Rita videoriportjaí.

Ezt a felvételt pont akkor készítette Rita,amikor  idehaza ment a pánik, hogy nemlehet kapni szájmaszkot Kínában:

 picsaemberekpanikolnakekozbenakinabanritariport.png

"A kínai ember leginkább unalomkéntéli meg."

/Rita/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8515450582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.02.02. 14:35:32

A kontextus a lényeg. A hipermodern reptér, meg metró, meg mittoménmi.

Serény Vélemény 2020.02.03. 07:27:28

Még egy dolog, ami szerintem nagyon fontos:

1) index címlapon:

Koronavírus: 362 halott
17300 fertőzöttje van a járványnak hétfő hajnalig, ebből 150 embert regisztráltak 25 országban, a többi beteg továbbra is Kínában van.

2) a valóságban a Demographics of China wikipédiás cikkben:

Demographic statistics
Demographic statistics according to the World Population Review.[62]

One birth every 2 seconds
One death every 3 seconds

Általános iskolai feladvány: ha Kínában átlagosan három másodpercenként hal meg egy ember, akkor 362 haláleset mennyi idő alatt történik?

Középiskola: mennyivel rövidíti le az átlagos 3 másodpercenkénti halálesetek közötti időtartamot az a vírus, amelyik egy hónap alatt 362 ember haláláért felelős Kínában?
(mivel ez középiskolai színvonal, ezért megadom a végeredményt: 0,00010331 másodperccel. (Megjegyzés: Excel számítási pontosság, a végeredmény 8 tizedesjegyre kerekítve. A 2019-es (becsült) össz. halálozási adatokkal számítva: 0,00011461 másodperc )

3) onnan is lehet tudni, hogy valami nem stimmel, hogy a kínaiaknál mikor számított utoljára 10-100 ezer ember élete? Igazából az járvány kezelési túlreakció csak a nyugati fejletttudatú észlényeknek szól, hogy lássák a törődést, mert a nyugatiakkal való business-nek mennie kell, ha törik, ha szakad.
Az ikea bezáratta a boltjait kínában?
És a gyárait?

Frick László Intézet 2020.02.13. 04:56:10

@Serény Vélemény: Bevallom... zseniális ez a viszonyítási ötleted. A rejtély, hogy az állítólag Minden Idők Legértelmesebb és Okosabb Szagtalantársadalmában hogy a gecibe nem tud ez valaki véleményformálónak is az eszébe jutni.Most..olyan voltál,mint az a taganrogi autószerelő,aki megoldotta az egyikönmegsemmisítő autó teljes Beépített Hibarendszerét: Fogta az Audi A6 2.0 PDTDi hengerfejé az egész elektronikájával,motorvezérlőkkel,kurvannya-kurvannyájával,mint egy szovjet szinsestévéből a felfűtő,majd a feleslehgesen felfűtött részt lehűtőmodulokat éskivágta a picsába.Feltett egy 1.9 TDi hengerfejet mechanikus BOSCH adagolóval,megvan minden kényelmi az autóban,messze nemmegy annyira gyorsan,viszont oda islehet vele érni, akár Taganrogból eloindulhat Szentpétervárra is
süti beállítások módosítása