A Nagy Fing Szabály:

"Az én fingom biológiai természetes-és  szükségszerű folyamat eredménye,lényegében ártalmatlan szénhidrogének,pl a szagtalan metán. Az ellenségem fingja gáztámadásYpern-nél. Szerelmem song*ása rózsavíz.

A SARS 2.0 kifejlesztésének ez az egyik olyan haszna a sok közül, amire a hűűűűdddefejlett oiropidok nem képesek felfigyelni:
A SARS 2.0 kifejlesztői a saját társadalmukból indultak ki -meg a saját politikaikutatóintézeteik anyagaiból.

A cenzúráról lesz szó.

Most el is "hangzott" a vád: kanadai tudósok felfedezték, hogy

Kína cenzúrázta az internetet a SARS 2.0 kirobbanása előtti időszaktól a vírusjárvánnyal kapcsolatban is.

hajaj

Bezzeg az oiropid sajtómunkásság szabadon tevékenykedhetett.

 

hála az oiropid sajtószabadság értékeinek

Az Oiropid Sajtómunkásság  S Z A B A D O N 44!4! választhatott, hogy a Felvilágosítással vagy a Szenzációhajhászással kezdi.

Azóta tudjuk:Először,másodszor,majd a 2047-ik sorig a szenzációhajhászással kezdték, majd kb az első hónap után a felvilágosítással is.

ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

 

Csihadnak ám az index gecik is úgy látszik, hogy voltvalami "szerkesztőSEGG-i értekezlet .

 

VALAMINT EKÖZBEN A KANADAI TUDOMÁNYHOZ FÖLDRAJZILAG IGEN KÖZEL FEKVŐ WASHINGTON ÁLLAMBAN:

csihadnakazindexgecik2020-03-05_seattle_lehet_az_uj_vuhan.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7115504290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.03.05. 12:01:20

ÉÉÉn mondom, hogy a "World War Z - Zombiháború - A zombi világháború története" az abszolút tökéletes leírása különböző népek-nemzetek viselkedésének: a könyvben a kínaiaknál van az első zombi, de csak simán elhallgatják, hogy van ilyen. Az amerikaiak meg... hát ja, egy csóka üzletet csinál belőle milliárdos lesz, és az északi sarkra költözik ... és kész, megoldotta, mert oda nem jutnak el a zombik, mert megfagynak menet közben...

Frick László Intézet 2020.03.05. 17:11:09

@Serény Vélemény: A nzombinak,mint olyannak... is van életciklusa. A karib tenger kalózai-Trónok harca V W Z Zs generációs zombiknak már a csontjai meg a condrái is el vannak rohadva,míg az A generációs zombi viszonyleg nézhető 4 napos foltos hulla izzadó rohadtszalonna alapárnyalatban..

Ezek a zombik... akiket említettél...m9lyengenerációsak? K,L , M ? Q R S T ?

Serény Vélemény 2020.03.06. 06:55:58

@Frick László Intézet: Na, most megfogtál jól! Fogalmam sincs. Maga a zombiság csak abból a szempontból érdekes ebben a könyvben, hogy vírus fertőzés okozza. És a terjedése, és leginkább a terjedésére adott reakciók, különböző népek-nemzetek szerint.
Ha lenne egy normális világ, a magyarok eccerűen lezárnák a határokat, és se ki-, se be. Abban a pillanatban a vírus bekaphatná és kész.
Persze ehhez az kellene, hogy az unió (nem a szovjet) hanem az új, ne csessze szét a magyar mezőgazdaságot. 1000 év. Ennyi ideig minden alapvető élelmiszert a magyar mezőgazdaság meg tudott termelni magának. ÉS EXPORTRA IS! MA _nem_ tud. Ez szerintem egy jel, annak a jele, hogy az unióból sok jó dolog nem fog kisülni. 1000 éves struktúrát a pénzimádat oltárán feláldozni, szétverni és kicsinálni? Még a gaz kommunisták, még Rákosi és Kádár sem tudta ezt 100%-osan megcsinálni. Ma az unió elintézte ezt nekünk.

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.06. 08:48:34

@Serény Vélemény: részlet:
Értesz a közgazdaságtanhoz? Úgy értem, a régi, háború előtti globális kapitalizmushoz. Vágod, hogy működött? Én nem, és aki az ellenkezőjét állítja, az pofátlanul hazudik. Nincsenek szabályok, se abszolút igazságok. Nyersz vagy vesztesz, egy hülyeség. Egyetlen értelmes szabályt hallottam, azt se közgázos, hanem egy történelemprof mondta a Whartonon. „A félelem a létező legértékesebb árucikk. – Ezen lehidaltam. – Kapcsolják be a tévét, mit látnak? Megpróbálnak nekünk mindenféle terméket eladni, ugye? Hát tévednek. A félelmünket adják el – mert félünk, hogy az adott termék nélkül kell élnünk.” Kurvára igaza volt, jár neki a csillagos ötös. Félünk az öregedéstől, a magánytól, a szegénységtől, a tévedésektől. A félelem a legalapvetőbb emberi érzés. Születésünktől fogva bennünk van. És jól eladható. Ez lett a jelmondatom, ezt mantráztam folyton: a félelem eladható.
Amikor először hallottam a járványról, még afrikai veszettségnek nevezték. Rögtön tudtam, hogy ilyen lehetőség csak egyszer van az életben. Soha nem fogom elfelejteni a fokvárosi járványról szóló tízperces tudósítást és az utána következő egyórás vitaműsort, amiben azt boncolgatták, mi lesz, ha a vírus Amerikába is eljut. Azóta is áldom a híradót. Amint vége lett, rámozdultam a telefonra.
Összefutottam néhány közeli barátommal. Persze ők is nézték a tévét. Én dobtam be az első életképes ötletet: kéne egy jó kis vakcina veszettség ellen. Hál’ istennek a veszettségre nincs gyógyszer. Azt csak akkor vennék az emberek, ha tudnák, hogy megfertőződtek. De a védőoltás a megelőzéshez kell! A jónép addig veszi, amíg fél a betegségtől.
Rengeteg ismerősünk volt a gyógyszeriparban, és még több az egyetemi laborok környékén. Egy hónapon belül megvolt a működő próbaoltásunk, és pár nap alatt összedobtunk hozzá egy oltási tervezetet. A vége felé már csak a gratulációkat kellett fogadnunk.
És mit szólt hozzá az FDA?
Most viccelsz? Az FDA volt az alulfinanszírozott, gyengén irányított szervezetek mintapéldája. Szerintem még akkoriban is azt ünnepelték, hogy ’76-ban betiltották a piros M&M's festékanyagát. És az amerikai történelemben egyik kormány se volt ennyire üzletbarát. Ettől az elnöktől J. P. Morgan és John D. Rockefeller is begerjedt a sírjában. A tanácsadói még a költségbecslésünket se olvasták el. Gondolom, egy ideje már ők is keresgélték a varázsszert, úgyhogy a miénket két hónap alatt átnyomták az FDA-n. Az elnök kijelentette a Kongresszus előtt, hogy Európában már régóta tesztelik a szert, és csak a mi „túlfejlett bürokráciánk” állja útját a bevezetésnek, emlékszel? Meg azt is mondta, hogy: „a népnek nem nagy kormányra, hanem nagy védelemre van szüksége, méghozzá azonnal!” Jézus úristen, szerintem ettől a fél ország a gatyájába élvezett. Hova ugrott aznap este a népszerűségi indexe? Hatvan százalékra, hetvenre? Annyi biztos, hogy a részvényeink már a nyilvános forgalomba hozatal első napján 390 százalékot drágultak. Ezt még a baidu.com se csinálta utánunk!
És azt nem is tudtátok, hogy működik-e az oltás?
Azt tudtuk, hogy veszettség ellen jó, és ugye azt mondták, hogy ez veszettség, csak valami furcsa, trópusi változata.
Ki mondta ezt?
Hát, csak úgy mondták, például az ENSZ vagy a… szóval mondták. A végén már ugye mindenki „afrikai veszettségnek” hívta.
És teszteltétek igazi betegeken?
Már miért teszteltük volna? Az emberek influenza ellen is mindig beoltatták magukat, pedig nem is tudták, melyik törzs ellen véd, amit kapnak. Itt se volt más a helyzet, nem?
De az okozott kár…
Mégis ki gondolta, hogy idáig jutunk? Te is tudod, hányszor kongatták a vészharangot. Az általános hírek alapján simán azt lehetett hinni, hogy pár havonta minimum pestisjárvány söpör végig a bolygón… volt itt ebola, SARS, madárinfluenza s a többi. És azt is tudod, hányan szedték meg magukat, amikor híre ment a betegségnek? Vazeg, én az első milliómat bóvli sugárvédő tablettákból szereztem még a piszkos bombák idején.
De ha valaki rájön…
Aztán mire? Soha nem hazudtunk, nem érted? Azt mondták, veszettség, úgyhogy legyártottunk egy veszettség elleni vakcinát. Elmondtuk, hogy Európában már tesztelték, mert a hatóanyagát tényleg tesztelték ott. A szó szoros értelmében tehát sose hazudtunk, és végig helyesen jártunk el.
De ha akkor valaki rájön, hogy mégsem veszettségről van szó…
És mégis ki jelentkezett volna? Talán az orvosok? Úgy intéztük, hogy csak receptre lehessen kapni, tehát nekik is ugyanannyi vesztenivalójuk volt, mint nekünk. Akkor meg ki marad? Az FDA, aki engedélyezte? Vagy a kongresszusi képviselők, akik megszavazták? Vagy a tiszti főorvos? És etleg a Fehér Ház? Itt mindenki csak nyert! Mindenki hős lett, mindenki szépen keresett is vele. Fél évvel azután, hogy a Phalanx megjelent a piacon, felbukkantak mindenféle olcsóbb koppintások is, meg persze az ilyen-olyan kiegészítő cuccok, például a háztartási légtisztítók. Mindegyiket vitték, mint a cukrot.
Miközben a vírus nem is cseppfertőzéssel terjedt.
Az nem számított! Ugyanaz volt a márkanév!

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.06. 08:52:31

Rá volt írva, hogy „a … gyártójának terméke”, meg hogy „segíthet megelőzni bizonyos vírusos fertőzéseket”, és ennyi! Most már értem, régen miért nem volt szabad tüzet kiáltani a színházakban. Mert az emberek ilyenkor nem azt mondják, hogy „hmm, ez érdekes, én nem érzek füstszagot, talán nincs is tűz”, hanem elbődülnek, hogy „bassza meg, tűz van, takarodjunk!”. [Nevet.] Szóval én elég sokat kerestem a beltéri meg az autós légtisztítókkal. A legtöbbet az a kis bigyó hozta, amit a repülőn nyakba akasztva kellett hordani. Lehet, hogy a parlagfüvet se szűrte ki, mégis vették ész nélkül.
Annyira jól ment a szekér, hogy csináltam pár fiktív társaságot, és elhíreszteltem, hogy újabb gyáregységeket építek országszerte. Ezeknek a részvényeit is majdnem ugyanúgy elkapkodták, mint az igaziakat. A történet már nem a biztonság képzetéről szólt, hanem a biztonság képzetének a képzetéről! Aztán mikor itt is megjelent a betegség, volt egy floridai csávó, aki azt mondta, hogy megharapták, de túlélte, mert Phalanxot szedett, emlékszel? Ahh! [Feláll, és erőteljes csípőmozgással párzó mozdulatokat végez.] Azt se tudom, hogy hívták, de a Jóisten áldja meg sokszor azt a marhát.
Ő nem a Phalanx miatt maradt életben. A te gyógyszered semmiféle védelmet nem nyújtott.
De igen. Megvédte az embereket a saját félelmüktől. Én csak ennyit árultam. Figyelj, a Phalanx beindította a gyógyszeripart, az megbikázta a részvénypiacot, és tessék, máris úgy tűnt, mintha magához térne a gazdaság, ezzel fokozódott a vásárlók bizalma, és beindult a valódi erősödés! A Phalanx lazán véget vetett a recessziónak! Sőt… én vetettem véget neki!
És aztán mi történt? Amikor komolyabbra fordult a járvány, és a sajtó végül leközölte, hogy nincsen csodaszer, akkor mi lett?
Hát ez az, bazmeg! Azt a legelső hülye picsát, hogy is hívják, azt kéne agyonlőni, aki előállt ezzel a történettel! És nézd meg, mit csinált! Bazmeg, kihúzta a talajt az egész ország lába alól! Ő okozta a zuhanórepülést, meg az egész pánikot!
Szóval, te nem vállalsz felelősséget a történtekért?
Miért vállalnék? Bazeg, csak kerestem egy kis pénzt… na jó, nem is kicsit [nevet]. Egyszerűen csak azt tettem, amit mindenkinek tenni kell. Kergettem az álmaimat, és elvettem, ami nekem jár. Ha felelőst akarsz, keresd meg azt, aki veszettségről beszélt, vagy azt, aki tudta, hogy nem veszettség, mégis zöld utat adott nekünk. Vagy keresd azt a sok birkát, aki semminek nem nézett utána, csak szórta a pénzét, mint bolond pék a lisztet. Én sose kényszerítettem rá őket. Önállóan, egyedül döntöttek. Ők a hibásak, nem én. Közvetlenül nem ártottam senkinek, aki meg magától esett pofára, az így járt, bassza meg. De persze…
Szóval ha van pokol… [kuncog], akkor jobb nem belegondolni, hány ilyen idióta vár rám. Csak azt remélem, hogy nem kérik vissza a pénzüket.

Frick László Intézet 2020.03.06. 12:33:43

@Serény Vélemény: És Ausztria, aminek hol vannak a "mezőgazdasági adottságai" Magyarországhoz,már mita protekcionista és szarik az Ónijós Sokszinüségbe bele és az osztrák boltokban az olasz tészta is Österreichisches Ergezeugnis.
Egyszerűen csak Magyarország nemakarja tudni a helyét a struktúrában, vagy túl stréber vagy "rángatja az istrángot". Ezzel a bürokrata és csontvelő-molekulárisan korrupt intakt EU-val szemben egy ilyen méretű ne,migazi tagállam egy jót tehet:kussol, nem feltünősködik,mindent aláírmegigér és semmit sem tart be.

Ehhez 1 feltételkell:Egy ilyen ország ne akarja a belpolitikai bajait az Ónijóval elintéztetni.

A bezzegosztrákokmindent belpiacosan oldottakmeg: Jörg Haider likvidálását is.

Azt... annyira nem tudná Magyarország ügyesen polkázni a Kállay-kettőst,mint BEZZEG Lengyelország,mert mi önbevallottan-dicsekvően is Bűnös Nemzet vagyunk.. de mondjuk úgy, ahogy Ausztria,Ein Tacktili Rechtsili,Ein Tacktili Linki... ez menne nekünkiss, hiszen a műfaj Horthy miniszterelnökérőllett elnevezve.
süti beállítások módosítása