Az angol típusú beiskolázási korhatártól, attól:

ostobapicsahiszteriakeltes24_hu.pngostobamediakurva.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9415336000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2019.12.03. 12:12:24

... a gyerekek ezreinek, tízezreinek, millióinak a jövője attól ment tönkre, hogy a drága jó szüleik 0 és 6 éves koruk között nem feccölték beléjük jól azt a minimum törődést, amitől viszonylag épkézláb emberekké válhattak volna.
És ha hat évesen valaki alkalmatlan az iskolára, akkor az 20 évesen fog érettségizni?
Milyen roppantul is kellemes az az élmény, amikor a kissé jól fejlett nyolcadikos lány aki kinézhet akár 18-nak is, pedig csak 16 -- szemet vet az ember az ember pont Adrian Mole korú fiúgyermekére, aki pont ebben az időszakban nőtt 9 és fél centimétert, és lett a lába 44-es.
Vagy inverzben, milyen kellemes, amikor az ember nyolcadikos 13 éves lányára egy 16+ éves osztálytársa gyakorol nagy benyomást az ellenkező neműek közül?

Steinmann a grófnő 2019.12.03. 16:35:54

Ez az intézkedés semmi másról nem szól, mint arról, hogy az elvtársak a központi bizottságban okosabbak, mint az alattvalók.
Nehogy már az óvónő, meg a fejlesztő, meg a szülő meg a gyerekorvos együttesen el tudja dönteni, iskolaérett-e a gyerek KÉRVÉNY-t kell írni a magasságos hivatalhoz, érezd, hogy te egy féreg vagy, semmi, porszem, majd ŐK eldöntik a gyereked sorsát.
Megint a demokráciáról és a polgári jogokról van szó, és te megint nyalod a potrohás geci seggét.
Nem az újságíró a hülye, meg a szülő, hanem aki központosítani akarja annak eldöntését, hogy iskolaérett-e egy gyerek. Hogy KÉRVÉNY kell, hogy érezd meg, hol a helyed.
és te kit akarsz nevetségessé tenni? Az újságírót, a szülőket vagy a potrohás gecit?
persze, majd megint kikéred magadnak, hogy NEM vagy fidesznyik. Dehogynem, a legrosszabb szőrsapós fajtából.

Steinmann a grófnő 2019.12.03. 16:37:53

@Serény Vélemény: már bocs, de itt arról van szó, hogy valaki aki augusztus végén született, az ráér egy évvel később menni, tehát akár 3-4-5 hónappal is idősebb lehet, mint mondjuk a tavasszal született osztálytársai. NEm 3 évvel, 3 hónappal.

Frick László Intézet 2019.12.04. 04:50:49

@Steinmann a grófnő: Úgy tudom, hogy még a felsőtagozat is "alacsony" neked.

Nézd, egy olyan országban próbálodapolitikaimeggyőződésedet amolyan ellenzékiújság főszerkesztője stílusban minden szarra ráhúzni,amire csaklehet,ahol Dr kétdiplomás pszichiáterránéz egy kislány rajzára, a rajzon nincsen senkinekkeze és ebbőlakislány kasztrációs félelmét állapítja meg.

Olyan országban próbálod meg beállítani azt, hogy kizártólag az elvtársak tehetnekmindenről,ahol hatósági orvos,pályafutása 8/9-ed részét irodábaan töltötte, egy esemény-hez tartozó 102lehetőségből egyet csak úgy kiválaszt és MEGÁLLAPÍT. Egy kérdőjel nélkül, bár a jogszabályok szerint őolyan körülmények között csak kérdőjelet mnögé téve írhat le.

A szakorvbos őrjöng is,mint egy termelőszövetkezeti állatgondozó.

Leírni azonban nem:mert: kéz kezet mos. a szájhávalostoba tudatlan picsának mondja a beteg előtt a hatóságiorvost vagy szakértőt,deezt leírni már nemés eljárás során is dodonailag nyilatkozik.

Elárulok neked egy titkot.Ahogy az egészségügyben a beteg nem számít,pl annyi az ideje a betegnek,mint tenger..úgy a gyermekekkelbánás egész terülteén semmibe számít a gyermek.

Lujzám,mirőlakarsz velem vitatkozni egy országban,ahol a takarítónők határozzák meg egy iskola ajtajainak és kapuinak a használatát? Iskola? Az elvtársaknak az intézményeikben a takarítónők jelölikki,melyik lépcsőházat használhaták -majd ők lezárják azt,ami szerintük felesleges.

Az elvtársak ugye a dúló kádárrencer a rákosivalkeresztezve ésmeghintve a hortinácizmussal,miközben a Jobbik,az szövetséges. A Jobbiknál jobbrább álló Nemzeti Jobboldalmeg még anális szövvetséges is.

Tehát ezek terör legények,de a csinovnyikjaik ülneka gépeik előtt vaan egy ügykezelési rendszer,amit meghekkelnek:a diktatúra senyvedői kint rontják a levegőt a várakozóban,a picsa dabent elindítja a következőügyféllel való foglalkozást mérő applikációt,de meghekkelik a sorszámértesítést és a birka kint várakozik a negyedórában,amiben a picsa elemeli a pállottpicsáját a székről,az unalom már fáj neki,témája annyi,mint az esze,mit szokott ilyenkor főzni, ha nem kell bejönnnie dolgozni.

Pltegnapelőtt ..meg előtt.. A MÁV dolgozója affélerendszerellenállói-szakszervezeti kurucságnak gondolta, hogy nem fogja megtenni a váltószerkezettel, amit kéne, hogy a hó ne dugítsa el.Majd,amikor a hó eldugította és késni kezdtek a vonatok,nekimeg ottkellett kaparásznia A Rendszert szidta kb a te hetykeségeddel.
Ha karigeri lesz a ME éskálmánolgák a kormányban, ezek az attitüdök itt akkorsem változnak, az állami gondozásba vett gyerekek darabszám lesz, az osztogatásukban senki továbbra sem fogja figyelembe venni az egyéni képességeket.

Akit Sanyinéni,alegendás tanítőnő a 40év tapasztalatávaaliskolaértlennek gondol.. azt a pedagógiai asszisztensi státuszba felvett frissen érettségizett 19 éves felnőtt cigány nőakét hónap "tapasztalatával" úgy motivál, hogy 2-3 naap alatt kiderül: valójában iskolaérett...

nagyon-nagyon finom és érzékeny téma ez, az iskolaérettség.

BVan véleményem... szivesen vettem mindig is a szakmai cáfolatára tett kisérleteket.Az én véleményem az, hogy inkábbfélévvela valódi (gyakran titokban maradó) iskolaérettségiküszöbje elérése ELŐTT kerüljön a gyerek iskolába,mint két héttel utána.

Gyakran találkozni zseniális szülőkkel,akik nemcsakhogy elkezdenek barkácsolni a gyerekkel a zseniképzés területén,de pl be is íratják zseniképző tanfolyamokra és ezért a Jövő Idiótája "irni olvasni tud" már amikor beül az 1.osztályba a padba.és elis magyarázták neki a zseniális szülők, hogy cselédnek nem vennék fel a hülye picsát és úgy szóljon ráegy rossz szót akis zseni, hogy elintézik egy életre,még presszós kurva se lehet, nemhogy tanítónő.

Nézd, nekem konkrét élmnényeim vannak olyan gyermekekkel,akiknek gyermek kisarasznyi papírjaik voltak a defektjeikről,kézilabdacsapatra való Dr állapította meg a defektjeiket.... Mwert 6 éves korukban 30 szavas volt a szókincsük és a ceruzáról azt hitték,hogy egy kis bot darabka játszani. Hátugye.. a családrajz.. az nem sikerült a pszichológus néni előtt sem,a Drpedig megmérte a testsúlyát és testmagasságát a 2éves kora óta folyamatosan éhező és alultáplált gyereknek.

Általában azt mondjuk,amikormeglátjuk a jellegzetes koponyadudorokat, a fejletlen alsó arckoponyát, a hullaszínű fakó bőrt, a szem körüla karimákat,a bávatag tekintetet, hogy a tartóséheztetésnek tartós, hanem örökkön-örökké következményei lesznek a gyermek elméjére is, nemhogy a pszichéjére... de még ilyen esetekre is tudok csodákat.

én elhiszem, hogy te képes vagy a poitikaimeggyőződésed támogatására a bármire,amit szerinted ezek találtak ki..fikát kenni a saját orrodból

de megint nyitott ajtóba rohantál bele, mert arról nincsen szó, hogy az augusztusban 6-ot betöltött gyereket az 1. osztály követelményeinek teszikki,ez egy angol típusú rendszer lesz,amiben ez a "kényszeriskolázott a terrorista komcsik által" gyermekmajd csak a következő tanévben... csak ehhez ugye ismerni kéne a komcsik terveit :D

Frick László Intézet 2019.12.04. 04:52:26

@Steinmann a grófnő: Amit most is demonstráltál:ebbe lehet kurvára beleunni,ebbe a mindent-átpolitizáló szelektív ténykezelésbe,amit.. hát nem mondhatom azt, hogyy művelsz,mert egy fing önállóvéleményed nincsen.Egy jeccerűgép vagy,aki annyit tud, hogyy felülrőlbetápláljuk,amit a komcsik akarnak és belőőled alul csak a z tud kijönni, hogy szar, szar és szar

Steinmann a grófnő 2019.12.04. 07:36:55

@Frick László Intézet: megint úgy cikkezel és kommentelsz valamihez,hogy fogalmad sincs
Most is az orvos/ óvónő / gyógyped / fejlesztő stb állapítja meg az iskolaéretlenséget, de ez NEM elég,
a szülőnek KÉRVÉNYT kell beadni
A magasságos hivatalban basznak megnézni a gyereket, nem azért ül ott, hogy gyerekkel foglalkozzon, mert a gyerek büdös (átvitt értelemben)
csak beadott PAPÍRT néz
és ettől alattvalói a magatartásod, hogy szerinted aki ott ül a hivatalban, az okosabb, a gyerek megnézése nélkül, majd ő a papírból DÖNT, az állalpolgár meg csak KÉRVÉNYezhet
Te abból indulsz ki, hogy aki a hivatlban ül, az OKOSABB, mint a többiek
lófaszt mama
az egy pályaelhagyó pedagógus, akinek fárasztó volt tanítani, elleben tudta, kinek a seggét kell kinyalni a hivatali állásért
de majd ő dönt
menjen el tanítani, úgyis tanitóhiány van
persze, egyszerűbb a kényelmes irodában segget növeszteni, kávézgatni, ahol NINCS gyerek, csak papírok, és a fizu is jobb, mintha tanítana
olyan emberekről beszélünk, akik talán soha nem tanítottak, max gyakorló tanításon, de persze, ő okosabb :DD
na, elmész a picsába

Serény Vélemény 2019.12.04. 08:34:48

@Steinmann a grófnő: Valószínűnek tartom, hogy arról van szó, hogy okos elemzők letettek a kormány asztalára egy jelentést, ami arról szól, hogy ha az iskolát a gyerekek X%-a nem kezdi el 6 évesen, hanem csak 7 évesen, akkor az kb 16, 18, 22-23 év múlva milyen konkrét bevételkiesést és pluszkiadást jelent az államháztartásnak. Valamint az így fölösen az oviban maradt gyerekek miatt mekkora zsúfoltság / helyhiány lép fel az ovikban.

Aztán lehet hisztizni.

A lényeg az. az hogy ne nyakra főre tartsák meg a gyerekeket az oviban, hanem nyomják be a suliba.
Akinél meg tényleg indokolt, azért mégis legyen kiskapu.

Serény Vélemény 2019.12.04. 08:39:04

@Steinmann a grófnő: AZ már régóta megszűnt, hogy egy politikainak tűnő döntés valódi mozgatórugóit a nyilvánosság elé tárják. (Ui a baloldali agymosoda azonnal rárepülne, és kitalálná, hogy az mennyire nincs összhangban a demokráciával, és mennyire káros a globális fölmelegedésre, és egyébként is mennyire nácik azok, akik a 444 kommentszekcióját ellepik. )

Serény Vélemény 2019.12.04. 08:42:17

@Frick László Intézet: Naja, a szemközti házban lakik egy autista srác. Egyébként tök jó fej, csak éppen autista egy kis mértékben. Az oviban amikor a feleségem bevitte a nagyobb fiunkat, az _első_ napon megmondta, hogy valami nem stimmel a gyerekkel. Pedig neki csak kettő darab fiú alapján volt fogalma arról, hogy mit tud egy fiú 3-4 évesen, és mit nem...
süti beállítások módosítása