oszt lehet lenyúltál meg kinyalta...oszt vót-e pisiszag??

Burgermeister kedves állandó olvasóm jogosan pikírt kommentje a tehénszag c. bejegyzéshez 2020.02.12. 20:24:20  Arra epéskedik gyakorlati éllel, hogy talán túl trágár vagyok már...

Ha a korszakunk trendképzési eljárásait alkalmazom,akkor a szagoknak hamarosan befellegzik.

Elviszi a szagokat valamelyik ciklon az ABC végéről, a W ciklon vagy a Zs.

Mármint a csakúgy ad hoc spontán szagoknak annyi. Nem csak a kellemetlen szagoknak, de a közömbösöknek meg a kellemeseknek is. Egy igazi Rendpárti Szabálykövető Feljelentőtársadalomban nem folyhatnak csak úgy az események amerre jólesik nekik,semmit sem csinálhatunk össze-vissza,még a spontaenitásnak is lesz szabályrendszere,ami képzésének az a szabálya, hogy Ajánlás-nak alcímezzük, nehogy vétsünk Az Antidemokartikus Ellenes Ajánlás -oknak.

Éshát...ez az ízekre is igaz. Egy íz vagy fokozott legyen vagy ne is érződjön. Először gondosan eltünteti a szagokat majd VÁSÁROL!4!444!... ez a leg fontosabb, hogy pénzt lehessen rá költeni...

thunbergjelensegg.png111millió111ezer megtekintés

Egy kínai fiatalember magyarázta el nekem:

A túlérett, fagyasztottkajazabáló oiropid egyszemélyestársadalmi galaxisra köbkilométer per bit-szekundum 200-300 ötlet a jellemző,ugyanez Kínában 7000 körül.

Aki látott már hagymafogót szeleteléshez,ami a világtörténelem egyik legreménytelenebb eszköze...Míg Svédországban 207924 iparművészeti-tervezőszakot végzett diplomás punnyadozik Élete Ötlete (megvette az IKEA) árnyékában és elvan évi 10-100 ötletkével, amikből brainstormingképes talán 4-27, addig Kínában ez a szám milliós és az egy főre jutó ötletszám megközelíti a 100-700-at.

Tehát a szaggyártás útjában mi más állhatna,mintaz eredeti,természetes, csakúgy magától jövős vagy termelődős szagok.

Szerintem néhány év,és ahogy ma sört nemlehet megvásárolni anélkül, hogy ne valami antisörízt tartalmazzon,úgy a tökéletesen szagtalan pinákhoz és picsákhoz majd lehet vásárolni ízeketmeg szagokat, tippemszerint a jázmin,az aloé vera... nem tudom, hogy a mai természetazonos hatású aromagyártásban miket lehet jólhamisítani,dinnye... Éjszakai tejízűááálom, Billie Eilish beszédhibás,motyogó, nulla énektudású Tourettes Anyja Picsája Varázsa... Kanos a Babám ... szóvalilyesmi. Tökéletesen Műanyag Lélegző Edzőcipő Edámi SajtIllattal.

 

Greta Thunberg és Billie Eilish fejlesztési marketingje már két pont, ezekből trend is képezhető, ami alapján kijelentem, hogy a Jövő Gyermeke nemcsakhogy Korszerű,Modern, Jövőbevezető Családformákban sodródik az Örök Gyermekkorban, de még autisztikus tüneteket is mutat.  Anyu és az éppen aktuális apuforma meg szülőtárs és az egyéb résztvevők meg is csinálják a Jövö Cuki Zsenije helyett a házifeldatátólkezdve a következő beszédén át a listás daláig a mindenét, de még utána be is fizetnek az internetes sajtónál, hogy dicsérjékmeg, hiszen

Olyan Alyanosz, Bísztóssz  [valamiben] Lyetalydályt!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6015472070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.