2010:

cimlaptunder.png

 

2020:

cimlaptuneder2020.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4215413448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.01.20. 14:45:52

Egyszer egy állítólag zsidó származású belpesti liberális bloggerina értlemességnek megpróbáltam elmagyarázni, hogy a Biblia mit ért "havibaj miatti tisztátalanságon". Beleértve azt, hogy menzesz elejétől fogva, a vérzés vége után +1 hét, és utána a kötelező mikve, körömnyírás, hajápolás, fürdő, stb. Három, öt, n gyerekkel is. Hazaérve meg szinte kötelező házasélet. (Persze normális nő peteérés időpontjához közel, illatosan, megfürödve, tiszta fehérneműben. Nem nehéz kitalálni, nagyjából az lenne a kínzás, ha nem lenne szex ilyenkor...)
Lenácizott és kitiltott a blogjából. Úgy, hogy közben abszolút cionista vagyok, még annyira is, hogy az 1%-omat egyszer direkt egy zsidó szervezetnek adtam. Asszem a Mazsihisznek. Na abban az évben akkora béremelésben volt részem, mint még soha. Méghogy nincs olyan, hogy 'áldás'... :D Bár, ha még előfordulna, hogy zsidóknak adom, csak a Köves Slomóék jöhetnek szóba, az biztos.
Na, ezt csak azért mondom, mert a címlaptündérek is nagyjából ezen az értelmességi színvonalon állnak. Csak még jobban, mert a kattogásmarketing nagyon kvantitatív, tehát az a képmutatásnak a nettó csimborasszója, hogy miközben pontosan lehet tudni a felhozatalból, hogy az egyik témához pontosan kb ötvenszer annyi kattintás és hozzászólás tartozik, mint a másikhoz, mégis miért kötelező a nemváltós, és klímahisztis nácikat kitenni, és miért nem lehet mondjuk egy olyan blogot, amire lecsapnának, mint tyúk a takonyra, csak éppen nem egyezik a kötelező politikai irányulattal.

Frick László Intézet 2020.02.06. 09:56:31

@Serény Vélemény: Rémületesen nehéz a Takarodjatok A Pinánktól picsagenerációnak a pinát,mint témát is felvetni: Olyan emberekről beszélünk, akik már a sajátpinájukat sem ismerik: Boltban vásárolják a tesztcsíkot ahhoz, hogy el tudják dönteni, gombás eredetű vagy bakteriális a folyásuk. kettes Számkör:
Közben az eset a harmadik: felizgultak álmukban és olyasmi történt velük, ami még éberen soha: fehér izgalmi nedvet eresztettek.

A bibliai időkben a nő, ha viszketett neki,felnyúlt és azt ugyan nem tudta, mi a gomba meg a baktérium közt a különbség, csak azt, hogy ha nagyon hagynaszagú, akkor melyik növény főzete kell és mely más növényeké, ha itt nem részltezhető brutalitással tendál a halszag irányába.

Még volt szerencsém találkozni olyan cigányasszonnyal, aki a kisbabája pemfiszét az ős-eredeti-archaikus állapotú pinaszaftjával kente le. Azt nem tudta már, miért, az a tudás ott maradt 2 jégkorszakkal ezelőtt valahol a Himalája déli lejtői alatt egy sámánnő koponyaűrében enyészvén...

Ilyenkor szoktak gyönni a Takaroggyatok a Pinánktól aktivistái a szerintük szarkasztikus, szerintem csak szar vicceikkel, gúnyolódni szeretnének, az az titkos elképzelésük uganis a nomád zsidó ősnők pinájáról, hogy az nagyon piszkos,mert mosatlan lehetett meg undi szőrös ésúgy pisa szagú is.

Csakhogy egyelőra a pina méga legeslegeslegújabb tudomány álláspontja szerint is öntisztuló szerv.
Még ma is vannak doktornénik, ápolónők vagy iskolázatlan parasztasszonyok, akik szerint a pinának a legjobb, ha úgy van, ahogy van, mert igen gyakori, hogy a pinának több az esze,mint a gazdájának.

A pinakozmetológia viszont nem így gondoljaa, sőt: antagonisztikus ellentétben áll az így gondolkodókkal,mert aki nőígy gondolkodik, az alig vagy pedig nem vásárol pinakozmetolóhgiai szereket. nem öli le a pinája mikroflóráját és faunáját azért, hogy még megint vásároljon aztán revitalizálókat is.

A tisztátalan az nem a héber szó. Ez magyar szó és mivel a tiszta a gyöke... a netokratív picsa már nem tud elszakadni a gondolattol, hogy a tisztátalan, az piszkos.

Mert Jézus nem gondolta meg,mielőtt azt a sír-os hasonlatát kitalálta.
Hogyan lehetne megmagyarázni egy még féműveltnek sem nevezhető nőmozgalmár picsának, hogy attól még tisztátalan a szó őősi zsidó értelmében a nő, ha fél napot szamártejben, egy napot meg 12 lé váltott fürdőkben feredézik a nádrusos kenetekkel miegymásokkal. Belenyomhatjuk egy kád kézfertőtlenítőbe, akkor is tisztátalan és kész.

Menstruáció - ehhez a Takaroggy a Pinánktól mozgalomnak jelenkori menstruációs élményei vannak.

Ha most én elkezdek itt kulturantropológiázni azon, hogy afrikai nők milliói semmit sem használnak menstruáció alatt azonkívül, hogy abból a hármat, O-izomgyűrűből, amiből a Takaroggy a Pinánktól!-os csajnak egy van a fejinemiszervén, összeszorítják és akkor nem tud kijönni a vérgömbic, csak akkor, amikor ő azt akarja.Pl a mensikunyhóban. Aztán tisztálkodik. És takaríít. vagy mindegy, nem részletezen,mert itt is az egyiklényeg a tudatlanság, a másik a sajátmagábólkiindulás, a harmadik a mozgalmi arrogancia.

Mutattam már ezt a Lujza Lábszaga esetből:

Lujza... egyébként mindig is arrogánsan szolidáris nőtársai fujjfujjoltakmert a saját lábaikbólkiindulva egyszerűen nem tudták azt feltételezni, hogy Lujza (a pornóírónőről van szó,nem amiénkről) lába, szemben az ő lábaikkal: egyszerűen: nem büdös és kész, de annyira nem, mint pl a fülcimpáik éle sem az.

És: de: büszkén! Prályd! és én szégyelljem magam :D
süti beállítások módosítása