Szaragyország - magyar-magyar szótár "A járványnak remélhetőleg vége lesz Húsvétra!"

/Hurrikánfrizurás Bohóc/

Trump elkezdte kínaivírus -nak nevezni a SARS 2.0-t. Itt jegyzem meg, hogy a mai USÁ-ban súlyos inkorrektség bármit népségről elnevezni,még az oroszkrémtorta is inkorrekt.
Aztán Hszi Csin Ping felhívta  telefonon az Elnöki Intézmény széjjelkúráshoz jóindoknak kitalált baromarcút és mondott neki valamit.

Olyant mondhatott, hogy Trump aztán 3 napig egyfolytában dicsérte Kínát.:D

Bezzegamerikai Mintájú vírustenyésztő inkubátor Guam-nál:

virustenyesztoinkubator.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6415582762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.04.02. 07:59:59

Ez nem "akárki", hanem a Ronald Reagan. :)

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.03. 23:38:30

Éppen nézem a youtube-on live-ban az "american idiot"-ot. Elfelejtette játszani a hülyét. Ha US citizen lennék, biztos rá szavaznék.

Frick László Intézet 2020.04.04. 04:01:27

@Szorgalmas Gyémánt: Hátigga' A "KétszázmillióAutókereskedőOrszága"

Frick László Intézet 2020.04.05. 04:09:31

@Szorgalmas Gyémánt: Trumpról azok a jellegzetesen amerikai "doku" filmsorozatok jutnak az eszembe,amiket amatőrszereplőkkel és forgatókönyvekalapján forgatnak.Az amerikai háziasszonyok imádnakfelizgulni "cigányok"-on,ezértkülönböző "cigányos"történetek"romalagzik" ...akkor ott bvannak az autósrófolóműsorok apapának,5 napalatt kell befejezni egy autót, be is fejezik,augusztusban kezdtékés...Angliában mikorrahullatnakle teljesen lombokat erdők?-na,akkor próbáljákki.
Nemigaz, hogy senki nem veszi észre, hogy ez
is

műsor

Mint pl a Határőrök...
süti beállítások módosítása