Intézet 2020.04.15. 11:22:08

@Szorgalmas Gyémánt: Ha a vírus laborbólindultki AKKOR ahhozalabormunkához késuzült egy matematikai modell és algoritmus is. Jóllátható egyébként az

a g v e l ő
ha igaz a labor-konteo.
A matematikai modell és algoritmus komboj észjárás. Hogy majd pánik,boltok-üzletek fosztogatása, tüntetések, zavargások és terror.

Emlékeztetlek a Hong Kong-i zavargásokra,hetekigvolt hír az, hogy elindult a kínai hadsereg neki Hong-Kongnak és 12 hét alatt nemértek oda.

Frick László Intézet 2020.04.15. 11:28:04

@bs395: Sápadtarcú testvérem valamit kurvára félreérett :D
Pont arról van szó, hogy butának gondolom magam a Mindenhatoooo kezeléséhez éspont arra számítottam, hogy amit nekem, büdöskomancsnak nem ad ki a Mindenhatooooo, azt neked Sápadt Arcú Okos Gyermeknek az első találatként adja ki.
És akkor te nekem idelököd a linket, nesze vörös kutya, egyé'.
Tehát várom alinket.
De hosszúlegyen és az ülő Hszi Csin Pinget és az ülőObamátmutassa,mert olyan megérkezett,fogadta, álló képesek nekem is vannak.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.15. 12:17:08

@Frick László Intézet:
megkaptad, ott van fent, csak ezt se olvastad el.
de ha sok ülőt szeretnél látni, olyan még a youtubon is van, 13:20, ping beszél, mindenki lesütött szemmel hallgatja, és nagyokat nyel (ez speciel a második videó a találati oldalon):
www.youtube.com/watch?v=S7045poCXYo

Frick László Intézet 2020.04.15. 13:53:20

@bs395: Egyik sem az a video.

Ezek a video-k , amiket várok, egyenkénti "négyszemközti" tárgyalásokról készültek.
Ha nem tudod az Obamásat megtalálni, jó lesz a Putyinos is, hátha az,mert alkalmas a kombojokból büdösruszkik! felkiáltásokat előcsalni, az is jó lesz.

Addig is,amíg keresgélsz, egy kép igazi belevaló kereszTYéncivilizációterjesztő sápadtarcúakról, ezek a búrok.
A búrokidőnként fölmentek a Kalaháriba azokra az érdekes majmokra vadászni, tudod, a szan nép,akiket bushmanoknak neveztek. Az asszonyok nem győzték ezeket a derék fehér jellegzetes sápadtarcúakat várni, utánuk mennek, hát azt látják, hogy a búr vadászok fiatal bushman nőstényeket kúrnak. "Hogy van ez ember, aszontátok, azér lüitek mer állatok, most meg ember módján basszátok űköket?" -akadtak ki a búr asszonyok.

és tkp ezzel az index vagy a 444 vállalat ma is sajátos uj péteri ujkihívástkeresős "szemlélet"-ének a paraboláját is megadtam :D
vagy a CNN-ét.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.15. 14:07:20

@Frick László Intézet:
"Ezek a video-k , amiket várok, egyenkénti "négyszemközti" tárgyalásokról készültek."
te dudi, ha van bármilyen négyszemközti tárgyalásról publikusan elérhető videód, az engem is érdekelne :-D

Frick László Intézet 2020.04.16. 04:49:42

@bs395: ja. Úgy voltam vele,hátha neked, a fejlettebbnek sikerül találni.Így be kellosztanom magamnak a szép emlékeimet...vagy fel kellett volna vennem telefonnal,amikor néztem. Nem gondoltam, hogy a súlyosan elnyomo kumunyista rezsimdikktatúrában amit láthatok erről a G20-ról, azt a Jók és Igazak Fényes Hűhájában nem láthatjátok és azóta sem.

Nem baj,majd megkérem @Szorgalmas Gyémánt: testvéremet,őmég a Deep Web -en ismegtalál valamit...

Frick László Intézet 2020.04.16. 05:12:08

@bs395: Amúgy... bocsánat, hogy sápadtarcú testvérem lelkivláába matatok bele... de beszélgetésünk közben...ö... eee.... Támadt olyan gyanúja sápadtarcú tstvéremnek, hogy talán...ez nem biztos... de... egy...icike-picike kis kétels arról, hogy amit az újságíokban eddig Kínáról olvasott... hátha.. rendelkezhet-e esetleg egy halovány vajszínű vagy csokoládébarna... vagy egy pëpp sok, annál valamivel haloványabban más stich-hel? Támadt testvéremben a beszámolóim által...jaj,kétely, az nem,asápadtarcú kételkedni soha... de esetleg afféle sejtelem, talán nem mindent írnak meg a sápadtarcú meg a komboj újságok. OK azt értem, hogy ha sápadtarcú testvérem azt tudja, hogy a Joint Vison az nem jelent semmit. Annyi mint "terv".. tehát ha ezeket a betűket egymás után olvassa,mint Joint Vision 2020. akkor az egy szokásokomancs lófaj,valami vörös hlulululu, barbár idiótizmus és ugyan mit a faszt olvasgatna olyant,ami az USA 2001. óta meghatározó külpol- és hadi doktrinája...

Vagy hogy sápadtarcú testvérem, na, revelálni,azt nem,az nem sápadtarcú dolog, nemláttamán revelálni sápadtarcút 1976. óta, amikor a sápadtarcú Onkel-em elcsodálkozott, hogy a Vasfüggöny mögött,a kommunista országban magántulajdonban gépkocsilehet...

...de esetlegott,amikor a büdös komonistáknak az ipari-kémkedési, természetesen csakis rájuk jellemző szokását mutogáltam,mert az nemlétezhet,, hogy egy sápadtarcú, pláne azok közül is a legfelsőbbrendű faj, a nemzetikeresztyén-kőkonzervatív fehér faji angolszász komboj az iparikémkedjen.áááádehogy! Mutattam egy szerintem érdekesebbet annál,mit ami közhelyes,miszerint a büdös kínaikumunisták kémek megszerzett adatai alapján napokon belülmegkezdődik a gyártása is a lelopott alkatrésznek.

Az sem tűnt föl testvéremnek, hogy amit az Ónijós Bezzegosztrák Swietelsky öt (5) év alatt képes elvégezni,azt egy ujgur káefté az elnyomott, szőőőrnyű körülmények között kumunista elnyomás alatt álló Turpan városából kb ugyanolyan színvonalonkét hónapalatt.

Amikor Szargyártó erről beszélt a kamerában,a magyar sápadtarcúak röhögtek, hogy a Geci Cigány csicskája,a tudatlan állat, a semmitérő, aki semmit sem csinál, ingyenélő,keresztbe gazszálat tenni se képes beszélő fej... Én is röhögtem, csakén azon, hogy ez az ember a magyar diplomácia vezetőjeként,a diplomatáák elemi iskolájában szóróvizsgára a belépő-feladat hazudni-hazudni-hazudi (meg piálni,piálni,piálni...) én azon röhögtem, hogy Szijjgyártónak közben paprikavörös lett és leégett az arca, ő ugyanis tudja, hogy a sok büdösmocskos elmaradott kókányoló gyatramunkás, selejttervező hülekici szárga milyen képet vág,amikormegtudja, hogy egy európai, egy nem magyar, hanem fejlett nyugati mintaállami cégnek öt (5)évig tart megcsinálni sokkal szarabbul azt, amit a Turpan Sky Star Construction Group-nak két hónap. Szijgyártó persze elkezdett makogni a kínaiaknak az Európai Úniós Előírásokról,amik miatt egy ennyire gyorsmunkára (valamint a FIDESZ-nekis ennyire lopnikész,amennyire az MSZP-nek meg főleg lopnikész volt a Swietelsky is meg a STRABAG is...) képes fejlett sápadtarcúcégnek kell öt

5

5 évet tökölnie, annak majd nézz magad utána, hogy a szokkicihule hogyan krampácsolja az újvasutakat .. pl mennyi időalatt dobták össze a Mombasa-Nairobi vonalat.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2020.04.16. 06:52:12

@Frick László Intézet:
az összes ankétot hallottam már tőled, cigányok, kovbojok, indiánok, autók, übermencsek, és paranoia :-(.
ezernyi terelés, nemvagyok kétbites, dekétbitesen érvelek (gaslighting), nem válaszolok, terelek :-(.
semmi újat nem tanultam, amit már ne tudtam volna :-(.
neked, mindaz, amit elmondtál, új volt, és én tényleg örülök, hogy ott voltál, és mutatták, és tetszett, de a merketing mögött ott van az is, amit én nem az újságból olvastam, hanem megéltem :-(.

"He didn't really understand what we'd made, what you were. But we did. He only saw the money he could make. But we realized the power of it, that you could reshape the world. My brother and I, we charted a course for the entire human race. Humanity's story had been improvised. Now, it was planned years in advance. For a time, the sun and moon aligned. We brought order from chaos. And then, as with all the best laid plans, it began to fall apart. Dempsey became greedy, drove outcomes to benefit himself. So we locked him out of the system.

But there was a bigger problem. In every projection, the world came unglued. There were people, outliers, agitators, who you couldn't predict or control. And I realized that my brother was one of them. He didn't fit the world anymore, and the world didn't fit him. And it drove him mad. My brother is part of a population of outliers, and as long as they are a part of us, there is no future for us. We send this group to high risk sectors, like wars, a woodchipper to eat them up and spit them out, dead or useless."

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.16. 08:21:37

@Frick László Intézet: Szorgalmas Gyémánt szétnéz alkalomadtán, bár félő Szorgalmas Kezek testvérünk mélyebre ásta, mint ahová még ildomos ásni.

Frick László Intézet 2020.04.16. 10:01:36

@bs395: Megpróbálom kiemelni a lényegét annak,amit Kínáról mutattam:
-sokaság
-birodalom
-mérhetetlenagy esetszám
Ami most ugye a mai netokráciában, amikor ha van 1 MÁS személyes élményem, "a nagybátyámmal történt ez és ez".. azza minden más állítást is (de főleg az űllítót) lecáfolom.

Egyszer sem viselkedtem így az élményeimmel vagy azokkala példákkal,amiket mutattam.
Szerintem az volt a példáimnak az egyik főlényege:
"két szomszédos tartomány között nagyobb a különbség,mint Csehország és Ausztria között"

Pl szerintem a járvány pont erre jó: megmutatja különbözőségeinket,leleplez "jó és bezzeg" példákat.

Mi itt azt hisszük, hogy a bezzegsvédmeg a bezzegnémet szinte egytestvér és ugyanaz

közben egy német nő revelál: Mennyire messzi ésmás társadalom a svéd a némethez képest.

Miközben nálunk a bezzegelés egykalapja alatt.

Próbáltam a Sokaság-nak néhány közös vonását megmutatni,lehet, hogy különböznek tartományok, depl ha 3 millióember reggel (ott 6-kor van reggel) elindul munkába és este) (Pekingben AMI NEM KÍNA a délutáni csúcsforgalom este 6-kor kezdődik)

Kína egy birodalomn és sokmindent megélhetni meg az ellenkezőjét is.

Még egyszer elismétlek két nagyon lényegeset, inkább utalok ezekre a szövegeimből:
A kettősség, a konfuciánus (ez egy elképzelése a Fehér Ördögnek Kung Fu Cse tanításairól) és a taóista (az istapistaság, az izmus...oiropid komboj dolog,pl ilyen, hogy buddhIZMUS , az nonszensz, az izmus nonszensz Buddhával vagy -ra. Így persze a taóizmus is nonszensz, a maóizmus, az europai radikál izé... úgy... elképzelték Mao tanításait...)

Mint ahogy a mai Kínai Párt a

másik,,amit mutattam, a Megszüntetve Megőrizni elv.

Azt a A Párt-ot,amit te ismerhetsz megszüntetve őrzi a mai A Párt.

És nagyon köszöni, hogy valami büdösruszki mókszista komonista izéknek nézik a kombojok :D

Frick László Intézet 2020.04.16. 10:07:42

@bs395: Még egy összefoglaló-ismétlőáttekinbtés:
Egy ideje már Kína a világ első hatalma.CSak... nem él ezzel. nem játsza ki.

Addig nem lesz bajom ezzel a Kínával,amíg meg nem érkezik egy kínaiak szerint fejletlen valahová a kínai gyarmatosító és elnemkezdi a buwana szerű viselkedése közepette a szerinte a jóhoz a szerinte az elmaradott népe felfejleszteni.

Bocsássmeg, de nekem ezzel a fehér faji civilizátor fejlettségterjesztéssel, ami teleszarta pl Afrikát kulturzombikkal

a bwánák kombojszerűségeivel

tele van a faszom

Hemingway is egy bwana volt és komboj és pl ha magammal vitatkoznék,ám netokrata is lehetnék, ő lenne a megsemmisítő ellenpéldám.

Az a baj azonban, hogy a bwanak-kal Hemingway összes fasza is tele volt már és 90 éve már...

Ez is ismétlés: Valamiért a Jóistenke, én nem értem miért,ő tudja, valamiért még kedveli a fehér fajt meg a kombojokat, feszt és feszt új s új esélyeket ad nekik

nem látom azonban, hogy a kombojok tanulni szeretnének.
Azt látom, hogy még mindig azt hiszik, vannak olyan okosak, hogy tanítsanak.

Frick László Intézet 2020.04.16. 10:09:32

@bs395: Van a fehér fajnak egy régi eredetűrespektje,aminek ma már nincsen alapja,de a világ népei még mindig képesek a fehérekre felnézni és plha én kedvelném egy kicsit a fehéreket,azt javasolnám nekik, hogy a kesztyűjükbe tutulni tanítgatás helyett a régi fehér filozófia,
a chaszid gondolkodók tanítását próbálják meg követni és egyzser még a kurva életükbe

csak egy picit

próbáljanak meg szerények lenni.

Bár már nincsen mire.

Frick László Intézet 2020.04.19. 05:43:34

@bs395: Megnéztem/utánagogliztam az angol szövegnek.

Megnézésre már felcsillant a tekintetem (van bennem pár vonó sápadtarcú :D) , hülyeréka,ez Robert Kennedy momológja.

Réges-réges-rég nem beszélgettünkmár sápadtarcú testvéremmel, így kimaradt az a sávis,amiben a mai amerikai szappanoperagyártásnak ezt az uchroniába-menekülősparabolaerőltetgetését basztatom. Aminekállatorvosilova A szolgálólány története.

De egyébkéntmár a Szúsz Perk-nélismegfigyelhető,néha a csavarok száma több egynél,plduplacsavar van... de a sápadtarcóak hosszúhüvelykujjú szekciója... a sqwap-om nem érti, nő létére, hogy a 30 minuszos lányoknak derékon alul az a hájragyás regeteg kufferja mitől van. Tévéképernyőrőlmár csak az ilyesmiket nétik,de nem részenként,hanem eyben.Illetve nem nézik,mert a telefont közben nem leehet letenni.

Szóval még az az 1200-5700 ember,akit ilyen híg gennyes fosokon dolgoztatnak,nagyon örülamunkájának,általában egy ilyen hábéó szappanoperában egy vagy két évadnyi a szufla.

Van olyan, hogy az ember születik valamire,egyszerűen benne van,készen a mesterség, nálam a dramaturg ilyen.

Igen ám,de a vállalat készenáll ésmindenki reménykedik,a számok jók.Mindenki nagyon tehetséges,fázisokra van bontva minden munka. Minden MUNKAa gyártmányban. Részfeladatok a szokásos részeredményekkel, hús-vér éskonkrét fizikaikiteerjedésugyanúgy,mint a gazdasgban vagy oilyasmiben,ami művészetnek nevezhető

Én A szolgálólány történetébenpla szakemberek tekintetét néztem mint valami kassza-kijelvő, ezt villogták szöntelen

PÉNZ-PÉNZ-PÉNZ

De maradjunk a dramaturgiánál,mert a sápadtarcúak egyre gatyarohasztóbb burleszkbe fulladó,pedig olyan dicsőségesen profin,mint A szolgálólány első évada vagy a House of Cards első két évada (itt politikai beavatkozás nyomán lett híg fos a 3-tól...)

Pl a SzúszPerk "alkotói"-nak tragikomikusan későn,a Hurrikánfrizurás semmibeszámító,nullafajsúlyú,minden idők talán leginkább segghülye olyan elnöke,aki viszont mártényleg nem több a szerepénél... Trumpmegválasztásakor esett le:

Mi van akkor, ha a LegendásDuplacsavar-jainkbóla fogyasztói rétegek összesen az első csavarig se jutnak el. Parodizálunk hillbillyket és a hillbillyknek tetszik:a dicsőségük látszatáig veszik be...
de a szarkazmust már nem.

A szolgálólány lerohadásaakor pl az írók,gondolj bele,amennyiért írták A szolgálólányt,annyi pénzt kapnak a magyar írók egész éves termelésükértNádas Pétertől lefelé Darvasi Lászlónak a publicisztikai éves termelését beszámítva, Závada Pál... tehát az első húsz írónk, aztán a további nyolcvan egészen olyan szánalmas dilettáns politikai seggnyalókig,mint Gerlóczy Márton. Nem,Bájerzsót az nem író. Bäher Iván író,Bájer nem író. Bechert most beírtam a wikipediába,kiderült SZÁMOMRA,hogy 2013-ban meghalt. Na.

A szolgálólány' ba beírták aline-nak, ennek a nyálasan mozgalmár vélt-"liberális" véleménynácizmusnak a paródiáját is.

Amirőlmegint csak Hamvas BélaDirekt morálés rossz lelkiismeret-e tud az eszembe jutni.

De ki érti ezt? Maguk a feminimopicsoid mozgalmárok sem értik. Lelkesen tapsi-tapsi a karikatúrát,mint hősiábrázolást.

Abban az időben,amikor ezt írtam:
"Gileád fővárosa nem Salt Lake City. Gileád fővárosa Langley Falls."

-éppen nem beszélgettünk semmikor.

Hosszú-hosszúidőután voltálkedves ide látogatni és az idő... a sápadtarcú nemészleli,mert az őideje megállt az ő Dicsősége napjainál.

Pl arra semmutaattam ráneked, hogy aszervezetlenből az agyonszervezettsége és túlszabályozása miatt entrópiába rohadó társadalmi fejlődésív vége feléegy Toyota Prius semmivelsem zöldebbmeg fejlettebb,, talán a fűtéskivételével,mint egy VW Käfer. [A netokráciában mindent visz a személyesélmény vagy tapasztalat "nekem pont megfelelannyi fűtés,amennyi egy VW Käferben van]

Már két állam van Oirópában,ami rendpárti feljelentő agyonszabályozott társadalomban lényegében 80 km/h áétlagsebesség az,ami elérhetőlakotterületen kívül. A sebességellenőrzőkapuk száma tart a végtelenhez,ezt keresztbe megmetszik a rendőrségi hordozható,és ha valaki kipróbálja két 80km/h-valleküzdött sebességellenőrző kapu között,mennyit megy a 08-asa és hogyan gyorsul, annakmegy a bünt,mert 98km/h-s sebessségiátlaga lett a kétkapu között.

És Svejcben 4 szomszéd jelent fel, ha ki mered nyitni az autód motorházfedelét,illegális autószerelés vádjával (a feljelentésnyugodtan maradhat névtelen a rendpárti szabálykövetőmintatársadalmakban)

Valamivel nehezebb egy 18 sebességes montenbikában hátsó kerékagyat cserélni,mint megperselyezni egy VW Käfert.

A rendpárti-szabálykövető feljelentőtársadaalmakban nem előznek. Kétsávos 3számjegyű utakon a paraszt kiséri a lassújárművét,ez azt jelenti, hogy a következő autó szépen besorol, aztán a következőmeg a következő. Sík úton, nulla sze,bejövőforgalommellett,előzni nem tilos.. 7-8-9...12-es oszlopokalakulnakki.

A VW Käfer esetében gyorsulásról nincsen értelme előzni,de ha beérek egy völgyi sík szakaszon,szemben belátható 2 km-en nincsen szembejövő, akkor a Käfer-emmel egyszerűen elprofogok

Frick László Intézet 2020.04.19. 06:02:06

@bs395: Viszont akkoriban,amikor a MACIVÁ-s hasonlatomat gyakran használtam
1974-ben volt ez az akkor újszerű Fővárosi nagycirkuszban szám ez,készítettek egy üvegmedencét,fogtak egy kajmánt, elkábították, fogtak egy bkinis ribancotmeg ezt a kajmánta kajmánt a nó,mint egy gumiállatot otthon az albiban maszturbáláskor,magához ölelte meg eldobálta a vízben, néha alulra kerekedett, máskor feldobta magát,ez volt a "Veszélyes birkózás a krokodillal".

Néztem a sok hülye sápadtarcút,akik bevették.

Nem látom értemét uchroniákból meg párévtizeddel előrelövős utópiákból idézgetni passzusokat,mert ezek... filozófiailag mind ilyen... veszélyes brkózás a krokodillal.

A nézők semmit nem fognakmár fel ezekbőla szövegekbőla szarrend, a megnyugtatóan jó hangminőség,a búgás, a felcsattanások, a számítástechnikailag előállított tónus a trópusi éjszakaiégkék-ből a fekete ezüst és délisarki-déli-élesfény a nyárközepén, sőt, magnézium,ez a fogyasztóknak olyan, mint amikor anya mesélte 280-szor ugyanazt a mesét. Ha pl "Kurva anyád,fiam, ne a telefont simizd!" -et mondata a Hókirálynő vagy az egyik zombikirály, arra persze, hogy felfigyelne,de egyébként? - nem.

Ugye...a dramaturg.. az dramaturgiaiBUZI feltétlenülszeretne szótváltani a fogyasztóval, aki fekvés közben egyszer 4 csetet követ.

"Apa, a faszomat,a gecimbe már,ez film.Nem tudtad? Ne filózzá' má' itt nekem, a gecimbe. Játék. Semminek a semmi a jelentősége!" -és ez a faszos egy 32 éves többszörös médiaszak-papíros kislány.

Te az egyik fajta reménytelen öregember vagy,úgy számolom, hogy egy tizessel fiatalabb,mint én,én meg a másik,amár a szarátseérő vénn majom seggállat.

Egyszer,amikor már elkezdtem ezt kurvára unni, hogy 30éves kislányszoba lakókislány ennyit gecimbeee-z (ez az a nemzedék,akik gimis korukvégén játszásibóltürheőű beszítëk)

2 év kurvasok idő a pornóiparban,ma már dől a pinaszaft.

DEgy eléggé gusztusos, nem filippino, nem japán, hanem vietnámi pinát választottamki,amiből fehér nedv folyt.

A 30éves többszörös médiaszakos kislány nem nyitott vitát arról,mit lát,ez gombás hüvelyi folyás esetleg geci.

AMire ki akarok lyukadniaz a számtalan újgeneráció egy közöse:
"Ha soha nem láttam elefntot,nincs elefánt. Amit én nem tapasztaltam,az nincs.Amit én megszoktam azt szoktammeg és nincs újítás. Öreg vagy nem tudhatod már,fiatal vagyok= mindent túúúúdok,mert amit nem túúúdok,az nincs." Az idegrohamokra, arra, hogy ha valami elsőre nemsikerül, nem ad ráegy ismétlőpróbávalmég egy esélyt,ki se térek,arrasem, hogy semmit nem kell bejáratni,mindennek AZONNAL kell passzolnia,stillemnie és idomulnia.

Itt nemrészetezendő okokmiatt óóóóriási gyakorlatom van magyar igaziférfiakkal valóbánásbanmeg 80 pluszos magyar vállalkozó igaziférfiakkal való vitákban.

Ha egy 87 éves, a 78 éves feleségétől,mert már nem eléggé aktívnak találja az ágyban, vállalkozó, szabadidejében vadászó-kurvázó földbirtokos fafejűségét egy egységnek veszem

akkor egy mai hosszúhüvelykujjú fafejűsége 3-4 egység között,annyi különbséggel, hogy a 87 éves igaziférfi nem tahótapló-türheő módon üvölti le a fejem már akkor,amikor az érvelésem mondatának kezdő névelőjéhez a levegőt veszem.

Serény Vélemény 2020.04.19. 11:36:55

@Frick László Intézet: "Egy ideje már Kína a világ első hatalma."
Ez egy több dimenziós tér.
Kína _gazdaságilag_ kb türemkedik elsőnek lenni. Katonailag kb. sehol nincs, viszont kulturális értelemben meg nulla. Még India is megelőzi kulturális gyarmatosítás dimenzióban. (Ebben az első kettő a ZUSA, meg Ajrópa.)

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.20. 08:24:10

@Serény Vélemény: A kulturális gyarmatosítás idegen Kínától. Hagyományosan a nemkínai embereket szarba sem nézik, arra sem tartják érdemesnek, hogy gyarmatosítsák őket. Az angol hódítókat a felülmőlhatalan kínai vázák között rohangáló patkányoknak tartották,akikre azért nem szabad lövöldözni, mert kárt keletkezne a gyönyőrű vázákban. Az az attitűd jellemző a japánokra és valamennyire a történelmi Tibetre is.

Frick László Intézet 2020.04.20. 10:05:45

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:
bs395-nek sokat írtam erről és tök fölöslegesen.
A sápadtarcúak szeretnek többnek látszani,mint amik,hőzöngeni,kultur-terjeszteni,civilizátorkodni meg térítgetni. Fentről lefelébeszélni népekkel.
A minapláttam egy tanulságos filmet a 20évvel ezelőtti USA szudáni gyerekmentő programjáról, civilek,akik Afrikát sem találjákmeg a térképen,fel vannak háborodva, hogy a telefont még sohasemlátott szudáni későkamaszok nem veszik föl azt a telefont,amit a picsa meg sem mutatott nekik micsoda és hogy kéne kezelni.Már másnap munkába KELL állniuk a megmentetteknek, hogy ledolgozzák a repjegy árát. Az alapfogalmakra nem tanítják meg őket olyan emberek,akiknek elemi általános iskola-földrajz 2,[alá,jóindulattal] fogalmaik nincsenek Szudánról. Oroszlánt az Oroszlánkirály c.rajzfilmben láttak.

Valami szépet szeretnének a komboj picsának mondani a fiúk és Nagy Fehér Tehén-nek nevezik, honnan tudná azt az oktalan-tudatlan-defelsőbbrendű,ám jóságosan leereszkedő picsa, hogy a tehénmást jelent marhapásztor nomád népeknél és hamburgerzabálóknál, akik a tehénből kifejt tejetnem lennének képesekmeginni,annyira szokatlan a számukra a valódi tej: a kurva addigi éeltükben egy korty valódi tejet nem ittak.

Na mindegy.

Többt nem akartam írni,mint annyit
hogy
Aki
nem képes megérteni a
Megszüntetve megőrizni -elv -et.
Nem ismeri Kung Fu Cse és Lao CSe tanítását, az.. ne kezdjen el povedálno semmit a szerinte a kínairól.

2 Ft-ot nem ér a kínaiakról kiadott USA Pat.Pend. kép.Nemhogy centet se. Szart se tudnak, hazudgálnak,magukbólindulnak ki, (főleg a hadi-imperializmus terén...] müveletlen, tanulatlan taplózahók,akikmég túlsokat is képzelnek magukról, egyszóval:
kombojok.

Kommunistáznak - de a kommunistákról sincsen fingjuk-
Szovjetúnió sorsára jutni hirdetik Kínát, bár a Szovjetúnióról sem tudnak semmit. Az USA mai hülyítéseiben Oroszország is a Szovjetúnió sorsára tud jutni meg Kína is. Meg a hét a hóval, nem?

Mao megtette az amerikai népnek azt a szivességet, hogy három tanítódramolettben
egyben A Doktorral [Kissinger)
kettőben A Doktor, Nixon és Mao

sziveskedett egy kb keresztrejtvény -és mozi-műveltségű "főiskolát végzett" amerikai számára érthetően felvázolni a szituációt.

Csak a minap... amikor Trump aKína,Dél-Koreaésjapán által helyretett Kim Dzsong Un-nal, az elkészült KÉSZ-be belerongyolt és elkezdte azt eljátszani, ami az ő tuskó tudatlan zsírostpba agyában egy elképzelés az "UUSÁ"-ról, hogy most őmajd elkezd nemzetközi politikát csinálni..
Trump nem vette észre magát, erre Kim Dzsong Un beszopatta egy Hanoi-i utazásra, ahovábüszkén rongyolt el Trump egy pofonért

ebből sem tanult.

Egyszerűen..a kombojokmár alapismeretekkelsem rendelkeznek ahhoz, hogy tanuljanak.

Ám dirigálni meg szeretnének.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.20. 10:52:30

@Frick László Intézet: Az azért ne felddd el, hogy engem olyan emberek tanítanak, akik pár éve még nme mehettek be a saját hazájukba, mert a kínaiak megölték volna őket. Kína a következőképpen pusztotta el Tibetet:
Mao látva, hogy egy erős tábornaka kezdett a fejére a nőni, elküldte lerohanni Tibetet. Felrobbantottak 3600 kolostort, kiírtották a tanult nemesi réteget, gyerekekkel lövették agyon a szüleiket, húsz éve a barlangban ülő jőgitrnágattak ki a fényre, aki emiatt azonnal megvakult, a kínai császár ajándékát, egy 800 éves több méter magas aranyszobrot felrobbantottak, lerombolták a Nagy Sztupát, és hát még hosszan lehetne sorolni, de minek. A lényeg: kínai telepesekkel áraszották el az országot,a megmaradt tibetiek kultúráját lecserélték kínaira és a dolognak ezzel vége. Tibet Kína része lett. A kínai kultúrimport így néz ki.
A kínai (vagy sokkal inkább: az ázsiai tapasztalatvallásokból következő) megszüntetve megőrizni elvet (ami az időtlen, változatlan lényeg megtartása, miközben belesimulok az adott kor folyton változó külső elvárásaiba) alkalmazta 16. Karmapa is, amikor közölte, a vonal Nyugaton folytatódik tovább, így a Szóbeli Átadás (ka: beszéd, gyü: átadás) lényege megmaradt, és még meg is szabadult a hiteltelen politikai lámáktól és az 1100 éves kultúrális hordaléktól. Példa: a "magától keletkező sztupa" olyan emberek műve lehetett, akik nem tartották fontosnak, hogy feljegyezzék a nevüket.

Frick László Intézet 2020.04.20. 14:00:26

@Szorgalmas Gyémánt: Már Szjü [Csi] semment semmire ezzela vérterrorral,a könyvégetéssel,a tudósok halomra öletésével a kényszermunkán.
Kétségtelenül fájdalmasa a történet , sokat sírtammiatta, de azóta újul minden. A Tan... viharosan éled újra Kínában,bárhol láthatsz áldozati szalagokat. Ami számomra aggodalmas, az az ameriko-anglo-saxo adómegtakarítási- üzleti hitgyülike típusú szélhámos keresztényieskedés terjedése.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.20. 14:37:12

@Frick László Intézet: Jaja, pár éve a poltikai bizottság által kijelölt lámák és a hagyomány által kijelölt lámák szövetségre léptek, azóta a Dharma erősödik.
Ezt én sem értem, ez hitgyülike szintű "kereszténység" ez hogy a túróba tud terjedni Kínában, és máshol is a régióban, például Japánban, amikor van ott helyi mahayana átverős szekta is tízmilliós tagsággal és adócsalásért jogerősen elítélt vezetőkkel.

Frick László Intézet 2020.04.21. 05:14:43

@Szorgalmas Gyémánt: Láttálmár Vidám Vasárnap -ot ATV-n? Nézz bele párba. Németh lelkész kb Dr Müller Cecilia beszédkészségével rendelkezik.Papírja szerint refomrátus lelkész -ilyen képességűembert a püspöke látogatás után félrehívés retorikai gyakorlásra inti. Nem tűnikkülönösebben okosnak.Ravasznak annálinkább. Valamit tud,amit az amerikai adóbetakarító és pénzhalám-kalamola kisegyházakmarketingesei is tudnak.

Amikor rákérdeztem, két év alatt egy 360 km-es vasúti szakaszon a z 1-ről 12-reemelkedett a keresztény templomoknak látszóépítmények száma,kérdeztem a kínai titkosszolgálat nyakunkra küldött emberét,mi van, szerinte ezek kamutemplomnok,a szokásos települési nagyzási mánia,mint pla felhőkarcoló építés "falun" (200lakosú kisvárosban)

Ismered a mondatom:"Az Úr minden ég alá azt a küldöttét küldi,aki s z ó t é r t az ottani, azon ég alatti emberekkel. "
A Föld egei nem egyformák, ugyanazon Nap az egyik ég alatt beragyogja, ahogy jéggé fagysz, egy másik ég alatt halálra pörköl, itt- vagy ott pedig langy melenget.

A kultúra gyökere egy, ám Japán, Dél-Korea vagy Kína egeipedig más-és másak.

Jézusból afféleMcDonalds globális termék lett.
Ezt is írtam már, csak ismétlőlegmutatom:Akutagava Rjúnoszuke kis novellában írta meg a japán keresztény mártír történetét, akinek összesen kb annyi jött át, az egész keresztény tanításból, hogy Jézus jó és Mária az ő [csaja]. De ENNYIVEL boldogan lépett a[kín]halálba.

Buddhából is efféle globális idol lett,sőt,még jellegzetesen oiropid ~izmus is került köré.

A tibetián buddhizmus is már valami "Ég alá való alkalmazás" , módosítás.

Sőt, szerintem a maóizmus is egyfajta inverz buddhIZMUS.

A Tan nem szenvedheti az izmusokat, egyszerűen vagy Tan vagy izmusok.

A gyülike viszont a pszichózis kategóriája. Lehet ennek valami receptje,mert cigányok közt figyelek ilyen amerikaiegyházat, nagyjából Németh lelkész móccereiveloperál azzalakivétellel, hogy az iskolázatlan, még érettségije sincsen, negyedműveltnek sem nevezném, cigány prédikátor órákon át papír nélkül hibátlanul beszél,pompásan orál, nagyszerű retorikával, Németh atya a fasorban sincs hozzá. Karaoki hangfalról.

A gyülike elemzésében odáig jutottam, hogy Németh atya az egész politikaiéletünkkelolyan,mint Gyurcsány csak az MSZP-vel: Tud,amit tud,és ha ő ehgyszer kinyitja a száját! És őelkezd beszélni!

Szerintem sajtóarhívuma, használható, valóbanpártatlan és komoly, senki másnak nincsen,szervezetnek Magyarországon, 1990-ig a Kádár kutyáknakvolt, azóta meg a gyülikének.

Az mutatja,mennyit tudhat a gyülike, hogy Orbán csinált belőle egyházat... ezt a "semlegességi tettetési fogást" közepes bloggerek, valamint Török Vidor Elemez Gábor és most az azonnali.hu is alkalmazza. Tehát sok megveszekedett és a gyűlölségébe már totál belehülyült ellenzékihívő szerint a GYülike a FIDESZ egyháza, majd leekszik az önkielégítőkerevetjére, a távirányítóhoz nyúl, hogy olyan politikaipornón élvezzen,mint az ATV Hiradó, az ATV Egyenes beszéd címűszemenszedetten egyoldalú politikai agitációs uszítő és gyűlöletkeltőműsora vagy ugyanez a Nap híre alatt.

Németh S. Sziláárd, gondolom,Németh lelkész fia.

Elkalandoztam, vissza:

Alapvetően nem értek egyet a keresztény térítéssal. Nem gondolom, vagy a véleményem vagy "szerintem". Tudom, hogy Jézus 17 mmátmérőjű betonvassal Quentin Tarantino-nak az Once upon a Hollywood c.filmjében is megfogyelhető vágykiélős rendezői modorában vennékezelésbe a holland református házaspárt, aki Cousteau kapitány 1996-os dokumentum-horrorfilmjében a kézikocsis vándorlásra űzött szan-okat erőszakolja.

Az csak "szerintem" "véleményem szerint" és "úgy gondolom" az olyan anomáliák,amik a Fülöp szigeteken, Nyugat- és Dél-Afrikában,de főleg Közép- és Dél-Amerikában figyelhetőek meg, ezekért a keresztény hittérítőipar is felelős. Minden olyan példára, mint Dr Albert Schweizer-é, jut 1000 az ellenkezőjéről. Töklletesen egyetértettem az eljárással,amiben a Nyugati-Szentinel sziget őslakossága részesítette a keresztény hittérítő barmot. Ha ott vagyok a szomszéd csónakban, egy 17 mm-es bordázott betonacél darabbal keresztben 7-8- cm-es csapást mérek a csávó feje-lágya helyére.

Kínában magában azonban szerintem ennek az álkeresztény pénharács piszchózisos szélhámosságnak nem sok milliárd Yüan fog teremni,a japánidiótizmuson nem fog segíteni,a dél-koreán kereszténységről nem tudok annyit, hogy okoskodjak is. Gyanúm szerint ott helyesen működik.

Frick László Intézet 2020.04.21. 05:43:18

@Szorgalmas Gyémánt: Tegnap munka[fizikai]közben gondolkodtam, mit válaszoljak neked Tibet-tel kapcsolatban.

Eszembe jutott a koreai televíziósok riportfilmje.

Tibet természetadta menedék a kínai kolonializmus elől. Fű sem terem. Nem tudod a jakokat kiváltani valami állatelőállítási-ipari móccerrel. Biztos vagyok abban, hogy a kínai génmanipulátorok Dr Csányi Vilmos Tanár Úr teljes egyetértése mellett tudnának ott kukoricát termeszteni vagy zúzmóevő szarvasmarhákat előállítani,de azt kizárnám, hogy pár szatócson meg egyéb szokásos kínai kisvállalkozón kívülszeretne Tibetbe bárki...komolyabban...

Tibet népe-őslakosssága génjei a Földön a legnagyobb százalékban rokonok a Vérengző Majomáltalkiirtott un "Neandervölgyi Ember"-rel. Szinte semmit nem tudunk ezekről az emberfélékről azon kívül, hogy genetikusan rövidéletűek voltak,míg a korbeli vérengzőmajmok megélték a 40-et is,a neandervölgyiek a huszas évek végéig húzták a természetes haláloig, ha elérhettek éltükben.

A tibetánoknak még a véreis más,a hegyiélethez alkalmazkodó.

KOREAI RIPORTER: Gyönyörű ez a táj!
TIBETÁN: Ez a vidék maga a pokol. De ez az ég rendeltetett nekünk, itt kell élnünk. SZép ott lent, a völgyekben, ahol ti éltek, ahol füvek, bokrok és fák vannak, csöndes patakok és balzsamos a levegő.

Nem tudom, hogy egy sápadtarcú miknek látja-ltahatja a tibetánokat,rézbőrű rézbőrű testvéreit ismeri föl bennük.

Eltekintvén az időben látom a hidegség népeit, ahogy a valamelyik hosszabb jégkorszak után menekülnek a gyilkos meleg elől a jég felhúzódását követve oda,amit ma "Észak-Ameriká"-nak nevezünk. Az is lehet, hogy a vérengző majmok is űzték ezeket a keverék népeket.

Mel Gibson mindent megmutat a vérengző majmokról, a természetükről az Apocaliptico-ban. Nem kellitt magyarázkodnom a várható intésedre, miszerint az ember, az nem majom.

Mindenki EMBER az anyja méhében, az indulás előtt.Még a kis Dolfili is ember volt Braunauban az anyja hasában.

Az, hogy embernek születik a vérengző majom,egy esély.

Nemrég egy 80-as IQ-jú cigányasszonnyal értettem meg ezt: Annyi a felnőtt feladata a gyermekekkel, hogy a lehetőség szerint.. biztosítania kell, hogy ne majom legyen belőle, hanem Ember.

Povedálhat, németlelkészkedve pszichotizálhat nekem a keresztény: Ha a térítettjéből majom lesz,akkor nem Jézus tanítása szerint járt el, ha egész életéből 20 évet Jézusról is prédikált. Vagy idézte.

Amit BIZTOSAN tudunk, hogy az Úr valójában eddig közvetlenülnem szólott a majmokhoz. Kiválasztott embereknek sugallt ezt-azt. Mózesről annyit tudunk, hogy biztosan élt,és azt sejtjük, hogy valamit elbaszhatott,mint Ember.. afféle.. félember-félmajom lehetett. Meg lehet mnagyarázni...

Erről is beszélgettünk már testvérem: Gyakran majmokban, csompánz bandákban több az emberség, mint svejci gyógyszergyárak részeredményfejlesztő team-jében.

a minap pl Christiane Amanpour-on figyelmtem meg, legalább 10 percig úgy viselkedett, hogy arra még egy csimpánznő is csak vicsorított volna.

A gyengékkel, elesettekkelkell lenni - ma pl a majmok a gyengék és elesettek. Az én tekintetemben, aki gorillát vagy csimpánzt öl, egy átlagos vérengző majomnál, mint Nixon vagy Rober S.McNamara , is aljasabb, talán még a majom név sem illeti meg.

nyilvánvalóan nem egyforma eset az afrikai őslakosé fönn a majmok esőerdeje alján, hülye, magukat jókodónak és kurvára emberségesnek érző oiropidok jellegzetes kukoricatermesztő programjából jellegzetesen elsikkasztott pénzből fegyvert vesz és majmokat öldös,ezekben az esetekben nem a helyi őslakos az igazi vérengző majom, hanem az oktondi oiropid nyálas tudatlan, kontár-jószándékú beleavatkozó. Pedig jót akarr a nyomorult fajzat, a nagypja-dédapa bűneit valahogy "rendbe tenni".

Az embert még a jószándéka meg a "vélt embersége" sem teszi. Nézdmeg, a ostani világban rakásra mennyi bajt hoz ez a "vélt emberség" ez a "megtanult" kampány-és mozgalomszerűidiótizmus. Még az ÉSZ sem teszi az embert, hiszen alegvérengzőbb majmok között olyan tudósok voltak, mint Wernherr von Braun, Openheimer vagy Edward Teller.

Az Ész semmi. Agtl, hogy "esze van" még majom.

Az emberség - szerintem egy különös felelősség érzet.

Folytak a könnyeim,amikor a tibeti testvéreinket láttama zarándokútjukon,mert ők ennek a felelősségnek a népe... amit én is csak sejtek. Esendő vagyok "gyakorolni" is ezt a felelősséget, annyival vagyok több, hogy

sejtek erről a felelősségről valamit
és ezt a sejtelmemet megosztom veled is.

Tibeti testvéreink a zarándokútjukon háromlépésenként leborulnak, amikor egyszercsak megállmellettük egy kínai teherautó,kiszáll a kínai teherautósofőr és a mosdatlan mocskoss majomujjaival egy papírcetlit ad át, nagy tisztelettel a zarándok-vezeklőknek és ők elveszik és magukkal tovább a vezeklésben.

Tarkovszkij szerint egy pohár víz is elég,a WC-be önteni.

Itt következik Carola Rakete érvelése, amire csak annyit vetek oda a vállamon át hátra: "Majmokat visz majmokhoz"

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.21. 09:35:19

@Frick László Intézet: Ha már feljött Tibet - ha még nem tetted volna, mindenképpen nézd meg a Samsara című filmet. A Himalaya sem rossz film, de ott hiányzik az ázsaiai szemlélet, ami a Samsaraban jelen van.

Ha votl vérengző, vérszomjas nép a világon, az a tibeti volt. A Zang Zung birodalom idején a bon sámánok tartották a kapcsolatot a szakralitással, napokon át tartó állatáldoztok formájában. Amiről kevesebbet beszélnek (a múlt arrafelé is sokat változik ám!), hogy az igazi áldozat az mindig emberáldozat volt.
Módosítás? Módosítást a Dhamrán nem lehet elkövetni, vagy a dharma elveit követed, vagy letérsz róla. Megérteni a tanításokat, és kidolgozni a hely kultúra által befogadható és érthető módon az alkalmazását - ez évszázadokig tartó munka volt. Szerintem zseniális munkát végeztek, a buddhát, ami szó szeinrt Felébredettet jelent, szangyének fordították, ami szó szerint megtisztult és teljesen kinbontakozottat jelent. A tanításokat gyakorló szmély fordítása "befelé haladó" lett, a meditációt fordítása a kung - ami megszokást jelent. A bölcsességre két szó van, az egyik a világi, a másik az abszolút bölcsességre utal. A tudatra nyolc szó van, a tudásra is legalább három (ebből az egyik, amit magyarul talán a mindent felülmúló tudásnak lehetne fordítani, olyan tudást jelöl, amit csak egy Buddha bírhat).
A jidamok - ezeket szokták igen félrevezető módon tibeti buddhista istenségeknek fordítani - a bölcsességgel kötnek össze (ji - bölcsesség, dam - kötél). A "tibeti" módszer - ami vlaójában indiai - erejét ők adják. A Buddha a láma, a láma a jidam. ha valaki úgy érzi, kevés benne a szeretet (nincs is olyan, a zavaró érzelmei és a merev elképzelései terjengtek túl benne), a lámát Csenrézi, a Szeretet Bódiszattvájának képében jeleníti meg a meditációjába, akiből szivárványfény árad minden lényhez, ami megszünteti a szenvedéseiket. Ezt bizonyos mahayana iskolában úgy gyakorolják, hogy a szívükből fény árad minden lényre, ami elsozlatja szevnedéseiket. Szidhárta pedig eredetileg úgy tanította:

"Szerzetesek, még hogyha rablók és útonállók kétélű fűrésszel fűrészelnék is le egyik tagotokat a másik után; amelyikőtök ettől haragra gerjedne lelkében, az nem követi az én tanításomat. Még ebben az esetben is ezt kell erősítgetnetek magatokban: “Elménk nem fog helytelen irányba tévedni, egyetlen rossz szót sem fogunk kiejteni, jóindulatúak és együttérzők mara­dunk, nem táplálunk gyűlöletet szívünkben. Ezt a személyt barátságos érzülettel fogjuk áthatni, s tőle kiindulva az egész világot barátságos érzülettel, végtelen, határtalan, mérhe­tetlen barátság és szelídség érzületével fogjuk áthatni.” Ezt kell erősítgetnetek magatokban, szerzetesek."

Ez a megszüntetve megőrizni elv.

Itt egy kép Chenréziről, szimbolikájában pedig ott van a Lényegi Tanítás minden eleme.

external-preview.redd.it/qPIuFaF5YdYEHLarV1VDNXy1D7Y97WKq8BP5I1tdXhs.jpg?auto=webp&s=6c3b5ac137f8a4078c7d819b2a7498aaedee10a4

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.21. 09:42:57

@Frick László Intézet: Te, voltam én akkora bajban, hogy még a Hitgyülit is meglátogattam élőben. Örülök neki, hogy nem gyenge pillanatomban értem oda, elég profi az agymosó technikájuk. Egy időben rendszeresne néztem a Vidám vasárnapot, amolyan szórakoztató műsorként.
Egyszer még Krisnások közé is keveredtem,na ők még egy veszélyes csapat.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.21. 10:12:14

@Frick László Intézet: Ami a leborulásokat illeti, na ilyet csak tibeti kultúrkörben felnőve vagy képes megcsinálni. A leborulás terheli a csuklót, a térdet, egy idő után a vállat is. Legedzettebb koromban meg tudtam tenni 1300 leborulást, a végére a terdkalácsom csupa vér volt, a csuklóim majd felrobbantak. Ha kiszámolom, meddig jutottam volna a zarándokúton 1300 leborulással... ja, és én sima padlón borultam, takaróra, csuklóvédővel.

És a leborulásban nem a fizikai rész a legnehezebb. Amikor az első pár százat megcsináltam, úgy éreztem, eladom a dharma könyveimet, minden jót kívánva elköszönök a közösségtől és keresek magamnak valami "igazi" utat.

Nem véletlen, hogy az európai Élő Átadásba be kelett iktatni egy "erőfelmérő" gyakorlatot, mielőtt a gyakorló a borulásokba fog. Egy nagyon egyszerűnek kinéző ülőmeditáció - mégis hány embernek törik bele a bicskája. Na nekik nem való a borulás.

Frick László Intézet 2020.04.22. 05:59:20

@Szorgalmas Gyémánt: Számomra a krisnások és a gyülike egy műfaj. Elképesztő mennyiségű pénz gyűlik föla pyramid-ban,ami számomra semmiben nem különbözik a fundarókáétól vagy más ilyen MLM-piramistól.

A bitliszek írtak erről,közepes vagy gyöngébb guru Európába érkezéséről..és aztán az Indiai látogatáson esett le nekik, hogy a guru azon ég alatt közepesnél gyöngébb szélhámoskókler,akinek annyi süteményt nem hordtak, hogy az éhét elverhette volna. A bitliszeknek azzaltelt be a pohár,amikor rájöttek, hogy a kéjsóvár gurut főleg az oiropid szukák érdeklik.

Viszont csak krisnás baktákkal voltolyan élményem,amiben feladták és a saját hangjukon szólaltak meg.
Egy gyülikés szerint a gyülike rosszabb,mint a krisnások -errőlis beszéltünk már.

Részeredmények vannak,de hát részeredmények általában vannak a sápadtarcuaknál és a kombojoknál.

A gyönge embereket támadják és ez arra isjó, hogy magukat igazolják,lám-lám ha mnást nem,de megmentették ezeket a szerencsétleneket a drogoktól meg az alkoholtól.

Frick László Intézet 2020.04.22. 06:02:10

@Szorgalmas Gyémánt: Az emberáldozatok is rokon mánia a távolbaszakadt amerikán rokonokkal. Annyira nem tudott meggyőzni Mel Gibson elgondolása, hogy a feláldozott embereket az ősibb körülmnyekközött élő vadonbéliekből hurccolták össze,mert ettől még a túlnépesedés és a jólét-unalma esetei nem oldódnakmeg. Abban sem vagyok annyira biztos, hogy az uralkodóosztály ábrázolása hiteles. De biztosan volt ilyenre is példa.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.22. 08:10:21

@Frick László Intézet: Nekem alapvetően nem tetszett az a Gibson film. Zavaróak az elemi hibák, nem szívlelem, ha a maszkmester keze nyoma tisztán látszik a filmen.

Frick László Intézet 2020.04.23. 07:06:53

@Szorgalmas Gyémánt: Néztem a filmet,de persze nem azt

l á t t a m

-ha értesz.
süti beállítások módosítása